Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Álmom vált valóra... (Csinos osztály 1.)

Beküldő:freedicky

Ez a story egy gimis osztálykiránduláson esett meg, ami a végére életem legjobb kalandjává nőtte ki magát...

Az egész a buszúton kezdődött. A legjobb barátommal, Milánnal egy négyes székbe ültünk, velünk szembe Zsófi és Lili ültek. A menetrend szerint is 2 és fél órás buszút alatt sokat beszélgettünk és játszottunk, de egy idő után a két csaj elaludt. Ezalatt jól megnézhettem őket magamnak, közelebbről mint valaha.

Lili régóta szimpatikus volt a számomra. Barna hullámos haj, karcsú alkat, közepes mellek. Fiúkkal szemben visszahúzódó, de alpvetően kedves. Ahogyan néztem, aranyosnak, és vonzónak találtam, mint mindig. Percekig bámultam, még szerencse, hogy nem látta mert aludt.
Jó a felhozatal! - súgta oda Milán, hiszen neki pont Zsófi volt az crusha.

A kirándulás utolsó éjszakája, hajnali 2 fele járt az idő. A többiek a szobában már álomba merültek. Próbálnék én is elaludni, csakhogy folyamatosan Lili képe jár a fejemben. Elképzelem ahogy a szemembe néz és nevet a vicceimen, egy szál bugyiban csókolózunk a kanapémon, majd teljesen pucéran ereszkedik rá az álló farkamra... Kezem lassan a takaró alá, majd a nadrágomba csúszik.

Pár perc önkényeztetés után érzem, ahogy a farkam megfeszül. Ekkor eszembe jut, hogy azért mégsem élvezhetek a vendégágy közepébe. Minden erőmmel próbálom megfékezni a kilövellni kivánó spermát, érzem hogy nem bírom sokáig. Gyorsan felkelek és a wc fele veszem az irányt.

A folyosón haladva egyszerre megtorpanok. Velem szembe a lányok szobálya felől megjelenik előttem Lili.
Pont a legrosszabbkor - gondoltam ekkor
Ráadásul egy szál bugyiban! Apró, piros melltartói alig fedik a melleit, keskeny tangája a punciját legfeljebb 2cm-en takarja.
A feszültség a nadrágomban ettől csak tovább nőtt.

Mindketten azonnal éreztük, milyen kínos szituációba keveredtünk, elvörösödtünk.
-Bocsi, nem tudtam, csak wc-re megyek -nyögtem ki nagy nehezen
-Én is -válaszolt szűkszavúan, próbált nem tudomást venni a pizsamám alatt ágaskodó szerszámomról, amit minden bizonnyal rögtön észrevett, elég feltünő.

Csöndben, egymás mellett sétáltunk a mosdóig. Ez volt életem leghosszabb és legkínosabb fél perce. Bentről furcsa hangokat hallottunk. Egymásra néztünk majd csöndesen benyitottunk. A hangok a lányok oldaláról jöttek, mindenesetre belestem. Nem hittem a szememnek, Laura meztelenül az ablakpárkánynak dőlve nyószörög, miközben hátulról Zsombor iszonyat sebességgel bassza. A padlón kisebb tócsa a krifröcsögő punciléből.

Lili is benézett az ajtón, felsikkantott, de szerencsére hamar észbekapott, és befogta a száját, így Lauráék nem hallottak meg minnket. Tátott szájjal néztük az élő pornót, nem voltunk képesek felfogni mi is történik pontosan. Észrevettem, hogy Lili hátulról lassan átkarol, viszont arra is hamar rájöttem, hogy másodpercek múlva eldurranok, szóval akármennyire is tetszett az ölelése, kibújtam a karjai közül. A hirtelen mozdulatra viszont Laura is felfigyelt, aki az ablakon tükröződve pont rálátott az ajtóra.
-Valaki van az ajtóban! -figyelmeztetett Laura, de mire megpördültek már az előtérben voltunk.
-Gyorsan a fiú részlegbe! -kiáltottam Lilinek, és mire Zsombi kinézett az ajtón, már csak a csukott ajtót látta.

