Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Az első Gay kalandom - Erotikus történet

Beküldő:Varga ricsi joe fia


Jocóval igazi jó barátok voltunk már másodikos középiskolás korunktól. Akkor kerültünk egy osztályba. Eltelt pár év azóta, de a kölcsönös szimpátia nem változott. Jól éreztük magunkat a másik társaságában, ezért igyekeztünk is minél több időt együtt tölteni. Érettségink utáni nyáron sem volt ez másként.

Egyik este Budapestre mentünk meghallgatni egy koncertet. Utána szerettük volna elkerülni a nagy tömeget, ezért egy későbbi vonatot céloztunk meg, és addig beugrottunk egy McDonaldsba. Rendeltünk és ettünk, miközben dumáltunk erről-arról, akárcsak a többi korunkbeli srác. Jocó azt ajánlotta, hogy látogassuk meg mindketten a mellékhelyiséget, még mielőtt az állomásra mennénk.

Jó ötletnek tartottam, és amíg Jocó még a sült krumpliját majszolta, én el is mentem a mosdóba. A 6 fülkéből 5 üres volt, kiválasztottam a foglalttól legtávolibbat. Alig egy perc telhetett el, hallottam Jocót bejönni, és hallottam amint a közvetlen mellettem lévő fülkéhez sétál. A következő pillanatban azonban teljes megdöbbenésemre Jocó fütyköse jelent meg a két fülke közötti falba vágott lyukon keresztül. Egyúttal megismertem a suttogó hangját is: Maradj csendben, a barátom itt van egy távolabbi fülkében! Amikor fiatalabbak voltunk, akkor előfordult, hogy egymás előtt vertük ki a farkunkat, de az csupán egy tipikus tinis szórakozás volt, amin sok gyerek átesik középiskolás korában. Elmúlt már az az idő - gondoltam -, és ez valahogy különben is más volt. Most Jocó fütyköse egyenesen az arcom előtt meredt, és egyértelműen azt akarta, hogy kapjam be. Akkoriban már tökéletesen tisztában voltam beállítottságommal, hogy biszexuális vagyok, de sosem merült még fel bennem, hogy ilyesmit valójában megtegyek egy másik fickónak. Zavartan leheltem egy csókot a meredező fütykös fényes makkjára. Ugyanekkor ráébredtem, hogy Jocónak milyen kis aranyos pöcke van, még merev állapotában is alig haladta meg a 10 cm-t, viszont a lyukon keresztül azt is észrevettem, hogy a zacskója igencsak nagy és lelógó. Mindez egy pillanat alatt végigfutott az agyamon, és máris igyekeztem eleget tenni a ki sem mondott felszólításnak. Bekaptam azt a látszólag test nélküli, falból átmeredő faszt. Éreztem, hogy Jocó nagyon fel van már izgulva, ezért le akartam lassítani. A bal kezem két ujjával megragadtam a farkának a tövét, jó erősen megszorítottam. Ezt a technikát gyakran alkalmaztam magamon, ha zsebhokiztam, és nem akartam túl hamar elmenni.

Jól hallottam Jocó visszafogott lihegését, ahogy próbál csendben maradni, nehogy meghalljam én abban a távolabbi fülkében. Amikor fokozódott a lihegése, és közeledett a csúcshoz, akkor még jobban megszorítottam a farkának a tövét, és hallottam, ahogy felszakad belőle az élvezetnek egy kis sóhaja. Újra nekiestem ám erőteljesebben, és módszeresebben a szopásnak. Nem sok idő kellett hozzá, hogy eljuttassam ismét a csúcsra. Most már hagytam, hogy valóban elélvezzen, bele a számba. Szorgalmasan nyeltem, igyekeztem mindent magamban tartani, ám mégis kicsurgott egy pici az államra, amit a kezem fejével töröltem le. Ő közben elhúzódott a faltól, átdugott a lyukon egy ezrest, és egészen halkan súgta: Ez jó munka volt! Felhúzta a cipzárját, és kisétált vissza az étterembe. Vártam egy picit, majd én is felhúztam a cipzáramat, és követtem őt.

Amikor odaértünk az állomásra, Jocó sietett megvenni a jegyeinket, mert a kaját én fizettem, és akkor már alig maradt pénzem. Igyekeztem visszatartani a kitörni készülő nevetésem, és úgy vetettem oda Jocónak, hogy akár én is megvehetem a jegyeket, mert amíg a mosdóban voltunk kerestem egy ezrest. Jocó csodálkozva nézett vissza, de aztán elsietett. Nem sokára befutott a szerelvény, és mivel sikerült a koncert utáni csúcsot elkerülni, így egy teljesen üres vagonba szálltunk be. Hirtelen ötlettől vezérelve, amint leültünk levettem az ingem és a nadrágom. Pillanatokon belül nem volta rajtam más, mint egy elöl kidudorodó, kék alsógatya és egy divatos sportcipő. Miközben vetkőztem Jocó meglehetősen ideges lett, de nem sokat foglalkoztam a félelmeivel, hanem elé álltam, és rászóltam: Az előbb én gondoskodtam az élvezetedről, most rajtad a sor, te következel! Néhány kínos pillanat múlva Jocó leültetett, majd az arcát a combjaim közé fúrta. Alig fél perc kellett, hogy igazán begyakoroltnak tűnő, kifinomult módszerrel a csúcsra juttasson. Még sosem sikerült az élvezetnek ilyen fokára jutnom, mint akkor. Még javában lövelltem a gecitölteteimet a szájába, amikor a következő megállóba érkeztünk. Páran fel akartak szállni, de gyorsan másik kocsit választottak, amint észre vették, hogy éppen miben mesterkedünk. Még nem ürültem ki teljesen, ám Jocó már felemelkedett, és mélyen megcsókolt. Így megosztotta velem a még le nem nyelt gecimet. Ettől az érzéstől ismét visszajutottam a csúcsra, és a még bennem lévő töltetet is kilövelltem, beterítve a forró, ragacsos adagokkal Jocó ingét, meg a saját csupasz mellemet. Felhúztam a nadrágomat, belebújtam az ingembe, és azon törtem a fejem, hogy mivel pucolhatnám le a mellkasomat. Ám Jocó odahajolt és a nyelvével mosdatta végig, majd letörülte az ingével. Sajnálkoztam, hogy az ő ingén hatalmas összetéveszthetetlenül egyértelmű foltokat okoztam, de biztosított, hogy semmi gond, minden rendben lesz.

Az állomásról felhívta az apját, és megkérte, hogy jöjjön értünk kocsival, én meg haza telefonáltam, és szóltam anyámnak, hogy csak másnap fogok haza menni, Jocóéknál alszom.

Hozzájuk érve gyorsan levetkőztünk, és együtt mentünk lefeküdni, meztelenül. Azon az éjszakán azonban már semmi sem történt. Azóta viszont Kipróbáltunk mindenfélét! Együtt! És egymással!!! És egymásban!!! Eljátszadoztunk vibrátorokkal, sőt még azokat az izgalmas gömböket is kipróbáltuk. De mindig jönnek újabb, és újabb ötletek, amiket nem lehet veszni hagyni.


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (174)        Nem tetszik (115)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2016-05-16 11:50:38
Józsi
Nagyon jóóóó &*128521;

2016-10-08 09:51:23
Lac
Izgató sztori


Ezt a szex történetet 18283 X olvasták el.