Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Kölcsönadott a pasim barátja

Beküldő:Pajkosviki

Kölcsönadott a pasim barátja

Az ominózus korszakomat a fiatalság, vakmerőség és a meggondolatlanság jellemezte. A szexuális életemben olyan határokat léptem át, amit korábban álmomban sem reméltem volna. A szex egyre inkább természetes, napi rutinná vált az életemben és nem okozott már lelkiismeret-furdalást sem, ha eltértem a hétköznapi erkölcstől. Bárkivel tudtam szexkapcsolatot alakítani - akár egy alkalomra is - ha külsőre szimpatikus és megnyerő modorú volt a leendő partner, függetlenül az ő és az én családi állapotomtól, illetve a már meglévő párkapcsolati viszonyainktól. Sőt, a párkapcsolatban élők jobban vonzottak, mert ők könnyebben elfogadták a csak szexre épülő kapcsolatunkat és annak (csakhamar) mulandó voltát. Nem volt túllihegés és többet akarás. Akikkel éppen csak belekóstoltam a jóba, természetesen többet akartak, de csak a megfelelő szintig akartak velem eljutni. Azonban azt is elfogadták, ha csak ennyi volt. Nem csak bemelegítés és utána folytatás, hanem csupán gyorskaland és kész.

Ugyan nekem is volt élettársam, de Tomival való viszonyom már a második évben érdekkapcsolattá laposodott. Se pozitív érzelmeket, se a jó szexet nem kaptam meg tőle már. Olyan bedugom és teledurrantom típusú gyorslövő lett. Alaposan leszokott a puncinyalásról is. Így ezekért a fontos érzelmi és élvezeti szükségletekért mindenki máshoz mentem és sikeresen kaptam is meg. Talán lehet is valakije rajtam kívül, azért viselkedik így velem, de nem érdekelt. Érdeklődésének hiánya a szabadidőm eltöltését illetően hozzájárulhatott ahhoz, hogy egyre bonyolultabb szexkapcsolatokat tudtam kialakítani mellette. A lagjobb barátjával, Zsoltival tartós érzelmi- és szexkapcsolatba kezdtem. Nővéremmel, Edittel is intimebbre fűztük a viszonyunkat, aminek hatására a testvéri szeretetnél sokkal jobban kezdtem hozzá kötődni. A női nemből egyedül hozzá vonzódtam legalább annyira, mint egy jó pasihoz. A férjét, Rolandot is használhattam kedvem szerint, de leginkább Roland igénye szerint, megmentve ezzel a házasságukat. Ennek hatására Editet én is összehoztam Zsoltival, hogy viszonozzam a nővérem nagylelkűségét. Azonban ők ketten a tervezettnél jobban összemelegedtek és egyértelművé vált, hogy a kettőjük kapcsolatát már nem én irányítom, hanem ők saját maguknak. Hogy ne legyek mellőzve, igyekeztem Zsoltinak újakat produkálni, de sajnos mi már lényegében mindenen túl voltunk, így a próbálkozásaim nem igazán bizonyultak sikeresnek. Már a nyomulós, szívecskés üzenetek is egyre inkább elmaradtak tőle, inkább Rolandtól kaptam már többet. Bíztam benne, hogy az újdonság erős varázsa lassacskán alább hagy náluk is.

Mindezek mellett gondolataim kezdtek a Zsoltival és Rolanddal történő hármas együttlétünk egy bizonyos részére összpontosulni. Különösen izgató volt egyszerre szopni mindkettőjük faszát. Már akkor elhatároztam, hogy ezt megismétlem, de teljesen új 2 fiúval. A körülmények miatt egyre aktuálisabbá vált a dolog, ideje volt már meg is valósítani. Nem azzal volt gond, hogy megtenném-e, ugyanis az elhatározásom erős volt és az ilyeneket mindig véghez viszek. Problémám csak azzal volt, honnan szerezzek egyszerre 2 új, megbízható, ápolt és szimpatikus pasit erre a feladatra, akiknek még egymás intim közelségét is el kellett viselniük. Nem csak abból állt az egész, hogy minden férfi szereti, ha viszonzatlanul leszopják. Csak élveznek egyet és spermát ürítenek. Bárcsak ennyi lenne. Az interneten nem láttam értelmét keresni, mert hosszadalmasnak véltem, tele kamuval és egyéb buktatókkal. Végül eszembe jutott Zsolti, hogy a nővérem vonatkozásában az adósom és a vele való őszinte, nyilt szexkapcsolatom lehetővé tette az efféle vágyak kibeszélését. Mivel nagyon elfoglalt volt, telefonon beszéltem meg vele. Teljesen természetesnek vélte, hogy ki akarom ezt is próbálni. A munkahelyén sok faszit ismer, akik ugranának az ilyen alkalomra. Megígérte, hogy átgondolja, lesz-e a jól ismert igényeimnek megfelelő 2 személy és akkor lezsírozza velük. Nekem csak szopnom kell őket. Köszi drágám, majd meghálálom. Imádlak.

