Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Feleségem és a húga

Beküldő:NGM


Péntek volt. Már alig vártam, hogy véget érjen a meló és hazaérjek a feleségemhez, Krisztihez. A nevem Robi, 31 éves vagyok. Kriszti 29 éves, gyönyörű arcú, sötétszőke hajú, karcsú nő. A mellei nem túl nagyok, de feszesek és formásak. A popsija szép kerek, markolni való. Három éve vagyunk házasok, és a kapcsolatunk minden tekintetben tökéletes.
Egész hazaúton arra gondoltam, hogy milyen jó lesz vele az este. Mikor beléptem az ajtón, beszélgetés hangját hallottam a nappaliból. Belesve láttam, hogy Kriszti és a húga, Bea beszélgetnek és iszogatnak a kanapén. Hát, kissé elkeseredtem: ennyit a közös estéről. Ráadásul a legdrágább üveg rumom volt előttük felbontva, amit karácsonyra tartogattam! Mosolyt erőltetve az arcomra rájuk köszöntem:
- Sziasztok lányok! Mi újság?
- Szia Robi! Jó hogy jössz, segíthetsz felvidítani Beát. Képzeld, most dobta ki azt a szemét pasiját, mert az megcsalta! - válaszolta Kriszti. A hangján éreztem, hogy már kissé becsíptek.
A történet nem volt meglepő. Bea jó csaj - nemhiába, hiszen külsőre szinte pont úgy néz ki, mint a nővére. Bár szerintem Kriszti popsija formásabb. De személyiségében eléggé éretlen csaj. Mindig a legnagyobb nőcsábász, rosszfiú pasikat választja, akik vagy egy-két éjszaka után dobják őt, vagy megcsalják, és akkor Bea dobja őket. Az idén ez már a harmadik ilyen eset volt. Ennek ellenére igyekeztem megértő arcot vágni, és leültem melléjük.
- Nagyon sajnálom, Bea. Tudod, hogy ránk számíthatsz. - szóltam hozzá együttérzőn. Közben Kriszti újra töltött a rumból, ezúttal nekem is.
- Köszönöm. Annyira kedvesek vagytok. Bárcsak nekem is olyan jó kapcsolatot sikerülne összehoznom, mint nektek. - mondta Bea. Láttam a szemében, hogy már jól kisírta magát.
Koccintottunk, iszogattunk, és beszélgettünk. A rum kellemesen ellazított. Odabújtam Krisztihez, és átöleltem őt. Már nem is figyeltem a két lány csacsogását, csak élveztem a feleségem szexi testének közelségét.
- Hát neked könnyű, ott van neked Robi. De én mit csináljak? Tudod, hogy pont olyan vagyok mint te. - nevetett fel Bea. A nevem hallatára én is újra a beszélgetésre figyeltem.
- Miben vagy olyan, mint Kriszti? - kérdeztem önkéntelenül.
A lányok kuncogni kezdtek.
- Te is pont erre tudsz felfigyelni. - mondta elpirulva Kriszti.
- Hát, nem vetted észre, mekkora nimfomániás a nejed? Egy napot sem bír ki szex nélkül. Na, ez családi örökség. - nevetett Bea. Kriszti félig dühösen, félig viccesen rácsapott Bea vállára.
Hát, valóban sosem lehetett panaszom ezen a téren Krisztire. Egyik oka volt, hogy kétség nélkül vettem feleségül. Imádta és őszintén élvezte a szexet. Kezdeményező és kísérletező kedvű volt. Sosem volt az életemben még egy olyan nő, akivel ennyire élvezetes lett volna az ágyban - és minden más helyszínen - mint vele.
Nem is tudom, hogy mi döbbentett meg jobban? Az, hogy kiderült ennek az oka? Vagy hogy erről Bea is tud? Vagy hogy Bea most vallotta be, hogy ő is ilyen?
