Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Az öcsém és én 2

Beküldő:Lizi


Az öcsém és én 2.


Mint azt az előző rész végén jeleztem, nem szerettem volna második részt írni, de mivel elég érdekes dolgok történtek, így gyorsan melegen elmesélem.


Aki olvasta az első részt jól tudja hogy az öcsémmel élek boldog, harmonikus és mindent elsöprő szexuális életet. A most elmesélt történet az utolsó záróvizsgák után kezdődtek, mindketten majdnem kitűnővel zártuk az évet, az elmúlt évi erős hármas, gyenge négyes után ami anyának is feltűnt mikor megmutattuk  neki az indexünket. Le is ült velünk beszélgetni.
- Szeretném tudni gyerekek, mi ez az óriási javulás oka. Nem mintha nem örülnénk apátokkal az eredménynek, de láthatóan egy éve megváltozott valami.
Ránéztem Tomikára, ijedt volt az arca, azt olvastam le róla, meg nem mond hogy egymással szexelünk , de mivel sosem hazudtam még a szüleinknek nem most fogom elkezdeni, vettem egy nagy levegőt és kimondottan a féltve őrzött mondatot.
- Szexelünk egymással.
- Te hülye vagy Lizi!
Jött az öcsémtől a felháborodott kijelentés. Anya felnevetett.
- Hahaha, hát persze.
Látta rajtam hogy komoly vagyok és hogy Tomika a padlót bámulja.
- Te most nem vicceltél, igaz ez kislányom?
- Nem anya, sosem hazudtam neked, ez így igaz, szexelünk. A büntetés csak engem illet Tomika nem akarta, de én meg erőszakoltam, első alkalomkor.
- És mióta tart ez köztetek?
- Egy éve.
- Szóval azt mondjátok hogy azért tanultok ilyen jól mert egymással szexeltek?
- Nem értjük mi sem, de igen így van és azóta a személyiségünk is megváltozott.
- Hát nem is tudom hogy mit mondjak, le döbbentem teljesen. Ti teljesen meg bolondultatok? Hiszen testvérek vagytok!! - záporoztak a felháborodott mondatok.
Anya felállt a fotelből és fel alá járkált. Jó pár perc múlva visszaült velünk szembe.
- És jó ez így nektek?- kérdi
- Nagyon jó. Teljesen nyugodt életünk van nem járunk annyi buliba sem és nagyon boldogok is vagyunk együtt és ahogy látod a tanulmányainkra is jó hatással van - válaszoltam anyának
- Tomika?
- Ugyanazt tudom én is elmondani mint Lizi, sosem voltam még boldogabb mint most vele.
- Szóval boldogok vagytok együtt? Akkor sem helyeslem a dolgot, de mivel ilyen jó hatással van rátok elnézem nektek és apátoknak sem mondom el, folytassátok, de ha apátok ezt megtudja vagy valahogy kiderül, na akkor lesztek ám nagy bajban velem együtt.
- Akkor nincs semmi leszidás meg hogy ez nem erkölcsös, és nem kapunk ezer év szóba fogságot. - kérdezte Tomika kicsit nyugodtabban
- Nem kisfiam, miért állnék a gyerekeim boldogságnak útjába.
Tomika annyira megörült ennek hogy úgy anya nyakába ugrott azt hittem hogy fotelestöl felborítja. Persze én is örültem neki de öcsi nagyon.
- Jól van Tomika, de továbbra is vigyáznotok kell, főleg apátok előtt.
- Úgy lesz anya, vigyázunk majd. - és Tomika boldogan ment föl a szobájába.
- Tényleg ennyire jó egymással kislányom?
- El sem tudom mondani, hogy mennyire. Emlékezz vissza, egy évvel ezelőtt mindig olyan ideges és feszült voltam, nem lehetett velem nyugodtan beszélgetni sem. Most itt ülünk, nyugodt vagyok, boldog és kiegyensúlyozott.
- És ez a változás oka? A szex.
- Igen anya. Akkor azért voltam olyan mert nem volt meg a számomra megfelelő minőségű és főleg a megfelelő mennyiségű szex. Most már nincs ilyen problémám. Tomika is azért volt kétnaponta másik csajjal mert a megfelelő lányt kereste úgy ahogyan én meg a megfelelő pasit. És a végén egymásban találtuk meg.
- Hányszor szexeltek egy héten?
- Kétszer háromszor egy nap, de van úgy hogy négyszer is.
- Micsoda????
- Igen anya. Tudod öcsi kitartó, nagyon kitartó és igen kreatív az ágyban. Igaz nem csak ott, a zuhany alatt, itt a kanapén, az autóban, a strandon, a parkban, az iskola mosdójában és a ti ágyatokban is, az étkező asztalon, a konyha pulton.
- Ti szexeltetek a mi ágyunkban is?
- Kipróbáltuk az egész lakást. Ja és a legfontosabb hogy nagyon gyorsan tud regenerálódni, ha érted mire gondolok.
- Értem kislányom, értem.
- Csak még arra nem jöttünk rá hogy kitől örököltük ezt a hatalmas szex étvágyunkat?
- Hát nem apátoktól az biztos.
- Szóval akkor te vagy ilyen szex mániás.
- Én vagyok, vagyis lennék. Régen mi is sokat szexeltünk, de mostanra egyre kesebbszer, pedig én még nagyon igényelném a szexet. Apád tudod milyen, rendszerető, még a szexben is. Csakis hétvégén lehet róla szó, néha néha azért elő fordul hogy hétközben is, de semmi több. De nekem az kevés, többre vágyom. A huszonöt év összeköt minket, ezért megcsalni nem akarom, vibrátort nem szeretnék venni mert ha magtalálja akkor öt sérteném meg mert úgy gondolná hogy nem elég jó az ágyban. Tudom hogy már nem húsz éves, de azért nem vagyunk még öreg emberek!! Úgyhogy nagyon kivagyok éhezve a szexre, de hát ez van ezzel kell együtt élni.
- Sajnálom anya. Pedig én azt hittem hogy ti még rendszeres, aktív szexuális életet éltek.
- Persze rendszeres, aktív,  heti egy alkalommal és akkor sem biztos hogy én élvezem az egészet abban a húsz percben, de apád miatt úgy teszek mintha szuper lenne a szex.
- Tényleg? De hát ilyen hosszú idő után nem vagytok egymásra hangolodva a szexben?
- Egymásra hangolodás?? Kislányom. Mire én kezdenék bemelegedni és élvezném a szexet apád már végzett is.
- Hüha anya ez nagyon gáz. Mi Tomikával már a negyedik vagy az ötödik alkalom után egyszerre élveztünk el, igaz mire ő elélvez én már túl vagyok vagy tíz  hatalmas orgazmuson.
- Tíz orgazmus? Hogy csináljátok?
- Tudod mire a valódi aktus elkezdödne már addigra átéltem három négy orgazmust. Mindkettőnk számára az a fontos hogy a másiknak legyen jó, így sokkal több és nagyobb örömet okozunk egymásnak. Ismerjük a másik testének minden milliméterét, tudjuk hova kell nyúlni hogy még nagyobb élvezetet okozzunk és tudjuk hogy mit kell mondani elég egy szó is, és már attól élvezetesebb a szex. Tomikának ezt nem mondanám soha mert akkor elbízná magát és lehet hogy megváltozna minden, de én őt egy szex istennek tartom. Nekem ő a tökéletes pasi, hiába a testvérem.
