Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Megvalósult álom

Beküldő:Csongor

Távol otthonomtól, a nyugati határszélen, szigorú rendben működő laktanyában töltöttem katonaévemet. Nyár végén vonultam be, s az alapkiképzés után kerültem a végleges alegységhez. Egy napsütéses, de hűvös őszi napon új katona érkezett körletünkbe. Mikor megláttam, leírhatatlan érzés kerített hatalmába, mert senki nem tetszett addig úgy, mint ő. Férfiasan szép, szabályos arca, égszínkék szeme, hullámos haja, napbarnított bőre, formás, kellemesen izmos teste elkápráztatott. Olyan volt, akit a legtöbb nő gondolkodás nélkül az ágyába fogadna. Alacsonyabb volt nálam, arányos, férfias testének szépségét azonban senki másé meg sem közelítette. Mindaddig álmaimban sem fordult elő ilyen ideális férfi arra pedig egyáltalán nem mertem gondolni, hogy első homoszexuális élményem egy ilyen fiúval valósul meg...
Hamar összebarátkoztunk, napról napra közelebb kerültünk egymáshoz, nyilvánvaló volt, hogy szimpatizál velem. Társaink is észrevették barátságunkat, s a kívülállóknak úgy tűnt, hogy elsősorban ő ragaszkodik hozzám. Szabadidőnk nagy részét együtt töltöttük, rengeteget beszélgettünk elmélyülten a legkülönfélébb témákról. Közben kiderült az is, hogy másfél évvel idősebb nálam és egy közeli kisvárosban él a szüleivel.
Folyton kereste a társaságomat, mikor csak tehette velem töltötte idejét. Míg én másokkal is kialakítottam baráti kapcsolatokat, addig ő jóformán csak velem. Ez engem persze nem zavart, de ő nem tudhatta, mennyire vonzódom hozzá szexuálisan. Egyre jobban és jobban kívántam, folyton róla fantáziáltam, gyötrelmes órákat éltem át. Ott van a közelemben, a legbizalmasabb barátként tekint rám, a lehető leghosszabb időt töltjük kettesben. Nehéz hónapok után végképp úgy éreztem, nem bírom tovább, cselekednem kell. Tudatosan kerülni kezdtem a társaságát, elmaradtak a közösen eltöltött szabadidők. Nagyon nehéz volt, de következetesen tartottam magam ehhez. Láttam rajta, hogy ő is szenved, sokszor tűnt búskomornak és nyugtalannak. Hányszor nézett rám kérdőn, szinte kétségbeesetten azokkal a ragyogó kék szemeivel! Egy alkalommal azonban óvatlan voltam és mielőtt még leléphettem volna, sarokba szorított a kantinban és kedvesen megkérdezte:
- Haragszol rám, Csongor? Az utóbbi időben feltűnően kerülsz engem. Megbántottalak valamivel?
Próbáltam egykedvűen és nyersen válaszolni, de biztos voltam abban, hogy tekintetem elárulta valódi érzéseimet.
- Nem, nincs semmi... hidd el, semmi baj... Szia, most mennem kell!
Tibor azonban megfogta a karomat:
- Nem, kérlek ne menj el! Ezt meg kell beszélnünk.
Nem tudtam tovább játszani a közömböst, belenéztem a szemébe és válaszoltam neki:
- Szerintem is... Rendben... Találkozzunk este hétkor a ruharaktár mögött!
Megkönnyebbülve engedte el a karomat:
- Oké, köszönöm! Mindenképpen ott leszek!
A hátralévő időben végig Tiborról és a helyzetünkről gondolkodtam. Elhatároztam, hogy valahogy tudomására kell hoznom, mi az igazi ok.
Mikor este a megbeszélt helyre értem, ő már várt rám. A raktárban nem volt senki, neki volt hozzá kulcsa. Leültünk és nyugodtan beszélgethettünk.
- Kérlek, mondd el, hogy miért kerülsz engem?
- Ne gondolj arra, hogy haragszom rád -sóhajtottam fel, majd hirtelen elhatározással úgy döntöttem, hogy nem titkolom tovább előtte.
- Kimondhatatlanul tetszel nekem, nagyon kívánlak, nem bírom már tovább - hebegtem. Úgy éreztem, minden gátlásomtól megszabadultam és közben megérintettem izmos combját. Megkönnyebbültem, miközben e szavakat kimondtam.
