Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
A nővéremmel 5. - Szilvi a masszőr nő

Beküldő:Geri

A nővéremmel 5 - Szilvi, a masszőrnő

Reggel kicsit szomorúan ébredtem, hiszen Edina utolsó napja ez a szállodában és nem tudtam hogy látom - e még valaha. A szomorkás gondolataimban voltam elmerülve mikor mocorgást éreztem az ágyban, Edina ébredt fel, meglátta hogy én már ébren vagyok így szorosan mellém bújt.
- Jó reggelt. Miért vagy ilyen szomorú? Nem aludtál jót?
- Jó reggelt neked is. De jót aludtam, köszönöm. Ma van az utolsó napunk együtt és ez a tudat szomorít el.
- Ne szomorkodj, hiszen tudtuk hogy ez így lesz, majd örömtelivé tesszük, hogy örökre emlékezetes legyen. - és a keze a farkam kezdte simogatni a szája pedig a számra tapadt.
De a szemében nem láttam hogy megviselné az elválás tudata, gondoltam hogy ő könnyebben túlteszi magát rajta, de én nem így voltam ezzel. Én akartam ezt a nőt, életem végéig, de hát úgy tudja hogy a mellettünk alvó lány a feleségem, legszívesebben most rögtön bevallottam volna mindent, hogy elmondjam neki amit érzek iránta, de Edina gyorsan elterelte a gondolataimat, mert már igencsak nagyon verte a farkam. Mikor már elég keménynek érezte elengedte és a takaró alatt rám feküdt, a puncija pont a farkam fölött, forró és nedves volt, mozgatni kezdte a csípőjét úgy izgatta a farkam tovább, majd kicsit fentebb csúszott, kettőnk között lenyúlt és oda igazította a farkam a puncijához és lassan ráhúzta magát. Egymás szájába nyögtünk, megfogtam a fenekét, nem engedtem mozogni hanem én kezdtem el nagyon lassan dugni. Gyengéd, érzelmes szeretkezés vette kezdetét, a szánk egy pillanatra sem hagyta el egymást, igazi szerelmes szex volt, simogattam a hátát, közben Edina is mozogni kezdett, rögtön megtaláltuk a közös ritmust mintha már több éve összeszokott páros lennénk és ez is megerősített abban hogy mi egymásnak rendeltettünk.  Jó pár perce dugtunk már így mikor Edina fel ült és a farkam tövig csúszott a forró puncijába, elém tárult az a gyönyörű teste, amivel még most sem tudtam betelni. Leállt a lovaglással és most csak a csípőjét mozgatta, körözött és előre hátra mozgott plusz a hüvely izmai dolgoztak a farkamon. Megfogta a kezem és össze kulcsolt ujjakkal élveztük az aktust, ami Edinának nagy örömöt okozhatott mert egyre gyorsabban járt a csípője, de mivel Vivi mellettünk aludt némán kellett élveznie. A kezem hirtelen a melleire rakta és rászoritotta öket, hang nélkül élveztük egymás testét, de láttam hogy Edina mindjárt a csúcsra ér, ami a következő percben meg is történt. A háta ívben megfeszült és némán a levegőbe sikoltótt, a puncija is ráfeszült a farkamra, a következő pillanatban pedig vissza feküdt a mellkasomra. Szaporán vette a levegőt, a puncija lüktetett a farkamon. Mikor lenyugodott rám nézett és gyengéden megcsókolt.
- Ez gyors volt. - mondtam neki.
- Rólad álmodtam és nagyon felizgatott, tiszta nedves lettem.
- Ez tényleg nagyon gyors menet volt.- hallottuk a hangot az ágy másik feléből.
- Bocsi ha felébresztettünk.- mondta Edina
- Semmi gond, gyönyörű látvány volt.
- Tetszett? Akkor ez még jobban tetszeni fog.- és Edina már szállt is le a farkamról, kitakarta Vivit és már bújt is a lábai közé.
Vivi nagy mosollyal az arcán már tárta is szét a lábait és annál nagyobb örömmel fogadta Edina száját a punciján. Vivi nagyot nyögött mikor megérezte a közös szeretönk nyelvét. Már pár perce nyalta Vivi punciját mikor fel emelte a fejét és rám nézett.
- Tetszik a látvány? Akkor verd a faszod de nehogy elélvezz mert más tervem van. - és vissza hajolt arra a másik csodálatos puncira és újból nagy intenzitással nyalta tovább, de úgy igazította Vivi lábait hogy én premier plánban láthassam ténykedését, ami felettébb izgató látvány volt. Nagyon gyorsan járthatott Edina nyelve mert Vivi igencsak vergődött alatta és ő már nem némán élvezte a szexet hanem a tőle megszokott hangokkal jelezte hogy nagyon élvezi. Már két kézzel nyomta Edina fejét az ölébe mikor felért a csúcsra, a teste megfeszült és nagyon hangos síkittással élvezett el. Edina levezetés képpen gyengéd csókokkal borította a számára is élvezetet nyújtó kekyhet. Vivi simogatta Edina fejét aztán felhúzta magához és csókolozni kezdtek, Vivi az összes nedvét lenyalta Edina szájáról. Néztem a lányokat miközben járt a kezem a farkamon és a látottak beindították a fantáziám. Vivi fekszik alul, széttárt lábakkal, Edina fölötte akinek égnek áll az a gömbölyű feneke, tökéletes póz, így felváltva tudnám öket dugni, főnyeremény számomra. De valószínű hogy a lányok gondolat olvasókká váltak az éjszaka.
- Tudjuk hogy most mi jár a fejedben, máskor már azt mondanánk, hogy miért nem baszol már bennünket, de most más a helyzet. Most térdelj ide a fejünkhöz és verd a szánkba a gecidet.
Edina szavai kicsit csalódást okoztak de tettem amit kért. Oda térdeltem és verni kezdtem a farkam, ők pedig a nyelvüket kezdték használni. Nagyon izgató látvány volt ahogy a két lány nyalja a makkomat, de én többre vágytam, így Edina szájába toltam a farkam és dugni kezdtem, aztán Vivi szája következett, felváltva dugtam a szájukat, amit mindhárman élveztünk. Az előzmények hatására már nálam is közeledett a csúcs, a lányok ezt meg is érezték mert átvették az irányítást, mindketten markolták a farkam és felváltva egymás szájába verték. Edina szopni kezdte, Vivi pedig a golyoimat kezdte izgatni, ez meg is hozta a várva várt eredményt, mert spriccelni kezdtem Edina szájába aztán Vivi is kiszívta a maga adagját. Mikor már teljesen kiürítettek utánna csókolozni kezdtek a lányok, folyt a geci és a nyál keveréke egyik szájból a másikba,  aztán nagy élvezettel nyelték le a mixet.
- Azért remélem ez csak bemelegítés volt? - kérdeztem Edinát
-  Ez a búcsú szex volt. Sajnálom ha többre számítottál, de nem nagyon szeretek hosszan búcsúzkodni ezért lett ilyen rövid.
- Nem mááááár, tényleg ennyi volt?
- Drágám, fogadd el Edina döntését, ha neki így jó akkor ennyi és kész. - mondta Vivi
Fájó szívvel de tudomásul vettem hogy ennyi volt. Felkeltünk az ágyból, Edina felvette a köntöst és felém fordult.
- Nagyon szépen köszönöm az elmúlt napok élményét, fantasztikus szerető  és fantasztikus ember vagy vigyázz erre a csodálatos nőre itt melletted. - aztán a nyakamba borúlt és úgy ölelt hogy azt hittem soha többé nem akar elengedni, de én is úgy szorítottam magamhoz. Lazult mindkettőnk ölelése, majd egymás szemébe néztünk, Edina szeme könnyes volt, gyengéden, de hosszan megcsókolt. Utána Vivi következett, ők is hosszan ölelték egymást, de mintha súgtak volna egymásnak valamit, de nem voltam benne biztos. Az ölelés után náluk is hosszú, gyengéd csók, ami alapjában véve nagyon izgató látvány volna, de ebben a szituációban nem tudtam arra gondolni. Hiszen életem nője most készül ki sétalni az ajtón, ami az életemet szimbolizálja és ami pár pillanat múlva meg is történt. Szavak nélkül tűnt el, ordítani tudtam volna a lelki fájdalomtól, ezt Vivi is látta rajtam és szorosan megölelt.
- Tudtunk hogy ez csak a szexről szól majd.
- Igen tudtuk, de azt nem hogy ennyire vonzodni fogunk Edinához, ráadásul érzelmileg is. Nagyon tudnám szeretni ezt a nőt, sőt lehet hogy talán már szeretem is. - mondtam Vivinek.