- Hát meg kell mondanom öszintén volna mit tanulnom tőletek. De sajnos az én vágyaim már nem tudom megélni.
- Ugyan anya dehogynem tudod csak bátorság kell hozzá.
- Milyen bátorság kislányom? Nem akarom apádat megcsalni, nem érdemli meg.
- Nem kell megcsalnod, legalább is nem szó szerint.
- Hát akkor mire gondolsz? Neeeeeem, azt már nem, hogy a saját fiammal dugjak. Na azt már nem.
- Tomika fiatal, kitartó, fáradhatatlan és szuper. Hidd el nekem, nem okozna csalódást abban biztos lehetsz.
- Hogy jut ilyen az eszedbe lányom!!!
- Ez csak egy lehetőség anya, csak ki kell nyujtanod érte a kezed. Még fiatal vagy a szex mentes élethez, ráadásul gyönyörű nő vagy. Hosszú formás lábaid vannak kicsit széles csípő, kerek popsi, vékony derék, formás kerek cicik, a fekete hosszú hajad nagyon jól áll és az a fekete keretes szemüveg meg egyszerűen olyan dögössé tesz hogy bármelyik férfi azonnal ugrana a lábad közé csak csettintened kéne, igazi nehéz bombázó vagy. Abban meg teljesen biztos vagyok hogy öcsi sem hezitálna sokat rajta. Úgyhogy mérlegelj anya, a vágyak elnyomása vagy a szex adta öröm és gyönyör átélése és megélése minden nap akár többször is.
- Te teljesen megbolondultál kislányom!!
- Az lehet, de én meg akarom élni a vágyaimat és ha azt a saját testvéremtől kapom meg, nem érdekel, boldoggá tesz és  én is őt, ez a legfontosabb számunkra. Én így látom ezt anya.
Láttam rajta hogy elgondolkodik az előző mondatomon.
- De egy nagyon fontos dologról még nem is beszéltünk. Ugye védekeztek kislányom?
- Természetesen anya, szedek gyógyszert, bár ami azt illeti nem sok anyag kerül belém mert a számba szeretem Tomikát érezni.
- Jó jó kislányom a részletekre nem vagyok kíváncsi.
- Pedig lehetnél a lehetőség előtted áll, szó szerint. - és el nevettem magam.
- Most pedig megyek mert meg kell fognom az én istenem lábát, vagyis inkább mást fogok meg rajta. Puszi anya és gondold végig, a boldogságod csak egy karnyújtásnyira van.
- Menny már és érezzétek jól magatokat.
Siettem Tomika szobájába mert már nagyon érezni akartam magamban. Szinte berúgtam az ajtót, öcsi az ágyon feküdt és a telefonját babrálta, mikor meglátott rögtön nekem esett.
- Te tiszta hülye vagy, miért mondtad el anyának hogy dugunk?
- Mert mit kellett volna mondani szerinted, hogy megszállt bennünket a Szentlélek és azért jobb az eredményünk vagy mit? Különben is egészen jól fogadta úgyhogy ennek örömére most basszál meg mert hiányzik a faszod.
- Te megörültél? Itthon van anya.
- Na és, mondtam neki hogy miért jövök, úgyhogy tudni fogja hogy mi történik köztünk és persze hallani is fogja.
Szinte le szaggattam öcsiröl a ruhát ő pedig rólam és már szoptam is a farkát, közben pedig a kis ördög is elő bújt belőlem. Jó hangosan fogunk szeretkezni hogy anya mindent jól haljon és így hátha befolyásolni tudom majd a döntésben. Jó félórás heves és vad és persze hangos szexet nyomtunk Tomikával a végén pedig a kedvenccemmel felyeztük be. Fekszünk az ágyban összebújva, a melleimen a lenyelni nem tudott geci, és az előbbi kellemes fáradságot pihenjük ki mikor kopognak az ajtón.
- Én vagyok az gyerekek, be megyek.
- Gyere csak nyugodtan. - válaszoltam
Tomika rögtön eltakarta a farkát nehogy anya meglássa. Anya bejött és az ágy másik oldalán leült és nézett minket, de láttam hogy kicsit szaporán veszi a levegőt, mintha futott volna idáig.
- Csak azért jöttem szólni hogy apátok mindjárt itthon van és addigra gyertek le ti is vacsorázni. És kislányom te meg tüntesd el magadról azt a .... szóval tudod mit.
- Erre a finomságra gondolsz. - és az ujjaimal összeszedtem egy kevés adag gecit és lenyaltam.
- Naaaa, Lizi. Kérlek szépen. Viselkedj. Igyekezzetek mert apátok mindjárt megjön.
Aztán fölállt és Tomikát nézte.
- Egész izmos lettél kisfiam.
- Köszi anya. Lizivel járok a terembe egy kicsit gyurogatni.
- Látszik, olyan férfias külsőd kezd lenni.
A kisördög ismét dolgozni kezdett bennem.
- Én is nagyon imádom hogy ilyen izmos lett öcsi, nézd milyen mell izmai vannak és nézd ezeket a kockás hasizmokat. - és abban a pillanatban lehúztam Tomikáról a takarót és láthatóvá vált az a fél merev, nyálamtól csillogó gyönyörű fasza.
- Lizi!!- kiálltott fel Tomika
- Mi van! Anya is látott már faszt.
Közben anya tekintetét néztem aki pedig a félmerev csillogó faszt nézte nagyra nyílt szemekkel. Aztán hirtelen elforditotta a fejét és elindult a szobából kifelé.
Láttam hogy úgy nézett arra a faszra hogy azonnal szopta volna.
- Igyekezzetek lefelé. - szólt vissza anya.
Tomika fel akart kelni de én vissza nyomtam és szopni kezdtem.
- Mit csinálsz Lizi? Nem hallottad anyát? Apu mindjárt itthon van. Aaaaahhhhh, Lizi. Hogy miért nem tudok neked ellenállni?
- Azért öcsi mert istenien szopó...- a mondatot már nem tudtam befejezni mert öcsi a számba dugta a farkát és lassan baszni kezdte.
Egy fél perc múlva ismét hallom anya hangját.
- Óóóó, Jézusom, kislányom, nem volt elég az előbb?
- Nem anya, az előbb az csak egy rövidke szex volt, ez még kell hogy kibírjam a következő pár órát.
- De igyekezzetek mert apátok bármelyik pillanatban itt lehet. Ja és az előbb elfelejtettem mondani hogy vacsora előtt mondjuk meg hova megyünk az idén nyaralni. - anya kimenet a szobából én pedig újra szópni kezdtem még egy pár percig.
Nehezemre esett abbahagyni de muszáj volt. Letöröltem a maradék gecit a melleimről és miközben öltöztünk feltettem Tomikának egy kérdést.
- Öcsi, te megdugnád anyát? Láttam ám hogy figyelted anya formás fenekét.
- Lizi!! Milyen kérdés ez és nem is figyeltem.
- Ez egy egyszerű kérdés. Elméleti szinten ha volna rá lehetőséged megdugnád anyát?
- Dehogy is.! Ő az anyánk!
- Öcsi, ha nem tűnt volna fel a nővéred negyed órája szopott le. Szóval, elméletileg?
- Öszintén, vertem már ki a farkam anyára gondolva többször is, de ez még azelőtt volt hogy mi egymásra találtunk. Úgyhogy elméletileg ha lehetőségem volna, igen, megdugnám.
- Szuper. Köszi Tomika.
- Ez most mi volt Lizi?
- Ez? Ez egy kérdés volt, egy nagyon fontos kérdés volt Tomika.


