Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Keresztanyú

Beküldő:Ádi


Keresztanyú

A történet a szexel való ismerkedésem korai időszakában kezdődik. 17 vagyok, Ádámnak hívnak, átlagos srác, semmi extra nincs rajtam, nincs hatalmas farkam ( 17/ 4), bár sok lány szerint helyes vagyok, 12 osztályos gimnáziumba járok. Volt már jópár barátnőm és már szűz sem vagyok, de azért nem vagyok egy lepedő akrobata, van mit tanulnom. A történet másik szereplője a keresztanyám, Ági, ő anyu nővére. Róla annyit kell tudni, hogy egy igazi dekoratív, dögös milf,  40 éves, elvált, közepes cicik, vékony derék, kicsit szélesebb csípő és valami eszméletlen jó segg, hosszú barna, enyhén hullámos haj, szerintem szép arccal és csak úgy árad belőle a szexualitás. Ági nagyon szerette a férjét, de valami miatt nem lett terhes sosem, ezért elváltak. Nagyon megviselte, depressziós lett, elhanyagolta magát, de aztán meg születtem én. Onnantól kezdve olyan lett mint előtte, rajtam élte ki a benne lakozó édesanyát, amit szerencsémre a szüleim engedtek, így nekem két anyám lett. A szüleim rengeteget dolgoztak egy nemzetközi cégnél, állandóan úton vannak, nagyon keveset voltak velem, így úgy döntöttek hogy jobb ha keresztanyúhoz költözöm. Nagyon szoros kapcsolat alakult ki közöttünk, több mindent beszéltem meg ketesztanyúval mint a szüleimmel. Csajokról is nyíltabban tudtam vele beszélgetni és a szexről is. Ági mellett sosem láttunk más férfit a válása óta, de mindig nagyon jól nézett ki. Mikor kezdett a lányok utáni vágyam erősödni bennem akkor már megnéztem keresztanyút is a nyaralások alkalmával mikor fürdőruhában volt, de akkor még nem gondoltam tovább a dolgot. 15 éves koromban vesztettem el a szűzességem egy velem egykorú lánnyal, bénák voltunk mindketten. Ezt elmondtam Áginak, akkor világosított fel, egy egész hétvégén keresztül beszélgettünk a szexről, a női testről, és arról hogy hogyan tudok a nőnek nagy örömet okozni. A következő szexek a lánnyal már sokkal jobbak voltak és akkor már mindketten nagyon élveztük is, és sokkal tovább tartott mint az első alkalommal, megtanultam késleltetni az orgazmusomat is. Na utánna változott meg bennem keresztanyámról alkotott képem, utánna már nőként néztem rá, nem mint a második anyámra. De ez csak ábrándozás szintjén, hokizás közben, de az utóbbi időben már az aktuális barátnőmmel való kefélések közben is őt képzeltem el. Így az utóbbi fél évben nem is volt barátnőm, amit keresztanyú szóvá is tett, de mindig csak azt mondtam hogy most jó egyedül. Aztán ez a helyzet  a nyár elején egy véletlennek köszönhetően megváltozott.

Éppen egy bevásárlóközpont boltjában voltunk, szokás szerint  Ági nagyon szexin volt felöltözve. Mini szoknya, rövid ujjú felső, push upos melltartó ami igencsak kiemelte a melleit, sok férfi forgolodott utánna. Az egyik felső polcról akartam levenni valamit, keresztanyú meg az alsóról, ő lehajolt én pedig közelebb léptem, hogy elérjem azt amit szerettem volna. A végeredmény az lett, hogy ott állok keresztanyú mögött, az ágyékom pont a csodás feneke között, ha valaki látott bennünket úgy látszódott mintha hátulról dugnám. Olyan gyorsan sosem állt fel a farkam mint akkor és ezt Ági is biztosan észre vette hiszen csak egy vékony rövidnadrág volt rajtam, de szerintem még neki is nyomta a fenekét a farkamnak és egy halk nyögés is elhagyta a száját.
- Tetszik a helyzet? - kérdezte keresztanyú miközben felnézett rám.
A szituáció és a szituációra adott testi reakcióm meg némitott mert csak bólogatni tudtam. Ági felegyenesedett és megfogta a kezem.
- Na akkor gyere.
A ruha osztály egyik próba fülkéjébe mentünk, gondoltam azért hogy ne az üzlet közepén pofozzon fel és ott szidjon össze hogy mit képzelek magamról. Mikor becsukta maga mögött az ajtót én rögtön magyarázkodni akartam volna.
- Én ...
De keresztanyú a mutató ujját a számra rakta és gyengéden végig simogatta,  lehúnyt szemmel élveztem érintését, nagyon jó érzés volt, a farkam ettől még keményebb lett.
- Látom rajtad hogy már egy jó ideje másképp nézel rám, a nőt látod bennem. Ez nem baj, hiszen a korodbéli fiúknál ez természetes hogy szexuális gondolatai vannak idősebb nők iránt. De Te azt is tudod hogy tizenöt éve nincs más férfi az életemben csakis Te és nekem is vannak szükségleteim, nem is kevés. A női mi voltomnak pedig nagyon jól esik hogy egy ilyen jóképű, bár fiatal férfiből ilyen reakciót váltók ki. Most öszintén válaszolj nekem. Hányszor verted ki rám gondolva?
Először meg sem tudtam szólalni.
- Szóval, hányszor?
- Hát egy év ugye háromszáz hatvanöt nap, azt meg szorozzuk kettővel, az hétszáz harminc nap, átlag naponta háromszor, az ugye kétezer egyszáz kilencven alkalom.
- Micsoda? Naponta háromszor!!
- Akkor még hozzá jön az aktuális csajaimmal történt szex, miközben rád gondoltam, az úgy kb. hmmmm, kétezer ötszáz szor.
- Micsoda? Te kétezer ötszáz szor pazaroltad el a benned lévő finomságot és mással dugsz és rám gondolsz közben? Hát erre nem is tudom mit mondjak. Hízelgő, nagyon hízelgő. De ugye azt is tudod hogy nekünk nem szabadna ilyen dolgokról beszélni, mármint az egymás iránt érzett szexuális vonzalomról. Mert akár hiszed akár nem én is masztizás közben rád gondolok.
Ettől a mondattól leesett az állam, de biztos voltam benne hogy csak meg akar leckéztetni az előbbi miatt.
- Ugye most csak húzod az agyam, szívatsz engem?
- Nem dehogy is, inkább azt szeretném ha Te szivatnál engem.
Na ettől már a földön volt az állam.
- Ne csináld már ezt velem keresztanyú, én nem direkt csináltam az előbb, véletlen volt az egész.
- Ádi, én komolyan mondom, áááááá, minek magyarázkodom én.
