Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Az Esemény után 1 évvel

Beküldő:Rorschach

Minden úgy történt ahogy elképzeltem és ahogy pár perce és pár napja parancsoltam. Pontos utasításokat adtam és szinte minden tökéletes volt.
Bementem az irodába és leültem az első székre amit megláttam, persze csak kimérten nehogy feltűnjön hogy én irányítok. Köszöntem és a többiek is köszöntek bár meglepte őket hogy itt vagyok, ugyanis én nem itt szoktam dolgozni. Mindenki felállt és elindúlt az ajtó felé, majd kimentek az ajtón kivéve Vivient. Vivi nem volt egy bomba nő, de nekem nagyon bejött. Hosszú egyenesszálú haja, egész bájos arca, nagy melle és széles csípője volt. A feneke is nagyon tetszett nem volt hatalmas de nem is túl kicsi, az alakjához tökéletes.
Megált előttem, majd szét tolta a térdeimet és a két lábam közé térdelt. Elkezdte lehúzni a cipzárt a nadrágomon, az arca tűzpiros lett, de egy szót sem tudott kinyögni.
-Úristen mit csinálsz, mi a franc történik?- kérdeztem színlelt meglepetéssel hiszen pontosan tudtam mi történik.
Amikor már az alsómban kotorászot olyan merevedésem lett hogy a szerszámom úgy pattant ki a nadrág alól mint egy katapúlt hajítórúdja. Marokra fogta és miközben elkezdte lassan mozgatni a kezét fel-le, fölé hajolt.
-Ah basszus próbálok ellenálni de nem megy -mondtam
Ő még mindíg nem szólt semmit csak éreztem a lehelletét a farkamon, éreztem ahogy légzése felgyorsúl. Kinyújtotta nyelvét és lassan elkezdett vele körözni a dorongomon. Miközben ezt csinálta kissé előredőlve megcsodáltam a fenekét ebből a perspektívából is. Sokszor megnéztem már és nagyon tetszett, innen nézve ebben a legingsben vadító volt, főleg ha arra gondoltam hogy nemsokára meztelenűl is láthatom.
Visszadőltem a székben.
-Megpróbáltam felállni de csak ennyi sikerűlt -mondtam
Nagyon élveztem a nyelve játékát de jött a következő parancs. Lassan bekapta a farkam és ütemesen kezdett járni a feje egyre beljebb és beljebb engedve a kőkemény rudat a szájában. Valószínű már a torkában jártam mert hallottam ahogyan kicsiket öklendezik, lassított és nem engedte olyan mélyre, viszont erősebben szívta. Nem számítottam rá hogy ilyen hamar a csúcs közelében leszek, nagyon jól csinálta hiszen az volt a parancs, hogy a legjobb tudása szerint szopjon le. Gyorsan megfogtam a fejét és feltoltam, ez volt a jel.
Felállt előttem és elkezdte kigombolni az ingét. Nagyon izgató volt ahogyan lassan szétnyílik a textíl és előbukkannak börtönbe zárt mellei. Ledobta az inget és kicsit hátrébb lépett. Elkezdte levenni a nadrágját is, közben én is felálltam és vetkőzni kezdtem. Kicsit fúrcsáltam hogy még mindíg nem szól egy szót sem, más már ilyenkor szitkozódik vagy pityereg esetleg csak mentegetőzik.
Fehérneműben állt előttem és megvárta míg én teljesen meztelen leszek, ezután elindult az egyik asztal felé. Megcsodáltam a gyönyörű hátsóját ami egyszerűen megvadított ebben a bordó, csipkés francia bugyiban. Félretolta az asztalon lévő dolgokat majd felűlt rá, úgy hogy térdeit felhúzta és a két sarka az asztal szélénél volt. Csodálatos látvány volt ahogy hátradöntötte magát és lefeküdt, haja szétterűlt az asztalon. Alig bírtam magammal, majd szétdurrant a farkam, de amilyen lassan és robtszerűen csak tudtam elindúltam.
Odaálltam a lábai közé föléhajoltam és a szemébe néztem. Ő is visszanézett de csak egy pillanatra, utánna elkapta a tekintetét.
-Próbálok ellenálni de egyszerűen nem megy, nagyon izgató vagy- mondtam.
