Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
A feleségem legjobb barátnője

Beküldő:Krisz


A feleségem legjobb barátnője


Helló mindenkinek. Krisz vagyok, 30 éves, a feleségem Zita, szintén 30 éves. Tíz éve vagyunk együtt, nyolc éve vagyunk házasok. Én 180 centi magas vagyok a tíz év kajakozástól rakódott rám némi izom és elég jó pasinak tartanak a környezetemben, 20/6- os farkam van, kicsit szélesebb makkal amit imád a feleségem. Zita 170 centi, fekete, hosszú, egyenes haj, zöldes kék, nagyon csábító szemek, vékony, de nagyon formás nő,  kerek popsi, két tenyérnyi, gömbölyű, hegyes cicik és nagyon helyes arccal, egy gyönyörű, dekoratív nő. Ő versenyszerűen tornázott, nagyon hajlékony még most is. Mindkettőnknek jól működő vállalkozása van, Zita egy szépség szalont vezet nekem pedig egy informatikai cégem van. A kapcsolatunk nagyon boldog, kiegyensúlyozott, vitáktól és veszekedésektől mentes, rengeteg szexel. Először a kapcsolatunk kezdetéről mesélnek egy kicsit.

Egy buliban láttam meg először, találkozott a tekintetünk, egymásra mosolyogtunk és kész, akkor annyi volt. Két hét múlva ugyanott találkoztunk akkor már beszélgettünk is, nagyon szimpatikusak voltunk egymásnak, számot cseréltünk. Másnap ő hívott fel, elmentünk egy kávézóba és annyira egymásra hangolódtunk, hogy három órán át beszélgettünk, nagyon sokmindent megtudtunk egymásról. Én már akkor éreztem hogy ebből valami komolyabb dolog is lehet, de láttam Zitán is hogy ő is valami ilyesmit gondolhat, mert alig akartunk elválni egymástól. A harmadik randin csókoltam meg először, nem vagyok az a nyomulós típus. Azután minden nap találkoztunk, órákon át sétáltunk és beszélgettünk és akkor már mindketten éreztünk valami többet a másik iránt. Egy hónap múlva, egy csütörtöki randi végén mondta.
- Holnap elutaznak a szüleim, csak vasárnap jönnek haza. Szeretném ha együtt töltenénk a hétvégét, holnap várlak vacsorára, hatkor.- megcsókolt, nagy mosollyal az arcán.
Nagyon boldog voltam, de egyben féltem is hogy ő is ugyanúgy fog reagálni a farkam méretére mint amit  eddig tapasztaltam. Az addigi tapasztalatok alapján tíz lányból nyolcnak nem tetszett a nagy farkam, így utólag visszagondolva voltak vicces történetek is. Egyszer volt egy lány, már teljes harckészültségben voltam, a lány szaggatta le rólam a ruhát aztán mikor meglátta a farkam csak annyit mondott ezt te nem fogod belém rakni , felöltözött és elment, így egyedül kellett megoldani az esti szexet. Szóval szerintem nem valós hogy a nők a nagy farkú pasikat csipik, persze vannak akik igen, de én nagyon kevéssel találkoztam. Úgyhogy volt bennem némi félelem, de úgy voltam vele van húsz százalék esélyem. Másnap hat előtt pár perccel ott álltam a családi ház kert kapujában, hatalmas vörös rózsa csokorral az egyik kezemben egy drága bon-bonnal a másikban, pár doboz óvszerrel a zsebemben, mert ugye a remény hal meg utoljára, és nagy izgalommal a szívemben. Két lehetséges eredmény volt várható, ő is megijed a farkamtól és elküld a fenébe vagy nem ijed meg és akkor megtaláltam életem nőjét.
Bementem a kis kert kapun, aztán a bejárati ajtó előtt vettem egy nagy levegőt és becsöngettem. Pár pillanat múlva ott állt előttem Zita, leesett az állam olyan gyönyörű volt, még köszönni is elfelejtettem. Tűz vörös testhez simuló ruha ami nagyon kiemelte számomra tökéletes alakját, szolid smink, a szeme úgy kifestve hogy még jobban kiemelje a színét, és visszafogott rúzs, és a ruhához passzoló magassarkú cipő. Egyszerűen gyönyörű szép volt. Aztán kibírtam préselni magamból valami köszönés félét, átadtam a csokrot és a bon- bont majd megcsókoltuk egymást. Zita beljebb invitált és ahogy ment előttem nem tudtam levenni a szemem arról a kerek ringó popsijáról amit alig takart az a mininél is minibb ruha.
- Úristen. - mondtam alig hallhatóan
- Valami baj van?- fordult vissza felém.
- Áááá semmi, csak gyönyörködőm a látványban.
Rám mosolygott és folytatta útját a nappali felé. Miután a rózsát a vázába tette átölelt és gyengéden csókolozni kezdtünk.
- Te nem is hoztál másik ruhát magadnak?
- Abban reménykedem ha itt maradhatok úgysem lesz rá szükség, de ha nem maradhatok akkor meg minek.
- Szerinted miért hívtalak ide?
- Igen, tudom, de előfordulhatnak előre nem látható próblémák.
- Előre nem látható próblémák? Mire gondolsz? De hadjuk is ezt, inkább gyere menjünk vacsorázni mert én már legszívesebben a desszertet enném. - és egy sejtelmes mosoly volt az arcán.
A konyha felé indult de én nem engedtem el a kezét és vissza húztam magamhoz.
- Gyönyörű vagy. Tökéletes. Számomra a legtökéletesebb nő.
- Köszönöm szépen, azért te is elég jó pasi vagy. Számomra a legjobb.
Gondoltam magamban ha pár óra múlva is így gondolja akkor nyert ügyem van. Csókolózni kezdtünk, a kezünk is felfedező útra indult én azt a formás popsiját simogattam, Zita egyre szaporábban vette a levegőt és kezdett bevadulni, velem együtt. Aztán hirtelen eltolt magától.
- Előbb a vacsora aztán egész hétvégén a desszert.
Megfogta a kezem és mentünk az étkezőbe szépen megterített asztal, gyertya fénye világított. A vacsi nagyon finom volt, közben sokat beszélgettünk és nevettünk, nagyon csillogott a szeme, boldognak láttam és én is az voltam. Kezdtem teljesen belezugni ebbe a gyönyörű nőbe. A vacsora után mondta hogy menjek be a nappaliba, üljek le, mindjárt jön ő is hoz valami innivalót. Pár perc múlva jött is, kezében egy tálcával rajta poharak és narancslé ( nem iszunk alkoholt, azóta sem), megállt velem szemben, az asztal felé fordult és lerakta a tálcát. Két órán belül már másodszorra esett le az állam, mikor előre hajolt a nagyon mini ruha felcsúszott arról a formás popsijáról, egy a ruhához hasonló vörös, tanga volt rajta. De ami még jobban oda vonzotta a tekintetemet az a puncija volt. Ilyen testalkatú lánynál én még ekkora puncit nem láttam, nincs kis kezem de szerintem nem takarta volna be. Simán ki lehetett venni a puncija formáját, de ami még jobban izgalomba hozott az a nagy nedves folt a puncijánál. Fel volt izgulva de nem kicsit.
- Tetszik amit látsz?
- Nagyon szép és nagyon nedves is.
- Nagyon remélem hogy lesz az még sokkal nedvesebb is.
Felállt, felém fordult, azt a mininél minibb ruhát felhúzta a derekáig és az ölembe ült. Éreztem a puncijából áradó forróságot, kezdtem nagyon felizgulni. Csókolózni kezdtünk, a kezem rögtön arra a selymes bőrű popsijára raktam amit ő rögtön el is vett onnan és a fejem fölé tolta.
- Csak nyugalom, édesem.- kért meg.
Elengedte a kezem és az ingemet kezdte kigombolni, közben egyre hevesebben faltuk egymás száját, éreztem az egyre nagyobb forróságot a combjai közül. Levette rólam az inget és a mellkasom kezdte simogatni, nagyon fel voltam már spanolva, a műkörmös ujjaival simogatta a bőröm, én nem érhettem hozzá, már lassan az örület kerülgetett. Elvált a számtól és a szemembe nézett.
- Mikor voltál utoljára nővel?
- Az első randink óta nem és azóta ki sem vertem.
- Hüha, az elég hosszú idő, de én is ugyanígy vagyok.
- Szóval egy hónapja te sem voltál nővel és nem is verted ki.
Nagyot nevettünk.
- Az igaz hogy nem vertem ki senkiét, de az első randink óta nem is dugtak meg és nem is masztiztam én sem, és ez nagy szó egy olyan nőnél mint én.
- Milyen nőnél is?
- Egy szexmániás nőnél. Bevallom őszintén, szexmániás vagyok. Nem bírok ki egyetlen napot sem orgazmus illetve orgazmusok nélkül, úgyhogy ez az elmúlt egy hónap nagyon nehéz volt számomra, főleg most az. De nagyon bízom abban hogy megérte kihagyni ezt az egy hónapot.
- Hát én ugyanígy vagyok, ha nincs nő a közelben akkor ki szoktam verni magamnak, van úgy hogy naponta többször is és bevallom pornót is szoktam nézni.
- Látod drágám, a jó isten is egymásnak teremtett minket.
- Te is?
- Óóóóó, de még mennyire, nagyon is sokszor.
- Akkor az esti mozik témája már megvan.
- Na abban biztos lehetsz és készítheted magad mert vasárnap délutánig be kell pótolni az elmúlt egy hónap szex mentes napjait.
- Ezt nem mondod komolyan? Két nap alatt egy hónapnyi szex? Hát én bírom a tempót, de azért pihenésre és regenerálódásra nekem is szükségem van.
- Na pihenésből lesz a legkevesebb az biztos és tényleg igazad volt. Ruhára sem lesz szükségünk.
- Akkor most szétszedjük egymást?
