Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Egy jól sikerült ünnep

Beküldő:Szülinapos

Helló! Én egy 17 éves srác vagyok és van egy bátyám. 23 éves és van neki egy 22 éves barátnője, akit most a történet kedvéért nevezzünk Beának. A mostani szülinapom eseményeit szeretném elmesélni. Néhány hónapja volt, de biztos nem felejtem el amíg élek.
Közeledett a születésnapom és minden szuper volt. Akkor még volt barátnőm, aki velem egy idős volt, de nagyon csinos és imádni való volt. Talán egy hónappal a születés napom előtt történt,hogy a barátnőivel külön lementek bulizni. Azon a hétvégén nem is láttam őt. Hétfőn azonban hívott, és beszélni akart velem.
A szokásoshoz képest furcsán viselkedett. Kérdésemre elmondta, hogy a buliban a hétvégén találkozott egy sráccal. Beszélgettek táncoltak és vele az este csak úgy repült. Nem szokása, de még csókolóztak is, pedig akkor látta őt először. Ez az egész dolog ,mert bár semmi más nem történt köztük, elgondolkodtatta őt. Meg a hétvégén is ostromolta őt a srác az üzenetekkel és találkozni akart vele. Ő is akart menni, és ez őt megváltoztatta. Szünetet akart tartani, mert ha így érez, akkor sokkal jobbat érdemlek nála. Ezzel azt beszéltük meg, hogy hagyjuk abba és ő keresni fog, ha úgy gondolja. Ezt azért akarta, mert nekem fontosabb volt ő, mint fordítva én neki.
Eltelt az egész hónap, jött a szülinapom, de róla nem is hallottam semmit.
Azért annyi szép van az életben, hogy míg barátnőm nem volt, kaptam egy barátot Bea személyében. Az utolsó két hét a szülinapom előtt borzasztó volt. Szenvedtem,mint a kutya. Bátyám, a kor különbség miatt nem nagyon foglalkozott velem, de ellenben Bea igen. Mint egy nővér. Amikor lehetett ott volt, beszélgettünk tanácsokat adott, persze mind elcsépelt ( lesz másik stb.), de mégis őrülten jól esett a jelenléte. Néhány nap lehetett már csak hátra, mikor aztán magamba zuhantam. Barátnőm azt mondta, hogy az ajándéka olyan lesz, mit még sosem adott másnak. Egy szó mint száz, valami szexuális kényeztetés lett volna tervben, ami természetesen elmaradt és én bele betegedtem.
Másnap lett volna a buli, ahol a család és néhány vendég lett volna, mikor több idő jutott Beával.
- Mi a helyzet ,, öcsi ?
Annyira jóban voltunk,hogy imádtam, mikor így hívott.
- Á semmi!
- Figyelj csak! Most jelenleg nem állok úgy anyagilag, de szerettem volna neked ajándékot adni. Ha van bármi amit szeretnél, szólj!
- Jaj nekem!
- Mi a baj?
- Csak eszembe jutott valami.
- Már megint ő! Mondtam már, hogy helyes srác vagy! Annyi lányt találsz még az életedben!
- Nem erről van szó! Tudod ő is hasonló képpen volt és azt mondta...
- Na tényleg! Mit mondott?
- Felejtsd el. Mégis a nővérem vagy!
- Ide hallgass öcsi! Jelenleg csak én vagyok itt, és eddig is nekem mondtad el minden gondodat! Csak nem azt mondod nekem, hogy most akarsz le cserélni, mikor ilyen jól haladunk a terápiával?- ezeket mondva nevetni kezdett.
Természetesen mindketten jót kacagtunk és elmondtam neki mi is az én bánatom.
- Hát jó! Tudod azt beszéltük, hogy valami erotikusabb ajándékot fogok kapni tőle, amit még nem adott nekem és senki másnak sem.
- Micsodát? Dugtok egyet vagy mi?
- Nem azt biztosan még nem.
- Akkor leszop, vagy kiveri neked?
- Inkább ilyesmi lett volna.
