Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
A nővéremmel 4 - Az érett gyümölcsök

Beküldő:Geri


A nővéremmel 4 - Az érett  gyümölcsök

Reggel fáradtabban ébredtem mint ahogy tegnap megérkeztünk, de a éjszakát végiggondolva nem csodálkozom rajta, hiszen a két vadmacska igencsak kiszívta az erőt belőlem. A két nőre gondolva láttam hogy egyedül fekszem az ágyban, így hát felkeltem és megkerestem öket, ahogy sétálgattam a szobában érdekes hangokra lettem figyelmes.
A hangok a fürdőszoba felől érkeztek hát arra indultam, a nyitott ajtón benézve leesett az állam, Edina az üvegpanelnek támaszkodva hatalmasat pucsítva, és nagy terpeszben áll, a drága nővérkém mögötte térdelt és Edina pinájában csuklóig járatja a kezét és közben a popsiját nyalja. Úgy álltam hogy ne lássanak meg de én jól lássam a szex műsort ami felettébb izgató volt, szívem szerint beszálltam volna de akkor teljesen elszállt volna a maradék erőm is, így csak gyönyörködtem a látványban. Nagyon jó volt látni hogy a két gyönyörű nő ennyire élvezi egymás társaságát és hogy ilyen jól megértik egymást, vissza mentem az ágyba és szerintem majdnem rögtön elaludtam.

Gyengéd csókokat éreztem a számon.
- Jó reggelt, drága életem.- hallottam az ébresztőt.
- Jó reggelt, drága egyetlenem. - válaszoltam.
Mikor kinyitom a szemem akkor láttam hogy Edina néz velem farkasszemet és boldogan mosolygott.
- Bocsánat, azt hittem hogy Vivi aki ébresztett.
- Semmi baj, jó volt hallani a te szádból.
Aztán az ágy másik oldalán mozgolódást éreztem.
- Jó reggelt, drága férjecském. Jól aludtál.
- Jó reggelt, életem. Köszi nagyon jól, eléggé le fárasztottatok az éjjel.
- Mi? Mi nem. - válaszolt Edina
- Hát igen, ti nem vagytok olyan fáradtak mint én.
- Honnan tudod hogy nem vagyunk. - kérdezte a nővérkém.
- Az előbb igencsak nagy vehemenciával kényeztettétek egymást a zuhanyzóban.
- Láttál minket? Miért nem jöttél oda?
- Igen láttalak benneteket, szuper műsor volt, és ha beszálltam volna akkor most hulla lennék és akkor odalenne a mai szex amit nem szeretnék kihagyni, de persze ti nélkülem is jól éreznétek magatokat egymással.
- Ez így igaz, de azért veled csak izgalmasabb volna az együttlét. - mondta Vivi és közben a farkamat kezdték simogatni.
- És mi a mai tervetek? - kérdeztem a lányokat.
- Ma csajos napot tartunk, kozmetikus, műkörmös, fodrász meg ilyesmi, utána meg majd meglátjuk. És neked?
- Én bejelentkeztem egy lazító masszázsra utánna meg nem tudom, majd látom.
- Akkor a reggeli szex most elmarad?- kérdezte Vivi.
- Hát ti már túl vagytok rajta, vagy nem volt elég?
- De nagyon nagyon jó volt Vivivel, szuper érzés volt hogy csak őt éreztem, hogy csak nő volt a közelemben.
- Akkor csak nem hiányoztam közületek.
- Azért csak nem küldtünk volna el, jutott volna szabad lyuk a számodra.- válaszolta Edina.
- Jól van lányok, nagyon örülök hogy ennyire egymásra találtatok, csak kár hogy túl rövid időre.
- Igen, az nagy kár, de addig is kihasználunk minden adandó alkalmat hogy élvezzük az együtt eltöltött időt.- mondta Edina de valami huncut mosolyt láttam a szemében és Viviében is.
Rá is kérdeztem.
- Valamiről lemaradtam? Olyan furcsán néztek rám és egymásra is.
- Ugyan miről drágám, csak boldogok vagyunk. - mondta Vivi, de valahogy nem győzött meg.
- Akkor én is elkészülök aztán mehetünk reggelizni, utánna meg mindenki a saját programjára, de azért kapok tőletek csókot, attól függetlenül hogy ma nagyon egymásra vagytok hangolódva?
- Hát persze drága férjecském, és hova kéred, vagy tudod mit, Edina kezdi alul én meg felül, aztán meg cserélünk.
- Ez így jó is lesz, kezdhetjük.
Vivi a számra Edina pedig a farkamra tapadt, gyengéden használták a szájukat, jó volt érezni a két nőt együtt. Aztán Vivi abbahagyta a csókot és a szemembe nézett nagyon boldognak láttam.
- Nagyon szeretlek. - mondta Vivi.
- Én is nagyon szeretlek. - válaszoltam.
Aztán cseréltek Edinával, ő is csókolni kezdett, de ő nagyobb vehemenciával tapadt a számra, és hosszabb ideig is csókolt.
Mikor ő is elvált a számtól szintén a szemembe nézett.
- Engem nem szeretsz? - kérdezte meglepetten.
- Miért, szabad?
- Igen szabad és kell is hogy többszörösen viszonozni tudjam.
