Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
A feleségem és a festők

Beküldő:BOCSKOROS TÖKI


Vagy húsz évvel ezelőtt a feleségem az egyik előadáson találkozott egy ismert festővel akivel kölcsönösen megkedvelték egymást. Lassan sokszor elment hozzá s figyelte ahogy festettek s akkor lepődött meg igazán amikor az egyik alkalommal egy fiatal festőtársa levetkőzött,hogy aktképet fessenek róla. Eddig mindig is azt hitte képzeletben festik a meztelen képeket, de nem gondolta, hogy le kell vetkőznie. Sokszor ő is ült állt és feküdt modellnek , sőt az egyik alakalommal az elmondása alapján ki is gombolták a blúzát félig kivették a mellét a melltartóból s úgy festették le. Aztán előfordult elmondta, hogy levették a blúzát s ő úgy feküdt ott,hogy a mellei szabadon voltak sőt a bugyija is félig letolva szabadon hagyva a fenekét s a puncija egy részét, de a keze az a bugyijába volt.

Pár nap múlva csak késő este jött haza és mikor rákérdeztem hol van a melltartója s a bugyija elmondta,hogy levetkőztették teljesen s festőnövendékeknek s vázlatot csináltak róla, majd pár nap múlva megint le kell vetkőznie amikor le is festik. Gondolom te nem tartasz igényt erre a festményre ugye. Gondoltam hogy nem,mert jött egy vásárló s már kifizette a festmény felét a mesternek. S nem voltál lámpalázas eleinte egy kicsit, de aztán amikor már mások is megnéztek már nem.

Később már rendszeressé vált,hogy minden nap odament és levetkőzött, hogy lefesthessék és az egyik nap amikor arra mentem láttam hogy ketten fekszenek és a férfi hátulról benne van a feleségembe. Kérdeztem mindig dug a koma, nem van amikor mások is megdugnak s én mindig is élveztem ezeket a dugásokat. Mikor legközelebb elmentem a festő közölte most már nem ő festi a feleségemet mert egy mások mester is elhívta magához s ő örömmel ment mert ott mindig is meleg van s többet is fizet. Igaz nem mindig van egyedül az ágyban van amikor ketten is közreveszik. De hát tényleg csodálatos teste van s ő nagyon örült annak, hogy egyszerre másokkal is lehet közösen meztelen.

Két nap múlva került elő s látszott rajta, hogy legalább nyolcan vagy tízen megbaszták,mert nagyon össze volt marva.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (39)        Nem tetszik (114)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2022-09-03 09:55:11
Donkopil
Verd a faszad mert az talán jobban megy,mint az írás.Mesze vagy te Töki cimborátol.


Ezt a szex történetet 13481 X olvasták el.