Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Kaland a mostohaanyámmal

Beküldő:Sextreme


16 éves gimnazista vagyok, és a mosthohaanyámmal Ildivel élek. Róla annyit kell tudni, hogy kissé molett, rövid vörös tüsi haja van és hatalmas mellei. Annak ellenére hogy 55 éves,mindig nagyon szexisen öltözködik, mivel irodai asszisztensként dolgozik. A szemüveg és a rúzsozott ajkak a vörös tüsi hajjal és a mindig mosolygós szemekkel mindig kicsit zavarba hoztak, de akkor még nem tudtam, hogy miért. Még kiskoromban lett a mostohaanyám, aztán nagyon megszerettük egymást, így mikor szétmentek apámmal, a suli miatt továbbra is nála laktam. Már korábban is megfigyeltem, hogy a szexi női lábak nagyon vonzanak, és ebben Ildi verhetetlen volt. Körülbelül 30 magassarkú cipő és kis tűsarkú papucskája volt, melyeket suli után rendszeresen szemügyre vettem. Mindezek mellett leggings-ek és combfixek tárháza volt megtalálható a szekrényeiben. Ahogy említettem, kissé molett volt, de ha felvette ezeket a lakk feszülős nacikat, magassarkúval, elképesztő izgatóan domborodott ki a formás popsija, de persze eleinte ezt sem olyan szemmel néztem. Ildiről annyit kell tudni, hogy rendkívül aranyos, ahogy említettem,mindig mosolygós, és nagyon szeret enge, a fiaként tekint rám, mindent megtesz, hogy boldog legyek. Ezt szerettem volna neki én is viszonozni, így bármilyen segítség kellett, rám számíthatott.

Történt egy nap, hogy nagyon fáradtan ért haza a munkából, valamilyen auditról beszélt, és láttam is rajta, hogy nagyon nyúzott, így miután lezuhanyzott, köntösben a kanapéra huppant, és együtt kezdtünk bele az esti TV-zésbe. Kikérdezte mi volt a suliban, meg a szokásos dolgok. Mikor átbeszéltünk mindent, én a mobilom nyomkodásába kezdtem, Ildi pedig elővett egy krémet, és a lábát kezdte bekenni vele. Mikor a bokájához ért, sóhajtózásba kezdett, mert nem nagyon érte el. Ekkor felajánlottam, életemben először, hogy ha szeretné, bekenem a lábfejét. Nem is vacilált semmit, az ölembe dobta a 2 lábát és átadta a krémet. Rajtam egy boxeralsó volt és egy póló, így a combomon landoltak a formás lábfejek. Elképesztően aranyos lábai vannak, 38-as méret, tökéletes forma, a talpai izgatóan ráncosak, a körmei meg lakk pirosak. Ahogy ezt megláttam az ölemben, elöntött a forróság, de próbáltam takarni, és ez eleinte sikerült is. A krémet elkezdtem óvatosan felvinni a talpacskákra, ahogy hozzáértem, ugrott egyet a farkam, hirtelen vér tódult belé, és lüktetett egy akkorát, hogy azt hittem eldurranok. Egy szerencsém volt,hogy a TV-ben ment valami érdekes, ami lekötötte, így nem engem figyelt. Közben sikerült a farkamat a combjaim közé szorítanom, hogy véletlenül se vegye észre, hogy bizony beindított. Szép finoman masszíroztam a talpakat, majd amikor az ujjak közé nyúltam, viccesen rászorított a lánujjaival a kezemre én pedig zavaromban megcsikiztem a talpát. Jót nevettünk, de figyelnem kellett, hogy nehogy észrevegye, hogy közben a makkom már kicsúszott a boxeből, annyira állt a farkam. Itt jött a felmentés, mert megcsörrent a telefonja.

- Ne haraagudj kicsim ezt fel kell vennem - mondta
- Semmi gond, addig elmegyek kezetmosni.