- Akkor értem, miért vagy ennyire letörve. Mondjuk ötletnek nagyon jó!
- Micsoda?
- Nekem sincs sok pénzem ajándékra, és hogy kiverjem a farkadat nem kerül semmibe! Nekem nem! De neked milliókba fog kerülni.
Eltartott egy ideig, míg fel is fogtam valójában, hogy mire célzott ezzel a milliókkal, de máris nekem szegezte a kérdést:
- Na! Mit szólsz hozzá?
- Mihez?
- Szülinapod alkalmából kiverem neked a farkadat.
- Te most hülyének nézel igaz?
Választ erre már nem kaptam, csak le ereszkedett elém térdre.
- Szerintem mindketten jobban járunk, ha az ajándékodat most kapod meg, nem a család előtt holnap. - kacsintott fel rám és közben kezdte a nadrágomat eloldani.
Farkam kezdett éledezni, de iszonyatosan be voltam rezelve, hogy most mi lesz.
-A biztonság kedvéért, leveszem a pólómat, nehogy ne tudj uralkodni magadon és baj legyen.
Kibújt a pólóból, és összefogta a haját hátul egy copfban. Addig nézhettem a melleit, amit ugyan takart a melltartó, és láttam már fürdőruhában őt, de a helyzet és a csipke szegély díszítés iszonyatosan tetszett.
- Na lássuk mivel van dolgom.
Egyik kezével benyult az alsómba és megfogta a farkam. Másik kezével lehúzta a nadrágom és máris ott álltam előtte meredező farokkal.
- Na öcsi! Ahogy reméltem! Szinte úgy látszik, hogy leszel te is olyan jó mint a bátyád, vagy még jobb is!
Tövétől a hegyéig végig húzta mindkét kezét, néha néha kicsit megszoritva a farkam. Mikor teljesen merev voltam hátra húzta a bőrt rajta és egy pillanatra megállva csodálta egy kicsit.
- Igazán szép darab. Tetszik, ha szabad ilyet mondani az öcsémnek.- és kacsintott egyet.
Egész közel hajolt hozzá lassan, hogy fokozza a vágyat bennem,és egy nagyobb adag nyálat csorgatott rá és elkente a teljes hosszában a kezével. Ahogy verni kezdte a nyálas farkam a fölösleges nyál a keze által összegyűlt a farkam hegyén és készült a mélybe zuhanni. Ezt megakadályozva lenyalta a nyálat a makkomról és bekapta a farkam és szívott rajta egy nagyobbat. Akkor ott abban a pillanatban akár élvezhettem volna, és kicsit a testem is megrogyott.
- Elnézést! Tudom nem volt az ajánlat része, hogy be is kapom, de láttad, hogy muszáj volt! Remélem nem probléma.- és szexis mosollyal az arcán verte ütemes tempóban a farkamat.
- Remélem, hogy bírod még, mert nagyon kívánatos vagy.
Ahogy az az idősebb lány, aki eddig csak a lelkemet pátyolgatta,most itt térdel előttem és ezeket mondja nekem, megadta a kegyelem döfést. Testem teljes egészében megfeszült és élvezni kezdtem. Az első lövés azonnal telibe a mellei közé ment, majd patakban folyó gecim végig a kézfején és a csuklóján folyt végig. Megszoritotta tőben a farkamat és szorító mozdulattal ki fejte a maradék cseppeket is. Fogott egy zsepit és törölgetni kezdte a kezét.
- Jaj! Egy nem is elég, hogy tiszta legyek. Vett még egy párat és azokkal törölte tisztára a karját.
Próbáltam valahogy ebben a kínosabb helyzetben jelezni neki mutogatással, hogy a melle közé is jutott.
- Jaj tényleg! Na látod! Mondtam,hogy nem kell a póló. Most hogy néznék ki!?
Csak közben a mellei közé szépen befolyt a gecim. Nemes egyszerűséggel hátra nyúlt és kigombolta a melltartót. Előbukkantak a kosárból a szép hegyes cicijei. Egy újabb zsepivel közöttük is megtörölte magát és vissza vett mindent. Ott ült velem szemben mindezek után, és kínosabb csend uralkodott a szobában. Kerestem a fejemben a megfelelő szavakat, mikor a folyosóról hallottunk bátyám hangját, ahogyan Beát keresi
- Bea! Merre vagy?