Nem vesztegette az időt, már másnap délelőtt örömmel közölte, hogy tudott szerezni 2 jóképű alanyt. Menjek be az irodájába munkaidő után és ők ott lesznek, mintha túlóráznának. Ugyanaz a szitu és helyszín, mint amikor engem kefélt meg ott. Én megbíztam a választásában és ők is. Biztos jó csaj akarja őket lecumizni. Zsoltinak mindig jó volt az ízlése nők terén. Még annyit hozzáfűzött, hogy mindkettő párkapcsolatban él. Egyiknek felesége, másiknak barátnője van. És ugye egész munkaidő alatt nem szokás megmosni a faszukat, tehát min. hajnal óta beérik olyanná, ahogyan szeretem. Te igazán tündéri vagy szívem. Ha jól is sül el - a fiúk is - kérhetsz tőlem szívességet. Azonnal rávágta, jó, hogy mondom. Hétvégén lesz céges buli. Lehet vinni élettársat, feleséget, de nem elvárás. Ingyen kaja, pia. Szeretné, ha elmennék vele. Meg tudnám oldani... enni, inni is tudnék... jól van drágám, elmegyek. Rendben, akkor menjek késő délután, az irodában találkozunk... a két új partnerrel is. Megörültem ezeknek a híreknek. Régi vágyam is teljesülhet és ezek szerint Zsolti mégsem feledkezett meg rólam annyira vészesen, ha akar elvinni a céges bulijára, párjaként. Imádom őt. Tominak elég volt saját munkatársi összejövetelt kamuznom, ahová mindenki egyedül megy. Nem is igazán érdekelte.

Kissé izgatottan készülődtem az irodai hármas légyottra. Alaposan rendbe szedtem magam. Nem a 2 új fiúnak, nekik nem fogom a testemet adni, de számítottam arra, hogy utánuk Zsolti majd alaposan megdug engem, legalább annyira, mint az előző irodai kefélésünkkor.

A megbeszéltnél kicsit hamarabb mentem, hogy még Zsoltival tudjak beszélni négyszemközt és ameddig az idő engedi, érintkezhetek is vele közelebbről. Találkozáskor azonnal a nyakába borultam és csókolózni kezdtünk. Ő szokásához híven közben fogdosta a fenekemet, egy erőteljes mozdulattal a puncimhoz is benyúlt. Ezt én is viszonoztam a faszánál, erősen rámarkoltam ruhán keresztül. Jaj istenem... én mindjárt letépem a ruháit és megerőszakolom... aztán hirtelen eltávolodott tőlem. Ezt ne most, mindjárt jönnek a partnereim. De ugye itt maradsz és utánuk lerendezzük egymást is kettesben, ugye? Nekiállt magyarázkodni. Maradna szívesen, de a nővéremmel beszélt meg találkozót és siet hozzá. Ne haragudjak, bármikor bepótolhatjuk. Hát... ez a fordulat nem esett jól, de nem akartam kimutatni. Persze szívem, akkor menj és érezzétek jól magatokat. Felhívta az egyik fiút, jöhetnek ha ráérnek, mert én már itt vagyok. Közben mondtam, nem kell bemutatni őket. Nevük nem érdekel, nem ismerkedni jöttem. Ha első látásra szimpik nekem, akkor már neki is állhatunk és miután mindketten elduranntak, elköszönünk. Ennyi, semmi több.

