Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
18 évesen vesztettem el a szüzességem

Beküldő:Kinga

Sziasztok!
Kinga vagyok,most 25 éves, olyan csaj , aki a fiú barátaim szerint dugni való és imádni való. Igazából az összes fiú, akivel barátkozok, együtt dolgozok, a végén mind ugyanazt akarja, csak talán az elején nem elég bátrak ahhoz, hogy bevallják. Szóval a kisugárzásom, nagy szexi szemeim, szép , nagy melleim, és formás fenekem egy jó , buja, kissé vad csajt tesznek ki együtt.
18 évesen még nem teljesen ez volt a kép.Az adottságim megvoltak , már akkor is formás voltam, nagy cicivel , igéző szemekkel, érződött rajtam a kislányos báj a mostani bujasággal szemben.
Akkor ismerkedtem meg Tomival, aki egy tehetséges 30 éves focista volt. Lenyűgözött a fizikumával, a kissé rámenős stílusával, tulajdonképpen a fiúcskák mellett ,akik udvarolgattak eddig nekem, ő egy más világ volt, a férfi. Az első randin , az első csóknál éreztem, hogy forrongok, akarom, kívánom, ő lesz az. Az eddigi csókjaim inkább csak kedvesek és aranyosak voltak az eddigi fiúkkal, és bár a fantáziámat talán beindították, de Tomi? ahh, még most is néha beleborzongok abba a csókba.
A második randinkon pár órát és pár pohárt bort követően egy barátja szép lakásába kötöttünk ki.
A csók most még jobb volt, biztos az alkohol is fokozta a forróságot és szenvedélyt. Tomi fantasztikusan tudott rám nézni, ahogyan hozzám ért, azt pedig nehéz leírni, határozott, férfias volt, elképesztően kellemes ,magabiztos, szenvedélyes, de mégis volt benne valami finomság. Tudta, hogy szűz vagyok, talán emiatt visszafogta magát és finoman próbálta megélni velem a szenvedélyt. Viszonylag gyorsan lettünk meztelenek, Tomi teste és hímvesszője csodálatosnak tűnt, Isteninek, bár kicsit megijedtem a méretétől. Nekem akkor nagynak tűnt, nem gondoltam, hogy ennyire jó lesz, mármint a szex közben és vége felé. Annyira felhevültem és felizgultam a kezétől, a csókoktól, hogy már nagyon szerettem volna érezni a férfiasságát valahogy bennem, láttam rajta, hogy pattanásig feszült és belém hatolna, felnyársalna , de szerencsére visszafogta magát, így lehetőségem volt a számba venni a gyönyörűségét. Furcsa volt, sokszor képzeltem már el a barátnőim beszámolója alapján a dolgot, de még soha nem kényeztettem senkit orálisan sem. Most úgy éreztem, nem tudom rosszul csinálni a dolgot, Tomi zihált, vonaglott, olyan volt , mint egy Oroszlán a prédájával, minden porcikája izzott, feszült. Félig sem tudtam bekapni a farkát, annyira felizgult. Nem is hagyta sokáig az orális szexet, letiport, nem bírta tovább, ha nem is felnyársalt, de fájósan , viszonylag gyorsan rakta belém a farkát. Feszített fájt, de hihetetlen öröm is volt, és elkezdett lassan mozogni, 1 -2 perc múlva rendesen fokozta a tempót. A feszülést átvette a mámor és öröm. Annyira jól kitöltötte a puncimat, és olyan finom volt, hogy nem gondoltam magamról, de folyamatosan sikongattam. Minden lökésénél a gyönyört éreztem, és elvesztettem minden más érzékemet. Folyamatosan csókolgatott és zihálta, hogy csodálatos vagyok és annyira szűk a puncim! Nem tudom mennyi idő telhetett el ,de Tomi akkorát élvezett a puncimba és pár másodperce rá nekem is olyan orgazmusom volt, hogy leszakadt az ég és föld, a mennyben voltunk.
Aznap este még 5 alkalommal dugtunk, szeretkeztünk , azt gondolom, hogy egyértelműen sikerült a szüzességem elvenni. ? A mostani bujaságom,kisugárzásom Neki is köszönhetem.
1 évig jártunk, inkább a dugásról szólt a kapcsolatunk, de azt gondolom, hogy sok mindenbe tapasztalatot adott nekem, bár később jöttem rá a többi pasim által, hogy mennyire sokszínű is a szex. Remélem , tetszett a történetem.
Kinga


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (52)        Nem tetszik (30)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 6954 X olvasták el.