Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Imádok a medencékbe pisilni - 3. rész

Beküldő:Heni

Harmadjára fogok bele a kalandjaim leírásának, és mivel nyár van, újra bikiniszezon, gondolhatjátok, hogy nem tartom vissza a pisikét másoktól. Aki nem olvasta volna az előző történeteimet: engem az izgat fel leginkább, ha olyan helyen pisilhetek, ahol sokan vannak, és a legjobb, ha mások is megmártóznak a nedvemben.

Amint bejöttek a nagy melegek, rajtam idén is csak miniszoknyát vagy miniruhát lehetett látni, ennek két oka van: egyrészt nem sülök szét benne, másrészt könnyebben tudom elengedni a nedvemet emberek között. Igazság szerint alig vártam ezt az időszakot. Május végén vettem fel először az egyik kedvenc miniruhámat: nagyon jó, kicsit selyemre emlékeztető anyaga van (de nem az), és gyönyörű, szexisen élénk neonzöld színe. Vonattal mentem el Zuglóból a Keletibe. Amikor elindultunk, az első utam a vécébe vezetett. Ott elővettem a szemhéjtusomat, hogy megigazítsam a sminkem, közben felhúztam kicsit a ruhámat, és csak úgy a tangámon keresztül elkezdtem pisilni a tükör előtt. Nagyon élveztem, ahogy végigcsorog a combomon, és beteríti a padlót. Közben lenéztem, és láttam, ahogy a saját tócsámban állok a vadiúj platformos szandálomban, és a látványra teljesen beindultam. Tudom, hogy ez nem normális, de ez vagyok én. Amikor végeztem, nem tudtam, mit csináljak, mert ha rajtam marad a bugyi, akkor lesz egy folt a ruhámon, amit megbámulnak, szóval inkább levetettem, és ott hagytam a mosdókagylóban, hátha örömet okoz valakinek. Elképzeltem, hogy utánam egy srác jön majd be, rászorítja a farkára, és kiveri benne. Nagyon megnéztem volna. A combomról már kb. fel is száradt a pisi, annyira dögmeleg volt, szóval visszamentem a fülkémbe.

Nemsokára már a Keletiben voltunk, és ahogy leszálltunk, nyúltam is a cigimért és rágyújtottam. Csak mostanában szoktam rá, lett két barátnőm, akik folyamatosan pöfékelnek, mint a gyárkémény. Először nagyon utáltam, de miután eltöltöttünk együtt egy hetet Ivett nyaralójában a Balcsin úgy, hogy mindketten egész nap füstöltek bent a lakásban zárt ablakok mellett (a klíma miatt), annyira feltelt a levegő dohányfüsttel, hogy jobb volt, ha megszokom, ha nem akarok magamban dühöngeni. A kegyelemdöfés akkor jött el, amikor filmezés közben váratlanul a számba nyomta Ivett a saját cigijét, és kuncogtak rajta a csajok, hogy most mit fogok csinálni. Jött a meglepetés, amikor két perc alatt elszívtam és letüdőztem az egész szálat, aztán rágyújtottam még háromra gyors egymásutánban. Valójában nagyon jó volt, jólesett, ahogy a füst szétárad a tüdőmben, ami valahogy hiányzott is, mert megszerettem a lakásban terjedő dohányfüst illatát, és amikor cigiztek a csajok, igyekeztem jó mélyeket szívni füstből, amit kifújtak. Onnantól kezdve nem volt megállás, egy hónap alatt 0 dobozosból 2 dobozos lettem. Az egyetlen hátrányát abban érzem, hogy 40-50 percnél nem bírom már tovább cigi nélkül, és a fodrásznál is vagy háromszor ki kell menjek rágyújtani, amíg a hajamon dolgozik.