Feltűnően vigyorogva jöttek be, biztosak lehettek benne, hogy ki lesznek elégítve és nekik semmit sem kell csinálni. Tényleg jóképűek voltak, külsőre tetszettek. Nem láttam semmi akadályát, hogy leszopjam őket. Zsolti még meggyőződött, minden rendben van-e, megteszem-e. Persze, minden jónak tűnik, mehetsz nyugodtan. Jó szórakozást kívánva elment. Na fiúk, ha ott szobroztok, nem fogtok üríteni. Leültem a székre, mert nem akartam végig térdelni előttük. Gyertek közelebb és elő a farkatokkal és toljátok le a gatyátokat is. Máris nekiállok? Miért, mit vártatok? Társalgó estet... vagy kelletem még magam? Ugyan! Csináljuk meg, amiért itt vagyunk. Ezt nevezik lényegretörésnek. Ez igen. Akkor megkapom a faszt, ha ennyire vágyom rá. Nadrágokat letolva előkerültek a még lógó, félkemény farkak. Egyik teljesen szőrös volt, a másik igényesen borotválva. Rögtön oda is nyomták az arcomhoz. Azonnal megcsapta az orromat a jellegzetes fasz illat. Különösen, hogy duplán voltak előttem. Mind a kettőn húzogatni kezdtem a bőrt. Az előbukkanó makkok miatt még inkább felerősödött az illatuk. Mikor mostátok meg fiúk? Hajnali 6 óra környékén mindketten. Annak már 11 órája. Leöblítik, ha zavar. Dehogyis! Így tökéletes. Egyikük még meg is jegyezte, hogy a felesége is le szokta ápolni munka után. Sokszor nem is azonnal, hanem órákkal később, este. Nem szokott belőle probléma lenni. Naná, akkor ő is kihasználja a legkedvezőbb állapotot, mint sokunk. Közben észrevettem, hogy a bal kezemben lévő szőrpamacs nem sokat nőtt a keményedése során. Nem baj, ha rövid, nem a puncimnak kell. A másik szép átlagossá fejlődött. A kézimunka közben elmondtam a játékszabályokat. Nincs durvulás, nincs kurás, csak szoplak benneteket. Nem spricceltek a hajamra, az arcomra, a ruhámra, csak a számba. Megértettétek? Erre választ nem kaptam, hanem a szőrös megragadta a fejemet és ráhúzott a faszára. Rögtön tövig benyelette velem. Orrom elmerült a szőrzetében. Makkja éppen a torkomban landolt. Ilyenkor jól jön, ha valakinek ilyen kicsi van. Egész számban éreztem az enyhén sós-savanykás ízét. Nagyjából 3 másodpercig tartott rajta és elengedett. Közben megjegyezte, hogy sok a szöveg, kellene már tenni a dolgomat. Én egy köhintés után emlékeztettem, hogy nincs durvulás, mert abbahagyom. Igenlően bólintott. Megkóstolhattam a szimpatikusabb másik péniszt is. Fitymát teljesen hátrahúzva bekaptam, amennyire tudtam és visszafelé vágigszoptam a makkja hegyéig. Övé is a sós ízre hasonlított, de kevésbé, mint a társáé. Biztos kevésbé izzadt meg egész nap. Meg azért pisilhettek is rendesen a 11 óra alatt. Gyorsan szopni kezdtem, közben a másik kezemmel a szőröst húzogattam... vagy inkább ráncigáltam. Nem lehetett neki kellemes, a bal kezemmel elég ügyetlen vagyok. Plusz még a másik fasz szopása is lekötötte a figyelmemet. De megvolt az eredménye, elégedetten nyögdécselt a szájmunkámtól. Rövidesen visszatértem a szőröskémre. A legjobb tapasztalatom szerint szoptam őt is. Pár centi híján kényelmesen be tudtam nyelni neki az egészet, éppen elérve a szőrzetét. Ő is elkezdte élvezni. Piciket még mozgott is a csípőjével, amit igyekeztem kontrollálni. Nem akartam újra elsüllyedni a dzsungelben. Ott nem akarok levegőt venni. Éreztem az előnedveinek finom édeskés ízét, amit gondosan kiszívtam belőle. Kár, hogy olyan kevés volt. Visszatértem a másik faszra és elhatároztam, hogy most már eldurrantom. Laposan, a legnagyobb felülettel hozzászorítottam a nyelvemet és alaposan összeszorított szájszéllel gyors tempóban szoptam. Makkját a szám szélétől folyamatosan a torkomig engedtem. Ritmikusan dolgoztam rajta a számmal tökéletes összhangban a kezemmel is. Elején és a végén picit csavartam is rajta, oda és vissza. Közben igyekeztem az összegyűlt nyálamat mindig lenyelni, mert nem csak gecit nem akartam a ruhámom, nyálat sem. Kitartó és dinamikus munkámnak köszönhetően hamar a csúcs közelébe jutott. Egyre erőteljesebben lihegett, teste remegni kezdett. Fasza is egyre kőkeményebbé vált. Érezhetően nem sokára elélvez. Már szinte rángatózott, mikor a lihegésből felnyögött és a makkja érezhetően megduzzadt, én gyorsan középtájra vettem a számban és már tört is belőle elő a meleg ondó. Az első, legerősebb spricc a torkomra lőtt, amit rögtön, reflexszerűen visszaköhintettem. A többi, gyengébb lövés a nyelvemre ürült. A kissé fanyar íze miatt cseppet összerándultam, de nem volt vészes. Ami hátracsorgott belőle, azt rögtön lenyeltem, a többit miután már nem jött több a faszából és befejezte az élvezést. Kipréseltem, szívtam belőle a maradékot is. Rácsaptam a fenekére, te kész vagy fiam, elmehetsz... vagy leülhetsz. Együtt fognak elmenni. Felőlem... Leült és kifújta magát, megjegyezve, hogy ez milyen jó volt. Újra a kis szőröskére összpontosíthattam. Az ügyesebb jobb kezembe vettem át. Most te jössz... a végsőkig. Igen, bébi... csináld csak a végsőkig. Őt is hasonlóan, a jól bevált technikával lendítettem a csúcs felé. De neki a rövid mérete miatt nem tudtam hatásosan megmarkolni és finoman csavargatni. Helyette a szőrös zacsiját masszírozgattam. Eleinte lágyan, aztán egyre erőteljesebben markolásztam. A kitartó szorítástól már zsibbadni kezdett a számszéle. Fel kellett gyorsítanom, minél hamarabb elélvezzen. Intenzívebben rásegítettem a kezemmel, majd amikor óvatosan rászorítottam a zacsijára, picit csavartam rajta, közben a középső újammal erősen megnyomtam ahol a prosztatája lehetett... abban a pillanatban felhördülve elélvezett. Több spermát ürített, mint a társa. Jobban ki lehetett éhezve, azért is lehetett jobban beindulva. A sok gecijének az íze viszont egyáltalán nem volt kellemetlen. Volt neki némi édeskés beütése. Ritkán találkozok ilyennel. Mindenféle ellenérzés nélkül nyeltem le a nagy adagját. Többször rá kellett nyelnem, hogy mind lecsússzon. Na fiúk, le vagytok rendezve. Élveztétek? Mindketten nem győztek dícsérni. Nagyon ügyesen szopok és már régen élveztek ekkorát. Máskor is mecsinálhatnám. Nem muszáj itt, bárhol lehet ahol nekem jó. Köszönöm fiúk az elismerést, de nem lesz folytatás. Ezt egyszeri alkalomnak szántam. Most hoztam magammal gyümölcslevet, hogy ne legyen sokáig geziízű a szám és a sűrű állaga miatt a nyelőcsövemben se érezzem a hatását, mintha fele mennyiség ottragadt volna. Távozáskor feltettem a kérdést, valamelyikük nem vinne-e haza. Engem vár a feleségem... engem meg a barátnőm... És elsiettek. Remek! Pasik! Mikor a faszuk a számban volt, nem siettek a párjukhoz. Jellemző. Mehettem haza busszal.

