Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Perverz szex a húgommal

Beküldő:Varga ricsi joe fia


Még 2006 nyarán történt, hogy húgommal ketten maradtunk otthon, mikor szüleink a hétvégét a balatoni nyaralónkban töltötték. Amint elmentek mindketten az aznap esti bulit kezdtük el szervezni.
Húgom nagyon izgatottnak tűnt, le föl járkált a lakásban miközben telefonált. Egy piros bugyi és haspóló volt rajta, fel is figyeltem rá, hogy milyen szexi. Rajtam sem volt sokkal több, mindössze egy alsónadrág amiben már kezdett álldogálni a farkam.
Megálltam az ebédlőben és csak bámultam, milyen szép formás alakja van. Ő meg rámpillantott - közben még mindig a fülénél volt a telefon- és rám mosolygott, mintha valami rosszban sántikálna.
Közelebb jött és végigsimította kezével a combomtól egészen a farkam végig, ami ettől már alig fért a gatyámba. Tovább simogatott majd adott egy puszit a nyakamra, nagyon be voltam indulva, hát megfogtam a mellét amit láthatóan élvezett.
Szó nélkül kinyomta a telefont, lehúzta a boxerem és szopni kezdte a farkam, meglehetősen bő nyállal. Alig akartam elhinni, hogy az én húgom ilyen jól szopik, csak úgy csorgott a nyál végig az arcán, a nyakán és csöpögött a földre.
Megfogtam a hajánál fogva, felhúztam, a szemébe néztem. Láttam rajta, hogy félt, mit fogok mondani. Ekkor megcsókoltam, és mint aki évek óta erre vágyik kezdte húzogatni a farkam. Megmarkoltam a seggét, gyönyörű, feszes, fiatal segge volt. A bugyiját szépen lassan levettem róla és simogatni kezdtem a lába közét. Hosszasan smároltunk, simogattam a pináját, már nagyon nedves volt, gondoltam felnyúlok neki. Nagyon élvezte, ettől mégjobban bevadult és ismét szopni kezdett, de ezúttal a mutató ujjával a segglukam kezdte simogatni. A gondolatomban olvasott, imádtam, aztán szépen lassan bedugta az ujját a seggembe, és magát is ujjazni kezdte.
Magamon kívül voltam. Lehajoltam hozzá, két kézzel megfogtam, és ráborítottam az asztalra úgy, hogy hátulról jól lássam a pináját.
- Úhh de kívánlak, bassz meg kérlek. Jó durván bassz meg!
Szép lassan baszni kezdtem, aztán egyre gyorsabban. Ő hangosan nyögött, egyre hangosabban. Finom szűk pinája volt, jó meleg. Átkaroltam a hasánál, hogy elérjem a csiklóját. Miközben egyre nagyobb lendülettel basztam, egyre gyorsabban nyögött és egyre több szenvedéjjel, mikor megszólalt:
-Szarj ide!
Hirtelen nem értettem mit mondott, úgy csináltam mintha nem hallottam volna semmit.
-Mondom szarj ide! - üvölti
-Mivan? Ide? Most? - kérdeztem, hiszen ez nekem még új volt.
-Igen, azt akarom hogy szarj miközbe megbaszol.
Nem sokat tétováztam és éppen nagyon kellett is már, így lassítottam kicsit a tempón és nyomni kezdtem ki a szart, az ebédlő közepén. Nagyon jól esett, belegondoltam, hogy mit élünk mi most át együtt. Húgom felegyenesedett, és már láttam is, hogy ő is szarni, hugyozni kezdett.
-Szeretlek- mondta, és megcsókolt.
Éreztem, ahogyan a meleg nedvesség csorog végig a lábamon miközben mi önfeledten smárolunk. Fogtam a melleit, a seggét, a nyakát, mindenét érezni akartam. Hihetetlen érzés volt, ahogyan testünk szorosan érintkezett.
Ekkor ismét legugolt, lábait széttárta, szopni kezdte a farkam. Ekkor levettem róla a pólót és markolászni kezdtem a mellét, ami a szopástól már tiszta nyál volt. Egyik kezével a saját szarjáért nyúlt. Megfogta, majd a seggem lukához érintette.
-Mire készülsz? - kérdeztem, izgatottan.
