Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Tábor 2. rész

Beküldő:Freedicky

Ránéztem a 3 másik lányra. Zsófi közben félrehúzta a bugyiját, és kényeztetően simogatni kezdte az ajkait. Közben a másik két lány csak tátott szájjal nézett, észre sem vették Zsófit.

Laura csapott le elöször a lekonyuló farkamra amit hamar újra merevvé tett. Aztán lefektetett az ágyra, és ő is rámfeküdt. Nem akartam, hogy átvegye az irányítást, így gyorsan lerántottam a pólóját, és a bimbóit kezdtem kényeztetni.

Hamar lekerült a rózsaszín pizsamanadrágja is, így a szerszámom már a csupasz punciján csúszkált. Halkan cuppogott ahogy nedves ajkait végighúzta a farkamon. Közel jártam az újabb élvezéshez, amikor Laura a férfiasságom a puncijához illesztette, majd óvatosan beleült. Éreztem ahogy a lucskos pinája körbeveszi a farkam... gyönyörű érzés volt.

Aztán kiemelkedett *slup, majd újra beleült *slup, mindezt egyre gyorsabban. Profi módjára lovagolta a faszom, folyamatosan nyögdécselt de csak fokozta a tempót, szinte pattogott rarjam.
-Nem birom tovább! -kiáltottam, erre leszállt rólam, közben remegett az elvezettől.
- Azt akarom, hogy belém élvezz! -súgta ide, majd a farkamat a segglyukához illesztette.
- Még sose basztam análba, mondtam neki
- Most majd fogsz! -válaszolta, és hasra fordult várva a belészánt faszt.

Lassan toltam belé a farkam. Nehezen ment be, a segge sokkal szűkebb volt mint a pinája. Kicsit felszisszent amikor tövig belenyomtam a 18as szerszámomat, de amint kicsit bejárattam a fájdalom élvezetté változott. Nekem nem is kellett több, úgy teletöltöttem a lyukát spermával, hogy még percekig folyt belőle kifelé.

Kicsit kifújtam magam aztán körülnéztem. Lili, és Laura kifulladva az ágyamon feküdt, Kriszti kózben eltűnt, de Zsófi még mindig maszturbált, ahogy csak bírt, de nem tudott magának kielégülést okozni.
Segítsek? -kérdeztem ,és lehajoltam elé.
Elég amatőr technikát használt.
-Neem kell! Nee! Ne nyúlj hozzám!-kiáltott fel, de én gyorsabb voltam, addigra már a bimbóit izgattam, amitől rögtön elállt a szava. Aztán áttértem a puncijára.
-Nee! Én ezt nem akarom! -mondta elhaló hangon, de én láttam rajta, hogy valójában nagyonis akarja, sőt a lábait még szélesebbre nyitotta, hogy hozzáférjek a csillogó érintetlen pinájához.

Minden maradék erőmmel azon voltam, hogy a lehető legnagyobb élvezetet okozzam neki, ami azthiszem sikerült, hiszen 2szer is elélvezett, a puncijában csúszkáló ujjaktól, és a nyelvemet is felhasználtam, hogy még egy óriási élvezéshez vezessem. Csakúgy tocsogott az ágy a puncinedvtől, 3 lány puncijából, akit aznap lefektettem.


Remélem tetszett, az 1. résszel együtt teljes a context.


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (18)        Nem tetszik (12)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 3563 X olvasták el.