Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Nyári kaland az elhanyagolt szomszéd csajjal

Beküldő:NGM

Amit most elmesélek nektek, az gimis koromban esett meg velem és legjobb haverommal. A nevem Gergő, haveromat pedig Ádámnak hívják.
Nyári szünet volt, és minden nap együtt lógtunk Ádámmal. Hol náluk, hol nálunk. Mindegy is volt, hiszen a szülők mindkét oldalról melóztak napközben. Aztán egyre inkább nálunk töltöttük az időt, aminek az oka Ági volt.
A szomszédunkban egy eléggé jól kereső, negyvenes pasi lakott. Az ő jóval fiatalabb, 28-30 éves felesége volt Ági. A férje szinte mindig dolgozott, cserébe viszont Áginak egyetlen dolga volt: hogy jól nézzen ki. Mindig szép ruhákban járt, meg volt csinálva a frizurája, sminkje, körme. Természetesen az alakját is bőven volt ideje karban tartani, így az is tökéletes volt. Vékony volt, formás fenékkel, gömbölyű, közepes mellekkel, hosszú, szőke hajjal. Erre a nyárra csináltattak egy medencét is a kertjükbe. Hamar észrevettük Ádámmal, hogy Ági szinte minden nap ott napozik, úszkál. Fantasztikus látvány volt bikiniben a csaj, így igyekeztünk meglesni. Rájöttünk, hogy a diófánkra felmászva jól rálátunk a szomszédos medencére, és a lombja jól eltakar minket. (Legalábbis ezt gondoltuk.)
Minden napot szinte ott töltöttünk, várva, hogy Ági mikor jön ki napozni vagy pancsolni. Közben arról beszélgettünk, hogy milyen jó nő, és miket tennénk vele. Állt is a farkunk egész nap. Hát még mikor Ági tényleg jött is. Néha egyenesen odanézett a diófa lombja felé. Akkor csendben maradtunk, mozdulni sem mertünk. Azt hittük, hogy így majd nem vesz észre.
De aztán egy napon odakiáltott:
- Fiúk! Gyertek csak ide!
Huh, mindkettőnknek megállt a szíve, és mozdulni sem mertünk. De még egyszer szólított:
- Gyertek már át ide, ne kelljen még egyszer kiabálnom. Úgy is tudom, hogy ott ültök már legalább két hete minden nap.
Mit volt mit tenni, lemásztunk a fáról, szinte vánszorogva átmentünk a szomszéd kertbe. Ági már várt minket.
- Mit csináltok ott a diófán, fiúk? - kérdezte tőlünk. Mi elvörösödve csak a földet bámultuk.
- Ennyire szeretnétek úszni egyet a medencében? Ne legyetek már ilyen nyámnyilák. Gergő, tudod, hogy szüleiddel jóban vagyunk, nyugodtan megkérdezhetted volna, hogy átjöhettek-e?
Huh, micsoda szerencse. Azt hitte, hogy a medencét bámuljuk minden nap! Akkor nem buktunk le, mint perverz kukkolók. Le is csaptam erre a menekülési útra:
- Jaj, ne tessék haragudni. Tényleg olyan meleg van, és jó lenne csobbanni egyet. De úgy gondoltam, hogy udvariatlanság ilyet kérni.
Ádám nagyban bólogatott.
- Ne butáskodj. Gyertek nyugodtan. Én is örülnék a társaságnak, mert egyedül egész nap unatkozom.
Több sem kellett nekünk: rohantunk fürdőnadrágot húzni Ádámmal. Adtam egyet a sajátjaim közül kölcsön Ádámnak is.
- Hát haver, ezt nem tudom hogy fedem el. - mutatott átöltözés közben Ádám a merev farkára.
- Hát, az enyém is hasonló állapotban van. - mutattam vigyorogva Ádámnak. De nem volt mit tenni, vissza kellett menni.
- Hát ti jól megnőttetek fiúk. Már kész férfiak vagytok. - nézett végig rajtunk Ági, mikor visszamentünk. És láthatóan a fürdőnadrágokon lévő dudorokat is megfigyelte.
Mi gyorsan lehűtöttük magunkat a medencében, úsztunk pár hosszt, majd kissé lecsillapodva másztunk ki pihenni. A medence partján lévő nyugágyakra feküdtünk.
