Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Meg sem érdemelt

Beküldő:Kéjvesztő


Ezen a szombaton egy házibulit tartottok itthon.
A sok vendéggel együtt egyik évfolyamtársam, a 18 éves Rebeka is eljött a pasijával, Dominikkal. Éjfél lehet, amikor a srác a teraszon flörtöl egy lánnyal, majd elcsattan egy igazán heves csók, amit Rebeka pont észrevesz. A lány azonnal kérdőre vonja a barátját, aki annyira felhúzza magát, hogy távozik a buliról.
- Te hova mész? Úgy volt, hogy itt alszunk. ? vonja kérdőre Rebi.
- Baby, te becsavarodtál. Egy kibaszott puszi miatt ekkora hisztit csináltál. ? válaszolja feldúltan Dominik, aki már biztosan nem volt szomjas.
- Egy puszi? Az egy csók volt baszki!
- Ja, igen, mindig az van, amit bele látsz. Hisztizz csak, én inkább megyek, a haveromnál alszok.
Rebeka teljesen összetört, látom, ahogyan a kisírt szemeit törölgeti. Alapból nem érdekelnek az ilyen szituk, de kicsit sajnálom szegényt. Valóban egy széplány, kedves, de nagyon naiv.
Na de ne vesszen oda az egész este. Odamegyek hozzá, megfogom az arcát, magam felé fordítom és megölelem. Ő szorosan, mindkét kezével átölel. Majd távolodni kezdek tőle és csak annyit mondok: Gyere!
A táncparkett felé vesszük az irányt, szeretném elfeledtetni vele a történteket.
Miután hajnali 4 körül az utolsó vendég is elmegy, megmutatom Rebinek, hogy hol fog aludni. Látom rajta, hogy eléggé megviselték a történtek.
- Héj! A sírás nem áll jól neked! ? szólok hozzá mosolyogva és leülök mellé az ágy szélére egy pohár borral, amit neki szánok. Elneveti magát, elfogadja az italt és egy húzásra megissza. Majd a rá jellemző módon elkezdi ostorozni magát.
- Bocsánat a történtekért! Lehet jobb lett volna, hogyha el se jövünk. Majdnem a bulit is megöltük és?
- De nem így lett. ? vágok közbe. ? Ha valami, amit sajnálhatsz, az a sok idő amit elcsesztél Dominikre.
- Jelenleg csak a csókra tudok gondolni. Tudtam, hogy csalt már meg, de hogy közvetlenül lássam, ahogy mással smárol, ez nagyon szar?
- Hát, tedd te is ugyanezt. Kezdj el élni csajszi! Járj bulizni, fesztiválozni, éld ki magad!
- Igazad van! Majd agyalok, amikor már senki nem tart szépnek.
- Te örökké szép leszel.
- Jaj, ilyet sem mondott még senki.
Zavarba jön, elpirul. Arcát két kezébe temetve mosolyogva lehajtotta a fejét. Egyik kezemmel a vállánál fogva megölelem és erősen simítok rajta hármat. A másikkal, a pofiját érintve felhajtom a fejét. Ahogy belenézek a könnyekkel küzdő szemébe, egy pillanatra ledermedek. Még soha nem találkoztam ilyen ragyogó tekintettel. Nem is igazán értem, meg sem tudom fogalmazni, mi ez az érzés, ami előjött és egy percre megfagyasztott.
- Kissé feszült vagy! Feküdj hasra, segítek ellazulni. ? felajánlok neki egy kis masszázst.
Ekkor ad egy puszit, majd lefekszik az ágyra. A derekánál kicsit felhúzom a pólóját és elkezdem körkörös mozgásokkal masszírozni a derekát. Ahogy simítgatom, elkezd kicsiket szuszogni, behunyja a szemét és egyre nagyobb mosoly kerekedik az arcára.
- Jól esik? ? kérdezem, amire csak egy határozott bólintással válaszol, hogy igen. A simítások után az ujjaimmal nyomkodom a derekát.
- Ah, de jó! ? válasza után a bőrnadrágját kicsit lejjebb, a pólóját pedig a melltartójáig húzom fel. Ráülök a két lábára és körkörös mozgásokkal masszírozom deréktól felfelé a hátáig, majd az oldalát végig simítva lefelé. És amikor már úgy érzem, hogy teljesen élvezi, felteszem a kérdést:
- Mit szólnál ha megszabadulnánk ettől a pólótól?