- Szeretlek téged is.
Furcsa volt kimondani egy majdnem idegen nőnek, de úgy láttam hogy örült neki mert könnybe lábadt a szeme, furcsáltam is.
- Ti valamint titkoltok előttem. Mi az? - kérdeztem a lányokat.
- Mondtuk hogy csak boldogok vagyunk, nem kell kombinálni.- válaszolt Vivi de láttam hogy kamúzik.
- Látom a szemeiteken hogy valamit nem mondtok el, mi történt?
- Nincs mit mondanunk, hallgass a feleségedre. - de Edina száján is csalfa mosoly volt mikor Vivire nézett aki szintén rá mosolygott.
Belenyúgodtam a válaszba, de nem volt számomra meggyőző. Aztán a lányok is megcsókolták egymást ami szintén izgató látvány volt, mert az arcomtól fel méterre tették, mikor abbahagyták akkor rátértek a farkamra, Edina megmarkolta a tövét és a golyoimat kezdte a nyelvével nyalogatni, Vivi pedig rábukott és a makkomat izgatta. Csodás érzés volt a két lányt egyszerre érezni a farkamon ténykedni, hirtelen Vivi tövig nyelte a farkam és úgy izgatott tovább, nagyot nyögtem, aztán amilyen hirtelen rábukott olyan hirtelen abba is hagyta, de aztán jött a másik szájj, Edináé, ő is tövig nyelte a farkam és ő is így izgatott egy rövid ideig, ő is olyan hirtelen abbahagyta amilyen hirtelen elkezdte.
- Mostmár mehetünk reggelizni. - jelentették be és nagy mosollyal az arcukon otthagytak az ágyon.
- Ne már lányok, most tényleg így itt hagytok. Felhúzott, álló fasszal? Persze ti már könnyen vagytok, ti már túl vagytok egy meneten, de velem mi lesz?
- Majd csak kibírod valahogy estig, legalább vadabb leszel velünk és addig is vágysz a puncinkra és a popsinkra hogy jól megbassz minket.- mondta Edina incselkedve.
- De ha nem bírsz magaddal akkor keress valakit akit megbaszhatsz, mi is azt fogjuk tenni ha már nagyon faszra vágyunk és nem leszel elérhető.- jelentette ki Vivi hatalmas mosollyal az arcán.
- Jól van drágáim, ti akartátok.
Ezzel lezártuk a témát, én felvettem egy fürdőshortot mivel masszázsra indultam, Edina elindult a saját lakosztályukba mivel csak egy köntösbe jött át az este, odajött hozzánk és egy egy csókkal búcsúzott tőlünk mintha egy páros lennénk hárman, mikor a nővérkém becsukta mögötte az ajtót rögtön nekem szegezte kérdéseit.
- Na mit szólsz Edinához?
- Megőrülök érte, csodás nő. Most nem a szexre gondolok hanem mint nő. Gyönyörű, kedves, aranyos, okos és intelligens. Most ment csak el de hiányzik a társasága, ilyet nő iránt még nem éreztem. Vele el tudnám képzelni az életem, még az elveimet is feladnám érte, feleségül venném és még a gyerek is szóba kerülhet, álmaim nője, de persze csak az álmaimban, sajnos. És te neked mi a véleményed róla?
- Az a baj hogy ugyanígy érzek én is. Csodás nő tényleg, és nem értem hogy mi történik velem de vonzodom hozzá érzelmileg is.
- Nővérkém csak nem ugyanabba a nőbe kezdünk beleszeretni?
- Nagyon úgy néz ki, öcsi, nagyon úgy, de mi lesz velünk így?
- Velünk? Semmi, mi testvérek vagyunk és ez így marad örökké. Ha pedig valami csoda folytán Edinával összejönne valami komolyabb kapcsolat akkor mi volnánk a világ legboldogabb hármasa.
- De hát úgy tudja hogy mi házasok vagyunk.
- Valahogy elmagyaráznánk neki a helyzetünket, okos, értelmes nő hátha megértené, minimális esélyt látok rá hogy ebből valaha is legyen valami, és még Gábor is ott van neki.
- Öcsi, történnek még csodák, reménykedjünk.
Ez is furcsa kijelentés volt Vivitől, mintha tudna valamit  hármunk jövőjét illetően. Aztán kopogott Edina, gyorsan visszatért, de most volt fürdőruha a köntös alatt.
- Van egy rossz hírem kedveseim. - kezdte Edina.
- Csak nem történt valami baj? - kérdeztük aggódva mindketten.
- Nem nem, nincs semmi baj, csak Gábor még mindig nem tudja mikor tud otthonról elszabadulni, úgyhogy drága életem még mindig egyedül kell kielégítened bennünket.- mondta nagy mosollyal az arcán Edina.
- Ha nincs más választásom akkor vállalom a feladatot. - és hangos nevetésbe kezdtünk.
- De úgy látom hogy nem nagyon visel meg Gábor hiánya, nem úgy mint tegnap. - kérdeztem Edinát.
- Ez egy úgymond pár terápiás hétvége lett volna számunkra, hogy helyrehozzuk a kapcsolatunkat, de úgy látszik Gábor döntött hogy ki vagyis hogy mi a fontosabb számára. De én is döntöttem hogy mi vagyis hogy ki, kik a fontosak számomra.
