Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
A kereszt lányom és a sógornőm 2

Beküldő:Tomi


A kereszt lányom és a sógornőm 2.


Mindenek előtt szeretnék bocsánatot kérni azoktól akik várták már a folytatást. A nyár elején adódott egy lehetőség a külföldi terjeszkedésre, Berni és az elemzőim hatására igent mondtam rá, így olyan sűrű volt a nyár hogy nem volt időm megírni a folytatást. Akkor kezdjük is el.


A sógornőmmel történt első élményem után nem tudtam rendesen aludni, csak forgolodtam jobbra balra az ágyban. Aludtam egy kicsit aztán felébredtem hogy rá gondolok, nagyon jó volt vele a szex, pedig pár órával előbb a lányát dugtam a stégen ami szintén szuper szex volt. Tisztára bezsongtam a két csodálatos nőre gondolván, pedig ma tiszta fejre van szükségem hiszen lesz egy tárgyalásunk. Felkeltem az ágyból, kinéztem az ablakon, láttam hogy éppen kezd pirkadni, gondoltam elmegyek úszni egyet a balcsiba az majd lehűti a testem és a gondolataimat is. Megfogtam egy törölközőt és úgy ahogy voltam, meztelenül, mert úgy alszom mindig, elindultam a part felé. Kint a terasz egyik lámpáját felkapcsoltam hogy biztos vissza találjak. A víz éppen olyan hideg volt ami a testemnek és a fejemnek kellett. Úsztam és úsztam a testem már lenyugodott de a gondolataimból nagyon nehezen tudott a két nő távozni. Aztán arra lettem figyelmes hogy már jó messze járok a parttól így vissza fordultam, lassan a fejem is kitisztult de akkor oda értem a stéghez ahol az este először szeretkeztünk Bernivel. Minden egyes pillanat újra lepörgött előttem, így tiszta felesleges volt az úszás mert ugyanott vagyok mint fél órával ezelőtt, a hideg víz ellenére a farkam kezd életre kelni, a gondolatok a fejemben csakis a két nő körül forognak. Nem tudtam hogy mi van velem, de éreztem hogy ez nem lesz így jó. Mentem a ház felé vissza közben törölköztem, hiszen így vízesen már nem volt túl melegem. Beléptem a terasz felől a nappaliba és akkor láttam meg hogy a konyhában világít egy kis lámpa és Szilvi sziluetjét láttam amint a kávéját kortyolgatja.
- Szilvi, mit keresel itt hajnalok hajnalán?
- Szerintem ugyan azért vagyunk itt mindketten.
- Vagyis?
- A tegnap éjjeli kefélésünk nem hagy nyugodni bennünket. Csak forgolodtam az ágyban, és mindig Te jártál a fejemben és az ahogyan megdugtál. Bizsereg a testem, a pinám újra érezni akarja a faszodat, és érezni akarom az érintésed, nagyon vágyom rád.
- És miből gondolod hogy engem is ez a gondolat tart ébren?
- Tudom hogy szeretsz úszni, de azért hajnalban, meztelenül. Úgy gondolom azért mentél úszni hogy lehűtsd a tested és a fejed, ami úgy látom nem sikerült.
- Ezt honnan veszed?
- Mióta megláttál a farkad csak növekszik, ami erre utal. Vagy tévedek Tomi sógor?
Lenéztem a farkamra és tényleg kezdett az ég felé meredezni.
- Annyira jó volt számodra az éjszakai szexünk?
- Vad volt és heves, de kurvára jó volt. Nagyon élveztem a nagy és kemény faszodat.
- Komolyan mondod?
Válasz gyanánt Szilvi levette magáról azt a hosszú pólót ami csak a meztelen testét takarta, felült a konyha pult sarkára, mindkét lábát felrakta a pultra így igencsak nagy terpeszben ült előttem és újra a kávéját kezdte kortyolgatni. Ott álltam alig pár méterre tőle, néztem azt a gyönyörű nőt és arra gondoltam hogy mi lesz így velem, hogyan fogok két nővel elbírni minden nap.
- Na mi lesz sogi, így kitárulkozva igyam meg a kávémat, vagy jössz és megint megbaszod ezt a forró és nedves pinámat ami rád vár.
Na ekkor elvesztettem minden önkontrolomat, eldobtam a törölközőt és elindultam Szilvi felé. Ő lerakta a bögrét és mire odaértem már nyúlt is az egyik kezével a fejem után és húzta a számat a szájára. Amilyen gyorsan járt a nyelvünk egymás szájába Szilvi másik keze olyan gyorsan járt a farkamon. Ekkor nyert bizonyítást a mondás is A fasz feláll az ész megáll , hát nálam is így volt. Én az egyik mellét kezdtem simogatni, a másik kezemmel azt a tényleg forró és nedves punciját simogattam. A farkam Szilvi kezében már jó kemény volt, így a golyóimat is simogatta egy kicsit, aztán elvált a számtól és egymás szemébe néztünk.
- Most légy gyengéd velem, arra vágyom. - és fogta a farkam és a puncijához igazította.
Néztük mindketten ahogy szépen lassan eltűnik a kemény farkam abban a csodás punciban. Teljesen benyomtam, megálltam egy kicsit aztán elkezdtem mozogni benne, néztük ahogyan ismét eggyé válik a testünk.
- Nagyon hiányzott ez. Isteni faszod van. Amikor csak akarod én széttárt lábakkal várlak, bármikor, ha csak egy szopásra vágysz akkor is szólj és én boldogan foglak leszopni, csak had érezzelek minden nap.