Nem válaszolt, csak elkezdte a saját szarját szépen óvatosan az én seggembe tömködni. Közben szopta a farkamat, szorosan magához ölelt, így jól szájba tudtam baszni miközben ő a seggemben turkált és próbált minél több szart benyomkodni a seggembe.
-Most te jössz. - suttogta, majd a földön térdelve előrehajolt és a seggével felfele pucsított.
Én is letérdeltem és újból baszni kezdtem a pináját, az akkorra már kissé szaros farkammal, de ez minket cseppet sem zavart. Csak úgy tocsogott a punci a nedvességtől, szinte fröcskölt ahogy kúrtam.
-Tömj meg bátyó! Érezni akarlak magamban!
Tudtam, hogy most nem csak a farkamról beszél, így megfogtam a saját szarom, odatartottam az arcához és ő nyalni kezdte. Láttam rajta, hogy nagyon szereti ezt, úgyhogy jól arcon kentem szarral, jutott a szájába, fülébe, hajába is elég.
-Te mocskos kurva, kérsz még?
- Mindent kérek amit adsz! - válaszolt nevetve.
Megfogtam egy másik darabot és beletömködtem a seggébe miközben ütemesen basztam a pináját. Üvöltött a gyönyörtől, alig bírt magával, feszültek az izmai, nyögött, lihegett, látszott rajta, hogy iszonyatosan nagyot élvezik.
- Hágj seggbe is kérlek! Ké-é-é-érlek!
Kihúztam a faszom és a szájába adtam, had nyalogassa a saját puncinedvét, mielőtt szétbaszom a seggét.
A segge tiszzta szar volt, egy fél szardarab állt ki belőle, de nem zavart, a farkammal együtt azt is beletömtem, majd jó erősen baszni kezdtem. Nagyon szűk volt eleinte, de ahogy párszor megmozgattam a faszom, úgy már nagyon jól esett neki és ismét hörögni, élvezni kezdett.
- Azt tudod, hogy te fogsz összetakarítani, te ribanc?! - kérdeztem tőle meglehetősen agresszívan.
- Dugd meg a seggem és élvezz rám! - már szinte könyörögve mondta.
- Hova szeretnéd, hogy élvezzek?
- A fülembe, orromba, hajamba, mindenhova!
Éreztem, hogy lassan elmegyek így még egyszer jól megbasztam a seggét, megfogtam a haját és odarántottam a fejét a farkamhoz, és a fülébe élveztem egy nagy adag gecit, majd a következő lövést az orrlukába, a maradékot a szájába engedtem. Szopta a farkam, én meg a fülében lévő ondóval játszottam, úgy hogy egyre mélyebbre nyomtam be a fülébe.
-Imádom a gecit! Imádom! -mondta, majd a szájából a gecit a szaros kezébe köpte és feldugta a pinájába. Magát kezdte töcskölni a kezével amíg ismét egy hatalmasat élvezett.
Szétterültünk az ebédlő kellős közepén a hugyban, szarban és simogattuk egymást. Nem szólt egyikünk se, élveztük a szeretetet ami körülvett. Aztán felálltam és azt mondtam:
-Ha 2 órán belül nem takarítod ezt itt össze, akkor többet nem baszlak meg, érted?
Nem válaszolt, csak nyugodtan feküdt, de láttam rajta, hogy ez nem is kérdés. Körülbelül 20 perc lehetett mire magához tért az extázisból és nekilátott takarítani.


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (147)        Nem tetszik (177)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2016-03-05 19:57:57
Pervi
ez kurva jo volt

2016-06-04 17:46:09
Gyuri
Bár lenne 1 ilyen hugom

2016-06-25 10:34:01
pásztor jenny pásztor csárda
Mi van futapecs szarok vagytok használtok meg a k**** anyátokat hülye idióta férjem bazdmeg szaros g*** fasszopó b*** köcsögök vagytok g**** mind

2016-06-25 11:41:23
pötty nikolett
Én is próbáltam a kaki sexett. A herkás dávid belekakkantott a számba mikor a szigeten drogozgattunk. Után le is pippantottam

2016-06-25 14:38:52
geci
Ez szar

2018-06-27 15:17:54
imre
ez nekem is tetszet

2020-02-19 23:21:30
sex.75@freemail.hu
Dugtam volna én is a kis picsát !

2022-09-15 11:46:55
Csak1onnan
Undorito...de felgerjeto is


Ezt a szex történetet 62639 X olvasták el.