Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Magába bolondított a pasim barátja

Beküldő:Pajkosviki


Magába bolondított a pasim barátja

Miközben minden lehetőséget megragadtam, hogy minél változatosabb és annál élvezetesebb legyen a szexuális életem, egyre inkább úgy éreztem, kezdek besokalni. Sok tartósabb és még több alkalmi szexkapcsolatom volt már, nem törődve az átfedésekkel sem. Mindig is igyekeztem megélni a vágyaimat és nem elfolytani. Ez az alkalmi- és gyors szexkapcsolatokkal tarkított (átmenetileg) tartósabb kapcsolat nekem való élet volt. Nagyon jól elboldogultam a partnereimmel és a lelkiismeretem is jól bírta. Mindig is a fő kapcsolatom volt az elsődleges, mindenki mással az idő alatt szigorúan csak szex volt, semmi más. Mindent rendben tudtam magam körül... mostanáig.

A pasim, Tomi mellett a szokásosnál aktívabb viszonyba keveredtem a legjobb barátjával, Zsoltival. Kezdetben minden simán ment, Zsolti is jól kezelte a helyzetet barátja előtt. Tomi nem sejtett semmit rólunk, így önfeledten hamcúrozhattunk. De aztán ez a másodlagos kapcsolatom túlságosan elmélyült. Életvitelszerűen eltöltöttünk egy csodálatos éjszakát is és Zsolti önzetlen viselkedése az ágyban és a megértő, kedves személyisége alaposan felbolygatta az addig sziklaszilárdnak hitt érzéseimet. Megtörtént velem, ami addig nem, beleszerettem a szeretőmbe. Onnan kezdve már nem tudtam melyik pasit hova rakjam az életemben. Hirtelen minden bizonytalanná vált és ez még inkább kezdett kikészíteni. Ráadásul Tomi is megsejtett valamit az utolsó telefonbeszélgetésünk alatt, hogy valami biztos nincs rendben nálam. Neki gyomorrontást kamuztam, egy ideig beválik. Egyik kollégám is sokat látva Zsoltival, nyaggatni kezdett, hogy elmondja Tominak, ha nem leszek hozzá kicsit kedvesebb. Még a mellemet is megfogta, hogy csinálhatnék vele valami kellemes dolgot. Azonnal rácsaptam a kezére, hogy ezt még egyszer meg ne próbálja.

Úgy döntöttem, munka után a nővéremhez, Edithez megyek. Vele mindig megbeszéltük az ilyen dolgainkat és sokszor látott el hasznos ötletekkel is. Remélem most is lesz valami vigasztalója. Elmondtam neki mindent a 2 fiúról és a zsaroló munkatársamról is. Meglepődve nézett rám. Nekem most meg fog jönni, vagy mi bajom van? Ő nem lát itt semmi problémát. Miért is zaklatom fel magam? Hiszen egyik pasi se bánt. Jók hozzám. Mindegyik kielégít. Maradnak a helyükön, Zsolti nem akar többet, szétzilálni a fő kapcsolatomat és Tomi sem hagy el. Úgy is fogalmazhatnánk, két helyről kapom a jót, a kényeztetést. Más örülne, ha 2 ilyen nagyszerű kapcsolata lenne. Növelnie kellene az önértékelésemet, nem pedig kétségekbe esnem. Egyelőre semmi viszályt nem generáltak a kapcsolataim, minden rendben van. Ráérek akkor aggodalmaskodni, ha már nem fog ennyire olajozottan működni és kérdésessé válik valamelyik kapcsolatom léte és fentarthatósága. Erről most szó sincs. A szerelembe eséstől ne tartsak, ez természetes egy viszonylag új és tökéletes szexkapcsolatban. Idővel alább hagy. A zsaroló kollégám meg ha bejön nekem, engedjek neki, hadd örüljön. Addig élvezzem ezeket a lehetőségeket, amíg vannak. Utólag már bánni fogom, ha kihagyom őket. Most pedig menjek és kapjam el a két pasim farkát, akár a harmadikét is és viselkedjek végre nagylányként, ne ilyen hisztis tiniként.