Válasz ismét nem érkezett csak nagyon halk sóhajok. Lassan elkezdtem letérdelni és majd megőrültem mikor az arcom egyvonalba kerűlt a puncijával és az orrom ott volt tőlle egy centire.Láttam a finom anyagon keresztűl domborodó húsos nagyajkait, éreztem kagylója finom illatát, legszívesebben letéptem volna rólla a bugyit de nem tehettem. Hatalmasakat szipanntottam az édes illatból és kicsit hátrébb helyezkedtem. Lassan mindkét kezem elindúlt az áhított kelyhe felé. Bal kezemmel finoman félrehúzam a fehérneműt a jobbal pedig megsimítottam a  kis punciját. Felsóhajtott. A szemem majd ki esett, gyönyörű pinája volt. Kisajkai annyira kicsik voltak hogy szinte teljesen láthatatlanok voltak, egy hamvas barack benyomását keltette. Teljesen epillált volt hiszen ez volt az első utasításom hétfőn hogy csütörtökre teljes intim és lábgyantával jöjjön dolgozni.
Kicsit széthúztam, két ujjammal a szeméremajkait és közelebb hajoltam. Finom illatú kis barlangja bejáratánál nedvesség csillogott, ő is felizgúlt.
Próbáltam kicsit várni hogy úgy tűnjön mintha ellenállnék, de nem bírtam sokáig. Kinyújtottam a nyelvem és nyaltam az aljától a tetejéig aztán újra és újra egyre gyorsabban, jobban neki nyomva számat . Annyira finom volt, teljesen belefeldkeztem hogy nem szabad túl hevesnek lennem. Lassítottam és elkezdtem a csiklóját nyalogatni. Nagyon pici volt, de nagyon kemény is, így nem volt nehéz megtalálnom. Finoman becsúsztattam a mutató újjam a hüvelyébe, miközben szivogattam a csiklóját. Azt vettem észre hogy kicsit még szélesebbre tárja a combjait hogy jobban hozzáférjek. Hirtelen abbahagytam lenti ténykedésem és felálltam majd lassan lehúztam rólla a bugyiját, közben ittam magamba a fantasztikus látványát. Ő is felült és hátranyúlva kipantintotta melltartóját, majd ledobta és az arcomhoz hajolt. Ajkaink szinte összeértek, így nem láttam ugyan a kebleit, de annyira nem is zavart. Azonnal meg akartam csókolni, de neki kellett kezdeményeznie, különben lebukok. Nem sokáig váratott, meglepetésemre fülig elpirúlva, de nagyon vehemensen dugta nyelvét a számba. Úgy éreztem a mennyben vagyok mert ő is akarja. Visszacsókoltam és hátúlról megfogtam a tarkóját, ő is így tett és húzta fejem a sajátja felé. Miközben ezt csináltuk érztem hogy másik kezével ráfog a farkamra és lessan elkezdi verni. Én sem lustálkodtam, középső és mutatóujjammat elkezdtem járatni a hűvelyében abban a tempóban ahogy az ő keze járt. Egyre gyorsabban járt a kezünk és a nyelvünk, de mivel nem így akartam befejezni elengettem a fejét és elkezdtem távolodni tőlle. Az ujjaimat viszont nem húztam ki. Visszatérdeltem a lábai közé és miközben ujjaztam, elkezdtem ismét a csikloját izgatni a nyelvemmel és a számmal. Visszadölt az asztalra halk sóhajok és nyögések közben. Nedvei már beterítették az arcom, tovább munkálkodtam egyre gyorsabban járatva benne az ujjaimat. Kb. 2-3 percig csináltam ezt neki mikor hallottam hogy az apró sóhajok mellé mostmár kis sikkanások is társúlnak. Nemsokkal ezután hatalmasat sikított és megremeget, eggyik lába lecsúszott az asztalról és éreztem hogy mindene remeg. Nem hagytam abba és kicsit nehezen de, még egy ujjam bedugtam ami egy újjabb sikolyt váltott ki belőle. A gyönyörű kis rése nagyon szűk lett. Hatalmasakat nyögött és remegett, alig tudtam a célon tartani a számat, de minnél tovább el akartam neki nyújtani az orgazmust.
Egy perc után megszólalt:
-Elég nem bírom AHH... fejezd be! Úristen AHHh... ebbe belehalok
Azért sem hagytam abba.