- Az lehetséges de te azért nem fogod összekenyni a lakást?
- Hát az csak tőled függ.
- Akkor majd figyelek rá hogy egy csepp se  menjen veszendőbe. - és újra csókolozni kezdtünk.
Kis idő után elvált a számtól,de csak pár milliméterre, még azért éreztem az ajkait.
- Húzd le kérlek a cipzárt. - és újra folytattuk a csókolozást
Én megkerestem a cipzárt a hátán és nagyon lassan húztam le, éreztem hogy lazul a ruha rajta. Mikor már nem lehetett tovább húzni újból elvált a szánk, nagy bánatomra, felült és a kezeit felemelte. Tudtam mit szeretne, megfogtam a derekán lévő ruha szélét és lassan áthuztam a fején és leejtettem a földre. Ott ült az ölemben életem nője egy alig valamit tagaró tangában és a hozzá passzoló csipkés melltartóban ami szinte átlátszótt. Nagyon izgató látvány volt, mélyen egymás szemébe néztünk, teljesen elmerültem azokba a vadító szemekbe, tisztára megbabonázott. Megfogta mindkét kezem és húzta a háta mögé. Szavak nélkül is értettük egymást, vedd le a melltartóm is . Megkerestem a kapcsot, kikapcsoltam, és lassan, az ujjaimal végig cirogatva a selymes bőrét húztam le róla azt a szexi fehérneműt, amit Zita hátrahajtott fejjel és nagy sohajokkal élvezett. Ott ült előttem, fedetlen, gyönyörű, kerek és nagyon hegyes keblekkel. Újból megfogta mindkét kezem és a cicijére rakta öket, a nagyon selymes tapintású, kemény, formás ciciket tartottam a kezemben és lágyan simogatni kezdtem öket, nagyon vissza kellett fognom magam nehogy a gatyámba élvezzek. Zita csípője is életre kelt, azt hittem hogy megörülök, legszívesebben azonnal letepertem volna. Egyre hangosabb sohajok hagyták el a száját, de nemcsak ő én is nagyon élveztem a szituációt. Hirtelen megfogta a kezem és újból a fejem fölé tolta öket, tudtam hogy most nem érhetek hozzá. Incselkedve kezdte csókolni a szám, hol hozzáért hol csak egy pillanatra, mikor meg akartam csókolni elhúzta a száját, látta rajtam hogy már teljesen kész vagyok, de szerintem ő is így volt ezzel. Aztán lassan gyengéden kezdte csókolgatni a nyakam és haladt egyre lejjebb a testemen és tudtam hogy pár perc múlva eldől a jövőm. Már a nadrágomat kezdte ki gombolni, miközben a köldököm izgatta a nyelvével, már a robbanás szelén voltam, egyfelől a bennem tomboló szexuális feszültségtől másfelől viszont a kételytől, hogy mit fog szólni ha meglátja a farkam. De erre nem sokat kellett várni, a gomb kigombolva, a cipzár lehúzva, az apró kezek a nadrág és a boxer szélébe és akkor elkezdte lassan lehúzni rólam a maradék ruhát. Megemeltem a csípőm hogy könnyebben lekerüljön a nadrág. Aztán előbukkant rejtekéből a farkam, láttam Zita reakcióját. Felhúzott szemöldök, óriásira tágult szemek és döbbenet az arcán.
- Ez aztán jó nagyra megnőtt!!
Na, gondoltam itt a vég, öltözhetek és viszontlátásra. Zita megfogta a farkam és egyenesbe állította, a kis keze és a hosszú, vékony ujjai át sem érték, nézte a farkam mintha most látna először ilyet.
- Szóval erre az előre nem látható próblémára gondoltál, igaz?
- Igen, erre. Tudod az eddigi tapasztalataim nem biztattak sok jóval.
- Hát nagynak elég nagy az biztos ...
Na, itt a vég, gondoltam.
- ... de számomra nem probléma.
A válasz nagyon meglepett, ezt Zita is látta rajtam és biztosan hallotta a lezúduló sziklákat a szívemről.
- Ne aggódj drágám, össze illünk majd. - és rábukott a farkamra és gyengéden szópni kezdte a makkomat.
A világ legboldogabb emberévé tett akkor, és azóta is, tudtam hogy életem nője térdel előttem és éppen szopja a farkam. De mikor egymásra néztünk ragyogtak azok a gyönyörű szemek és rajta is láttam hogy mennyire boldog. Egyre mélyebbre került a farkam abba szép szájába és a nyelve is fürgén ténykedett a makkomon, én pedig egyre közelebb kerültem a csúcshoz.
- Ooooohhhhh, édes istenem, milyen finom a szád.
Ez a mondat után még jobban rábukott a farkamra, és a keze is beindult, olyan odaadással szopott hogy azt hittem rögtön tele spriccelem a száját az egy hónapig gyűjtögetett spermámmal.
- Zitaaaa, nagyon finom a szááááád!!!- és közben úgy markoltam a kanapé szövetét, hogy azt hittem leszaggatom róla.
De azt is éreztem hogy ha nem hadja abba végem van, így hát megfogtam a fejét és lehúztam a farkamról.
- Gyönyörűségem, imádom az érzést amit a száddal okozol, imádom a látványt mikor az a szexi ajkaid a farkamat körül ölelik, imádom ahogy itt térdelsz előttem és ahogy az a kerek popsid az ég felé mered. Életem utolsó pillanatig érezni és látni akarlak de ha még egyszer hozzá érsz a farkamhoz a száddal elárasztalak az egy hónapja gyűjtögetett spermámmal.
Hirtelen elengedte a farkam ami a hasamnak csapódott.
- Az előbbi dolgokat tényleg komolyan mondtad?
- A legkomolyabban, édes. Veled akarom leélni az életem. Tudom hogy csak egy hónapja ismerjük egymást de ezt érzem, érzem hogy Te vagy az igazi, hogy boldoggá teszel és hogy boldoggá tudlak tenni életed végéig, persze csak ha te is akarod.
Úgy ugrott a nyakamba, mint oroszlán a prédájára.
- Akarom, akarom, akarom. Nagyon akarom.
Úgy szorította a nyakam hogy azt hittem hogy a következő pillanatban kitöri. Aztán egymás szemébe néztünk, könnyes volt az övé. Aztán tudatosult bennem a legfontosabb érzés amit egy nő és egy férfi érezhet egymás iránt és amit a férfiak zöme nem mer kimondani a szeretett nőnek és amit én is most mondtam ki először.
- Szeretlek. Nagyon nagyon szeretlek.
Még több könnycsepp gördült le az arcán.
-  Én is nagyon szeretlek. Semmi baj, csak a boldogságtól sírok. Tudod, én ezt már a második héten éreztem, hogy mi lelkileg összeillünk és hogy sokkal komolyabb kapcsolat lehet köztünk és most azért vagyunk kettesben mert megkértem a szüleimet és a nővéremet, hogy had töltsem veled ezt a pár napot és akkor kiderül hogy tényleg jól gondoltam - e.
- Hát nem tévedtél.
- Az előbb valami miatt alig kaptam levegőt és az előbbi vallomás igencsak kiszáritotta a számat. Öntenél kérlek egy pohár üdítőt.
- Természetesen, amit csak szeretnél.
- Szóval amit csak szeretnék?
Beindultak a fogaskerekek, eddig ő kényeztetett a szájával akkor most én szeretném.
- Szeretném a puncid ízét a számban érezni.
- Szóval megkostolnád a puncim? Semmi akadálya.
Már akartam átforditani hogy bújok a combjai közé, de ő visszanyomott.
- Maradj csak így.
Nem tudtam elképzelni hogy akkor így hogy lesz ebből punci nyalás, de az én drágám most is meglepett. Három ujját a számhoz rakta és kérte hogy nyálazzam meg. Ekkor már tudtam hogy hogy fogom megizlelni a punciját. A nyálamtol nedves ujjaival cirógatni kezdte magát, lassan, erotikusan, a nyakától haladt lefelé aztán a két cicije, az amúgyis kemény bimbót,, és haladt a combjai közé. Mielőtt elérte volna a tangát a másik kezével megfogta a kezem és odahúzta a csipkés anyaghoz.
- Húzd el.- kérte nagyon szexi hangon
Én megfogtam a szélét és kicsit lentebb és kilyebb húztam, ő pedig bedúgta a kezét. Hátrább dőlt és a lábait is szelyelébb rakta. A képzeletemre bízta hogy mit is csinálhat mert látni nem láttam csak elképzelni tudtam és ez felettébb izgató volt. Az szemérem ajkait és a csiklóját maszírozta egyre gyorsabban és azzal arányosan a levegőt is szaporábban vette, aztán lentebb és bentebb csúsztak az ujjai és ujjazni kezdte magát, a hangokból ítélve nagyon nagyon nedves volt már a puncija. Pár perc múlva kihúzta az ujjait és szinte csöpögött róla a puncilé olyan nedves volt. A számhoz emelte az ujjait és elkezdte az ajkaimra kenni a saját nedvét, mikor körbe ért bedúgta az ujjait és én akkora élvezettel nyaltam öket  mint kisgyerek a fagyit. Mikor végeztem és kihúzta az ujjait csak egyetlen szót tudtam mondani.
- Még.
Ő pedig vissza dugta az ujjait a puncijába és újra tövig mártotta a mézescsuporba. Aztán újból a számba akarta rakni de most én akartam meglepetést okozni neki így megfogtam az ujjait és az saját szájához irányítottam öket. Zita gondolkozás nélkül nagyon szexin nyalta le róla a saját nedveit, biztosan nem ez volt az első hogy megkóstolta a saját punciját. Mikor végzet, hirtelen és nagyon vadul csókolt meg, éreztem a szájában a puncijának ízét ami engem is nagyon felizgatott, újból.
- Nem bírom tovább, magamban akarlak érezni. Basszál meg.