Ágival beszélgettünk, hogy milyen lett a bizonyítvány, mit csinálunk a szünetben. Ő mesélt róla, hogy nagyon egyedül van, és unatkozik. A férje szinte mindig dolgozik, még hétvégén is.
- Jaj, de buta vagyok, meg sem kínáltalak még titeket valami frissítővel. - kiáltott fel. Betipegett a házba, mi pedig közben le sem vettük a szemünket a tangás fenekéről. Nagyon szexi, sárga bikini feszült rajta. Nekem újra megmozdult a gatyában a farkam.
Egy tálcán üvegekkel, poharakkal tért vissza. Nekünk kitöltött egy-egy pohár hideg narancslevet. A sajátjába öntött egy kis vodkát is. Ádám erre felbátorodva megszólalt:
- Nem kaphatunk mi is egy kicsit a naracslébe?
Ági kicsit meglepődve nézett rá. Én teljesen lesápadtam: épp most úsztuk meg, hogy Ági kukkoló perverzként felnyomjon a szülőknél, most már tuti szól nekik, hogy a fiacskáik alkoholt isznak.
- Jaj, ne tessék komolyan venni! Ádám csak viccelt! - nyögtem ki.
Ági elmosolyodott.
- Fiúk, gimisek vagytok, jövőre érettségiztek. Láthatóan külsőre is megférfiasodtatok. Szerintem ittatok már alkoholt. Legyetek őszinték velem. Igazam van? Nyugi, nem árulom el a szüleiteknek.
Ádámmal összenéztünk, és fellélegeztünk.
- Hát, igen. Párszor próbáltunk már sört, egyszer boroztunk is. - mondtam.
- Jól van fiúk, akkor nem én rontalak meg titeket. - kacsintott Ági, és a mi narancslevünkbe is öntött vodkát.
- De egy feltétellel kaphatjátok meg! Most befejezitek a tetszikezést ! Ilyen nagy fiúkkal megiszom a pertut, innentől csak Ági vagyok nektek.
Hát ezt a feltételt mindketten el tudtuk fogadni. Koccintottunk, és felhajtottuk a vodkás narancslevet mindhárman.
Ági töltött is egy-egy új pohárral, amit már lassabban iszogattunk. Azért én megéreztem azt a vodkát. Gondolom Ádám is, mert azért akkor még nem voltunk túl edzettek ilyen téren.
- Na, és meséljetek, milyen más felnőtt dolgokban vagytok még tapasztaltak, fiúk? - kérdezte Ági.
Mi elvörösödve kérdeztünk vissza:
- Mire gondolsz, Ági?
- Például cigiztetek már?
- Nem, azt nem akartuk kipróbálni. - válaszoltam.
- Helyes. Én nem szeretem a cigi szagú pasikat. Erről jut eszembe, a csajokkal hogy álltok?
- Volt már barátnőnk mindkettőnknek, de most nincs. - válaszolta Ádám.
- Akkor ezért kukkoltok engem ilyen kiéhezve már legalább két hete. - nevetett fel Ági.
Hát én megint lefagytam. Mielőtt meg tudtam szólalni, le kellett húznom a vodka-narancsot:
- Te... Te tudtad?
- Persze. Nem vagyok hülye. De jól esett, hogy két ilyen fiatal srácnak tetszem. Már kezdtem kételkedni benne, hogy még nő vagyok. A férjem este beesik az ágyba, és elalszik. Ezért igazán felesleges törődni magammal.
- Dehogy felesleges. Bombázó vagy, Ági. Akinek nem tetszel, az hülye. - kezdtem gyorsan bizonygatni.
- Köszi, kedvesek vagytok. De a barátnőitek biztos szebbek voltak. Feszesebb cicivel, feszesebb puncival. - mosolygott Ági, és újra töltötte a poharakat.
- Hát, hogy őszinték legyünk, puncit még egyikünk sem látott. Addig nem jutottunk a lányokkal. - mondta Ádám. Láthatóan a vodka nála is megtette a hatását, és már nem volt szégyellős.