-Elég ez kikészít... nem bírom.
Befejeztem a nyalakodást, de az ujjaimat még bent hagytam és csodáltam a gyönyörű punciját miközben aprókat mozdultam benne. Nedve már a könyökömig csorgott és mindent betöltött az illata. Halkan piheget, jó volt halgatni. Felálltam megint és most megcsodálhattam a gyönyörű kebleit. Kicsi rózsaszin bimbóudvara volt kb. mint egy 200Ft-os érme, a közepén pedig a pici bimbók amik az ég felé meredtek. Libabőrös volt mellein és szeméremajkain, különösen izgató volt ez a látvány.
-annyira gyönyörű és izgató vagy- mondtam.
Lehajoltam és a számba vettem a bimbójat, közben a farkam odaillesztettem az édes bejárathoz. Nyalogattam, csókolgattam, szivogattam a bimbóját, közben próbáltam benyomni a makkom a hüvelyébe. Két könyökömmel az asztalon támaszkodva, melbimbójával a számban hatoltam bele. Illetve hatoltam volna, mert pár centi után nagyon szűk lett és nem tudtam beljebb nyomúlni.
-Várj egy picit, mindíg ez van ha elmegyek- mondta halkan.
Kicsiket mozogtam és közben ráharaptam picit a bimbójára, amitől kéjes nyögés hagyta el a száját. Nem bírtam magammal egyre nagyobbakat löktem a csípőmmel és szerencsére az ő izmai is engettek. Felegyenesedtem és elkezdtem baszni a szűk kis puncusát,tövig benyomtam majd teljesen kihúztam úgy hogy csak a makkom hegye érintette a bejáratot aztán ismét tövig. Minden egyes lökésemnél felnyögött, egyre hangosabban és hangosabban. Miközben a csodás mellei táncát néztem, felraktam az egyik majd a másik lábát is a vállaimhoz és belekapaszkodtam a selymes combjaiba. Ebben a pózban még szűkebb lett a kis kéjbarlangja, de ettől én csak még vadabúl, mostmár dugattyú módjára kezdtem döngetni. Egyre hangosabban nyögöt, mikor már hangosabb volt mint az ágyékom csatogása egy hatalmas sikoltás közben ismét elélvezett. A gátizmai satu módjára szorúltak a farkamra, meg sem tudtam mozdúlni benne és nem is akartam, féltem hogy letépi. Mindketten szaporán vetük a levegőt, belőlem az izadság patagzott, belőle pedig az édes nedű. Mostmár szerettem volna hátúlról is a magamévá tenni, érezni a kemény fenekét. Lassan kihúztam belőle a faszom és hátrébb léptem, majd mindkét lábát leeresztettem közben kicsit erősebben rámarkoltam mindkét bokájára. Ez egy újjabb jel volt számára amiről ő nem tudott de a teste igen. Cselekedett is volna egyből ha bírt volna, de úgy tűnt az utolsó orgazmusa teljesen elgyengítette így várnom kellett. Szerencsére nem sokáig, lassan remegő lábakkal elém állt majd azonnal le is térdelt elém. Kezeit nem használva egyből bekapta a már nem teljesen merev farkam és lassan szopni kezdte. Én összefogtam a haját az egyik kezemmel és ütemesen járatni kezdtem a fejét. Kicsit még csináltam ezt, majd ovatosan hátrahúztam a haját és megfogtam a péniszem.
