Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Két biszex és egy hetero pasi kalandjaHogy milyen volt két fiúval egyszerre? Egy kicsit korábbról ke

Beküldő:Balázs

Hogy milyen volt két fiúval egyszerre? Egy kicsit korábbról kell elkezdenem. Volt egy másik régi barátom, akivel még a kollégiumban ismerkedtem meg. Levinek hívták és félig afrikai volt. Az apja itt tanult, és megismerkedett egy nővel, aminek a gyümölcse Levi. Szerintem az anyja szépségét és az apja adottságait örökölte. Nem volt túl fekete, inkább barna. Kifejezetten szép ember volt! Geri ismeri őt, régen sok időt töltöttünk együtt, de ahogy teltek az évek elszakadtunk egymástól. Nem voltunk/vagyunk rossz viszonyban, egyszerűen ez a barátság valahogy kifulladt. Kitti érdeklődve hallgatta a történetet, Geri elmerengett az emlékekben. Azt hiszem 15 lehettem akkoriban. A Levivel való megismerkedésem, ill. barátságunk hívta fel a figyelmemet a bi hajlamaimra. Féltem ettől a dologtól, s szerintem Levi is ugyanezt érezte. Egyszer együtt mentünk fürdeni. Mivel ez fiúkolesz, nincs is ebben semmi meglepő. Akkor láttam őt először meztelenül. Izmos, barna test, szép arc és hatalmas szerszám! Gerié sem kicsi, de az övé óriási, de ezt akkor még nem tudhattam! Kittinek felragyogott a szeme. Nem tudtam levenni róla a szemem, szinte a térdéig ért és vastag volt. Valami megváltozott bennem. Ezután már majdnem minden este együtt mentünk fürdeni. Azt vettem észre, hogy amikor fürdünk, rendszeresen Levi férfiasságát nézem. Izgatott a látványa, a mérete, ettől persze erekcióm lett, az ő reakciója persze ugyanez volt. Egyszerűen arra vágytam, hogy megfoghassam neki és a számba vehessem, de nagyon féltem. Egyik este, mikor lefeküdtünk aludni nem húztam el a függönyt. Így az utcai lámpák beszűrődő fényétől félhomály volt a szobában. A hátamon feküdtem, kitakartam magam és lassan húzogatni kezdtem a farkamat. Éreztem Levi tekintetét. Nem voltam ebben teljesen biztos, de mintha figyelne! Hason feküdt, majd egyszer csak kilógatta a karját. Halkan odaosontam, és a duzzadó farkamra raktam a kezét. Majd kiugrott a szívem! Nem tudtam, hogy mi fog történni! Vajon kiabál majd? Elhúzza a kezét? Legnagyobb meglepetésemre finoman rámarkolt. Felsóhajtott és apró mozdulatokkal húzogatni kezdte. Próbáltam benyúlni a takaró alá és megfogni az övét, de sosem tudtam, ezt nem engedte. Amikor elélveztem, akkor a kezére spricceltem a nedűmet, majd ennek nagy részét le is nyalogattam róla. Ennél több nem történt közöttünk, de ezt egy héten háromszor biztosan megcsináltuk, amíg a koleszban voltam. Az akkori költözködésünk miatt ki kellett iratkoznom és bár Levivel rendszeresen találkoztunk, semmi ilyesmi nem történt. Na jó, de akkor mégis mikor történt ez a hármas? kérdezte értetlenül Kitti...

