Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
A tanárnő

Beküldő:Gaverz


A nevem Péter, a középiskolában, második osztályos tanuló vagyok. Mit mondhatnék, félig abban a korban, mikor már nagyon érdekeltek a nők, és félig abban mikor sok lehetőségem nem volt egy igazi szexuális kalandra. A szüleimmel egy 3.emeleti, 3 szobás panelben éltünk. Nem voltunk kő gazdagok, de nem is számitottunk szegénynek. Amolyan középosztály. A szüleim jól kerestek, mindenem megvolt amit csak kívánhattam. Ahogy telt az idő egyre jobban foglalkoztatott a szexualitás, képzeletben általam ismert nőkre, netes pornóra maszturbáltam, és egyre komolyabb és komolyabb perverz fantáziáim lettek. Történt egy július végi hétvégén, hogy a szemközti ház második emeletére egy nagyon szemrevaló nő költözött. A lecke után az ablakból bámészkodva gyakran láttam, ahogy jön megy a szemközti lépcsőházból. Na meg esténként, simán beláttam hozzá. Nagyon vonzó volt, kb 170 magas, 30 körüli, félhosszú sötét barna haj, olyan bájos arcal, hogy az ember szinte mesefigurának nézte. Egy elképesztően kerek fenékkel és pont tenyérbe való hegyes cicikkel. Gyakran láttam szemüvegben és feltünt még a szépség folt is a hihetetlenül erotikus szája bal felső sarkánál. Általában este 9 körül tusolt, nekem pedig már napi rutinná vált, hogy az apám fényképezőjével csináltam róla fotókat, miután végzett a tusolással. Az egyik este észre vettem, hogy a fürdő köntösét a nappaliban hagyta, és a függöny sem volt behúzva rendesen. Semmiért sem szalasztottam volna el az alkalmat csak vártam és vártam, hogy ez a gyönyörű nő végre kilépjen a fürdőszobából, és lencsevégre kapjam. Türelmesen vártam, és milyen jól tettem, belépett a szobába anyaszült meztelen, a farkam azonnal megmerevedett. A nő pedig lefeküdt az ágyra és masztizni kezdett. Egy pillanatra meg is feledkeztem a fényképezőről, de azért sikerült néhány pillanatot elkapnom. Egyetlen szó jutott eszembe: tökéletes. Attól fogva amikor csak lehetőségem volt, maszturbálás közben, a fotókkal a kezemben rá gondoltam. Egyre inkább azon járt az agyam, hogyan tudnék közel kerülni hozzá. Java részt ezzel telt a nyár, s mikor eljött a szeptember a suli kezdés, az első nap az igazgató sétált be hozzánk, szigorú de igazságos férfi.

-Srácok, szeretném nektek bemutatni az új irodalom tanárnőt. Fogadjátok tisztelettel és viselkedjetek normálisan vele. Különben nem fogok spórolni az igazgatói intőkkel. Bemutatom Kovács Szilvia tanárnőt.

Nem véletlen figyelmeztetett az igazgató, volt néhány osztálytársam aki magasról szart mindenre. Ott esett le az állam mikor megláttam a tanárnőt, akit minden este megszoktam lesni. Ahogy besétált a farkam már ágaskodni is kezdett, mivel én már láttam pucéran. A többi srác is begerjedt azonnal, folyton róla beszéltünk, hogy mit, hogyan, hányszor, milyen mocskosan csinálnánk vele. Így teltek a hetek. Az egyik nap tesi volt az utolsó óránk és annak végeztével még fel sétáltam a tanterembe a táskámért, ahogy befordultam a folyosón megláttam, hogy az a néhány srác valamit felír a faliújságra. Ahogy közelebb sétáltam már rohantak is. A faliújságon pedig ez állt: Megduglak Szilvia. Kissé lefagytam a látványtól, abban a pillanatban a gondnok lépett a folyosóra, én pedig ott álltam a faliújság előtt. A gondnok még láthatta az elrohanó srácokat, törölte volna le a táblát de akkor Szilvia tanárnő is kilépett az egyik teremből. Mikor meglátta teljesen elpirult, szóhoz sem jutott. A gondnok rám nézett és azt mondta irány az igazgatóhoz. Szilvia szúrósan nézett rám, azt hitte én voltam. Az igazgatónál a gondnok megvédett, azonban számon kérték rajtam, hogy ki tette.
- Én nem vagyok besúgó.
- Áruld el különben most hívom a szüleidet és egy figyelmeztetővel mehetsz haza.
- Nem, azért, hogy utána engem szivassanak.

Ekkor Szilvia felém fordult, így szólt.

-Nekem elárulod négyszemközt?

Az az erotikus hang te jó ég, csak az járt a fejemben milyen kéjjesen nyögdécselhet. Szerencsémre farmerom volt rajtam és reméltem nem látják meg az álló farkam.