Megjött apu is és az étkezőben az asztalnál ültünk mikor bejelentették hogy az idén a Maldív- szigetekre megyünk nyaralni két hétre, full luxus, lesz minden, nagyon örültünk neki. Hirtelen nagyon sok gondolat forgott a fejemben. Milyen szuper lesz majd Tomikával a fehér homokos óceán partján lovagolni azon a csodálatos faszán és hogy mennyi fantasztikus orgazmust fogunk együtt átélni és milyen jó lesz majd neki nyomni egy pálmafának, elé gugolni és nagy örömmel és hévvel leszopni. De a következő gondolat már nem volt ilyen vidám, hogyan fogom vagyis fogjuk kibírni a nyolc tíz órás repülőútat szex nélkül. Mert ugye egy repülőgépen nem igazán van lehetőség erre, pláne úgy hogy anyáék is ott lesznek. Aztán anya hangja zökkentett vissza a valóságba.
- Segítenél kislányom?
- Persze anya, megyek.
Megfogtam pár üres tányért és mentem anya után a konyhába, míg a mosogatógépbe pakoltunk láttam anyán hogy kicsit zavarban van.
- Kérdezz nyugodtan, amit csak akarsz.
- Nagyon hangosak és hát hogy is mondjam, nagyon szókimondóak voltatok az előbb.
- Nem nagyon szeretünk némán szeretkezni, de mikor muszáj akkor muszáj, de az előbb nem volt az, és ennyire vadak sem szoktunk lenni,  inkább a gyengéd szeretkezés hívei vagyunk, de a tudat hogy te tudod hogy mit csinálunk az nagyon beindított bennünket. Mi a néma gyerekeknek az anyja sem érti a szavát elvét valljuk, tehát mi kendőzetlenül, nyíltan és őszintén megmondjuk mit szeretnénk mi a jó vagy éppen mire vágyunk. Mondjuk tegnap én az anál szexet részesítettem előnybe, de az tegnap volt, ma már a hagyományos szex volt a vágyam, ha én ezt nem mondom meg Tomikának akkor azt hinné hogy ami tegnap jó volt az ma is jó, hát nem. Mi mindent megbeszélünk azért ismerjük már egymást ennyire jól.
- Ti aztán tényleg nagyon egymásra hangolodtatok és tényleg szereted az anál szexet?
- Imádom, néha jobban élvezem mit a hagyományos szexet, hatalmasakat tudok élvezni tőle, de persze ehhez kell Tomika is aki nagyon gyengéd és figyelmes ilyenkor. Különben is három örömforrást rejtő lyuk van rajtam, na és persze ezek - és megmarkoltam a melleim-. Mert ti nem művelitek az anál szex nyújtotta örömöket?
- Sok éve akartam apáddal kipróbálni, de aztán három napig fel sem állt neki. Undorítónak tartja.
- Akkor te még popsi szűz vagy?
- Hát igenis meg nem is.
- Ezt nem értem.
- Tudod, uborkával és az ujjaimal már többször is kipróbáltam, mikor masztizni szoktam általában a fenekem sem hagyom ki és nagyon élveztem, de igazi férfi még nem járt ott.
- Értem már. Látod ha tetszik a szex eme formája Tomika felavatna szívesen. Nagyon ügyes ott is az ujjaival és a nyelvével is.
- A nyelvével?
- Igen anya, öcsi csak egy erogén zónának tartja és nem gondol bele mást, és annyira ügyes a nyelve hogy attól elélvezek és máshova nem is nyúl csak a nyelvét használja.
- Ha ennyit szexeltek hogyan bírjátok ki azokon a bizonyos női napokon szex nélkül?
- Szex nélkül alig bírom ki az éjszakát nemhogy négy öt napot. Mi akkor is szexelünk.
- Apád akkor hozzám sem ér, ti hogyan csináljátok?
- Tampont használok mint te, Tomikát nem zavarja ha egy kis darab madzag lóg ki belőlem, persze ilyenkor csak az anál szex működik. Ilyenkor is használná a száját is de azt én nem engedem.
- Hát ti aztán tényleg mindent megbeszéltek, más nő titkolja az ilyen dolgokat ti meg szexeltek is közben.
- Másképp nem működik, csak így lehet a másikat boldoggá tenni ha mindent megbeszélünk, és egy nő életéhez ez is hozzátartozik minek titkolni.
- Nálunk ilyesmiről szó sincs,  apádnál csak az évek alatt berögzült dolgok működnek, semmi változás csak az a három négy póz és kész, apád csak akkor ad ki hangot magából mikor a végén elmegy, de az sem egy egetrengető. A szexről beszélni,vele, vagy hogy ujjitsunk valamit, szó sem lehet róla. Persze én hangot adnák az élvezetnek persze ha élvezném a szexet. De amit ti csináltok azt már magában is élvezet volt hallgatni.
- Szóval élvezted, tán még masztiztál is rá?
Csak egy nagy mosoly volt a válasz.
- És jó volt, anya.
- Nagyon jó és jót is élveztem rajtatok szinte veletek együtt.
- Hát ez szuper, akkor döntöttél is?
- Dehogy is. Neem!
- Anya, te....
A kérdést nem tudtam feltenni mert jött apu.
- Miről beszélgettek édesem?
- Csak a nyaralásról drágám, hogy milyen jó lesz majd pihenni és kikapcsolódni végre azon a gyönyörű helyen. Menj csak vissza Tomikához és tervezgessetek tovább, nemsokára visszük a desszertet.
- Jut valami külön desszert nekem is?
- Hát persze drágám. - és anya megcsókolta aput aki a csók után visszament az asztalhoz, Tomikára néztem aki pedig anyát figyelte.
- Hüha anya, apu be van indulva, lesz itt szex estére.
- Hát én is csodálkozom rajta, hiszen nincs szombat.
- Megmondom én hogy miért van rád gerjedve apa.
- Na miért, kislányom?
Le mutattam a lábára amit a miniszoknya alig takart és kilátszott a combfixes harisnyája ami igen szexi csipke szegélyes volt.
- Nehogy már ettől?
- Tomika alig bírja levenni a szemét rólad, és biztos vagyok benne hogy igen kényelmetlen viselet neki most a nadrágja. És biztos hogy aput is ez a látvány izgatta fel.
- De hát ez csak egy harisnya.
- Igen az, de az összkép a harisnyával együtt nagyon izgató látvány. Tomika pedig nagyon odavan a szexi fehérneműkért, annyira hogy jó pár darabom végezte a kukában mikor meglátta rajtam, mert úgy bevadult a látványtól hogy letépte rólam. Úgyhogy most biztosan igen piszkos gondolatai vannak rólad. Látom a szemében a vágyakozást.
- Hát persze utánnad vágyakozik.
- Utánnam? Minek hiszen tudja hogy nemsokára megkaphat. Utánnad vágyakozik anya, utánnad.
- Tényleg? De hadjuk is ezt, mit akartál az előbb kérdezni.
- Te boldog vagy apuval így hogy nem tudod megélni a benned tomboló szexuális vágyakat?
- Vannak boldog időszakaink de alapjába véve, nem, nem vagyok boldog mellette. De a nagyobb baj az hogy nem érzem magam nőnek nem vagyok szexi, kívánatos, és dögös sem.
- Ez marha nagy baromság anya. Te nagyon is szexi, kívánatos és nagy is dögös nő vagy.
-  Lehet hogy más férfiak szemében az vagyok, de pont annak a szemében nem akinek kellene.
- Ugyan anya, biztos hogy apu is annak tart, csak nem mutatja ki.
- Hát éppen ez a baj, hogy nincs megerősítő visszajelzés.
- Látod, ezért is kellene lépned, öcsivel minden nőiességet megélhetnél. Mit látsz az asztalnál?
- Apádat és Tomikát.
- Anya, ne így gondolkozz.
- Mert te mit látsz, kislányom?
- Ha a te szemeddel nézném, én életem két legfontosabb férfiját látom. Apunak odaadtad az életed, Tomikával megélheted az életet. Azt az életet amit már évek óta elnyomsz magadban. A szexuális életed. Tomikával megélheted a vágyaidat, a kivánságaidat, a legpiszkosabb, legmocskosabb fantáziadat is, ő teljesíteni fogja és egy pillanatát sem fogod megbánni.
- Te tényleg így gondolod?
- Tényleg. Te egy igazi dekoratív, milf nő vagy, olyan erotikus kisugárzással hogy annak férfi nem tudna ellenállni. Bármelyik pasi a fél karját oda adná ha egy órát a formás lábaid között tölthetne. Ha nem engeded ki magadból egyszer csak felrobbansz és olyan leszel mint én egy évvel korábban. Jönnek majd a veszekedések a kiabálások ami még kevesebb szexhez vezet majd és lehet hogy válás lesz a vége. Ezt akarod?
- Nem, dehogy is. De olyan nehéz ez. Nagy döntés.
- Te, a kemény üzletasszony hozzá vagy szokva a nagy döntésekhez. Tíz meg száz milliókról döntesz, szinte pillanatok alatt, a saját boldogságodon meg hezitálsz?
- Nem ugyanaz a kettő.
- Akkor tegyük eggyé.
- Hogyan, kislányom?
- Ez most lehet hogy egy kicsit bizarrul fog hangzani. Tegyük fel hogy Tomika egy menő árucikk, te aláíród a szerződést és már viheted is. Itt a nyereség nem milliókban fog jönni hanem az orgazmusok számában és ez nem határozott idejű szerződés hanem örök életű. A lelked is boldog lesz meg a tested is. Két legyet egy csapásra.
- Úgy látom hogy az eszedet is tőlem örökölted.
- Meg mást is amiben jó vagyok. Nézd meg öcsit egy főnyeremény.
- Eléggé megnéztem a szobában. Olyan férfias, erős, duzzadnak az izmai.
- Nem csak az izmai duzzadtak.
- Igen, nem csak az, láttam. Akkor ott és most is olyan érzések fogtak el amit már nagyon régen éreztem. Olyan vastag és egyenes farka van és kopasz . Uuuuhhhh, kislányom. Tiszta nedves a bugyim, már megint és bizsereg az egész testem.