Egy pillanatig megkónnyebbültem. Aztán éreztem ahogyan a forró sperma utat tör magának a farkamon. Annyira jutott időm, hogy figyelmeztessem Lilit:
-Fordulj el!
Előkaptam a szerszámom, és a legközelebbi piszoárba eresztettem a forró gecimet. Nem foglalkoztam Lilivel, halkan nyögdécseltem, miközben több hullámban tört elő belőlem mindaz, amit az elmúlt 10 perc eseményei felhalmoztak bennem.

Lili elöször elfordult ugyan, de amikor hátrasandított, úgy elámult a látványtól, hogy visszafordulva bámulta hogyan lövell ki a farkamból a fehér folyadék.
-Én, én még sosem láttam ilyet- mondta Lili
-Te nézted?
-Bocsi, nem bírtam ki, tudod olyan... elképesztő. Olyan hihetetlen ez az egész, ami most történik velünk.

Ott álltam vele szemben egy szál faszban, és nem jött ki hang a torkomon. Csak néztem a szemébe, vágyakozó tekintetét fürkésztem, egyre közelebbről, kózelebbről, majd az arcunk összeért.

Szenvedélyesen csókolóztunk percekig, nem foglalkozva semmivel, és senkivel. Egy pillanatra láttam, ahogy egy szempár pillant be a résnyire nyitott ajtón, de akkor nem érdekelt. Őt akartam, Lilit, ott volt a karjaim között. Végigsimítottam a vállát, majd az egész testét felfedeztem, a mellei kivételével. Hátát, karjait simogattam, álomszerű volt hogy saját kezemmel érinthetem őt. A nadrág eközben teljesen lecsúszott rólam, teljesen pucéran álltam előtte. Ahogy hozzábújtam farkam a bugyiját simította.

Eközben ő is felfedezte a testem. Egy pillanatra véletlenül hozzáért a farkamhoz, de gyorsan vissza is húzta a kezét. Ekkor bátor lépést tettem:
-Ne félj, már amúgy is láttad nyugodtan hozzányúlhatsz -és ujjait finomat visszahelyeztem a farkam hegyére. Minden bizonnyal ez túl nagy lépés lett volna neki, de abban a felfokozott állapotban belement a dologba.

Ujjait lassan végighúzta a farkamon, közben egy szót se szólt, csak mosolygott. Komótosan húzogatni kezdte a fitymámat, precízen csinálta, alig tudtam állva maradni az élvezettől.
Közben én is felbátorodtam, és elöször melltartón keresztül, majd azok alá benyúlva kezdtem izgatni a melleit. Látszólag feltüzelte az érzés, attól kezdve a farkamat is sokkal hevesebben verte. Végül lecsatoltam a melltartóját, majd a szabaddá vált mellbimbóit hirtelen mozdulattal a számba vettem.

A hatás még a vártnál is nagyobb volt. Lili lábai megremegtek, elhaló sikolyt hallatott. Mondani akart valamit, de nem jött ki hang a száján. Nyögdécselni kezdett, és önkívületében nem bírta tovább, szabad kezét lassan a piros bugyijába csúsztatta. Két ujjával lassú körkörös mozdulatokkal izgatta a csiklóját. Puncija hamar benedvesedett az élvezetektől, amit halk cuppanások, és a bugyin megjelenő sötét folt jelzett.

Fejem lassan eltolta volna kebleitől, de én nem hagytam magam.
-Dávid, nee, kérlek, ahh...
Hirtelen megremegett, lábai összecsuklottak, alig bírtam állva tartani. Bugyijából gyakorlatilag csöpögtek a nedvei. Lili a vállamra borulva szuszogott:
-Köszönöm Dávid, még soha nem éreztem ilyet... nem is tudom hogyan hálálhatnám meg!
Suttogott a fülembe, még mindig kábulatban volt. Lenézett az álló 18cm-es farkamra, és rögtön tudta hogyan fogja meghálálni.