Meglepett Szilvi vallomása, valahol boldoggá is tett, de ugyanakkor arra is gondoltam hogy mi lesz ha Berni megtudja hogy az anyát is megdugtam nem sokkal később mint őt és ezt nem titkolhattam el elötte, de addig is most Szilvire koncentráltam és őt akartam boldoggá tenni. A kérésének megfelelően lassan dugtam, de teljesen benyomtam a farkam, Szilvi minden egyes lökésre egyre hangosabb sohajokkal válaszolt. Kezdtem gyorsítani a tempó, a farkamat feszítettem a g pontjának és most már csak kicsiket de gyorsabban mozogtam benne. Hamarosan meg is lett az eredménye, sógornőm teste megrándult és a teste megfeszülve adta át magát az orgazmusnak. Ismét csodás látvány volt ahogy elélvezett. Kicsit lenyugodott de a farkam még mindig a puncijában ami igen szorosan öleli.
- Ez gyors volt.
- Én mondtam hogy nagyon vágyom rád.
- De ennyire?
- Nem, nem ennyire, még jobban. - és elkezdett mozogni a csipőjével a farkamon.
Én az újabb menetet másképp gondoltam így kihúztam a farkam és rögtön a számat a forró és nagyon nedves puncijára tapasztottam. Szilvi rögtön felnyögött és a fejem rátolta az izzó és vágyakozó puncijára.
- Ooooohhhhh istenem, Tomi sógor, nyald a pinám, aaaaahhhhh mééééég, nyalj be jó mélyen. Aaaaahhhhh, nyaljál.
Én pedig nyaltam, olyan mélyen járattam a nyelvem amilyen mélyre csak be tudtam dugni abba a kitágult, sok élvezetet nyújtó lyukba. Szilvi is élvezte nyelvem ténykedését, már a csípője is életre kelt alig bírtam a puncijában maradni, de meglett az eredménye.
- Aaaaahhhhh, mindjárt élvezek, aaaaahhhhh mééééég, uuuuhhhh, de jóóóóóóóó a nyelved. Aaaaahhhhh, nagyon jóóóóó mééééég. - az előbbinél sokkal hangosabb síkittással élvezett el.
El akarta tolni a fejem a puncijáról de én megfogtam a fenekét és úgy tapasztottam a számat arra a csodálatos test részre. Mikor rájött hogy nem fogom abbahagyni a kényeztetését a keze ismét húzta a fejem a puncijára nem pedig tolta. Mikor éreztem hogy megszűnt minden ellenállás bevetettem az ujjaimat is, három újjam simán becsúszott neki amivel ismét a g pontját kezdtem izgatni, jó erősen. A számat most nem használtam, felnéztem rá és akkor ő is lenézett rám, mosolygott, csillogtak a szemei. Az egyik kezével oda nyúlt és két ujjal széthúzta a punciját, még izgatób látvány volt. Nem bírtam magammal és a szám rátapasztottam az előttem meredező csiklójára, Szilvi teste megrándult és hangosan felnyögött.
- Oohhhh, ez az. Szopd le a pinám. Aaaaahhhhh, szopjál édes.
Egyre erősebben szívtam a csiklóját, az újjaim egyre gyorsabban izgatták a punciját belülről. Szilvi szinte tépte a hajam úgy tolta a fejem a puncijára, azt hittem hogy magába akar tolni, de nem érdekelt a fájdalom csakis az hogy a sógornőmet egy újabb, a mostani együtlétünk, legnagyobb oragzmusát élje át álltam.
- Aaaaahhhhh, ne hagyd abba, szopjál édes, jaaaaj de jó, édes istenem, mindjárt, ooooohhhhh, élvezek, aaaaahhhhh, mééééég, aaaaahhhhh.
Hatalmas sikój hagyta el a száját, ezt tuti hogy Berniék is hallották. Mikor felnéztem Szilvire, nagyon gyorsan járt a mellkasa, levegő után kapkodva húzott fel magához, a lábait lerakta a pultról. Csak néztük egymást, nem tudott megszólalni, látszott rajta hogy még az előbb átélt orgazmus hatása alatt van. Tudtam, ha én nem élek át orgazmust most akkor nagyon nehéz lesz a mai napom, hiszen nem tudhatom hogy mikor lesz rá újra lehetőségem, de vállaltam a kockázatot, legfeljebb ha már nagyon nehezen viselem akkor kiverem a farkam. Megsimogattam Szilvi arcát, gyengéden de hosszan megcsókoltam, finom volt a szája, mint mindig.
- Csodálatos és finom voltál. - azzal ott hagytam a konyhapulton ülve.
Felmentem a szobámba és gyorsan beálltam a zuhany alá és folyattam magamra a hideg vizet hogy lenyugodjak, biztos vagyok benne hogy Szilvinek nem kellett volna két perc sem és kiszívott volna belőlem mindent, de én most csak őt akartam boldoggá tenni. Vagy negyed órát álltam a hideg víz alatt mire teljesen lenyugodtam, meg törölköztem és lefeküdtem,  szinte azonnal elaludtam.


Reggel arra ébredtem hogy szopják a farkam, még szerencse hogy kinyitottam a szemem és megláttam hogy ki az, mert különben elszóltam volna magam. Azt hittem hogy Szilvi akarja viszonozni a hajnali ajándékomat de Berni volt az.
- Mit csinálsz kislányom?
- Hát éppen kellemes ébresztésben részesitelek, vagy nem jó?
- De nagyon is, de ma nem kéne ilyen dologgal elvonni a figyelmünket, legalábbis addig amíg nem vagyunk túl a tárgyaláson.
- Szóval addig semmi szex? De apu én nagyon kívánlak és most azonnal szeretnélek meglovagolni.