Ez azt váltotta ki belőle hogy közelebb hajtotta a fejét és kicsit lejjebb helyezkedett hogy a golyóim pont a szájánál legyenek. Szinte azonnal elkezdett nyalakodni, majd szépen bekapta őket. Rendesen meg volt spanolva a zacsim ezért szívnia kellett hogy bent tartsa a szájában. Ez sikerült is neki, a nyelvével pedig olyan fenomenálisan játszot a heréimen hogy szerintem  ha egyet-kettőt rántok a farkamon, beterítem az egész testét spermával. Lenéztem rá egyenesen a szemébe, láttam a kéjsóvár tekintetét, arca aprókat mozgott miközben szopta és nyalta a golyóimat. Elengettem a farkam és hagytam hogy az arcára essen. Ekkor olyat csinált amire nem számítottam ez nem volt a tervemben, hátranyúlt a seggemhez és lassen feltolta a mutató ujját egészen tövig. Elsőre kicsit meglepődtem, de aztán ahogy mozgatta az újját és izgatta a prosztatámat, hihetetlenűl jó érzés volt. Attól nem féltem hogy összepiszkolja az ujját hiszen az Esemény óta senki sem járt nagy dolog miatt a WC-re. Éreztem hogy  minden egyes mozdulatára kicsit előrébb nyomakodik némi ondó a hímvesszőmben. Kis idő múlva cseppek jelentek meg a makkomon. Gyorsan kihúztam a zsacsimat a szájából és a kissé elernyedt farkam dugtam be. Ujja még mindíg aprókat mozgott az ánuszomban, de közben már erőssen szívta is a rudamat. Éreztem ahogyan az ondóm végig bizserget belülröl lassan szivárogva a szájába. Ilyen élményben még sosem volt részem, az orgazmusom lassú volt, nem pár másodpercig tartott hanem percekig. Végig a szájában tartottam a farkam aprókat rándúlva ahogyan hullámokban újra és újra egy kis adagot juttattam nedűmből a szájába. Ő csak szívta és szívta, közben egy kicsit sem kímélve a prosztatám. Egy kis sperma kibuggyant a szája szélén de a többit lenyelte.
Nem tudom meddig csinálta, nekem óráknak tűnt. Elengettem a haját erre ő kihúzta az ujját és a már újra kőkemény faszom is elhagyta ajkai ölelését. Lenyalta a szája szélét és nyelt egyet.
Soha nem néztem volna ki ezt belőle, olyan kis ártatlannak tűnt, de ezek után rá kellett jönnöm hogy van tapasztalata rendesen. Négykézlábra ereszkedett, kicsi terpeszben és pucsított. Én mögé léptem, kissé nehézkesen az átéltek után. Láttam hogy alatta már kisseb tócsa gyült össze a padlón. Letérdeltem mögé úgy hogy lábaim közrefogták az övéit. Csak térdeltem ott és bámultam a gömböjödő popsiját, izmos combjai közt a gyönyörű punciját. Bármeddig el tudtam volna viselni ezt a látványt, de újra érezni akartam a szűk kis hüvelye szorítását. Közelebb helyezkedtem hozzá, egyik kezemmel megmarkoltam a csípőjét, míg a másikkal a fenekére szorítottam rá. Oda navigáltam a péniszem a kéjbarlangjához és egy határozott mozdulattal tövig benyomtam neki. Ez egy kéjes nyögést váltott ki belőle. Lassan mozogtam benne, nem akartam túl gyorsan elmenni, bár a farkam már szinte fájt annyira feszült a szűk kis résében. A fenekét markoló kezzemmel engettem a szorításon és hüvejkujjammat a farkamra raktam. Innen rákentem kicsit a sikamlós nedveinkből, aztán ánuszrózsájára csúsztattam nedves ujjamat. Nagyon lassan mozogtam benne és ezzel a tempóval elkezdtem körözni a kis világos seglyukán. Néhány kör után, megpróbáltam bedugni az ujjam hegyét, de még nem volt elég síkos. Kihúztam a farkam és lehajoltam a hátsójához. Végignyaltam a csiklójától a pici kis popólyukáig, majd itt elidőztem kicsit. Nyelvem hegyével párat köröztem itt, alaposan benyálazva a területet. A biztonság kedvéért a hüvelykujjamat is végig nyaltam, mejd vissza az előző pozícióba. Ezuttal azonban mikor a hímvesszőm behatolt a punijába az ujjam is bedugtam az ánuszába, aminek egy ujjabb nyögés lett az eredménye. Ellentétetesen mozgattam benne az ujjam és faszom. Kicsit gyorsítottam a tempón mindkét lyukban, amitől egyre gyorsabban és hangosabban vette a levegőt.
-úgy látszik ebben a pózban elég könnyen elmegy-gondoltam.
Tényleg nem sok idő múlva hangosakat sikított és nyögöt. Tudtam hogy elélvezett mert gátizmai megint úgy ráfogtak a farkamra hogy mozdúlni sem tudtam. Az ujjam viszont tudtam mozgatni. Kihúztam és ezuttal a mutató és középső ujjam nyálaztam be majd ezeket kezdtem járatni a kis ánuszában. Járattam őket benne pár percig, mire a hüvelyének a szorítása engedet. Kihúztam belőle minden részem és a feneke fölé gugoltam.
