Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Velem aludt a pasim barátja

Beküldő:Pajkosviki

Velem aludt a pasim barátja

A pasim, Tomi oldalán töltöttem az átlagosnak mondható hétköznapjaimat. Annyi extra csúszott a dologba, hogy a legjobb barátjával, Zsoltival kezdtem szexuális viszonyt. Annak ellenére, hogy a kialakult kényes háromszög veszélyes is lehetett a Tomival való kapcsolatomra és hogy már 2 alkalommal is lecumiztam Zsoltit viszonzatlanul és egyszer alaposan meg is kefélt, nagyon jól a helyén tudtuk kezelni a kapcsolatainkat. Zsolti is jól tudta álcázni barátja előtt, hogy ugyanazt a nőt keféli és szopatja ő is. Tomi semmit sem sejtett barátjával való alkalmi szexkalandjaimról. Így semmi akadálya nem volt a folytatásának.

Zsolti persze újra meg akart dugni, ezért szüntelenül nyomult rám. A küldött üzenetei szinte csak a szexről szóltak. Nagyon várja, hogy újra megkapjon. Minden nap a sima és nedves puncim jár a fejében és hogy spriccel belé. Újra meg fogja tenni, sokszor. Meg fog dugni hátulról is és jól meglovagoltat a farkán. Ez már biztos, csak idő kérdése. Tetszett ez a magabiztossága. Ezekre a szaftos üzenetekre a smiley-kon kívül szavakkal nem reagáltam. Hadd élje bele magát, legalább megismerem a szándékait velem kapcsolatban. Pluszban hergelni nem akartam, eléggé felhúzta már saját magát mindig. Nagyjából én is ezeket akartam átélni vele, csak én nem adtam a tudtára. Majd ha újra összejövünk kettesben, mindent megteszek, hogy jól kiélvezzük egymást.

A következő kalandunk is nagyon hirtelen jött, a részemről az sem volt előre tervezett. Kiderült, Zsolti pont az ilyen hirtelen szexet szereti, nem az alapos rákészülőset. Nekem meg mindegy volt, ha meg tudtam kívánni az illetőt, nekem sem volt szükségem rákészülni. A korábbi alkalmi szexkapcsolataim közül sok olyan volt, hogy pár órával korábban még nem is tudtam, hogy vele fogok kefélni vagy csak lecumizom gyorsan. Az éppen kedvező alkalmak hozták ezeket a hirtelen gyorskalandokat és én sokszor éltem is velük vagy csak hagytam sodródni magam az eseményekkel és meglettem egy újabb fiúnak. Egyik partnerem sem használt gumit, még azok sem akik egy éjszakára szedtek fel. Valaki a végén sem volt hajlandó kiszállni. Szerencsére baj nélkül megúsztam ezeket a kalandokat.

Nos, Zsoltival való következő együttlétem egy esti hívásával kezdődött. Mindjárt ott van nálam, mert tudta hogy a pasim aznap egész éjszaka dolgozik, reggel 6-ig. Így sokáig egyedül vagyok és szabad préda. Nem baj, ha nem vagyok felkészülve, ő is csak most döntötte el, hogy újra megkefél. Majd személyesen úgyis felizgat hamar, ami minden rákészülést felülmúl. És azt akarja, hogy meztelenül fogadjam őt, vegyek le magamról minden ruhát, most.

Sokat nem is volt időm azon agyalni, hogyan máshogy fogadjam őt, hiszen 10 perc múlva már nálam volt. Még letusolni sem volt időm, de szerintem ő sem a zuhany alól jön. A kérésének eleget tettem, teljesen pucéran nyitottam neki ajtót. Rögtön javasolta, ne húzzuk az időt hasztalanul, élvezzük ki egymással minden percet és már nyúlt is a puncimhoz hogy izgassa a csiklómat. Hé, ez nem fer. Tőlem elvárod, hogy meztelenül várjalak, te meg ruhában nyúlsz hozzám? Gyorsan dobd le magadról az összes ruhát, ne kelljen még egyszer mondanom. Igenis! És már vetkőzött is. Igaza volt, én sem akartam húzni az időt. Azonnal letérdeltem elé és már kaptam is be a faszát. Már szinte hiányzott a finom édeskés íze, kevés sós utóízzel. Nagyon szerettem így a faszát, hogy reggel mosva, én meg este szophattam. Sokkal izgatóbb így kényeztetnem, mintha a zuhany alól jönne. Ő is élvezte, látszott rajta.