- Na az kéne csak, bármikor bejöhet valaki. Ne értsd félre, én is szeretnék veled szeretkezni, de most nincs itt az ideje. Tanuld meg a vágyaidat kordában tartani, ha ott az ideje akkor engedd szabadjára és akkor többszörösen visszakapod.
Berni elengedte a farkam és oda bújt hozzám.
- Szeretnék mondani valamit neked kislányom.
- Tudom apa, láttam és hallottam mindent az éjjel.
- Micsoda? De hát hogyan?
- Az esti szeretkezésünk a mólón fantasztikus volt és akartam még az éjjel. Eljöttem a szobádba de nem voltál itt, így elindultam a nappali felé és akkor hallottam hogy anyával beszélgettek. Szerintem ha rögtön oda mentem volna akkor anya nézhette volna végig a mi szeretkezésünket, de ahogy hallottam nem haragudott volna meg.
- Akkor nem haragszol rám hogy megdugtam az anyádat?
- Dehogy haragszom, olyan boldognak nem láttam még anyát mint akkor amikor a farkadon lovagólt. Csillogtak a szemei, nagyon boldog volt, és ma reggel is nagyon boldog, szinte újjá született, ragyog.
- És mit szólsz a fogadáshoz?
- Tetszik, de mikor anya felhozza a témát én felháborodom majd rajta, de mindig egyre engedékenyebb leszek míg végül beadom a derekam, és akkor majd nem kell titokban szexelnünk.
- Ravasz lány vagy Te.
- Volt kitől tanulnom.Tényleg, miért nem lesztek egy pár anyával, úgy hivatalosan. Sok idő eltelt már keresztanyú távozása óta, vagy mindig csak titokban akarsz kefélni velünk? Ugye velem nem lehetsz nyilvánosan együtt, de anyával szép pár lennétek. Össze illenétek.
- Berni!! Most ez komoly?
- Miért, ha már egyszer dugtatok, lehetne hivatalosan is dugnotok, párkapcsolatban.
- Öööö, nem csak egyszer dugtunk.
Berni felült és kérdően rám nézett. Elmeséltem neki a hajnalban történt dolgokat amin nem akadt ki és még jobban erőltette hogy jöjjek össze Szilvivel, amin elgondolkodtam.
- De ugye megigéred hogy engem is megdugsz minden nap?
- Hát azt nem tudom megigérnj, csak azt hogy amikor alkalmunk lesz rá biztosan szexelünk majd, és azt is megigérhetem hogy ma is szeretkezünk majd.
Berni szeme felcsillant.
- Ma, biztos, mikor, hol?
- Nyugalom kislányom, eljön az ideje, de most inkább a délutáni tárgyalásra fokuszálj.
- Jól van apa, de azért egy búcsú csókot adhatok a farkadra? - és megmarkolta a farkam
- De csakis egyet.
Berni odahajolt és szinte azonnal tövig eltűnik a szájában a farkam a nyelve pedig úgy járt mint a motolla, aztán abbahagyta és kiment a szobából. Én is felkeltem és elindultam a földszintre a nappaliba ahol már Szilvi ténykedett és a reggelit készítette el az asztalra. Mikor meglátott nagy mosollyal az arcán köszönt és tényleg sokkal boldogabbnak és vidámabbnak láttam és a szemei nem is csillogtak hanem inkább ragyogtak. Igaza volt Berninek.
- Jó reggelt édesem, jól aludtál?
- Jó reggelt Szilvi. Mi ez a kedveskedés. Hol marad a Tomi sógor?
- A hajnalban történtek után illik valami kedvesebb megszólítás. Gyorsan itt hagytál pedig én is szerettem volna adni neked egy kis boldogságot. Azért mondom hogy kicsit mert amit te adtál az valami eszméletlen jó volt.
- Te már akkor boldoggá tettél mikor még egymáshoz sem értünk.
- Én? Hogyan?
- Nagyon rég volt már mikor egy nő engem akart. Jól esett a hajnali vallomásod, boldoggá tettél vele. Azért alakult úgy a hajnali együtlétünk ahogy, köszönet képpen.
- Nem lehetett könnyű utána.
- Negyed órát álltam a jéghideg víz alatt mire teljesen lenyugodtam.
- Ó Te szegény, majd kárpótollak érte.
- Abban biztos vagyok .... édes.
Szilvi elmosolyodott és megcsókolt. Berni szavai jártak a fejemben, miért nem leszünk egy pár. Szoritottam magamhoz Szilvit, de ő is ugyanúgy tett, akkor röppentünk szét mikor hallottuk hogy jönnek a gyerekek. Reggeli után kimentem az udvarra az unokámmal kicsit játszani, jót tett az a kis idő mikor nem gondoltam másra.
- Jól áll a kezedben a kisgyerek. - jött oda Szilvi - be vállalnék neked még egyet.
Nagyon meglepett a kijelentése.
- Szilvi!! Én már elfogadtam hogy nem lesz saját gyerekem és Dórival sem lenne tisztességes. De azért köszönöm az öszinteséged.
- Igazad van, bocsánatot kérek, nem gondoltam végig.
Szó nélkül otthagytam az udvar közepén.
- Tomi! Ne haragudj rám!  Szilvi elég hangos volt amire Berniék is felfigyeltek. Át adtam a picit Pistinek.
- Mi történt apa? Mi a baj?
- Semmi kislányom, hozd a laptopot és nézzük át a prezentációt.