- Micsoda őszinteség. Ez jutalmat érdemel. A ti korotokban ezt biztos ciki bevallani, mégis bátrak voltatok. Mi is lenne méltó jutalom ilyen nagy srácoknak? Mondjuk ha orvosolnám a hiányosságot? - mosolygott ránk Ági, majd a nyugágyon fekve szétterpesztette combjait, és egy lassú mozdulattal félrehúzta a sárga bikinialsót. Vagy csak én láttam lassítva az egész jelenetet? Csodálatos puncija volt. Frissen borotvált, csupán egy csík meghagyva a szeméremdombján. A szeméremajkai kissé sötétebbek, mint a bőre, és finoman duzzadtak. A kisajkai kissé kilógtak. A csiklója megduzzadva kandikált ki a bőrredő alól. A szívünk tutira kihagyott pár ütemet, majd dupla erővel kezdett el dobogni, egyenesen a torkunkban.
- Ha tetszik, gyertek, nézzétek meg közelebbről. - nevetett Ági.
Félénken felkeltünk, és közelebb léptünk. Ági széthúzta a pináját, és megmutatta így is. Gyönyörű volt. Már olyan közel voltunk hozzá, hogy éreztük az illatát is. A faszom szinte szétdurrant. Ádám keze már a gatyájában volt, és húzogatta a farkát.
- Na, tetszik? - kérdezte Ági.
- Hű Ági, ez gyönyörű. Sem képen, sem videón nem láttunk még ennél szebbet. Az illata is csodálatos. - válaszoltam.
- Akarjátok megkóstolni? - kérdezte Ági.
- Hát ha szabad... - válaszolt félénken Ádám. Ági bólintására mindketten olyan gyorsan hajoltunk oda, hogy összekoccant a fejünk. Ági felkacagott:
- Na ilyen lelkesen sem versengtek értem már évek óta. Ez jól esik egy ilyen elhanyagolt feleségnek. Akkor most Ádám kezdheti, te meg Gergő gyere ide mellém, és ígérem kárpótollak a várakozásért.
Ádám lehunyt szemmel hajolt közelebb a csodás puncihoz, majd finoman nyalogatni kezdte. Én életemben először hihetetlen irigységet éreztem a barátommal szemben. De csak amíg oda nem álltam Ági mellé. Ági határozott mozdulattal lerántotta rólam a fürdőnadrágot. Merev faszom szinte előugrott, és majdnem arcon csapta Ágit.
- Látom tényleg tetszem neked. És valóban férfias vagy már mindenhol. - Ági megmarkolta a zacsimat, és közben puszit nyomott a makkomra. Nekem végigborzongott a testem, és felnyögtem. Ádám most vette észre, hogy én mivel lettem kárpótolva. A szemében láttam, hogy elgondolkodott, melyikünk is járt jobban. Ági rá is szólt:
-Gyerünk, folytasd. És ott felül van a csiklóm, főleg azt nyalogasd. Lehet erősebben is. Meglátod, te sem maradsz ki.
Ádám folytatta a nyalást, Ági meg bekapta a faszomat, és szopni kezdte. Fantasztikus érzés volt, Ági átéléssel és nagyon profin csinálta. A nyelve körbe-körbe járt a makkomon. Az ajkai finoman csúszkáltak fel-le a farkamon. Közben hol a zacsimat markolászta, hol a szőrzetembe túrt bele. 10-15 perc múlva ránk szólt, hogy cseréljünk. Nehéz szívvel hagytam ott azt a csodás szájat, de már az is nagyon izgatott, hogy milyen lehet egy pinát kinyalni. Miközben helyet cseréltünk Ádámmal, Ági ledobta a bikini felsőt is. Előbukkantak nem túl nagy, de formás mellei. A bimbói gyönyörű rózsaszínűek voltak, és jó nagyok. Ádám rögtön meg is markolta a hozzá közelebb eső cicit. Ági pedig bekapta Ádám faszát, és szopni kezdte.
Én végre közel kerültem a csodás pinához. Először körbe puszilgattam a környékét, majd végignyaltam a segglyukától a csiklóig. Ági felnyögött, hallhatóan élvezte. Én pedig sosem fogom elfelejteni azt a fantasztikus édes-sós ízt. Életem elsőnek megkóstolt pinája volt. A nyelvem szorgosan simogatta a nedves puncit, olykor mélyen bele is nyaltam. Közben figyeltem, ahogy Ági Ádámot szopja.