Egyik szemem sírt, a másik nevetett. Sikeresen és viszonylag kellemesen letudtam a 2 új fasz lecumizását. Egyelőre több ilyen akciót nem terveztem. Ugyanakkor aggódtam Zsoltiért. Vajon a nővéremmel való újabb randija mennyire hozta őket közelebb egymáshoz? Ezt mihamarabb le kellett informálnom tőlük. Mi is történt közöttük, amíg én a 2 fiúval voltam elfoglalva? Zsoltinak meghagytam írásban, hívjon fel, ha végeznek. Sok idő telt el, gondoltam jól kiélvezik egymás társaságát. Már nem is lepett meg, hogy a hosszú együttlétüket az egekig marasztalta. El volt olvadva a nővéremtől. Nagyon jó az ágyban. Szuperül szopik, jó mélyen és sokszor torkozik. Felkínálta a fenekét is. Végül 2 menetet facsart ki belőle. Nem sokára megismétlik. Ez nagyszerű drágám, örülök, hogy jól érezted magad és hogy ezt a nővérem biztosította neked...

Valójában egyáltalán nem örültem a sikereiknek. Pont a seggbekúrás és a mélytorok, amiben én gyenge vagyok. Így nem csodálom, hogy Zsolti odáig van érte, ha a nővérem biztosítja ezeket neki. Velem sosem volt még 2 menete egymás után. Én hoztam össze őket, magamra vessek. Muszáj volt változtatnom, fel kellett zárkóznom Edit teljesítményéhez, mert különben el fogom veszíteni a legimádottabb pasimat.