Leültem a tereszon lévő asztalhoz és vártam Bernit, közben pedig Szilvit figyeltem ahogy az unokájával játszik. Teljesen megzavart a kijelentése, Szilvi biztosan komolyan mondta, hiszen ő mindig őszinte, sosem kertel. Ebből gondolva ő is szeretne velem egy párt alkotni, teljesen új helyzet előtt állok, egy nő akar engem. Nem tudom hogy mit csináljak, hiszen ő a sógornőm, az életem szerelmének a húga. Közben megjött Berni is, elkezdtük megbeszélni a prezentáció részleteit, de én nem tudtam másra gondolni csak Szilvire. Néztem őt, néha össze találkozott a tekintetünk, rám mosolygott, nem tudtam hogy mitévő legyek. Szilvi egy gyönyörű, dögös, kívánatos nő, fantasztikus vele a szex, ami, ha össze jövünk még jobb lesz, nem a pénzért lenne velem, hiszen a cégnél magas pozícióban van még magasabb fizetésért, tehát engem akar, a személyemet. A felismerés teljesen megzavart, Dóri elvesztése után nem gondoltam volna hogy valaha vonzodást fogok érezni egy másik nő után, de megtörtént.
- Apa! Apa, figyelsz Te rám?
- Persze kislányom, szuper prezentációt csináltál, biztos siker lesz.
- Nem is figyeltél, anyát figyelted, láttam.
- Elgondolkodtam azon amit mondtál, hogy legyünk egy pár anyáddal.
- És? Mire jutottál?
- Azt hiszen hajlok a dologra. Elég idő telt már el, hogy tovább lépjek, és szerintem keresztanyád sem haragudna meg ha a testvérét választanám. Mit szólsz hozzá?
- Óóóó, apu, ez szuper lenne, nektek is jár a boldogság. Örülök, és mikor mondod el anyának?
- Majd estére mikor hazaértünk és ünnepeljük az első sikeres üzletkötésedet.
- Ennyire bízol bennem? Nagyon izgulok, hiszen nagyon sok millió forintról van szó.
- Bernikém, most figyelj rám. Amit most mondok az a sikeres üzletkötés alapja. Sose nézd a számokat. Soha . Nem azért kell üzletet kötni hogy X milliókat lehet keresni rajta. A sikerért, mindig a sikerét küzdj, ne a pénzért. Ha van siker, van pénz. A siker hozadéka a pénz. Mindegy mennyi. Az élsportolók sem a pénzért csinálják, a sikerét, az elismerésért és ennek a két dolognak a hozadéka a pénz. Az elején mi is úgy láttuk mint te,  sorba elküldtek minket a fenébe, senki nem akart velünk üzletelni, aztán változtattunk a stratégián. Aztán beindult minden, akik az eleje elküldtek minket utána ők jöttek hogy szeretnének velünk üzletelni. Így müködik ez. Ha ezt tartod szem előtt nagy, befolyásos és elismert üzletasszony lesz belőled, nagyobb mint én.
- Na, azt nem hiszem.
- Édes kislányom, ne légy kis hitű, látom amit látok. Higgy nekem.
Közben Szilvi is odajött az asztalhoz.
- Nem szeretnélek benneteket félbeszakítani, de lassan indulnotok kéne. Még egy mondat, kislányom. Én már apád nagyon sok prezentációját hallgattam végig, nagyon nagyon cégekkel kötött üzletet, úgy hogy rögtön aláírták a szerződést, nem úgy hogy majd átgondoljuk. Hallgass rá és akkor tényleg nagy üzletasszony lesz belőled.
- Köszönöm szépen hogy ennyire bíztok bennem, meg hálálom, ígérem, de akkor készülödjünk.
- Menjetek csak, én addig kivasalom az ingedet drágám, majd felviszem neked.
- Jól van, köszönöm.
- Drágám? Mi ez a kedveskedés anya?
- Éppen az, kedveskedés.
Le zuhanyoztam, éppen öltözöm a szobába mikor benyitott Szilvi a frissen vasalt ingel, feladta rám és mikor vissza fordultam felé elkezdte begombolni rajtam.
- Haragszol rám, az előbbi mondatom miatt?
- Nem dehogy, csak tudod huszonöt éve nem hallottam ilyen kijelentést irányomba. Nagyon meglepett, de azért köszönöm. Nagylelkű ajánlat, de vissza kell utasítanom.
- Tudom és még egyszer bocsánatot kérek, de azért a technikáját nem utasítod vissza tőlem.
- Nem, azt nem. Az bármikor jöhet.
- Kérsz most egy kis lazító kezelést? - és rámarkolt a farkamra.
- Majd inkább estére mikor ünnepelünk.
- Ennyire bízol Berniben?
- Abszolút. Úgyhogy foglalj légyszíves asztalt a kedvenc éttermünkbe estére. Vedd fel a legcsinosabb ruhádat.
- Nem készültem Ilyesmivel, de majd elmegyek vásárolni. Szexi legyen vagy dögös?
- Háááát, szexin dögös. Olyan legyen, ha meg látlak benne meg kivánjalak és le akarjam szagatni rólad és ott rögtön meg akarjalak dugni.
- Ez nagy kihívás, de megoldom és valami szexi fehérneműt is választók.
-  Az tiszta felesleges, csak útban lenne.
- Csak nem mászkálhatok fehérnemű nélkül.
- Miért ne?
- Úgy érzem hogy hosszú éjszaka elé nézünk.
- Nagyon hosszú elé. - és megcsókoltam Szilvit.
A nyakkendőt kötötte meg  rajtam aztán rám adta a zakomat.
- Köszönöm szépen a segítséget, drágám.
Szilvi hátrébb lépett és végignézett rajtam.
- Ugye tudod hogy még mindig sármos és nagyon jó pasi vagy.
