Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Megkefélt a pasim barátja

Beküldő:Pajkosviki

Megkefélt a pasim barátja

Azután, hogy a pasim, Tomi barátját leszoptam a kocsijában egy eldugott erdei úton, egy ideig nem történt semmi köztünk. Zsolti ugyan még jobban közeledni akart hozzám, teljesen meg akart kapni, nem csak a számat. De nem volt rá alkalom, hogy közelebb kerüljünk egymáshoz. Én úgy döntöttem, nem hajtok rá, de ha adódik lehetőség, le fogok vele feküdni. Mivel kölcsönösen bejöttünk egymásnak és a számmal már közeli kapcsolatba kerültem a farkával, volt bennem némi kíváncsiság az ágybeli teljesítménye kapcsán. Milyen lehet, amikor ténylegesen megkefél. Ígéretének megfelelően tudta tartani a száját Tomi előtt, így a közös kis kalandunk a mi kettőnk titka maradt.

Ő persze agyalt rajta, hogyan kerülhet a közelembe. Kitalálta, hogy munka után beugrik hozzám, mikor rövid ideig még egyedül leszek otthon. Ne várjon csodát, megvan a havim. Nem baj, a számmal attól még tudom kényeztetni, mint múltkor, mert már nagyon ürítene... és persze a társaságom is hiányzik neki, mert bír engem. Szerintem az előbbi a fontosabb neki, hogy lecsapoljam a farkából a gecit. Nem zavart, ha ilyen módon kihasználtak, mindig is szerettem ha gyorsan lecumizhattam valakit.

Mikor megérkezett, hamar a lényegre tért. Leültetett az ágyra és elém állva elő is kapta a faszát és már nyomta is a számba. Megint az az édeskés íze volt, később enyhe sós ízzel. Hát persze, munkából jött, nem a fürdőből. De nekem így még megfelelt. Nem nyerte el még a teljes méretét és kemény sem volt még teljesen, így megfogva a fejemet teljesen a faszára tudott húzni. Orrom belesüllyedt a lágyékába. Pár pillanatig úgy is tartott, majd kicsiket mozogva óvatosan elkezdett szájba kurni. Hamar keményedett, makkja egyre inkább ment a torkomra, ezért muszáj volt ellöknöm magamtól. Nem kaptam levegőt. Nagy levegőket vettem, majd folytattam a szopást, de már én diktáltam a tempót. Meghátrált, elővette a zacsiját és azt is a számhoz nyomta. Jó illata volt, olyan jellegzetes annak is. Annak köszönhetően, hogy 12 órája biztos nem mosta meg. Nyalogattam neki, majd a számba is berakta a golyóját, hogy szívjam. Megtettem neki azt is, közben erősen sziszegett. Amikor ráunt, visszatolta a számba a faszát. A szokásos technikával, erős nyelves szorítással hamar elélveztettem. Tényleg tele volt. A múltkorinál sokkal nagyobb adagot spriccelt a számba. Már közben is kellet lenyelnem belőle, különben kicsordult volna a számon. Azt nem akartam. Kifújta magát és megint a dícséretembe kezdett. Jól van, hagyja ezt. Megkapta amit akart, sikeresen ürített. Most már menjen, ne kelljen Tominak magyarázkodni, ha hazaér.

Utána fogat mostam. Nem akartam Tominak geci ízű csókot adni hazaértekor. Könnyen rájöhetett volna az újbóli hűtlenségemre.

Zsolti persze továbbra is meg akart kapni engem mindenestül. Egyre durvább üzeneteket küldött. Faszáról is küldözgetett képeket, mindenféle formában. Mert ő úgyis meg fog engem dugni, ez már eldöntött tény. Bármennyire is nem lehet, ő akkor is tele fogja élvezni a puncimat sok-sok meleg gecivel. Nem fogja tudni megállni. Ilyen szuper lányból bűn kihúzni spricc előtt. Ezekre az üzenetekre nem reagáltam, de nem is kértem lassításra. Én is azt akartam, hogy keféljen meg, de nem éltem bele magam ennyire. Majd ha lesz rá alkalom, akkor szétrakom neki a lábaimat.

Nem sokára Tomi elhívta őt, hogy segítsen neki betonozni a kocsibejárót. Zsolti persze előre örült magának, hogy itt a nagy lehetőség. Magáévá fog tenni. Figyelmeztettem, hogy Tomi előtt ne merjen tapizni és semmi jelét ne mutassa, hogy a kelleténél jobban ismerjük egymást, mert akkor tökön rúgom és az nem fog annyira jólesni neki, mint a szopásom. Ha kettesben maradunk, akkor nem bánom, de addig viselkedjen barátként.

Tomi jelenlétében jól tűrtőztette magát, így a drágám nem vett észre rajtunk semmi gyanúsat. Továbbra sem sejtette, hogy közünk van egymáshoz. Aztán késő délután Tomit hívta a munkatársa az autója ügyében. Sos-ben menjen, ha tud. Elnézést kért és sietni fog.

