Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Perverz unoketsók

Beküldő:xxx


Nem olyan régen történt meg velem ez az eset. Egyetlen unokatesóm van, nagyon jól meg is vagyunk egymással, jókat szoktunk pörögni. Egyszer, mikor nála aludtam, beszélgettünk, hogy ki milyen csajt szeretne magának. Engem nem nagyon érdekeltek a lányok, sokkal inkább a fiúk mozgatták meg a fantáziámat. És a rokoni kapcsolat ellenére ő rá is sokszor felizgultam, mert legtöbbször csak egy boxer szokott rajta lenni mikor otthon van. Teljesen csupasz teste nagyon izgató számomra, és mivel focizik, szép, erős, izmos lábai vannak, amiket különösen szeretek benne.
Minthogy mindketten hamar felizgultunk, az emlegetett lányok miatt neki egyből felállt a farka. Nem volt szégyellős, vígan megmutatta, hogy neki mekkora. A látványra természetesen nekem is egyből felállt. Feltűnés nélkül végignéztem izgató, vékony, 16 éves kis testén, és éreztem, hogy az agyam kezd elködösödni, és hogy rendkívül nagy erőfeszítésbe telik visszafogni magamat. Végül, ha tettlegességbe még nem is fajult, kicsúszott a számon, hogy mi lenne ha, kivernénk egymásét. Egy pillanatig gondolkodott, majd beleegyezett.
Felmásztam az ágyára, mert ilyenkor én egy földön lévő szivacson alszom. Felhúztuk a lábainkat, és megfogtuk egymás farkát. Ahogy a kezembe került az ő kb. 15-16 centis pöcse már majdnem elsültem, de miután ő is megfogta az enyémet, alig rántott rajta valamit, már lőttem is a gecit. Azonban az egész helyzet miatt annyira izgatott voltam, hogy az egész elszállt az ő hasáig. Ő furcsán nézett, én meg kicsit szégyelltem magamat, de ráfogtam arra, hogy már napok óta nem masztiztam. De végül a kisördög bennem maradt.
Annyira kívántam a testét, hogy bármit megtettem volna azért, hogy megkaphassam erre az estére. Eleve cuki arca volt, jó hosszú szőke haja, amit nagyon szeretek egy fiún. Plusz, hogy teljesen szőrtelen volt, még a farkánál is, ahol szépen le volt borotválva, nagyon izgató látványt nyújtott. Kérdeztem tőle, hogy benne lenne-e egy kis egymással történő játszadozásba. Azonnal nemet mondott, közben zsebkendő után kezdett kotorászni, hogy a gecimet letakaríthassa magáról. Én azonban tovább folytattam a győzködését.
Mondtam, hogy ő is tudja magáról hogy nem buzi, én meg szeretném kipróbálni fiúval, és ő nem az a prűd ember, aki ne lenne benne egy ilyenben. Már láttam, hogy készül megtörni a jég, és mire megtalálta a zsebkendőt, beleegyezett. Meg is fogtam a kezét, mielőtt letörölte volna a gecit róla. Mondtam neki, hogy feküdjön le kényelmesen, majd én mindent elintézek. Hátára feküdt, de a lábait még mindig felhúzva hagyta. Ami jobb is volt, én ültem a lábszárai közt. Kicsit hátráltam, és elkezdtem kényeztetni a csupasz kis testét.
Először óvatosan végignyaltam a bal sípcsontját, közben pedig simogattam a vádlijait. Farkamba visszatért az élet, már éreztem, ahogy merevedik. Mikor a térdére értem a számmal, a kezeimmel lassan végigsimítottam a vádliján, át a térdén, és le a gyönyörű, izmos, erős, puha combján. Kicsit lejjebb engedte a lábait, hogy könnyebben tudjam nyalogatni a combját. Nagyon szép izmos combja volt, és hát nekem a jó combok a gyengéim? Itt sokat elidőztem, percekig csak kényeztettem, nyaltam-faltam fent, és bent.
A belső combjára különösen érzékeny volt, ott nagyokat sóhajtott, mikor ott simogattam és nyalogattam. Nézegettem a kicsi heréit, nagyon izgatóak voltak, sokszor próbáltam úgy nyalni a combját, hogy hozzáérjen a nyelvem a tasikhoz is, amik szintén szépen le voltak borotválva, teljesen sima volt a kis bőre rajta. Szép lassan áttértem a combjáról a heréire, nyalogattam őket, bekaptam, szívogattam. Bal kezemmel a jobb combját simogattam még mindig, a jobbal egy jó hosszú simítással áttértem a combjáról a farkára.