Megfogta a fejem és lesmárolt a keresztanyám, köpni nyelni nem tudtam, nem csak a döbbenettöl hanem mert a szája úgy rá volt tapadva a számra, mint pióca az emberre és a nyelve is vadul kereste az enyémet. Aztán viszonoztam a csókot, mennyei érzés volt egy érett nővel smárolni, teljesen más volt mint a korombéli lányokkal, egyre bátrabb lettem, átöleltem a derekát, de ő megfogta a kezem és a fenekére tolta. Simogattam keresztanyám isteni gömbölyű fenekét, közben vadul faltuk egymás száját. Egyre bátrabb lettem, megfogtam a szoknyája szélét és lassan húzni kezdtem felfelé, de Ági nem ellenkezett. Lassan felcsúszott a szoknya és szabaddá vált az a csodás kerek segge amibe én rögtön bele markoltam. Végre a saját kezemben éreztem azt a selymes bőrét és a fenekét amit képzeletben már oly sokszor megdugtam, kinyaltam és rávertem a faszom. Nagyokat nyögött keresztanyú miközben én a fenekét simogattam, a hosszú csókcsata után elvált a szánk. Nagyon csillogott a szeme és olyan boldognak még nem láttam.
- Ennyire tetszik a fenekem?
- A világ legjobb fenekét tartom a kezemben.
- Tényleg ennyire tetszik?
- Tényleg. Isteni formás, selymes, jó tapintású, gömbölyű, szexi, kívánatos mit mondjak még róla. Tökéletes, számomra.
- De hát nagy.
- Dehogy nagy. Az elmúlt években ahogy figyelgettem, olyan szexi a ringása ahogy mész és nagyon sok férfi megnézte, mint ahogy ma is sokan utánnad fordultak és nagyon sok férfi szemében láttam hogy igen piszkos gondolatok jártak a fejükben.
- Akkor a te fejedben is piszkos gondolatok jártak, vagy most is járnak?
- Neeeem, én nem vagyok olyan, nekem nincsenek piszkos gondolataim. Nekem mocskos gondolataim vannak, nagyon nagyon mocskos gondolataim.
- Akkor kiverted már a fenekemre gondolva, igaz?
- Igen, ma reggel is a feneked volt az élvezetem közeppontja.
- Akkor képzeletben már meg is dugtad.
- Számtalanszor, több pózban és helyszínen, de sajnos csak képzeletben, mert a valóságban még nem volt részem anál szexben.
- Akkor ezen gyorsan változtatni kell.
- Tényleg? Ezt az isteni testrészedet is kényeztethetem majd.
- Mindent kipróbálunk amit csak szeretnénk, ami örömet és boldogságot okoz kettőnknek.
- Köszönöm szépen keresztanyú, nem is tudom hogy mit mondjak erre. Sosem gondoltam volna hogy valaha megvalósulhatnak az álmaim veled kapcsolatban.
- Hát most megvalósulnak majd, de ugye nem itt akarsz először megdugni? Bár nem ellenkeznék, mert már így is tiszta lucskos a pinám miattad és a bugyim is elázott. Szerintem öltöztess vissza és menjünk haza és otthon több órán keresztül kényeztethetjük egymást, mint itt egy rövidke dugással indítsunk a kapcsolatunkat.
- Az első lehetőséget választom. - és megcsókoltam
A csók után legugoltam Ági elé hogy lehúzzam a szoknyát a derekáról, de akkor megláttam azt a fehér csipkés bugyit ami takarta az eddig csak álmaimban létező pinát. Beszivtam a belőle áradó illatot, és azt hittem hogy azonnal rávetem magam. De keresztanyú láthatta a gondolataimat mert a bal lábát felrakta a padra és így még jobban szétnyílt az álmaim forrása. De ami ezután jött, na arra aztán végképp nem gondoltam volna, ott akkor. Megfogta a bugyi szélét és felfedte előttem, amire gondolatban oly régóta és oly sokszor vertem ki a faszomat, azt a csodálatos, kopasz pináját. A csiklója és a kisajkai kilátszottak a nagyajkai közül, amik enyhén szét voltak nyilva, azt hittem hogy azonnal a gatyámba élvezek a látványtól és akkor tudtam meg hogy nemcsak a segge tökéletes hanem a pinája is. Felnéztem keresztanyúra, találkozott a tekintetünk.
- Gyönyörű vagy, szép pinád van.
Aztán jött az első váratlan fordulat. Megfogta a fejem és nyomni kezdte a pinájára.
- Nyalj ki, nagyon kívánlak már. Nyalj ki kérlek, élvezni akarok a szádtól.
Azonnal rá tapasztottam a számat, isteni finom volt az íze, a legfinomabb pina volt amit eddig nyaltam és csak nyaltam és nyaltam. A lába között átnyulva megfogtam a fenekét és húztam a számra a pináját. Szoptam a csiklóját, a kisajkait, minden pontját érezni akartam a nyelvemmel. Keresztanyú csak sóhajtozott és nagyokat nyögött, nem érdekelt hogy hallja e valaki csak élvezetet akartam neki nyújtani. Amit élvezett is elég hangosan, oly nagyon hogy pár perc múlva hangot is adott élvezetének csúcsra érésekor. Föl álltam hozzá és a pina leves szájjal lesmároltam.
- Csodás voltál. Isteni nyelved van. 15 éve nem nyalt ki senki és úgy érzem hogy igen jól sikerült a felvilágosításod, de azért még igen sokat kell gyakorolnod.
- Gyakorlok én minden nap többször is, ha lehet.
- Naná hogy lehet, sőt kell is, de most gyere és had szopjalak le. - és a rövidnadrágom kezdte volna kigombolni
- Nem! - huzodtam el tőle
- Neeeem!? Nem szeretnéd hogy leszopjalak?
- Nem. Vagyis dehogynem szeretném, de attól félek ha engedek a csábításnak akkor nem lesz megállás és akkor itt fogunk először dugni.
- Igazad van és a lebukás is benne van a helyzetben. Nyugodjunk le, főleg Te, aztán vegyük meg amit még kell aztán siessünk haza és akkor otthon mindent szabad. Pedig úgy megnézném azt a dudort a nadrágodban, mindjárt felrobbanók úgy vágyom a faszod után.
- Akkor te is nyugodj le, mert ennek nem lesz jó vége.
- Jól van, gyerünk haza, mert így is legalább egy óra mire átérünk a városon.
Aztán keresztanyú hirtelen lehúzta a bugyiját aztán megigazította a szoknyáját.
- Ezt ragd el, kérlek. - és nyújtotta a bugyit.
- Miért vetted le?
Megfogta a kezem és belenyomta a fehérneműt ami tiszta nedves volt.
- Tiszta nedves a bugyim a pinámtól és a nyáladtól. Így nem fogom viselni, így is tiszta lucskos vagyok, mert nem tudok másra gondolni csak a faszodra, úgyhogy neked kell majd vezetned is.
Gyorsan megvettük amit kell aztán irány a kocsi, a városban szokás szerint dugó dugó hátán alig haladunk előre. Egyszercsak látom hogy keresztanyú fészkelődik mellettem, aztán megemeli a csípőjét és felhúzza a szoknyáját, olyan nagy terpeszbe rakta a lábait amennyire az autó engedte. Majd kiestek a szemeim.
- Mit csinálsz, keresztanyú?
- Forr a vérem, tüzel a pinám, úgy felhúztál azzal hogy kinyaltál hogy alig birok magammal.
- De hát megláthatnak?
- Annál izgalmasabb. Add csak a kezed.
- Mit akarsz csinálni?
- Te ne törődj semmivel csakis a vezetésre koncentrálj nehogy összetörd az autót, én addig játszadozom magammal a te ujjaiddal.