- A haveroktól hallok ilyen olyan pletykákat az irodában, hogy volna egy két kollegina aki elviselne otthon pár hét ajtó csapkodást miattam.
- Azok nem pletykák, igaz hírek. Tudok pár hölgyeményt aki kapható volna pár huncut órára.
- Köszi de nem kívánok senki házasságába bele piszkálni, úgy gondolom lesz egy nő akihez kötődni akarok.
- Tényleg?
- Majd estére megbeszéljük, jól van?
- Rendben édes, de most induljatok nehogy el  késsetek.


Elbúcsúztunk mindenkitől és elindultunk Veszprémbe, Berni nagyon izgult az első üzletkötése előtt, de feleslegesen. Nagyon ügyes volt az én drága kislányom, ott rögtön megkötödött az üzlet. Rettentő boldog volt Berni, ugrált örömében, felhívta az anyját és sikongatott, ujjongva újságolta a jó hírt. Én is beszéltem Szilvivel, mondtam hogy nem tudom mikor érünk haza, hiszen jön a hosszú hétvége és sokan lesznek az úton. Tudtam hogy Bernivel csak most tudok nyugodtan együtt lenni. Elindultunk hazafelé lassan.
- Amiért ilyen ügyes voltál kapsz egy nagy ajándékot tőlem.
- És milyen nagy lesz az az ajándék? - kérdezte csábos mosollyal az arcán
- Hát ha olyan ügyesen használod a szád mint az előbb akkor nagyon nagy lesz.
- Minden tudásom bevetem majd a cél érdekében. Hol fogom megkapni az ajándékomat?
- Ide felé jövet láttam egy jó nagy erdős részt majd ott megkapod.
- Az jó lesz, erdőben még úgysem dugtak meg.
- A szó legszorosabb értelmében most sem fognak.
- Akkor hogy.... ááááá értem már, itt a kocsiban fogunk szeretkezni, szuper, akkor felavatjuk végre a hátsó ülést és a motorháztetőt is.
- Tudod te jól akkor hogy mi vár rád.
- Azt csak sejtem, de alig várom már. De azért én is készültem ám neked valamivel.
- Nekem? Mivel?
- Bíztam benne hogy azért ma délután egy kis időt szánunk egymásra, mégha csak egy gyors menet lesz akkor is.
- Remélem nem csak egy gyors menet lesz, igaz órákon át nem tudunk most szeretkezni mert Szilvi agodna értünk és rögtön telefonálna ha soká érnénk haza, de azért remélem hosszabb ideig tudlak majd kényeztetni.
- Azzal teljessé tennéd a boldogságomat mára. Nézz csak ide apu!
Berni felhúzta a szoknyáját, de csak annyira hogy lássam azt a fekete, sejtelmes, szúnyoghálós anyagból készült bugyiját amit tegnap vettem neki. Megfogta a kezem és a lábai közé vezette, annyira szétnyitotta öket hogy meg tudtam simogatni a punciját, ami csak úgy tüzelt a forróságtól. Aztán elhúzta a ruháját a cicijéről is és akkor láttam hogy a teljes fehérnemű szettet vette föl. Teljesen beindított a látvány, rögtön a gázra léptem hogy minnél hamarabb az erdőbe érjünk és ki tudjam csomagolni Bernit.
- De sietünk apu. Csak nem valami izgalmasat láttál? Szeretnél nélküle látni már, mi?
Berni nekiállt fészkelődni az ülésen, aztán egyszercsak a bugyija az ölemben landolt.
- Berni, mit akarsz hogy meghaljunk? Ne csináld ezt, várd meg míg odaérünk.
- Nem tudok tovább várni. Minden kettesben veled töltött percet ki akarók használni.
Ismét fészkelődni kezdett, de most az én nadrágomnál.
- Berni mit csinálsz? Légy türelmes még egy kicsit. Kislányom ne... aaaaahhhhh,  csináld ezt, aaaaahhhhh.
Gyengéden szópni kezdett, csak a nyelvét használta a makkomon.
- Azért vigyázz hogy a nadrágomon nehogy nyomot hadj, mert akkor lebukunk.
- Te csak a vezetésre koncentrálj és érjünk oda mihamarabb.
Alig bírtam a vezetésre figyelni, mert Berni nagyon ügyesen varázsolta kőkeményre a farkam. Meg kellett állni egy kereszteződésnél akkor néztem meg Bernit. Jobb lábával a padlón térdelt, ballal meg az ülésen, nagy terpeszben, a kerek feneke az ablak felé. Még jó hogy elég nagy autónk van mert különben mindenki láthatná a kislányom izzó punciját és a popsiját. Megfogtam a ruháját és felhúztam hogy hozzá férjek. Simogatni kezdtem a popsiját és haladtam a két félgömb  között a puncija felé.
- Remélem azért most már felavatod a fenekem is.
- Ha rossz kislány leszel akkor igen.
- Rossz kislány leszek, nagyon rossz kislány leszek, nagyon nagyon rossz.
- Helyes akkor minden lyukad meg büntetem.
Ennek hallatán még intenzívebb szájmunkát vetett be, én meg még gyorsabban mentem, hogy ne a vezetésre hanem Bernire tudjak figyelni. Végre oda értünk az erdős részhez.
- Most egy kicsit göröngyös lesz az út, nehogy meg harapj, mert akkor még nagyobb ajándékot kapsz.
- Akkor abbahagyom inkább, ennél nagyobb ajándék nem kell mert azzal már nem biztos hogy elbírok.