Kezembe vettem az izmos kéjrudat. Lassan elkezdtem húzogatni a bőrt rajta. Láttam, hogy élvezi, a hirtelen jött kéjtől, megrándult a teste, a lábait is kicsit felhúzta, én belekapaszkodtam a combjába, és szépen visszanyomtam a lábát, majd tovább simogattam azt. Közben még mindig a heréivel játszottam, és kényeztettem a farkát. Lassan, először csak a tövénél, majd egyre feljebb elkezdtem nyalogatni a faszát, míg elértem a szép hússzínű duzzadt makkjáig. Teljesen szabályos, egyenes farka volt. Nagyon izgató látvány volt így alulról és ilyen közelről. Bekaptam a makkját. Hatalmasat rándult a teste, és nyögött egy nagyot mellé. Már a puszta látványtól is majdnem eldurrantam, de szerettem volna a seggébe élvezni. Szoptam, szívtam a farkát, ahogy csak lehet, kényeztettem. Láttam a kéjt az arcán, egyre jobban vonaglott, sejtettem, hogy már közel a vég. Egyszer csak mindkét kezét a fejemre tette, és mozdulatlanul tartva elkezdte egyre gyorsabb ütemben baszni a számat. A látóteremben még benne volt mindkét combja, közben azokat néztem, ahogy az izmok folyton változnak rajta.
Majd végignéztem a felsőtestén, és hogy csináljak is valamit, simogatni kezdtem a mellkasát, és a kezeit. Egyre gyorsabban mozgatta a csípőjét, és egyre hangosabban nyögdécselt, míg végül kezei ökölbe szorultak, csípője megállt a levegőben, én pedig éreztem, hogy a szám megtelik a gecijével, ami őrült sebességgel lövellt ki a kis farkából. Néhány másodperc után a teste lehanyatlott, farka kicsúszott a számból, a maradék geci, ami lassan folyt ki a faszából a hasára ment, az én már megszáradt termésem mellé.
Lenyeltem az édeskés apatejet, majd felnyalogattam azt is, ami a pocijára ment. Aztán puszilgattam a pihegő testét, közben az én farkam is, ha nem is sokat, de lejjebb eresztett. Meglepő módon, amennyire ellenkezett az elején, most olyan készségesen simogatott ő is engem. Addig puszilgattam a testét, míg el nem jutottam az arcáig. Belenéztem a csillogó szemébe, és hirtelen jött hévvel szájon csókoltam. Semmi ellenállást nem tapasztaltam felőle, ezért tovább csókoltam a puha kis száját. Jobb kezemmel simogatni kezdtem az arcát, a fejét, míg a ballal elindultam lefelé a melléről a farkáig.
A kezembe vettem, simogattam, de ő annyira ki volt fáradva, hogy a farka nem kezdett felállni. Abbahagytam a kényeztetését, és a csókok osztását is. Megint a szemébe néztem. Feljebb emeltem a testem, hogy láthassa a faszom. Ránézett, majd vissza rám, és bólintott. Finoman a hasára fordítottam. Ránéztem a gyönyörű szép, formás, izmos fenekére. Széthúztam a két farpofát, megláttam a szőrtelen lyukát. Nagyon izgató volt, tudván, hogy mire készülök. Finoman szétnyitottam a lyukát, mondtam neki, hogy lazítsa el magát.
Az ő testéhez képest az én farkam nagyon vastag volt, ezért először egy ujjal benyúltam, majd elkezdtem tágítani. Lassan ki-be húztam az ujjamat. Mikor már kellően tág volt, két ujjat vettem igénybe, végül hármat. Mivel már néhány perce gyűjtögettem a nyálamat, ezért most ráköptem egy kis részét a farkamra, a maradékot a segglyukára engedtem. Szétkentem mindkét helyen, hogy kellően jól csússzon a faszom. Lassan behatoltam a szűk járatba. Ő hason feküdt, és mivel az én farkam egy kicsit lefele görbült így végig úgy tudtam tartani hason a fiút.