- Láttam rajtad ott is, legszívesebben elkaptad volna Tomikát.
- Hát legszívesebben azonnal meglovagoltam volna.
- Akkor miért hezitálsz még. A tested már jelezte hogy szüksége van a törödésre. Hát add meg neki ami jár.
- Nem is tudom kislányom. A testem nagyon vágyodik utánna, de az eszem pedig ellenzi. Most mire hallgassak, melyik felemet győzzem meg, melyik variáció lenne a jó? Mivan akkor ha engedek a csábításnak és megváltozom és apád észreveszi rajtam?
- Ti sem vettetek észre semmit rajtunk az elmúlt egy évben. Ezt te is megtudod oldani. Apu úgyis sokat dolgozik, keveset van itthon, tehát több időt tölthetsz öcsi karjai között. Szombat esténként apuval szeretkezel, a többi napokon meg Tomika tesz nagyon boldoggá, naponta többször is. Apuval is másabb lesz majd és annak ő is örülni fog, az öcsivel átélt élményekre gondolsz majd és így lehet hogy az apuval töltött időt is máshogy éled meg. Tudom hogy csúnya dolog szex közben másra gondolni, de  ha így lesz könnyebb akkor tedd azt.
- Lizikém nagyon sok felnőtt megirinyelné a gondolkodás módodat.
- Köszi anya. De nem gondolkodom én máshogy csak én mindent megteszek hogy boldog legyek és hogy Tomika boldog legyen, ez visz előre az életben. Öcsi pedig mindkettőnket boldoggá tudna tenni.
- Mindkettőnket? Egyszerre?
- Hűha anya, ez most kétértelmű kérdés volt.
- Te mondtad hogy a legpiszkosabb fantáziámat is megélhetem. Hát nekem elég piszkos fantáziám van.
- Az nekem is elég piszkos, de Tomika még rajtam is túltesz.
- Hadjuk abban ezt a beszélgetést kislányom, mert már teljesen átázott a bugyim.
- Jól van anya, a döntés rajtad áll.
De akkor előbújt belőlem a biszex hajlamom, amit még Tomikának sem mondtam el. Bátorságot vettem magamon, közelebb léptem anyához, és a bal kezemmel feljebb húztam azt az amúgy is rövid miniszoknyát és a jobb kezemet pedig végigsimitottam anya pináján.
- Aaaaahhhhh, kislányom, mit csinálsz? - a kezem után nyúlt de nem azért hogy elvegye hanem azért hogy még erősebben rányomja.
- Tudod anya nem csak Tomika vágyakozik utánnad. Olyan forró és nedves vagy.
- Édes kislányom, te tényleg az én lányom vagy. - és hatalmas mosoly ült ki az arcára.
De Tomika hangja megtörte a felismerést hogy mindkettőnkben ott rejtőzik a saját neműnk utáni vágyakozás és amit lehet hogy együtt fogunk egymáson felfedezni.
- Mikor hozzátok már azt a süti, nagyon éhesek vagyunk már a desszertre.
- De türelmetlenek vagytok, de visszük már is. - szólt vissza anya
Anya meg igazította a szoknyáját és vissza mentünk az asztalhoz. Még vagy egy órát beszélgettünk a nyaralásról, tervezgettünk. Nagyon belemerültem a gondolataimban hogy milyen csodás lesz majd ott szeretkezni, de anyán is elgondolkodtam, hogy mekkora szexuális feszültség lehet benne. Anya szavait hallva tértem vissza.
- Lizi? Kislányom jól vagy?
- Persze, jól vagyok, csak kicsit elgondolkodtam.
- Éspedig?
- Hát arról hogy milyen szerencsés vagyok hogy ilyen családom van. Csodálatos szüleim vannak akik lehetővé teszik azt , hogy ilyen gyönyörű helyen nyaralhassunk. De persze öcsit sem hagyom ki mert nagyon jó testvérek vagyunk. Szeretlek benneteket.
- Drágám kislányom, hát ez nagyon megható volt.- mondta anya
- Látod drágám, érdemes ennyit dolgozni, a mi gyerekeink legalább megbecsülik a munkánkat és nem szórják a pénzt mint más gazdag családoknál látjuk. Mi is nagyon szeretünk benneteket. - mondta apa kicsit meghatódva
- De ha már a munkánál tartunk holnap én korán kelek így én elmegyek lefeküdni. Te is jössz édesem?
- Persze, mindjárt, menj csak előre és viszem a desszertet is.- sejtelmesen válaszolt anya
Apu nagy mosollyal az arcán ment felfelé a lépcsőn.
- Na édeseim, töltsétek kellemesen az éjszakát. Lizi neked meg köszönöm szépen a beszélgetést, ígérem átgondolom a tanácsod.
- Jól van anya, siess mert apu már biztosan izgatottan vár. - átöleltem anyát aminek hatására olyan áramütés szerű érzés futott végig rajtam.
Aztán egymás szemébe néztünk és anya szája közeledett az enyémhez, és akkor jött a felismerés. Az anyám meg fog csókolni, a saját anyám, az öcsém előtt. Mikor megéreztem az ajkát szinte lerohantam volna, finom, puha volt és izzott a vágytól az ajka, de sajnos csak rövid ideig tartott. Meg sem tudtam szólalni annyira meglepődtem. Utánnam Tomika felé fordult aki szó szerint tátott szájjal nézte a történést.
- Anya, te, te megcsókoltad Lizit.
- Igen, kisfiam, mert vágytam rá. Tetszett?
- Csak annyira mint minden férfinak akitől fél méterre két dögös nő csókolózik és láthatóan vágynak egymásra.
- Akkor tetszett. Szeretnéd te is?
- Szeretném, szeretném nézni még órákon át hogy csókolóztok, nagyon izgató volt.
- Hát az nem lehetséges, de ugyanazt megkaphatod te is mint a nővéred.
- Azt is szeretném.
Anya Tomika felé fordult és az ő ajkuk is nagyon lassan közeledett egymáshoz, öcsi átkarolta anya derekát, de ha tíz centivel lejjebb teszi a kezét akkor már azt a formás fenekét fogta volna ( szerintem az volt a gondolata de nem merte megtenni ). Tényleg nagyon izgató látvány volt anyát és az öcsémet csókolózni látni. Aztán az ő csókjuk is hamar véget ért. Tomika úgy vigyorgott mint a vadalma.
- Jó éjszakát gyerekek és csak halkan ám.
- Jó éjszakát anya neked is.
Mindketten néztük anyát ahogyan a  lépcső felé távozik.
- Olyan jó feneke van anyának, most már látom hogy kitől örökölted.
- Megdugnád mi?
- Meg én.
- Akkor szólok anyának.
- Ne hülyülj már Lizi!
Anya után szóltam aki már a lépcsőn ment.
- Anya, Tomika szeretne mondani valamit.
Anya visszafordult és nagyon huncut mosoly volt az arcán, szerintem minden szót hallott.
- Igen, kisfiam?
- Csak, csak azt szeretném mondani hogy nagyon szeretlek és csodálatos nő vagy.
- Köszönöm szépen. Én is nagyon szeretlek benneteket.
Aztán eltűnt az emeleten.
- Mi a fene volt ez Lizi. Miért kellett ez és mi volt ez a csók?
- Egy nagyon finom csók.
- Azt én is éreztem, de miért is történt ez.
- Azt én sem tudom öcsi, de most gyerünk fel a szobába mert kíváncsi vagyok valamire.
Tomikát kézenfogva húztam magam mögött a szobájába ami közelebb volt anyáék hálószobájához mint az enyém. Öcsi már hevesen csókolni akart de én lenyugtattam hogy mindjárt megkaphat csak várjon egy kicsit. Lefeküdtünk az ágyra és vártunk, nem hiába, nemsokára anya hangját lehetett hallani a semmivel össze nem keverhető hangokat.
- Mi most tényleg azt hallgatjuk hogy anyáék basznak. - kérdezte Tomika
- Pontosan öcsi. Nem izgat fel téged. Délután anya pont ugyanezt élte át.
- Ebbe bele se gondoltam, akkor ő is biztosan ezért élvezi ilyen hangosan most a szexet mert eddig sose lehetett hallani mikor dugnak.
- Látod öcsi mennyire izgató tud lenni ha hallasz valakit kefélni. Annak idején engem is felizgatott ahogy te basztad azt a csajt.
- Emlékszem, jó hangos voltál. De öszintén megmondom engem meg a te hangod izgatótt fel, de akkor még nem tudtam hogy egyedül vagy.
Közben anya egyre hangosabb lett és pár perc múlva kiszakadt belőle a mit tudom én hány éve felgyülemlett szexuális feszültség egy része.
- Apu jól elintézte anyát. - mosolygott öcsi - mint ahogy most elintézlek én téged.
- Várj még egy kicsit Tomika, szerintem még nincs vége.
Igazam is lett, mert anya újból elég hangosan nyögött és sikongatott, rámarkoltam az öcsém farkára ami beton kemény volt és persze az én pinám is csöpögött már
- Jó a műsor mi? - kérdeztem
- Nagyon izgató hangja van anyának, amúgy is de így meg aztán pláne.
- Te izgatónak találod anya hangját?
- Nagyon. Ez gáz mi?
- Öcsike, mi egy perverz páros vagyunk, egymással baszunk, miért lenne ez gáz. De így belegondolva igazad van. Olyan ez mint egy jó pornó film kép nélkül, csak a hang és csak a képzelet.
Újból hallani lehetett hogy anya ismét közeledik a csúcs felé és az előbbinél hangosabban mutatta ki hogy fel is ért oda, aztán csend lett.
- Hát ez nem semmi volt. - fordultam Tomika felé - és most mi jövünk, de mi nem lehetünk ilyen hangosak.
- Nem baj Lizi, holnap reggel majd az utca tudtára adjuk hogy milyen jók vagyunk. - és elnevettük magukat.
Elmentünk zuhanyozni ahol már elkezdtük egymás izgatását, mikor beértünk az ágyra egymásnak estünk mint két bolond, nyaltuk faltuk egymás testét, elég hosszúra sikeredett az esti szeretkezésünk és elég fárasztó is volt. Úgy kimerültem hogy nem volt erőm visszamenni a saját szobámba így Tomika karjai közt aludtam el.