- Ha ez neked rémisztő, megértem. De akkor fejezzük be a barátságunkat. Nem akarok még jobban szenvedni - folytattam. Először meglepődött, majd elpirult, csakhamar azonban bíztató mosoly jelent meg az arcán. Felálltunk, egymás szemébe néztünk és szenvedélyesen csókolózni kezdtünk, amely leírhatatlan érzés volt számomra. Kis idő elteltével simogatni kezdtem a nadrágján keresztül a péniszét, s a fülébe súgtam, hogy szopni akarok... Lassan letérdeltem elé. Izgatottan oldottam ki a nadrágszíját és gomboltam ki a sliccét. Lehúztam a nadrágját a combjáig és elém tárult hímvesszőjétől dudorodó alsónadrágja. Hevesen vert a szívem, összegyűlt a nyál a számban, rettenetesen kívántam! Gyengéden megsimogattam az alsónadrágján keresztül, majd csókokat hintettem rá. Ezután lehúztam a boxerét és végre megpillanthattam a farkát! Csodás látvány tárult elém! Erre vártam már régóta! Most végre beteljesült legnagyobb vágyam! Oly szép és kívánatos volt a fallosza, heréivel együtt, hogy szinte szédültem, mámoros állapotba kerültem. Legszívesebben mohón szoptam volna, de semmiképpen sem akartam neki fájdalmat okozni. Először gyengéden csókoltam, nyalogattam. Majd a számba vettem, ami szédületes érzést okozott. Élveztem minden pillanatát hol szoptam, hol nyaltam, szívtam a makkját. Közben a számban szikla keménységűvé merevedett férfiassága.
- Nagyon jó a faszod! Könyörgöm, cumiztass, amikor csak alkalmunk van rá! - suttogtam.
- Amilyen gyakran csak lehet, leszophatsz. Nagyon frankón cumizol. Egy nő sem csinálta eddig ilyen finoman - válaszolta olyan hangon, ahogy eddig még sohasem hallottam. Miközben szoptam, a bal kezemmel érzékien simogattam a golyóit. Egyszer csak határozottabbá vált, megmarkolta dús fekete hajamat és ütemesen szopatni kezdett. Próbáltam kapaszkodni izmos fenekébe és átvillant az agyamon, bárcsak egyszer keményen megdugna!
- Élvezz a számba! Le akarom nyelni a forró spermádat!- fakadt ki belőlem.
- Ne aggódj, megkapod az utolsó cseppig! Megérdemled, Csongor! Rögtön elélvezem, készülj fel-mondta kéjes hangon. Kitátottam a számat és néhány pillanat múlva kilövellt Tibi forró nedűje. Egy része az arcomra és az ingemre jutott, a többi a számba, amit gondolkodás nélkül, mohó élvezettel nyeltem le.
- Újra szopni akarok, minden csepp gecidet akarom! - mondtam neki bódultan. Ismét számba vettem forró nemi szervét és kiszívtam belőle, amit még lehetett. Majd tisztára nyaltam a makkjától a fanszőrzetéig a még mindig kemény farkát. Mindeközben ő kéjes nyögések kíséretében hol a hajamba túrt, hol pedig az arcomat simogatta. Hirtelen lehajolt, megfogta a vállamat, magához emelt és érzelmes csókolozásba kezdtünk.
- Köszönöm, Tibi! Eddigi életem legjobb élményét köszönhetem neked. Senki nem tetszett még úgy, mint te!-mondtam neki. -Furcsa, de én is így érzem - válaszolta, majd rendbe tettük ruházatainkat és boldogan indultunk vissza az esti tavaszi szellőben a körletünk felé.
Másnap reggel mosolyogva fordult felém a sorakozó után és kedvesen megszólított:
- Őrülten élveztem a tegnapi dolgot, egész éjszaka rád gondoltam. Hétvégén mindenképpen kimenőt kell kérnünk- mondta, miközben végigsimította a fenekemet.
Alig tudtam türtőztetni magamat, amikor éreztem érintését, rettenetes forróság öntött el. Majd így folytatta:
- Kimegyünk a városba, ott zavartalanul szeretkezhetünk. Tetszik a fiús, kicsi feneked. Szeretnéd, hogy megdugjalak?
- Igen, nagyon. Tegnap is vágytam arra, hogy a szopatás után hátulról is belém hatolj.