- Hogy ti miket meg nem beszéltek... - csúszott ki a számon.
- Tesók vagyunk. - vonta meg a vállát Bea, és ivott még egyet.
- Az lehet, de én nem jöttem össze mindig az első tahóval, csak mert viszketett a puncim. - nevetett Kriszti.
- Gonosz vagy, Kriszti. - vágott durcás képet Bea.
- Jól van na. Csak arra céloztam, hogy vannak más módszerek is a feszültség levezetésére, és akkor tiszta fejjel tudsz pasit keresni. - kacsintott Kriszti Beára.
- Persze. Robi, tudod mit csinált a nejed, mielőtt megismert téged? Anyuék el sem tudták képzelni, miért tölt folyton annyi ceruzaelem-akksit, én meg nem tudtam aludni, mert egész éjjel zúgott a vibrátora. - nevetett rám Bea.
- Hát, őszintén... Jobban örülök neki, hogy ezt csinálta, mintha lett volna egy csomó egyéjszakás kalandja. És igazából nekem tetszik, mikor a vibrátorral játszik. Imádom nézni az ilyen műsort tőle bármikor. - szaladt ki a számon.
- Hé, én is itt vagyok! Nem zavar titeket, hogy előttem beszéltek ki? - vágott hátba Kriszti.
- Ti aztán tényleg jól egymásra találtatok. Igazából irigyellek nővérkém. - mondta Bea.
Kriszti felhajtott egy felest, bement a hálószobánkba, majd visszajött és letette a kanapé előtti kisasztalra a vibrátorát:
- Hát, Bea. Ennyivel kisegíthetlek. Ezt kölcsön adhatom neked, hátha neked is meghozza a szerencsét. - nevetett a húgára.
A hangulat már nagyon oldott volt, mindhárman felnevettünk. De bennem már más érzések is kavarogtak. Felizgatott a szituáció és a beszélgetés.
- Köszi, Kriszti. De már gondoltam erre, és nekem is van otthon saját. Sajnos én még perverzebb vagyok, mint te: nekem nem jön be a mű. Hiába csináltam vele akár napi kétszer is, egy igazi farok közelében rögtön bizseregni kezdek, és nem tudok neki ellenállni. Szóval ha csak igazit nem tudsz adni... - nevetett Bea.
- Hát, akad itthon egy. - kacsintott Beára Kriszti, és odanyúlt a nadrágon keresztül a farkamhoz. Mondani sem kell, hogy a téma miatt nekem már állt, mint a cövek. Kriszti meglepett arccal nézett rám. Rögtön tudtam, hogy bajban vagyok.
- Robi! Te most komolyan felizgultál? - szólt rám Kriszti elég feldúltan.
- Ne haragudj! Erről nem tehetek. Olyan témákról beszélgettek, ami csak egy impotens pasira nincs hatással. Nézd, sajnálom, inkább beszélgessetek kettesben tovább. - kezdtem mentegetőzni, majd gyorsan bevonultam a hálószobába. Becsuktam az ajtót és próbáltam elterelni a gondolataimat az előbb történtekről.
A lányok folytatták a beszélgetést kinn. Nem hallottam a szavaikat, csak a hangsúlyukat. Kriszti eleinte eléggé dühösnek hangzott, Bea pedig próbálta vigasztalni. Kezdtem aggódni, hogy tényleg bajba kerültem egy hülye merevedés miatt. Aztán egy negyed óra múlva már inkább nevetgéltek. Talán megúszom a botrányt.
Úgy döntöttem, hogy olvasok kicsit, de alig vettem elő a könyvem, mikor kinyílt a hálószoba ajtaja.
Ott állt a két lány erősen kuncogva. És nem hittem a szememnek! Mindketten egy szál fehérneműben álltak ott. Láthatóan még jobban be voltak csípve.
- Nem haragszom rád, Robi. Bea elmagyarázta, hogy minden pasi teste így reagálna. A lényeg az, hogy ki mit tesz ilyenkor. Te meg igazán szeretsz engem. - mosolygott rám Kriszti.
