Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Osztálytársam,Mira 2.

Beküldő:VanEgyCigid


Na szóval ott hagytam abba az első részben hogy a tanár megengedte hogy egy szobában aludjunk. Ejfelig fent volt mindenki, ezert addig nem tudtunk szexelni, de egy kis tapi legalabb volt. Kb fél 12 lehetett már, mire mindenki elment aludni. A tanár még egy 10 percet kint cigizett, utanna elment o is a szobajaba. Mi persze Mirával leskelődtünk, hallgatóztunk a mellettünk lévő faház miatt, (faházakban voltak a szobák) mert féltünk hogy még valaki fent van és meghallana minket. Mikor már csönd volt mindenhol, mi azért még kinéztünk hogy biztos mindenki alszik-e. Mikor elhaladtunk az egyik faház mellett, láttuk hogy ott is éppen basznak, pont Mira barátnője volt bent az egyik kisköcsöggel, bár nem lepődtem meg, az a lány 15 évesen már 4 éve nem volt szűz. Na de, vissza mentünk a mi szobánkba, lekapcsoltuk a villanyt, és helyette a kb semmi fényt nem adó éjjeli lámpát oltottuk fel. Rögtön egymásnak estünk, nem fogok köríteni, 2 perc után minden ruha lekerült rólunk és már az ágyban voltunk, Mira hanyatt feküdt, én meg mentem nyalni. Nem csináltam sokáig, a lényeg az volt hogy ellazítsam annyira, hogy ne fájjon neki mikor elveszem a szüzességét. Masfel perc utan abba hagytam és felé hajoltam. Adtam neki egy csókot, és oda illesztettem a farkam a pinája bejáratához. Eleinte nagyon lassan toltam be, de Mira mondta hogy toljam be, nem hiszi hogy fájni fog. Én azért féltem, nehogy fájjon neki, de a kérésére egyszerre be toltam neki tövig. Felsikított picit, de meplepetésemre nem a fájdalomtól, hanem az élvezettől. Egy kis ideig nem csinaltunk semmit, azon elmélkedtünk hogy épp most veszítettük el. Egyszed csak Mira átölelt a nyakam felett, megcsókolt, és azt súgta a fülembe:dugj meg kérlek!
Nekem nem is kellett több, munkához láttam. Nem finomkodtunk, rögtön közepes tempóban kezdtem ki-be huzogálni a faszom a rohadt nedves pinájába, szó szerint annyi nedve volt hogy vizes lett az ágy. Hihetetlenül jó érzés volt, picit szorított, de imádtam. Mira csak úgy nyögött, sikongatott, de próbálta magát vissza fogni, nem akarta hogy lebukjunk. Éreztem hogy a puncija egyre jobban feszíti a faszom, ezért elkezdtem gyors tempóban baszni. Kb fél percig csináltam, és egy nagy, kéjes sikollyal elélvezett. Rángott, kéjes mosoly volt az arcán, nagyon szép volt így. Most nem 2,hanem legalább 5 percbe telt még lenyugodott. De én még nem élveztem el! Mondta hogy feküdjek hanyatt, meglovagol. Repdestem az örömtől. Bele ült a faszomba, és rám hajolt. Először így kezdett el mozogni picit lassabban, utanna pedig ilyen átlagos lovagló tempóban. Felhajolt, gyönyörű teste volt. Elkezdtem a melleit fogdosni-gyúrni, simogatni a testét, de rögtön a seggére tértem és elkezdtem markolászni(a segget jobban szeretem mint a mellet). Már az átlagosnál gyorsabban csinálta, és utánna elkezdett körkörözni a csípőjével. Éreztem hogy elfogok élvezni, szóltam is neki. Még egy picit lovagolt, majd lemászott rólam, és oda hajolt a faszomhoz. Hihetetlen erővel elkezdte szívni és szopni a farkam, nem kellett sok. Rengeteg gecit lövelltem a torkára, köhögött is. Próbálta nyelni, de egy kicsi megintcsak kifolyt a szája szélén. Egy adagot lenyelt a többit kifolyotta a száján, rá a melleire meg a hasára, és szétkente rajtuk. Itt nem álltunk meg. Még valami eszembe jutott az aznapi beszélgetésünkből, mondta, hogy már masztizott análisan, és azt mondta élvezte, de nem csinálja olyan sűrűn. Felvetettem neki az ötletet, hogy csináljuk seggbe. Egy perverz mosollyan igent mondott, majd nevetett egyet. Beállt kutya pózba, én pedig mögé. Elkezdtem ujjazni-nyalni a segglyukát, utanna a nedveivel kezdtem síkosítani, hogy könnyebben beférjek majd. Kis tágítás után oda illesztettem a faszom a lyukához, és lassan betoltam. Ahhoz képest nem tartott sokáig, 2 perc alagg bent is voltam teljesen. Lassú tempóban kezdtem baszni a seggét, szűk volt, de nagyon jó. Arra lettem figyelmes hogy egyre jobban nyög, és ujjazta magát. Elkezdtem közepes, majd picit gyorsabb tempóban baszni a seggét, itt már sikított is de még mindig nem a fájdalom miatt, mint utólag kiderült. Else hittem, hogy análisan is eltudott élvezni, de örültem neki. Szóltam neki hogy elfogok élvezni. Ekkor szó szerint rámparancsolt: élvezz a seggembe!!
Iszonyatos tempóban toltam a seggét, és már lövelltem is a gecimet a seggébe. Felnyögött egyet, mégegyszer elélvezett. Kihúztam a faszom a seggéből, és elkezdett kifolyni belőle a geci. Mira oda nyúlt az ujjaival és elkezdte kimártogatni a seggéből a gecit, majd azt lenyalogatni az ujjairól. Ezután úgy ahogy voltunk meztelenül aludtunk el, de persze a masik, 1 szemelyes ágyon, mert a másik csupa nedv volt. Reggel csókkal ébresztett, és megköszönte ezt az egészet, és megkérdezte, hogyha mind ketten szeretjük egymást, akkor nem járunk-e. Rögtön igent mondtam rá, örömében a nyakamba ugrott. Azóta is együtt vagyunk, most vagyunk 18 évesek, de ez nem azt jelenti hogy nem szexeltünk. Igazi perverz pár voltunk, sok dologba voltunk benne, ezekről is írhatok, ha szeretnétek.


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (82)        Nem tetszik (119)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2022-07-15 08:55:02
Anonimus
Jöhet a folytatás! :D

2022-07-17 20:25:24
VanEgyCigid
Nem tudom mi történt, ezt kiengedték, de az első részt már nem...majd megprobalom ujra irni.

2022-08-23 15:42:20
Bélanéni
Neked nem volt dolgod még szúz lánnyal.


Ezt a szex történetet 6401 X olvasták el.