Erre akartam most rátérni! Geriéknek volt egy telkük vidéken, ahová rendszeresen jártunk nyaranta. Hétvégi sütögetés, bulizgatás, italozás volt a program. Mindössze egyetlen egyszer fordult elő, hogy csak mi hárman voltunk ott. Gerit már rendszeresen kényeztettem szájjal akkoriban, de a hirtelen jött lehetőség miatt most inkább Levire voltam kattanva. Egy nevetgélős, italozós nap után mindenki ment a szobájába aludni. Levi a nappaliban volt, mi meg Gerivel két külön hálószobában, amik a nappaliból nyíltak. Most vagy soha! A következő üzenetet küldtem a srácoknak: Geri! Ha van hozzá kedved, akkor gyere át hozzám, ha Levi elaludt! . A rezgőre állított mobilok halkan zümmögtek. Geri azonnal válaszolt, hogy rendben van! Csak remélni tudtam, hogy ezt az üzenetet Levi téves üzenetnek fogja majd fel, de azért felébreszti benne a kíváncsiságot, hogy mi fog történni. Az ajtóm nyitva volt, s húsz perc múlva megjelent Geri egy szál dudorodó boxerben. Ne csukd be az ajtót, nagyon nyikorog! Persze nem ez volt az igazi oka! Levi az ágyából mindent pontosan láthatott ebben a félhomályban, ha tényleg ébren volt! Geri elé térdeltem, lehúztam a nadrágját. Mindig megdöbbentett a farka mérete. Persze, mert Leviére már nem nagyon emlékeztem... Imádtam neki húzogatni és szopni, teljesen kitöltötte a számat. Finoman csúszkált ki-be ez a nagy szerszám. Most nem csukott szemmel csináltam, Levit fürkésztem. Bejött a tervem eddig! Levi félig eltakart arccal minket figyelt és a takarója mozgásából itélve játszott magával.

Csináljuk Levivel közösen! -javasoltam. Geri ellenkezett, de nem érdekelt. Az ágy mellé osontam. Tisztára, mint a koleszban! A kezét óvatosan az ágaskodó farkamhoz raktam, és igen! Fionoman rámarkolt. A kolesszal ellentétben most nem a hasán, hanem hanyatt feküdt, de még mindig színlelte az alvást. Lassan kezdtem lehúzni róla a takarót. Ahogy egyre lejjebb haladtam, érezhetően erősebben szorított. Végre ismét megpillantottam a farkát, de most végre közelről! Megdöbbentett a mérete! Csendben integettem Gerinek, aki azonnal odalépett hozzánk, és azonnal elkerekedtek a szemei. Megfogtam az övét is, s miközben Levi hatalmas farka felé közeledett a szám, kivettem a kezéből az enyémet. A kezét óvatosan a tarkómra helyeztem, és ismét igazam lett! Nagyon kívántam a férfiasságát, hisz már régóta érezni akartam, de a tarkómon lévő karja már nyomta is a számat lefelé! Csupán a makkja fért a számba, de azt hevesen szopni kezdtem, közben Geriét húzogattam. Egy-két percig tudtam csak élvezni a rég áhított péniszt, mert nagy szuszogások közepette tele élvezte a számat. Nem is akárhogyan, nagyon sok nedű spriccelt belőle! Nem akartam azonnal abbahagyni, ezért még a számban tartottam. Már minden csepp spermát lenyeltem, és teljesen elernyedt a kívánatos farka, de még így is nagy volt. Ezután Gerihez fordultam és őt kezdtem kezelésbe venni. Észrevettem, hogy Levi figyel ezért úgy csináltam, hogy mindent láthasson, de Geri sem bírta sokáig. Öt percen belül a második pénisz spriccel bele a számba! Rendbe raktam az ő farkát is, felálltam, majd Levi ajkai felé közeledtem. Én is elégé a végét jártam, a makkom tele volt előcseppekkel. Óvatosan megérintettem vele a vastag ajkait, finoman elkentem rajta. Nem ellenkezett, sőt, résnyire kinyitotta és éreztem, ahogy a nyelvével kényezteti. Ez az! Gondoltam magamban, felhúztam a bőrt és s lassan tolni kezdtem be a farkamat. Egy pár pillanatig tudtam csupán ki-be húzogatni, tudtam, hogy végem. Kicsit mélyebbre hatoltam, és a szájába élveztem! Életemben először egy fiúnak! Odahajoltam és megcsókoltam. A szánkon keveredett mindhármunk spermája, finoman összeért a nyelvünk is pár percig, ahogy csókolóztunk. Lassan felálltam, betakartam és mentem én is aludni... Meglepődve láttam, hogy Geri még itt van és végig nézte az egészet! Ez volt az egyetlen alkalom így hármasban... Erre a Levire azért kíváncsi lennék!-mondta Kitti kacéren. Lehet, hogy még arra is sor kerül valamikor!- válaszoltam selytelmesen.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (19)        Nem tetszik (25)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2022-08-01 13:32:48
Öcsi
csodás lehetett!


Ezt a szex történetet 3364 X olvasták el.