Meglepődtem Zita szavain, de egyben ez is izgató volt, hiszen erről az oldalunkról még nem ismerjük a másikat. De úgy gondolom hogy a kedves, aranyos lánynak van egy, jó értelemben vett, mocskos oldala is, amit úgy érzem hogy nagyon nagyon kedvelni fogok. Megfogtam a popsijánál a tangát és félre húztam, közben Zita kezét éreztem a farkamon, a farkamon pedig éreztem Zita forró és nagyon nedves puncijának bejáratát ami szépen lassan kezdi körbeölelni a robbanásig feszült farkamat. Nem mozdultam, hagytam hogy Zita vegye birtokba a farkam, ő érzi hogy jó neki. Meglepődtem hogy viszonylag könnyen csúszott rá, mikor félig benn volt megállt kicsit vissza húzta magát és utánna újból ereszkedni kezdett rá.
- Uuuuhhhh, drágám, nagyon jó végre érezni a faszod. Aaaaahhhhh, nagyon nagy vagy.
Már csak pár centire volt attól hogy tövig eltűnjön a farkam ebbe a gyönyörű testben. Rettentő boldog voltam hogy végre találtam egy nőt aki élvezi a farkam méretét. Míg ez átfutott az agyamon Zita teljesen magába fogadott.
- Ugye mondtam hogy nem lesz probléma, édes. Isteni vagy, végre találtam egy pasit aki ki tudja tölteni az éhes pinámat. Bocsánat hogy így beszélek de szex közben így szoktam, csakis  szókimondóan.
- Jól van drágám, majd belejövök én is.
Megfogtam a popsiját és megemeltem de Zita már folytatta is a mozgást és lovagolni kezdett. Úgy csúszott a farkam a forró punciba mint kés a puha vajban. Teljes hosszában járatta a punciját a farkamon, hangosan nyögött és sikongatott már éreztem hogy ennek nemsokára hatalmas orgazmus lesz a vége.
- Aaaaahhhhh, istenem, mindjárt elélvezek, ooooohhhhh, szerelmeeeeeem. - megfeszült teste megrándult, a puncija ráfeszült a farkamra és átélte az első orgazmust amit én okoztam neki. Csodálatos látvány volt ahogy életem nője az ölemben vonaglik, a farkam pedig abban a bársonyos puncijában lüktet.
- Ez gyors volt, édesem.
- Ez gyors? Azt hittem hogy mikor szoptalak már akkor meglesz az első orgazmusom de hát nem így lett, fantasztikus volt.
- Remélem azért tudok majd jóval nagyobb élvezetet is okozni neked.
- Sok sok orgazmust akarok veled átélni, nem számít hogy kicsi vagy nagy, csak veled akarom átélni.
- Hát akkor nincs idő pihenni, mert már én is élvezni akarok.
- Akkor gyere és basszál meg keményen ne kiméld a testem. Nincsenek tabuk. Mindent szabad ami örömet és élvezetet okoz nekünk, csak egy dologra szeretnélek megkérni, tudom hogy imádod a popsim de azt hadjuk ki most,  nem azt mondom nem érhetsz hozzá, nyalhatod, ujjazhatsz, bármit csinálhatsz csak ne dugd meg. Persze én is szeretném elvégre az is hozzám tartozik és én mindenem oda akarom adni neked, de ekkora méret még nem járt a hátsómban. Tudom hogy gyengéd és figyelmes lennél. Ígérem megkapod, de annak majd szentelünk egy külön programot.
- Köszönöm szépen hogy ilyen bizalommal vagy felém, de nekem még nem volt részem popsi szexben.
- Semmi baj, majd együtt gyakoroljuk és majd ugyanúgy dughatod mint a puncimat.
- Az nagyon jó lenne, de akkor kezdjük is puncid kényeztetését.
- Még egy kérésem volna. Az első orgazmusodat látni akarom, kérlek hogy élvez rám, aztán utána oda élvezel ahová csak akarsz, szabad a pálya.
Csókolózni kezdtünk és közben oldalra fektettem a kanapén és dugni kezdtem életem nőjét. Kb. húsz percig bírtam, közben Zita három négy orgazmust élt át, mikor éreztem hogy nincs visszaút és a mennyország kapujába léptem. Az utolsó pillanatban kihúztam a farkam, Zita azonnal megmarkolta és verni kezdte. Olyan elementáris erővel tört ki belőlem az egy hónapnyi önmegtartóztatás eredménye hogy olyan orgazmust én még nem éltem át addig. Szerelmem minden cseppet kifejt belőlem, mikor lenéztem rá nem hittem a szememnek, a puncijától az arcáig mindene tiszta spermás volt, olyan látvány volt mintha négy öt ember élvezett volna rá.
- Úr isten, mennyi geci volt benned? Ebben már fürödni is lehetne, de hatalmas élmény volt látni ahogy kitör belőled.
Aztán az arcáról a kezével kezdte a szájába összeszedni az örökítő anyagom.
- Hmmmm, nagyon finom vagy. Legközelebb rögtön a számba szeretném és ezután minden nap magamban akarlak érezni, nem érdekel hogy hol dugunk de kefélni akarok veled minden nap.
- Ahogy akarod édesem, de most gyere csak ide. Ez az elmúlt egy hónap első pár órája volt, sokat kell még bepotolnunk.
Megfogtam a kezét és magamhoz húztam, aztán a popsija alá nyúltam és rá ültettem a farkamra. Na onnantól kezdve, jó értelemben, elszabadultak az inulatok. Végig szexeltünk az egész hétvégét, az egész házat, a konyhától kezdve a nappali, étkező, zuhanykabin, fürdő kád, de legtöbbször a saját ágyában szeretkeztünk. A pervez énje is felszínre került mert a szülei és a nővére ágyában is szeretkeztünk, na és még valami amin kicsit megdöbbentem, a biszexualitása. Éppen egy pornó filmet néztünk amin két nő és egy pasi dugtak és a két nő egymást is kényeztette.
- Ezt át akarom élni veled.
- Mármint micsodát?
- Hogy nővel szexelni úgy hogy te is aktív résztvevője lennél.
- Komolyan??
- Mért? Minden férfi álma hogy két nőt dugjon egyszerre. Én pinát akarok nyalni előtted.
- Hát ezzel most nagyon megleptél.
A biszexuális énjének bemutatkozására egy évet várni kellett, és az is elég pervezre sikeredett. Most arról írnék pár mondatot.
A megismerkedésük első évfordulóján volt az eljegyzés, utánna a szüleimmel ( etyke vagyok) az aposomékkal és Zita nővérével, Zsófival együtt elutazunk a Kanári szigetekre egy két hetes luxus nyaralásra, hogy a két család még jobban összekovácsolodjon.  Szuper volt a hely, az első nap csak ismerkedtünk a környékkel és fürődtünk és persze szeretkeztünk. Másnap megtudtuk hogy a part közelében van egy menő szórakozóhely eldöntöttük hogy este meglátogatjuk. A csajok nagyon szexi, lenge, világos nyári ruhát vettek fel,  jó volt a buli de sok volt a nyomulós fiatal fiú és a lányoknak ez nemigen tetszett, mindig hozzám menekültek és szorosan belém karoltak. Kimentünk a partra, hallgattuk a hullámok hangját és a zenét. Ez az egész kezdte forralni a vérem, a trópusi környezet, a fehér homokos part, a pálma fák, tiszta romantikus környezet.  Zita fülébe súgtam.
- Meg akarlak dugni, itt a parton. Most.
Rám nézett és mosolygott.
- Pont erre gondoltam én is.
- De mi lesz Zsófival?
- Na aggódj, nem lesz baja.
Aztán Zita Zsófi fülébe sugott valamit, egymásra mosolyogtak aztán mi elindultunk a parton egy kietlen szakasz felé. Mikor már éppen csak hallani lehetett a zenét úgy gondoltuk elég messze vagyunk hogy áldozzunk a szerelem oltárán. Egymásnak estünk mint akik hónapok óta nem találkoztak, Zita rögtön levette a pólómat, én felhúztam a lenge ruháját és a popsiját kezdtem simogatni. Pár perc múlva a drágám kezdet lefelé haladni a testemen, én pedig úgy húztam le róla a ruhát, mikor előttem gugolt áthuztam a fején a ruhát és az is a homokban végezte. Kezdte a rövid nadrágomat kigombolni és közben egymás szemébe néztünk . Olyan tűz égett benne amit addig nem láttam tudtam hogy ez egy különleges éjszaka lesz, de arra nem számítottam hogy ilyen különleges. A nadrágom és az alsóm is a homokban landolt, Zita előttem térdelt és szopja a farkam ami nagyon gyorsan keményedik a szájában, a melltartójától saját maga szabadult meg. Hevesen és vadul szopott, nagyon élveztem, mikor néztem a ténykedését a szemem sarkából láttam mintha valami világos alak mozgását láttam volna. Felnéztem és akkor láttam hogy Zsófi tőlünk kb. tíz méterre egy pálmafának támaszkodva élvezi a húga szopásának látványát. Egyik keze a tanga alatt a másik pedig a mellein munkálkodik és nagyon élvezi azt . Valahogy nem ijesztett meg a dolog, sőt még jobban élveztem a helyzetet. Zita fejét lehúztam a farkamról és Zsófi irányába fordítottam.
- Ugye mondtam hogy nem lesz baja. Zavar hogy néz minket? Elküldjem?
- Ne, maradjon csak. De azért elég huncutok vagytok ti ketten együtt.
Csak egy nagy mosoly volt a válasz és utána újra szópni kezdett. Zsófi felé néztem, meglepödtem, mert akkor már teljesen meztelenül kényeztette magát, mikor látta hogy nézem integetett a kezével, jelezvén hogy észrevett. Mikor már jó keményre szopott az én drága mennyaszonykám felállt, kilépett a tangából, megfogta a két kezem.