- Tudom öcsi, én is ugyanígy érzek , de túl kell lépni rajta, el kell felejtenünk, úgy lesz a legjobb mindkettőnknek.
- Nehéz lesz, de igazad van. Felejteni kell.
- Helyes döntés, akkor most legyen egy óriási felejtős szex vagy mi legyen.
- Most még nem tudok a szexre gondolni,  pedig estére a masszőr nő is vár és nem szeretnék leégni nála.
- Tényleg, akkor jobb lesz ha gyorsan összekapod magad.
- Igyekszem nővérkém, igyekszem.
Elmentünk fel öltözni, majd én ki ültem a teraszra és a vizet bámultam és szidtam magamat hogy miért engedtem életem nőjét, leendő feleségemet és gyermekeim anyját ki sétalni az életemből. Már jó hosszú ideje bámultam magam elé mikor egy ismerős hang hallatszott.
- Szia édes.
A hang irányába fordultam és akkor meglepődve láttam hogy Edina áll velem szemben, nagyon ki sírt szemekkel.
- Mi a baj? Mi történt? - kérdeztem
- Lenne egy nagy kérésem. Gábor nem tud eljönni értem, haza tudnátok vinni?
- Hát persze, természetesen. - válaszoltam.
Rám mosolygott, aztán adott egy csókot.
- Nagyon szépen köszönöm, nem is tudom hogy mi lenne velem most nélkületek.
- Na aggódj , megoldunk mindent.
A böröndje az ajtóban, megfogtam és elindultunk. Míg a lányok elintézték a kijelentkezést én addig bepakoltam a kocsiba. Mikor megjöttek beültek hátra, beírtam a gps- be a címet és elindultunk. A több órás út alatt alig beszélgettünk de azt hallottam hogy sutyorognak hátul. Egy nagyon szép, modern családi ház előtt álltunk meg és egy nagyon csinos nő állt a kapuban, gondolom az anyukája lehetett. Megálltunk a ház előtt, kipakoltam a csomagjait és megint jött az a kés a szívembe, a búcsú. Most Vivit ölelte és csókolta először, a nő a kapuban rezzenéstelen arccal nézett minket, aztán következtem én, megfogta a kezem, egymás szemébe néztünk, ismét könnyes volt a szeme, gyengéd, de hosszú csókot adtunk egymásnak. Aztán hirtelen abbahagyta, hátat fordított és elindult a házba, vissza sem nézett. Vissza indultunk Siófokra, közben beszélgettünk Vivivel.
- Mindent megtennék ezért a nőért, nagyon szívesen hoztam haza, de ez az út csak kés volt a szívembe.
- Tudom öcsi, tudom. De hát a szerelemért meg kell szenvedni.
- De a beteljesületlen szerelemért miért kell ennyit?
Aztán csörgött a telefonom, Linda volt az.
- Szia Geri. Itt vagyunk az xyz étteremben gyertek el beszélgessünk, és Vivit is megismernénk nagyon szívesen.
- Ne haragudj Linda, de most nincs kedvem hozzá. - válaszoltam szomorú hangon.
- Szia Linda, Vivi vagyok. Ott leszünk, öcsire most úgyis ráférne egy kis vidámság, nemsokára ott vagyunk.
- Jól van várunk rátok.- és kinyomta a telefont.
- Miért kellett ez! Semmi kedvem hozzá!
- Azért öcsi, hogy eltereld a gondolataidat és hogy jó benyomást kelcs az új főnökeid előtt.
- Úgy gondolom hogy azon már túl vagyok, hiszen mindkettőt megdugtam már.
- Az egy dolog hogy jó vagy a szexben, de mint embert nem ismernek.
- Igazad van, addigra összeszedem magam.
- Ha szexre kerülne a sor nehogy visszautasítsd öket.
- Persze majd pont egy étteremben fogunk szexelni.
- Öcsi? Mintha mi nem dugtunk volna már éttermi mosdóban?
- Jól van na, tényleg dugtunk már mosdóban és nagyon izgalmas is volt.
- Tényleg az volt, úgyhogy elégitsd ki minden vágyukat. Ha azt szeretnék, hogy az étterem közepén keféld meg öket akkor ott fogod meg kefélni öket.
- Jól van, értettem. Szóval nagyon a kedvükre járok majd.
- Ajánlom is.
Jót beszélgettünk míg oda nem értünk, szinte olyan hangulatba kerültem, mintha nem is történt volna semmi a délelőtt folyamán. Beléptünk az étterem ajtaján, Lindáék már integettek egy eldugott sarok boxból és jelezték hogy hol ülnek. Vivi meg szorította a kezem és a fülemhez hajolt.
- Öcsi ezek nagyon jó nők! Még lehet hogy én is szexelni fogok a mosdóban.
- Vivi, ezt nem mondod komolyan!?
- Miért ne.
És tényleg nagyon jó nők voltak, Lindát még én is most látom először felöltözve, nagyon szexi volt mindkettő, igazi üzletasszony stílusú. Rövid szoknya, nem mini, dekoltázst villantó színes blúzt viseltek, amiben jól látszottak a nagy, formás cicik.
Elindultunk az asztal felé, Vivi bemutatkozott, rögtön csókkal köszöntötték egymást, aztán engem is de nálam már a nyelvek is játékba lendültek. Vivi Linda mellé én pedig Marcsi mellé ültem. Sokat beszélgettünk különböző témákban, elmeséltük a történetünket, és szóba került Edina is, na ezt nem kellett volna. Kicsit letört lettem, de a lányok kezdtek felviditani, főleg Marcsi.
- Majd én elterelem a gondolataidat. - és az asztal alatt rámarkolt a farkamra ami rögtön éledezni kezdett, meglepetésemre és szerencse hogy hosszú volt a terítő, és nem láttak alá a többi asztaltól.
Erre én is felbátorodva a kezem a combjára tettem és simogatni kezdtem, aminek hatására tárultak a lábak, szépen lassan haladtam a puncija felé, amit el is értem és a bugyija nagyon nedves volt. Simogattam a bugyin keresztül a nedves puncit, amit Marcsi nagyon élvezett mert a szájára tette a kezét, nehogy túl hangos legyen. Szemben Vivi és Linda is nagy figyelmet fordítottak a mi ténykedésünkre. Úgy gondoltam, ha már ennyire be van indulva akkor az orgazmustól sincs messze, a bugyija alá raktam a kezem és most már közvetlenül a csiklóját kezdtem erőteljesen dörzsölni, Marcsi nagyot terpesztett hogy minnél jobban hozzá férjek. Már mindkét keze a száján, de így is hallható volt izgalmának hangja, a csiklójaról lassan áttértem a még nedvesebb barlangjára. Lassan dugtam be két ujjammat, a második nekifutásra mikor tövig csúsztak az újjaim Marcsi össze szorította a lábait, a puncija rászorult a ujjaimra és elélvezett. Lassan engedett mindkét hely szorítása de mikor kihúztam az újjaim Marcsi ismét megrándult. Mikor szabaddá vált a kezem Vivi megfogta az előbb még Marcsi puncijába ténykedő újjaim, át húzta az asztal fölött és nagyon erotikusan lenyalta Marcsi nedveit. Ezen mindhárman meglepődtünk, de mindenkinek tetszett.
- Nagyon finom vagy Marcsi, azért egyszer megkostolnám az eredeti helyéről is.
- Semmi akadályát nem látom. - és egy széles vigyorral az arcán és egy mély szemkontaktussal Vivi felé beleivott a pohárba.
Közben én is kőkemény lettem és már nagyon kényelmetlen volt a nadrágom de Marcsi úgy tett mint aki nem akar vele foglalkozni. Sokat beszélgettünk telt az idő rendesen, már úgy voltunk  mint akik évek óta ismerik egymást. Vivi hirtelen Linda szájára tapasztotta a száját és smárolni kezdtek, kicsit heves volt Vivi, ebből tudtam hogy fel van izgulva de nem kicsit. Linda nem lepődött meg, ő is nagy örömmel és élvezettel csókolt vissza, megfogta Vivi tarkolyát és tartotta a fejét nehogy szabadulni tudjon. De Vivinek esze ágában sem volt szabadulni, a keze is életre kelt mert rámarkolt Linda mellére és a bluzon keresztül maszírozni kezdte. Nagyon izgató látvány volt, a farkam is keményedni kezdett, újból, átnéztem Marcsira aki nézte a két lány csók csatájat és nem foglalkozott semmi mással. Elvált egymástól a két női száj és nagy mosollyal az arcukon felénk fordultak.