- Ez így van, és köszönöm Beának a segítséget. De mi a fenét csináltok így levetkőzve? - kérdeztem.
- Hát, egy ilyen jó pasi jutalmat érdemel. - mosolyodott el Kriszti, majd a két lány egymásra nézett, és egyszerre levették a melltartóikat. Elakadt a lélegzetem, ahogy a négy meztelen cicit megpillantottam. És a két pár cici úgy hasonlított egymásra, mintha ikrek lettek volna. Mindegyik feszes, tenyérnyi méretű volt. Egyforma, rózsaszínű, méretes bimbókkal. A két lány még abban is hasonlított, hogy a bal mellükön ugyanott volt egy-egy anyajegy. Meseszerűen gyönyörű pillanat volt. De hirtelen megszólalt egy hang a fejemben: Ez tuti csapda! Be ne dőlj neki! Biztosan csak tesztelnek. Ha elbuksz, akkor nagyon megszívod.
El is takartam gyorsan a szemem:
- Lá-lányok... Ti mo-most nagyon részegek vagyto-vagytok. Ne...ne csináljatok olyasmit, amiből baj lesz.
Hirtelen két érintést éreztem: egyet jobb, egyet bal oldalról. Amíg nem néztem rájuk, a lányok két oldalról bekerítve mellém másztak az ágyba.
- Istenem milyen édes és hűséges. Nekem egy pasim sem így reagált volna. - búgta Bea.
- Igen, pont ezért érdemli meg, mert ő a legrendesebb férj. - hangzott Kriszti válasza.
- Kriszti, ne csináld. Holnap tuti ki fogsz akadni. - próbáltam hárítani. A lányok viszont lefogták a kezem és csókolgatni kezdték két oldalról az arcom, nyakam és a füleim.
- Nézd, drágám. Tudom, hogy te is álmodoztál arról, hogy két nővel legyél egyszerre. Beának meg szüksége van egy élő vibrátorra, hogy ne ugorjon megint fejest az első lehetséges kapcsolatba. És ti vagytok azok, akiket legjobban szeretek a világon. Szóval dugd meg Beát. - suttogta lágyan Kriszti, és a fejemet lágyan Bea felé fordította. Bea pedig azonnal a számhoz nyomta a mellét. Én ekkor teljesen elveszítettem minden ellenállásom, és szopni kezdtem az ajkaim közé nyomott mellbimbót. Közben Kriszti lehúzta rólam a nadrágot és az alsónadrágot. Ott ültem meredező farokkal a két csodálatos lány között.
Ezután levették rólam a pólót is, és immár teljesen meztelen voltam. A lányok odahajoltak a meredező farkamhoz, és egyszerre kezdték nyalogatni két oldalról, a tövétől egészen a vörösen izzó makkomig. Az érzés, a látvány és a tudat is fantasztikus volt.
Kriszti felállt, és zenét kapcsolt be. Erre Bea is felpattant, és a két lány hihetetlenül szexi táncot mutatott be nekem az ágy előtt. Először csak a saját testüket simogatták a zene dallamára mozogva, majd egyre merészebbek lettek. Először csak a tangás feneküket dörzsölték egymáshoz, azután megfordulva a melleik is összeértek. A merdező, hatalmas bimbók egymáson csúszkáltak, miközben a lányok mélyen a szemembe néztek.
Azután Bea lassan lehúzta a bugyit Krisztiről. A feleségem jól ismert és imádott puncija tárult elém. Szép, formás nagyajkak, köztük a szabályos kisajkak, duzzadó csikló, háromszög fazonra nyírt csodás punciszőrzet. A farkam már szinte szétdurrant a látványtól is. Kriszti teste ennyi év után is úgy hat rám, mint az első szeretkezéskor.