- Gyere édesem, most olyan élményben lesz részed mint eddig soha, de ezután bármikor amikor csak szeretnéd.
Elindultunk Zsófi felé...
Az akkori eseményeket mindenkinek a fantáziájára bízom, de ha részletesen tudni szeretnétek akkor az egy másik történet lesz.


A hétvége az össze csiszolodásról és egymás testének megismeréséről szólt, na meg persze a rengeteg élvezetről. A hétvége után tényleg szexeltünk minden nap és ha hiszitek ha nem az elmúlt tíz évben egyetlen napot sem hagytunk ki.


Most akkor jöjjön a legjobb barátnő bemutatása. Rebeka ( Rebi) és Zita már óvodás koruk óta ismerik egymást. Egy osztályba jártak az általánosba és a közép iskolába is. Rebi egy kicsit alacsonyabb Zitánál és kicsit húsosabb, nem kövér, olyan szexin molett, az a pár plusz kiló ami rajta van az nagyon jól áll neki, nagyon nagy cicik, szélesebb csípő, vékony derék, nagyobbacska popsi, rövid barna haj, szép arc. Elvált, gyermektelen mint mi, jelenleg szingli. Zita szalonjában dolgozik fodrászként,  és ő a helyettese is ha Zita nincs ott, nagyon jóban vagyunk mi is. Sosem néztem rá úgy hogy, hú de megdugnám, pedig a molettségétől függetlenül kifejezetten jó nő. De ez a véleményem kb. fel éve megváltozott, de nem csak nálam hanem Zitánál is. Évek óta egy szórakozóhelyre járunk minden szombat este. Mióta Zitával együtt vagyunk a kettőnk baráti társasága is összejött, szövödtek tartósabb párkapcsolatok is, Rebi a város másik felén lakik, mi úgy fél óra sétára a bulihelytől, és emiatt szombatonként nálunk szokott aludni, annyira szoros a barátságunk, hogy Rebinek kulcsa is van a házunkhoz.  Persze ilyenkor az aktuális vagy éppen az alkalmi partnerei is ott töltik az éjszakát, így nemegyszer hallottuk őt is szex közben, de ő többször minket. A bulik előtt mindig nálunk szoktak a csajok készülődni, így volt már pár alkalom hogy láttam Rebit fehérneműben, nem egy szégyenlős csaj. A változás egy igencsak vad szeretkezés közben indult be nálam, szoktunk olyat csinálni hogy amit a pornó filmben látunk azt csináljuk mi is. Egy olyan filmet választott Zita, tudatosan vagy nem azt nem tudom, de a filmben volt egy Rebihez hasonló testalkatú nő, és ahogy ott kefélték akkor képzeltem el magamat és Rebit. Soha de soha a tíz év alatt nem voltak ilyen gondolataim, persze én is megnéztem és megnézem a jó nőket, de még gondolatban sem csaltam meg életem nőjét, addig a pillanatig. Utánna kicsit furcsa gondolatok kavarogtak a fejemben, hogy egy második nőn jár az agyam, miközben egy olyan nő a feleségem akitől mindent megkapok az életben és a szexben is. Amikor csak találkoztunk a film jutott eszembe és rögtön fantáziálni kezdtem róla. Nem tudtam eldönteni hogy mit csináljak, elmondjam e Zitának hogy a legjobb barátnőjéről vannak bűnös gondolataim, vagy tartsam meg magamnak. Hát az utóbbi mellett döntöttem, de egyre sűrűbben gondoltam rá. Az sem segített hogy esténként szinte csak ilyen típusú női szereplős filmeket néztünk amit nem én választottam, ezt is furcsáltam Zitánál. Szerettem volna ezt megbeszélni vele, de nem tudtam hogy hogyan reagálna rá, így megtartottam magamnak. Pár hét múlva a szokásos szombat esti buliban voltunk mikor a lányok táncolni mentek, Zitának és Rebinek is igencsak szexi csípő mozgása van és tisztára elmerültem Rebi formás és nagyobbacska popsijának látványában és nagyon piszkos gondolatok jártak a fejemben hogy éppen mit is tudnék tenni azzal a nővel.
- Ugye nagyon megdugnád? - kérdezte egy hang
Annyira el voltam merülve a gondolataimban hogy nem ismertem meg Zita hangját.
- Nagyon szét tudnám dugni azt a nagy, kerek fenekét. - válaszoltam és utánna fordultam a hang irányába
Meg lepödtem Zita láttán és rögtön magyarázkodni akartam, de ő megelőzött.
- Én is nagyon kinyalnám. Láttam rajtad hogy pár hete máshogy nézel rá de én is máshogy nézek rá. Bebujnák a combjai közé és nyalnám a pináját miközben te keményen baszod.
Meglepődtem a válaszán, Zita, a legjobb barátnőjét?
- Akkor nem haragszol rám, hogy egy másik nő iránt érzek szexuális vonzalmat?
- Nem, hiszen én is ugyanazt érzem mint te. Nemhiába vagyunk mi egy pár, még tudat alatt is egy húron pendülünk és szerinted miért szeretkeztünk éppen olyan pornó filmekre. Nem tudom hogy miért most erősödött fel bennem ez az érzés de akarom Rebit , méghozzá hármasban. Látni akarom ahogy megbaszod azzal a hatalmas farkaddal és látni akarom az is ahogy nézed amint éppen kinyalom a pináját.
- Szeretlek drágám, de ezzel most nagyon felizgattál.
- Én is nagyon szeretlek, olyan nedves vagyok hogy már a combomon folyik a puncilé. Menjünk ki a parkba és nagyon basszál meg.
A szórakozó helytől nem messze van egy nagyobb park ahová sokan járnak éppen ilyen műveletek végrehajtása céljából. Mi is sokszor kipróbáltuk már, szeretünk nyilvános helyen szexelni. Éppen indulni akartunk kifelé mikor Rebi odajött az asztalhoz.
- Mi helyzet fiatalok?
- Áááá, semmi csak beszélgettünk és most ki mennénk. - válaszolt Zita
- Szóval mi volt a téma, hogy a parkba kelljen menni?
- Miből gondolod, hogy oda indulnánk.- kérdeztem
- Tíz éve ismerlek benneteket, tudom hogy éjjel nappal a szex körül forog az életetek. Szóval nem gondolom hogy csak friss levegőt akartatok szívni, hanem Zitukám mást is akar szívni. Szóval mi volt a téma, hátha én is kedvet kapok egy kis szexhez.
Egymásra néztünk Zitával, és láttam rajta hogy eljött az idő hogy szint valljunk Rebinek.
- Nem mi hanem ki volt a téma. Te voltál kedves barátnőm. Szeretnénk ha beszállnál közénk harmadiknak, méghozzá mindkettőnk örömére.
- Hahaha, jó vicc. Persze, egy ilyen jó pasinak mint amilyen te vagy Krisz éppen egy ilyen töltött galamb nő kell, mikor itt van melletted egy gyönyörű, dögös, top modell alkatú nő.
- Komolyan gondoljuk. Szeretnénk ha a szexuális életünk része lennél. - válaszoltam halálosan komolyan.
- Mit ittatok ti, vagy szívtatok valamit?
- Nem ittunk és nem is szivtunk semmit, komolyan gondoljuk. - válaszolt Zita
Aztán megfogta Rebi kezét, szétnyitotta a lábait és a nedves puncijára húzta a kezét aztán pedig az én álló farkamra tette azt, Rebi nagyon meglepődött ezen.
- Érzed, ezt te okoztad mindkettőnknek.
- Ti teljesen meg bolondultatok és Krisznek hatalmas fasza van. - és Rebi elviharzott a tömegbe.
- Most veszítettem el a legjobb barátnőmet. Nem kellett volna elmondani neki.
- Dehogy veszítetted el, csak meglepő volt neki a kérésünk. Holnap majd mindent megbeszéltek. Gyere menjünk haza mert én még mindig nagyon kívánlak.
- Igen, igazad lehet. Holnap majd mindent tisztázunk, hiszen Rebi már megivott pár pohár italt. Na akkor siessünk haza, mert teljesen elázok, és azt akarom hogy szétszedj teljesen.
Még a küszöböt sem léptük át már akkor kezdtük kicsomagolni egymást, természetesen hatalmas és vad szeretkezés vette kezdetét az éjszaka hátralévő részében. Másnap reggel mikor felébredtem nem volt mellettem az én szerelmem, felkeltem és elindultam meztelenül és a reggeli merevedéssel a konyha felé ahonnan beszéd hangokat hallottam. Közelebb mentem hogy tisztán halljam de engem ne lássanak meg.
- Bocsánatot szeretnék kérni az esti viselkedésem miatt de sokként ért a kérésetek.
- Semmi baj, megértjük hogy így reagaltál, valószínű hogy mi is ezt tettük volna.
- De akkor sem értem hogy miért én.
- Már nagyon régóta van biszexuális hajlamom, amit Krisz is tud. Nem tudom hogy miért pont most, de most erősödött fel bennem újra ez a vágy. Krisz is mostanában kezedett rád vágyakozással nézni és mivel mindketten ugyanazt a nőt kívánjuk így elmondtuk neki, vagyis neked.
- Tudom nagyon jól hogy imádjátok egymást és azt is tudom hogy a szex is fontos az életetekben. Miért kellek én. Nem mintha nem probálnám ki Krisz hatalmas faszát de nem gondolom hogy unalmas lenne a szex köztetek.
- Tényleg nem az, és az érzelmek után a legfontosabb az életünkben. Nem számít hogy most gazdagok vagyunk a pénz meg a luxus cuccok meg az autók csak egy dolog. Imádom Kriszt, az életem is oda adnám érte és tudom jól hogy ő is így gondolja és a szex a legfontosabb másik dolog az életünkben. Ha ez a két dolog megvan én a híd alatt is boldog lennék vele, és soha nem hagynám el, még akkor sem ha egy fillerünk sem lenne és a megcsalás pedig gondolati szinten sem merül fel bennem. És azzal hogy te beszállnál közénk még boldogabbá tennéd mindkettőnk életét, és persze az amúgy is változatos szexuális életünket, persze a sajátodról nem is beszélve. Mi nem egy alkalmat szeretnénk, mi években gondolkodunk.