- Mi van? Nem csak nektek szabad élvezkedni. - mondta Linda nagy mosollyal
- Igen öcsi, nekünk is jár egy kis öröm, igaz nem akkora mint Marcsinak az előbb de azért ez is szuper érzés volt, de azért szeretném máshol is érezni a nyelved, ha lehetséges. - kérdezte Vivi Lindát
- Természetesen lehetséges, de Marcsit is meg engem is ki akarsz nyalni nem lesz az sok egyszerre?
- Nem, sőőőt, szerettem is volna kérni hogy együtt tehessem meg veletek.
- Hüha, ez aztán az izgalmas kérés mit szólsz hozzá Marcsikám?
- Alig várom már de most faszt akarok úgyhogy basszál meg Geri.
- Tessék?- kérdeztem vissza
- Jól hallottad, akarom a faszodat itt és most. - válaszolt Marcsi kicsit türelmetlenül
- Itt és most, az asztalnál?
- Nem az asztalnál, bemegyek a női mosdóba, te pedig utánam jössz és ott alaposan megbaszol. Vagy nem szereted a nyilvános szex nyújtotta izgalmat?
- De szeretem, sok helyen keféltűnk már Vivivel úgyhogy nagyon is izgat a nyilvános szex.
- Akkor jó de ne várass sokat mert izzik a pinám.
Marcsi felállt az asztaltól és elindult a mosdó felé, közben pedig nagyon mélyen néztünk egymás szemébe és követtem a tekintetemmel azt a felizgult érett nő formás fenekét ahogyan eltűnik a mosdók irányába. Vártam pár percet és utánna indultam, Linda és Vivi is buzdított nehogy csalódást okozzak. Körbenéztem nehogy valaki meglásson mikor belépek a női mosdóba, gyorsan becsuktam az ajtót, nagyon szép, kulturált és tiszta mosdó volt, de nem láttam Marcsit sehol sem.
- Marcsi? - szóltam neki halkan.
Kinyílt az utolsó ajtó, és ott állt Marcsi, nagyon szexi nézett.
- Mi tartott ilyen sokáig, úgy izzik már a pinám.
- Hát akkor ne várassuk tovább. - és megindultam felé de leállított.
Marcsi szexi, erotikus táncba kezdett, lassan gombolni kezdte a blúzt, ami alatt látszódni kezdett a bordó színű csipkés melltartó, szép darab volt. Aztán meglepetésemre nem vette le sem a blúzt sem a melltartót, hanem a melleit rakta ki és simogatni, gyúrni kezdte öket. Nagyon izgató látvány volt, annyira hogy én is elővettem a farkam és verni kezdtem, ez nagyon tetszhetett Marcsinak mert le nem vette a szemét a farkamról. Aztán folytatódott a műsor, most a szoknya következett, lassan húzta fel és egyre több látszott ki azokból a formás hosszú lábaiból majd a legvégén a melltartóhoz passzoló csipke tanga. A szoknyát megtartotta a dereka így az nem csúszott vissza, Marcsi kis terpeszbe állt és a punciját kezdte simogatni a bugyin keresztül iszonyat izgató volt, én is egyre gyorsabban vertem a farkam, de az izgalmasabb rész még csak most kezdődött. Marcsi keze lassan csúszott a bugyi alá, mikor elérte a punciját fel sóhajtott és lecsukodtak a szemei, gyorsan járt a keze a punciján és nagyon nedves is lehetett a hangokból ítélve. Aztán láttam hogy elkezdi ujjazni magát, akkor el tudtam volna élvezni a látottaktól, Marcsi is már nagyon sóhajtozott neki se lehetett sok hátra az orgazmusig, de tudtuk hogy vár még ránk egy sokkal izgalmasabb idő. Kihúzta az ujjait és nagyon erotikusan lenyalta öket, majd hátát fordított nekem és a csípőjét riszálva lassan húzta le a bugyiját, miközben engem nézett. Én pedig a lassan előbukkanó punciját néztem ami nagyon csillogott a puncilétől, Marcsi kilépett a bugyiból és felém dobta, elkaptam, nagyon nedves volt, a farkam köré tekertem és úgy vertem tovább az amúgy is kőkemény farkam. Marcsi ismét simogatni kezdte a punciját de most rátett még egy lapáttal a látványra mert két ujjal széthúzta a pináját és úgy izgatta a csiklóját. Közben egymás szemébe néztünk és mosolyogtunk, nem voltam még ilyen szituációban de nagyon izgató volt, legszívesebben rögtön rávetettem volna magam Marcsira de most ő irányított így hát kivártam az alkalmat. Az alkalom nem sokáig váratott magára mert Marcsi mindkét kezét elvette a puncijaról és a mutató ujjaival intett hogy mehetek, én szaladtam volna de inkább türelmes voltam mert tudtam hogy nagy élvezetben lesz részem. Mikor egymással szemben álltunk megcsókoltuk egymást hevesen és vadul.
- Keményen basszál meg, ne kiméld a pinám. Gyors és vad szexre vágyom, ne húzd sokáig mert bármelyik pillanatban bejöhet valaki és ha nem tudjuk befelyezni akkor nagyon mérges leszek. Úgyhogy semmi hosszú előjáték csak kemény és vad szex de azért a faszodat szopni akarom, persze ahogy látom már keményebb nem lesz a számtól.
Megértettem Marcsi kívánságát és tudtam hogy ez nem is lesz egy szex maraton, közben ő már szopott a bugyijával a farkam körül, jó nyálasan. Hosszan járatta a száját a farkamon és közben egymás szemébe néztünk, aztán Marcsi kivette a farkam a szájából.
- Mit szólnál ha fokoznánk az izgalmakat?
- Én benne vagyok, de mire is gondoltál?
Marcsi fölállt megcsókolt és odament a mosdókhoz rádölt felrakta a jobb lábát az asztalra és rámnézet.
- Így aztán tényleg fokozzuk az izgalmakat. - mondtam neki
- Gyere már és basszál, de a végén én akarom kiszopni belőled a gecit - szólított fel Marcsi türelmetlenül
Oda mentem, a nedves puncijához igazitottam a farkam és egy határozott mozdulattal tövig nyomtam a farkam. Marcsival együtt én is felnyögtem, de azonnal dugni kezdtem a punciját, keményen és erőteljesen. Marcsi a kezével támaszkodott a falon lévő tükörben hogy az erőteljes lökéseimet tompitsa, amik egyre gyorsabban és sűrűbben ostromolták azt a forró és nedves punciját. Megfogtam a két mellét és úgy dugtam tovább azt a csodálatos nőt aki egyre hangosabban élvezte az aktust és aki egyre közelebb kerül az orgazmushoz már ő fogta be a saját száját hogy tompitsa a kijövő hangokat. Aztán pár perc múlva el is jött a várva várt pillanat és Marcsi hatalmasat élvezett, a puncija satuként ölelte a farkamat. Kihúztam a farkam, Marcsi felegyenesedett és már gugolni akart elém hogy szopjon de én nem engedtem.
- Nem, nem, ülj föl és szét a lábakat még baszni akarlak.
Marcsi adott egy csókot és nagy mosollyal az arcán felült a mosdóra, széttárta a lábait és várta az újabb menetet. Megfogtam a jobb lábát és a vállamra tettem a balt pedig vízszintesen lenyomtam, így jócskán szétnyílt az a csodálatos puncija. De ahhoz képest hogy az előbb még szópni akart most pedig megfogta a farkam és oda rakta a bejárathoz és tolta volna türelmetlenül magába. Hát nem várattam meg a punciját mert rögtön tövig toltam és abban a pillanatban még keményebben és vadabbúl kezdtem baszni, már csak kicsit húztam ki a farkam, jó mélyen dugtam Marcsi éhes pináját. A bal kezemmel a mellét kezdtem simogatni a jobbal pedig a csiklóját kezdtem erőteljesen dörzsölni aminek hatására Marcsi majdhogynem leugrott a mosdóról olyan táncba kezdett a teste. Izgató látvány volt és az a tudat hogy bármikor bejöhet valaki és meglát bennünket. Marcsi megint egyre hangosabban élvezte a farkam de most nem fogta be a száját és szabadjára engedte élvezetének hangjait, gondoltam is magamban, ha most nem bukunk le akkor soha. Hagytam had adja ki magából az át élt  orgazmus semmihez sem fogható hangjait, és én pedig csak basztam, hogy jó sokáig tartson nála az orgazmus. Én is lassítottam a mozgásomon ahogyan Marcsiban is csillapodott az élvezet fantasztikus érzése, majd kihúztam a farkam ami nagy cuppanással hagyta el azt a csodálatos puncit. Marcsi lihegett egy kicsit de aztán mintha valami plusz energiától életre kelt volna a következő pillanatban már előttem térdelt és olyan hevesen kezdett szópni hogy azt hittem hogy letépi a farkam. A száját sem akartam kihagyni ezért megfogtam a fejét és dugni kezdtem a száját, de azt már gyengédebben és lassabban mint a punciját. Marcsi engem nézett én pedig őt, boldogok voltunk mindketten hogy ekkora örömöt okozunk egymásnak. Marcsi igencsak nagy vákuumot csinált a szájával ami engem is gyorsan repít az orgazmus felé, de ezt az idilli érzést az ajtó nyílásának hangja töri ketté. Mindketten a hang irányába nézünk, egy 30 körüli nő áll az ajtóban ő is ugyanúgy meg szeppenve áll az ajtóban és minket néz mint ahogyan mi nézzük őt.