Reggel szokás szerint én ébredtem fel először, Tomika még jó mélyen aludt és az én ébresztésemre várt ami szokás szerint a nap első szexe. Megyek le a konyhába kócos hajjal, gyűrött fejjel alig látok ki a szememen, hogy megigyam az ébresztő kávémat. Fordulok be a konyhába mikor egy ismerős hangot hallok.
- Jó reggelt kislányom.
Szinte megilyedtem úgy meglepődtem.
- Anya. Te hogyhogy itthon vagy. Bocsi, jó reggelt neked is.
- Mondtam apádnak hogy a héten már nem megyek be dolgozni az irodába, itthon maradok és megszervezzük a nyaralást. Tessék itt a kávéd, ahogy szereted és hogyhogy meztelen vagy.
- Köszönöm szépen. Nekem ez a pizsamám, én így alszom mindig, így a kényelmes, most függetlenül Tomikától. De ugye nem a nyaralás miatt vagy itthon?
- Nem, tényleg nem. Döntöttem.
- Naaaa, az szuper és hogyan, mert az este nagyon jól sikerülhetett a hangokból ítélve.
- Igen nagyon jó volt, végre, hosszú évek óta és ezt neked köszönhetem.
- Dehogy nekem, én csak elmondtam a lehetőségeket, a döntés a te kezedben volt. Hogyan döntöttél?
- Engedek a csábításnak, élni akarok, élvezni akarok, annyit amennyit csak lehet minnél többet, minnél sűrűbben. Tomikát akarom és téged is. Egyszerre, mind kettőtöket. Át akarom élni az elfolytott szexualitásomat,  újra nőnek akarom magam érezni, dögösnek, szexinek, kívánatosnak, minden vágyamat szeretném megélni, együtt veletek.
- Anyaaaa, ez szuper. Nagyon jól döntöttél, és hogy jutottál erre a döntésre.
- Így utólag nézve könnyű volt, nem is tudom hogy előtte miért hezitáltam annyit. Már akkor döntöttem mikor megsimogattad a puncimat. Az olyan jó érzés volt és az az esti csók is. Ha apád nem akart volna szexelni akkor már az este meglátogattalak volna benneteket. Az első orgazmus előtt arra gondoltam hogy Tomikával vagyok együtt az nagyon fel tűzelt, utánna már te is beszálltál közénk, na az volt az igazi.
- Igen hallottuk. De mióta van benned ez a kettősség,  a lányok utáni vonzódás?
- Nagyon régóta, van egy leszbi munkatársam, nagyon jó barátnők vagyunk,  régóta ismerjük egymást, vele próbáltam ki először a női szexet, persze még apád előtt, és azóta vágyodom utánna. Na és nálad mikor alakult ki?
-  Egy buliban többet ittunk mint kellett volna és az egyik barátnőmmel össze melegedtünk. Akkor poénnak gondoltam de olyan jól nyalt mint addig egy pasi sem. Utána többször összebujtunk és élveztük egymás társaságát.
-  Akkor ez most mindkettőnk számára ismét újdonság lesz és boldog vagyok hogy veled élhetem át újra.
- Én is örülök neki, de Tomika hogy fog ennek örülni. Nemcsak annak hogy minket látni fog szeretkezni, hanem főleg neked. Már az este megdugott volna.
- Igen hallottam, minden szavát és nagyon izgatóan hatott rám.
- Madarat lehet majd vele fogatni, biztosan először nem érti majd hogy mi is történik de nagyon boldog lesz az biztos. Boldoggá fog tenni bennünket, ha azt kéred tőle hogy neked csillag kell az égről, azt fogja kérdezni hányat hozzon le. Ebben biztos vagyok. Minden kívánságodat teljesíteni fogja, legyen az bármilyen extrém is. A világ legboldogabb embere lesz majd, velem együtt.
- Én is ugyanígy vagyok, bármilyen kívánságotokat teljesitem, csak boldogok legyünk így hárman együtt.
-  Akkor vedd fel a legdögösebb fehérneműdet és azt a tegnapi combfixes harisnyádat, kend be magadat az én kókuszos testápolommal és ébreszd föl Tomikát.
- Nem kislányom, az maradjon csak a te kiváltságod, én majd csatlakozom hozzátok valamikor, legyen meglepetés, mindkettőtöknek.
- De anyaaa, miért nem együtt keltjük fel Tomikát?
- Menj kislányom. Meglepetés. Tudod.
- Jól van megyek, de ne gyere soká.
Elindultam, de anya utánnam szólt.
- Már egy csókot sem kapok?
Szaladtam vissza hozzá, átöleltem a nyakát és megcsókoltam, gyengéden, finoman és nagyon boldogan. A nyelvünk lassan ismerkedett egymással, nagyon izgató volt a saját anyámmal smárolni. Kezdett a vágy és az izgalom felül kerekedni rajtam, egyre hevesebben csókoltam a kezem is felfedező útra indult. Anyán csak egy hosszú póló volt amiben aludni szokott, én már a póló alatt jártam és azt a formás fenekét gyurtam és simogattam, de anya eltolt magától.
- Menj ébreszd fel az öcsédet, majd ezt meg később folytatjuk.
- Ne várass sokáig minket.
A reggeli szokásos rituálékat elvégeztem és mentem Tomikához, bebújtam a takaró alá és szopni kezdtem mint ahogy minden reggel, de most hevesebben mert tudtam hogy ismét egy nagy fordulat jön az életünkbe, az anyánk. Tomika közben felébredt és elkezdtük a szeretkezést most jobban élveztem mint eddig bármikor, hiszen tudtam illetve reméltem hogy anya nemsokára bejöhet hozzánk. Sok pózon és én már egy jó pár orgazmuson túl voltam amikor éppen az öcsémen lovagóltam, háttal neki, így nem láthatta hogy anya osonva jön be a szobába. Nagyon dögösen nézett ki, fekete csipkés bugyi ami alig takar és szinte átlátszó az egész, a melltartó szinte ugyanaz, azzal a különbséggel hogy anya fél melle kilátszott belőle és az a combfixes harisnya ami az este volt rajta, az egész pedig megspékelve egy fekete magassarkú cipővel. Már most sajnáltam anyát mert ha Tomika ebben a szettben meglátja biztosan letépi róla, és tuti nem volt olcsó. Szépen ki sminkelve, úgy nézett ki mint egy pornó színésznő, a tegnap esti film folytatása, csak most a képet élvezhetjük. Anya nagy szemekkel nézte ahogy az öcsém faszán ugralok a tüzes pinámmal, irtó izgató érzés volt hogy valaki néz szex közben, nem volt még ilyen, legalábbis nem tudok róla. Tomika íróasztalánál van egy nagy bőr forgószék, ami igen kényelmes ( már azt is kipróbáltuk)anya oda húzta az ágy végéhez, kb. fel méterre, bele ült, a két lábát felrakta a karfára és elkezdte magát simogatni miközben minket nézett. Én már kezdtem ebben a pózban fáradni, így megfordultam Tomika faszán úgy hogy ne lássa hogy anya is a szobában van, a mellkasára döltem és most Tomika kezdte baszni a pinám, amit anya két méterről nézet, én csak jajgattam, nyögtünk olyan jó volt egymást érezni.
- Basszad a pinám, aaaaahhhhh, basszál keményen öcsi, aaaaahhhhh, mééééég, nagyon basszál.
A következő percben hatalmas orgazmus söpört végig rajtam, de már tudom hogy az öcsémet ez csak még jobban felpörgeti. Felült velem a lábait maga alá húzta így a sarkán ült, én az ölében a farka tövig bennem, markolja a fenekem és úgy mozgok rajta előre hátra. A hosszú hajammal próbálom mindig az arcát takarni nehogy meglássa hogy nem vagyunk egyedül. Egyszer csak érzem hogy az ujjai a hátsó bejáratom kezdte izgatni és tágítani, de most nem voltam ráhangolodva az anális szexre, de a száját szívesen érezném ott.
- Most nem szeretném ha megbasznád a seggem,de azért kinyalhatod.
- Jól van akkor forduljon meg és pucsicsd ide azt a gyönyörűséget.
Eszembe jutott ha megteszem rögtön észreveszi anyát így másra kértem.
- Most állva nyalj ki.
- Jól van ahogy parancsolja kedves hölgyem.
Lassan kezdtem felállni, Tomika farka nagy cuppanással csúszott ki belőlem, fogtam a fejét hogy még véletlenül se tudjon másfél nézni és közben egymás szemébe néztünk. Lassan egyenesedtem fel, öcsi közben végig csókolta a testem, mikor a pinám a szája magasságában volt rögtön rávetette magát a megduzzadt csiklómra és a szemérem ajkaimra.
- Nyald a pinám, nyaljál öcsi.