Le sem tudom írni az érzést, mennyire megkönnyebültem a tőle hallottak hatására. És egyben eljutott a tudatomig, mennyire igaza van. Tényleg feleslegesen kavartam be magamnak. Nővéremre mindig is felnéztem. Kettőnk közül ő volt a talpraesettebb és a józanabb gondolkodású. Én meg az érzelgős, vakmerő és sokszor meggondolatlan, ami néha kiborított, mint most is. Nem mondom magamat biszexnek, de a nővérem iránt több vonzalmat éreztem a sima testvéri köteléknél. Női szemmel is csinosnak tartottam és imádtam átölelni, puszit adni neki, kapni tőle. Kivételes alkalmakkor a szájrapuszi teljesen feltüzelt. Rendesen megcsókolni sose mertem. Az illata is nagyon finom volt mindig. Néha, mikor láthattam meztelenül, titokban megfigyeltem mindenét, az intim részeken is. Nem tudom, ezekből ő mennyit vett észre. Eddig még nem szántam rá magam, hogy megbeszéljük a vele kapcsolatos gondolataimat. A férje, Roland is jó pasi volt, vele is ágyba tudtam volna bújni, ezt Edit is tudta.

Most nagyon belemerültünk a lelkizésbe, talán itt lenne az ideje kipakolnom velük kapcsolatban is. Na, miért hezitálok még mindig? Ő hívja ide a pasiaimat? Óvatosan érdeklődni kezdtem Rolanddal való kapcsolatáról. Áh, egyre lököttebb. Ő már nem tudja úgy lázba hozni, mint régen, egyre passzívabb. Sokszor már kezelhetetlen, mint egy bezsongott tinédzser. Vagy van valakije, vagy arra készül. Már szinte nem is bánná, ha összejönne neki valaki, akkor legalább lenyugodna. Ezt akartam hallani. Ennél alkalmasabb pillanat még nem volt. Lenyugtassam én? Megteszem szívesen, ha neked is jó. Ja, hogy kefélnék a férjével? Jó, nem bánja, hiszen tudja hogy tetszünk egymásnak. Én szoktam emlegetni őt túlságosan is pozitívan, Roland pedig gyakran rajtam felejti a szemét. Inkább velem lépjen félre, mint valami idegen fiatal picsával a munkahelyén. Ha Roland rajtam vezetné le a fölös energiáját, legalább jó kezekben és továbbra is a maga közelében tudná. Ha akarom, nem sokára hazaér munkából és lehetek vele. Addig eszünk vagy le is tusolhatok, de ő úgy is csak reggel fürdött. Nekem még jó úgy. Aha, neki is meg szokott felelni még. Jó szokott lenni még a fasza ilyenkor. Ha akarom, ő addig elmegy itthonról, ha kettesben jobban fel tudok oldódni Rolanddal. Háát, elsőre nagyon szívesen lecumiznám gyorsan a férjedet vagy akár lehetne több is, de én most Zsoltira vagyok begerjedve. Hozzá sietnék. Jó, ha máskor pótoljuk be? Persze, bármikor. Oké... mennem kellene.

Megköszönve mindent átöleltem őt, jól magamba szívva az illatát. Puszik sem maradtak el... és megint működött a vakmerő és meggondolatlan ösztönöm, hirtelen megcsókoltam. Nagy meglepetésemre viszonozta. Jaj, ne haragudj... nagyon felhúzott a beszélgetésünk. Ne beszéljek félre, tudja hogy tetszik nekem. Amikor lehetett, direkt meztelenkedett előttem, tudta hogy megnézem magamnak és azt is, hogy nem merek kezdeményezni. Most jól tettem, hogy végre kimutattam az érzéseimet. Biztosított róla, hogy én is bejövök neki, szépnek tart engem, de most menjek és kapjam el a fiúkat, a farkuknál fogva. És adott még egy gyorspuszit a számra. Hűha... de jól csókol az én nővérkém. Finom nyelve van és jól használja. Vajon a csiklónál is így tudná használni?

Új emberként jöttem el a nővéremtől, mintha kicseréltek volna. Világvége hangulatban jöttem és most teljesen fel voltam dobódva a sok pozitív fejleménytől. Nagyon szerencsésnek éreztem magam. Na de most már Zsoltit akartam, mihamarabb meg akartam vele keféltetni magam. Már közben is írt üzeneteket. Most először válaszoltam neki ezekre, még hozzá szóban. Felhívtam, mert már nem bírtam tovább nélküle. Tudtam, hogy már nem dolgozik. Ha akar engem, jöjjön értem most azonnal. Ez a beszéd! Ezt nem kell kétszer mondanom neki. Már pattan is az autóba.