Mikor odafordult a telefonért, én felpattantam, és kimentem a mosdóba. Ahogy kiértem a fürdőbe, lüktetett a faszom, az arcom forró volt, és ahogy a krémes kezemmel gyorsan kirántottam a feszes alsóból a farkamat,teljesen elöntött a vágy, és hirtele felondulásból a szennyestartóhoz nyúltam, ahol egy gyöbyörű fehér tanga figyelt. Egyből az arcomhoz emeltem, és eszméletlen finom pina illata annyira elbódított, hogy kettőt húztam a faszomon, és kilőttem a forró gecimet, egyenesen a kád szélére. Annyira extázisban voltam, hogy nem tudtam kontrollálni, hogy hová lövök. Nem is érdekelt, boldog voltam, feltakarítottam magam után, a bugyinak adtam még egy csókot, mahd mintha misem történt volna,visszamentem. Még mindig telefonált, így intettem, hogy most már felmegyek, Ő pedig rám kacsintott, és dobtunk egy puszit egymásnak.

Mikor lefeküdtem, mosolyogtam mint a tejbetök, és egészen elalvásig a gyönyörű lábfejekre tudtam csak gondolni. Éreztem, hogy muszáj mégegyszer megérintenem őket, és azon fantáziltam, bárcsak a farkammal simogathatnám a talpait.
Másnap a suliban sem találtam a helyemet, egész nap Ildi lábain fantáziáltam, alig vártam, hogy hazaérjek, és kiverhessem az egyik magassarkú cipőjére.

Viszont egy dolgot elfelejtettem, pénteken Ildi is csak 14:00-ig dolgozik, így csalódottságomra, egyszerre értünk haza, épp hogy beértem, és mentem fel a szobájába, halottam, hogy nyílik az ajtó. Mivel már hazafelé is alig vártam, hogy megcsókolgassam az egyik cipőjét, a farkam már merev volt teljesen. Ő már vásárlásból jött, így a bejáratnál nem vette le a cipőket, két kezében a szatyrokkal egyből a konyhába ment. Csalódottan elindultam lefelé, hogy köszönjek neki.

Egy lakk tapadós naciban volt, alatta harisnya, és egy extrém magas tűsarkú, hegyes orral. A felső egy tapadós fekete top volt, a felső részén áttetsző hálóval, valamint egy bőrdzseki. Elképesztően jó illata volt, és tudtam, hogy záros időn belül muszáj újra kivernem, mert felrobbanok. Teljesen elvakultan néztem, ahogy pakolta ki a szatyorból a dolgokat, már már csak a nyálam nem folyt ki. Ahogy megláttam a lábait, ahogy a fekete harisnyán megcsillant a fény, erőt vettem magamon és megpróbáltam a lehetetlent.Megint elöntött a forróság, az arcom égett, a farkam pedig apró lüktetéssel jelezte, hogy ki akar törni.

- Szia Ildi, mizu?

- Szia Drágám, minden oké! A hétvégén a kedvencedet csinálom, amiért tegnap ilyen ügyesen megmasszíroztad a lábaimat!

- Jajj ne viccelj, nagyon szívesen csináltam.. sőt az az igazság, hogy be sem tudtam rendesen fejezni, a telefon miatt..

Közben Ildi ledobta a dzsekit, így már a hatalmas melleivel is szemeztem.

- Ha van kedved, ma este újra megpróbálhatod - mondta mosolyogva.

Muszáj volt valamit kamuznom, mert annyira kívántam az érintést, hogy nem bírtam volna ki estig.

- Az az igazság, hogy este lesz egy kis online játék a haverokkal, de mit szólnál, ha esetleg most egyből? - Tettem fel tejesen elpirúlva és reménykedve a kérdést.

- Hát én most ráérek, szóval ha tényleg akarod, akkor jöhet a talpmasszás.

- Rendben, akkor kezdjük is.

Nem tudom mi lelt, de bátorságot vettem magamon, és a kezét megfogva kivezettem a nappaliba. Ahogy kopogott a magassarkú, úgy vert egyre jobban a szívem is. Lehuppantunk a kanapéra, bekapcsoltam a TV-t, Ő eldőlt, és a tegnapihoz hasonló módon a lábait az ölembe dobta, azzal a különbséggel, hogy most tőlem várta, hogy levegyem a cipőket is. Nem bírtam ki, és először cipőn keresztül kezdtem símogatni a lábakat. Farmer volt rajtam, így kevésbé látszott, hogy a farkam lüktet, plusz újra megpróbáltam a combjaim közé szorítani, hogy ne legyen ciki...