Zsolti céges bulija is vészesen közeledett. Előtte a nővéremmel mindenképpen akartam találkozni. Sajnos addig csak a munkahelyemre tudott beugrani, hogy beszélgessünk egy kicsit. Hát szex ebből nem lesz, de legalább láthatom... és minimálisan érintkezhetek vele. Az üdvözlő ölelésnél szorosan magamhoz szorítottam és a nyakába borulva magamba szívhattam imádott illatát. Ez a közelsége már nagyon hiányzott nekem. Puha ajkaira kapott még tőlem egy gyorspuszit. Leültünk kávézni és kibeszéltük a dolgainkat, különösen a pasi ügyeinket. Elmeséltem neki a 2 új orálpartneremet. Szerinte biztos jó volt, de neki ilyenekhez sosem volt bátorsága, ebben mindig én voltam a talpraesettebb. Ebben, a pasizásban igen, de minden más helyzetben meg ő. A legfontosabbról, Zsoltival való kefélésükről is kifaggadtam. Nagyjából ugyanazt mondta vissza, mint ő. Látszott, hogy kölcsönösen kielégítik egymás szükségleteit és nagyon kedvelik egymást. Edit mondatai is arról szóltak, hogy milyen jó pasi és klassz az ágyban. Nagyon precízen és odafigyeléssel nyalta ki. Mesterien tudja, mikor kell érzékien és mikor hevesen dugni. Ezt a nagy odaadását mélyszopással és a fenekével hálálta meg, hogy spriccelhet neki oda is. Ő persze élt a lehetőséggel. Az első menet után újra felszopta a faszát és így nagyon hosszú ideig ki tudták egymást élvezni. Nem mutattam ki, de rosszul estek szavai. Már biztossá vált, hogy félig-meddig elveszítem miatta Zsoltit. Ezentúl én már csak egy másodlagos szerető leszek neki, akibe akkor ürít, ha a nővérem nem elérhető neki. Erre megoldást kell találnom, mindenképp. Most egyelőre örültem Edit látogatásának. Kávé közben végig fogtuk egymás kezét. Ha a bársonyos, meleg tenyerében érezhettem az enyémet, már az is izgatóan hatott rám. Legszívesebben levettem volna az összes ruháját, hogy a szép testét láthassam, kényeztethessem. De sajnos nem lehetett. Búcsúzásnál ő szorított magához úgy, hogy alig kaptam levegőt és még egy hosszú csókkal is megajándékozott. Nagyon fel tud tüzelni azzal, mikor átdugja a nyelvét. Olyan kellemesen és erotikusan csókolt, hogy alig tudtam uralkodni magamon. Majdnem benyúltam a lábai közé. Sajnos el kellett válnunk, de találkozunk mihamarabb.

A céges bulin nagyjából fele-fele arányban voltak a párjukkal érkezettek és a szinglik. Zsolti mindenkinek a barátnőjeként, párjaként, kedveseként mutatott be. Jó érzés volt, hogy azért magáénak érez. Ott volt a 2 új orálpartnerem is, akiket az irodában szoptam le. A kis szőrös, majdnem velem szemben ült a barátnőjével, a másik kicsit arrébb egyedül. A kisfaszú nője beszélgetésbe elegyedett velem. Magukról és a kapcsolatukról mesélt. Szeretik egymást és 2 métert nem tesznek egymás nélkül. Minden programjuk kettesben zajlik. Gondoltam magamban, szegény csajszit még nem dughatták meg úgy istenigazából, ha ekkora intimméret játékához vonzódik ennyire. Volt már szerencsém Janihoz (megtudtam, hogy így hívják a kis szőröst), összefutottunk már Zsolti irodájában. De csak rövid ideig tartott az ismerkedés. Éppen sietett haza. Ő pedig egyre ijedtebb képet vágott. Mikor elment vécére a nője, rögtön rámförmedt. Elment az eszem? Nehogy elárujam neki az irodában történteket. Rád fér az izgalom, mert a heves cumiztatásod után nem voltál hajlandó hazavinni. Azért annyi viszont szívességre számítottam ám... és mentem én is vécére. Ott a nőjével még összefutottam, ahol tovább istenítette Janikát. Megtalálta benne a megbízható és hűséges társat. Ő biztos nem fogja megcsalni. Alig tudtam palástolni a mosolyomat, hogy mennyire naív szegény. Ha tudná mennyire nem ellenkezett, hogy leszopjam és mennyire meg is kefélt volna, ha azt akarom. Jól van, akkor szerencsés vagy vele. Legyetek boldogok. A vécéből kifelé menet a másik orálpartnerem kapott el, hogy beszélni akar velem. Bemutatkozott, Balázsnak hívják. A szájmunkámat dícsérte többféleképpen és jobban meg szeretne ismerni. Mi lenne, ha innánk valamit, beszélgetnénk és meglátjuk a továbbiakat? Na, hagyjuk a körítést, meg akarsz kefélni, ugye? Hát tulajdonképpen igen, nagyon tetszem neki. Most nem fekszek le veled. Naa, ne hamarkodjam el a döntést. Nem fogok csalódni, ő mindig visszaadja a szexben tett szívességet és ő most tartozik nekem. Én meg nemet mondtam. Ne nyomulj, ne rontsd az esélyeidet. Azt nem mondtam, hogy soha, majd kereslek, ha kellesz. Ugyanis benne volt valami, ami miatt kilróbálnám a szex más formáját is vele, de most nem volt aktuális.

