Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Az inkvizítor

Beküldő:Ahsoka


Ezrát két rohamosztagos kísérte végig a csillagromboló fojosóin, mígnem elérkeztek a kihalgató teremig. A két rohamosztagos elment, Ezra egyedül maradt az ilyesztő sötét szobában. Legalábbis azt hitte. Az egyik pillanatban valaki az erővel a falhoz vágta. Meg se tudott motcanni, még beszélni se.

Az árnyak közül előtűnt a hetedik nővér inkvizítor. Odasétált Ezrához és levette a fiú cipőit, míg az a falra volt tapasztva. Ezra nem vett föl zoknit, és már pár napja nem vette le a cipőjét, ezért a lábának erőteljes szaga volt. Az hetedik nővér mosolyogva megszagolta a fiú lábát.

- imádom ezt a szagot. - mondta a nő miközben Ezra csupasz lábait szagolgatta. Már az egész szoba lábszagú volt Ezra miatt. A Nőnek tetszett a fiú lábszaga, ezért még tovább szagolgatta Ezra lábát.

Aztán az inkvizítor végignyalt Ezra talpán. És aztán megint, és megint és megint. Azután a lábujjait szopogatta. A fiú összes lábujját egyenként.

- nagyón ízletes a lábad. - mosolygott Ezrára aki rendesen meg volt rémülve. Az nő a másik lábát is megszagolta. Az orrát bedugta a fiú két lábujja közé.

- ennél ritkán szagoltam jobbat.- mondta majd Ezra másik lábát is végignyalta párszor. - most te jössz.

A nő levette a saját csizmáit. Az ő lábának sem volt épp virág illata. Az inkvizítor megszagolta saját lábait, majd azokat Ezra arcához emelte. Ezra próbált ellenkezni de nem sikerült. Végül meg kellet szagolnia a hetedik nővér lábait. A nővérnek erős lábszaga volt. Ezra alig bírta ki. Nem tudta mi jöhet még. Ekkor a nővér elvette a lábait és az erővel Ezra arcába nyomta a fiú levett bakancsát, aminek a nővér talp?nál is erősebb lábszaga volt. Ezra nem bírta visszatartani a lélegzetét ezért a saját lábszagát is kénytelen volt megszagolni jobban. Egy-két perc után a nővér eldobta Ezra cipőjét és a fiú saját lábát emelte az arcához.

- nyald! - parancsolta az inkvizítor. Ezra mivel nem volt más választása elkezdte nyalogatni a saját talpát és lábujjait. Kicsit undorodott tőle, de megcsinálta, hisz az élete múlik rajta. Benyalt a lábujjai közé, szopogatta a lábujjait, az összeset külön külön. Utána párszor végignyalta a saját talp?t.

- ügyes vagy. Holnap folytatjuk. - a nővér kisétált Ezrát az arcában a talpával hagyva. Tehát egész éjjel szagolhatja a saját lábát.

Ezra nem tudott így pihenni. Néha kicsit nyalogatta a talpát és a lábujjait. Az Ahsokával történtek után már egyre nehezebben tudott ellenállni az ilyeneknek.

Épp a saját lábujjait szopogatta amikor kinyílt az ajtó. Egy birodalmi tiszti egyenruhát viselő fiatal nő lépett be az ajtón. Amint meglátta hogy a fiú a falon a saját lábujjait szopogatja eldobta a kezében lévő adathordozót. Azt tudta hogy itt lesz a fogoly, csak azt nem hogy így. Ezra is meglátta a nőt és rögtön kivette a lábujjait a szájából. 

- itt aztán van egy lábszag. - jegyezte meg a nő. Bár még mindig elég kényelmetlenül érezte magát, hisz a fiú az előbb a saját lábujjait szopogatta, most pedig a lábát szagolgatja az arca mellett.

- mit akar tőlem? - kérdezi Ezra.

- én lettem megbízva azzal hogy fojtassam a kihallgatását - válaszol a tiszt. - látom az eddig érdekesen ment.

- hát eléggé. Órák óta a saját talpamat szagolgatom.

- láttam élvezted. - jegyezte meg a nő, és egy kicsit közelebb ment Ezrához

- hát nem volt sok választásom, és csináltam már ilyet, csak nem a saját lábammal.

A nő odalépett Ezra bal lábához. Megfogta a fiú lábfejét majd megszagolta azt. Az undor látszott a nő arcán, miután megszagolta a fiú lábát.  Után jött a nyalogatás. A nő majdem rosszul lett amikor először nyalt végig s fiu lábán.