Bementünk vagy másfél két kilométerre az erdőbe nehogy véletlenül is meg zavarjon bennünket valaki, már nem lehetett hallani a főút zaját csakis az erdő hangjait meg remélem hogy nemsokára az élvezet hangjait. Mikor leállítottam az autót Berni olyan heves szopásban kezdett hogy ilyennek még sosem láttam. Közben kigomboltam a nadrágom és a bokámra toltam, mikor  Berni ezt látta utána olyan adag nyálat folyatott a farkamra hogy beterítette az egészet. Kézzel és szájjal is dolgozott rajtam, fantasztikusan szopott, aztán abbahagyta, a jobb lábát átrakta rajtam, megfogta a farkam és magába vezette. Lassan de folyamatosan tövig ráült, az ülést teljesen hátra toltam és a háttámlát is hátrébb állítottam. Így kényelmesen elfértünk, Berni az inget gombolta ki rajtam és aztán levett, én a ruhája cipzárját lehúztam , utána a ruhát vettem le és végül a melltartójától szabadítottam meg. Rámborúlt, a meztelen testünk összeért és csókolózni kezdtünk miközben a kislányom lovagólt rajtam. Isteni érzés volt újra érezni és látni azt a látszólag gyengéd nőt, akiben olyan vadság, hevesség és szexuális túlfűtöttség van. Berni kiegyenesedett és úgy vágtázott tovább az első orgazmusáig. Kinyitotta az ajtót és le szállt a farkamról, én meg szabadúltam a maradék ruháimtól és kifordúltam az autóból de nem álltam fel, megfogtam Berni kezét és vissza húztam.
- Fordulj meg és ülj bele a faszomba.
Berni az ajtóba kapaszkodva nagy terpeszben rátolatott a farkamra. Néztük egymást, miközben az én drága kislányom gyorsan ugrált a farkamon, fogtam a fenekét és úgy irányítottam a mozgását. Eddig ő mozgott rajtam, úgy gondoltam átveszem az irányítást, mozogni kezdtem, Berni leállt, dugtam az a csodálatos pináját, egyre gyorsuló iramban.
- Aaaaahhhhh apuuuuu, nagyon jó, basszál meg, nagyon rossz kislány vagyok, aaaaahhhhh mééééég, keményebben basszál, uuuuhhhh, mindjárt elélvezek ooooohhhhh, apuuuuu. - és hatalmas síkitás hagyta el a száját.
Berni lehúzta magát a farkamról, én fogtam a fenekét és két kézzel széthúztam. Feltárult előttem az a gyönyörű, kitágult puncija és az a még birtokba nem vett popsija. Mögé gugoltam és azonnal nyalni kezdtem Berni rögtön felnyögött mihelyt megérezte a nyelvem. Nyaltam az én drágámat, csiklótól a hátsó bejáratig, mindenhol kellő ideig elidőzve hogy a megfelelő hatást elérjem, de nem engedtem hogy Berni elélvezzen. Mikor már majdnem átlépte a határt abbahagytam izgatását és felálltam.
- Gyere szopjál.
Berni térdelt is elém és azonnal bekapta a farkam, dolgozott is a keze a szájával összhangban, nagyon jól csinálta, mint mindig. Összefogtam a haját és most én kezdtem dugni a száját, Berni a melleit kezdte maszírozni. Izgató látvány volt ahogy a kislányom száját baszom ő pedig azokat a csodálatos melleit gyűri, így én is kedvet kaptam a cicijeihez. Kihúztam a farkam a szájából.
-  Most pedig azok a csodás cickok jönnek.
- Mellbe akarsz baszni? Ilyet még senki nem csinált velem.
- Akkor éppen itt az ideje.
Berni két melle közé raktam a jó nyálas farkam ő össze szorította öket és egy jó nagy adag nyálat csurgatott közé. Lassan kezdtem mozogni köztük, Berni csak nézte a farkam aminek hegyét nyalni kezdte mikor előbukkant. Tetszett neki a művelet mert egy idő után már ő mozgott a farkamon. Éreztem hogy most már kezd előjönni belőlem a Szilvivel történt hajnali szex visszatartott érzései és Bernit akartam tovább dugni. De azt is tudtam hogy olyan vadul nem bánhatok vele mint Szilvivel, most még, így vissza kell majd fognom magam. Kivettem a farkam a mellei közül és felhúztam magamhoz és hevesen csókolózni kezdtünk, simogattam az egész testet és az autó elejéhez vezettem. Berni is nagyon be volt indulva az előbbi nyelv játékom hatására, rögtön felült a motorháztetőre, hatalmasat terpesztett  és két kézzel széthúzta a punciját.
- Gyere apu basszál meg keményen érezni akarom azt a hatalmas faszodat, basszál szét.
Nagyon hívogató volt az a tág puncija, az a megduzzadt ajkai és csiklója és az a enyhén kinyílt popsi bejárata, de én most máshogy akartam a csúcsra repíteni.
- Arra is sort kerítünk drágám de most mást fogsz kapni.
Rábuktam a lüktető és nedves puncijára, és azonnal a csiklóját kezdtem szopogatni, erre az érzésre Berni teste is megrándult. Aztán két ujjam a kitágult barlangjába mártottam és így kezdtem izgatni, aminek eredménye egy jó hangos orgazmus lett. A számmal tovább izgattam a csiklóját de az ujjaimal egyel lentebbi lyukat kezdtem ostromolni. Lassan lazult a bejárat és én be tudtam jutni, szerencsére a nyálam és Berniből  csordogáló, nem kevés puncilé keveréke elég csúszóssá tette a popsiját. Könnyen járt már a két ujjam ezért a harmadik is mellé került, mikor Berni ezt megérezte, ismét elélvezett. Én akkor sem álltam le, a nyelvemmel nyaltam a csiklóját, az ujjaimat kihúztam a popsijából, aztán a kisujjam és a gyűrűs újjam vissza dugtam a maradék kettőt pedig a puncijába toltam és így egyszerre ujjaztam mindkét nyílását. Na ekkor örült meg az én kislányom úgy húzta a fejem a puncijára hogy alig kaptam levegőt és a csípőjét is táncoltatta rendesen.