-Átgondolom, nem akarom, hogy ezzel szivassanak.

Egyikük sem akarta nagydobra verni elvégre csak négyen tudtunk róla plusz az elkövető néhány srác. Haza felé sétáltam, már befordultam az utcánkba, mikor Szilvia utánam szólt.

-Várj meg Péter. Na, átgondoltad?
-Nem igazán
- Akkor 4-5 körül gyere át hozzám, úgyis szemben lakunk, és megbeszéljük.
-Erre természetesen igent mondtam.

El is érkezett a 4 óra, negyed 5, de nem tudtam mit tehetnék.
Mindegy, átmentem.
Kaputelefonon felcsengettem és ismét az a szexi hang szólt bele.

-Gyere már vártalak.

A másodikra érve, résnyire nyitva volt az ajtó, levert a víz, és keményedett a farkam. Közelebb érve már nyilt is az ajtó.
Ott állt előttem az a gyönyörű nő. Valahol még dolga lehetett, mert úgy tűnt, mint aki most ért haza. Fekete magassarkú, fekete combfix, fekete szűk szoknya, fehér blúz volt rajta ami olykor olykor bepillantás engedet napbarnított melleire. Beinvitált a nappaliba, és narancslével kínált. Majd leült velem szembe, karcsú lábait keresztbe téve. Nem volt hosszú műkörme, sem tetovált szemöldöke, egy igazi természetes szépség akire annyit hokiztam.

-Szóval elárulod?
-Ha megteszem mindenki engem fog szivatni.
-Nézd, azért fontos, hogy kiderüljön, mert ha nem, akkor több ilyen eset is lesz. Gondolom ezt te sem szeretnéd?!
- Nem szeretném, de a tanárnő csak napi egy orát van velünk, én meg mindíg hallgathatom.
- Megértelek, akkor, hogy döntesz?
-Nem szeretném elmondani, ha még lesz ilyen úgyis kiderül.

Ekkor láttam, hogy kissé megváltozott a tekintete.

-Rendben, akkor holnap számíts egy intőre. A szülői értekezleten pedig keresni fogom a szüleidet.

Ekkor futott át az agyamon,(- Hogy mi van?! Nem is csináltam semmit, és még én kapok intőt. Úgy éreztem igazságtalanul hozott ebbe a helyzetbe. Én is férfiasabb lettem majd így szóltam.

- Nem lesz semmilyen árulkodás. Nem lesz semmilyen intő. Nem lesz semmilyen beszélgetés a szüleimmel. Különben...

- Különben mi?
Kérdezte meglepődve, de már nem a kis középiskolást látta bennem. Végig nézett rajtam. Tetszett neki ahogy kiállok magamért.

- Különben, van néhány fényképem a tanárnőről, amin ez a nappali látható, és ahogy a tanárnő hagyat fekve szét tett lábbakkal a melleit harapdálva maszturbál. Ez is fel kerülhet a faliújságra.

Teljesen elfehéredett köpni-nyelni nem tudott. Hosszú másodpercekig megsem szólalt csak nagyokat nyelt és sóhajtott.
Rossz volt így látni, sarokba szorítva, de mégsem hagyhattam magam. Tudtam, ha többet akarok cseleznem kell még.

-Ha ezt megbeszéltük akkor én megyek is haza.

Alig hagyta el a száját, hogy rendben, máris utánam szólt.

-Mi lesz a képekkel?

Tudtam, hogy innentől már megfogtam.

-Senki nem látja őket a faliújságon. Ígérem. Nem is kell jobb jegyet adni, mert jó tanuló vagyok.

-Péter, akkor mond meg, hány darab van?
Hogyan kaphatom meg őket?

-Kb 15db fotó. Mit ajánl fel nekem?

Tudta mire megy ki a játék nem is húzta az időt.

-Ha fotóztál, akkor nyilván tetszem neked. Szeretnél közelről is megnézni?

Már a kérdésre felállt a farkam. Remegtem az izgalomtól.

-Igen, szeretném megnézni.

Szó nélkül behozott egy konyhaszéket és arcom megsimogatva, végignézett rajtam. Bizonyára kiszúrta az álló farkam, mert jót mosolygott mikor ott volt a tekintete. kiengedte a haját, és leültetett. Megfordult, Kb másfél méterre lehetett tőlem ahogy neki dőlt a nappali falának, oldalra fordított arcal elkezde kigombolni a blúz, melltartó sehol. Azonnal előkerültek a hegyes kerek alma méretű mellei. Ledobta a blúzt a földre, majd megfordult. Hátra lépett kettőt, összezárt lábakkal lassan húzta le a szoknyáját. Végig látható volt a karcsú lábain a combfix, de nem állt meg. Csak húzta tovább, kilépett belőle, kis terpeszbe állt miközben rendesen bepucsított. A szemem elé tárult szinte minden. Egy kis előfolyásom ekkor már volt, de edzésbe voltam napi kétszer így nem élveztem bele a gatyámba. Nem bírtam magammal, két kézzel megérintettem.
Nagyon bársonyos puha bőre van, azon az elképesztően formatervezett feszes seggén. Mire rám szólt.