- Úristen, mekkora fasz!!!- hangzott el az idegen nő szájából.
Végignéztem a nőn, fekete, Kleopátra stílusú, vállig érő haj, kifejezetten szép arcú, akkora mellek mint két görögdinnye, hatalmasak, amiket egy ujjatlan felső takar, egy comb középig érő szoknya, enyhén molett a nő, van rajta pár plusz kiló de nem kövér, olyan szexin molett ami még jól is áll neki. A nő vissza néz a folyosóra aztán becsukja az ajtót, meglepetésünkre, belülről.
-  Ha nem zavar hogy nézlek benneteket akkor folytassátok csak nyugodtan. - szólalt meg kellemes hangján az ismeretlen vendég.
Marcsi kérdöen nézett rám, én válaszként csak nyomni kezdtem a fejét vissza a farkamra, erre még nagyobb átéléssel és odaadással szopott tovább. Marcsi teljes hosszában járatta a farkam a szájában, és nagyon élvezte, de a hangokból ítélve az ismeretlen vendég is élvezte a látványt, a hang irányába fordultam és tőlünk egy méterre állt a nő a mosdónak támaszkodva és az egyik lába fenn a mosdón. A szoknyája felhúzva, a fehér bugyija félre húzva a keze dolgozik a punciján, amit nagy, húsos nagyajkai takarták az éppen a csiklóját izgató ujjait, aminek a nedvei már a combja belső felén folyva csillog, a másik kezével pedig azokat a hatalmas dinnyéket gyűri és a szemét le sem veszi a farkamról. Nagyon izgatótt az új helyzet, éreztem hogy a farkam még jobban megduzzad amit szerintem Marcsi is érzékelt,  felnézett rám, én a fejét a vendégünk felé fordítottam, ő is izgalommal nézte ténykedését, majd újra rám nézett és valami nagy huncutságot láttam a szemében. Aztán a vendégünk felé fordult.
- Szeretnéd a számba verni a faszát? - kérdezte Marcsi a nőt.
Én is meglepődtem a kérdésen, hát akkor a vendégünk meg pláne. De pár pillanat múlva jött is a válasz.
- Szívesen megteszem.
Aztán mögém állt, éreztem hogy azok a hatalmas mellek a hátamnak nyomódnak, érzem hogy az izgalomtól milyen szaporán veszi a levegőt és érzem a lélegzetét az arcomon és érzem azokat a finom ujjait a farkam körül. Marcsi előttem gugol és arra vár hogy egy vadidegen nő a szájába verje a faszom, húsz perccel ezelőtt még egyikünk sem gondolta volna hogy a gyors szexnek ez lesz a vége. De a vendég kezdett belendülni és egyre gyorsabban vertem a farkam azért én sem akartam tétlen maradni és hátra nyúltam és elkezdtem azt a nagyon húsos és nedves punciját izgatni amitől még szaporábban kezdte a levegőt az arcomba fújni. De hirtelen egy másik kezet is éreztem a sajátom mellett, Marcsi ujjait, de ő a nő barlangjában kezdett dolgozni, aminek meglett a hatása nemcsak nála de nálam is mert éreztem hogy átléptem azt a határt ahonnan már nincs visszaút. Olyan erővel lövellt ki belőlem a geci amilyet még soha nem éreztem és a mennyiség is meglepő volt, és az élvezet hangja is nagy volt amit az idegen nő keze a számon  tompított. Mikor kezdtem újra magamhoz térni lenéztem Marcsira akinek az arcát rengeteg geci borított és éppen az ujjaival tereli a szájába amit nagy élvezettel fogyaszt el.
- Gyere te is, jut neked is, szopd tisztára ezt a csodás faszt.- kérte Marcsi az idegent.
A nő pedig oda gugolt mellé és olyan élvezettel szopta ki belőlem az utolsó cseppet is hogy azt hittem hogy újra elélvezek. Mikor teljesen tiszta lett a farkam felálltak és egymásra nézett a két nő.
- Köszönöm szépen ezt az élményt, fantasztikus volt. - hálálkodott a nő.
- Csak nem gondolod hogy itt hagyunk. Ha Te ekkora örömöt okoztál nekünk akkor mi ezt szeretnénk viszonozni.
- Nem kell, ez így volt jó.
- Szóval akkor nem akarod hogy ez a nagy fasz megdugja azt a forró, nedves és nagyon felizgult pinádat.- és Marcsi rámarkolt a még mindig kemény farkamra. A nő is lenézett.
- Hát ez még mindig áll!?
- Az én drágám nagyon kitartó ám. - válaszolt Marcsi
A nő gondolkodott pár pillanatig aztán felült a mosdóra, szétrakta a lábait és várta a farkam. Marcsi az egyik én a másik lábát nyomtam hátrébb hogy még jobban feltáruljon az a hatalmas pina, ami tényleg nagy volt. Marcsi megmarkolta a farkam és izgatni kezdte azt a nagy pinát, a nő csak nézte és nagyokat sóhajtozott, aztán oda rakta a bejárathoz és én lassan tolni kezdtem befelé, de nem csak kívülről hanem belülről is nagy volt az a pina, még az én farkamnak is, de szerencsére csak majdnem. Dugni kezdtem az idegent, olyan nedves volt hogy folyt ki a pinalé a farkam mellett, a nő egyre szaporábban vette a levegőt. Marcsi mellettem állt és biztatott.
- Basszad édes, baszd meg azt a forró és nedves pináját.
Tetszhetett a nőnek is mert nagyon lihegett már, aztán Marcsi gondolt egyet és rábukott arra a húsos pinára és nyalni kezdte. Szerintem ez lehetett az első női száj a pináján mert nagyon meglepődött mikor meglátta, Marcsit is szerettem volna egy kis örömhöz juttatni ezért kihúztam a farkam és rögtön a szájába raktam és azt dugtam, aztán vissza a pinába ezt a műveletet jó sokszor megcsináltam. Élvezztük mindhárman, de én még látni akartam azokat a hatalmas dinnyéket, ezért megfogtam a felső szélét és felhúztam öket, tudta a nő hogy mit szeretnék ezért segített hogy megálljon a mellei felett. Aztán elő bukkant a melltartó, nem hagyományos volt, olyan sport melltartó szerűség volt, csak sokkal szexibb kivitelben, megfogtam annak is a szélét és kiszabadítottam a dinnyéket. Méretükhöz képest kemények voltak, nagy, vagy tíz centis bimbó udvarral és nagy, kemény, hegyes bimbókkal. Rögtön rámarkoltam és gyúrni kezdtem öket, ez plusz örömforrást jelentett mindkettőnknek, én gyorsabban kezdtem dugni a csajt ő pedig egyre közelebb került az orgazmushoz. Marcsi is észrevette azokat a hatalmas melleket, így a puncijaról a mellbimbóra helyezte a hangsúlyt, így én az egyiket Marcsi a másikat ingerelte a szájával. Közben én már jó nagy iramban dugtam a nőt aki hallhatóan közel járt már az orgazmushoz. A farkam, Marcsi keze a csiklóján és a két száj a mellein meghozta a várva várt eredményt.
- Húzd ki a faszod. - kért meg a nő
Én tudtam hogy mi fog következni, Vivi is ilyen mikor spriccelni fog a pinája, de Marcsi nem volt erre felkészülve, így raktam a kezem az ő kezére és együtt dörzsöltük a csiklóját. Pár pillanat múlva a nő sikongatni kezdett, így befogtam a száját, a pinája pedig spriccelni. Vivi is nagyot tud spriccelni de ez a nő hatalmasat, vagy egy méterre lövellt ki belőle a pinalé és az a mennyiség. Marcsi ámulva nézte az orgazmus eredményét, a nagy tócsát a padlón és a lüktető pinát.