- Nagyon sajnálom, akkor szakítasz Gáborral? - érdeklődtem nem kis kíváncsisággal a gondolataimban.
- Nagyon affelé hajlok, hiszen kettötöktöl több törődést és odafigyelést és boldogságot kaptam mint Gábortól az utóbbi időben, na és a szexről ne is beszéljünk ami szintén nagyon fontos dolog az életemben. Ugyhogy nem visel meg a hiánya, ha veletek lehetek.
- Tényleg nagyon sajnáljuk hogy így ér véget a kapcsolatotok. - mondta Vivi is.
Edina odabújt hozzánk, átölelt bennünket és adott egy egy puszit a szánkra.
- Köszönöm szépen hogy ennyire törödtök velem, nem is tudom hogy mi lenne ha egyedül maradtam volna itt, de szerencsére itt vagyunk egymásnak.
- Ha ki érzelmeskedtük magunkat menjünk reggelizni mert nagyon éhes vagyok. - mondta a nővérkém.
Előre mentem és kinyitottam az ajtót a lányoknak Edina ment elől aztán a nővérkém, aki megállt mellettem és a fülembe súgta nagyon halkan.
- Látod öcsi, vannak még csodák. - és gyengéden és hosszan megcsókolt.
Edina hangjára vált csak el a szánk.
- Reggelizni megyünk vagy vissza a szobában és kefélűnk egy hatalmasat?
- Reggelizni. Ma még dughatunk eleget egymással. Nem így van drága férjecském?
- De így lesz, drágáim.

Az étteremben ültünk és nyugodtan reggeliztünk, beszélgettünk én közbe közbe néztem az embereket, aztán hirtelen mintha egy ismerős arcot láttam volna, hátra kötött barna haj és szemüveg volt a nőn. Mikor találkozott a tekintetünk akkor esett le, a tegnap látott milf nő a mólóról, meglepődtem és ő is nagyon meglepődött, megállt és hosszan szemeztünk egymással aztán rám  mosolygot intett a kezével és tovább ment, én is intettem, rá mosolyogtam, és arra gondoltam hogy nem lehet ekkora szerencsém, hogy ugyanabba a hotelben lakik mint mi. Vivi kérdezte is.
- Csak nem valami ismerőst láttál?
- Lehet, de nem vagyok biztos benne.
Meg reggeliztünk aztán mindenki indult a saját programjára.
- Érezzétek jól magatokat, és hívjatok ha valami baj van, vagy ha már nagyon hiányzom. - mondtam a lányoknak.
- Jól van drágám, úgy lesz, de te is élvezd a masszázst, és hívj minket ha már nagyon nem bírsz magaddal.
- Akkor indulhatunk is vissza a szobába.
- Azért egy kis időt csak kibirsz?
- Persze lányok, kibirok.
Aztán puszi a lányoknak és idult mindenki a maga útjára. Megérkeztem a masszázs szóbához, kopogtam, nyílik az ajtó, egy 35 körüli nő áll az ajtóban, egy nagyon jó nő. Végignéztem rajta, kicsit alacsonyabb,  barna hosszú haj, összekötve, barna szemek, helyes arc,  hatalmas mellek, de inkább már csöcsök voltak, a sport melltartó alig bírta összefogni öket, kicsit szélesebb, húsosabb csípő, nem kövér, olyan szexin húsos, és kicsit vastagabb combok. Nagyon jó volt az összkép, a nő hangja ébresztett fel.
- Jó napot kívánok. Fáradjon beljebb.
Becsukta mögöttem az ajtót, vissza fordultam és akkor láttam egy pillanatra a kerek nagyobbacska seggét. A szemembe nézett és bemutatkozott nyújtva a kezét.
- Szilvi vagyok, a paraván mögött levetközhet, talál ott törölközőt amivel körbe tekerheti magát.
Megfogtam a kezét ami nagyon selymes, puha tapintású volt, azt hittem hogy a masszöröknek durva kezük van.
- Geri, vagyok. Szia.
A paraván mögött levetkőztem, a törölközőt magam köré tekertem, csak most figyeltem meg a szobát is, halk meditációs zene szólt, félhomály van, csak gyertyák villodzanak, inkább erotikus hangulata van mint meditálos. Kiléptem a paraván mögül, Szilvi ott állt az ágy mellett és jól láthatóan igencsak végignézett rajtam, és láttam hogy az ágyékomnál felejti a tekintetét, lepillantottam én is és akkor láttam hogy a farkamnál igencsak dudorodott a törölköző, pedig nyogalmi állapotban voltam.
- Feküdj fel az ágyra.- kérte Szilvi aki most már úgy vigyorgott mint a vadalma.
Felhasaltam az ágyra, a farkam is kényelembe helyeztem, valami olajfélét öntött a hátamra és kezdte a maszírozást, nagyon jó volt, és tényleg lazított is, szinte már aludtam mikor éreztem hogy már a lábaimat masszírozta egészen a combomat, de azt is teljesen a fenekemnél és mintha az ujjaival megérintené a zacskómat is. Ezt egyre gyakrabban éreztem, gondoltam ez már nem lehet véletlen, kicsit szélyelebb laktam a lábam és figyeltem, most már szinte csak a combtövemet masszírozta és mindig hozzáért a golyoimhoz is, jó érzés volt, és a reggeli félbehagyott ébresztő álltal felgyülemlett feszültséget a farkam már nem bírta és éledezni kezdett, akaratomon kívül, elvégre masszőrnél vagyok és nem akartam kellemetlen helyzetbe kerülni, de nem tudtam mit tenni mert Szilvinek nagyon ügyes és finom keze volt. Már teljesen állt a farkam, na most lesz balhé, ha meg kell fordulnom, és már hallom is a mondatot.