Hátrapillantott.
-ne kérlek... ezt... ezt nekem még senki sem csinálta
-nyugi majd óvatos leszek, nem fog fájni-mondtam.
-kérlek...AHH- ekkor már a makkom odaillesztettem a seggéhez.
Elkezdett mocorogni de nem tudott sokat változtani az elhelyezkedésén. Farkam ott volt ánuszrózsájánál és semmi sem tudott volna visszatartani attol hogy seggbe dugjam.
-nyugi csak egy pár pillanatig lessz kellemetlen aztán élvezni fogod. Izgasd a csiklód vagy ujjazd magad, az segít!
Lassan elkezdtem benyomni a nedvektől csillogó férfiasságom a hivogató kis seggébe.
Nagyon szűk volt, de azért az ujjmunkám segített egy kicsit kitágítani.
-lazítsd el, ne szorítsd!-mondtam.
Úgy is tett és a makkom már be is csusszant.
Hatalmasat nyögött és ahogy toltam egyre beljebb a dárdám folyton felszisszent.
Tövig benne voltam ő pedig elhalgatott és csak akkor nyögdécselt mikor elkezdtem benne mozogni. Nagyon szűk volt, a kis izomgyűrűje nagyon erősen szorította a hímtagomat. Egyre gyorsolva basztam a fenekét ő pedig inkább már a gyönyörtől nyögdécselt mintsem a fájdalomtol. Éreztem hogy a herém nem a punciján hanem az ujjain csatog, és farkammal is éreztem az ujjperceit a rózsaszin puha húsán keresztűl. Vadúl ujjazta magát és már én sem fogtam egy kicsit sem vissza magam. Úgy tömtem a szük végbelébe a faszom ahogy csak bírtam. Éreztem ahogy a kéj hullámai kezdik elönteni a testem. Gyorsítottam ahogy csak bírtam, már mindketten eltorzúlt hangon nyögtünk és hörögtünk. Még egy nagyot löktem rajta és hatalmasat élveztem ordítva, minden egyes kilövelő spermaadagnál tövig toltam és ordítottam. Ő is nagyot sikoltott és minden kiáltásomnál ujjabbakat sikított. Sikerűlt újból a csúcsra jutnia. Én a hatalmas extázisban megszédűltem és össze kellett szedni minden erőm hogy el ne dőljek mint egy zsák. Így is hátrestem seggemre, a cerkám pedig egy hatalmas cuppanással hagyta el az ánuszát némi ondót is magával rántva. Csak ültem ott szétterpesztett lábakkal és néztem ezt a fenséges látványt amit csak egy ilyen gyönyörű nő nyújthat, akit  most hágtam meg. Fenekéből az én spermám folydogált, majd keveredett a puncijából szivárgó nedvével. Egyszercsak hasravetette magát és úgy piheget. Egyikünk sem bírt mozdúlni még egy jó darabig.
Lassan elkezdtem feltápászkodni és miközben megtörölgettem magam az alsómmal csak bámúltam a csodás testét. Kisvártatva ő is felkelt a padlóról és öltözködni kezdett. Ő nem törölközött, néha rám pillantva felvette a bugyiját, meltartóját, majd a nadrág és az ing következett. Szegény, az egész napot úgy kell végigülnie hogy a saját és az én nedveimben tocsog legalábbis az első pisiig. Kicsit felizgatott ez a dolog, de azért sajnáltam is.
Én is felöltöztem a boxerem a zsebembe raktam.
-én én nagyon élveztem-szólalt meg.
-azt észrevettem-mondtam és elvigyorodtam
Remélem még összehoz minket a véletlen.
-Valamit sejthetett mert ezt válaszolta:
-Igen én is remélem hogy a véletlen megint összehoz-nyomta meg a szót.
Azzal kimentem az irodából vissza a munkaállomásomra.
Délután mikor mindenki hazafele ment még jól megbámúltam Vivien ringó fenekét. Így is nagyon szexi volt hogy kicsit furán lépkedett )

Köszönöm hogy elolvastad, ha sok embernek tetszik jönnek az előzmények.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (22)        Nem tetszik (22)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 2990 X olvasták el.