Közben Zsolti már mindenhol keresett. Csak nem felszedtek egy numarára? Baj lenne? Dehogy! Felőle kefélhetek, csak szóljak előtte. Íme egy pasi, aki nem akar birtokolni. Már sokszor áldottam a napot, mikor munka után leszoptam az autójában, amivel a kapcsolatunk kezdődött. Egyébként be akar mutatni valakinek.

Egy rendkívül elegáns és férfias, 30-as pasit ismertetett meg velem. A beszédstílusa is úriembert tükrözött. Megtudtam róla, hogy van felesége (aki nem volt ott), 2 gyereke és a belső pályázatokat bírálja el a cégnél. Kicsit unalmasnak és feleslegesnek tartottam az ismerkedést. Nem is értettem, mire jó ez. Aztán Zsolti félrehívott és a véleményemet kérdezte róla. Tetszik-e, mint pasi. Igen, tetszik, pont az esetem lenne. Miért? Mert szeretné, ha lefeküdnék vele, itt és most. Akkor tutira sikerülne a folyamatban lévő pályázata. Sokat segítene a karrierjén. Ó... rögtön leesett, miért is vagyok itt. Te piszok! Szóval ezért hívtál ide... hogy kölcsönadj egy idegennek, akivel keféljek a karriered érdekében... és nem én miattam... nem is akartál velem lenni, igaz? Hirtelen sírhatnékom támadt a csalódodttságtól. Ne is álmodj róla! És siettem el a mosdóba. Ott többé kevésbé összeszedtem magam és úgy döntöttem, értelmetlen lenne elmenni és mindent feladni, inkább igyekszem jót is kifacsarni ebből a helyzetből. Mosdóból kilépve Zsolti már várt és igyekezett vigasztalva megmagyarázni a szerinte félreértést. Továbbra is fontos vagyok neki, szívesen van velem és bármikor szexel velem, amikor csak akarom... Rendben, eleget teszek a kérésednek, de ha közvetlenül utána te is megdugsz. Beleegyezett. Így már lehetett egy jó éjszakám. Mindig is izgatott, ha ismeretlen és sármos férival keféltem. És hogy utána a számomra legkedvesebb pasi is megdug, különösen beindított.

A faszi feltűnően örült neki, hogy az ölébe hullik egy gyors ingyenpina. Már foglalt is le szobát. (Ugyanis egy panzió éttermében volt a buli) Ezek szerint ez már előre lebeszélték. Biztosra vették, hogy beadom a derekam. Zsolti kellemes együttlétet kívánt. Amíg felmentünk a szobába, a leendő új szexpartnerem elmesélte, hogy a munkája során sok nő ajánlja fel a testét az előmenetelük érdekében és ő mindig élt a lehetőséggel. De ilyen még nem volt, hogy valaki a barátnőjét kínálja neki. Végül is neki mindegy, hiszen nagyon csinos vagyok és szívesen megkefél. És még valami, nem fog gumit használni, azt soha sem teszi. Rendben, ebben egyetértünk. Én sem használok és kiszállnod sem kell. Ennek nagyon megörült. Nem szereti kirántani a végén.