- Aaaaahhhhh, apuuuuu, nagyon jóóóóóó, csináld mééééég, uuuuhhhh, dugd mélyebbre, aaaaahhhhh mééééég, apuuuuu. - hatalmas orgazmus söpört végig a testén, a teste megfeszülve előttem a kocsi tetején, gyönyörű látvány volt az én élvező kislányom.
Kihúztam az újjaim és gyengéden simogattam a punciját és lágy csókokkal halmoztam el azt a csodálatos testrészt. Berni is kezdett lenyugodni, már nem zihált annyira.
- Szóval ez volt az a hármas orgazmus? Ez mindennél jobb volt, fantasztikus érzés volt egyszerre három helyen élvezni, akarom még sokszor. De most én akarlak hatalmas élvezethez juttatni.
Berni leszállt a motorháztetőről és a hátsó üléshez vezetett.
- Ülj be.- kérte tőlem, tudta hogy Dórival ez volt az egyik kedvenc szeretkezési  helyünk. Beültem, Berni utánam jött aztán előre hajolt és a táskájában kotorászott valamit. Így előre hajolva igencsak izgató látvány volt, látszott minden hátsó test nyílasa. A megduzzadt ajkai a csiklója és az a két kitágult lyuk, nem tudtam ellenállni és újból rávetettem magam. Nyaltam faltam ahol csak értem és ezt Berni is élvezte, de eltolta a fejem. Hátra fordult és a kezembe nyomott egy tubust, megnéztem hát sikositó volt és akkor esett le, a popsiját akarja hogy megdugjam.
- Nyomjál jó sokat a popsimba.
Hátra nyúlt és széthúzta a fenekét, a lyuk így még tágasabb lett, folyattam bele a sikosítot és két ujjal bele dolgoztam. Berni megfordult és újból szopni kezdett és elvette a tubust majd nyomott a farkamra és úgy verte tovább. Minden centit jó alaposan bekent, majd fölém gugolt és a popsiját a farkamhoz igazította és nagyon lassan kezdett ráülni. A sikosítonak köszönhetően nagyon könnyen csúszott a farkam de Berni popsija igencsak szűk volt.
- Istenem kislányom, nagyon szűk vagy. Így nem fogom sokáig bírni és remélem hogy nem hagyunk árulkodó nyomokat majd.
- Csodás érzés a farkadat érezni végre a popsimba és ne aggódj mindenre gondoltam.
- Szóval Te ezt előre megtervezted?
- Azért mindent nem de ezt a végét igen, nem tetszik a szituáció?
- Dehogy nem, csak hát nem gondoltam volna hogy éppen a kocsi hátsó ülésén fogom felavatni ezeket a csodálatos félgömböket.
- Izgi hely ez a szexre.
- Az biztos és Te is nagyon izgi vagy úgy hogy kezdj el lovagolni mert ha én kezdek el mozogni az nem biztos hogy neked is izgi lesz.
- Szóval engem nem akarsz úgy megdugni mint az éjjel anyát.
- Szó sem lehet róla, akkor nagyon bevadultam. Különben is anyád feneke már jól bejáratott a tiéd meg csak most kezd bejárodni. Úgyhogy csak finoman kislányom.
- Nagyon figyelmes vagy, köszönöm szépen, de azért jól meg baszol, igaz?
- Kielégítelek rendesen.
Berni átölelte a nyakam és csókolozni kezdtünk de közben a csípője is mozogni kezdett. Először csak előre hátra majd körözni kezdett vele, egyre jobban nyögött a számba, aztán kezdett emelkedni a farkamon egyre hosszabban járt a feneke. Én fogtam a fenekét és úgy segítettem a mozgásban, Berni neki dölt az első üléseknek, nagyot terpesztett, néztem ahogy a farkam előbukkan majd eltűnik a seggében. Teljesen beindított a látvány plusz még a kitágult puncija és azok a kerek mellei ahogyan a mozgás ütemére ringatoztak. Éreztem hogy most kell visszafognom magam de nem tudtam hogy képes leszek e rá. Lassan én is mozogni kezdtem, ezt Berni is érezte és gyorsított a tempón, iszonyat jó érzés volt a kislányom fenekét dugni, nagyon jól csúszott, nagyon élveztük mindketten. Berni a punciját kezdte simogatni közben engem nézett, majd három ujját a számba dugta, jól benyálaztam neki, kihúzta majd feldugta magának amennyire tudta. Én egyre gyorsabban dugtam a fenekét ő ugyanazzal a tempóban ujjazta a punciját és meg is lett az eredménye mert óriási síkittással élvezett el. Kihúzta az ujjait és a számba rakta, nagyon finom volt az a sok puncilé amit lenyaltam az ujjairól. Rám borult a drágám és most már térdelt így én vettem át az irányítást, fogtam a fenekét és úgy dugtam gyorsan és keményen. Berni csak csókolt és nagyokat nyögött.
- Basszál apu, aaaaahhhhh mééééég, basszál meg keményen, aaaaahhhhh mééééég nagyon jóóóóóó. Mindjárt elélvezek ooooohhhhh apuuuuu. - egy újabb orgazmust adtam a lányomnak de nem álltam le és csak dugtam és dugtam.