- Oké, de akkor te is. ? válaszolja nevetve.
- Igenis. ? nem igazán ellenkeztem. Lassan lehúzom a pólóját, majd lerántom a sajátomat. Mindkét tenyerem lassan végig simítom a hátán. A harmadik után pedig annyit mondok:
- Ez útban van. ? és egy mozdulattal kicsatolom a melltartóját és félre húzom. Egy kicsit meglepődik, de hogy egy pillanatra se adjak neki gondolkodási időt, azonnal folytatom a simítgatást. Lassan, fel és le. Majd megmarkolom a vállait és elkezdem masszírozni. Lassan és kicsiket nyög.
Erre vártam! Lassan ráhasalok majd megcsókolom a vállát, majd az egész hátát, egészen a derekáig. Ez után megsimítom az arcát, magam felé fordítom a fejét és szájon csókolom.
Nem ellenkezik, most már az enyém. Egyre hevesebben csókolgatom, miközben a kezemmel benyúlok a bőrnadrágja alá és simogatni, majd markolni kezdem a kemény, feszes popsiját. Rebi egyre inkább megadja magát, teljesen ráfekszem, megcsókolom és a fülébe súgom:
- Add át magad a gyönyörnek!
- O-oké! - válaszolta mosolyogva.
Több se kell, hevesen csókolgatom a száját, majd a vállát és egészen a derekáig érek. Lejjebb húzom a nadrágját és markolni kezdem a fenekét. Csókolgatom, rácsapok kettőt, játszom vele. Nyögéseiből érezhető, hogy tetszik neki. Ezután teljesen lehúzom a nadrágját és a bugyi sem marad sokáig a helyén. Én is megszabadulok a farmeromtól és boxeremtől.
Széttárom a lábait és elkezdem a punciját körkösen simogatni. Nem kell sok idő és a nyelvem is csatlakozik hozzá. Egyik kezemmel az ágyhoz szorítom a derekát és vad tempóra kapcsolok. Rebi most már úgy nyög, mintha beraktam volna, rángatózik, nagyon élvezi amikor a nyelvem az egyik ujjamat is belé helyezem.
Rácsapok egy nagyot a seggére, hogy érezze, végig én irányítok. Erre felsikít egy hangosat, ami felébreszti bennem az állatot. Ráfekszem, belé helyezem a férfiasságom. Egy kicsit nagy neki, még kapálózik néhányat, de megmarkolom a nyakát és elkezdem dugni.
Nagy nyögéseinél csak a feneke csattogása hangosabb. Annyira finom, nem tudom megállni, hogy ne kúrjam szét. Felülök, megmarkolom a haját és úgy húzom tovább. Rebi nagyon élvezi, szerintem most már az alkohol is dolgozik benne. A csalódottságával együttesen teljesen kiszolgáltatottá teszik számomra. Dugom és dugom, egészen addig, amíg egy hatalmas sikítás mellett el nem élvez.
Bájos teste nagy remegésekbe kezd. Felállok, odamegyek a polchoz, leveszem az egyik fullcapem és rátszem a fejére. Nagyon jól áll neki!
Megfordítom. Még nem találkoztam a tökéletes melleivel, így köszönök nekik. Megcsókolom a száját, majd elkezdem markolászni a melleit. Finom, természetes cicik. Elkezdem falni őket, majd beveszem az egyiket és a nyelvem hegyével izgatom a bimbóját. Nagyon élvezi. Egyik bimbóját a nyelvemmel, a másikat az ujjaimmal izgatom. Majd megmarkolom mindkettőt!
Felhúzom mindkét lábát, a vállaimra teszem és úgy hatolok belé. Egy nagy ordítás hangzott el a szájából, azonnal megcsókoltam és nagy tempóban, erővel dolgoztatom meg a punciját. Nem érdekel, hogy fáj e neki. Elhatároztam, szét fogom szedni. Rebike csak annyit tudott mondani, hogy ?Istenem! Ú Isten!? És csak dugom és dugom, egészen addig, amíg a csúcshoz közeledve ki nem ugrok és rá nem élvezek a tökéletes kis testére.