Fejét hátra fordítva kiabálta,hogy
- Itt vagyok az öcséd szobájába!
- Mit csináltok? Csak nem dugtok?
- Dehogy is! Még nem!- majd felém fordult és kacsintott egyet.
Résnyire nyílt az ajtó és bedugta fejét tesóm.
- Mit csináltok itt?
- Beszélgetünk csak.
- Anya el akart menni a boltba. Megyek vele én is. Te nem jössz?-
persze a kérdés csak neki szólt, rám ügyet sem vetett.
- Nincs kedvem. Van itthon kóla? Hoznátok nekem?
- Van itthon, sima.
- Kérhetek inkább vaníliás kólát?
- Persze.
Ezzel be is fejezték a beszélgetést.
- Rendben, így már biztos, hogy ő is megy anyukáddal.
Hallottuk ahogy a kocsi ajtók csukódnak, és indul az autó. Ki pillantva láttuk, ahogy mindketten elhajtanak.
- Na így már, hogy csak ketten vagyunk, beszélhetünk, mert egy darabig biztosan nem érnek vissza. Szóval, kivertem neked, de ez igazán nem az én ötletem volt. Valami egyedivel kell elő rukkolnom nem igaz?
- Nem tudom.
- Tudod, ha tovább birtad volna, ki tudja mi történt volna még. De azt jobb ha tudod, hogy nem vagyok fából.
- Ezt hogy érted?
- Szép és kívánatos volt a farkad.
Egy régebbi kinőtt otthoni melegítő volt rajta, ami a bátyámé volt annó. Kicsit felemelkedett és a csípőjénél fogva letolta magáról a nadrágot. Ott ült velem szemben abban a pólóban, amit vissza vett magára és egy fehér bugyiban. Pont annyira nyitotta szét a lábait, hogy láthassam a kicsi foltot a bugyiján.
- Ez itt miattad van. Az én ajándékom most más lesz inkább.
Lassan ujjaival közelített a testén végig a bugyijáig, és zárt lábbal levetette a bugyiját is.
Ott ült velem szemben, immár nadrág és bugyi nélkül. Finoman hátra dőlt az ágyamon és könyökén megtámaszkodott. Ekkor jobban láttam, hogy egy hosszabbra hagyott szőrcsik fut végig a szemérem dombján egészen a puncijáig. Mivel zárta a lábait, csak a csíkot láttam, és az is elég volt nekem.
- Az az én ajándékom, most hogy miliméterről miliméterre végig puszilgathatod a szőrömet, de nehogy kimaradjon egy pici része is!
Mellé ültem az ágyon és odahajoltam az ölébe. Ahogy közeledett a szám az ölébe, már erősebben sóhajtott. Közel a köldök alatt kezdtem puszilgatni a bőrét és haladtam a célom felé nagyon-nagyon lassan. Mikor elértem a csikig kicsit megszivtam a szálakat és úgy pusziltam meg őt. Ezt csináltam folyamatosan, és szinte az idő is megállt körülöttünk. Haladtam egészen a puncijáig, de a lábait, még mindig zárta. A csípőjét, viszont folyamatosan emelte, ahogy egyre lejjebb értem. Mikor egészen a puncijánál adtam az utolsó puszit, kicsi rés nyílt a lábai közt és megéreztem a puncija illatát. Ekkor bele pusziltam egyet.
- Szerintem ott nincs szőr!
- Ne haragudj,de én sem vagyok fából.
- Azt reméltem is. Mit szólnál, ha továbbra is puszilgatnád mint eddig, csak inkább térdelj elém.