Nem nagyon kellett biztatni mert imád és tud is nyalni amit anya is biztosan értékelni fog, éreztem hogy újból élvezni fogok ha hagyom hogy tovább folytassa, ezért eltoltam a fejét. Megfordultam, pucsitottam, és a seggem rátoltam az arcára, öcsi megfogta azokat a gömbölyű fél gömböket, széthúzta öket és mindenféle undor nélkül bele mélyesztette a nyelvét. Imádom ahogyan nyal, közben anyát néztem aki már három újjal dugja magát, az egyik melle már kibontva és nagyon gyorsan vette a levegőt. Kihúzta az ujjait a pinájából, széthúzta azokat az óriási szírmokat, amiből csurgott ki a pinalé és akkor elém tárult az a hely ami életet adott az öcsémnek és nekem. Gyönyörű volt, igaz nem volt olyan szép rózsaszín, inkább olyan barnás színű volt, de akkor is gyönyörű volt. Tomika meg már igencsak gyorsan járatta a nyelvét a hátsómban.
- Nyald a seggem, úgy nyaljál mint ahogyan anya seggét nyalnád, uuuuhhhh.
Ekkor Tomika olyan mélyre dugta a nyelvét amilyen mélyen még sosem járt bennem, én pedig húztam még az agyát.
- Ez az öcsi képzeld azt hogy anyát nyalod, óóóóóó igen, jóóóóó, mééééég, csináld mééééég. Dugd mélyebbre a nyelved. Uuuuhhhh, ez az öcsi nyaljál, mindjárt élvezek, aaaaahhhhh, mééééég, nyaljál, öcsiiiiiiii.
Ismét hatalmas orgazmust éltem át, de éreztem azt is hogy Tomikát ezzel a pár mondattal nagyon felizgattam, így hát elérkezettnek láttam az időt hogy be avassam. Háttal az ölébe ültem, természetesen a faszát magamba igazitottam, amit sokkal nagyobbnak éreztem, gondolom az előbbi mondatoknak köszönhetően. Csak a fejem fordítottam felé, át karóltam a nyakát, persze a hajammal takartam a kilátást.
- Finom voltál mint mindig, de most sokkal gyorsabban élveztél mint eddig.
- Azért öcsi mert jól nyalsz. Van egy meglepetésem számodra.
- Hűha, mi az? Új pózt próbálunk ki vagy vettél egy új műfaszt? Mi az mondjad már.
- Tudod hogy nagyon imádlak, de most ...
- Csak nem ez az utolsó szexünk, nehogy azt mond!!
- Nem, dehogy, sose cseréllek le más pasira. - hallottam ahogy a sziklák tömkelege gördül le az öcsém szívéről.
- Csak hallgass végig, szóval mostantól másra is oda kell figyelned, mást is szem előtt kell tartanunk és mást is be kell engednünk a szexuális életünkbe. Boldoggá kell tennünk, nagyon nagyon boldoggá.
- Te miről beszélsz, meg ártott a sok orgazmus, vagy mi van?
- Tomika mostantól megvalósulhat az álmod, minden vágyad.
- De hiszen nekem már minden álmom és vágyam megvalósult általad.
- Még közel sem Tomika, még az én vágyaim és álmaim sem valósultak meg teljesen.
- És hogyan valósulnak meg ezek a dolgok?
- Nem az a kérdés hogy hogyan hanem hogy kivel.
- Kivel??
- Igen öcsi, kivel.
- Na és kivel, Lizi?
Akkor a fülem mögé tűrtem a hajam és oldalra fordultam, hogy Tomika jól lássa anyát aki addigra meg igazította magán a fehérneműt.
- Jó reggelt, kisfiam.
- Anya, te mit csinálsz itt és mi a fene folyik itt?
- Gyönyörködőm a látványban, bennetek, abban ahogy egymásra vagytok hangolodva hogy milyen boldogok vagytok együtt és irigykedem hogy a huszonöt év házasság alatt ilyenben nem volt részem.
-  Anya az a személy aki megvalósítja az álmainkat és vágyainkat, és nekünk pedig az ő vágyait és álmait kell megvalósítani. Öt is boldoggá kell tenned illetve tennünk.
- Szóval azt mondod hogy anyával is szeretkezhetek mostantól?
- Igen kisfiam, azt. Én is át akarom élni azt amit itt láttam az előbb. Hatalmas orgazmusokat akarok, bárhol, bármikor csak szólsz és én a tied illetve a tiétek vagyok. Minden kivánságodat teljesítem, de ennek fordítva is így kell lennie. Mindent részletesen elmagyarázunk majd de most már érezni akarlak benneteket.
- Most ez komoly? Tegyleg megdughatlak ezután? Szerintem csak álom az egész, biztosan csak álmodom. Ez nem lehet a valóság.
-  Ez a valóság, minden lehetséges, akár ebben a szent pillanatban is.- válaszolt anya
- Hát, hát nem is tudom hogy mit mondjak. Olyan sokat gondoltam rád, de hogy ez egyszer valóra is válhat, na arra soha.
- Hát öcsi most valóra vált, mostantól minden lehetséges.
- A legfontosabb nők vagytok az életemben és ígérem hogy nagyon boldoggá foglak tenni anya, nem fogsz csalódni.
- Tudom kisfiam, tudom. De most elég az érzelgősségből, inkább élvezzük az egymásra találást. Látni akarom ahogy megdugod a nővéred.
Előre hajoltam és vártam hogy meginduljon bennem az a csodálatos dugattyú, ami már oly sok orgazmust okozott nekem. Tomika lassan kezdett el mozogni, teljes hosszában járatta a faszát, anya figyelte az egészet és simogatni kezdte a testét, de semmi izgatót nem tett láthatóvá magán. Öcsi már kezdett gyorsítani a tempón, markolta a seggem és úgy húzott magára, nagyon élveztem, anya felkelt a székből és közeledett az ágy felé.
- Nagyon dögös vagy anya, irtó szexi. - dicsérte anyát aki még női szemmel is tényleg dögös és szexi volt.
- Tetszem?
Lassan körbe fordult, közben erotikusan simogatta magát, mikor háttal állt megsimogatta azt a formás kerek fenekét, kis terpeszbe állt és széthúzta öket, kicsit előre hajolt és megriszálta. Mindketten felnyögtünk a látottaktól, Tomika megfogta a hajam és gyengéden hátra húzta, tudom ilyenkor nagyon be van indulva, keményen baszta a pinám, csattogott a bőrünk. Anya nagyon lassan négykézláb mászott fel az ágyra, a fenekét jól kinyomva, és közeledett felém, vártam már hogy mikor ér hozzám, kívántam, nagyon kívántam. Aztán megcsókolt, először gyengéden aztán egyre hevesebben, a szájába nyögtem ahogy Tomika a látottaktól egyre vadabbúl baszott. Ez a szituáció mind hármunknak új volt és nagyon izgató is, az öcsém faszát is jóval hosszabnak és vastagabbnak éreztem, szinte feszítette a pinám. Anya elvált a számtól és most a saját fia felé közelít, simogatja közben a hátam, ez is nagyon új érzés, egy finom, puha női kéz érintése, hátra fordítom a fejem hogy lássam a történéseket. Anya ujjai a gerincem mentén haladt egészen a pinámig, simogatni kezdte a hátsó bejáratom, majd öcsi dugattyúként mozgó faszát. Aztán anya Tomika testét csókolta végig egészen a farka tövétől kezdve egészen a szájáig, öcsi hevesen smárolt le anyát, két kézzel összefogta anya korom fekete haját és úgy húzta magához. Elvált a szájuk egymástól, egymás szemét nézték mikor elhangzott Tomika szájából a mondat amit szerintem gondolatban már oly sokszor kimondta anyának.
- Szopjál le.
Anya pedig boldogan szopott, tövig bekapta  a faszt, Tomika hátrahajtott fejjel élvezte anya száját. Mikor kivette a szájából újra a pinámhoz rakta én pedig hirtelen tövig toltam rá magam, óriasit nyögtünk mindketten. Anya újra csókolni kezdte Tomikát aki meg sem lepődött az ízek kavalkádján a szájába, anya melleit kezdte gyúrni aki még mindig Tomika szájára volt tapadva. Aztán nézte ahogy a melleivel foglalkozik a saját fia, de öcsinek sok volt a ruha anyán és egy hirtelen mozdulattal megfogta a melltartót és ketté szakította. Anya egy kis ijedtség és sikoly után összefogta a két mellét és most ő kérte öcsit hogy szopjon és öcsi szopott is, mint csecsemő korában úgy rá volt tapadva azokra a kemény mellekre. Anya is sóhajtozott és nagyokat nyögött.
- Látni akarom hogy tele élvezed Lizi pináját. - jött anya következő kérése.
- De abba neked is segítened kell.
- Hogyan segítsek kisfiam?
Tomika kihúzta a farkát belőlem és kérte forduljak meg. Én a hátamra fordultam, akkorát terpesztettem amekkorát csak tudtam, így teljes valójában látta anya a pinámat. Anya mellettem térdelt és egyszercsak megfogta anya bugyiját és megszabadult tőle mint a melltartótól.
- Legközelebb nem veszek fel fehérneműt mert mindent leszaggats rólam.
-  Amikor itthon vagy nem is kell hordanod, így könnyebben hozzád férünk és most szopjál megint, olyan jó a szád.
- Örömmel kisfiam, örömmel.
