Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Tábor

Beküldő:Freedicky

Van egy nyári tábor ahova minden évben elmegyek, és ez idén se volt másképp. Van egy összeismerkedett kózösség néhány régi osztálytársamat is beleértve, szóval nagyjából mindenkit ismertem.

Az egyetlen probléma az volt, hogy jött pár újfiú, így 13an voltunk, a 6 fős kollégiumi szobákra. Balszerencsémre pont én lettem kisorsolva, hogy egyedül aludjak egy szobában. Persze majdnem minden este átszöktem a másik szobába kártyázni, dumálni, kivéve egyet, amikor különösen fáradtnak tetettem magam...

A tábor végére a velem szemben lakó lányoknak is feltűnt, hogy egyedül vagyok a szobában.
-Te egyedül laksz? -kérdezte meg Kriszti
-Igen, csak én lakok itt -válaszoltam zavartan
A lányok kuncogva összenéztek.
A lányok ezután nagyon kinéztek aznapra, tudták hogy nem vagyok az a csajozós típus, és abban lelték szórakozásukat, hogy egész nap a legamatőrebb pasizós dumákkal bombáztak. Szerencsére a fiúk legalább nem öntötték az olajat a tűzre, és nem shipeltek össze bizonyos lányokkal... Vacsora után Zsófi még a fülembe súgta, hogy 2kor legyek a szobájukban. Amikor ezt a húzását elmesélte barátnőinek, azok visszafolytott nevetésben törtek ki.

Már pont aludni készültem, amikor eszembe jutott Zsófi mondata. Itt az alkalom, hogy bejussak a lányszobába (erre komoly körülmények között nem sok esélyem lett volna) Nagyon idegesítőek voltak, de a pinájuk lehet jó -gondoltam
Alig vártam a 2-t, addigis azon morfondíroztam, hogyan fektethetném le valamelyik lányt.

2kor kalapáló szívvel nyitottam be a lányokhoz. Négyen a földön ültek A kezdeti meglepődés után egymásra néztek, és elnevették magukat. Gyorsan becsuktam magam mögött az ajtót, nehogy valaki meghallja.
Kriszti gúnyosan köszönt, és az elkövetkező percekben elintézték, hogy a lehető legkínosabb helyzetben érezzem magam.
Végül Lili megkímélt a további kellemetlenségektől:
Ülj le ide, ha már itt vagy! -és maga mellé mutatott a földre.

Végül egészen bevontak a beszélgetésükbe, szaftos dolgokat mondtunk el egymásnak.
A ki mire vágyik a legjobban? körben Lili száján kicsúszott, hogy faszra
Tényleg? -kérdeztem vissza.
Lili fülig vörösödött, a másik 3 kuncogott, ez volt a minimum azért amit egész nap csináltak velem.
A nevetés elhaltával kínos csönd. Ez a csönd nekem kedvezett.
-Tényleg szeretnéd? -kérdeztem újra, hogy csak Lili hallja, miközben Kriszti, Zsófi ,és Laura elvonultak egy sarokba, valamit sustorogtak de nem értettem mit.
Próbáltak láthatatlannak tűnni, de nem sikerült.
-Inkább az én szobámban -suttogtam neki, és átosontunk a folyosón.

Amint becsuktuk az ajtót nekiestünk egymásnak. Vagy 5 percig smároltunk. A szünetekben elejtett félmondatokból kiderítettem, hogy az előző pasijával 2 hónapja szakított, akivel a szüzességét is elvesztette. Azóta már nagyon vágyott egy alkalomra csak nem volt kivel.
Amikor leálltunk egy rántással lehúzta a nadrágom, és verni kezdte a farkam, majd hamarosan bekapta, és olyan mélyre szopta pici szájával, ameddig csak tudta. Közben észrevettem, hogy a szobaajtó résnyire nyílik, és egy szempár les be rajta. Csak reméltem, hogy az egyik lányé, és nem a táborvezetőé. Amikor Lili is észrevette a leskelődőket, mérgesen nyitotta ki az ajtót.
Ha nézni akarjátok, gyertek be!
Lili rámnézett, én bólintottam, nem zavart annyira az ellenkező nemű közönség. A 3 lány úgy vánszorogtak be, mint a kisgyerek akit az igazgatóiba hívnak be, miután rajtakapták verekedni.
De hamarosan változott az arckifejezésük, amikor 69re váltottunk. Olyan mélyre dugtam belé a nyelvem ahogy csak tudtam. Szerencse, hogy egy fasz volt a szájában mert egyébként akkorákat sikított volna hogy felébred az egész tábor.
Lili különösen jól bírta, mire elélvezett volna, a nyelvem már nem bírta tovább, ezért a farkamat kellett segítségül hívnom. Terpeszbe fektettem az ágyam szélére. A lüktető szerszámomat a puncija elé helyeztem. Amikor felnéztem rá vágyakozó kifejezést láttam az arcán, és azonnal bólintott. Nekem több se kellett. Azonnal behatoltam vagy 10 centit. A farkam könnyedén csúszott be az előnedvesített punciba. A mozdulatot bizonyára hangos sikoly kíséri, ha Laura nem tapasztja rá a kezét Lili szájára.
Lassú tempóban kezdtem mozogni a cuppogó pinájában, de mivel ez nem érte el a kívánt hatást gyorsítottam, amíg a mozdulatokat hangos nyógések nem kísérték.
-Azért kérlek ne élvezz belém! -próbálta közölni a nyögések között Lili.
Próbáltam egyre nagyobbakat lökni, amíg egy hatalmas nyögés közepedte Lili a farkamra nem élvezett. Éreztem, ahogy a nyomás az én farkamat is megindítja, ezért kihúztam majd Lili hasára élveztem , aki nagy élvezettel nyalta fel onnan a gecimet. Teljesen kész voltam, de ahogy körülnéztem megláttam a 3 érintetlen lányt, és rájöttem, hogy ez az este még csak most kezdődik...

Folytatása következikTetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (73)        Nem tetszik (61)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2022-08-01 16:14:48
sportoló
sziasztok izgalmas történet, kőkeménnyé tette a 19/6-os farkam


Ezt a szex történetet 9054 X olvasták el.