- Hát ez most nagyon meglepett, ti tényleg komolyan gondoljátok.
- Annyira komolyan hogy akár már most bemehetsz Kriszhez és megdugathatod magad. A reggeli merevedése nagyobb mint amit az este éreztél.
- Hűha, ez, ez, nem is tudom mit mondjak. Inkább visszafekszem az ágyamba és át gondolom a dolgot.
- Jól van, örülök hogy ezt tisztáztuk, de akkor én megyek és kihasználom  a drágám reggeli keménységét mint ahogyan minden reggel. Megpróbálunk csendben maradni amit persze nem tudok garantálni.
Hát , ezt hallva még nagyobb lett a farkam, de gyorsan visszamentem az ágyba, alvást színlelve. Nemsokára Zita nedves ajkakait éreztem a farkamon, aki nagy beleéléssel akarta eltüntetni a farkam a szájában.
- Jó reggelt édesem. - köszöntem neki - Hol voltál?
- Szia drágám. Rebivel tisztáztuk a helyzetet és most már máshogy látja a dolgokat. Nem egyezett bele, pedig föl ajánlottalak neki .
- Fölajánlottál neki?
- Igen föl. De azt mondta majd át gondolja .
- Hát én is át gondoltam. Folytasd amit ez előbb elkezdtél és a puncikádat pedig hozd ide a számra .
- Boldogan drágám.
Nagy franciázásba kezdtünk aminek persze ismét hatalmas szexcsata lett a vége, persze azt hogy csöndben maradunk nem tudtuk betartani. Jó pár nap eltelt, de Rebiről semmi hír, ugyanúgy találkoztunk és beszélgettünk mint a nagy vallomás előtt, mintha semmi nem történt volna. Aztán egyik délután fölhívott Zita, hogy az egyik törzsvendége késni fog, de mindenképpen meg kell csinálnia a haját, így nem tudja mikor fog hazaérni. Máskor is volt már ilyen,így nem aggódtam érte. Viszonylag soká ért haza, én a nappaliban néztem valami filmet, mikor belépett a szobába és meglátott azonnal dobálni kezdte lefelé magáról a ruhát, nem nagy távolság az ajtó és a kanapé, de mire odaért csak az a falatnyi tanga maradt rajta. Beleült az ölembe és vadul csókolni kezdett. Aztán elvált a számtól, a szemei nem is csillogtak hanem inkább ragyogtak, nagyon boldognak láttam.
- Mi történt drágám? - kérdeztem
- Semmi. Csak nagyon nagyon szeretlek és nagyon nagyon hiányoztál és nagyon nagyon basszál meg.
Újra a számra tapadt, a keze pedig a farkamra, nagyon vad volt az én drágám. Nem lepődtem meg, hiszen szoktak ilyen pillanatai lenni. A számtól nagyon gyorsan a farkamnál termett, az boxerom szintén gyorsan lekerült rólam a farkam pedig még gyorsabban Zita szájába. Hevesen de érzékien szopott, nagyon gyorsan kemény lettem, amit Zita azonnal ki is használt. Felállt levette a tangát, össze zárta a lábaim, megfordult, terpeszben a farkam fölé állt, kicsit előre hajolt, megfogta a farkam és magába vezette, azonnal tövig ráült. De én észrevettem hogy a puncija nagyon vörös volt, és ki volt tágúlva, ugyanúgy mint a popsija is. A gondolatok kavarogni kezdtek a fejemben. Az biztos hogy szexelt, de kivel, miért? Vagy csak sokat kellett várni a vendégre és tüzelt a vére, ilyet többször csinált már, hiszen tudom, hogy vannak a szalonban játékszereink hiszen mi is elég gyakran szoktunk ott szeretkezni, nagyon szeret a fodrász székben dugni, de ha magát szokta kényeztetni azt mindig elmeséli. Akkor tényleg megcsalt és ez egy bűnbánó szex? Nem, az nem lehet hiszen pár napja mondta hogy sose csalna meg. Akkor maradt a saját maga kényeztetése de lehet hogy félbe kellett hagyni a vendég miatt. Igen, biztosan ez lehetett és ezzel le is zártam magamban ezt a gondolatot és csakis arra a gyönyörű nőre koncentráltam aki éppen a farkamon lovagólt igen nagy iramban. Nagyon vad szeretkezésünk volt azon az estén, rendesen ki is merültünk benne. Másnap reggel csak egy lájtos gyengéd és szerelmes szeretkezéssel indítottuk a napot, látszott Zitán hogy nagyon boldog. Mikor elindult dolgozni azt mondta estére lesz egy hatalmas meglepetése számomra. Dél körül csörgött a telefonom, látom hogy az ÉLETEM keres, felveszem, de mielőtt bármit is szólni tudtam volna, megelőzött.
- Jó napot kívánok. Ékszerbolt?
Na ehhez tartozik egy kis magyarázat. Az egész a covid ideje alatt kezdődött, mivel be kellett zárni a fodrászatoknak így Zita szinte sehova nem járt. Szinte a nap minden percét együtt töltöttük, így szinte a nap minden perce a szexről szólt. Abban az időben nagyon sok újdonságot kipróbáltunk többek között a kikötözős szexet is és rengeteg segéd eszközt rendeltünk. Az egyszerű rúd vibrátortól kezdve a legújabb mobilról vezérelhetőig, a különböző méretű dildókon át a gésa golyókig, a dögösebbnél dögösebb fehérneműkig. A futár legalább hetente kétszer csöngetett nálunk. Az egyik ilyen alkalommal éppen beálltam a kocsival a bejáróra mikor megjött a futár, átvettem a csomagot és becsöngettem. Gondoltam eljátszom a futár szerepét, de csak tényleg hülyeségből. A feleségem kinyitja az ajtót és én úgy tettem mintha én lennék a futár. A kedvesem rögtön kapcsolt és vette a lapot, óriási szeretkezés lett belőle, de ami mindkettőnket meglepett, hogy mennyire más érzés kerített hatalmába minket, sokkal jobban élveztük és Zita szerint nagyobbnak és vastagabbnak érezte a farkam és jóval tovább is bírtam, bár amúgy sem vagyok egy gyors tüzelő. Ezek után rászoktunk a szerepjátékokra és volt még egy pózitivuma a dolognak, agyunknak is dolgoznia kellett. Zita volt már doktornéni, ápolónő, tanárnő, diáklány, üzelt asszony, prosti stb. , én pedig futár, villanyóra olvasó, tv. szerelő, víz szerelő, számítógép szerelő, tanár, betörő és a szóban forgó ékszerész. Ez onnan jött hogy Zitának vannak különböző méretű, formájú, anyagú és stílus popsi dugói, vannak amiknek különböző formájú és színű kövek vannak a végén és ehhez kell az ékszerész, mindig más műveletért. Szóval azonnal kapcsoltam, egy újabb szerepjátékos este elé nézünk.
- Igen hölgyem, miben segíthetek?
- Egy nagy értékű ékszert szeretnék megtisztítatni, de nem szeretném a kezeim közül kiadni. Házhoz tudna jönni?
- Természetesen hölgyem. Kérem adja meg a címet és az időpontot.
Zitám a szalon címét adta meg és zárás után egy órával az időpontot. Előtte hazamentem és le zuhanyoztam, aztán a megbeszélt időpontban bekopogtam a szalon ajtaján. Zita mikor kinyitotta az ajtót már akkor nekiestem volna olyan dögös volt. Piros, fényes tű sarkú cipő, fekete combfixes harisnya, egy, hát nem is tudom minek nevezzem, de igencsak rövidke szoknya, ami alig takart valamit, egy átlátszó piros csipke felső és egy fekete cici tartó ami nagyon megemlte a melleit, ezt a szerelést még sosem láttam rajta.
- Jó estét kívánok. Én vagyok az ékszerész.
- Jó estét, fáradjon beljebb.
Zita a kedvenc fodrász székünkhőz vezetett majd leültetett.
- Miben segíthetek, hölgyem?
- A hétvégén lesz egy nagyon fontos esemény ahol viselni szeretném ezt az ékszert, - és tényleg lesz, Zsófi kislányának, a keresztlányunknak lesz a szülinapja - és szeretném ha a férjemnek nagyon tetszene. Régen használtam már és kicsit meg fakult a fénye, ki fényesitené?
- Természetesen, megnézem mit tehetek. Megmutatná az ékszert?
Zita szembe állt velem, lassan megfordult, még lassabban előre hajolt, az előtte lévő asztalra támaszkodott. Ahogy hajolt előre úgy csúszott felfelé az a kevéske anyag amit szoknyának hívtam. Lassan kezdett előbukkani az a formás popsija és a popsijában megbúvó vörös, szív alakú kővel díszített popsi dugó. Ez valószínű hogy új lehet mert még sosem láttam. Így előre hajolva és pucsitva láthatóvá vált az a vékony pánt ami a szexi piros tangát egyben tartotta, de az is olyan kicsi lehet, mert szinte az egész puncija kilátszott. Nagyon izgató látvány volt, ott azonnal lerohantam volna, ezt a farkam is érzékelte mert már nagyon kényelmetlen volt a nadrág és még ki tudja meddig kell ezt így elviselnem.
- Igen szép ékszer hölgyem, de tényleg egy kicsit fakó színe van. A keret tökéletes, hibátlan, de a kővel kicsit foglalkozni kell.
- Megtudja oldani?
- Minden tőlem telhetőt megteszek. Meg érinthetem?
- Tegye amit kell, csak a férjem meg legyen elégedve ha látja majd.