Szépen mint két lábát felhúzta behajlitva. Én oda térdeltem az ágy elé. Szétnyílt a lába az arcom előtt és lassan terpeszben tette le elém, hogy közre fogjon velük. Immár ott térdeltem a puncija előtt. Csodálatos rózsaszín punci, mely szépen szétnyílt és látszott, hogy a puncinedv már a combján folyik, annyira izgult. Két kezemet a combjai belső felére tettem és ismert módon, puszilgatni kezdtem a szőrét és a bőrét. Annyi volt az előzőekhez képest más, hogy ahogy emelte a csípőjét,az állam és a szám szinte a végén a puncijánál volt. Ilyenkor egy finomat leheltem rá. A meleg levegő és a nedves puncija ahogy találkozott egyre mélyebb sóhajokat eredményezett tőle. Két talán három ilyen ismétlést csináltam, mikor ismét emelte a csípőjét és akkor finoman végig nyaltam a feneke lyukától egészen a szőr csíkig. Felsikitott a gyönyörtől és a fejemet a puncijába húzta. Szívtam a csuklóját és bele bele nyaltam lefegyeltem a nedveit remélve, hogy így kell csinálni.
Furcsa érzés volt érezni a nedveit, de éreztem a kezemmel, hogy egész teste remegett a nyalásomtól. Néhány pillanat volt mindez csupán de remegve élvezett el a számom vergődve és szörcsölhettem egy nagyot abból a finom punciból.
Pihegett egy kicsit az ágyon és megtörölte magát a bugyijával.
- Ezt mára itt hagyom neked! Úgy sem tudom használni.- és megsimogatta a fejem.
Magára vette a nadrágot és hallottuk, ahogy beáll a kocsi a ház elé.
- Segíts most kérlek anyudnak kipakolni a kocsiból, mert megdugatom most magam a tesóddal.
Nyitotta az ajtót és lement a kocsihoz. Beszéltek valamit szorosan és elindultak be a házba.
- És ki fog nekem segíteni?- kérdőn nézett anyám rájuk.
- Hagyd anyu! Majd én itt vagyok.
- Köszönöm! Úgy látszik, csak a boltig volt kedve eljönni.
Behordtunk mindent a kocsiból és szépen elpakoltuk őket.
- Segitsek még valamit?
- Köszönöm, de nem tudsz. Tegyél rendet a szobádban!
Ott hagytam anyát a konyhában és bevonultam a szobába. Az ágy mellett a földön ott volt a bugyi. Felvettem onnan és elfeküdtem az ágyamon. Beleszagoltam és éreztem a punciszagot. Farkam kéményedni kezdett és az orromra fogva a finom textilt, kivertem magamnak. Estig senki sem bújt elő a szobából.
- Vacsora! - hangzott anyám kiáltása a konyhából. Mire odaértem, anya és apa már ott ültek.
- Teljesen elfelejtettem, hogy Bea is itt van. Nem nyitottuk ki az asztalt nagyobbra. Na majd valaki később eszik.- mondta apám.
Ekkor toppantak be tesómék.
- Farkas éhes vagyok!- és már ült is oda az asztalhoz.
- Akkor majd később eszek.- mondtam.
- Ülj le nyugodtan és egyél!- válaszolta Bea.
- Nem majd én eszem utoljára.
Amíg próbáltuk egymást győzködni,a többiek ettek így aztán Bea mikor leült enni, később fejezte be,mint a többiek.
Mikor asztalhoz ültem, lassan befejezte ő is, csak a maradékot ette már a tányérjáról. Mindenki bement a nappaliba és ő finoman az asztal alatt a lábával a lábamhoz ért.
- Én nagyon éhes voltam! Remélem te is az vagy.
Ahogy felkelt az asztaltól azt a néhány tányért elmosta és mikor elment közvetlen mellettem megkérdezte halkan.
- Kiverted már a farkad a bugyimat szagolva?
- Ühüm!
- Helyes!
Majd szépen bement a többiekhez. Kicsit filmeztünk közösen, majd irány az ágy. Aznap este, mondani sem kell, de a bugyiját szagolva élveztem el ismét. A másnap, vagyis a szülinapom tökéletesen telt. De semmi jelét nem láttam annak, hogy bármi is történt volna tegnap. A rokonság a vendégek mind kedvesek rendesek voltak, jól éreztem magam. Bea viszont tartotta a távolságot. Egyetlen egy pillanat volt köztünk egész nap, az pedig az ajándékok átadása. Mikor rá került a sor. Csak annyit mondott
- Sajnálom! Sajnos nekem most nem volt lehetőség ajándékot venni. Csak puszikat tudok adni.