Azután Kriszti húzta le Bea bugyiját. Ezen a téren már nem voltak teljesen egyformák a lányok. Bea puncija csupaszra volt borotválva, és kis szeméremajkai hosszabbak voltak, mint Krisztié.
A lányok egy kicsit táncoltak még, simogatva magukat és egymást is, majd négykézláb, prédára leső vadmacskaként másztak végig az ágyon, mélyen a szemembe nézve. Felváltva csókolóztam velük, miközben egyik kezemmel Kriszti, másikkal Bea fenekét markoltam. Ők a mellkasomat és a hasamat simogatták. És persze a kezük többször a farkamra is elkalandozott.
Kriszti mellém feküdt, és a kezemet a puncijára tette. Mutatóujjam rögtön megtalálta kemény csiklóját, és azt kezdte masszírozni. Kriszti lehunyva a szemét halkan felnyögött, és a melleit simogatta. Közben Bea finoman rámfeküdt, és vadul csókolózva mozgott rajtam. Kemény mellbimbói fel-le csúszkáltak a mellkasomon. A puncija pont a farkamat ingerelte: egyelőre nem csúszott bele, csak a puncija vágatában csúszkált a kemény dákóm. Éreztem, hogy Bea ettől egyre nedvesebb lesz. Mikor már minden síkos volt Bea puncinedvétől ott lenn, egy határozott mozdulattal a makkomat odaigazította a puncija lyukához. Bea megállt egy pillanatra, és végigsimítva Kriszti hasát magára vonta a nővére figyelmét. Kriszti ránézett a testvérére, aki halkan így nyögött:
- Tényleg megengeded?
Kriszti nagyot nevetett:
- Azt hittem, már rég benned van. - mondta, majd odanyúlt a farkamhoz. Mikor érezte, hogy a makkom már pont jó helyen van, akkor megfogta Bea csípőjét, és egy mozdulattal lefelé húzta. Ettől Bea beleült a keményen ágaskodó faszomba. Gyakorlatilag Kriszti húzta a farkamra Bea nedves pináját. Mindketten felnyögtünk.
- Gyerünk, keféljetek. Nézni akarom. - mondta Kriszti, és mellénk ült olyan szögben, hogy jól lásson minket, és közben masztizni kezdett. Beát sem kellett biztatni: elkezdett lovagolni a farkamon. Fantasztikusan csinálta. Én a vénuszdombjára tettem a tenyerem, és ott kezdtem el simogatni. Én jobban szeretem ha ilyenkor selymes punciszőr simogatja a tenyerem, de így is nagyon jó érzés volt. A hüvelykujjammal megkerestem a keményre duzzadt csiklóját, és masszírozni kezdtem. Pont abban az ütemben csináltam, ahogy ő lovagolt rajtam. Egyszerre érezte a farkam a pinájában, és az ujjam a csiklóján. Meg is lett a hatása, és felnyögött az élvezettől. Ez a kis trükk Krisztit is mindig a mennyekbe repítette.
- Uh, ilyet egyik pasim sem csinált még. Jól kiképezted, nővérkém. - nyögte Bea.
Én a masztizó feleségemre néztem, ő pedig rám. Az élvezetet és a büszkeséget láttam a szemében. Közben az ujjai a pináját izgatták.
- Most pedig mutasd meg, hogy tudsz-e két nőre is figyelni egyszerre. - parancsolt rám Kriszti, majd háttal a hugának az arcom felé térdelt terpeszben. Megtámaszkodott az ágyunk háttámlájában, majd szépen lassan ráereszkedett a számra a lucskos pinájával. Én azonnal nyalni kezdtem. Pont úgy, ahogy szereti: a nyelvemet mélyen a lyukába dugtam, és ott köröztem. Majd lecsaptam a csiklójára, és szívni kezdtem.
Közben nem eshettem ki a ritmusból: Bea lovagolt rajtam, a hüvelykujjammal pedig tovább masszíroztam a csiklóját.