Anya rábukott Tomika faszára és újból szopni kezdett, én terpeszben feküdtem előttük és egyik kezemmel magamat simogattam. A másik kezemmel anya fenekét kezdtem simogatni és haladtam a pinája felé, a csiklóját kezdtem erőteljesen dörzsölni de egy másik kezet is éreztem, Tomikáét, ő pedig ujjazni kezdte anyát. Anya nagyokat nyögött öcsi faszával a szájába, öcsi a szabad kezével összefogta anya haját így irányítva a fejét és ismét dugni kezdte a száját. Mindhárman élveztük egymás ténykedését, de anya gondolt egyet és megfogta Tomika faszát, kivette a szájából és a pinámhoz rakta, ő pedig rögtön tövig tolta belém. Hatalmasat nyögtem, mert Tomika faszát anya igen nagyra szopta, de nagyon jó volt érezni újra azt a csodálatos dugattyút. De aztán éreztem még valamit, anya nyelvét, az öcsém bassza a pinám anyám meg közben nyal, hihetetlen élvezetet nyújtott a két érzés. A legföbb vágyam az volt hogy Tomikát egyszerre szerettem volna érezni a pinámban és a pinámon, mert isteni jó fasza van és isteni jó nyelve is, de mivel ezt lehetetlen megoldani, lemondtam róla. De most hogy anya is beszállt így még jobb, igaz nem nyal olyan jól mint öcsi, még nem, de szuper érzés volt egyszerre a két helyen érezni öket.
- Basszál öcsi, baszd szét a pinám, aaaaahhhhh, mééééég, anya te pedig nyald a pinám, istenem nagyon jól csinálod. Nyaljál erősebben, anyaaaa, mindjárt élvezek, aaaaahhhhh. Mééééég.- és hatalmas üvöltéssel éltem át életem első dupla orgazmusát.
Tomika lassított a tempón de nem hagyta hogy a pinám teljesen lenyugodjon, anya megcsókolt és nagyon boldognak láttam.
- Gyönyörű voltál édesem, és olyan finom a puncid. Azt hiszem hogy sűrűn látogatott hely lesz.
- Hát remélem is, mert igen jó a szádat a pinámon érezni.
- Na, anya, most pedig te következel, úgyhogy gyere csak ide.
Öcsi maga elé és fölém állította anyát, én rögtön a derekára kulcsoltam a lábam és le is smároltam, nagyon jó volt érezni a saját pinám ízét az anyám száján. Eközben Tomika meg gyönyörködött anya hátsó felén.
- Istenem anya, milyen csodásan nézel ki ebből a szemszögből is és neked is gyönyörű nagy pinád van. Úgyhogy most megbaszlak téged is, de előbb meg kostollak.
Anya mellém feküdt és úgy kinyomta a fenekét hogy még innen nézve is izgató látvány volt, hát akkor még Tomika szemszögéből nézve. Öcsi rá is vetette magát anya pinájára és olyan hévvel nyalta mint ahogy engem szokott. Anya élvezte is rendesen.
- Aaaaahhhhh, Tomika nyaljál, olyan jó, végre valaki kinyalja a pinám, uuuuhhhh.
De én tudtam hogy öcsi anya fenekét sem fogja kihagyni, hiszen annyira odavan a jó seggekért. Gondolom azt vette kezelésbe anya reakciójából ítélve.
- Tomika, a segge ..... aaaaahhhhh istenem de jóóóóóóóó, aaaaahhhhh, mééééég, nyaljál kisfiam.
Még mielőtt Tomika nagyon belendülne szólok neki hogy anya feneke még szűz.
- Öcsike, mielőtt belemerülnél anya fenekében, anya még popsi szűz.
- Micsoda!!! Tényleg? Még senki nem járt itt. Én leszek az első, persze csak ha te is akarod?
- Szeretném, nagyon, de azt hadjuk egy különleges alkalomra, persze nem sokára szeretnék túlesni rajta.
- Ígérem óvatos és nagyon figyelmes leszek, élvezni fogod, ígérem. Akkor nem is bántom a feneked.
- A szádat azért bármikor használhatod, de remélem a farkad is igen sűrű vendég lesz majd.
- Megoldjuk anya, de akkor most jön ez a gyönyörű nagy pinád.
Tomika nagyon óvatosan és lassan tette magáévá anya nedves pináját.
- Aaaaahhhhh, de nagy, Jézusom, és marha vastag is.
Lassan kezdett öcsi belendülni, amit már anya is nagyon élvezett és nemsokára átélte a fia okozta első orgazmust. De Tomika nem tétlenkedett és anyából kivett farkával rögtön az én pinámat kezdte dugni igencsak hevesen. Nagyon föl volt pörögve hiszen felváltva baszott minket, anya sorba élte át az orgazmusokat de éreztem hogy én is közeledek felé és velem együtt Tomika is.
- Basszál öcsi, mindjárt élvezek, aaaaahhhhh, keményebben basszál, uuuuhhhh, gyere spricceld teli a pinám, aaaaahhhhh, mééééég, mindjárt, öcsiiiiiiii.
Hatalmas orgazmust éltem át Tomikával egyszerre, olyan hanggal voltunk hogy szerintem az ablakok is beleremegtek és Tomika olyan mennyiségű gecit pumpált belém hogy még én is meglepődtem rajta. Öcsi kihúzta a farkát belőlem, anya rögtön át fordult és a pinámra tapasztotta a száját és szívta, nyalta ki belőlem a finom nedűt. Olyan jól csinálta hogy pár perc múlva egy újabb orgazmus rázta meg a testem, igaz ez jóval kisebb volt de akkor is az anyám szájától élveztem el. Tomika nézte anya ténykedését és szemlátomást nem nagyon akart lankadni a farka, biztosan az új helyzet miatt.
- Szopd tisztára öcsi faszát is. - kértem anyát aki szó nélkül bukott rá Tomika gecitől és a két pina nedveitől csillogó faszára.
Nagy hévvel tisztogatta a faszt anya, mikor végzett csodálkozva konstatálta a tényt hogy Tomika még mindig kemény.
- Kisfiam, neked még mindig kemény a farkad!
- Én mondtam anya hogy Tomika gyorsan regenerálódik.
- De ennyire!
- Biztosan az új nő miatt.
- Milyen új nő?
- Hát miattad.
- De hát én nem vagyok új nő az életében.
- De igen, ilyen szituációban az vagy és ez így hat rám. Lizi is gyorsan új élete bír belém lehelni, illetve szopni, de te most nagyon beinditottál.
- Ti csak ismerkedjetek egymással én addig elmegyek tisztálkodni, majd jövök.
- Kislányom, Tomika bírni fogja ezt?
- Anya, nem az a kérdés hogy Tomika bírja e, hanem az hogy te bírni fogod e Tomikát.
- Úristen, tényleg, jaj nekem.
- Jaj ám anya. - és öcsi nevetve húzta magára anyát és rögtön a faszára ültette.
Miközben én zuhanyoztam anya igencsak hangos volt, és az orgazmusok sorát élte át, miközben én a földszinten a konyhában voltam ott is jól hallható volt ahogy egymást kérték a különféle vágyak és kívánságok teljesítésére. Mikor visszamentem a szobába éppen franciáztak, Tomika nagy hévvel nyalta anya pináját és a fenekét, anya pedig keményen dolgozott azon a csodálatos faszon a szájával. Anya már jócskán viseltesen nézett ki, elmosódott szemfesték, smink, kócos haj és izadságtól fénylő test. Tomika hajtja rendesen anyát, aki szerintem titkon mindig erre vágyott, hogy jó alaposan megdugják, hát mostantól része lesz benne. Mire a gondolatom végére értem anya már gugolva, Tomikának háttal lovagolt, vágtágzott a faszon, aminek hatására újabb orgazmus sulytotta a testet, ami már láthatóan fáradt volt. Ezt öcsi is észlelte ezért anyát a hátára fektette és szemből kefélte tovább, anya lábain támaszkodva, jó mélyen járatta azt a kemény faszát anyában. Anya csak sikongatott, levegő után kapkodva, szinte magán kívül volt már úgy élvezte, hogy végre, a sok sok hosszú éve elfolytott szexuális vágyat és feszültséget szabadjára tudta engedni magából. Már a lepedőt is markolta, húzta, szaggatta, de láttam már hogy Tomika sem bírja sokáig, anyánál elérkezett az orgazmus ideje, olyan síkittással élvezett el hogy szerintem a csukott ablakon keresztül is hallani lehetett és a teste is olyan ívben megfeszült hogy azt hittem eltörik a gerince. Aztán nemsokára Tomika ideje is eljött, kihúzta a farkát és közelebb ment anyához, aki összenyomta a melleit, kinyújtotta a nyelvét és várta a kitörést. Hatalmas üvoltés mellett Tomikából is kitört a geci vulkán, olyan sugárban tört elő belőle, hogy ilyet még én sem láttam tőle. Jutott anyára bőven, a hasától az arcaig mindenhová. A mellére, a szájába, az arcára de még a hajába is. Mikor öcsi kipréselte magából az utolsó csepp gecit is, anya mellé rogyott az ágyra és levegő után kapkodott mint ahogyan anya is.