Ahogy az első puszi az arcomon csattant, mikor a másik oldalon adta volna a másodikat, azt mondta még.
- És puszikat kérek cserébe.
Én is pusziltam az arcát, de csak mi ketten tudtuk, hogy valójában mit is jelent ez a puszi.
Következő alkalommal, talán két nappal később ismét bejött a szobába.
- Nézd! Fiatal vagy még és szükséged van tapasztalatra. Nekem pedig mi lehetne jobb annál,mint egy testvérpár. A tesód sokszor önző módon csak magára figyel és rám nem. Előfordul néha, hogy este a fürdőben magamat elégítem ki a kádban. Most elmondom hogy lesz. Mikor hasonló a helyzet, és meg tudjuk oldani, te engem fogsz kinyalni. Mindenki jól jár majd.
Fordult és azonnal kilépett az ajtón. Fejét visszadugva annyit mondott még
- Ugye megmondtam, hogy találsz még másik csajt!
A következő hét legalább 4 napján nyaltam ki a punciját vasárnap még olyan is történt, hogy kora reggel mikor a hétvégén nálunk aludt nyílt az ajtó belépett a szobámba. Még ébredeztem, szóval kemény merevedésem volt. Tudtam a dolgom így hát kikeltem, hogy feküdjön le ő és kezdjem a puncija nyalását de megállt ő is velem szemben. Nézte ahogy áll a faszom és azt mondta.
- Ma később ébredtünk és nem volt rám elég idő! Anyud elvitte valahová a bátyád, apud meg az irodában készül, valamilyen tárgyalásra. Később megyek haza, de szükségem van valamire. Nagyon kívánom! Nem volt elég nekem ennyi.
Választ nem várta meg, megfogta a tövében a faszom. Húzott rajta párat és letérdelt elém.
- A puncim az csak az övé, azt nem dughatod meg, de nekem, a nyálas puncim nem elég.
És nemes egyszerűséggel bekapta a faszom és szopni kezdte. Először csináltak nekem ilyet, és fantasztikus volt. Nyalta szívta a farkam. Verte miközben a szájában voltam. Csodálatos érzés volt. Testem remegni kezdett, lábam elgyengült és a szájába élveztem. Ő persze mindent lenyelt és ernyedt farkam kiengedte a szájából.
- Na most tessék szépen nyalni a pinámat!
Nyaltam én ahogy csak tudtam, de úgy fel volt tüzelve, hogy technikám kevésnek bizonyult neki.
- Feküdj le az ágyra!
Lefeküdtem engedelmesen, ő pedig felettem úgy helyezkedett, hogy a nyalástól felizgult farkam kezdte szopni 69 es pózban.
- Most nyaljál tovább.
Ebben a helyzetben még nem csináltuk. Más irányból tudtam őt izgatni és meg is volt neki az eredménye.
- Ez nagyon jó volt. Változtatok a kettőnk közti megállapodáson. Ha úgy nyalsz,hogy orgazmust kapok tőled, akkor én is leszopom a farkad utána.
Ezt követően jó pár alkalommal így csináltuk. Bejött kinyaltam, és ő szopta és nyelte a gecimet.
Pont egy ilyen alkalommal, mikor elhivott hozzájuk, nyalás után a faszomat szopta, mikor a telefonom csörögni kezdett. Mikor a kijelzőn láttam, hogy az exem az, pánik tört rám.
- Úr isten! Ő az.
- Akkor miért nem veszed fel?
- Így?
- Csak neked kell beszélni.- közben nyalta a farkamat körbe körbe.
- Haló szia!
Ne haragudj. Remélem nem zavarlak
- Nem dehogy is.
Egyedül vagy?
- Nem vagyok egyedül.