Nem félreértendő, nincs smegma fétisem, az már undorító. Ha valaki olyan állapotban dugná a faszát az orrom alá, elsőre tutira tökön rúgnám és elküldeném melegebb éghajlatra. Az lenne az utolsó pillanata az én társaságomban. Itt csupán annyiról van szó, hogy kevésbé kedvelem a frissen mosott pénisz tusfürdő vagy szappan ízét. Inkább jó pár órával később kényeztetem szívesebben szájjal, mikor már a jellegzetes fasz illata és íze van. Általában reggeli mosásnál estig, estinél másnap délelőtt még megfelelt nekem a fasz egy jó cumira. Jó néhány faszt volt szerencsém már megízlelni, különféle stádiumokban. Mindenkinél különbözött a még szexre bevethető állapota. Kiderült, Zsoltinak azért olyan elfogadható akár 15 órával később is, mert minden pisilés után gondosan megtörölte. Tominak csak lerázni volt szokása és ez nála már korábban is érezhető volt. És fontos szempont, hogy ne legyen túl izzadós, akit éppen orálszexben részesítek. Mindig vékony alkatú partnereim voltak, nem jöttek be már a macisok sem. Már a közelségétől is kiráz a hideg a testes, állandóan lihegő és izzadó férfiaktól. És persze ez a nem frissen mosott pénisz kedvelése a nyári kánikulai időszakra nem vonatkozik.

Nos, Zsoltit gyorsan szoptam, imádtam így örömöt okozni neki, ami most is sikerült. Hú, ne csináljam, mert mindjárt el is élvez. Nem baj, gyere a számba, beleélvezhetsz a számba. Bár a spermájának ízét nem szerettem, de nem szokásom félmunkát végezni, amikor a csúcsra kívánom juttatni a partneremet. Megteszek mindent, hogy maximálisan élvezze velem az együttlétet. De most nem akarta a számban befejezni. Kihátrált és az ágyhoz vezetett. Elfektetett, hogy most ő kényeztet engem. Jaj de jó! Jön a szuper nyelvjátéka. Nagyon imádom. Most is nagyon precízen izgatta a csiklómat, közben az ujjait is húzogatta a hüvelyemben. Nagyon hamar eljutottam a csúcsra. Hatalmas orgazmusom volt. Sok nedvem folyott a nyelvére. Puncim már teljes mértékben készen állt a kemény faszának befogadására. Gyere belém! Basszál meg erősen! Háturól akarja. Megfordultam, fenekemet felpucsítottam felé és vártam a behatolást. A nedvességemnek köszönhetően egyből tövig tudott jönni belém. Először lassan mozgott bennem, aztán fokozta a tempót. Nagyon erősen dugott, a fenekem hangosan csattogott, akárhányszor nekiütközött a lágyékával. Ebben a pózban kézi rásegítés szükséges az orgazmusomhoz, ezért mondtam, megyek felülre. Ez az. Lovagolj meg bébi! Fölé térdelve a hüvelyemhez igazítottam a makkját, majd rácsúsztam rögtön tövig. Gyors lovaglásba kezdtem, közben köröztem is a farkán, hogy minél hamarabb eljussak újra a csúcsra. Ő is nagyon élvezte, nyögött és kapkodta a levegőt. Néha a melleimet simogatta. Már nagyon vonaglott a teste, éreztem nem sokára elélvez, vele együtt akartam én is. Még gyorsabban mozogtam rajta. Megfeszült a teste, fasza is rándult egyet bennem, azonnal tövig csúsztam rá és elő is tört belőle a meleg sperma. Abban a pillanatban elengedtem magam és elkezdődött az én orgazmusom is. Önkéntelenül felsikítottam a hirtelen jött élvezettől. Tövig bennem lévő faszán aprókat köröztem, így ürült belém a maradék ondója és így hagyott alább az én orgazmusom is. Ez fantasztikus volt! Magamban hagytam és hozzásimultam a felsőtestéhez, így fújtuk ki magunkat. Az egyre inkább összemenő farka lassan kicsúszott belőlem. Nem csoda, hiszen nagyon csúszós voltam a saját váladékom és a belém spriccelt ondójának köszönhetően.

Megvolt a szex, most már mehettünk tusolni. Jól megizzadtunk a heves mozgástól és különösen a nemiszerveink körül ragadtunk a sok nedveinktől. Tisztálkodás után Zsolti előállt egy ötlettel. Mi lenne, ha velem aludna? Annyira szeretne mellettem ébredni. Meglepett a kívánsága, de nem láttam akadályát. De akkor reggel gondosan el kell tüntetni ittlétének minden nyomát. És 6-kor kezdődik a munkaidőm, tehát neki is korán el kell mennie. Nem baj, el is visz munkába, buszoznom sem kell. Remek, tényleg jó megoldás itt aludnia. De ma már nincs szex. Késő van és fáradt vagyok, korán is kelek. Rendben, hiszen most fejeztük be az előző menetet és úgyis meg fog még dugni sokszor. Ma estét kibírja már szex nélkül. Ezen csak mosolyogtam.