A következő pillanatban már a nedves pináján voltak az újjaim amit Ági irányított. Nagyon élvezte a helyzetet, de én pedig annál kevésbé, nagyon kényelmetlen volt a nadrágom, alig vártam már hogy hazaérjünk és akkor végre megdughatom keresztanyám éhes pináját. Már másodszor élvezett el az ujjaimtól, pedig még volt vissza vagy negyed óra az útból. Mikor látta hogy nem vagyunk messze otthonról megigazította a szoknyáját én pedig lenyaltam keresztanyú nedveit az ujjaimról, ami még mindig nagyon finom volt. Hazaértünk, megállok a garázs előtt, elkezdtük behordani a cuccokat a konyhába, mikor mindent bepakoltunk, mondtam hogy beállok a kocsival a garázsba. Be is álltam, kiszállok és várom hogy a garázs ajtó lecsukodjon teljesen, aztán megjelent keresztanyú.
- Most már itthon vagyunk, mostantól mindent szabad.
Megcsókolt és közben a pólómat vette le rólam, vagyis inkább szaggatta, heves volt, türelmetlen. Így én is gyorsan megszabadítottam a felsőjétől, elém tárultak azok a szépen becsomagolt mellei, azokat kezdtem simogatni miközben Ági már a nadrágomtól akart megszabadítani. Nem akartam lemaradni így megkerestem a melltartó kapcsát és viszonylag könnyen ki is kapcsoltam, addig míg levettem a melltartót addig keresztanyú keze sem matatott a nadrágomnál. A következő lépés a szoknya, de fogalmam sem volt hogy azt mi fogja össze. Keresztanyú elvált a számtól.
- Hátul van a cipzár.
Én gyorsan megkerestem és szinte egyszerre hullott a földre a szoknya és a rövidnadrágom az alsómmal együtt. Ott álltunk egymással szemben meztelenül, végre, a bürünk egymáshoz ért, szinte égetett annyira fel voltunk tűzelve mindketten. Aztán keresztanyú elvált a számtól, mélyen a szemembe nézve ereszkedett a mélybe . Tudtam hogy mi fog következni, és alig vártam már, az elmúlt órákban csakis erre vágytam már, hogy a száját a faszomon érezzem aztán meg a pináját dughassam kimerülésig.
- Ez szép darab és borotvált - dicsérte a farkam - szép egyenes és a makkod is jó nagy, húúúúúú és milyen kemény vagy. - éreztem azt a finom kezét hogy körbe öleli a robbanásig feszült faszomat.
Nézem keresztanyút hogy vizsgálgatja, ismerkedik a farkammal, aztán felnéz rám, találkozik a tekintetünk, és miközben a szemembe néz, a nyelvével a farkam tövétől lassan, nagyon lassan, a nyelve hegyével végig nyalja a faszom. A makkom körbe nyalogatja majd szintén lassan eltűnik a szájában, de a nyelve nem pihen, körbe körbe jár. Majd ezt a műveletet újra megismételni de akkor már jóval mélyebbre ereszti a szájába a faszom. Szuper jó érzés volt.
- Aaaaahhhhh, keresztanyúúúúú.
Nézem ahogy a feje mozogni kezdett a faszomon, szopja, nagyon jól szopja. Ahhoz képest hogy 15 éve nem volt igazi fasz a szájában nagyon jól csinálta, addigi tapasztalataim alapján a legélvezetesebb szopásban volt részem és tudtam azt is hogy ezt évekig élvezhetem majd minden nap, akár többször is. Szemeztünk egymással, aztán összefogtam keresztanyú hosszú haját és úgy irányítottam a mozgását, Ági elengedte a faszom és rám bízta magát. Én pedig elkezdtem dugni a száját, nem vadul, de teljes hosszában járattam a farkam a szájában, folyt a nyála, cuppogott, szürcsögött, mint egy igazi pornó filmben. Láttam hogy nagyon élvezi a helyzetet, kihúztam a farkam a szájából ami a hasamnak csapódott és folyt róla keresztanyám nyála.
- Ilyennek képzelted álmodban? - kérdezte nagy mosollyal az arcán
- Nem. A valóság ezerszer élvezetesebb és rettentően boldog vagyok most veled és remélem hogy ez nagyon nagyon sokáig így lesz.
- Köszönöm szépen hogy ezt mondod, én is így érzek, de egyben féltem is, hogy nem leszek elég jó neked, hiszen évek óta nem volt valós szexuális kapcsolatom.
- Szuper jó vagy, keresztanyú, nagyon élvezem a tested minden egyes porcikáját, számomra tökéletes nő vagy.
- Nagyon jó ezt hallani és ígérem hogy mindent megteszek azért hogy a véleményed ne változzon. Akkor hol is tartottunk?
- Hát éppen basztam a szádat, de most inkább más nedves helyet fedeznék fel rajtad.
- Mit szeretnél te kis huncut fiúka.- csókokkal halmozta el a testem miközben felállt hozzám és végül a számra tapasztotta azt az igen nyálas száját.
Én a kocsi felé fordítottam és neki nyomtam az motorháztetőnek.
- Itt szeretnél megdugni, a motorháztetőn? Azt hittem hogy az ágyban összebújva kefélünk majd először.
- Itt elkezdjük és ki tudja hol fogjuk befejezni.
- Miért, hol szeretnéd hogy befejezzük?
- Nem tudom. Talán a konyha asztalon, de lehet hogy itt a hátsó ülésen de az is lehet hogy az ágyadban.
- Tele vagy meglepetésekkel, de tetszik, nagyon tetszik.
- Én mondtam hogy mocskos a fantáziám.
- És elég kreatív is vagy, ahogy látom.
- Ez még csak a kezdet, úgyhogy feküdj fel a motorháztetőre.
Keresztanyú felfeküdt a kocsira és lassan nyitotta szét a lábait, és így lassan tárult elém az a csodálatos pinája amit már orgazmushoz juttattam de még teljes valójában nem láttam. Elég nagy terpeszbe rakta a lábait és így  a pinája is szépen kitárult előttem. Csillogott a nedvességtől, ki voltak nyilva az ajkai és csak úgy hívogatott az a nedves lyuk.
- Add már a faszodat! Ne kínozz tovább, basszál meg végre! Ádiiiiiiii, gyere máááár!
Keresztanyú széttárt lábakkal és széthúzott pinával engem vár, hát nem várattam meg. Megfogtam a farkam és a csiklóját kezdtem dörzsölni, Ági felnyögött, aztán odaraktam a makkom a bejárathoz és kicsit benyomtam aztán kihúztam, ismét be, de most már többet toltam be. Ezt addig csináltam míg a következő lökésnél tövig eltűnik a faszom abban a most már nagyon nedves pinában, keresztanyú már igen szaporán veszi a levegőt és az egyik kezével a melleit gyömöszöli. Az utolsó lökéshez odarakom a faszom és lassan tolni kezdem be, minden milliméterét élvezem annak csodás pinának. Nem szűk, nem tág pont kellően jó érzés benne mozogni, mikor kb. a fele benn van keresztanyú teste megrándult és nagy sohajokkal és még nagyobb sikólyal,  megfeszült testel elélvez, de én nem állok meg és mikor tövig beértem akkor elkezdem dugni az éppen élvező pinát. Szűkebb lett de jó érzés ahogy megjobban körbe öleli a faszom. Megfogom a térdhajlatánál a lábát és amennyire tudom hátra tolom hogy minnél mélyebbre tudjam dugni a farkam.