Leírhatatlan érzés! Rebi teljes testét széttárva, vigyorral az arcán a plafont bámulta. Látszott rajta, hogy már nem igazán önmaga, én pedig kaptam az alkalmon és rászólok:
- Hölgyem! Csak nem egy buliban volt? ? kérdezem katonás hangnemben.
- De igen. ? válaszolta röhögve.
- Ivott is?
- Ja. Ja, asszem igen.
- Jöjjön a kapitányságra!
- Hogy hová? ? kérdez vissza csábos mosollyal.
- Ne álljon ellen a rendőrségnek! ? válaszolok a saját szerepemben. A szerepben, ami egy rendőr, aki épp elkap a bulizó lányt. ? Jöjjön velem!
Egyik kezemmel lefogom mindkét karját, felhúzom az ágyra és utasítom, hogy jöjjön velem. Úgy tűnik, leesett neki a szerepjáték. Egy durcis, mégis mosolygós pofival feláll és követi az utasításaimat. A karjait fogva a konyhába megyünk. Ott hátra teszem mindkét karját és kérdezgetni kezdem.
- Hogy hívják?
Csak egy vigyorgó választ kapok. A rossz válaszért rácsapok a popsijára, amire felsikkant egyet.
- Még egyszer kérdem, hogy hívják? ? kérdezem ismét.
Szintén csak egy vigyort kapok. Érkezik is a második ütés a fenekére. Újabb felsikítás. Erre célzásként megmarkolom a melleit, hogy jobban jár, ha válaszol.
- Na de biztos úr! Ilyet nem csinálhat! ? viccelődik velem.
- Tudok mást is, hogy meginduljon a nyelve. ? erre végig simítom a hasát, egészen a puncijáig amit egy határozott mozdulattal megmarkolok. Egy nagyot nyög fel.
- Kezdjen beszélni! ? utasítom, miközben két ujjal felnyúlok neki és belülről izgatom. Rebike nagyon élvezi a helyzetet, nagyokat nyög és egészen addig ujjazom, amíg a szex után ismét elélvez.
- Ah, kapja be rendőr bácsi! ? kiabál rám nevetve.
- Szerintem te fogsz inkább bekapni valamit. ? válaszoltam és két seggre pacsi után letérdeltetem. Befogom az orrát, hogy csak a száján tudjon levegőt kapni és amint kitárja, behelyezem a szerszámom. Megmarkolom a haját és mozgatom a fejét. Majd megfogom és megkúrom a száját. Amikor elengedem kiköpi és köhögni kezd. Amikor abba hagyja ismét berakom a szájába majd egy 10 másodpercig bent tartom. Amikor kihúzom ismét nagyokat köhög és rákérdezek:
- Még mindig nincs mit mondania? Hogy hívják és hol volt bulizni?- kérdezem, teljesen a szerepemhez illően.
- Bassza meg, nem mondok semmit! ? most már nem igazán vigyorgott.
- Akkor megbaszlak! ? válaszolom, majd felhúzom, az asztalra döntöm és hátulról belé rakom. Egyik kezemmel a két karját tartom, a másikkal pedig a melleit szorongatom. Ismét az Istent élteti, pedig az én nagy farkam van benne. Nem menekül, szét fogom kefélni.
Elengedem a karjait és a melleit. Mindkét kezemmel megmarkolom a fenekét, majd a derekát és nagy lendülettel dugom tovább. Na most egy kurva nagyot fogok élvezni! Rebi akkorákat nyög, hogy szerintem még az utcán is hallják. Nem tudom, hogy a sikolyai, vagy a feneke csattogása volt hangosabb, de ez még jobban izgatott. Még keményebben mozogtam, mígnem kiugrok, letérdeltetem és tele élvezem a tündéri kis pofiját. A nagy élvezet után letisztíttatom a szájával a farkam, majd zsebkendővel én is letörlöm őt. A kiscsaj majdnem elájul, felállítom, őt pedig szorosan megölelem, felkapom és beviszem a szobába. Lefektetem az ágyra, mellé bújok, hasát simogatva átölelem, betakarom magunkat és teljes gyönyörben alszunk el.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (67)        Nem tetszik (55)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 6547 X olvasták el.