- Jól csinálod, Gergő. De most dugd be két ujjad is, és felfelé görbítve őket belülről masszírozd a hüvelyem. Közben szopd a csiklóm. - irányított Ági. Én pedig megtettem neki. Ujjaztam és szoptam a keményre duzzadt csiklóját. Tíz perc elég volt, és megremegett a teste. Az ujjaimon éreztem, hogy a pinája erősen megszorítja őket. Ádám farka kicsúszott a szájából, és fejét hátra vetve felnyögött.
- Basszus, de jó vagy. Elélveztem tőled. Ha így csinálod majd a barátnőddel is, tuti nem akar majd szakítani.- mosolygott rám Ági.
Én nagyon büszke voltam magamra, hogy kielégítettem egy ilyen nőt. Ági a nyugágy két oldalára, egymással szembe állított minket Ádámmal. Ő középen ült, és egyik kezével Ádám, másikkal az én faszomat markolta.
Közelebb húzott minket úgy, hogy a makkjaink majdnem összeértek.
- Lássuk csak közelebbről is ezt a két dákót. Hm, Ádámé egyenes, Gergőé kicsit ívelt. Ádámnak kicsit hosszabb, de Gergőé vastagabb. - elemzett minket huncut tekintettel Ági, majd odahajolva kinyújtotta a nyelvét. Olyan közel voltunk egymáshoz Ádámmal, hogy egyszerre tudta nyalni mindkettőnk makkját. Mi pedig a cicijét markolásztuk. Még szerencse, hogy kettőt alkotott a természet: mindkettőnknek jutott egy-egy kemény, duzzadó mell.
Ági tényleg profi volt. Észrevette, mikor már közel jártunk az élvezéshez, és akkor lassított. Pár másodperc pihenő után aztán újra nyalogatni, szopni kezdte a farkunkat.
- És most fiúk, olyan következik, amit régen ki akarok próbálni. - mosolyodott el Ági, majd felállt, és bement a házba. Mi Ádámmal a farkunkat verve vártunk rá.
Hamarosan vissza is tért egy tubus síkosítóval, és egy vibrátorral. Két ujjára síkosítót nyomott, majd négykézláb állva a nyugágyon elkezdte bekenni a popsilyukát. Mi csak ámulva néztük a műsort. Hamarosan a két ujja már a seggében volt. Mikor kitágult, a vibrátort is bekente síkosítóval, és azt is felnyomta a fenekébe. Hamarosan elég tág volt már. Ekkor hozzám fordult:
- Te élveztettél el, így te választhatsz. Punci vagy popsi?
Gondolkodás nélkül a puncit választottam. Lefektetett a nyugágyra, majd beleült a faszomba. Hihetetlen érzés volt, ahogy a nedves, meleg pinába belecsusszant a farkam. Ági mozogni kezdett rajtam, és gyönyörű mellei ettől az arcom előtt táncolni kezdtek. Nem tudtam türtőztetni magam: bekaptam az egyik bimbóját, és szopni kezdtem. Ekkor Ági Ádámhoz fordult:
- Ne csak állj ott! Gyere és dugj seggbe!
Ádám rögtön odalépett mögé, és megfelelően elhelyezkedett. Tökéletesen érezte a farkam a pinában, ahogy Ádám farka becsúszott Ági seggébe. Lassan mozogni kezdtünk mindketten. Ági teste pedig vonaglott, ahogy ketten basztuk egyszerre a két lyukát. Ági egyik kezével a csiklójához nyúlt, és dörzsölni kezdte. Nem kellett sok, és újra éreztem a puncija szorítását, de ezúttal a faszomon. Ádám mesélte később, hogy Ági popsija ugyanígy megszorította neki is.
Ez mindkettőnknek elég volt ahhoz, hogy szinte egyszerre elélvezve pumpáljuk tele gecivel Ági pináját és popsiját is. Mindhárman felnyögtünk az élvezettől.
Mikor Ági kikászálódott közülünk, mindkét nyílásából szivárgott a gecink.
Hát, így vesztettük el a szüzességünk legjobb haverommal. Mondanom sem kell, hogy a nyarat Ágival medencézve töltöttük. Életünk legjobb időszaka volt, és mindent Ágitól tanultunk meg, amit a nők élvezetéről tudunk.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (95)        Nem tetszik (20)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2022-10-24 05:01:23
Toni Klokocow
Csodás napot hőlgyeim. Anti. És Kocsiné


Ezt a szex történetet 9400 X olvasták el.