- Fordulj meg kérlek, elölről is át maszírozlak.
Nem is tudtam hogy mit tegyek, de hát lessz ami lessz megfordultam. Szilvi rögtön észrevette a hatalmas dudort a törölközőn.
- Bocsi, de nagyon finom és ügyes kezed van.
Csak állt és nézte a farkam.
- Ilyen reakciót még nem váltottam ki vendégből. - mondta miközben csakis a farkam nézte.
- De úgy látom akkor vendég sem váltott ki belőled olyan reakciót.- és a mellére mutattam, mert olyan hegyesen meredtek előre a mellbimbói hogy azt hittem átszúrják a melltartót és a pólót is. Csak állt az ágy mellett és bámulta a farkam, gondoltam egy merészet, megfogtam a kezét és a törölköző széléhez raktam, rögtön a szemembe nézett.
- Természetesen semmi nem muszáj. - mondtam neki.
Látszott rajta hogy egyre szaporábban vette a levegőt, de közben hezitált is, de hirtelen elvette a kezét és az ajtó felé indult, na gondoltam most szétkiabálja a folyosón hogy mekkora szatír vagyok. Már majdnem menekülőre fogtam volna amikor hallottam a zár kattanását, akkor megnyugodtam és tudtam hogy biztosan történni fog valami kettőnk között. Vissza jött az ágy mellé.
- Legalább egyszer látnom és éreznem kell egy ekkora faszt.
És már nyúlt a törölköző széléhez és szép lassan takarta ki az ágyékomat, az első réteg gyorsan lekerült, a második már lassabban, de aztán már az sem takarta a farkam.
- Úristen, mekkora fasz.- kiálltott fel és hatalmasra nyílt szemekkel nézett.
Aztán megfordult és az asztalról felvett egy törölközőt és az olajos kezét szárazra törölte, aztán pedig óvatosan, mint aki először lát faszt, megmarkokta a farkam, az ég felé állította és rögtön verni kezdte.
- Milyen hosszú és vastag és hogy lüktet, és érzem hogy még növekszik.
Egyre bátrabban verte a farkam mikor abbahagyta. Rám nézett és levette a fehér pólóját, ott állt a sport melltartóban amit majd átszúrták a megdúzzadt bimbói, aztán lekerült a melltartó is. Akkora csöcsöket meg nem láttam élőben, és a méretükhöz képest nagyon szépek voltak, csak kicsit lógtak és szép formájuk volt, és a bimbói is nagyok voltak, legszívesebben rögtön rávetettem volna magam.
- Mekkora cicijeid vannak!?
- Ezek már nem cicik, ezek hatalmas csöcsök, - és közben két kézzel gyúrni kezdte öket - alapból is nagy melleim voltak, de a terhességem és a szoptatás alatt nagyon megnőttek és utána nem húzódtak vissza és ekkorák maradtak.
- Gyönyörűek.
- Gyere kóstóld meg öket, szeretik ha foglalkoznak velük.
Több se kellett és már a kezeim között is voltak azok a hatalmas labdák, ültem az ágy szélén a farkam lüktetett Szilvi kezében én pedig mint egy bolond szoptam, nyaltam, habzsoltam azokat a csöcsöket. Nagyon élveztem, de Szilvi is mert egyre hangosabban sóhajtozott és a farkam is jobban szorította és gyorsabban verte.
- Szeretném ha most megdugnál, van még huszonöt percünk, persze csak ha te is szeretnéd.
- Nagyon szeretnélek megdugni, de nekem nem elég ez az idő, én lassú srác vagyok, nagyon lassú.
- Akkor csináljunk azt hogy holnap is eljössz és akkor végig basszuk azt az egy órát.
- Jól van talán elég lesz, majd sietek.
- Tessék? Nem értelek.
- Nekem kb. másfél óra az első menet, a második, egy kis pihenés után már talán az egy órába is belefér.
Szilvi nagy szemekkel nézett rám.
- Most csak nagyzolsz, ugye?
- Mindjárt felhívom a feleségem ő tanúsithatja a képességeimet.
- Nem kell, elhiszem, csak ugye a férfiak többsége igencsak gyors. Akkor azt csináljuk hogy utolsó vendégnek írlak be és akkor nem vagyunk időhöz kötve, vagy a feleséged ...
- Ő tudni fog róla, nem lesz baj.
- Micsoda te elmondod neki hogy holnap kefélni fogsz a masszőrrel.
- Igen, de ha szeretnéd be is szállhat.
- Komolyan mondod, ti nyitott házasságban éltek?
- Nem, csak élvezzük az életet és minden lehetőséget megragadunk. Éppen lehet hogy ő is egy faszt szorongat a kezében.
- Hát ez nem semmi, és tényleg szereti a lányokat is.