- Ooooohhhhh istenem, Ádi , nagyon jó a faszod. Pont kitölti azt az éhes pinámat. Basszál.
Aztán keresztanyú felkönyökölt a motorháztetőn és nézte ahogy a faszom ki be járkál a lucskos pinájában, miközben igen izgató hangok hadják el. Ági nem tudta tovább tartani magát és visszadölt, én pedig összezártam a lábait, így aztán jó szűk lett a pinája amit én is jobban éreztem de keresztanyú még jobban. Két oldalt kapaszkodott a kocsiban, a fejét dobálta, azok a nagy mellek a dugásom ritmusára mozogtak, és egy újabb, az előzőnél sokkal nagyobb orgazmust élt át. Lassítottam a mozgásomon míg lenyugszik a teste, aztán leengedtem a lábait, a mellkasa igencsak gyorsan járt föl le. Kinyitotta a szemét és rám mosolygott.
- Hát ez nem semmi volt, kétszer egymás után élvezni. Nekem sosem sikerült maszti közben, de ez nagyon jó volt.
- Pedig én még folytattam volna.
- Igen érzem hogy még mindig elég kemény vagy, sőt még keményebb mint az elején.
- Tudod van egy nagyon fontos nő az életemben aki felvílágositott és tanított a szexben hogy hogyan tudok egy nőnek nagy örömet okozni.
- Hát jó diák voltál az biztos, de azért erre nem számítottam, hogy még mindig bírod.
- Megtanultam késleltetni az orgazmusomat is, úgyhogy nem vagyok egy gyors tüzelő.
- Hát azt észrevettem, és örülök neki, de én már sok orgazmust éltem át, úgyhogy most te jössz.
Felült a kocsin így elég hangosan csúszott ki a farkam a pinájából, és már gugolni akart volna elém de én nem engedtem. Rámarkoltam a melleire amit most érintettem először, és lesmároltam, keresztanyú átkarolta a nyakam és úgy viszonozta a csókot. A farkam a hasának nyomodva lüktet és pina után vágyakozik, úgy gondoltam hogy akkor még itt folytatjuk a garázsban. Elvált a szánk egymástól, keresztanyú nagy mosollyal az arcán kérdezi.
- Milyen mocskos gondolat jár a fejecskédben?
- Csak azon gondolkodom hogy hogyan basszalak meg újból. Áááááá, meg is van. Hasalj fel ide szépen. - és a motorháztetőre mutattam.
- Szeretem ha hátulról basznak.
Neki támaszkodott a kocsinak, a jobb lábát is felrakta így még jobban szétnyílt a pinája és nagyot pucsitott. Gyönyörű látvány volt. Jobb kézzel hátra nyulva széthúzta a pináját és várta a faszomat.
- Gyere és basszál meg keményen, tiéd a testem amikor csak akarod.
Olyan boldog voltam ettől a mondattól hogy lehoztam volna a csillagokat is ha azt kérte volna.
- Amikor csak akarom?
- Igen.
- De én éjjel nappal akarlak.
- Hát hétvégéken megoldható, de mi lesz hétköznap?
- Arra gondoltam hogy, felkelünk jóval hamarabb és mielőtt suliba indulók jól megbaszlak, így mindkettönknek jól indul a napja. Az este meg ugye adott ott ismét jól megbaszlak hogy jól záródjón a napunk.
- Tetszik az ötlet de most már azt akarom hogy most is jól meg bassz mert nagyon érezni szeretném már a belőled lövellő gecit.
- Kívánságod számomra parancs. - megfogtam a farkam és tövig nyomtam keresztanyú pinájába.
- Aaaaahhhhh istenem, ez nagyon jóóóóó.
Megfogtam két kézzel azt a csodálatos seggét és baszni kezdtem, szinte megörjitett az a kerek fenék amiért szinte megörülök. Keményen dugtam, keresztanyú nem is bírta tartani magát így rá hasalt a motorháztetőre és csak nyögött és sikongatott.  Fogtam a fenekét és közben néztem ahogy a farkam jár abban a lucskos pinában, de izgatott annak másik lyuknak  is a látványa, de nem mertem hozzá érni, hiszen nem tudtam hogy hogyan reagálna rá. Nagyon mélyen járattam a farkam aminek hatására keresztanyú, már nem is tudom hányadik orgazmusát élte át. Kicsit lassabban keféltem, így fel tudott egyenesedni hozzám.
- Így teljesen szét fogsz dugni. Ki fogod hajtani belőlem az erőt és még hol van a mai nap vége.
- Nem azt szerettük volna hogy emlékezetes legyen az első alkalom? Elég emlékezetessé tesszük úgy gondolom.
- Hát az már bíztos. Még mindig kemény vagy és egyáltalán nem érzem hogy teli akarnád verni a pinámat a geciddel.
- Érezni akarlak ameddig csak birom.
- De hát holnap is van nap.
- A holnap az holnap, ma meg ma van. A mostani pillanatot nem élvezhetjük holnap, ezt most akarom élvezni, amíg tart. Vagy te már abbahagynád? Szóljál nem akarok semmi kellemetlenséget okozni, nehogy azt hidd hogy erőszakos vagyok.
- Dehogy hiszem, csak tudod öszintén megmondom hogy erre egyáltalán nem számítottam. Azt sem tudom hogy mióta kefélünk itt, de te még mindig bírod. Érzem hogy lüktet a faszod és ez felemelő érzés, és nagyon boldoggá tesz. Azt hittem hogy tíz perc, tele élvezed a pinám és kész vége. De te, imádom a belőled áradó erőt és energiát, úgyhogy ha holnap reggelig dugunk itt a garázsban vagy bárhol máshol, legyen, élvezni fogom minden pillanatát, mint ahogyan eddig is élveztem.
- Hát öszintén mondom hogy magam is meglepődtem azon hogy még mindig birom. De ezt csakis neked köszönhetem, mert annyira csodálatos vagy hogy nem akarom abbahagyni, örömet és boldogságot akarok okozni neked.
- Oh édesem, köszönöm szépen, ez nagyon jól érzés. Én pedig téged szeretnélek boldoggá tenni.
Keresztanyú megfogta a tarkomat és a szájára húzta a számat, most nem vad hanem érzéki csókban egyesültünk, én pedig újra dugni kezdtem ezt a csodás nőt. Előre nyúltam és megmarkoltam azt a két izgató mellét  és gyúrni kezdtem öket, a farkam járt a pinában és baromira élveztem a helyzetet. Nemsokára keresztanyú ismét elélvezett, most már ő szállt le a farkamról.
- Eddig te mondtad meg hogy hogy dugjunk, most én mondom meg. Irány a hálószoba, meg akarlak lovagolni és akkor kicsavarom belőled azt a régen várt geci adagot.
- Jól van gyerünk én adom szívesen ha kiszeded belőlem.
Ági lehajolt a földre a ruháiért, de a feje pont a farkammal egy magasságban volt, nem is hagyta ki a lehetőséget, rögtön szopni kezdett.