Letérdelt elém a padlóra. Jobb kezével megfogta a szerszámomat. Makkom végén még csillogott a friss ondó. Tátott szájjal bekapta a makkom, csodálatos érzés volt. Sikerült elsőre letorkoznia, de egy fél perc fulladozási procedúra után elnézést kért és folytatta a kényeztetést. Nyelve szélsebesen járt a makkom körül, ujjaival a herémet kényeztette. Szédültem az élvezetektől, a csapba kellett támaszkodnom, hogy talpon maradjak. Az álomcsajom bikiniben térdel előttem, tövig szopja a farkamat, és mindent megtesz azért, hogy engem kielégítsen. A világ legboldogabb emberének éreztem magam. Később jöttem rá, hogy ez még csak a kezdet volt.

Amikor kivette a szájából a mereven álló farkam, és felállt, gyors csókkal jeleztem neki, hogy mennyire tetszett a mutatvány. Ott álltunk egymással szemben teljesen beindulva, innen már nem volt visszaút. Az egyetlen akadály a bugyija volt, de egy pillanat múlva már anyaszült meztelenül álltunk egymással szemben.

Beálltunk az egyik zuhany alá, és megnyitottuk a csapot. Jól lemostam a farkam, nehogy bármi sperma is maradjon rajta, majd elkezdtük egymást mozsdatni. Látnotok kellett volna ahogy végigcsurog a víz a két lába között. Nem is bírtam sokáig csak nézni, hamar nekiestem a nedves puncijának. Míg egyik kezemmel szemérmajkainak a feltárásán dolgoztam, másikkal vonzó melleit izgattam. Közben ő sem volt rest, kezeivel brutálisan verni kerdte a farkam, éreztem, hogy nem tartok sokáig. Hamarosan fellépett a szegélyre, így pont olyan magasságban volt, hogy farkam a puncijához illeszthettem. Nekidöntöttem a falnak, láttam, hogy akarja. Nem hatoltam be, csak punciját simoggattam a farkammal. Minden alkalommal felnyögött, amikor a szerszámom elcsusszant a két ajka között.

Hirtelen jéghideg víz zúdult ránk a zuhanyrózsából. Kifogyott a bojlerből a melegvíz. Sikítva futottunk ki a zuhanyzóból. A hideg víz kicsit felébresztett minket álmodozásunkból.
-Ez váratlan volt! -mondtam Lilinek
-Huh, nagyon megijedtem! -válaszolta

Hosszan csókolóztunk, amíg megszáradtunk, hiszen törölköző nem volt nálunk.
-Ezt nem lehet csak úgy félbehagyni -jelentette ki Lili, és a lüktető farkamra mutatott. Kezével pár perc alatt kirobbantotta a már amúgy is feszülő farkamat, ezzel aznap a második óriási élvezésemet okozva.
Nem is tudtam, hogy ennyi gecit egy nap alatt meg lehet termelni -gondoltam magamban

Végül felöltöztünk, és elindultunk kifelé a mosdóból. Szinte már pirkadt. Fél öt fele lehetett.
-Köszönöm, ezt a kalandot sosem fogom elfelejteni. -búcsúzkodott Lili
-Több is lehetne ebből egy kalandnál, persze ha te is benne vagy.
-Majd meglátjuk! -búcsúzóul egy puszit nyomott a homlokomra. Ez legalább akkorra melegséggel töltött el, mint mindaz amit előtte történt, mert tudtam, hogy nem ónkívületből, hanem önszántából cselekszik. Éreztem, hogy nagyon sok kaland áll még előttünk...

Egy story a sokból, ami ebben a különleges osztályban megesett, ahol levetkőztük a gátlásainkat, és így sokkal több kalandban lehetett részünk, mint egy átlagos gimnazistának. Ha tetszett szívesen írok még a volt osztályom szaftos történeteiből.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (44)        Nem tetszik (15)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2022-12-14 22:15:17
VanEgyCigid
Jöhet a folytatás, akár több is :)

2022-12-17 22:51:19
Gábor
jöhet a folytatás pár részben még


Ezt a szex történetet 5069 X olvasták el.