Ráültem a lábaira, és gyorsuló ütemben elkezdtem dugni a fenekét. Nagyon élveztem, meleg és szűk lyuka volt, ő is élvezettel teli hangon nyögdécselt. Egyre közelebb kerültem a csúcshoz, egyre gyorsabban dugtam a seggét. Ő felkönyökölt, hátranézett rám, és hirtelen megláttam a szemében a szeretetet és a kéjt is. Mivel én amúgy is a fiúkat szeretem, igyekeztem ugyanilyen tekintettel visszanézni rá. Már egyre közelebb voltam a csúcshoz, és a nyögései is nagyon lázba hoztak. Végignéztem az izmos hátán, rá a fenekére, amit erősen szorítottam a kezeimmel.
Ennyi kellett, egy hangos kiáltással a teljes tárat a fenekébe eresztettem. A kéjtől előre dőltem, rá a hátára. Pár másodperc lihegés után a nyakát kezdtem puszilgatni. Simogattam a vállát, kihúztam a farkam a fenekéből. Hozzádörgöltem a fenekéhez, nagyon jó volt vele lenni. Feltérdeltem, ő megfordult, végül teljesen helyet cseréltünk. Én voltam alul, ő pedig áttette a lábát rajtam, és lovagló ülésben rám ült, aztán rám feküdt.
Teljesen beleszerettem. Nagyon jól nézett ki így teljesen meztelenül, és bár nagyon kifáradtam, még mindig erősen tombolt bennem a vágy, rendesen kívántam még a testét.
Jobbhíján csak simogatni tudtam, majd miután előredőlt a hasamra, már csókolózni is tudtunk. Percekig smároltunk, olyan hevesen dobogott a szívem, majd? kiugrott a helyéről. Simogattam a hátát, a fenekét, a szép lábait, megadtam neki mindent, amit megtudtam. Elkezdte fel-le mozgatni a csípőjét, a farkunk folyamatosan összedörzsölődött, éreztem, hogy mindkettőnké elkezd felállni. Belenéztem a szemébe, és láttam benne a vágyat. Még egyszer végigsimítottam gyönyörű testén, és ismét szeretkezni kezdtünk?
Órák múlva hagytuk csak abba.
Ez alatt a néhány csodálatos óra alatt kimondhatatlanul boldog voltam, hiszen egy olyan fiúval voltam együtt, akire már évek óta vágyok. És végeredményben, sikerült őt is boldoggá tenni, bármennyire is nem kívánta az elején. Sok mindent kipróbáltunk, jó pár orgazmusunk volt, mindketten élveztük, ahogy egymás testét kényeztethetjük, simogathatjuk, míg a másikunk épp elélvez? Végül már csak egymás mellett feküdtünk a szivacsomon, mert azon jobban elfértünk. Egyik kezemmel a vállát öleltem át, ő azon pihentette a fejét, míg másik kezemmel a combját cirógattam, mivel jobb lábát az én lábamra tette, és szorosan odabújt mellém.
Ő is simogatta a hasam, farkam, arcom, szép lassan, romantikusan. Azt kívántam, bár sose érne véget ez a perc. Még mindig dobogott a szívem az érzelmektől, amik felkavarodtak bennem az éjszaka folyamán. Nem akartam őt elengedni, és hiába volt az unokatestvérem, én vele akartam élni, vele akartam lenni mindig és mindenhol.
Egyszer csak a fülembe súgott egyetlen szót: ?szeretlek?. Összenéztünk? és az indulatok elszabadultak. Hirtelen rám mászott, megfogta a farkát, és lejjebb kúszott, hogy megdughasson.
Mivel már párszor megtette az éjszaka folyamán, semmilyen tágításra nem volt szükség. Egyből éreztem, ahogy belém hatol, és olyan szeretettel és odaadással dugja a seggem, ahogy eddig még nem tette. Egyfolytában hajtogatta, hogy ?szeretlek?, meg ?akarlak?. Nagyon jól esett tőle, ezek szerint benne is hasonló érzelmek dúltak, mint bennem. Néhány perc után már el is élvezett, de nem éreztem, hogy bármi is jönne ki belőle. Bár az este folyamán már annyit szeretkeztünk, hogy nem csodáltam ennek a tényét.
Lihegve dőlt le mellém, és fonódtunk össze megint. Testét erősen odanyomta az enyémhez, éreztem a lihegését, a bőre minden részét, az apró piheszőrök simogatását. Egyik kezemmel ismét a vállánál karoltam át, és mivel ő ismét áttette a jobb lábát az enyémen, így először a fenekébe markoltam bele, és lassan simogatva áttértem a combjára. Nagyon kívántam még ennyi óra után is. Friss szerelmünk, úgy tűnt, kielégíthetetlen vágyakat ébresztett bennünk. Ahogy szorítottam magamhoz, a teste érzése engem is beindított.