Hihetetlen élmény volt egyszerre kényeztetni ezt a két bombázót. Csak úgy patakzott a puncinedvük: Krisztié az arcomat, Beájé pedig a combomat és hasamat áztatta el.
Krisztit néztem közben. Gyönyörű volt, ahogy lehunyva a szemét átadta magát az élvezetnek. Szabad kezemmel formás seggébe markoltam.
Bea hirtelen előre nyúlt Kriszti hóna alatt, és megmarkolta a melleit. Elkezdte lágyan masszírozni őket, finoman megcsipkedte az ágaskodó bimbókat is. Kriszti mosolyogva élvezte a Beától kapott kényeztetést. Bea pedig egy pillanatra sem esett ki közben a lovaglás üteméből. A kőkemény faszom ki-be csúszkált a nedves puncijában.
Egy punci a számon, egy a farkamon... Ilyen lehet a mennyország. Sosem gondoltam volna, hogy ezt megtapasztalhatom.
Szinte majdnem elélveztem ettől a helyzettől. Pedig bírnom kellett, hiszen két csodás nőt kellett kielégítenem. A nyelvemmel és az ujjamal is mindent beleadtam a csiklók izgatásába. A két lány ajkát szinte egyszerre hagyta el egy-egy nagyobb nyögés. Kriszti combjai megremegtek. Tudtam, hogy nála ez az orgazmus előjele. Kriszti lenyúlt és a hajamba markolva még erősebben a pinájához húzta a fejem. Én pedig nyaltam és szoptam a lüktető csiklóját. Már az egész teste remegett. A fejét hátravetve, hangosan felsóhajtva élvezett el. Összehúzódó puncijából extra adag szaft öntötte el a számat. Imádom a feleségem nedveinek ízét. Ez újult erővel töltött el. Bea is fáradhatatlanul lovagolt rajtam, én pedig izgattam a csiklóját.
A farkamon éreztem, hogy Bea hüvelye ritmikusan megszorítja a farkam többször is egymás után. A nővére után fél perccel Bea is sikítva élvezett el.
Én is feladtam a kitartást, és átadtam magam a féktelen élvezetnek. Megfeszültem és telelőttem Bea éppen élvező pináját. Bea is érezte, hogy mi történik, és ez tovább fokozta orgazmusát.
Bea lihegve szállt le rólam. Tenyerét a pinája elé tette, hogy a spermám ne folyjon ki belőle. De Kriszti rászólt:
- Hé, azt csak kölcsönbe kaptad. - és pont úgy feküdt a terpeszben térdelő húga alá, mint én alatta az előbb.
Bea elvette a tenyerét a puncija elől, és akkor elkezdett folyni belőle a sűrű gecim. Kriszti nagyra tátotta a száját, és mindet lenyelte. Hatalmas cseppekben csöpögött a gecim Beából Kriszti szájába. Tágra nyílt szemekkel bámultam a két perverz csajt.
Kriszti és Bea ezután az áhgyoz nyomtak, és két oldalról egyszerre nyalták tisztára a már lankadó farkamat.
Ezután jobbról és balról hozzám bújtak. A két gyönyörű, ölelő meztelen női test között nyomott el az álom.
Másnap reggel ébredtem fel. Hirtelen azt hittem, hogy az egész tegnap estét csak álmodtam. De amint kinyitottam a szemem, ott láttam magam mellett Krisztit és Beát. Meztelenül aludtak mellettem. Csendben kiosontam, és gyorsan megírtam nektek ezt a hihetetlen történetet.
Hogy mi lesz ezek után? Lesz-e még folytatás? Még én sem tudom. De úgy hallom, a lányok már ébredeznek...


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (275)        Nem tetszik (70)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2022-12-19 10:25:48
Zoltán
Hát ilyenhez még nem volt szerencsém!


Ezt a szex történetet 20378 X olvasták el.