Na de vissza a Keletibe. A szokásos masszázsomért mentem egy csajszihoz, aki nagyon ügyesen dolgozik. Frissítő, teljes testmasszázst kértem. Megkérdeztem tőle, hogy zuhanyozzak-e előtte, mert kurva meleg van, és leizzadtam (meg pisis a combom, de ezt nem mondtam neki), de azt mondta, hogy felesleges, jó illatom van, vetkőzzek csak. Féltem kicsit, hogy kiderül, hogy az előbb hugyoztam magam össze, de nem tudtam, milyen kifogással menjek zuhanyozni, szóval levetettem a ruhám, és a hasamra feküdtem. Nem tudom, meglepődött-e, hogy se bugyit, se melltartót nem viselek, de melltartó rajta sem volt, szóval nem hiszem. Elkezdett masszírozni, a lábamtól haladt fölfelé, majd a popsimhoz ért. Kicsit széttárta a lábaimat, amit nem tudtam mire vélni, de nem ellenkeztem, ő a masszőr. Elkezdte beolajozni a belső combomat, majd a popsimat. Furán éreztem magam, mert minden mozdulatánál, amikor végigsimított a fenekemen, a popsilyukamat is érintette, de nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget. Amikor végzett a hátammal, megfordított, és láttam, hogy ki van pirosodva az arca, és az egyébként is egyén áttetsző, fekete felsőjét majd átdöfi a mellbimbója. Nem a lányok szoktak lázba hozni, de imponált a tudat, hogy a testemmel sikerült felizgatnom egy másik csajt, ennél nagyobb bók nincs. A pasik persze megbámulnak az utcán, ezzel tisztában vagyok, az is jólesik, de ők minden csajt megbámulnak, nem?

Elhatároztam, hogy húzni fogom egy kicsit az agyát, ezért igyekeztem olyan szexisen feküdni a hátamon, amennyire ez csak lehetséges. A lábaimat kicsit széttártam, a csípőmet felnyomtam, és az egyik kezemet pont úgy eresztettem combomra, hogy eltakarja a puncimat. Láttam Rajta, hogy teljesen zavarban van, rám borította a fél üveg masszázsolajat, és amit csinált, sokkal inkább volt simogatás, mint masszázs. Persze ettől még jólesett.

Ezután bevállaltam valamit, ami csúnyán is elsülhetett volna, és megöli a kettőnk kis játékát.

- Nem zavar, ha pisilek egy kicsit? Ha adsz egy zsepit, feltörlöm, csak nem akarok most kimenni. - Kérdeztem Tőle.

Annyira meglepődött, hogy gondolkodás nélkül vágta rá:

- Te akkor pisilsz itt, amikor szeretnél.

Masszírozott tovább, kerülte velem a szemkontaktust, és épp a két térdemen ült, mert a csípőmnél tartott a masszírozásban, én pedig elengedtem a sárga nedvemet, és a kitörő sugár pont a hasán és a mellein landolt. Annyira zavarban volt, hogy először próbált nem tudomást venni róla, és masszírozott tovább, de amikor végeztem, és magamhoz nyúltam, akkor lesmárolt. Nagyon édes volt a csókja, és éreztem rajta, hogy ő is nagydohányos, mint én, amit egyáltalán nem bántam, csak még izgatóbbá tette, mert kevés dögösebb dolog van annál, mint mikor egy jó nő dohányzik. Már rájöttem, hogy a parfüm, ékszerek és aprócska ruhák után ez a legnőisebb dolog, és nem is értettem, korábban miért nem gyújtottam rá.

- Nyalj ki. - Súgtam a fülébe.

Két másodperccel később már a lábaim között volt a nyelve, és életem nyalását kaptam tőle. Csajok: ha még nem nyalt titeket csajszi, próbáljátok ki, pontosan tudta, hogyan kell csinálnia.

Szerettem volna a lehető legnagyobb örömet okozni neki, ezért belepisiltem a szájába, miközben nyalt, és nagyon izgatott, ahogy hallottam, amint nagyokat nyel a pisimből, igyekeztem minden cseppet kipréselni magamból.

Nemsokra rá remegve élveztem el, majd felültem, és miközben lesmároltam, a bugyijába nyúltam. Sok dolgom nem volt, mert nagyjából tízszer simítottam végig a csiklóját, és máris óriásit élvezett.

Amikor már levegőhöz jutott, ránézett az órára, és csak annyit mondott, láthatóan még önkívületi állapotban:

- Picsába, mindjárt jön a másik vendég.

Magára hagytam, de előtte még megbeszéltünk egy újabb időpontot a jövőhétre.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (13)        Nem tetszik (17)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2022-08-01 07:50:45
Szmisanyi
A kurva szádat,te pisilsz a Balcsiba és Velencei tó vizébe.Gusztustalan RIBANC

2022-08-01 20:05:36
Csabi
Ha te tényleg létezel, és tényleg csaj vagy, baromi szexi lehetsz. A sztori pedig kiváló.

2022-08-01 20:23:03
N
Nagyon jó történet, a régebbi írásaid is olvastam. Nagyon klassz csaj lehetsz. Várom a folytatást.

2022-08-03 01:36:43
VanEgyCigid
Szmisanyi mintha te nem hugyoznal bele te faszfej, pinat meg eletedben nem lattal

2022-08-05 20:44:54
Oti
Sirály


Ezt a szex történetet 1695 X olvasták el.