Mivel én az év nagy részében meztelenül szoktam aludni, Zsolti sem vett magára semmit éjjelre. Különösebb hosszú beszélgetés nélkül aludtunk el. Gyorsan kellett sokat aludnom. Aránylag ki is pihentem magam. Az ébresztő előtt ébredtem. Eszembe jutott, hogy a pasik mennyire szeretik, ha szopásra ébrednek. Erre még éppen volt időm. Óvatosan kitakartam, hogy ténylegesen csak akkor ébredjen fel, mikor már a számban van a farka. Nem is volt annyira puha. A reggelhez közeledve már biztos pisilnie kell, ami okozza náluk a hajnali merevedést. Így legalább könnyebb kezelésbe vennem. Csak lehúztam a fitymáját és már vettem is a számba a makknál mélyebben. Azonnal széles mosollyal jelezte vissza elégedettségét. Sajnos ezúttal eléggé semleges íze volt. Bőr íze, mintha csak a tenyeremet nyalnám. Még nem érett meg a finom édeskés ízűvé. Majd remélem máskor lesz alkalmam úgy kényeztetnem. Megint nyomkodni kezdte a fejemet rá a faszára és még mellette mohón a csípőjét is mozgatta felfelé. Ne olyan durván, a torkomra megy. Nem akarom lehányni. Irányíthattam én. Erősen körbefogatam a farkát a számmal és a nyelvemmel, hamar el akartam élveztetni. Gyorsan dolgoztam rajta, aminek meg is lett az eredménye. Nagyokat nyögve, levegőt kapkodva hamar elélvezett a számba. Rendszerint kissé fanyar íze volt a spermájának, amit már annyira nem kedveltem. Most az esti ürítésnek köszönhetően nem is kellett olyan sokat lenyelnem belőle. Ezzel megvolt a reggeli vitamin adagom. Nem győzte kifejezni az elégedettségét. Így szívesen ébredne minden reggel, de a puncimba is élvezne így ébredés után. Azt elhiszem és ki tudja mit hoz a jövő. Lehet még olyan is lesz.

Én tusoltam először. Mialatt Zsolti tisztálkodott, készítettem neki is reggelit. Evés közben elbeszélgettünk azon, hogyan jutottunk el idáig. Nem régen még csak a fenekemet fogdosta, bókolt és csak reménykedett benne, hogy egyszer meg is dughat. És ez sikerült is neki, ráadásul együtt alvás után most velem reggelizik. Korábban én sem gondoltam volna, hogy idáig jutok vele, különösen hogy ténylegesen Tomival vagyok együtt. Szegény mialatt átdolgozta az éjszakát, én a legjobb barátjával élveztem az időt. Az eltelt éjszaka azt a látszatot keltette, mintha már Zsoltival élnék együtt... vagy a fene tudja. Kezdtek kétségek gyötörni ezzel kapcsolatban.

Elvitt a munkahelyemre és elköszöntünk. Ő mihamarabb találkozni akart újra. Erre most nem feleltem határozottan. Talán. Egyik kollégám megjegyezte gúnyosan, hogy mostanában már a pasim barátjával is kavarok? Sokat lát minket együtt. Hülye! Foglalkozz a magad dolgaival.

Alig tudtam a munkámra koncentrálni, mert gondolatok százai cikáztak a fejemben. Kezdett tudatosulni bennem, mit is művelek a párkapcsolataimban. Már korábban is volt párhuzamosan több kapcsolatom, de mindig el tudtam határolni az életem gericét képező fő kapcsolatomtól a csak szexről szóló másodlagos viszonyt. Még a hirtelen jött alkalmiakat is. Azonban ez a határ most elmosódni látszott. Nem tudtam biztosra, most melyik partnerem az elsődleges. Tomihoz és családjához erősen kötődtem, de a Zsoltival kezdett kapcsolatom, különösen az életvitelszerűen eltöltött elmúlt éjszaka ebbe alaposan bekavart. Hirtelen azt sem tudtam, melyikükhöz vonzódom jobban. Zsolti iránt kezdtem többet érezni a kelleténél, kezdtem belezúgni. Egyikükkel sem akartam szakítani, de ha mindkettővel folytatom, az alaposan össze fog zavarni engem. Jaj, nekem! Így még nem jártam.

Ilyenkor, amikor a munkabeosztásunk miatt elkerüljük egymást Tomival, ő ágybakerülésekor fel szokott hívni. Nem bántam volna, ha ezúttal elfelejti, semmi kedvem nem volt vele beszélni. Tudtam, miket fog kérdezni. Nem felejtette el, szinte percre pontosan hívott. Szokásos duma, hogy vagyok, minden rendben van-e, történt-e valami rendkívüli... Mivel nem akartam részletezni az éjszakai történéseit és annak hatásait, csak rövid válaszokat adtam. Közben azon is járt az agyam, hogy abból az ágyból telefonál, ahol én néhány órával ezelőtt keféltem a legjobb barátjával és szoptam le őt. Feltűnt neki a lehangoltságom. Biztos minden oké? Furcsának talál. Mi baj van? Á, csak görcsölnek a beleim, biztos bekajáltam valamit. Délutánra elmúlik...

Nyilvánvaló volt, hogy a párkapcsolataim jellegéből adódó zavarodottságom nem fog megszűnni délutánra. Fogalmam sem volt, merre lesz tovább. Már nem voltam képes uralni az érzelmeimet. A jövőm tele volt kérdőjelekkel, amikre nem tudtam a választ. Kiszámíthatatlan és bizonytalan jövő elé néztem.
Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (50)        Nem tetszik (22)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 7806 X olvasták el.