Nagyon sok orgazmust élt át rajtam lovagolva Berni de éreztem hogy én sem tudom már sokáig visszafogni magam.
- Kislányom, nem fogom már sokáig bírni, elfogok élvezni.
- Élvezz belém, érezni akarom hogy megtöltöd a fenekem, akarom a gecidet.
Erre nagyon gyorsan kezdtem dugni Bernit ő pedig annál jobban tolta rá magát a farkamra és eljött a pillanat amit már hajnal óta vártam. Nyögtem és orditottam és közben olyan erővel spricceltem teli annak a gyönyörű nőnek a fenekét, hogy olyat mostanában nem éreztem és ami még szebbé tette az orazmusomat hogy Berni is velem együtt élvezett. Egymásra borulva pihentük ki ezt a gyönyörű szeretkezést, Berni csókolt ahol ért, de még mindig lihegve vette a levegőt.
- Köszönöm apu, csodálatos volt, fantasztikus érzés volt ahogy belém élveztél. Nagyon jó volt újra veled szeretkezni, akarom ezt az érzést, nagyon sokszor akarom.
- Csodás voltál Te is kislányom, fantasztikus nő vagy. Tele szexuális energiával, amit nagyon élvezek.
- Hát majd ha anya tudtával élvezhetsz, na akkor éjjel nappal a faszodat akarom majd.
- És mi lesz anyáddal?
- Majd egyszerre dugsz meg bennünket és akkor neki is jut majd belőled.
- Egyszerre? Komolyan? Hármas szexet akarsz.
- Naná, ahogy láttalak benneteket kefélni az valami eszméletlen jó volt úgyhogy részese akarok lenni ezután. Látni akarom ahogy anyát dugod és nyalni akarom közben a pináját. Ne mondd hogy ez a felállás téged nem izgatna fel még jobban.
- Valószínű, de azért erre nem gondoltam.
Közben éreztem hogy kezd a farkam kicsúszni Berni fenekéből.
- Ugye tudod hogy semmi árulkodó jelet nem hagyhatunk.
- Igen apa, erre is gondoltam.
Berni lassan lecsúszott a farkamról majd fölém gugolt és kifolyatta magából a bele pumpált sperma adagot, méghozzá a farkamra. Csodálkoztam is hogy ezt miért csinálja, de nemsokára még nagyobb meglepetésben részesített. Mikor már nem jött belőle semmi leszállt rólam mellém ült és rábukott a farkamra. Na akkor lepődtem meg igazán, az a szex éhes, fiatal, gyönyörű nő a farkamról  nyalja le a gecimet ami az előbb még a fenekét dugta. Nem is tudtam megszólalni csak élveztem a száját mint ahogy mindig. Mire tisztára szopott és eltüntetett minden cseppet a farkam ismét kőkeményen lüktetett a kezében.
- Ennyire tetszett apu?
- Igen drágám ennyire.
- Akkor most mi legyen ezzel itt?- és megszorítótta a farkam
- Hát nem is tudom, lassan indulni kéne hazafelé, de így nem mehetek. Nem tudom hogy ilyen befejezés után lenyugszom e hazáig.
- Szerintem próbáld meg, estére anyán meg levezeted majd úgy mint tegnap éjjel.
- Hát az mindenképpen meglett volna úgyhogy inkább szopjál le.
- Örömmel apu, boldogan.
Aztán Berni rábukott a farkamra és olyan hevesen kezdett szópni hogy azt hittem kitépi a farkam a testemből. Negyed óra kemény száj és kézi munka után teli lőttem a száját amit Berni az utolsó cseppig mindent lenyelt és kiszívott belőlem.
- Ügyes a szád drágám, nagyon élveztem.
- Köszi apu, de azért még sokat gyakorolnék rajtad.
- Jól van kislányom, megoldható a dolog, de most már szedjük össze magukat és induljunk mert anyád már biztos aggódik.
- De így most estére anyát is jó keményen megbaszhatod, bírni fogod az iramot.
- Szilvinél kell is bírni, vadmacska anyád van az biztos.
- Én is az leszek csak kerüljek végre a közeletekbe.
- Ajaj én nekem.
- Jaj ám. Gyerünk haza apu.
Felöltöztünk, körbenéztük az autót nehogy valami aprócska jel is utaljon a kettőnk között történt együttlétre. Még egyszer össze ölelkeztünk és megcsókoltuk egymást, aztán beültünk az autóba és elindulunk haza. Ismét fantasztikus szeretkezést tudtunk magunk mögött az én drága kislányommal, de tudtam hogy otthon vár egy másik gyönyörű tüzes nő akit ma éjszaka ismét boldoggá kell tennem.

Folyt. köv.Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (127)        Nem tetszik (100)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2022-11-19 08:36:10
Donkopil
Ez mi a szaaaaar,te pancser?Aludj és ne álmodj ilyen baromi történetet.Ne folytasd.

2022-11-19 09:01:00
Szmisanyi
Gyenge fantázia az egész és trollkodás:ahhhh,uhhh,oooh és az állandó még és mélyebbre hatolj ezeket más használta történeteiben .

2022-11-19 10:34:48
Durex Alex
Most akkor apu vagy keresztapu? Szánalmas gyökér vagy aki álmodozik egy csoda teljesítményű faszrol,de valójában egy faszverést sem tudsz véghez vinni.

2022-11-19 17:28:44
Viagra
Ez olyan mint a lecsó.De van egy dal Ábrándos szép napot,ezt duduljad ha mégis lesz folytatás.


Ezt a szex történetet 15563 X olvasták el.