- Hát ez nem semmi volt, és ettől az élménytől akartál megfosztani minket? De kár lett volna. - mondta Marcsi
- Hát nem gondoltam volna hogy ekkora élvezetet fogtok nyújtani és bevallom őszintén hogy Te voltál az első nő akivel szexuális kapcsolatom lett, de minden pillanatát nagyon nagyon élveztem. A te farkad pedig hihetetlen élvezetet nyújtott és hogy még mindig kemény vagy, csodálatos. Köszönöm szépen az élményt.
- Mi köszönjük hogy beszálltál és hogy ilyen élményben részesültünk. - válaszoltam a nőnek.
Rendbe szedtük magunkat, én még mindig álló fasszal, mert utána Marcsi tisztára szopta a farkam, mentünk vissza az asztalhoz.
- Hát ez jó sokáig tartott. - mondták a lányok.
- Én rövidebb szexet akartam, de Geri úgy gondolta hogy egy orgazmus nem orgazmus, így kétszer repített a fellegekbe ami csodás volt, nem drágám?
- De igen, csodás volt, de azért van némi hiány érzetem.
- Hiány érzeted? Micsoda? Tán kevés volt a néző közönség?
- Nem az pont elég volt, de már kétszer dugtalak meg és még egyszer sem birtalak kinyalni.
- Álljunk csak meg, mi az hogy néző közönség, csak nem lebuktatok?- kérdi Linda
- De igen. Úgy gondoltam hogy fokozzuk az izgalmakat így nem egy fülkében hanem a mosdón dugtunk és éppen az utolsó pillanat előtt jött be egy csaj.
- Na és mi történt, mondjátok már. - kérdezte Vivi türelmetlenül
Mindent elmeséltük percről percre, jó volt újra, gondolatban átélni az egészet. Sokat beszélgettünk még az étteremben aztán visszamentünk a szállodába és ott újra előjöttek az emlékek amit Vivi észre is vett rajtam.
- Már megint Edinára gondolsz. Felejtsd már el!! Így akarsz a masszőr nőhöz is elmenni?
- Nem tudom elfelejteni Edinát és nem akarok estére elmenni sehova. Inkább menjünk haza mi is, itt minden Edinára emlékeztet.
- Dehogy megyünk haza, és elmész a masszőr nőhöz is és kegyetlenül megdugod rajta levezetheted a feszültséget.
- Igazad van, mert téged nem akarlak megbántani, majd csak túlteszem magam rajta.
- Ez a beszéd öcsi és most gyere és szeretgesd a te drága nővérkédet is egy kicsit, mert alig töltöttünk kettesben elég időt, elvégre azért jöttünk.
- Igen, nagyon sajnálom hogy elhanyagoltalak de mostantól rád figyelek csak.
- Nem kell csak rám figyelned, minden adandó alkalmat használjunk ki de foglalkozz velem többet, úgyhogy kezdheted is, de te nem élvezhetsz el mert akkor estére nem marad benned anyag, de én annál többet akarok élvezni. Gyere öcsike, basszál meg jól.
A fél délutánt a nővérkém kielégítésével töltöttük, de bennem meg  csak szaporodott a feszültség, amit a masszőr nőn fogok levezetni. Vivi is megvolt elégedve a délutánnál és én sem gondolkodtam Edinán.


Eljött az idő, és elindultam Szilvihez. Csak egy köntös volt rajtam, hogy minél kevesebb ideig tartson a vetkőzés. Megérkeztem, bekopogtam az ajtón.
- Ki az?- kérdi Szilvi az ajtó mögül
- Geri vagyok.
Hallom hogy nyílik a zár aztán meg az ajtó is, Szilvi kukucskál ki rajta.
- Szia, gyere be, már nagyon vártalak.
Belépek a szobába, csukodik az ajtó majd kattan a zár is. Az ajtó felé fordulok és akkor megláttam Szilvit, egy világos kék, csipkés, nagyon szexi fehérnemű volt rajta, éppen eltakarta amit kellett. A látványtól éledezni kezdett a farkam.
- Hüha, nagyon dögösen nézel ki, izgató látvány vagy.
- Tetszik? Csak erre az alkalomra vettem. Tényleg tetszik. - és lenézett a farkamra ami már emelgette a köntös elejét.
- Én mondtam hogy izgató látvány vagy, úgyhogy erre már nincs is szükség. - és ledobtam magamról a köntöst.
- Hát ez is izgató látvány. - mondta Szilvi
Közelebb léptem hozzá és megcsókoltam, hevesen viszonozta, a kezem is útnak indult a testén. Neki nyomtam a falnak, ujjaink összefonodtak és a feje fölé toltam öket, csókoltam a száját az arcát a nyakát és haladtam azok a hatalmas mellei felé. Szilvi csak sóhajtozott, elengedtem a kezét és a melltartón keresztül maszírozni és csókolgatni kezdtem a melleit míg Szilvi a fejemet simogatta és erősen nyomta a melleire. A farkam már kőkemény volt, Szilvi combjai között ágaskodott volna ha bírt volna de megakadt a puncijába ami már igencsak forró és nedves volt. Haladtam Szilvi testén lefelé és minden centijét csókokkal borítottam a köldökét a nyelvemmel ingereltem egy kicsit, de nem időztem sokat mert már nagyon közel jártam a célhoz. Aztán végre célba értem és bugyin keresztül nyalni kezdtem a punciját, a kezemmel pedig a popsiját simogattam, nagyon lihegett már Szilvi és a levegőt is szaporábban vette a fejem meg olyan erővel nyomta hogy azt hittem hogy be akarja nyomni a puncijába.
- Ooooohhhhh, Geri, nyaljál, csodás érzés, aaaaahhhhh, még, csináld mééééég. Tegnap óta erre vágyom már, aaaaahhhhh, nagyon jóóóóó.
Én pedig csináltam ahogy kérte, a nyelvem gyorsabban járattam a bugyival takart punciján, a kezemmel pedig elkezdtem a popsi bejáratot simogatni. Szilvi teste megrándult mikor megérezte az újjam, köröztem, néha bedúgtam egy kicsit az újjam ez Szilvit még jobban beindított.
- Úristen Geri, aaaaahhhhh, el fogok élvezni, aaaaahhhhh, csináld mééééég, uuuuhhhh, mindjárt elélvezek, istenem, aaaaahhhhh.- és nagyon síkittással elérte az élvezet.
Szilvi teste megrándult ahogy az orgazmus végigfutott rajta, a keze is gyengébben nyomja a fejemet. Föl állok elé, ő rögtön megcsókol, de most gyengéden.
- Hát nem gondoltam volna hogy ilyen gyorsan átélem az első orgazmust, de csodálatos voltál.
- Én is csodálkoztam rajtad, pedig ezt csak bevezetésnek szántam, de nem akartam félbehagyni.
- Na az lett volna ám a baj mert akkor megörültem volna ha ezt félbehagyod, de most meg azért örülök meg hogy mégtöbb ilyen érzést éljek át, úgyhogy hosszú esténk lesz, mert nagyon kivagyok éhezve rád, a férjemnek sem engedtem meg tegnap hogy megdugjon, hogy minden energiám rád tartogassam.
- Az jó, akkor hosszú és vad esténk lesz és mi van a bizonyíték gyártással?
- Azt csinálsz amit csak akarsz ha megtartod magadnak a felvételt.
- Természetes, max a feleségem fogja látni, de mi van a munkatársnőiddel ?
- Ők csak láthatják nem kapják meg a felvételt megmarad örök emléknek számomra.
- Akkor hogy ezt tisztáztuk vár itt rád valami ami már nagyon vágyik arra hogy foglalkozzanak vele.
- Tényleg? Mi volna az? Jaaaaa, csak nem ez az óriási kemény löktető fasz?- és Szilvi megmarkolta a farkam és lassan verni kezdte
- De igen, rátapintottál a lényegre.
Szilvi rám mosolygott aztán szépen lassan, erotikusan végig egymás szemébe nézve elém gugolt. Nagy terpeszben, két kézzel markolta a farkam és lassan járatta a kezét, aztán a nyelve hegyét a makkom hegyéhez érintve folytatta. Majd egyre többet érezhettem a nedves szájából mígnem majdnem tövig eltűnt a farkam, a keze átkerült a golyoimra, a kézmozdulatait pedig átvette a szája. Nagyon jól szopott nem vadul nem hevesen csak úgy lassan, érzékien, gyengéden és egyre jobban tolta rá a száját a farkamra míg végül tövig becsúszott neki.