- Imádná ezeket a hatalmas csöcseidet, neki is nagy, természetes mellei vannak de azért nem ekkorák.
- Teljesen felvillanyoztál, de most már tényleg beírlak és felhívom a recepciót is hogy ott is nyoma legyen nehogy valaki megelőzzőn, mert akkor nem lesz időnk egymásra.
- Jól van, te tudod hogy működnek itt a dolgok.
Aztán Szilvi odamentem a háta mögött lévő asztalkáhóz és egy füzetbe írkalt valamit, nem bírtam magammal és mögé álltam, előre nyúlva megmarkoltam azokat a csodás csöcsöket.
- De azért nem hagylak most sem élvezet nélkül, csak hogy tudd mi vár rád holnap. - és benyúltam a nadrágjába és rámarkoltam a pinájára, ami már nedves volt, aztán belecsokoltam a nyakába. Szilvi felnyögött és a pináján lévő kezemet még jobban rányomta a pinájára.
- Így nem tudom elintézni a foglalásokat.
- Én nem akadályozlak semmiben, a kezeid szabadok.
Kihúztam a kezem a nadrágból, de azzal együtt le is toltam róla, mögé gugoltam és segítettem neki kilépni belőle, és akkor láttam meg a csipkés francia bugyiba zárt fenekét. Beleharaptam mindkét fégömbbe, nagyot sóhajtott.
- Szeretnék telefonálni. - mondta Szilvi nagy sóhajok közepette.
- Csak nyugodtan, meg sem szólalok. - válaszoltam.
Hallottam hogy felveszi a telefont és tárcsáz, én pedig megfordítottam, a puncija pont egy magasságban volt, így rögtön rá tapadtam és bugyin keresztül nyalni kezdtem, Szilvi rögtön a szabad kezével rányomta a fejem és ettől én még intenzívebben kezdtem nyalni. Közben hallottam hogy valaki beleszólt a telefonba, ki volt hangosítva.
- Szia Szilvi, mi újság. - kérdezte egy hang.
Felnéztem Szilvire aki hátra hajtott fejjel élvezi a nyelvem.
- Szilvi ott vagy?- kérdezte a hang újból.
- Persze, csak közben másra is figyeltem. Azt szeretném kérni hogy a mostani vendégemet, írd be légyszi holnap utolsónak, G. Gergő.
Közben lenézett rám és a szájjáról leolvastam nyaljál , közben elengedte a fejem és a kezével a bugyiját kezdte letólni, segítettem neki és egy pillanat alatt már a nadrág mellett landolt a padlón. Ránéztem az elém tárult pinára, egy kicsit borostás volt, nagy nagy ajkak, közülük kikandikáló csikló és kisajkak amik már csillogtak a nyálamtól.
- Jól van beírtam holnapra, de várj csak, tudom ki az a pasi. Az egy nagyon jó pasi.
- Igen az. Nagyon jó. - és a fejem már tolta volna vissza a pinájához, de én láttam egy kis széket, el nyúltam érte és Szilvi már rakta is föl a lábát amitől rögtön megnyíltak az ajkai, két ujjal simogatni kezdtem az igencsak nedves vágatát.
- És milyen ruha nélkül? Jó teste van?
- Izmos, olyan kocka hasa van hogy zongorázni lehetne rajta.
- És mekkora farka van?- kérdezte izgatottan a hang a telefonból.
Én közben két újjal megtaláltam a barlangját és lassan bedúgtam az újjam, Szilvi erősebben meghúzta a hajam és a fejem ismét a pinájára tolta, amit én nagy élvezettel nyalni kezdtem, újra, közben pedig az újjaim a g pontján dolgoztak, és most bizonyosságot nyert az a tény, hogy a nők tényleg tudnak egyszerre több dologra is figyelni. Nyalom a pináját, közben a g pontját izgatom és olyan nyugodt hangon telefonál mintha nem történne semmi, pedig az arcán látszik hogy orditana az élvezettől. Hát ezért is imádjuk a nőket.
- A törölköző dudorából ítélve, nagyon nagy farka lehet.
- Miért nem vetted le róla a törölközőt, véletlen, aztán véletlenül keményre szoptad volna és véletlenül meglovaglod.
- A vendég az tabu, de ő vele lehet kivételt teszek, hiszen tényleg jó pasi, és vágyók már arra hogy egy nagy fasz jól megdugjon.
Erre a kijelentésre jobban megszivtam a csiklóját, aminek hatására egy hangosabb sóhaj hagyta el a száját.
- Szilvi, csak nem most is dugatod magad vele?
- Dehogy is, csak készülök a következő vendég fogadására.
- Várj csak egy kicsit ... , a gépet nézem, jövő hét szombatig van a foglalásuk, így akár minden nap meg dugathatnád magad vele, és ahogy látom majdnem a legdrágább lakosztályt vették ki, tehát gazdag is. Hát én egy hónap ajtó  csapkodást is elviselnék, ha egyszer megdugna ez a pasi.
- Éppen nekem is ez jutott eszembe, sose csaltam meg Sanyit, de nekem is éreznem kell egyszer egy nagy faszt magamba. Ha szeretnéd szólok neki holnap hogy dugjon meg téged is.
- Lehet hogy élek a lehetőséggel, de ha összejön valami, bizonyítékot kérek ám.