Megfogta két kézzel a popsiját kicsit széthúztam, így megnyíltak az ajkai is és a popsija is. Aztán a nagy ajkait kezdtem a nagy ujjammal maszírozni, Zita nagyot sóhajtott. Haladtam a popsi dugó felé, a tanga leheletnyi pántja lecsúszott róla. Az ujjammal megfogtam a végét és elkezdtem körkörös mozdulatokkal mozgatni. A drágám száját egyre nagyobb sohajok hagyták el, a csiklója és a kisajkai hívigatóan megduzzadva várják hogy azokkal is foglalkozzak. Kezem a popsi dugóval foglalatoskodik a szám pedig a puncijával, a csiklójára tapasztom a számat jó néhányszor meg szívom, Zita ettől még jobban beindul.
- Fényezze jól ki azt az ékszert, a férjem is úgy szereti ha csillog. Aaaaahhhhh, mééééég.
Utoljára jó erősen meg szívtam, aztán a nyelvem hegyével olyan lassan haladok a popsija felé amilyen lassan csak bírok, közben pedig a nyelvem puncijának minden milliméterét simogatja. Zita puncijából folyik az az édes nedű amit úgy imádok, mikor a mézes kehelyhez értem olyan mélyre dugtam a nyelvem ahogy csak tudtam, édesem akkora síkittással észlelte tettem hogy szerintem az utcán is hallották. Jó pár percig járattam a nyelvem a barlangjában aminek hatására az én drágám átélte az este első nagy orgazmusát. Nem hagytam abba a kényeztetését, nyelvem folytatta útját, kihúztam a popsi dugót és most a nyelvemmel ingereltem a másik lukat, a dugóval pedig a csiklóját izgattam. Zita már teljes örűletben volt, csak sikongatott, nyögött, zihált és kérlelt hogy csináljam még. Nem kellett sokáig várni a következő, az előbbinél sokkal nagyobb orazmusára. Hatalmas síkitás hagyta el a száját, csodálom hogy az előtte levő tükör nem repedt meg. Közben a dugót is vissza raktam a helyére ez még plusz hatást váltott ki belőle, a harisnya elázva, az egész nő teste remeg, a puncija kinyilva és faszra várva.
- Készen vagyunk hölgyem. Ha a férje így meglátja le sem fogja venni a szemét az ékszeréről.
Mikor kiegyenesedett és felém fordult még mindig levegő után kapkodott.
- Köszönöm szépen hogy ilyen gyors és kielégítő munkát végzett. Nagyon meg vagyok elégedve a munkájával. A férjem biztosan örülni fog neki. Mennyivel tartozom a munkájáért?
- Tudja hölgyem, nekem is van itt valami amiért rajong a feleségem, ki fényezné? Ha meg leszek elégedve az eredménnyel milliókat adok érte.
- Milliókat? Azért bármit ki fényezek. Mutassa kérem mit kell fényezni.
Kigomboltam a nadrágom és elővettem a kőkemény farkam.
- Ez aztán a nagy ékszer, el is hiszem hogy ezért rajong a felesége, meg tudom érteni, de szó ami szó tényleg elég matt színű. Meglátjuk hogy mit tehetünk.
Aztán megfogta a farkam a tővénél és rábukott, szinte azonnal teljes hosszában bekapta. Járt a szája fel és le, folyt a nyála végig a farkamon, a nadrágom is lehúzta nehogy el ázzon. Közben megláttam a szemben lévő tükörben hogy három ujjal dolgozik a puncijában, nagyon izgató volt a szituáció, szájjal izgatja a farkam az ujjaival pedig saját magát hergeli. Aztán kiveszi a farkam a szájából.
- Mit gondol uram, ez már tetszene a feleségének?
- Kezd alakulni, de még nem az igazi.
- Akkor rakunk rá egy kis plusz fényező szert.
A három ujja, ami az előbb még a puncijában dolgozót most a farkamra kenyte a rajta lévő nem kevés puncilét.
- Így hátha jobb lesz. - és újra rábukott a kedvesem, meg kell mondanom hogy imádja a saját ízét a farkamról leszopogatni.
Már egy jó ideje dolgozott a farkamon mikor éreztem hogy lassan átlépem a határt ahonnan nincs visszaút, de ezt az én drága feleségem is érezte és abbahagyta, sőt el is engedte a farkam így visszafordultam az úton.
- Hát uram ennél fényesebb nem lesz sajnos.
- Akkor most mi lesz, nem szeretné a milliókat?
- De igen szeretném, ezért egy új lehetőségeket ajánlok önnek.
- Hallgatom hölgyem.
- Van egy új és titkos fényező módszer amit most szeretnénk a piacra dobni de még csak egyszer teszteltem, ha megengedné magán is kipróbálnám.
- Ha eléri a kívánt eredményt, tegye amit kell.
- Rendben, köszönöm szépen. De lenne egy kérésem. Ahhoz hogy ezt kivitelezzük a titkossága véget, le kell vetkőznie és sajnos le kell kötnöm a kezeit és a szemét is le kell takarnom.
- Miért is van erre szükség?
- Azért hogy ne lássa a technológiát és ki ne raboljon.
- Jól van, beleegyezem.
Zita levetkőztetett, egy selyem szalaggal lekötötte a kezeim a szék karfájához és a szemem is bekötötte. Aztán éreztem hogy valami krémet vagy valami zselés anyagok kenyt a farkamra, pár perc múlva pedig éreztem hogy a farkam szét akar robbanni. Nagyobbnak és vastagabbnak éreztem és sokkal keményebbnek, aztán egy idegen kezét  éreztem hogy rákulcsolodik a farkamra. Abból gondoltam hogy nem Zitáé mert ez a kéz körbeérte, lassan mozogni kezdett, lassan fel le, pár pillanat múlva pedig egy idegen száj is körbeölelte a farkam. Akkor esett le, hogy egy idegen nő szopja a farkam, legalábbis reménykedtem abban hogy nő, aki egyre gyorsabb ütemben szopott, összhangban mozgott a keze és a szája is, a nyála pedig már a golyoim áztatták. Isteni technikával szopott, jó volt, nagyon jó, közben azon gondolkodtam hogy ki lehet az idegen. Talán Rebi, nem az nem lehet, semmi jelét nem mutatta a közeledésnek, akkor talán Zsófi, nem ő sem lehet, neki is kis keze van. Így marad a leleplezés pillanata, de így volt izgalmas, és mire idáig eljutottam  az ismeretlen éppen a puncijával vette birtokba a hatalmasra duzzadt farkamat.
- Ooooohhhhh, Jézuuuu....
De a mondat vége félbeszakadt, a hang ismerős volt, de nem tudtam beazonosítani, ezzel az elhaló stílussal. Mozgásba lendült a punci, kicsit szűkebb volt mint Zitáé de ugyan olyan finom bársonyos érzésű, de sokkal sokkal nedvesebb, könnyen csúszott a megduzzadt farkamon. Halk nyögdécseléseket hallottam, mintha visszafogná a szájából távozni akaró hangokat, vagy valaki visszafogja azokat, éppen Zita az, éppen csókolózik a két nő, de szeretném látni öket. Kicsivel később a farkamon mozgó punci még szűkebb lett, nyilván előre dőlt a tulajdonosa, aztán nyögéseket hallottam,de azt már megismertem, a drágám élvezte a hölgy kényeztetését és a már jól ismert nagyon nedves punciban dolgozó ujjak hangját. A hangok alapján egy száj és legalább három ujj dolgozhatott a kedvesemen(ben) aminek eredményeképpen hangosan tudatta hogy a csúcsra ért.
Mikor hallhatóan lenyugodott szerettem volna látni a vendégünket.
- Szeretném látni  hol tart az ékszer fényezése.
- Még visszavan egy fázis, úgyhogy várnia kell még egy darabig.
- Jól van csinálják csak.
A punci lecsúszott a farkamról, de egy sokkal forrobb és szűkebb nyilas csúszott rá, a hölgy popsija. Szinte az is olyan könnyedén mozgott rajtam, nagyon jó érzés volt, de éreztem azt is hogy egyáltalán nem kerülők közelebb az orgazmushoz. Nem tudom hogy mivel kenték be a farkam de jó volt elvégre bárki is legyen a vendégünk ma éjszaka meg kell dugnom rendesen a feleségemmel együtt. Így most én kezdtem el mozogni, a hölgy leállt a mozgással és rám bízta magát, dugni kezdtem az idegen popsit, határozottan de nem vadul. Teljes hosszában járattam a farkam az idegen popsiban, a tulaj nagyon élvezte de csak az elfolytott hangokat hallottam, de azokat nagyon. A mozgásomnak meglett a következménye mert a hölgy egy nagyon elfolytott sikonyt engedett ki magából. De most már tényleg látni akartam a vendégünket.
- Most már tényleg látni szeretném a munkájuk eredményét.
- Jól van kedves uram, meg mutatom hogy mire jutottunk.
Zita levette a sálat a szememről, mikor hozzászokott a fényhez, hát Rebit láttam magammal szemben az asztalnak támaszkodva. Gyönyörű volt azok a nagy cicik, a húsosabb test, nagyon vérpezsdítő látvány volt és az a hatalmas mosoly az arcán.
- Bemutatom az új kolléganőmet, Rebekát, tegnap vettem fel, mert olyan jó volt a fényező technikája és van egy nagyobb különleges polírozó tudása is.
- Üdvözlöm kedves Rebeka, most hogy ilyen mélyrehatóan megismertük egymást, meg kell dicsérnem. A fényező technikája csodálatos és meg vagyok elégedve az eredménnyel is.
- Köszönöm szépen uram, hogy elégedett a munkámmal, nagy öröm önnek dolgozni.
- Szeretnék kizárólagos jogot az önök cégével és mindennapos használatot a fényező tudásukat kihasználva. Milliókat adok önöknek, minden nap, többször is.