A szobába érkezésig felkészültem az érzelemmentes és lényegretörő szexre. Gyorsan a közepébe vágva, mindenben a rendelkezésére kell állnom. Az érdekből történő, gyors alkalmi szex már csak ilyen. Nem ez az első ilyen esetem. Nem zavart, hogy ilyen módon kihasználtak, alkalomadtán szeretem is az ilyen hirtelen szexet. Felizgat az új és ismeretlen kipróbása. Az ágy mellett megállva már húzta is le a sliccét és kivette a farkát. Egyértelmű, szopnom kell. Letérdeltem elé és kezembe vettem a még igencsak lankadt hímtagját. Én sem akartam húzni az időt, azonnal a számba vettem. Semleges, bőríze volt. Gondolom a buli előtt mosta meg, min. 5 órája. Ahhoz elég, hogy elmenjen a tusfürdőíze. Így jobban tetszett, de később még igazibb. Erősen szívtam és szorítottam a számmal, hogy mihamarabb bekeményedjen, amire nem is kellett sokat várni. Pillanatokról-pillanatokra nőtt a számban, majd teljesen kiegyenesedett. Egyébként szimpatikus fasza volt. Pihentettem a kezemet, anélkül szoptam, bő nyállal. Kicsatolta az övét, letolta a nadrágját és a zacsiját nyomta a számba. Értem, azt is kényeztessem. Szerencsére csupasz volt neki, így kellemesebb volt nyalogatnom. Eléggé lógós volt neki, így könnyen kaptam be a golyóját és szívtam, amitől erősen huhogni kezdett. Újra a faszát kaptam vissza és óvatosan megkurta vele a számat. Csak néha csúszott le a torkomig, amit apró köhintéssel jeleztem. Remélem megértette, hogy ott a határ. Már akkor izgatott, hogy nem sokára a puncimba lesz ez a tetszetős fasz. Kívántam is magamba, hüvelyem nedvesedni kezdett. Mikor ráunt a cumiztatásra, mondta dőljek rá az asztalra, hátulról fogja betenni. Na, végre! Szabaddá tettem a bejáratot és lehajolva vártam, hogy belém hatoljon vele. Síkosítóra nem volt szükség, már eléggé felizgultam rá. Ezt ő is érezhette, mikor rövid időre belém dugta az ujját. Egyik kezével megfogta a derekamat és lassan húzott hátra. Makkja belém került és akkor egy hirtelen rántással tövig magára húzott. Lágyékrésze csattant a fenekemen. A hirtelen kitöltéstől hangosan felnyögtem. A kivágott blúzomat - ami a nadrágomig sem ért le, vékony csíkot engedve láttatni a hasamból - könnyedén feltűrte a melltartómmal együtt és csöcsörészett egy kicsit. Gyorsan mozgatni kezdett magán, immáron erősebben 2 kézzel. Nagyon élveztem a heves aktust és hogy egy alig 1 órája megismert jóképű pasi járátja bennem a szép faszát. Kézzel rásegítve könnyen elélveztem volna, de többet is ki akartam belőle hozni, az én irányításom alatt. Közöltem, feküdjön el, meglovagolom. És vetkőzzünk meztelenre, nem szeretek ruhában szexelni. Megláthattam szép férfias testét. Ezért tudtam felnézni a középkorú pasikra. Érettek, tapasztaltak, férfiasak, előzékenyek... többnyire. Ő elfeküdt, én beleültem a faszába. Ismét tapogatta a melleimet. Ellazítottam magam alul, hogy könnyen tudjam tövig magamba fogadni. És jöhetett a vad lovaglás. Amennyire gyorsan csak csak tudtam, a makkja hegyétől a tövéig mozogtam rajta. A csiklóm izgatásának megfelelően kisebb-nagyobb kimozdulásokat csináltam, különösen mikor tövig volt bennem. Addig nem hagyom abba, amíg el nem durran. Nagyon élveztem, hamar orgazmus közelébe kerültem. Neki sem volt sok hátra. Egyre hangosabban zihált, nyögött. Fasza is egyre nagyobbakat rándult bennem, majd egyszer csak megfeszült és egy jó erős meleg kilövellést éreztem, amit több apróbb követett. Abban a pillanatban én is elélveztem. Amíg tartott az orgazmusom és ürítette belém a spermáját, tövig rácsúszva köröztem és előre-hátra mozogtam rajta. Mikor alább hagyott a gyönyör érzése és belőle sem jött több geci, magamban tartva ráhasaltam. Hú, ez nagyon jólesett. Ő is szüntelenül méltatta az együttlétünket. Megérte elfogadni Zsolti ajánlatát. És az ő pályázata el van fogadva, nyugodtak lehetünk. Óvatosan lecsúsztatott magáról, összezúzódott farka is kicsusszant belőlem. Ő megy vissza a buliba, köszöni a jó szexet. Szóljon a recepción, én maradok még egy kicsit... egy menetre.