- Ooooohhhhh, keresztanyú, isteni finom szád van. Szopjál, aaaaahhhhh, mééééég. Nagyon jóóóóó.
Aztán hirtelen abbahagyta és elindult a házba, én is felhúztam a bokámon lévő alsomat és a rövidnadrágot, aztán követtem a szeretőmet. A saját hálójába mentünk, levetkőztem teljesen, aztán hanyatt feküdtem a francia ágyon, keresztanyú újból szopni kezdett, szokás szerint jó nyálasan, utánna pedig fölém gugolt és beleült a farkamba. Rögtön tövig. Isteni érzés volt.
- Ádi, nagyon kemény vagy és olyan mélyen érzem a faszodat.
Rám borult csókolozni kezdtünk, de közben a csípője is életre kelt, de úgy járt a farkamon hogy a teste meg sem mozdult, és csak egyre gyorsult a mozgása. Tudtam hogy jó csípő mozgása van hiszen nem egyszer láttam már táncolni, de ez valami eszméletlen jó volt és közben a hüvely izmaival is játszott a farkamon.
- Nagyon jó pinád van, sose éreztem még ilyen jó pinát a faszomon. Aaaaahhhhh, de jóóóóóóóó.
Keresztanyú a mellkasomra támaszkodva lovagolt rajtam, én az előttem himbálozó mellekre tapasztottam a kezemet majd kis idő múlva a számat is. Össze nyomtam a csöcsöket úgy hogy a kemény, hegyes bimbók össze érjenek, majd a számmal kezdtem szopogatni öket. Ettől keresztanyú még jobban rákapcsolt mint hangban mint sebességben, csodás látvány volt ahogy egy érett, szexre és törödésre vágyó nő rajtam, egy fiatal srácon, lovagólva élvezi a szex nyújtotta örömöket. Aztán megint rám borulva csókolozni kezdtünk, de most már hevesebb volt, majd hirtelen felegyenesedett és leszállt a farkamról, megfordult és háttal újból beleült és most úgy lovagólt. Most a teljes teste mozgott, csattogott a bőrünk mikor teljesen belém ült, fogtam azt a kerek fenék és lovagolt nagyon izgató volt, de egyszercsak eltolta mindkét kezem és ő fogta meg a seggét és széthúzott öket. A látványtól megrándult a farkam amit keresztanyú egy hangos sikkantással jelzett, mert az a rózsaszín kis lyukacska teljesen el fogja venni az eszemet ha nem kapom meg hamarosan.
- Ennyire tetszik a látvány? - kérdezte Ági miközben egymás szemébe néztünk.
- Teljesen megörjit a feneked. Oda vagyok érte.
- Az jó, nagyon jó. De még tarts ki, édesem. Gyönyörködj addig a látványban és élvezd, mert nemsokára a számba akarom a gecidet, mostantól nem lesz itt semmiféle pazarlás, minden csepp gecit akarok ami a faszodból kijön.
- Meg kapsz mindent, csak hozzd ki belőlem.
- Kihozom, attól ne félj édes.
Elengedte a fenekét és előre dőlt a lábaim közé és hatalmasat pucsitva ismét csak a csípője kezdett el mozogni. Na ekkor kezdtem el érezni hogy végem lesz hamarosan, olyan szűknek éreztem a pináját, hogy az valami eszméletlen jó volt, plusz a látvány, hogy a feneke úgy hullámzott ahogy az ágyékomnak csapódott, ez az összhatás kezdett engem is a végkifejlet felé vezetni, gyorsan, nagyon nagyon gyorsan. A farkam kezdett meg duzzadni, még keményebb lettem, de ezt keresztanyú is érezte és leszállt a farkamról.
- Érzem hogy nemsokára élvezni fogsz, gyere fejezzük be hátulról.
- Jól van keresztanyú, gyere térdelj ide az ágy szélére.
Én felkeltem az ágyból, keresztanyú az ágy szélére térdelt de olyan terpeszben hogy olyat én még nőtől nem láttam. Tisztára meg babonázott a látvány, a csiklója meg duzzadva állt mint egy minifasz, a kisajkai kinyílva mint egy pillangó szárnya, a kéjbarlangja pedig hívogatóan kitágulva és az én faszomra várva. Na és persze az a másik nyílás, az a rózsa, eddig bírtam, nem tovább, bármit is fog szólni keresztanyú, éreznem kell. Megmarkoltam a fenekét, lehajoltam hozzá és a csiklójától kezdve végignyaltam egészen a addig a lyukig ami annyira megbabonázott. Széthúztam meg jobban és rátapasztottam a számat és a nyelvemmel ingereltem, keresztanyú hangosan felnyögött és hátra fordult.
- Aaaaahhhhh, Ádiiiii, mit csinálsz, uuuuhhhh, ez... aaaaahhhhh nagyon jóóóóó, nyald méééég, ooooohhhhh. - hátranyúlva megfogta a fejem és húzta a fenekére ami szintén mozogni kezdett. Én csak járattam a nyelvem keresztanyú meg mozgott a számon. Nagyon elkapott a hév, tisztára bezsongtam attól az érzéstől hogy azt az örjítő fenekét nyalhattam. És tényleg megörjitett, olyan hevesen nyaltam és az egyre lazulo lyukba egyre mélyebbre dugtam a nyelvem és ettől keresztanyú is megőrült.
- Ahhhhhh, istenem, mindjárt megőrülök, uuuuhhhh, Ádi nyaljál, dugd mélyebbre a nyelved, aaaaahhhhh, mééééég. Add a faszodat basszd meg a pinámat, gyere, aaaaahhhhh, basszál máááár.
Én pedig, mint akinek elgurult a gyógyszere, fölegyenesedtem, a kitágult pinájához raktam a farkam és rögtön tövig toltam és olyan hevesen kezdtem baszni mint még soha senkit. Egy állat szabadult ki belőlem, keményen basztam azt a pinát. Ági csak sikongatott, nyögött, zihált, de olyan vehemenciával tolta rá magát a megduzzadt faszomra hogy nem is tudom hogy bírta tartani az ütemet velem. Állat módjára basztam, még az volt a szerencsém, hogy az előbbi pihenő kicsit lenyugtatott mert különben már rég elélveztem volna. Éppen az a nő tanította meg velem hogy szex közben a nő nem egy tárgy, amit használunk, hanem az élvezetünk forrása, de most nekem ezt nem sikerült betartani. Elkapott az ékszíj, nagyon, megfogtam keresztanyú hosszú haját és úgy húztam magam felé, szinte ráült a faszomra, néztem ahogy kefélem azt csodás pinát, látom azt a kitágult fenekét és azt is akartam, de Ági megelőzött. Benyálazta két ujját és elmerült abba a csodás kerek fenekében, az érzés és a látvány még rátett egy lapáttal az amúgy sem alacsony izgalmi állapotomra. De ez keresztanyúra is nagy hatással lehetett mert a következő percben a nap és életem legnagyobb női orgazmusát láthattam amit én okoztam egy nőnek. Lassítani akartam a tempón de éreztem hogy nálam is közeledik a csúcs.
- Aaaaahhhhh, keresztanyú nem bírom tovább, aaaaahhhhh. - és úgy orditottam hogy még magam is meglepődtem hogy ilyen hangokat ki tudok adni.