- Hát nem is tudom, csak egy partnerrel foglalkozni, megéri ez nekünk? Kollegina, mit gondol? - kérdezte Zita Rebit
- Hát fönök asszony, ez szerintem egy vissza nem térő lehetőség, egyezen bele én biztosan szívesen dolgoznák az úrnak, naponta többször is, milliókért meg pláne.
- Jól van elfogadjuk az ajánlatát, ezért cserébe a kollegina megmutatja önnek a különleges polírozó tudását is.
- Szuper, alig várom már.
Rebi elém gugolt és szopni kezdett teljesen bekapta a farkam, nagyon jó volt látni hogy egy másik nő szopja a farkam a feleségem előtt. Zita odahajolt a fejemhez.
- Ugye nem haragszol rám hogy nem mondta el hogy Rebivel töltöttem a tegnap estét mikor otthon letámadtalak.
- Ha minden titkolózásnak ilyen kimenetele van akkor nem, nem haragszom rád.
- Imádlak édesem, nagyon imádlak.
- Én is nagyon imádlak, de most már engedj el mert szét akarlak benneteket szedni.
- Nem drágám, még nem, még nincs itt az ideje. - aztán megcsókolt, vadul, szenvedéllyel, hevesen.
Rebi közben igen nagy iramban dolgozott a farkamon, Zita mikor elvált a számtól csatlakozott Rebi mellé, na az volt ám az élvezet. Két nő dolgozik a farkamon és olyan összhangban mintha már ezer éve ezt csinálnák, közben vadul csókolóztak, de a kezük akkor sem pihent. Aztán abbahagyták a szopást, Rebi felegyenesedett a jobb lábát felrakta a karfára, Zitám megfogta a farkam és Rebi puncijához igazította, ő pedig lassan tövig ráült. Nekiállt mozogni, közben a szemembe nézett és egyre gyorsabb ütemben lovagolt, Zita pedig a cicijét kezdte szopogatni, én is rábuktam volna de a mozgástól nem tudtam a számba venni. De a kedvesem figyelt és megfogta Rebi másik mellét és a számba adta, a hegyes és kemény bimbóit szopni kezdtem, a nyelvem hegyével izgattam. Rebi hátrahajtott fejjel élvezte az egészet, jó hangosan, de mikor a drágám a csiklóját kezdte erőteljesen maszírozni akkor aztán beindult az új partnerünk teste. Úgy ugrált a farkamon, hogy ilyet még nem láttam, Zita is bír nagy tempóban lovagolni de amit Rebi művelt az csoda volt. Hallani lehetett hogy nemsokára élvezni fog. Hirtelen leszállt a farkamról és a mellkasom felé nyomta a csípőjét és akkorát spriccelt a puncija hogy teljesen beterített, aztán amilyen gyorsan leugrott a farkamról olyan gyorsan újból lovagolt rajtam. A hangok amik elhagyták a száját, hát nem is tudom hogy mit mondjak róla, olyan hangos volt és szexi. Mire az első spriccelését felfogtam máris jött a következő adag de abból már az arcomra is jutott. Eddig csak pornó filmekben láttam ilyet, de megélni ezt a fantasztikus orgazmust, az maga volt az élvezet és az íze tömény mézédes puncilé. Finom volt. Rebi kimerülve rám borult, a számat kereste a szájával és mikor találkozott gyengéden csókolt a nyelve rögtön a számba táncolt, a két új íz keveréke nagyon jó volt. Mikor elváltunk egymástól néztük egymást, hosszan, ő még mindig lihegett így én szóltam először.
- Fantasztikus voltál, hatalmas élmény volt látni. Ezt minden nap akarom.
- Ti tényleg egy hullám hosszon vagytok mert Zita is pont ezt mondta mikor telibe spricceltem az arcát. De hogy ez kijöjjön belőlem rátok is szükség volt.
- Mi csak magunkat adtuk, nálunk ilyen egy mindennapi szex, ebben nem volt semmi extra, rajtad kívül.
- Igen, ezt már mesélte valaki. - és Zitára nézett. - De mostmár szeretném látni hogy baszod meg életed nőjét, évek óta csak hallgatom, és az élmény beszámolók alapján képzelgek róla, de most már látni is akarom.
- Na édesem, oldozz el mert a kollegina látni szeretné hogy hogyan szoktalak szétdugni.
Zita levette a selyem szallagokat a kezemről, én pedig fölálltam a székből, jó volt mozogni újra. Nem is tudom mióta ültem ott, de már kicsit kényelmetlen volt, közben a drágám már elfoglalta a helyem és a szokásos spárga terpesztéssel várta támadásom.
- Ez ám a felkinálkozás baszásra!- jegyezte meg Rebi
Nem várattam meg a kedvesem és rögtön tövig toltam a farkam és dugni kezdtem az imádott nőmet. Rebi hozzám bújva simogatta a testem és közben együtt néztük a forró és nedves punciban mozgó farkamat.
- Ez aztán az izgató látvány, a hatalmas fasz tövig jár abban a csodálatos pinában. Basszad meg jól az én barátnőmet, ne kiméld.
Én pedig dugtam, teljes hosszában járattam a farkam, közben pedig Rebi húsos testét simogattam.
- Olyan szexi vagy, olyan jó azt a húsos dögös testedet érinteni. - és bele markoltam a fenekébe.
- Szóval tetszem neked. Dögösnek találsz? Akkor akarod minden nap ezt a húsos testet? Szét akarod baszni a nagy fenekem is?
- Igen, akarom. Minden nap akarom.
Rebi megcsókolt én pedig simogatni kezdtem a fenekét, a kezem, a nagy popsik közé csúszott és a hátsó bejáratot kezdtem simogatni ahová igen könnyen csúszott be két ujjam. Rebi a számba nyögött és a popsiját rányomta az újjamra.
- Még, mélyebbre, dugd mélyebbre, aaaaahhhhh, mééééég. Igeeeeeen, aaaaahhhhh.
A farkam járt a feleségem puncijában az ujjam pedig a legjobb barátnője popsijában, ez volt ám a szuper felállás.
- Szopjál egy kicsit.- kértem Rebit
- Örömmel drága, nagy örömmel.
Rebi lehajolt Zita forró és nedves puncijában mozgó farkamhoz, mikor kihúztam, rámarkolt a tövére és azonnal bekapta és nagy erővel szopni kezdett. Mivel így a popsija még könnyebben hozzá férhetővé vált, úgy éreztem hogy még egy újjam befér a másik kettő mellé. Mikor Rebi megérezte hogy mi a szándékom felnézett rám és csak annyit mondott, hogy csak bátran , és aztán még nagyobb vehemenciával szopott tovább. Most már három újjal dugtam Rebi hátsóját, amit nagyon élvezett, vissza rakta a farkam, amit én újból dugni kezdtem,de most jó mélyen, amit tudom hogy imád Zita és attól bír jó nagyot élvezni. Rebi is föl akart egyenesedni de én vissza nyomtam a fejét, tudta hogy mire gondolok és rögtön a drágám csiklójára tapasztotta a száját. Mikor Zita ezt megérezte majd kiugrott a székből, két kézzel nyomta Rebi fejét a puncijára, a csípője pedig önálló életre kelt.
- Nyaljál, szopd a pinám, aaaaahhhhh, mééééég, istenem, mindjárt elélvezek ooooohhhhh, szerelmeeeeeem. - és Zita az este eddigi legnagyobb oragzmusát élte át, ha eddig nem hallották az utcán hogy mi történik a szalonban, na akkor most mindenki meggyőződhetett róla.
Rebi abba akarta hagyni a punci nyalás de én rászoltam, abba ne hagyd, nyald tovább , és ő nyalta tovább én pedig még mélyebbre dugtam a farkam. Zitám már dobálta a fejét jobbra balra, nyögött, hörgött, sikongatott, de mi nem kegyelmeztünk neki. Három orgazmust préseltünk ki belőle, mindegyik nagyobb volt az előzőnél, az utolsó után már alig élt, kapkodva szedte a levegőt, nem is tudott megszólalni. Rebit a fejénél fogva felhúzta magához és szerintem az utolsó erejével csókolni kezdte, így kicsúsztak az újjaim a popsiból. De egy új lehetőséget láttam ebben a pózban, megfogtam Rebi bal lábát és a drágám mellé raktam, így kinyílt az út a puncija felé. Mögé gugoltam, először láttam a már kielégített szeretőnk punciját, szép, húsos volt mint a tulajdonosa, megduzzadt kisajkakkal és csiklóval és kitágult barlang bejárattal, de engem az a formás de húsos popsija érdekelt amit már az előbb kényeztettem. Két kézzel széthúztam a popsiját és rátapasztottam a számat arra a kitágult lyukra, Rebi felnyögött.
- Aaaaahhhhh, istenem mit csinálsz?
Én pedig bedúgtam abba a kitágult hátsó bejáratba a nyelvem, amilyen mélyre csak tudtam és körbe körbe járattam benne. Rebi szinte megőrült az érzéstől.
- Jézusom, mit művelsz a nyelveddel, aaaaahhhhh, ott még nem, oooohhhhh, járt senki, aaaaahhhhh, a szájával, mééééég uuuuhhhh, nyaljál, istenem mindjárt elélvezek ooooohhhhh. - Rebi a popsiját tolta rá a számra a fejemet pedig a kezével húzta a popsijára.
Én pedig csak nyaltam tovább azt a mostmár igencsak kitágult és laza lyukat, amit az újdonsült szeretőnk nagyon élvezett, egyszercsak éreztem hogy egy kéz a punciját kezdte igencsak hevesen maszírozni, de én levettem róla hogy csakis a popsijára fokuszáljon. Pár perc múlva ismét hatalmas orgazmus söpört végig Rebi testén aminek hatására a puncija ismét spriccelni kezdett, aminek eredményeként már másodszorra áztatta el a mellkasom. Aztán úgy gondoltam hogy a popsija már elég kényeztetést kapott így jöhet a punci. Fel álltam, a farkam a puncijához raktam és egy határozott, de nem durva, mozdulattal tövig dugtam.