- Aaaaahhhhh, Szilvi, nagyon jó a szád, szopjál még.
Szilvi szája elkezdett ütemesen mozogni a farkamon, teljes hosszában, szuperül csinálta, pár perc múlva kiengedte a farkam amiről folyt a nyál és a szemembe nézett.
- Ugye megbaszod minden lyukamat?
- Háááát, nem is tudom, talán ha szépen megkérsz rá.
- Geri, nagyon szépen kérlek, baszd meg minden lyukamat, jó keményen, légyszi.
- Elég szépen kérted, úgyhogy megteszem, szépen haladunk fentről lefelé. De most egy kicsit komolyra fordítva a szót, ha bármi kérésed van csak öszinten, ha valami jó vagy szeretnéd kipróbálni nyugodtan szólj, és persze ha valami rossz vagy kellemetlen akkor meg pláne szólj, elvégre azért vagyunk itt hogy jól érezzük magunkat és nem szeretnék kellemetlenséget okozni fájdalmat meg pláne nem.
- Köszönöm szépen hogy ilyen figyelmes vagy, sok férfinak csak a saját élvezete fontos a nőé nem.
- Nálam a nő az első, minnél többet kap annál többet ad.
- Ez így igaz. Szóvá hol is tartottunk?
- Hát éppen a szádat akartam megbaszni elvégre az is egy lyuk!
Szilvi nagyra nyitotta a száját, kidugta a nyelvét és várta a farkam, amire nem kellett sokat. Bedúgtam és lassan kezdtem mozogni benne, fogtam a fejét és egyre mélyebben járattam a farkam, folyt ki mellette a nyál a szájából ami már teljesen elaztatta a melltartóját. Rámarkolt a seggemre és úgy diktálta az iramot ami már engem is meglepett de hát ha ő úgy akarja akkor úgy baszom a száját. Aztán mikor már nem nagyon kapott levegőt lehúzta a száját a farkamról ami a hasamnak csapódott, folyt a nyál róla.
- Szerencsés a férjed hogy érezheti ezt a csodás szopó technikádat.
- Nem nagyon értékeli, olyan kötelező dolognak tartja, hogy a nőnek szópnia kell.
- Olyan nincs hogy kell, nálam legalábbis, ha szeretné csinálni csinálja ha nem akkor nem.
- Én most nagyon szeretem csinálni.
- Hát nagyon jól is csinálnod.
- Köszönöm. - és újból szopni kezdett
Én már egy színtel lejjebb szerettem volna menni, úgyhogy kivettem Szilvi szájából a farkam.
- Menjünk lentebb.
- A csöcseimet akarod? Mit szeretnél?
- Megbaszni öket. Ülj arra a kis székre, légyszives.
Szilvi odaült és várta hogy megtámadjam a melleit, le akarta venni a melltartót de nem engedtem neki, még nem. Bedúgtam a farkam a mellei közé és úgy dugtam öket, Szilvi jól összenyomta öket, elég szoros volt, közben folyatta a nyálat, hogy jól csússzon. Most Szilvi akart tovább lépni, lehúzta a melleit a farkamról, levette a melltartót és a farkam hegyével a nagyra duzzadt bimbóit kezdte simogatni. Néha néha azért szopott is a farkamon, de láttam hogy türelmetlen már.
- Nem megyünk eggyel lentebb?
- Szeretnél?
- Már nagyon magamban akarlak érezni.
- Akkor nem várassuk meg a puncidat meg a popsidat sem.
Szilvi örült a kezdeményezésnek, felállt, azzal a mozdulattal együtt letolta a bugyiját, a masszázs asztalhoz ment, ráhasalt, felrakta a bal lábát, hátra nyúlt, széthúzta a punciját és a popsiját is.
- Gyere és basszál meg.
Én mentem és tettem amit kért, odaraktam a farkam és rögtön tövig nyomtam. Szilvi fel nyögöt.
-  Aaaaahhhhh, Istenem, ez még mindig nagyon nagy, de nagyon jó. Basszál meg, alaposan. Élvezni akarok, még pedig jó sokat.
Elkezdtem dugni Szilvi éhes pináját, teljesen hosszában járattam a farkam, amit nagyon élvezett. Dugtam a punciját és a popsiját meg ujjaztam, majd leugrott az asztalról és ott élte át az orgazmust.
- Kibír kettőnket az asztal?- kérdeztem Szilvit
- Hát nagyon remélem.
- Akkor próbáljuk ki.
Fel feküdtem az asztalra Szilvi pedig felém gugolt, a puncijához igazította a farkam és rögtön tövig bele ült.
- Aaaaahhhhh, istenem, ez marha nagy.
Azért jócskán nagy tempóban kezdett lovagolni rajtam, csattogott a bőrünk, folyt a pinalé, ugráltak azok a hatalmas dinnyék, amire rámarkoltam hogy tompitsam a mozgásukat, nem sok sikerrel. Szilvi hatalmasakat nyögött, nagyon élvezte a szex minden pillanatát. Lassult a tempója így magamra húztam és én kezdtem el dugni, még hangosabban nyögött és sikongatott.
- Aaaaahhhhh istenem, basszáááááál, aaaaahhhhh, mééééég.
Én pedig basztam, a golyoim a fenekének csapódnak, amit markolok szorosan, és Szilvi egy újabb orgazmust él meg. Rám borulva liheg, alig kap levegőt.
- Teljesen szét baszol, alig élek már.
- Szólj nyugodtan ha abbahadjuk.
- Dehogy hadjuk, csak szokatlan ez a sok orgazmus egymás után.
- Akkor folytassuk?
- Természetesen, amíg bírjuk.
- Akkor fordulj meg kérlek és úgy lovagolj meg. Látni akarom a popsidat miközben a pinádat baszom.
Szilvi megfordult rajtam, a pinájával dörzsölte a farkam, én széthúztam a fenekét és akkor elém tárult az a csodás nedves pinája ami igencsak kitágult volt már. Hátra nézett.
- Tetszik a látvány? Tetszik a szétbaszott pinám?
- Nagyon szép látvány és felettébb izgató.
Mozgott még a farkamon aztán megfogta és odaigazitotta a kitágult lyukhoz és lassan felnyársalta magát. Ráült teljes súlyával, a farkam pedig eltűnt benne, mozogni kezdett, előre hátra, majd körkörös mozdulatokkal, teljes hosszában érezni akarta a farkam. Aztán a következő percben lassan megemelte a csípőjét addig míg ki nem csúszott volna a farkam, aztán újra tövig. A következő mozdulattal tágabbnak éreztem pináját, de mikor lassan lefelé mozdult a csípője a hüvely izmait rászoritotta a farkamra és az baromi jó érzés volt.
- Aaaaahhhhh, Szilviiiiii!!!! Isteni amit a pináddal csinálsz, uuuuhhhh de jóóóóóóóó.
Szilvi meg csak csinálta, a teste meg sem emelkedett, csak a csípője mozgott, de az egyre gyorsabban, ezzel a húzd meg ereszd meg mozgással, az örűlet határán voltam, na meg persze az oragzmusén is.
- Ha ezt így folytatod tele fogom verni azt a csodás pinádat. Ezt nem fogom ezt sokáig bírni.
Hátrafordult, a szemembe nézett, de a csípője egy pillanatra sem hagyta abba a mozgást.
- Csakis a számat verheted teli a geciddel, érted, én akarom kiszopni belőled az összes gecit.
Minden akarat erőmre szükség volt hogy a kérését teljesíteni tudjam, mert a mozgása egyre csak gyorsult és én is olyan sebességgel haladtam a vulkán kitörés felé. Megfogtam a fenekét és széthuztam öket, így elém tárult az a csodás pinája, és az a rózsaszín lyuk ami a következő menet célpontja. A nagy ujjammal maszírozni kezdtem, Szilvi felnyögött mikor megérezte érintésem, hátra nézett és rám mosolygott, hátra nyúlt és még erősebben rányomta az újjam a hátsó bejáratára. Ezzel engedélyt adott arra hogy bármit csinálhatok, szerencsére így eltereltem a gondolatom a farkamon mozgó pináról. Ahogy simogattam a lyukat az úgy lazult és tágult, Szilvi ezzel arányosan pedig kezdett bevadulni, és egyre hangosabb lenni. Benyálaztam a mutató ujjam és lassan bedúgtam a szeretőm seggébe, mikor megérezte, megfogta a csuklóm és tolta magába, úgy éreztem hogy csuklóig magába akarja nyomni a kezem olyan erővel nyomta. Ez a plusz érzés Szilvit úgy felpörgette hogy már ugrált a farkamon és én is éreztem hogy pár percem van már csak hátra.