Ekkor mondott valamit Bea, és ezt hallhatta a vonal másik végén.
Ez egy női hang? Van valaki ott?
Ekkor felnyult a telefonomért Bea és kérte, hogy adjam oda.
- Szia Bea vagyok! Itt van nálam igen. Csak segít nekem valamiben, amit egyedül nem tudok megcsinálni.
- Miért kell neki hazudni?
- Miért? Tán ki tudom a saját pinámat nyalni?- válaszolt a telefonomat lefogva, de közben a farkam a szájában.
- Itt vagyok igen. Szóval nem olyan régen jött, de mindjárt megy is el. - közben verte a faszomat várva a gecit a nyelvére.
Mesélj hogy vagy?- kérdezte, hogy időt nyerjen és őt beszéltesse és szopta a farkamat.
Egy nagy adag sperma landolt az arcába, amit nem díjazott annyira.
- Jól van vissza adom.
Kezembe adta a telefont és amíg meztelenül leültem az ágyra beszélgetni, addig azt néztem, ahogy a tükörben szépen Bea letörölte az ujjaival az arcáról és nyalogatta lefelé. Összegyűjtött adaggal a szájában mutatta nekem, hogy oda kell lőni és lenyelte az egészet.
Közben a telefonból megtudtam, hogy találkozni akar velem az exem, mert beszélnünk kell és hiányzom neki stb. stb.
Másnap mikor találkoztunk megbeszéltünk mindent. Elmondta, hogy a srác az után, hogy szakítottunk kereste őt. Azt remélte viszont, hogy keresni fogom és nem adom fel ilyen könnyen.
- Te mondtad, hogy nem tudod mi legyen. Hagytam, akkor.
- Igazad van én akartam ezt, de rájöttem, hogy mi az igazság.
Közben elpityeredett és töredelmesen bevallotta, hogy a csókolózás után történt más is. Elmondta, hogy amit nekem szeretett volna, azt már vele csinálta, sőt azt követően ő már szopta is a farkát egy kicsit. Sírt és próbált az őszinteség erejével vissza szerezni.
- Semmi gond. Az a lényeg, hogy őrültséget nem csináltál és rájöttél valójában mire, vagyis kire van szükséged.
- Nagyon megváltoztál! Komolyan úgy gondolom, hogy sokat komolyodtál, és köszönöm,hogy ilyen megértően kezeled a helyzetet.
Természetesen az hogy valakinek kiverte a farkát és szopta az nem tetszik, de ha azt tudná, hogy mi történt velem.
- Nézd! Ami történt, megtörtént. Valóban másként látom a világot, de ha jól értem, veled semmit sem csinált az a srác igaz?
- Nem! Miért?
Finoman simagatni kezdtem őt, csókolgatni a nyakát. Éreztem, hogy izgul nagyon. Ugyanakkor az idegességet kezdte felváltani az izgalom. Finoman simogattam a combját. Folyamatosan egyre feljebb és feljebb simogattam, majd a belső combján is egyre feljebb haladtam. Mikor a lába közét elértem megálltam és ott hagytam a kezem. Mélyen a rémült szemébe néztem.
- Mit akarsz csinálni?
- Bizd rám magad!
- Rendben.
