Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Kolis kaland 1. (a véletlen behatolás)

Beküldő:kanossrac08

Az eset még kollégista koromban történt. Ketten voltunk egy szobába Tamással és nem voltunk szégyenlős srácok. Többször előfordult hogy egymás előtt vertük, pornóújságra. Akkoriban kezdett elterjedni az anál szex a pornóba, innen jött az ötlet hogy megleshetnénk egymás fenekét, maszturbálás közben.
Tamás jóképű, vékony srác volt. A farka 15 cm körüli lehetett. Én egy kicsit izmosabb és magasabb voltam nála. A farkam eres és 18cm.
Megbeszéltük hogy én kezdem. Ő a hasára feküdt az ágyon, fenekéről a nadrágot és az alsónadrágot letolta, én pedig levetettem magamról mindent, csak egy póló maradt rajtam. Fölé térdeltem, és bámultam a fenekét.
Tamás nem volt szőrös típus, csak a farka körül és a hónalján volt sűrű fekete szőr. A feneke majdnem csupasz volt.
Elkezdtem verni a farkam. Néha néha véletlenül a szerszámom hozzáért a fenekéhez. Nagyon izgató volt, ezelőtt még sosem láttam más hátsóját ennyire közelről. Többet akartam. Megkértem hogy húzza szét kezeivel a fenekét hogy jobban láthassam. Bár vonakodva, de belement, megkért hogy ne érjek hozzá. Rendben - Feleltem neki.
Éreztem hogy nagyon közel járok már, és érezni akartam a farkammal a seggét. Zihálni kezdtem, amit ő meghallott és rámszólt hogy nehogy ráélvezzek.
Én már csak annyit tudtam kinyögni: Késő!
Vérvörös makkomat a bejárathoz dörzsöltem, és ezzel egyidőben az első pár cseppet ráspricceltem. Ahogy ő ezt megérezte, megpróbált kimászni alólam, de mivel hason feküdt, fenekét meg kellett emelnie hogy odébb tudjon menni. Viszont én fölötte térdeltem, a 18 centis kőkemény farkammal a kezemben. Ahogyan a fenekét megemelte, a makkom könnyedén becsúszott a gecis segglukába. A fájdalomtól vagy a meglepődöttségtől farpofái és az ánusza is összehúzódott, ettől még erőteljesebben tört ki belőlem lávaként, a forró nedvem. Leírhatatlan jó érzés volt. Rengeteget élveztem Tamás seggébe.
Amikor feleszmélt hogy mit csináltam lecsúszott a farkamról. Mivel nem volt túl mélyen benne, ezért ahogyan a duzzadó makkom kicsúszott a szűk seggéből, az összes geci kifolyt belőle. Végigcsurgott a heréin, a farkán és végül a lepedőre folyt.

Folyt. Köv.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (26)        Nem tetszik (29)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2022-11-19 14:17:53
nincsnevemeskü
Borzasztó szar, rövid, nehogy folytasd!


Ezt a szex történetet 4129 X olvasták el.