- Szilvi, nem bírom tovább.
- Csak még egy kicsit, aaaaahhhhh, bírd ki, istenem, mééééég egy kicsit, aaaaahhhhh. - és abban a pillanatban hatalmasat élvezett, nagyon hangosan.
Én tartottam még magam addig míg Szilvi megéli az orgazmus okozta örömöt és boldogságot. Mikor kicsit lenyugodott leszállt a farkamról.
- Gyere, most már jöhetsz, élvezz a számba, baszd meg a szám és spricceld teli a geciddel.
Leugrottam az ágyról, megvártam míg Szilvi hanyatt fekszik, a fejét az ágy végén tartja és nyitott szájjal várja a farkam. Oda álltam a farkam betoltam a szájába, amit rögtön rá is tapasztott, én pedig azonnal baszni kezdtem. Nem kellett sokáig várni, Szilvi szopó technikája és a nyelve megtette a hatását.
- Szilviiiiii, jövök, aaaaahhhhh. - és akkora adag gecit lőttem a szájába, hogy a mai napig nem tudom hogy hogyan sikerült neki lenyelni, hogy egyetlen csepp sem jött ki a száján.
A gecivel együtt az erőt is kiszívta belőlem, meg kellett támaszkodnom az asztal szélébe, ezt Szilvi is látta rajtam, miután tisztára szopta a farkam.
- Gyere feküdj ide mellém, pihenjük egy kicsit, nem semmi menet volt.
Fel feküdtem mellé, ő oda bújt hozzám, szorosan, hogy elférjünk azon a keskeny masszázs asztalon.
- Csodás farkad van, és ami fontosabb bánni is tudsz vele, nem csak baszni.
- Meg kell mondanom öszintén, volt már pár nővel dolgom, de aki így tud bánni a puncijával, eggyel sem. Az valami hihetetlen élvezetet nyújtott.
- Örülök neki hogy tetszett, ezt nem sokan érezhették még.
- Köszönöm szépen hogy én igen.
- Nagyon szívesen, te megérdemelted.
- Megérdemeltem? Mivel?
- Mikor beléptél először ide láttam rajtad hogy Te nem az a nagyképű gazdag pasi vagy mint általában akik ide járnak. Nem azt akarom mondani hogy húúúú de micsoda jó nő vagyok, de általában mikor meglátják ezeket a hatalmas csöcsöket mindenki meg akar dugni és igencsak bunkó módjára adják tudtomra. Voltak jóképű pasik is akik szimpatikusak voltak, addig míg meg nem szólaltak. De te nem, láttam hogy te is végignéztél,, nem szóltál semmit, nem tettél megjegyzéseket, ettől lettél szimpatikus és ezért fekszünk most itt.
- Az lenne a furcsa ha egy férfi téged nem néz meg, és nem képzeli el magát ezek között a dinnyék között. Én is ezt tettem, nem tagadom. De mikor a kezed már sokadszorra ért a golyóimhoz akkor már éreztem hogy valami lehet itt közöttünk és akkor már a farkam is úgy gondolta, ahogy láttad is.
- Hát nem semmi mérettel rendelkezel az biztos, de nagyon ügyesen használod.
- Köszi, de kell hozzá a nő is aki kihozza belőlem, és te ezt nagyon jól csináltad.
Negyedóra, húsz percet beszélgettünk még, természetesen szexuális témájú dolgokról és éreztem hogy kezd visszatérni az élet a farkamba. Szilvi is észlelte ezt.
- Úgy látom hogy visszatér beléd az élet. - és megmarkolta a farkam és lassan simogatni kezdte.
- Ilyen kezek között még gyorsabban.
- Akkor kezdhetjük a második menetet?- kérdezte Szilvi
- Mit szólnál egy kis franciázáshoz, előkészítenénk a terepet egymáson.
- Szeretem a nyelveket, főleg ha jól is bánnak vele és a te nyelved elég jó volt tegnap is.
- Ennek nagyon örülök, de mielőtt elmerülnénk egymásban, tisztázzunk egy két dolgot.
- A seggem is szabad préda, csak előtte tágics ki, van itt masszázs olaj használjuk azt is és akkor ugyanúgy megduhatod mint a pinámat. Ne fogd vissza magad, ígérem szólok ha valami nem tetszik.
- Akkor hogy ezt tisztáztuk, hozhatod is azt a két gyönyörűséget.
Szilvi szinte ráült a számra, a rózsaszín lyuk hívogatóan várt, először a nyelvemre aztán pedig a farkamra. Közben Szilvi igen hevesen kezdett szópni, nem akartam én sem lemaradni így hát belemélyesztettem a nyelvem abba csodás lyukba.
- Aaaaahhhhh, dugd mélyebbre, nagyon finom a nyelved. Nyald szét hogy aztán meg szétbaszd. Uuuuhhhh, nagyon jóóóóó, mééééég, csináld, aaaaahhhhh.
Én pedig nyaltam, a luk pedig csak lazult és tágult, és a nyelvem egyre mélyebbre jutott.
- Dugd mélyebbre, aaaaahhhhh mééééég, el fogok élvezni. Geriiiiiiii, mééééég, uuuuhhhh mindjárt elélvezek, istenem, de jóóóóóóóó, aaaaahhhhh.
Szilvi pedig egy hatalmas orgazmust élt át, alig pár percel az első érintésemtöl számítva. Mikor kicsit lenyugodott leszállt az asztalról, elment a mellettünk lévő szekrényhez és elővett egy flakont.
- Ez majd könnyebbé teszi a mozgást.
Nyomot az amúgy már kemény farkamra, szétkenyte rajta, pár pillanat múlva olyan keménynek éreztem a farkam mint még soha. Nem tudom milyen olaj volt de baromira lüktetett a farkam és úgy éreztem hogy soha nem fog lelankadni. Utána Szilvi visszaült a combomhoz, széthúzta a fenekét, elém tárult a kitágult feneke.
- Nyomjál bele bőven és akkor nem lesz baj és jobban is fogjuk élvezni majd. Ha szeretnéd tele is élvezhetsz de akár újból leszoplak ha úgy kivánod. Én az utóbbit szeretném,de majd lesz ahogy lesz.
- Ha már ekkora a választék majd tudatom veled ha eljön az ideje, remélem sokáig birom majd.
- Remélem én is, mert nagyon élvezem a faszod.
Jó sok olajat nyomtam a lyukba, nem akartam hogy bármiféle probléma adodjon az aktus közben. Mikor félre raktam a flakont Szilvi hátranyúlva a farkam rögtön a fenekéhez rakta és rátolatott. Ilyen könnyen még nem csúszott be női popsiba a méretes farkam, szinte szívta magába, nagyon jó volt. Szilvi lassan kezdett el mozogni, csodás látvány volt ahogy azzal a formás fenekével lovagolja a faszom. Gyorsított a tempón, markoltam és húztam rá a seggét, nagyon élvezte a szexet, egyre hangosabban nyögtünk mindketten, aztán Szilviből kitört az orgazmus hangja. Nagyon meglepődtem hogy ilyen hamar elélvezett rajtam.
- Hát ez elég gyors volt.
- Hát ez az volt. Meg én is meglepődtem rajta, de hát ha valami jó akkor jó.
- Fordulj meg kérlek, nézni akarom a pinádat miközben a feneked baszom.
Szilvi megfordult, de úgy hogy nem szállt le a farkamról, nagyot terpesztett hogy jól lássam a szétnyílt pináját és a fenekében tövig elmerülő farkam.
- Na, tetszik a látvány?
- Csodás.
Lassan kezdett mozogni, én kapaszkodtam a két hatalmas mellébe és a pináját néztem miközben a farkamon lovagólt. Én is elkezdtem mozogni, ellenkező irányban, így mikor Szilvi lefelé mozdult én tövig nyomtam a farkam, amit igencsak nagy nyögéssel honorált. Egyre keményebben dugtam, csattogott a bőrünk, hallottam hogy Szilvi egy újabb orgazmust fog újra átélni. Fokozztam a lökés számon, Szilvi már nem is mozgott csak tartotta a seggét és nagyon hangosan nyögött, én pedig csak basztam, addig míg újra egy nagy orgazmust élt meg. Nagyon sok pózt kipróbáltunk, oldalt, hátulról, szemből,  mindegyik Szilvi első vagy második orgamusáig tartott. Már jócskán fáradt volt a sok átélt orgazmustól, így most én mondtam neki hogy feküdjön hanyatt. Én álltam az ágy mellett, Szilvi lábai nagy terpeszben, a pinája és a feneke is kitágulva, oda raktam a farkam és tövig nyomtam a seggébe. Baszni kezdtem, teljes hosszában járattam a farkam, az olajtól nagyon jól csúszott abba a forró lyukba, Szilvi dobálta a fejét, sikongatott, nyögött, nagyon hangos volt, gyurta, markolta a melleit ami izgató látvány volt számomra. Aztán meglepetésemre az egyik kezével a pináját kezdte izgatni, még jobban felizgatva ezzel saját magát és persze engem is.  Három ujját magába nyomva kezdte baszni magát, ami olyan izgató látvány volt hogy azt hittem rögtön tele élvezem a seggét, de még kitartottam. Szilvi kihúzta az ujjait és meglepő kérése volt.