-Arról volt szó, hogy csak nézed.

De tudtam ez itt most nem állhat le.

-15db fotóm van. Nem fogom 15ször beérni egy vetkőzéssel.
- Rendben

Kissé csalódottan, te tudta, hogy itt most nem ő diktál.
Ismét egy óriási pucsítás, ahogy leveszi a fekete csipke tangát. Megint megérintem, a kezeimmel simogatom és csókolgatom a seggét. Kis sóhajt hallottam amiről annyit ábrándoztam. Egy pillanatra libabőrös is lett, erre mégjobban behajol már teljes egészében ott van előttem a teljesen kiborotvált gyönyörű pici puncija. Hátra nyúl, kezével széthúzza az ajkait. Bizonyára rá is izgatóan hatott, mert némi nedvesség megcsillant rajta. Majd rám parancsol:

-Nyald ki a pinám!

Nem kellett kétszer mondani, azonnal neki estem, úgy nyaltam, mint paraszt a fatálat.
Kéjjes hangon ismét:

-Lassíts, Tolt be a nyelved néhányszor, nyald körbe. Aztán a csiklómat kezd el nyalni, finoman szívd meg néha egy kicsit.

Egyre szaporább volt a légzése a sóhajok egyre kéjjesebbek és hangosabbak voltak. Ezt érzéki láb remegés és erőteljesebb nyögések kísérték. Az a finom kis punci teljesen nedves volt már a combján folyt le. Végül már a csipővel is belemozgott. Hátranyúlt, magáb ahúzta a fejem. Alig kaptam levegőt az orrom teljesen benne volt abban a édes kis puncijában. Mire egyszer csak nagyokat rándult, majdnem összeesett, hangosan felnyögött, elélvezett és tele spiccelte a számat. Az utolsó cseppig megittam. Nyalni nem engedett tovább alig állt a lábán, remegve oda vonszolta magát a sarokágyhoz és hanyatt fektüdt arra a vastagon, párnázott karfára. A feje a föld felé lógott. Elkezdtem levetkőzni, a farkam gyakorlatilag előugrott a gatyámból. Olyan 10másodpercen belül ott álltam felette álló farokkal. Még pihegett amikor elkezdtem simogatni a combjait, a csipőjét a melleit. Majd végig is nyalogattam, csokolgattam azokat. Megtette a hatását, mert mire feleszméltem már az arcával simogatta a farkamat, teljesen bevette a golyóimat a szájába. Végig nyalta a farkam. Majd mélyen a szemembe nézett, és ismét rám parancsolt.

-Keféld meg a szám.

Kinyitotta a száját, lassan toltam befelé a 17cm-es farkam, csak csodálkoztam, te jó ég mindjárt eltünik az egész. Félúton megálltam, és ki be húzogattam, már éreztem, hogy itt nekem már nincs sok hátra. Erre eltolt az arcától,ismét mélyen a szemebe nézett a farkam alól majd így sźólt.
- Péter, a faszt akarom a torkomban érezni. Ekkor megint felig ki be rakosgattam. Ő megunta, azonnal hátranyúlt megmarkolta a seggem és tövig magába rántotta, a farkam hegyével szinte éreztem a gégéjét. Tíz, tizenötször lenyomtam a torkán. Mire tele élveztem a száját. Megvárta míg lecsillapodok. Lenyelte az összeset. Majd tisztára szopta a farkam, kihúztam a szájából. Mosolyogva rám néz:

- Látod Péter, így kell rendesen szájba baszni egy nőt.

Felkelt, leültetett a fotelbe. Ő pedig lefeküdt az ágyra. Lábait teljesen széttárta melyek egy szexi tűsarkúban végződtek.

-Akkor most megmutatom amiben megegyeztünk. Amit látni akarsz. A szemembe nézett miközben elkezdte magát izgatni. Simogatta a testét, megújjazta magát, nyalogatta a mellbimbóját végül elkezdett játszani a csiklójával. Felváltva nézett a szemembe és a farkamra, hogy vajon mikor lesz újra harcra kész. Ismét kéjjes sóhajok nyögések. Erre már a farkam is ébredezett. Ahogy csinálta ismét apró rezzenéseket fedeztem fel rajta. Ez beindított. Bementem hozzá az ágyba, fölé térdeltem és tövig a szájáb nyomtam a farkam. Minek hatására azonnal akció kész lettem.