- talán nem így kellene kezdeni. - mondta a tiszt majd levette a saját cipőit és zoknijait. Aztán felemelte a csupasz lábfejét az arcához és megszagolta. Az ő lábszaga nem volt olyan erős mint Ezráé. Még öt percig szagolgatta a saját talpát, utána pedig a nyalogatni kezdte. Végignyalt párszor a talpán, a lábujjait szopogatta. Miután úgyérezte készenáll odalépett Ezrához és az elkezdte szopogatni a fiú lábujjait. Benyalt a lábujjai közé, egysze többet is bevett a szájába.

- jól csinálod. - jegyezte mez Ezra. Aki utána a elkezdte a saját lábát nyalogatni. Ő inkább a talpát nyalta végig többször.

- Ez micsoda igazából? - kérdezte Ezra. - mert biztos nem kihallgatás.

- felkézítés. - válaszolta a nő. - a hetedik nővér szolgája leszel.

- akkor nem nekem kéne a maga lábát nyalogatni?

- a nővér nem azt várja el hogy mindig a lábát szagold és nyald - magyarázza a nő. - azt várja el, hogy mindig erős lábszagod legyen, és bármikor ott legyél ha a nővér a lábadat akarja szagolgatni vagy nyalogatni.

A nő befejezte Ezra lábujjainak szopogatását, és elővett egy zoknit, amit felhúzott a fiú lábára.

- ez a zokni biztosítja majd a lábszagodat. - válaszol a fel nem tett kérdésre a tiszt. - ezt twi'lek sexrabszolgákon szokták használni.

- nagyszerű. Így legalább addig sem érzem.

- viszlát Ezra Bridger. - köszönt el a nő majd kisétált.

Egy percel később két halálosztagos lépett be a terembe. Az egyik hangja a torzító miatt teljesen érthetetlen volt viszont a másiknál ez ki volt kapcsolva.

- gyere velünk. - mondta. - vagy mi viszünk.

Ezra belátta hogy jobb a velük megy. Sok folyosón és liften át a hídra érkeztek. A hídon két feketeköpenyes alak veszekedett. Az egyik a hetedik nővér volt a másik pedig Darth Vader.

- Meddig akarod üzni a kis játékaidat hetedik nővér? - kérdi a sith. - az uralkodó nem örül, hogy egy fiatal jedit tartasz rabszolgaként, habár érti hogy a fáradozásaidért jutalmat kérsz. Ez az utolsó eset hogy egy ilyet elnézünk neked.

- köszönöm a megértését nagyúr.

Vader nagyúr szónélkül hagyta ott az inkvizítort. Mielőtt kiment Ezrára nézett.

- hol van?

-kicsoda?

- Ahsoka Tano

- nem tudom. Köddé vált.

Vader némán sétált el. A két hal?losztagos odavitte Ezrát az inkvizítor elé.

- kövess! - monda majd elindult, Ezra pedig követte. Egy hálószoba szerü helyre mentek be. A fiút a nő egy székhez kötözte, majd lehajolt a lábához. A nő Ezra lábai előtt volt négykézláb. Levette a különleges zoknikat. Ezrának tényleg elég erős lábszaga lett tőlük. A nő intenzíven szagolgatni kezdte a fiú lábait. Pár perc szagolgatás után a nő már a fiú lábujjait szopogatta. Néha egyet néha több lábujjat vett a szájába. Miután minden lábujjat többször is szopogatott és minden lábujj közé többször benyalt, jött a talp. Többször végignyalta Ezra mindkét talpát. Néha lassan néha gyorsan.

Miután végzett Ezra lábával fölállt, elengedte a fiút, és ő maga ült le. A két lábát pedig széttárta hogy a zöldesszürke puncija pont kilátszon. A nő két ujját használva szétnyitotta a punciját ezzel jelezve Ezrának hogy mi a dolga.

A fiú odakúszott a nő haszagú puncijához és elkezdte nyalni. Az inkvizítor pedig nyögésekkel nyugtázta hogy a fiatal jedi jól végzi a munkát. Tíz percnyi puncinyalás után a hetedik nővér egy jó nagyot spriccelve elélvezett.

- aahh ez de jó volt. Most pedig nyisd ki a szád. - mondta a nő és Ezra úgy is tett. Ekkor a nő Ezra fölé állt és pisilni kezdett, pont a fiú szájába. - idd meg mert más vizet egy ideig úgy se kapsz.

A fiú szófogadóan le is nyelt minden cseppet. Miután végzett a nő kisétált, Ezra pedig pihenni megalázva kezdett.


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (37)        Nem tetszik (100)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2022-11-05 11:04:30
nincsnevemeskü
szomoru hogy nincs itt tatami:( jók voltak a koomentjei

2022-11-06 19:49:59
meglepődött_olvasó_1
na ez durva volt :o


Ezt a szex történetet 7336 X olvasták el.