Elég hamar odaért értem. Már akkor fel tudtam volna falni, de még tűrtőztetnem kellett magamat a kedvező pillanatig. Javasoltam, menjünk abba az erdőbe, ahol először leszoptam. Az a hely szimbolikus jelentőseggel bír nálam. Ott kezdődött el a mi kis titkos kapcsolatunk, ami az eddig eltelt kis idő ellenére a legcsodálatosabb szeretői kapcsolattá nőtte ki magát. És még van hová szépíteni.

Mikor végre megérkeztünk, már utasítottam is, tolja le a nadrágját. Mihelyt hozzáférhető lett a farka, már vettem is a kezembe. Odahajoltam, mielőtt a számba vettem volna, egy kicsit szagolgattam még. Izgatott az illata. Tetszik az illata? Még hajnalban mosta meg nálam. Annak már 13 órája. Ha izgat engem, meghagyhatja még tovább. Felőlem... de 1 napnál, 24 óránál több ne legyen. Bekapva nagyon finom íze volt, kár hogy hamar elillan. Olyan nagy hévvel szoptam, mintha el akarná valaki venni tőlem. Most nem akartam, hogy a számban élvezzen el. A puncimban akartam érezni a kemény farkát a meleg ondójával együtt. Neki vetkőztem én is és fölé térdeltem. Benyálaztam a hüvelybemenetemet, hogy elég nedves legyek az akadálytalan behatolásához. Makkjával még ingereltem a csiklómat, ha már a nyalása kimaradt. Aztán bevezettem a hüvelyembe. Lassan csúsztam rá. Harmadjára teljesen be tudtam fogadni. Istenem, de hiányzott ez már nekem. Az imádott pasim farka bennem van. Ezt naponta többször is el tudnám viselni. Egyre gyorsabban lovagoltam rajta. Ő közben csókolgatott, puszilgatta a nyakamat, ami nagyon izgatott. Úgy mozogtam, köröztem a faszán, hogy minél hamarabb elélvezzek. Most nem akartam őt megvárni. Már nem sok volt hátra, mikor a fülembe súgta: Szeretlek! Szeretem a testedet, szeretem a mosolyodat, szeretem ahogyan rám nézel, szeretek veled lenni, szeretek veled szeretkezni... szeretlek! Hjaajj de jó időzítés volt. Én is szeretlek... megőrülök érted... és elkezdődött az orgazmusom. Hangosan nyögtem az élvezettől és a gyönyörtől, hogy szívem megdobogtatójának faszától élvezhetek el. Csak úgy tocsogott a puncim a sok nedvességtől. Kicsit kifújtam magam és folytattam a lovaglást, ő még hátra volt. Élvezz belém drágám, engedd belém az összes gecidet, akarom mindet. Nem sok kellett neki és hangosan hörögve, rángatózva ő is elélvezett. Nagyon jólesett újra érezni azt a meleg lüktetését, ahogyan üríti belém a spermáját. Még egy ideig rajta maradtam és magamhoz szorítottam, csókolgattam. Megint nagyon jó voltál, imádlak. Ő is imád és nagyon szeret velem lenni. Jó döntés volt először idehozni engem. Kint kifolyattam, töröltem magamból a gecijének nagy részét. Még raktam pzs-t a bugyimba is az utáncsepegésnek.

Hazafelé megbeszéltük az egymás iránt érzetteket. Egymásba szerettünk, ez nem vitás. A külvilág számára továbbra is közömbösnek kell látszódnunk. Tominak sem szabad semmit megtudnia. Ahányszor tudunk, találkozunk.

Messzebb rakott ki, nehogy lebukjunk. Gyaloglás közben gondolkoztam. Nagyon boldognak éreztem magam. Régen voltam ennyire szerelmes, különösen a másodkapcsolatomba. Már nem érdekeltek a lehetséges következmények. Megyek a szívem és a vágyaim után, amit eddig is nagyon élveztem. És a legfontosabb, hogy boldoggá tett.

Késő este még Tomi is rám mászott. Nem volt már szükségem szexre, inkább megjátszottam magam. Úgy mindkettőnknek jobb és problémamentesebb.

Innentől arról szólt minden, mikor kaphatom meg újra Zsoltit, akit szerettem nagyon.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (74)        Nem tetszik (57)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 8041 X olvasták el.