A fürdőben gyorsan kifolyattam a spermáját és megmostam magam alulról. Hívtam Zsoltit, eljött az ő ideje. Siessen, még lüktet a pinám. Változatlanul meztelenül vártam az ágyban. Megjött és nem győzte kifejezni a háláját, amit tettem most érte. Elég ha hálád jeléül gyorsan belehatolsz a jól előkészített puncimba. Ujjaimmal magamhoz nyúlva mutattam mennyire nedves még. Gyere, mert éhes még... pont a te farkadra... a 24 órás farkadat. Ugye most már tényleg annyi? Nem, 6 körül. Mindig csak ígérgeted. Felhúztam a térdeimet, hogy misszionáriusban egyből jó mélyre jöjjön belém. Levetkőzött és a még nem teljesen kemény faszát gyúrogatva, makkját a hüvelyemhez rakta. Ott még dörzsölgette, a csiklómhoz is. Ne tökölj, nyomd már belém. Mikor már teljesen bekeményedett neki, a bejárathoz igazította és lassan belém hatolt vele. Meg sem állt a végéig. Teljesen bennem volt. Mély sóhajjal jeleztem, mennyire megkönnyebültem és vártam már erre a pillanatra, hogy a szeretett pasimat magamban érezzem. Szép lassan, a farka teljes hosszában mozogni kezdett bennem. Még csak most tette belém, de hüvelyem máris hangosan cuppogott. Nem véletlenül, az előbb lettem kikészítve és telespriccelve. Ugye érzed, hogy közvetlenül előtted más fasz járt ott? Iigeen... nagyon forró és nedves vagy. Gyorsíts, ne úgy kefélj, mint egy nyugdíjas. Keményebben. Nem kellett kétszer mondanom. Őrült tempóra váltott. Hangosan csattogtunk és a nem túl méretes melleim is ritmikusan járkáltak fel-le. Szinte sikongattam a gyorsan bennem mozgó fasz izgató hatásától. Ne hagyd abba... csináld... basszál erősen... még erősebben... nagyon jó vagy szívem... élvezd tele te is a puncimat... imádom, amikor keményen baszol, még erősebben basszál... és elkezdődőtt az újabb orgazmusom. A kéjes érzés kipattant a csiklómnál és végigfutott a testemen. Remegtem az élvezettől. Csodálatos érzés volt. Már csak a drágám volt hátra. Nem sokára ő is erősen felhördült, tövig bennem tartva, lüktetve belém élvezett. Érezhetően meleg volt az ő spemája is, de az előbbi partnerem lényegesen többet spriccelt belém. Édesem nem régen üríthetett... biztosan a nővérembe. Lihegve elterült rajtam. Simogattam a hátát. Nem is akartam, hogy bármikor is kivegye belőlem a faszát. Így akartam tölteni az egész éjszakát, összefonódva vele. De sajnos ez sem tarthatott sokáig. Vissza kellett mennünk a buliba.

Így alaposan kikészítve, kimerülve nem sok kedvem volt már jópofizni a buliban. Zsoltival hazavitettem magam. Útközben megígértettem vele, hogy nem fog elhanyagolni, törődni fog velem. Remélem így is lesz.

Az elmúlt napok megmutatták, hogy az emberek gyorsan tudnak változni. Bármikor részese lehetek kellemetlen fordulatoknak, amire korábban nem is számítottam. A hozzám képest szexuálisan szerényebb életet élő nővérem hirtelen pasifaló lett az ágyban, miután Zsoltival is kapcsolatba került. Én pedig nélkülözve lettem, amit most először a meglévő vonzerőmmel sem tudtam megakadályozni. Edit túlnőtt rajtam a szexben és ezért Zsolti egyre inkább az ő társaságát kereste. Vele már szívesebben kefélt, mint velem. Nagy érvágás volt ez az önbecsülésemnek, mikor már jó ideje azt hittem, mindent maximálisan és elvártan nyújtok Zsoltinak és minden igényét kielégítem... erre az én jóvoltamból szép lassan, de biztosan elszakítja tőlem Edit. Éjjel-nappal azon járt az agyam, hogyan fordíthatnám vissza ezeket a kellemetlen eseményeket....Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (54)        Nem tetszik (22)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2022-11-01 10:53:00
Tantra
Folytasd kérlej

2022-11-03 12:36:00
Dzsani
Nagyon jók a történetek amiket írsz


Ezt a szex történetet 8071 X olvasták el.