Szombaton mindketten, de külön-külön elhagytuk a laktanyát. Elkerültük a feltűnést és csak a városban találkoztunk. Tibi nem véletlenül időzítette erre a napra a kimenőnket, a szülei ugyanis elutaztak Budapestre a nővéréhez. A lakásukba vitt magával, ahol megmutatta az otthonát, majd felvetette, hogy zuhanyozzunk le mindketten. Most láthattam először teljesen meztelenül Tibit. Tökéletesnek hatottak kellemesen izmos karjai, mellkasa, formás feneke... Ám leginkább megint a fallosza vonzotta tekintetemet, s alig vártam, hogy újból kényeztessem golyóival együtt. Izgatott várakozásomat csak fokozta a tudat, hogy ezúttal hátul is érezhetem magamban férfias keménységét. Újból csókolózással kezdtük, csak most jóval hosszabban, mint először. Közben egymás nemi szervét simogattuk, kölcsönös maszturbálásunkat néha egy-egy szenvedélyes mondat kísérte. Mindkettőnk farka már régen kőkeménnyé merevedett, amikor Tibor mellkasát, később izmos hasát kezdtem csókolgatni. Majd kezembe vettem szép, egyenes farkát és a feszes herezacskóját nyalogattam. Ezután ugyanezt tettem kemény falloszával, majd a számba vettem. Az orális szex minden pillanatát élvezve, ütemesen szoptam Tibi merev hímtagját. Ő sóhajtozva és nyögve hol a hajamat markolta, hol simogatott, ahol ért és többször gyengéden becézett.
Hosszú orális játékunkat én szakítottam meg:
- Gyere és dugj meg végre!
Megfogtam kemény farkát és úgy mentünk egy nagy és stabil faasztalhoz. Mindent levettünk róla, majd terpeszbe álltam, és deréktől felfelé ráhasaltam a masszív asztallapra, miközben erősen fogódzkodtam a széleibe. Tibi sikosítóval lekezelte a dákóját, majd az anusomat, közben többször is simogatta a fenekemet. Minden egyes érintése kéjes villámcsapásként hatott rám. A farkam megint megkeményedett. Miután végzett, erősen megmarkolta a csípőmet és lassan belém hatolt.
Eleinte a fájdalom erősebb volt, de enyhítette a tudat, hogy ez a remekbe szabott férfi belém hatol. Később sikerült annyira ellazulnom, hogy a fájdalmaimat jóval túlszárnyalták a szex örömeinek mámoros érzései.
- Dugj meg, Tibi, ahogy csak bírsz! - szinte ordítottam.
- Imádom, ahogy szopod a faszomat, de most a seggedet baszom szét! - válaszolta, pedig egyébként nem használt ilyen szavakat. És szavait tettek követték. Egyre gyorsabb tempóban dugott, már-már úgy éreztem, hogy egy kan kutya sebességével tesz magáévá. Testemen erős kezeit, magamban kemény farkát éreztem. Minden pillanatát élveztem. Egyszer csak kivette belőlem hímtagját és letérdeltetett. Egy kis ideig újra szoptam, azonban csakhamar bőségesen lövellte forró ondóját a számba, az arcomra. Újra csókolózni kezdtünk, miközben egymás farkát húzogattuk. Felejthetetlen élmény, ahogy megmarkolta és kiverte a kemény szerszámomat. Ugyanezt tettem vele én is azzal a különbséggel, hogy befejezésül harmadszor is számba vettem.
- Nagyon élveztem - mondtuk szinte egyszerre. Közös zuhanyzás után mély álomba zuhantunk egymás mellett, összebújva. Katonaidőnk alatt, amikor csak alkalmunk volt rá, leszoptam Tibit, ő pedig megdugott. Előfordult, hogy csak gyors közös maszturbációra volt időnk, de mindig kihasználtuk az adódó lehetőségeket. Így megszopatott katonai teherautó ponyvás platóján éppúgy, mint raktárban vagy éppen a laktanya körül elterülő erdő mélyén. Kapcsolatunk nem merült ki a testiségben, érzelmileg is kötődtünk egymáshoz. Bár ő erősebben ragaszkodott hozzám. Nekem mindenekelőtt a farkára és a golyóira volt szükségem.


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (24)        Nem tetszik (21)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2022-07-21 13:49:33
Tibor
Felizgatott ez a story

2022-08-03 04:32:43
Lali55
Nagyon izgató volt.Élveztem.


Ezt a szex történetet 3832 X olvasták el.