-Péter, nyalj ki még egy picit, ujjazz meg közben.

Mi tagadás, kérése számomra parancs volt.
Ahogy ki be járattam az újjam és a gyönyörtől már rendesen mozgott a csípője. Sűrű nyögések kiséretében. Nem szándékosan de a fenekét is megujjaztam. Meglepődtem, mert mintha mi sem történt volna mozgott tovább. Aztán szó szerint elnyögte a következőket.

- Mo, ost má, ár ba, basszál meeeg. Ráfeküdtem, tűsarkúban végződő lábaival össze kulcsolta a derekam és a selymes combfix szorításában ismét lassan magába húzott. Dugtam így egy darabig, de mivel az előbb mentem el így jól álltam. Gyorsítottam a tempón. Nagyon élvezte, átkarolt és a fejem a mellére húzta amit ki sem vettem a számból,amíg újra nem éreztem a közeledő orgazmusának remegésekben és immár majd hogy nem sikolyokban kitörő hangját. Hatalmasat élvezett, ismét spriccelt, melyet nem akartam veszni hagyni, de újra magába húzott, hogy elnyújtsa az orgazmusát.

-Eszedbe se jusson kivenni. Ezt a faszt még érezni akarom a méhszájamig.

Így maradtunk egy ideig. Megvártam míg megnyugszik, mert elég erőtlennek tünt már. Kis idő elteltével így szól.

- Tudom, hogy te még kemény vagy, de bennem most nem sok az erő. Éreztem, hogy a seggem is megujjaztad.

-Igen, bocs, nem volt szándékos.

-Hát tudod, szerintem most nem lennék képes kivédeni egy anális támadást.

Megfogta az arcom szájon csókolt, aztán kezében tartva az arcom mélyen a szembe nézett.

-Péter, kicsit tágíts ki, finoman kezd. Ujjaz meg mindkét lyukam. Aztán ha kész, kúrjál seggbe.

-Honnan tudom mikor van kész?

-Tudni fogod.

Hanyatt feküdtem ráült az arcomra.

-Felváltva nyalogasd a pinám és a segglyukam, közben tágítsd az ujjaddal.

Így is tettem. Eleinte kissé kellemetlen lehetett neki, de nagyon vigyáztam rá. Hagytam, hogy ő diktálja a tempót. Fokozatosan ki is tágult a feneke. Szinte már tocsogot a nyálban és a saját nedvében. Úgy éreztem itt az idő. Kimásztam alóla mögé térdeltem. Mindketten kis terpeszben. Hátra nyúlt és a nyakába húzta az arcom. Beigazítottam a farkam és elkezdtem tolni, miközben a melleit markolásztam. Fájdalmasnak hangzó nyögések közepette, egyre beljebb nyomtam.

-Told be a faszod tövig, kicsit fáj, de rohadtul élvezem.

Ekkorra már én is bőven feloldódtam, és ha ő megengedte magának, hogy vulgáris legyen, akkor én miért ne.

-Ezt akarod? Te gecinyelő kis kurva.

-Igen, igen ,igeeen. Basszál meg rendesen.

Most én parancsoltam rá. Maszturbálj vagy különben az egész suli tudni fogja, mennyire fasz mániás vagy. Gyorsult a tempó, és ahogy magának csinálta, nem is kellett sok neki, nekem sem, mert szorított rendesen. Néhány percel később egyszerre mentünk el. Tele élveztem a segglyukát. Annyira erőtlen lett, hogy már nem várta meg míg végig lüktetek benne. Ahogy elélvezett hasonfekve, szétett lábakkal, mozdulni sem tudott. Hangsúlyozom nem volt utolsó látványnak ez sem. A spermám folyt ki abból a finom kerek seggéből. Kielégült kéjjes halk hangon csak annyit mondott.

-Kár, hogy nincs itt a fényképeződ, lefotózhatnád ahogy folyik ki belőlem a forró spermád.

-Miért akarod, hogy lefotózzam?

-Hogy megzsarolj vele amikor csak akarod.

Az érettségiig összejártunk. Sőt, még azután is. Nem is érdekeltek a korombeli csajok. Ilyet egyiktől sem kapnék.

(Írjátok meg kommentben, hogy mennyire tetszett?! Ha pozitív a vissza jelzés akkor írok még.)

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (154)        Nem tetszik (61)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2022-12-03 19:26:58
kakamega
Nekem nagyon tetszett az írás, anniy, hogy a párbeszédeket és a történéseket egy kicsit részletesebben leírhatnád

2022-12-09 17:16:26
Anyám nem adott nevet
Kár hogy kamu


Ezt a szex történetet 14716 X olvasták el.