Akkor láttam először anyán, hogy teljesen boldognak érzi magát. Csillogó szemekkel nézte a plafont, kielégült volt és mostmár igazi nőnek érezhette magát. Egy olyan nőnek akit kívánnak, akire vágynak és akarnak, akit gyönyörűnek látnak és tartanak és akit boldoggá tesznek. Nem számít hogy ezt a fiától és a lányától kapja meg, csak az számít hogy megkapja és hogy újra érezhesse azt hogy NŐ egy gyönyörű, kívánatos, dögös NŐ.

Mivel így alakultak az életünk biztosan lesz következő rész is. De csak a nyaralás után, biztos hogy ott is történnek majd érdekes dolgok. Addig is mindenki törekedjen a boldogságra, nem számít kivel, csak boldog legyen az ember.
Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (203)        Nem tetszik (60)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2022-09-15 10:50:50
Szakértő
Hát Lizi, kicsit elfajultak a dolgok de írj arról is, mikor a fater is szerepet vállal.

2022-09-15 14:01:24
Misi
Szuper jó történet. Várom a folytatást.

2022-09-15 19:20:52
LCS
Nagyon jó!!!!

2022-09-15 20:04:42
Gábor
Isteni sztori volt remélem lesz majd 4 - 5 folytatása Lizi

2022-09-16 10:23:40
Ratyimatyi
Írd meg hogy kurt apád a kiránduláson és még az öcsédet is, akkor lesz szép egész a történeted.Majd írj miként kerültek képbe a család többi tagjai.Zseni vagy LIZI.

2022-09-16 13:03:21
Lizi
Kedves Szakértő. Nem tudom miben vagy szakértő, de gúnyolódásban biztos és lehet hogy apám is beszáll a triónkba, ki tudja. A többieknek nagyon szépen köszönöm a dicséretet, egy rész még biztosan lesz.

2022-09-17 18:43:38
TopJoy
Elég beteg, de azért felállt. ?

2022-09-19 07:03:11
Szakértő
Miért sértődött meg Lizi?Esetleg a trió többi tagja nem akarja? Mikor lesz film,mert az élvezet mellé még pénz is állna a házhoz.

2022-09-22 07:46:59
Lizi
Kedves Szakértő. Nem, nem sértödtem meg. De azt nem szeretem ha valaki gúnyolódik a másikon. Én sem teszem ha egy olyan történetet olvasók ami nem tetszik. Meg tartom magamnak a véleményem, tedd te is ezt.

2022-09-26 10:32:30
Szakértő
Rendicsek aranyos,kedves Lizi jöhet a folytatás, remélem tetszeni fog mindenkinek.

2022-12-17 10:09:38
Levi
Nagyon jó köszi remek a stílusod. Mikor lesz folytatás?


Ezt a szex történetet 22169 X olvasták el.