Alig rakta ki a lábát, Zsolti már esett is nekem. Ledöntött az ágyra és vetkőztetett. Seperc alatt megszabadított a nadrágomtól és a bugyimtól. Pólót is gyorsan lehúzta rólam. Melltartó nem volt rajtam, így már bémulhatta a meztelen testemet. Jújj, de szép vagyok, de meg fog most dugni. Előbb el kellene mennem mosakodni, reggel óta nem zuhanyoztam. Nem baj, arra már nincs idő, nagyon kíván már. Ő is reggel fürdött, én is így kapom a farkát. A hirtelen szexnek ez a lényege. Igaza van és már én is vártam, hogy bennem legyen. Hamar ő is levetkőzött. Először viszonozza a két szívességemet és nyalni kezdett. Elég jó volt neki a nyelvjátéka, nagyon jól tudta izgatni a csiklómat. Mikor megvolt az első orgazmusom, szinte tocsogtam a nedvességtől, annyira folytam. Rakd már belém, dugj meg erősen! Azokban a pillanatokban semmit nem akartam jobban, mint hogy érezzem a hüvelyemben a kemény faszát, mindegy hogy nem mosta meg 10-en egynéhány órája, csak rakja belém. Úgy is tett. Nagyon nedves voltam, könnyen tudott belém csúszni. Fenekét fogva minden lökésnél húztam magamba, minél mélyebben érezzem magamban. Felrakta a lábaimat a nyakamba és misszionáriusban folytatta. Erős és gyors döfésekkel szinte felnyársalt a farka teljes hosszában. Teljesen kitöltött. Éreztem a méhszájamon, hogy a makkjával böködi. Teljesen ellazítottam magamat és átadtam magamat neki. Megszűnt a külvilág, csak őt akartam. Kicsit körzött a csípőjével is és olyan kitartóan és erősen dugott, az élvezettől a könnyem is kicsordult. Már régen dugtak meg ilyen jól. Nem sok volt hátra az újabb orgazmusomig, ezért kértem ne hagyja abba, folytassa bármi történik is. De akkor nem tud kiszállni a végén. Nem is kell, élvezzen belém, érezni akarom mindenét. Neki sem volt sok hátra. Egyre hangosabban zihált és remegett a teste. Egyszer csak bent tartotta tövig, felnyögött, fasza megfeszült bennem és hirtelen előtört belőle a meleg ondó. Abban a pillanatban elélveztem én is. Az első nagy spriccet több apróbb, lüktető meleg hullám követte, mialatt még tartott az orgazmusom. Azt kívántam, azok a pillanatok soha ne érjenek véget. Úgy szorítottam magamhoz, mintha sosem akarnám elengedni. Egy ideig nem is akartam. Még kicsiket mozgott bennem, de mondtam ne vegye még ki, maradjon még egy ideig bennem. Leraktam a lábaimat és magamhoz húzva a testét simogattam a hátát. Úgy fújtuk ki magunkat. Nagyon jól megdugott, jó volt vele, ügyes volt. Örült, hogy örömet okozott nekem. Ezek szerint lesz folytatás? Az biztos! Minél hamarabb. Éreztem, hogy összehúzódik bennem a farka. Most már kiveheti. A belém töltött spermája azonnal folyott ki belőlem. Azonnal fogtam oda pzs-t és siettem a vécére kifolyatni, kimosni a hüvelyem. Nehogy valahol elcsepegtetve nyoma maradjon a gecijének.

Zsolti aggódni kezdett, nem lesz-e belőle probléma, hogy belém élvezett és nem védekezek. Időben, amikor  spriccelt belém, nem zavarta. Ne aggódjon, már szedem a tabit. Nem mondtam még, de Tomi unszolására kezdtem el, hogy neki ne kelljen kiszállnia. Azóta másnál is hasznát vettem egy egyalkalmas szexkapcsolatnál. Nem a Zsoltival csaltam meg először a páromat. Szeretek új partnereket kipróbálni, izgalmas. De ő túl kiábrándító volt. 5 perc alatt telelőtt és el is köszönt. Vele azért nem volt folytatás. Egyébként védekezés nélkül is engedtem már meg, hogy belém élvezzenek, mikor nem voltam termékeny. Rizikós volt, de nem lett baj egyikből sem.

Úgy döntöttem, alibiként gyorsan elugrunk a boltba tejfölért, üveges zöldségért és virsliért, mert gyorsfőzeléket akarok csinálni vacsorára. Persze lassan sétáltunk és dumáltunk, így Tominak nem fog feltűnni az időhiány, hogy nem csináltunk otthon semmit.

A terv bevált, Tomi nem gyanított semmit. Aznap este őt fáradtságra hivatkozva elutasítottam. A néhány órája alaposan szétkúrt puncim egyáltalán nem kívánta az újabb szexet, még a Tomira jellemző lájtosabb formában sem. Ébredéskor megengedtem, hogy az álló faszát belém rakja oldalról. Akkor szinte alig mozog, még félig alszik.

Zsoltival koránt sem ért véget a kapcsolatunk. Továbbra is folytattuk titkos viszonyunkat. Sokszor meggyőződtem róla, hogy jó döntés volt először lecumiznom őt és szexkapcsolatba bonyolódni vele.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (61)        Nem tetszik (23)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 7376 X olvasták el.