Elképesztő izgató volt, szép lassan a jobb lábáról lehúztam a cipőt, és ahogy kicuppant a harisnyás láb, azt hittem elélvezek. A cipőt félreraktam, és izgalmamban rászorítottam a talpára, nehogy elspricceljek.

- Jujj Kicsim, ez nagyon jó, kicsit erősebben is masszírozhatod.

Itt megynyugodtam, mert nem vette észre. Közben elkérte a távirányitót, de ehhez oldalra kellett hajolnom, így a farkam a nadrágban teljesen kikalimpált, és már nem tudtam visszatolni a combjaim közé, mert a bal lába a magassarkúval még az ölemben volt. Próbáltam helyezkedni, de nem tudtam eltakarni, a farkama kunkorodott a nadrágban. Reménykedtem, hogy a TV majd leköti, és nem veszi észre. Ekkor jött a váratlan fordulat, a jobb lábával elkezdte letolni a bal lábáról a magassarkút.. Mondanom sem kell, hogy a látvány elképesztő volt. Ahogy lehúzta a cipőt, a bal lába megérkezett a farkamra. Ekkor kissé zavarba jöttünk, mert észlelte Ildi, hogy bizony elég kemény merevedésem van.

- Drágám, ne haragudj, véletlen raktam oda a lábam.

- Nem haragszom, az az igazság, hogy nagyon jól esik.

-Tényleg? - Nyalta meg a száját Ildi. Szeretnéd ha egy kicsit megmasszíroználak én is?

- Igen- mondtam teljes extáziban.

Ekkor Ildi a lábait a sliccemre rakta, és elkezdte körökörösen mozgatni a farkamon a talpait. Közben a vádliját simogattam, amin feszült a lakk naci. Kicsit megemltem a bal lábát, és adtam egy csókot a hüvelykujjára, majd bekaptam és szopni kezdtem a lábujjait, a harisnyán keresztül. Gyorsan átázott a harisnya, közben a sliccemet lehúztam és gyorsan kibujtattam a faszomat.

- Na de fialtal úr! Csak egy kis masszírozásról volt szó... - Húzta fel a szemöldökét Ildi

- Tudom, de nagyon szorít a nadrág. - mondtam szégyenkeve.

- Csak viccelek, amúgy is megakartam már nézni magamnak a farkadat közelebbről.

Ez nagyon meglepett, úgy látszik Ildi is szokott néha fantáziálni.


Ildi közben a jobb lábával elkezdte a bőrt le-föl húzgálni a faszomon, majd odanyomtam a bal lábát is, és satuba fogtam a faszomat velük. Hihetetlen jó érzés volt, de nem bírtam egyszerűen, és pár pillanat múlva elélveztem. A geci fél méter magasra lőtt, egyenesen Ildi lakk nacijára.

- Uhh, köszönöm.. makogtam.

Ildi a kis ujjával végigsimitotta a lakk nacit, összegyűjtve némi gecit, és a szájába vette az ujját, és lenyalta a forró spermát.

- Ez isteni, kicsit még szeretnék - mondta.

És hirtelen feltérdelt a kanapén, és rábukott a lankadó faszomra, és elekzdte kiszívni a maradék gecit. Olyan erővel kezdte szívni, hogy ilyet még soha nem éreztem. Mennyei volt. Meghozta a hatását, ugyanis fél percen belül, újra ágaskodott a faszom. Ekkor simogatni kezdtem az arcát, és le föl mozgattam a fejét a faszomon.

-Szeretlek Életem!

-Én is szeretlek Ildi!


Folytatás következik....
Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (239)        Nem tetszik (68)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2022-11-05 13:32:54
Szmisanyi
Ne folytasd, álmodj tovább menj egy cipő boltba és csókolgathatsz rengeteg cipőt,beteg vagy de nagyon.

2022-11-09 14:27:33
Donkopil
Az hogy fél méter magasra lövelt a sperma még nem világrekord, én általában a napi első akció keretein belül 1km ható távolságban áztatok mindent.


Ezt a szex történetet 21743 X olvasták el.