Keresztanyú szinte leugrott a farkamról, én azonnal marokra fogtam és verni kezdtem mikor éreztem hogy keresztanyú átveszi a műveletet és szopni is kezdett. Olyan erővel tört ki belőlem a geci, hogy az valami eszméletlen jó érzés volt, nem is tudom hányszor lövelltem a fantasztikus nő torkára, de azt éreztem, ahogy az utolsó csepp gecit is kiszívja belőlem azzal együtt az erőt is ami az eddigi teljesítményt táplálta bennem. Mikor abbahagyta a szopást úgy döltem az ágyra keresztanyú mellé mint egy lisztes zsák, csak arra tudtam koncentrálni hogy az agyam elég oxigénhez jusson, de a hangokból ítélve Ági is ezen dolgozott.
- Úristen, Ádi, ez ....
Csak ennyi volt ami kijött a száján, én megszólalni sem tudtam, a kezemmel kerestem a testét, de éppen a kezét találtam meg. Mikor megérezte a kezem össze kulcsoltuk az ujjainkat és úgy szorítottuk egymás kezét mintha sosem akarnánk elengedni, amit én úgy is gondoltam. Szerintem húsz perc, fél óra is eltelt mire teljesen észhez tértünk, keresztanyú mozdult meg először, mellém feküdt és gyengéden megcsókolt. Az ágyon található két nagy párnát raktam a fejem alá, így közelebb kerültem Ágihoz.
- Először is bocsánatot szeretnék kérni .....
De a mutató ujjával ismét belém folytatta a szót, az érintését ugyanúgy élveztem mint először.
- Tudom Ádi, de akár hiszed akár nem élveztem hogy ilyen vad és heves voltál. Egyébként ezt én provokáltam ki belőled.
- Szóval direkt ujjaztad meg magad hogy engem még jobban felhúzz. Hát szépen vagyunk mondhatom.
- A terv bevált nem? És mindketten nagyon élveztük is.
- De, nagyon élveztem az biztos. Soha egyetlen lány sem tudott ilyen érzéseket elöhozni belőlem, de te már az első alkalommal.
- A szexben az a lényeg hogy mindig lépjünk egyet előre, minden alkalommal más legyen, akkor nem lesz unalmas sosem.
- Hát én most száz métert futottam előre, nem egy lépést. Akkor ezzel a szexel emlékezetessé tettük az első alkalmat.
- Nem fogom elfelejteni az biztos, szuper voltál, de miért nem dugtad meg a fenekem?
- Szerettem volna, nagyon is, de úgy gondoltam hogy ilyen felfokozott érzelmi állapotban és tapasztalat hiányában lehet hogy fájdalmat okoztam volna, amit egyáltalán nem szerettem volna és különben ha akartad volna akkor úgyis szólsz. Másfelől pedig nehogy azt hidd hogy erőszakos vagyok és rögtön mindent egyszerre akarok.
- Nem gondoltam volna soha ilyet rólad, és köszönöm hogy figyelmes voltál.Azt ajánlom hogy most menjünk és frissitsük fel magunkat a zuhany alatt, hiszen igen kimerítő és fárasztó volt a délután, aztán főzök valami finom vacsorát, igaz én már téli vagyok, mert ennyi gecivel már jól is lehet lakni. Nagyon sok jött belőled, ízletes és finom volt és nagyon sűrű is. Utána bemutatlak a szeretöimnek akikkel szexuális életet élek, és a napot egy gyengéd szeretkezéssel zárjuk. Mondom gyengéd szeretkezéssel.
- Jól van megértettem, gyengéd. Milyen szeretőket mutatsz be, én azt hittem nincs senkid.
- Csak mindent szépen sorba.
Adott egy csókot keresztanyú és elindult a fürdőbe, de az ajtóból visszanézett, igen csábosan.
- Nem jössz megmosni a hátamat?
Repültem, nem mentem. A zuhany alatt simogattuk egymás vizes testét, Áginak fel volt tűzve a haja ami így nem igazán tetszett. Aztán megfogta a tusfürdőt és a melleire nyomott egy jókora adagot.
- Gyere fürdess meg, mindenhol.
Nagy örömmel teljesítettem a kérését, persze a mellein időztem jó sokáig, olyan jól csúszott a bőre, élveztük mindketten. Aztán a többi testrésze is sorra került, a karjai, a hasa aztán a lábai is, utoljára hagytam a pináját.
- Azt hittem hogy azt kihagyod.
- A világ összes kincséért sem.
Elkezdtem gyengéden tisztogatni, inkább maszíroztam mint mostam, nagyobb terpeszbe állt, keresztanyú sóhajtozott, nagyokat. Megfogta a kezem és úgy mozgott egyszerre a kezünk. Megfogta a kezem és kihúzta, megfordult és most a feneke került elém. Oda is nyomort egy csomó tusfürdőt, folyt le a fenéken és a vágatba is. A taktika ugyanaz mint az előbb, a feneke marad utoljára, először a combjai, aztán a lába a bokájaig aztán vissza. Keresztanyú kicsit szélesebb terpeszbe állt és így belatásom nyílt a pinájára és a feneke közé, a látványtól a farkam is éledezni kezdett. Nem tudom hogy honnan volt bennem még erő, de az szállt a faszomba. A habos feneke és a pinája újból kezdte a tüzet szítani bennem. Tisztálkodást imitálva gyurtam a fenekét, felegyenesedtem és a pinájától kezdve járattam a kezem persze a hátsó bejáratánál többet időzve. Keresztanyú nagyon élvezte a mosdatást.
- Ennyire piszkos lennék ott? - kérdezte miközben meglátta a már majdnem kemény farkamat.
- Ádi! Már megint?
- Nem keresztanyú, még mindig.
- Honnan van ennyi erőd?
- Innen.- és megpaskoltam mindkét felgömböt.
Hátra nyúlt és a tusfürdős kezével verni kezdte a farkam, mikor elég kemény lettem hátra nyomott a falig, aztán tusfürdőt nyomott a faszomra és a feneke közé. Akkor esett le a tantusz, most fogom megdugni azt a csodálatos fenekét. Keresztanyú megfogta a farkam és ahhoz az áhított lyukhoz igazította a hegyét és lassan kezdett rátolatni. Megnyílt a bejárat és a tusfürdőtől meglehetősen könnyen csúszott be a faszom abba a nagyon forró és szűk lyukba, biztosan nem én járok ott először. Teljesen benne voltam abban az imádott seggben, alig akartam elhinni, de tudtam azt is hogy ez nem lesz egy maratoni menet, attól függetlenül hogy alig egy órája élveztem tele keresztanyám száját. Ági lassan kezdett el mozogni, leírhatatlan érzés volt, előre nyúltam és azokat a csúszós melleit markolásztam. Kiegyenesedett keresztanyú, teljesen nekem dőlt, a hajából kivettem a csatot ami összefogta, így sokkal izgatób. A fejét a vállamra hajtva élvezte lassú mozgásomat, aztán felém fordulva  megcsókolt.
- Most már mindenem a tiéd. Basszad meg azt az imádott fenekem, élvezd teli, érezni akarom ahogy kitör belőled a geci. Basszál édes.