Először hirtelen lesmároltam, majd egy perc csókolózás és erotikus simogatás után elengedtem a testét, mondtam neki, hogy álljon négykézláb, én meg beállok mögé. Meg is tette, szétnyitotta a lábait, hogy beférjek közéjük, belemarkoltam a feszes fenekébe, és belenyomtam a faszomat. Már neki se volt szüksége tágításra. Az éjjel alatt már megjártam kábé három-négyszer a szép barlangját, el is tudtam képzelni, hogy nézhet ki a bejárat? De nem szólt, hogy fájna neki, halk nyögésekkel tűrte, ahogy immár ötödik alkalommal dugom meg.
Először csak a fenekét fogtam, és simogattam fel-le mozgással szép lassan, de ahogy rápillantottam a hátára, és a kis vállaira, simogatni is szerettem volna őt. Ezért teljesen rádőltem a hátára, kezeimmel előtte végigsimítottam rajta, majd a bordáinál lefelé simítva a melleinél álltam meg. Mintha csak egy lány lenne, úgy kapaszkodtam az izmos kis testbe, és dugtam közben a fenekét. Néhány percig még dugtam, de hamar elélveztem, én is szárazon. Nem volt már minek kijönnie. Ismét fáradtan hanyatlottunk le a szivacsra, és bújtunk össze a már szokott pózban.
Néhány perc csend után csókolózni kezdtünk, és végül teljesen meztelenül, takaró nélkül álomba merültünk?
Reggel egymás mellett ébredtünk. Egyből rá pillantottam, felém fordulva aludt békésen az oldalán. Halkan felkeltem, és felvettem az alsónadrágomat. Kimentem vécére, majd visszafele jövet összefutottam a nagynénémmel, unokatesóm anyjával. Mondta, hogy valamit kell segíteni a nagyszülőknek, itt hagynak minket, ebéd van a hűtőben, ők majd estefele jönnek. Mondtam, hogy rendben van, és majd szólok az illetékesnek is.
Bementem a szobába, ahol a szerelmem még mindig ugyanúgy békésen pihent. Csak egy rövid pillantás kellett a csupasz, meztelen testére, hogy az alsónadrágot egy kényelmetlen, szorító börtönnek érezzem. Le is vettem, és mivel hallottam, ahogy a szülők elmennek, lefeküdtem mellé, fejem a farkánál volt, melyet be is kaptam, kezemet a combjára tettem, és elkezdtem simogatni, illetve szopni őt. Nem sok kellett, hogy álló fasszal felébredjen rám. Először meglepődve nézett rám, majd miután eszébe ötlöttek amit este és éjjel műveltünk, egyből megenyhült, és hagyta, hogy élvezésig szopjam a szép kis péniszét.
Cserébe én is kaptam tőle egy kellemes orális kielégítést.
Innentől kezdve gyakorlatilag az egész napot végigkúrtuk, ahol csak közösülni lehet, ott közösültünk. Mindössze vécézni, és ebédelni álltunk meg pihenni, de ebéd alatt is belebújt a kisördög az én szépségembe, és a második fogás felét meghagyva, az ölembe ült, és megdugatta magát velem. Mondanom sem kell, hogy nem tanúsítottam ellenállást, készséggel tettem eleget eme nagyszerű kötelességnek. Mivel ilyen jól elvoltunk, haza szaladtam egy váltás ruháért, megbeszéltük a szülőkkel, hogy még egyet nála alszok, így végül az este is hatalmas szex-partiba torkollott.
Az esti fürdésnél is valamilyen oknál fogva együtt voltunk, hogy miért, ki tudja? A szappan még izgatóbbá tette a csupasz, sima testét, nagyon jól ?csúsztak? a dolgok? Bár mindkettőnk segge már égett és pokolian fájt a rengeteg behatolástól, így is sokat szexeltünk, ha nem is seggbe, hanem szájba, és kézbe. í?gy telt az esténk, és a másnap reggelünk is, míg végül haza nem kellett mennem? Életem legszebb napjai voltak ezek, és azóta is, ha módunk van egymásnál aludni, akkor nincs olyan este amikor nem szeretkeznénk addig, míg el nem alszunk a kimerültségtől?


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (80)        Nem tetszik (72)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 17187 X olvasták el.