- Basszd meg mindkét lyukam, felváltva basszál.
- Biztosan szeretnéd?
- Igen, csak basszál nyugodtan. Nem lesz baj.
Kihúztam a farkam és átraktam a pinájába és most ott járattam a farkam aztán vissza a seggébe. Ez így ment egy jó darabig, két nagy orgazmust élt át közben, éppen a fenekét dugtam ő pedig a punciját ujjazta mikor gondoltam egy merészet. Megfogtam a pinájában matató kezét hogy ne bírja kihúzni, kihúztam a farkam a fenekéből és rögtön az ujjai mellé toltam, nem durván, szépen lassan, tövig.
- Úristen Geri, mit csinálsz? Ez marha jó érzés. Nagyon feszül a pinám, de nagyon jó. Basszál meg így , jó alaposan. Basszál meg keményen.
Én pedig baszni kezdtem, jó keményen, ahogy kérte, jó mélyen járattam a farkam, alig húztam ki máris toltam vissza. Nagyon élveztük, egyre hangosabban nyögtünk mindketten, éreztem hogy nálam is közeledik a csúcs, nem tudtam eldönteni hogy hova spricceljem a bennem felgyülemlett geci mennyiséget. Éreztem Szilvi ujjait ahogy a g- pontját izgatja, én baszom ugyanazt a pinát, úgy gondoltam hogy akkor már a csiklóját sem szabad kihagyni a jóból. Rányomtam a nagy újjam és dörzsölni kezdtem, azt hittem hogy rögtön leugrik az asztalról olyan táncba kezdett a teste, de az még hadján, pár pillanat múlva akkora orgazmus hullám érte el a testét, hogy szerintem olyat még nem élt át eddig. Vonaglott, nyögött, sikoltótt, a teste megfeszülve előttem, de én csak basztam tovább, a csiklóját maszíroztam és nem hagytam hogy befelyezödjön nála az orgazmus. Már láttam hogy az ájulás határán van, így megkegyelmeztem neki, abbahagytam az izgatását és úgy döntöttem hogy én is végzek magammal, vagyis Szilvi segítségével. Kihúztam a farkam a pinájából, odamentem a fejéhez, de mire eldöntöttem volna hogy hogyan is akarom befejezni az estét a farkam már Szilvi szájában tövig elmerülve és olyan heves szopásba kezdett hogy azt hittem az összes energiát amit az előző orgazmus hullám kivett belőle azt a farkamon keresztül belőlem akarja magába szívni. Nagyon vadul szopott, nem durván, élvezetesen, de vadul. Ez nálam is betette a kaput, orditottam mint egy állat és olyan erővel, és olyan mennyiséget löttem Szilvi szájában hogy még én is meglepődtem hogy ennyi geci van - e egyáltalán bennem. Teljesen kifacsart ez a nő, életemben először, egy nő, engem. Lerogytam a szekrény mellett lévő székre és levegő után kapkodva próbáltam életet paszirozni magamba és közben Szilvit néztem. Ott feküdt előttem, a mellkasa úgy járt föl le mint egy dugattyú az autó motorjában, a szét tett lábai között az a két csodálatos kitágult lyuk ami oly sok élvezetet, örömöt és boldogságot okozott mindkettőnk számára az elmúlt  órákban. Csillogott a pinalé és az olaj keverékétől, tág volt mindkét hely és izgató látvány is volt, nagyon izgató. De sajnos már nem volt erőm, hogy újra birtokba vegyem azt a csodás női testet. Szilvi is kezdett magához térni, felült és egymást néztük.
- Széthajtottál rendesen, ráadásul mindkét lyukamat szétbasztad. Ilyen élményben soha nem volt még részem. Ugye holnap is eljössz?
Mikor meghallottam hogy holnap is jönni kéne, kicsit megijedtem, pedig nem szoktam nőt visszautasítani. Ha holnap is eljövök és ilyen élményben lesz részem, meghalok és tényleg fáradtabban megyek haza mint ahogy jöttem. Arról nem is beszélve hogy Vivivel alig töltöttünk kettesben időt, így kitaláltam hogy nem érek rá, kell idő a regenerálódásra.
- Azért ennyire ne siessünk előre. Az se biztos hogy megélem a reggelt, sőt azt sem tudom hogy hogyan fogok a szobámig eljutni, lábra sem tudok állni úgy kifacsartad belőlem az erőt. Meg kell mondanom öszintén, elég sok nővel volt már dolgom, fiatalabb és idősebb korosztállyal is, de mindig én maradtam talpon a végén. A feleségem is igen aktív és nagy igényű a szexben, de még ő sem készített ki ennyire soha, még a napokban a két lány egyszerre sem fárasztott le ennyire. Magasan az első vagy a rangsorban, élmény szempontjából.
- Hát azért kellettél te is ahhoz hogy ilyen élményben részesüljünk, mert ha te nem juttatsz ekkora orazmusokhoz akkor én sem viszonzom neked. Az utolsó orgazmusom pedig életem legnagyobb orgazmusa volt, amit nagyon nagyon szépen köszönök. Fantasztikus volt az egész az első pillanattól kezdve az utolsóig.
- Én nem is tudom hogy milyen jelzőkkel illesem az elmúlt órákat. Fantasztikus, fenomenális, mennyei, nem is tudom mit mondhatnék. Csodálatos volt. Holnap sajnos nem tudok eljönni mert programunk van Vivivel, de holnapután itt leszek, persze ha szeretnéd.
- Szeretném, nagyon szeretném és hozd el a feleségedet is. Meg ismerném őt is, persze csak ha ő is szeretné.
- Komolyan mondod. Hozzam el őt is. Hát akkor készülj fel, ennél sokkal nagyobb élvezetet okozzunk majd neked, Vivi imádni fog téged, de főleg azt a csodálatos pinádat. Biztos vagyok benne hogy mindkét lyukad ki lesz használva rendesen, egyszerre is.
- Alig várom már, de most gyere zuhanyozzunk le, késő van már.
Erőt vettünk magunkon és elmentünk zuhanyozni, persze nem tudtuk megállni hogy ne érjünk egymáshoz. Simogattuk egymás testét, persze mosakodást imitálva, nagyon izgató volt egymás tusfürdős testét simogatni. Mikor lemostuk egymást folytattuk egymás kényeztetését, amit szóvá is tettem Szilvinek.
- Nem lesz ez így jó, Szilvi.
- Bizony nem lesz, nem elég kemény még. - és megmarkolta a farkam ami az előbbi fürdetés hatására némi életjeleket kezdett mutatni.
- Ugye nem azt akarod amire gondolok?
- Nem tudom hogy te mire gondolsz de én még akarom a faszodat. - és már gugolt is elém és a következő pillanatban már szopott is.
- Szilvi, istenem. Nem tudok a szádnak ellenállni. - és már húztam is a fejét a farkamra és dugni kezdtem a száját.
Ez volt az utolsó emlékem arról az estéről, azt sem tudom hogy mikor és hogyan kerültem az ágyba Vivi mellé, csak arra emlékszem hogy ébresztget, de én alig élek.
Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (65)        Nem tetszik (30)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2022-10-04 19:46:10
Gábor
Hát Geri Ez a történet is fantasztikus volt!!! meg érte rá várni ennyit!!! de remélem még lesz jó pár rész amit nagyon fogok élvezettel olvasni !!!!!! Köszönöm még egyszer

2022-10-02 09:39:17
MonoriSanyika
Most nekiállok enni me kubba vótam

2022-10-08 05:11:59
Geri
Helló Gábor. Köszönöm a dicsérő szavakat. Bocs hogy ilyen sokat kellett várni a folytatásra de rengeteget dolgoztam a nyár folyamán és kevés időm jutott írni. Két részt még biztosan írni fogok, van miről. Még egyszer köszi a dicséretet.


Ezt a szex történetet 8557 X olvasták el.