- Köszönöm, nagyon szépen köszönöm keresztanyú.
Csak ennyit tudtam mondani és hálás voltam hogy teljesen nekem adta a testét és vele együtt a lelkét is. Én pedig csak basztam, gyengéden és finoman de így is élveztük mindketten de éreztem hogy az új helyzet és az új érzések nagyon gyorsan repitenek a csúcs felé.
- Ahhhhhh istenem, keresztanyú, nem fogom sokáig bírni, aaaaahhhhh.
- Élvezz nyugodtan, akarom a gecidet. Gyere édes, aaaaahhhhh, nagyon jóóóóó.
- Uuuuhhhh, keresztanyúúúúú.- és már spricceltem is teli a fenekét a gecimmel, de úgy éreztem hogy ő is átélt egy kisebb orgazmust.
Isteni érzés volt, de viszonylag rövid ideig tartott, sajnos. Kezdtem kicsúszni abból a csodás helyről, mikor ez megtörtént keresztanyú szembe fordult velem és szorosan átölelt.
- Azért elsőre nem volt ez olyan rossz.
- Hát igen sokat kell még ezt gyakorolnom. Az első szexuális élményem szintjén volt.
- Azért ez annál jobb lehetett, hiszen nekem is volt egy aprócska orgazmusom, de ígérem sokat gyakorlunk majd. De most tényleg tisztálkodjunk meg és vacsizzunk.
Lezuhanyoztunk és a konyhában beszélgettünk míg Ági csinálta a kaját. Össze össze bujtunk mikor éppen nem volt teendője, és kényeztettük egymást, hol kézzel hol szájjal. Aztán meg vacsoráztunk úgy ahogy voltunk, meztelenül. Utána bementünk a nappaliba és én a kanapéra ültem, keresztanyú rögtön szemből az ölembe ült.
- Na mi a véleményed a mai nap történéseiről?
- A mai napról? Eddigi életem legjobb, legcsodálatosabb napja. Álmomban sem gondoltam volna hogy ez valaha meg fog történni köztünk, felejthetetlen nap az biztos, és hogy csak egy véletlennek köszönhető, mert tényleg nem volt szándékos.
- Tudom Ádi, de én nem sokáig bírtam volna tovább és elmondtam volna hamarosan hogy vonzódom hozzád.
- Tényleg??
- Igen, és most maradj itt, bemutatom a szeretőimet.
- Kicsodákat? A szeretőidet? De hát én azt hittem hogy senkid nincs.
- Csak maradj itt, kérlek.
Keresztanyú eltűnt a lakásban, tiszta idegben voltam. Hallottam ahogy jön, aztán megláttam, a kezében vagy öt hat műfaszt. Sorban lerakja öket a kisasztalra, én meg csak bámulok, sosem láttam élőben még vibrátort. Elég szép élethű darabok voltak, volt amelyik csak műfasz volt de volt olyan ami vibrátoros volt.
- Szóval ezek a szeretőid?
- Miért, mit gondoltál, hogy sorban állnak a pasik az ajtó előtt? Csak nem vagy féltékeny? Óóó te kis butus.
- Nem nem vagyok, nem is tudom hogy mit vártam. Bocsánat keresztanyú.
Újból visszaült az ölembe.
- Ne haragudj, de nem tudom hogy jutott eszembe ilyesmi.
- Semmi baj, rajtad kívül nincs más pasi az életemben. Különben is én sem vagyok féltékeny egyetlen lányra sem akit hétvégéken felhozol és akikkel elég hangosan szoktatok kefélni, most már tudom is hogy miért. Igaz irigyeltem öket és mindig magamat képzeltem a helyükre, hogy engem baszol, de most már nem kell képzelödnöm.  Eddig csak lelki társak voltunk mostantól pedig már testileg is összetartozunk, eggyé váltunk.
- Te minden alkalommal hallottad mikor voltam lánnyal? Nem tudtam hogy ilyen hangosak szoktunk lenni.
- Semmi baj, így legalább átvitt értelemben nekem is örömet okoztál, ami a semminél jóval több.Na és hogy tetszenek a szeretőim?
- Szép darabok, izgik. De mivel ők régebb óta a társaid így estére megengedem hogy először ők tegyenek boldoggá, amit én szeretnék végignézni.
- Nagyon huncut vagy Te, de jól van és melyik szeretőimet szeretnéd látni?
- Az első alkalommal rád bízom a döntést.
- Akkor legyen a kedvencem, az a szilikonos, tapadó korongos élethű darab. Azt sok helyen tudom használni, jól lehet rajta lovagolni és nem csak a pinámat tudja kényeztetni hanem azt a általad nagyra tartott fenekem is imádja.
- Alig várom már hogy lássam mire képes.
- De azért ha van kedved nyugodtan beszállhatsz másodiknak, elbirokk kettötökkel is.
- Szóval beszállhatok én is?
- Szeretném, nagyon szeretném. Nem csak egy hely van rajtam ami igényli a törődést.
- Húúúú, keresztanyú, nem tudom hogy lesz ebből gyengéd szeretkezés és mi lesz ezek után. Teljesen szexörültet fogsz belőlem csinálni.
- Az nem baj, a szex jó dolog, csak meg kell találni a megfelelő partnert hozzá és te azon már túl vagy.
Felkelt az ölemböl, megfogta a kedvenc műfaszát aztán a kezemet és húzott a hálószoba irányába. Valami eszméletlen jó bemutatót tartott hogy hogyan szokta használni a műfaszt, azt hittem hogy szétrobban a faszom a látványtól, nem is tudtam magam türtőztetni és elkezdtem verni a farkam. Na ez a látvány keresztanyút még jobban feltűzelte, annyira belendültünk hogy egymás mellett feküdve én dugtam a műfasszal a pináját és közben nyaltam ő pedig szopott, igen hevesen. Persze nem sikerült gyengéd szeretkezéssel zárni a napot, de azért nem voltunk olyan vadak és hevesek mint az előző menetnél.

Másnap reggel keresztanyú finom és nedves szájának ténykedésére ébredtem ami felettébb jó volt. Na a reggeli első szex valóban gyengéd szeretkezés volt, teli érzelmekkel. Így kezdődött a kettőnk szexuális kapcsolata, ami azon a délelöttön majdnem lebukással véget is ért. Reggeli után valamiért a nappali közepén estünk egymásnak, keresztanyú a második kedvencén lovagolva kényeztette a pináját, az első kedvence pedig a száját dugta, vagyis én. Nem tudom miért de valami oknál fogva kinéztem az ablakon és akkor láttam meg anyámat , hogy éppen kiszáll az autóból a ház előtt.
- A fenébe!!- kiálltottam fel
- Mi a baj Ádi?
- Anya most szállt ki a kocsiból és jön befelé.
- Hogy az a .... Menj a szobádba és próbálj meg lehiggadni, nehogy meglásson így .
- Probáljak meg lehiggadni? Ezek után, hogy gondold ezt?
- Nem tudom édes, de ha most lebukunk nekünk annyi, végünk van.
Ági eltüntette a műfaszt, én is rohantam a szobámba, gyorsan felöltöztem, de közben már hallottam a csengő hangját. Elővettem valami tankönyvet és úgy tettem mintha tanulnék, nem mintha szükséges volna, de a látszat miatt muszáj volt. Nemsokára megjelent anyám a szobába.