- Csak nem azt akarod hogy fényképezem le a faszát?
- De, az jó lenne, így láthatnánk a csajokkal hogy mekkora szerencséje van a feleségének minden nap, aki egyébként még női szemmel nézve is elég csinos.
- Meg gondolom még, de ha összejön beszámolók majd róla, de most mennem kell. Szia.
- Szia Szilvi, sok szerencsét holnapra.
Kinyomta a telefont és lenézett rám.
- Hát ez nem volt szép tőled.
- Micsoda? Meg sem szólaltam.
- Tudod mennyire vissza kellett fognom magam hogy ne élvezzem hangosan azt amit éppen csinálsz. Örjitő volt, de most már folytathatod.
Kihúztam az újjaim és felálltam.
- Csodállak is hogy ezt hang nélkül kibírtad, általában ilyenkor igen hangosak szoktak lenni a nők.
- Általában én is nagyon hangos vagyok ha a férjem nyalja és ujjazza a pinám. De te már megkostoltál most szeretnélek én is. - és már gugolt volna elém, de én nem engedtem.
- Annak is eljön az ideje, de most az lesz amit az előbb mondtál, mert én is úgy érzem hogy felkészültél a következő vendég fogadására.
- Milyen vendég?
- Hát erre itt.- és megmarkoltam a farkam.
- Te most meg akarsz dugni?
- Miért, nem szeretnéd? Van még negyed óránk.
- Hogyne szeretném, de hát azt mondtad ...
- Velem ne törődj, a te élvezeted a fontos.
Nagy mosollyal az arcán már ült is az asztalra és rakta szét a lábait, a bal lába a széken a jobb lábát felhúzta de én kézzel még jobban hátra nyomtam, két ujjal széthúzta a pináját. A farkam hegyével izgatni kezdte, a csiklója és a barlangja között simogattam.
- Ne kínozz már. Basszál meg, tedd be azt a nagy kopasz faszodat.
Mikor újra a bejárathoz értem meg álltam egy pillanatra aztán szépen lassan de folyamatosan nyomtam be a farkam teljesen.
- Úristen mekkora, szét feszíti a pinám, aaaaahhhhh, nagyon nagy a faszod, uuuuhhhh.
- Akkor kivegyem?
- Megne próbáld, inkább kezdj el dugni.
Lassan járatni kezdtem a farkam, az amúgy is nedves pinába de most még nedvesebb lett, és igencsak cuppogott ahogy járattam benne, ami számomra még izgatobb volt.
- Jó forró és nedves vagy.
- A nagy faszodtól vagyok ilyen nedves.
Bátrabban kezdtem dugni, nagyon könnyen járt a faszom, Szilvi nagyon élvezte, nézte ahogy a pinájában dugattyúként járatom a faszom és egyre hangosabban sóhajtozott. Egymás szemébe néztünk, aztán hirtelen megcsókolt, nem is számítottam rá, nagyon heves volt. A két térdhajlata alá nyúltam, Szilvi a nyakamba kapaszkodott és leemeltem az asztalról, úgy dugtam tovább, azt hittem hogy leharapja a nyelvem annyira bevadult. Aztán megfordultam és a masszázs ágyra fektettem, óvatosan, a farkam nagy cuppanással csúszott ki. Ott feküdt előttem, szétrakott lábakkal, kitágult pinával, gyönyörű látványt nyújtott.
- Ez a látvány egy természetfotóst is megihletne. A kéj barlangjából folyik a kéj patak, a háttérben pedig a két csöcshegy látható a két kilátóval a csúcsán.
- Ha ennyire tetszik akkor mért nem fényképezed le?
- Miért, szabad?
- Csak akkor ha én is csinálhatok rólad képet.
- Szóval tényleg akarsz bizonyítékot, rendben nincs ellenemre.
Hoztam a telómat és csináltam pár képet.
- Most hogy kiéltem művészi hajlamaimat, folytassuk ott ahol abbahagytuk az előbb.
És már álltam is Szilvi lábai közé és újból dugni kezdtem azt a lucskos pináját, de most keményebben, mert akartam egy orgazmust adni neki. Két kézzel azokat a hatalmas csöcsöket markoltam, szinte kapaszkodtam bennük, a bimbóit morzsolgattam, ami érezhetően és láthatóan nagyon tetszett neki.
- Basszál, aaaaahhhhh, isteni faszod van, basszál még, uuuuhhhh, el fogok élvezni, istenem, aaaaahhhhh.
Kapaszkodott az ágy szélében, nagyon keményen dugtam, kezdett nagyon hangos lenni, megfogta a kezem és a szájára tette hogy tompitsa a kijövő hangokat, de nem sokat ért.
- Istenem, basszál szét, baszd a pinám, aaaaahhhhh, mindjárt élvezek, aaaaahhhhh,  mééééég, uuuuhhhh, élvezek, aaaaahhhhh.
A teste megfeszűlt, a pinája szórósan öleli át a farkam, és lassan nyugszik le a teste, kihúzom a farkam. Meg kerülöm az ágyat, de menet közben felkapom a telefonját, a feje mögé álltam és ő rögtön rámarkol és szópni kezdett, nagyon hevesen. Én bekapcsoltam a telefonját és nem képeket csináltam hanem videót, vettem ahogy tövig nyelte a faszom, és ahogy közben a pináját simogatom levezetés gyanánt. Az órára pillantottam, öt perc és itt a következő vendég, kihúztam a farkam a szájából, de ő nem engedte.