Láttam, hogy ez nem csak egy jól van legyen volt, hanem ő is akarta. Finoman levettem a nadrágját és a finom kis bugyiját kezdtem simogatni tovább. Ahogy egyre jobban kezdett ellazulni, két oldalról finoman lehúztam a bugyit és csupasz kis punciját láttam meg. Annyi és annyi alkalommal képzeltem el, és most itt van előttem. Tudtam, hogy ő most a legfontosabb, és nem az a célom, hogy eltaszitsam magamtól. Finoman simogattam és puszilgattam őt. Mikor már nem tudott magának parancsolni és teljes extázisban volt a kis teste, elkezdtem, amit Beával tanultam. Egy szó mint száz, úgy kinyaltam őt, hogy újra szerelmet vallott nekem. Tekintete ragyogott és egy folyamatos mosoly ült ki az arcára. Orgazmus az, amit tőlem kapott és tudta, hogy csak én kellek neki. Újra együtt voltunk és madarat lehetett Velem fogni. Két hét úgy elrepült,hogy azt sem tudom mi történt körülöttem a világban. Ez idő alatt, Bea és a bátyám külön váltak, mert jobbnak látták mindketten. Legfőképpen Bea. A harmadik hét közepén, írt nekem egy üzenetet, és kérdezte,hogy hogy vagyok. Néhány szóban válaszoltam csupán, de válaszában megkért, hogy menjek már el hozzá és segítsek neki. Tudtam, hogy ez mit jelent és már van punci, amit nyaljak. Bea fantasztikus volt minden egyes alkalommal, de a szerelem győzött a szívemben. Mikor oda értem hozzá, ő nyitotta az ajtót. Ahogy beléptem hangosan köszöntem a szüleinek. ( Ismeri mindenki a szüleit, voltak már nálunk)
- Senki sincs itthon! Mi vagyunk csak. Jól vagytok? Mármint te és a kis barátnőd.
- Igen. Sosem voltunk ilyen jól.
Elmeséltem, hogy mit tettem és mi történt, szóval mindent elmondtam.
- Na! Te kis csődör! De nagyon ügyesen csináltad. Ne légy önző sosem a lányokkal. Ez az egyetlen és legfontosabb dolog. Akkor mondhatni nekem köszönhetően vagytok újra együtt.
- Igen.
- Szóval Öcsi, akkor tartozol nekem!
Ezeket mondva kigombolta a farmernadrágját és lehullott a földre. Egy vadito vörös csipkés tanga volt rajta. Ahogy elhaladt mellettem és a szobájából rám nézett, fantasztikus szép feneke volt.
- Épp ezért jöttem. Tudod,én már nem akarlak téged nyalni.
- Biztos?
Úgy tolta le a bugyit, hogy közben nekem pucsitotta a fenekét.
A farkam, kemény volt addigra már, de én erősen helyt álltam.
- Egyébként nem ezért hívtalak. Azért, hogy megtudd miért szakítottam bátyáddal. Ahogy közeledett a szülinapod, ő a szexben önzővé vállt, ha mondhatom ezt. Jó volt a szex, de nem eléggé. Hiányzott valami, hogy érezzem a csodálatát. Értesz engem.
- Igen. Azt hiszem. ( Mondtam ezt már a szobája ajtajából, mert bizony már ott voltam.)
- Mikor először kinyaltál és orgazmusom volt, akkor döntöttem,hogy te is kellesz nekem. Tudod orgazmust mindig csak veled éltem át, vele pedig nem. Ne kérdezd, hogy miért! Úgy gondolom, hogy nem csodált és tisztelt, mint ahogyan te. Neked sosem árt a gyakorlás, és én nekem négy hét után orgazmus kell!
- De mondtam már....
- Csitt! Azt mondtam, hogy amíg a bátyáddal vagyok, nem dughatod meg a puncim. De ugye a helyzet változott. Finoman szét tárta a lábait és kínálta a csillogó, nedves punciját.
Akkor és ott, elvesztem. A szívem helyett a testem döntött.
Oda hajoltam és belenyaltam.
- Aaaaaahhh! Dugj meg kérlek!
- Imádom a pinádat ugye tudod!?
- Csúnyán beszél! Ez tetszik.
Minden ruhám levettem és a farkamat oda illesztettem a puncijához. Lassan elkezdtem betolni. Nekem teljesen ismeretlen érzések voltak ezek, de élveztem. Bea, folyamatosan sóhajtott és könyörgött a dugásért. Dugtam gyorsabban, ahogyan kérte, de mikor jött az ismert érzés, lassitottam. Ahogy csillapodott a vágyam ismét gyorsabb tempóban dugtam, majd lassan. Mikor nagyon nem bírtam, leálltam. Olyan hihetetlen tekintettel nézett rám Bea, mint még soha azelőtt. Felült és szájon csókolt. Szenvedélyes vad csók volt.
- Megfordulok! Dugjál engem hátulról.