- Szia kisfiam. - nagyon örömmel borultunk egymás nyakába, hiszen hetek óta nem találkoztak.
- Hogy vagy? Már megint tanulsz? Miért nem szórakozol a barátaiddal? Kitűnő tanuló vagy, két nyelven beszélsz, szükséged van erre, hogy mindig tanulj?
- Tudod előre készülők az egyetemi hajtásra, szoktatom magam.
- Na arra aztán nem gondolom hogy neked külön készülnöd kellene, ilyen ésszel ami neked van.
- De a szórakozásra visszatérve, estére gondoltam elmegyek pár helyre.
- Ez a beszéd kisfiam, most éld ki magad, mert később nem biztos hogy lesz rá lehetőséged. Jó, csináld csak a dolgod mi kimegyünk beszélgettünk egy kicsit. - és anyu megölelt és nagy puszit nyomott az arcomra.
Nem tudom miért de úgy éreztem hogy utánuk kell mennem, hallani akartam hogy miről beszélnek.
A nappaliban a kanapéra ülve kezdtek beszélgetni, természetesen rólam.
- Amikor csak találkoztunk mindig csak tanul ez a gyerek, nem fogod kicsit szigorúan?
- Nem kényszerítem semmire, magától csinálja. Nem vagyok szigorú vele.
- Valami pedig van vele, észrevettem hogy jó pár hónapja nincs állandó barátnője sem. Mi történt vele.
- Igen azt én is észrevettem, de azt mondja hogy most jó egyedül neki. De nem hanyagolja a lányokat, sosem jön haza hétvégén egyedül ha elmegy bulizni.
- Miből gondolod ezt.
- Elég hangosan szokták tölteni az éjszakát, ha érted mire gondolok.
- Ááá, értem, akkor meg nyugodtam, hogy nem került rossz társaságba.
- Attól ne félj, sosem jött haza részegen, nem dohányzik és nem drogozik. Erre nagyon odafigyelek, ilyen szempontból szigorú vagyok vele. De jó szerető lesz belőle a hangok alapján az biztos.
- És mi van veled, hogy vagy Ágikám?
- Köszönöm szépen jól, a cég jól működődik, semmi baj.
- Nem erre gondoltam, nem zavar hogy Ádiék hangját hallod minden hétvégén?
- Ha a szexre gondolsz, azt is megoldom amire szükségem van.
- De nem volna jobb egy hús vér férfi, mint valami műanyag vacak, fiatal vagy még az egyedül léthez.
Na itt kezdtem kicsit megijedni hogy hova akar anyu kilyukadni.
- Nem akarom újból átélni azokat az érzéseket, elég volt egyszer, abból is alig tudtam felépülni, hacsak nem akarsz szülni még egyszer.
- Nem, azt nem akarok, de jó ez így neked?
- Van két férfi az életemben, az elég. Sanyiban ( az apám ) is megbízom teljesen, de Ádi a mindenem, tudod jól. Hiába nem az én gyerekem de sajátomként szeretem és mindent megteszek érte.
- Tudom Ágikám, és ezért nagyon nagyon hálásak vagyunk. Sosem tudjuk meghálálni azt amiért így felnevelted Ádit. Hiába nem vagy szülő, de csodálatos anya vagy.
- Ezért a lehetőségért nekem kell hálásnak lennem, hiszen ha nincs Ádi akkor már biztosan én sem lennék. A gödör legaljáról huztatok ki azzal hogy rám biztátok a nevelését és ezzel boldoggá tettétek az életem.
Össze ölelkezett a két anyám, elég megható beszélgetés volt még hallani is.
- Ádi nagyon jó gyerek, vagyis inkább most már nagy kamasz. A korához képest sokkal komolyabb és érettebben gondolkodik. Mindenben segít amit kérek tőle. De tényleg sokat tanul az biztos.
- Miért nem mentek el valahová a hétvégéken?
- A jövő hétre foglaltam szállást a balcsinál, de ezt meglepetésnek számon Ádinak.
- És mi lesz a nyáron? Menjetek el valahová két három hétre, valami egzotikus helyre. Mi kifizetünk mindent csak szervezétek meg. Tudod a pénz nem számít.
- Jól van, köszönjük szépen, majd megbeszéljük.
- Most már sajnos mennem kell, van egy határidős munkánk aztán pedig a távol keletre utazunk, tíz tizenöt napra. Bemegyek és elköszönök Áditól.
Vissza siettem a szobámba nehogy lebukjak, de közben cikásztak a gondolatok a fejemben. Miért nem mondta keresztanyú a jövő hétvégét és a nyári együtt nyaralás, méghozzá kettesben. Örültem neki, hiszen ott nem kell majd bujkálni. Bejött anyu a szobába.
- Én megyek kisfiam, rengeteg dolgom van még. Légy rendes fiú és fogadj szót és ne tanulj annyit, szórakozz többet.
- Jól van anyu, többet élvezem majd az élet adta örömöket. - válaszoltam kissé kétértelműen.
Kikisértük anyut, elbúcsúztunk, megvártuk míg elment. Becsukodott az ajtó és keresztanyú rögtön az ajtónak nyomott.
- Milyen helyekre szeretnél te elmenni?
- Hát a szádba aztán a pinádba és a fenekedbe, még ma.
- Szóval ezekre gondoltál. Ezekre a helyekre elmehetsz, megengedem, de mivel két helyen jártál már, a maradék hely legyen az első.
- Örömmel fogom megtölteni a pinádat. És mi van a jövő heti balcsival.
- Te hallgatóztál? Nem szép dolog. Ott akartam színt vallani neked, de mivel már túl vagyunk rajta ezért csak egy kellemes hosszú hétvége lesz, sok sok szexel.
- Ha már a szexnél tartunk, hol is hagytuk abba?
- De türelmetlennek tetszik lenni.
- Tetszik, nem tetszik elvesztegettünk egy órát és azt be kell hozni. Úgy hogy vetkőzz és térdre.
- Na na csak ne siettess annyira, inkább gyere és gyorsan nyalj ki mert úgy bizsereg és izzik a pinám hogy mindjárt felgyulladok.
- Szóval én ne siessek, de téged meg azonnal nyaljalak ki. Na gyere csak ide te szex éhes keresztanya.

A folytatást mindenki fantáziájára bízom, de igen változatos és élvezetes volt. Azóta minden nap szexel kezdjük a napot és szexel zárjuk, rengeteget tanultam és sok, mindkettőnk számára új dolgot próbáltunk ki. Nagyon élvezzük egymás társaságát, minden percet kihasználunk, legyen szó csak egy kis orál szexről vagy egy gyors menetről, a lényeg hogy szex legyen köztem és a keresztanyám között.


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (153)        Nem tetszik (71)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2022-11-10 20:17:50
nincsnevemeskü
A helyesírási hibákat meg a hosszú leírásokat félredobva lehet hogy képzelt esemény, de akkor is jó. Nekem tetszett.

2022-11-16 05:43:57
Balam
már a címet se írtad le jól te ócska féreg

2022-11-15 17:52:48
Gábor
Remélem lesz folytatás!!!


Ezt a szex történetet 19112 X olvasták el.