- Holnap addig szophatsz ameddig csak akarsz de most öltözzünk. - és az órára mutattam.
- Húha, siessünk nehogy lebukjunk, mert akkor baj lesz.
Gyorsan felöltöztünk, megnézte a videót, ami nagyon tetszett neki.
- Elég lesz bizonyítéknak a csajoknak?
- Hát holnap szerintem még kell egy két jelenetet felvenni hozzá hogy teljes legyen.
- Felőlem akár pornó filmet is készíthetünk.
- Talán fogunk is.
Elindultunk az ajtó felé, elfordítottam a kulcsot, nyitni akartam de a kezével nem engedte.
- Köszönöm.- mondta.
- Nincs mit. Ez csak egy kis előzetes volt, és különben is a férfinak az a dolga hogy boldoggá tegye a nőt, ha az a felesége akkor is és ha egy alkalmi partner akkor is. Ha ez sikerült ilyen rövid idő alatt akkor nagyon örülök, de ha nem, akkor bocsánat, és ígérem holnap többszörösen bepótolom.
- Erre csak annyit mondok hogy ilyen rövid idő alatt férfi még nem okozott ekkora orgazmust. Alig várom a holnapi találkozást, és akkor teljesen ki tudunk bontakozni.
Aztán megcsókolt és utamra engedett.( A másnapi történéseket egy következő történetben mesélem el.)

Ma már harmadszor húztak föl, de egyszer sem tudtam élvezni, már nagyon ki voltam, kell valami nő akin le tudnám vezetni a felgyülemlett szexuális vágyat. A lányok még órák múlva végeznek, gondoltam akkor keresek valami nyugodt helyet és addig várok a lányokra. Elmentem a pezsgő fürdös medencéhez, szerencsére nem volt senki, úsztam pár hosszt aztán lefeküdtem a nyugágyra. Kicsit bealudtam, de egy ismeretlen női hangra lettem figyelmes.
- Csak nem találtál megadnak senkit?
Nem tudtam felfogni a kérdést.
- Tessék? - kérdeztem.
- Csak nem találtál magadnak senkit?
Kinyitom a szemem és amit láttam rögtön felébredtem, a mólón és reggel az étteremben látott dögös milf állt velem szemben, az agyam is felpörgött.
- Lehet hogy éppen most találtam. - válaszoltam.
- Az lehetséges. Szia Melinda vagyok, de csak röviden Linda.
- Szia, Geri vagyok.
Nyújtotta a kezét, megfogtam gyengéden a kezét, finom, bársonyos tapintású volt és közben mélyen egymás szemébe néztünk.
- Hogyhogy így egyedül, itt, ilyen eldugott helyen.
- A lányok csajos délelőttöt tartanak, fodrász, kozmetikus, műkörmös meg ilyesmi.
- És a barátod?
- Haza kellett mennie, üzleti  dolog miatt. Én meg masszázson voltam, utánna jöttem ide pihenni míg a lányok nem végeznek.
- Leülhetek ide melléd?
- Persze nyugodtan, csak tessék.
Aztán ami akkor történt, attól leesett az állam. Levette a köntöst és olyan bikini volt rajta hogy szinte semmit nem takart. Egy kis, hófehér háromszög takarta a terebélyes méretű kerek melleit, és egy kicsivel nagyobb a punciját, és olyan vékony pántok tartották össze öket hogy szinte láthatatlanok voltak.
- Hűha!! - csak ennyit tudtam kinyögni.
- Valami nem tetszik rajtam? - kérdezte, miközben nézegette magát.
- Minden tetszik, amit látok. De nem túl merész ez a bikini egy élmény fürdőzéshez?
- Hát két féle képen is nézhetjük. Ha valahova fürdeni mennék akkor igencsak merész, de ha valakivel az élményekben szeretnék fürdeni akkor szerintem pont megfelelő, és én a második verzióért vettem fel, tehát csakis miattad.
- Miattam? De hát honnan tudtad hogy itt leszek?
- Sehonnan. Mikor reggel megláttalak az étteremben, nagyon boldog lettem, és akkor elmentem vásárolni, és nagyon nagyon reménykedtem hogy összetalálkozunk valahol. És most itt vagyunk.
Aztán leült mellém a nyugágyra, nagyon jó illata volt, a lábát kicsit felhúzta úgy ült mellettem és mikor végignéztem rajta alig hittem a szememnek mikor a puncijához értem, alig takarta az a kevéske anyag, szinte kilátszottak az ajkai. Alig bírtam levenni a szemem róla, de inkább folytattam a beszélgetést, de mindig oda pillantottam.
- Akkor te tudatosan készültél erre a találkozóra.
- Pontosan, a tegnapi mólón történt találkozónk óta.
- Ha már a tegnapnál tartunk, tényleg megérintetted a kezem, vagy csak én szeretem volna úgy érezni hogy megérincs.
- Tényleg megérintettelek, és csak egy pillanat volt az egész, de mégis azóta vágyom arra hogy újra megérincs. Nem tudom a magyarázatát de vágyom az érintésedre, és ugyanazt éreztem az előbbi kézfogáskor mint tegnap. Bizsergést a testemben, vágyakozást, vonzalmat.