Ott pucsitotta a fenekét előttem, alig néhány centiméterre és én végig nyaltam a punciját! Egy erősebb sikoly, és hátra nyúlva a fejemet rászorította a puncijára. Isteni érzés volt és én nyalni kezdtem ahogy a fejemet tartva vonaglott a teste, nem tudtam mindig ott nyalni és már a popsi lyukát is nyalogattam. Nekem furcsa érzés volt, de ő hörgő hangon könyörgött, hogy még még még akarja. Abba hagytam, amit nem díjazott annyira, valószínűleg mivel közel volt a csúcshoz, de cserébe a farkamat végig húztam a fenekétől egészen a csiklójáig és bele remegett. Betettem a farkamat és dugtam őt hátulról. Teljesen az ágyra dőlt és két kezével még jobban szét húzta a két felgömböt. Láttam, amint a másik lyuk, amit az előbb már nyaltam és ő neki mennyire tetszett, egy kicsit jobban szétnyílt. Ahogy dugtam és támaszkodtam a testén, hüvelyk ujjammal masszírozó mozdulatokkal köröztem az anuszán.
- Ahhhh bazd meeeeg! - jött az egészre a válasz tőle, ami igen meglepő volt számomra és véletlenül a hüvelykujj egy picit becuppant a fenekébe.
Sikitva tört rá a már a nyalásaimtól ismert remegés, de ez most sokkal erősebb volt. Felbátorodva kezdtem a dugását újra gyorsan, miközben a fenekébe, még mindig ott volt az ujjam.
Az orgazmust nem is felejthette el, mert közelített a következő, mely sokkal nagyobb volt az előzőnél.
- Könyörgöm ne hagyd abba! Csináld még így! De ne élvezz el! Nem szedek gyógyszeeeee
Pont az utolsó pillanatban húztam ki és csak arra volt idő, hogy a makkomat az ujjammal fel cserélve éppen átdugtam a lyukon.
Én a fenekébe lőttem a gecit, fogalmam sincs milyen sokat, de ilyet még nem éreztem soha eddigi maszturbálásaim alatt, ő pedig elemi erővel rátörő második orgazmusát sikitva élvezte.
Mikor mellette ülve magamhoz tértem, ő szaporán véve a levegőt alig tudott szóhoz jutni.
Néhány perc után szólalt csak meg.
- Ez eszméletlen volt. Sosem engedtem volna meg az anált senkinek, de tőled két orgazmus volt a jutalom és ha ez kellett hozzá, akkor mindig tedd ezt velem.
- Mindig? Hogy érted ezt?
- Könyörgöm, ne mondd azt, hogy ennyi volt. Ha ezt tudtam volna, hamarabb a puncimba engedlek. Sokkal jobbat dugtam veled! Sosem volt ilyen jó a bátyáddal! Maradj velem, és tudom a szíved máshoz húz, ezt megértem, de azt nem tagadhatod, hogy a tested nem akarja ezt a testet. És jó ha ezt is gyakorlod nem? Én itt vagyok! És Könyörgöm, ne fejezzük ezt be így, ennyivel.
Mikor hazaértem, fülig érő szájjal, a konyhában találkoztam bátyámmal.
- Mivan kis hülyegyerek? Minek örülsz ennyire?
- Semmi csak boldog vagyok.
- Mert a kiscsaj visszajött és visszakönyörögte magát? Nem ez a nagy szám! Mondjuk megszerezni egy komolyabb csajt! Akkor örülj! Jól van na! Örülök, hogy jól érzed magad!

Persze,hogy jól éreztem magam, mert ott van nekem a barátnőm, akit szűz lányként sikerült magamba bolondítani, és ott van Bea. Igen Bea! Tudván, hogy jobb szerető vagyok, mint az idősebb testvérem és hogy egy ilyen lány is könyörgött értem. Természetesen vele is maradtunk és fogok is. Ez a tökéletes szülinapi ajándék. És ki tudja meddig fogok így ünnepelni...

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (57)        Nem tetszik (14)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 5408 X olvasták el.