Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Wellnessbe

Beküldő:Péter

Ez a hétvégén történt.
Egy jó nagy szálloda wellnessbe szaunáztam. A welleness részlegen egy hölgy vigyázott ott a dolgokra ö volt a masszőr a manikűrös, pedikűrős. Mikor oda mentem pont menni akart el dolgát intézni. Mondta nyugodttan mennyek bevan fűtve siet vissza.
Gyors vetkőzés magam kőré tekertem a lepedőt. és be léptem a szaunába.
Gondoltam senki nincs ott kicsit lazítottam a lepedőn.
Kb 10 perce lehetem már bent jól szét nyit a lepedő el pilledtem egy szer csak nyílt az ajtó és egy szép csaj lépet be.
Nem volt meg áldva nagy mellekkel de nagyon csinos volt. Gyorsan össze szedtem a lepdőt és be takartam magam. El mosolyodott le terítette a lepedőt és eszébe jutott hogy a nyakláncát magán hagyta, kiment beletette a papucsába vissza jött és lefeküdt. Szépen csendesen szaunáztunk aztán mondta hogy nem rendesen van be fűtve. Akkor öntök a kályhára hogy melegebb legyen. Aztán el kezdtünk beszélgetni meg tudtam hogy a kollega nőjével van itt mert van egy kis kipihenni valójuk. 30 perc után mondta hogy ő végzet és kimegy pihenni tusolni.
Én még kb 10 p még maradtam és kimentem én is. Volt kint víz és le ültem egy para és kortyolta a vizet mert nagyon hideg volt. Ő tusolt és én a szemem sarkából néztem ahogy tusolt. Szerintem ő is észre vette mert mosta a hátát szép testét, haját. Én viszont nem vettem észre de belehetett látni és őneki is tetszett a dolog.
Gondoltam elmegyek öltözni csak úgy be csuktam az ajtót nem kilincsre és egy kis árnyék szűrődöttbe. fel vettem a boxert a farmert de nem gomboltam be.
Mikor kiléptem az öltözőből a csajszi ott állt betekerve alól lepedővel felűről meg a bikini felső. Mondtam neki nyugodttan jöhetett volna.
Ő be ment az öltözőbe és kért egy hajszárított a recepcióstól.
De nekem még mindig melegem volt így még egy pohár vízet engedtem és le ültem a padra. akkor vettem észre hogy az alsója ott volt a padon, nagyon izgatott igy gondoltam megnézem magamnak azt az bikini alsót. Meg tapogattam bele szagoltam, és arra gondoltam még egy párperce ez a csajon volt és beindultam az az el kezdet a farkam keményedni. Be láttam az ötőzőbe és csajszi balzsamozta a haját aztán szárította. Oda szolt a recepciós hogy megy mert jöttek hozzá. Mondtuk hogy rendben mennyen csak
A csajszi ki jött hogy ő is enged vízet. Mikor el ment mellettem végig nézet rajtam észre vette hogy keményedik a nadrág az alsója a kezemben. És a szája sarkából el mosolyodott. Megengedte a vizet letette és ment vissza mikor mellém ért én utána nyúltam és a lepedő le esett. Gondoltam most ez ad egy pofont ezért. De ő csak mondta hogy nincs erre szüksége és levette a felsőt és oda dobta nekem és mondta hogy vigyázzak rá és szolja ha jön valaki vagy csukjam be az ajtót. A mell bimbok csak úgy álltak és így meztelen szárította tovább a haját közbe rám rám nézet és mondta hogy milyennek látom? Szépnek csinosnak. Mikor végzet kérte hogy adjam vissza mert arra még szüksége van. Én meg az arcomhoz emeltem bele szagoltam és meg nyaltam,
Meg beszéltük hogy nagyon jól eset neki hogy nőként tekintettem rá mert mivel hogy nem nagyon van mellei igy inkább fiúnak tekintik. Végre nőnek érzi magát, meg látta hogy nem voltam közömbös neki.
Folyt. köv.Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (25)        Nem tetszik (28)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 6025 X olvasták el.