- Aaaaahhhhh, de nagy a faszod, feszíti a pinám. De nagyon jó érzés, basszál meg engem is, úgy ahogyan az előbb a feleségedet. - kérte Rebi
Előre hajoltam a fejéhez és azt mondtam neki.
- Nem édes, téged nem foglak úgy megbaszni mint a drágámat ...
Ijedtem nézett Rebi rám, de Zita ismert már így tudta hogy lesz a mondatnak folytatása.
- .... téged sokkal jobban foglak megbaszni, mivel te vagy a vendég neked extra kiszolgálás jár. - Rebi arcára még nagyobb ijedtség ült rá.
Vissza álltam Rebi mögé és elkezdtem dugni azt a nagyon lucskos punciját, olyan könnyedén csúszott a farkam. Markoltam azt a húsos csípőjét ami felettébb jó érzés volt, Zitám is kivette a részét a jóból, ő is két kézzel markolta Rebi fenekét és húzta szét öket hogy én még mélyebbre tudjam dugni a farkam abba a lucskos punciba. Zitával egymást néztük és olyan örömöt és boldogságot láttam benne mint mikor az esküvőnkön kimondta a boldogító igent, de én is ugyanazt éreztem. Rebi közben már olyan artikulált hangon élvezte a farkam hogy női szájból én még ilyen hangokat nem hallottam. Meg is lett az eredménye mert hatalmasat élvezett, a puncija nagyon sok puncilét préselt ki magából, de én egy pillanatra sem lassítottam, sőt. Ugyanazt a technikát alkalmaztam mint Zitánál, minden orgazmus után, egyre mélyebbre dugtam a farkam. Ahogy néztem Rebit támadt egy perverz ötletem, én dugtam a punciját, de ott tátongott az a másik kitágult, szabadon lévő lyuk és ott volt az én kedvesem igen aprócska keze. Megfogtam Zita kezét és Rebi popsijához raktam, rám mosolygott és abban a pillanatban három ujját tövig nyomta abba a kitágult lyukba. Rebi fel síkitott, de nem a fájdalomtól hanem az élvezettől.
- Mi az istent, aaaaahhhhh, csináltok velem, ooooohhhhh, teljesen szét fogtok, aaaaahhhhh, baszni. Mééééég, uuuuhhhh, dugd mélyebbre a kezed, aaaaahhhhh. - kérte Rebi Zitát
Néztem Zitát aki nagyon nagy élvezettel dugta a legjobb barátnőjét, és én még nagyobb élvezetet akartam okozni nekik. Zitára nézett és csak némán azt kértem tőle dugd be az összeset , Zita  szemei kikerekedtek és a fejével csak bólintott egyet, és némán válaszolt nagyon imádlak . Kihúztam a farkam, hogy Zita kezének több helye legyen és könnyebben elmerüljön abba a húsos popsiban. Én közben a farkammal Rebi csiklóját kezdtem dörzsölni nehogy lankadjon az élvezete, de mikor megérezte hogy a barátnője mire készül még nagyobb izgalom lett úrrá rajta.
- Jézusom, mit akarsz, uuuuhhhh, a kezed, aaaaahhhhh, mindjárt eltűnik a seggemben, aaaaahhhhh, nagyon jóóóóó, mééééég, csináld mééééég, baszd meg a seggem aaaaahhhhh, kezeddel. Uuuuhhhh, mindjárt elélvezek, istenem, aaaaahhhhh. - és Rebi eddig sosem hallott óriási sikoly kíséretében hatalmasat élvezett, akkorát spriccelt a puncija, mint egy szökő kút. Aztán hátra fordult és most ő lepett meg minket.
- Rakd vissza a faszodat a pinámba és basszatok meg, érezni akarlak benneteket magamba, egyszerre. Keféljetek szét, élvezni akarok tőletek.
Na ezzel nagyon meglepett, dehát ha így szeretné akkor úgy lesz. Oda raktam a farkam a puncijához és lassan kezdtem betólni, szűk volt Zita kezétől, nagyon szűk, de jól tágul Rebi puncija és hamarosan tövig benne voltam. Hátra nézett és ő is elcsodálkozott a helyzeten.
- Ezt nem akarom elhinni, hogy mindketten tövig bennem vagytok. Isteni érzés hogy ennyire szét vagyok feszítve, és most basszatok meg ahogy csak birtok. -  és elkezdett mozogni a farkamon. Zitám keze is elindult mint egy dugattyú, hatalmas érzés volt a feleségem kezét érezni a farkam álltal, egy vékony húson keresztül egy másik nő puncijában, fantasztikus volt. Rebi szinte az egyik orgazmusból a másikba eset, folyamatos volt nála az extázis, dugtam én is jó nagy lendülettel és Zita  keze is járt a popsijában. Most már én is kezdtem érezni hogy nemsokára élvezni fogok, mert ez a szituáció mind látványban mint pedig érzésbem leírhatatlan volt. Egyre hangosabb voltam én is, Zitám tudta hogy hamarosan én is a csúcsra érek így Rebi fejét a szabad kezével az ő arca felé fordította és rögtön a szájára tapadt. Nagyon közel jártam már, de még az utolsó erőmet összeszedtem és Rebit még egy utolsó hatalmas orgazmushoz juttattam, aztán kihúztam a farkam, oda álltam a két nő fejéhez és elkezdtem verni a farkam. Lenéztem rájuk, két tátott száj, kinyújtott nyelvvel várják a farkamból kitörni készülő sperma áradatot, ami ki is tört belőlem. Üvöltöttem mint egy sakál, közben pedig pumpáltam a lányokra a rengeteg gecit, ilyen hosszan tartó ejakuláciot még nem éltem meg, csodálatos volt. Mikor már nem jött belőlem semmi lenéztem a lányokra, hát volt az arcukon és a szájukba anyag bőven. Rebi megmarkolta a farkam és rögtön majdnem tövig bekapta és a maradék anyagot kezdte kiszopni és kifejni belőlem, mintha keveselné azt amit az előbb kapott, egy idő után Zitának is átadta a farkam de neki már csak a maradék jutott. Mikor Zitám elengedte a farkam át botorkáltam a másik fodrász székhez és leültem, végre. Levegő után kapkodva, olyan kimerült voltam mintha két maratont futottam volna le egymás után. Néztem a lányokat akik egymásról tisztogatták le a spermámat, izgató látvány volt. Mikor végeztek rám néztek.
- Na Rebi, megbántad e hogy igent mondtál? - kérdeztem
- Megbántam e? Azt bántam volna ha nemet mondok. Tudtam hogy nagyon változatos szexuális életet éltek, de erre álmomban sem gondoltam. Ez életem legjobb szexe volt.
- Akkor jobb lesz ha hozzá szoksz mert ezután ilyen élvezetekben lesz részed.
- Ilyenben? Mindig? Két hét aztán teljesen szétbasztok!
- Nem mindig. Azért nálunk sincs mindig ilyen vad szex, reggelente általában gyengéd szerelmes szexel indítjuk a napot, de este ki tudja hogy mihez lesz kedvünk.- mondta Zita
- Mindegy hogy milyen szex csak veletek élhessem át. Szuper volt és köszönöm hogy bevettetek.
- Mi köszönjük hogy beszálltál, hiszen így a mi lapos szexuális életünkben is változást hoztál.
- Lapos? Hát persze, a hasad az lapos, de nem a szex. Még egyszer köszönöm szépen.
Aztán megcsókolta Zitát és harmadszorra is megköszönte, utánna jött hozzám is az ölembe ült és nekem is megköszönte, aztán velem is csókolózni kezdett. A farkam éppen a puncijánál volt és éreztem hogy a csípője életre kelt és a farkamon csúszkál előre hátra, a félmerev farkam, meglepetésemre éledezni kezdett. Elváltam Rebi szájától.
- Nem volt elég az elmúlt pár óra. Többet szeretnél?
- Kár volna egy ilyen félmerev faszt nem kihasználni.
- Mit szolnátok ahhoz hogyha most pihennénk egy kicsit rendbe tennénk az üzletet, elmennénk vacsorázni aztán otthon kényelmesebb körülmények között folytatnánk.
- Jó ötlet drágám, úgyis éhes vagyok már.
- Éhes? Most kaptál egy csomó gecit. Mondjuk én is éhes vagyok, de én erre itt. - és Rebi megfogta a farkam
- Szerinted meddig bírom én? Nem vagyok gép. Vagy azt akarjátok hogy végelgyengülésben feldobjam a talpam?
- Hüha Zita, rájött a tervünkre. Az volt a terv hogy kihajtjuk a szuszt is belőled és utánna élünk kettecskén boldogan. Nem dehogyis, csak hülyéskedek.
- Szerintem nagyon jó ötlet, drágám. Otthon majd újult erővel baszhatsz meg bennünket. - mondta a kedvesem
- Akkor nem kapok még egy orgazmust tőled?- kérdezte Rebi szomorúan
- Ígérem otthon kárpótollak majd sok sok hatalmas orgazmussal.
- Jól van akkor siessünk haza, mert nagyon vágyakozik a pinám utánnatok.

Hát így került a feleségem legjobb barátnője az életünkbe. Azóta minden nap szexelünk, általában hármasban, de van úgy hogy mikor hazaérek a lányok össze vannak gabajodva és mikor meglátnak szinte megeröszakolnak. A szexuális játékszer kollekciónk is jócskán bővült, most  felcsatolható műfaszokkal, hiszen a lányok nagyon szeretik egymást dugni, és igaz ami igaz látványnak sem utolsó.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (193)        Nem tetszik (64)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2022-10-27 21:49:27
sportoló
izgalmas történet, jó keménnyé tett igazán különleges lehet egy ilyen barátnő


Ezt a szex történetet 19553 X olvasták el.