- De hát te egy gyönyörű érett nő vagy, én meg egy fiatal férfi, nem értem hogy miért én.
- Nem tudom én sem valamiért vonzodom hozzád, nem akarlak a barátnődtöl elszeretni, csak egy pár órát szeretnék veled kellemesen eltölteni.
- Hát ez nagyon jó érzés, hogy egy gyönyörű érett nő  vágyodik utánam. Ezt megtiszteltetésnek veszem. Köszönöm szépen. Akkor tegnap jól láttam a szemedben a vágyakozást.
- Igen jól, de ne mond hogy te nem gondoltál rá.
- Természetesen gondoltam rád, és hogy most itt ülsz, ilyen vadító, dögös szettben a fantáziám is beindult rendesen, de a férjed mit szól ehhez?
- Honnan veszed hogy férjnél vagyok?
- A karikagyűrű.
- Aha, jó megfigyelő vagy. De a férjem három éve meghalt egy hirtelen jött betegségben, a gyűrűt csak visszatartó erőnek hordom.
- Bocsánat, hogy felhoztam a témát, és hogyhogy visszatartó erőnek.
- Először is nem tudhattál a férjemről, másodszor ha a férfiak meglátják a gyűrűt, rögtön hátrálni kezdenek. Sok pasi bepróbálkozik, de mindegyik csak dugni akar, csak egy újabb skalp lennék, amit persze nem akarok, a többi meg érdekből akarna velem lenni, így hát úgy döntöttem hogy hordom a gyűrűt és én választok férfit magamnak. Most arra gondolsz hogy egy özvegyasszony vagyok, aki a férje halála után fiatal fiúkra vadászik, hogy kiélje vágyait, de nem így van. Alig volt férfi az életemben mióta egyedül vagyok, pedig nagyon hiányzik a gyengédség.
- Én nem gondolok semmi ilyesmit, te egy okos nőnek tűnsz, biztosan megvan az oka annak hogy most itt vagyunk kettesben, gyönyörű, szexi, dögös vagy és nagyon boldoggá teszel azzal hogy veled tölthetek akármennyi időt is, szeretném ha nem egy alkalom lenne, mindent megteszek azért hogy ne okozzak csalódást egy ilyen szuper nőnek.
- Köszönöm szépen hogy öszinte vagy velem. De ha már itt tartunk, melyik a te barátnőd.
- A szőke hajú lány, de nem a barátnőm hanem a feleségem.
- Feleséged? Hát nem gondoltam volna, de abban biztos voltam hogy a szőke lány tartozik hozzád. Olyan szőke pártinak látszól.
- Nem vagyok semmilyen párti, nincsen ideálom vagy zsánerem,  nekem az összkép és a kisugárzás számít. Mondjuk ha Vivinek olyan színű és stílusú haja lenne mint neked és nem tetszett volna az összkép akkor nem lenne most a feleségem, és így van ez fordítva is, ha neked hosszú szőke hajad volna és nem állna jól akkor tegnap nem fordultam volna utánnad és most nem beszélhetnénk.
- Tehát ha nem tetszett volna az amit látsz, akkor nem lennénk itt, akkor sem ha ilyen egyértelműen tudtodra adtam hogy mit is szeretnék?
- Pontosan, csak azért nem fekszek le egy nővel mert jó teste van, nem tudok csukott szemmel szexelni. Nekem kell a szemkontaktus, és ha nem tetszik amit látok, akkor nem is tudok jól teljesíteni.
- Ez tényleg nagyon öszinte volt. Tudtam én hogy te más vagy, hogy nem vagy egy skalp vadász, valahogy megéreztem. És mit szólna a feleséged ha most meglátna így itt bennünket?
- Vivi egy okos és intelligens nő, nem lehetne neki bemagyarázni hogy csak eltévedtél és az élmény fürdőt keresed, rögtön tudná a választ. Kb. öt perc múlva itt feküdnél a nyugágyon, a formás hosszú lábaid az ég felé állnának és Vivi nagy élvezettel nyalná a puncidat, és minden levegő vételnél engem bíztatna hogy hogy kényeztessem azt a szép szádat, persze nem ezekkel a szavakkal.
Láttam hogy nagyon meglepődött a válaszon és szerintem el is képzelte a szituációt, mert szaporábban kezdte a levegőt venni és a bimbói is hegyesedni kezdtek, de én még fokozztam az izgalmát azzal hogy elkezdtem a combját simogatni.
- Tényleg? Biszex a feleséged? Akkor a barátod nője, meg ti ketten ...
- Igen, az éjszaka nagyon vad és fárasztó volt számomra, ugyanis nagyon éhes volt a két vadmacska.
Láttam hogy most már nagyon szapórán vette a levegőt. Oda hajoltam a füle mellé, a haját a füle mögé türtem.
- Vivi imád pinát nyalni, imádja ha az ő pináját nyalják és azt imádja a legjobban mikor egy forró, nedves és kívánatos pinát nyal és én közben hátulról baszom az ő pináját. - és megnyaltam a fülcimpájat és utánna megcsókoltam a nyakát, aztán a szemébe néztem, de olyan közel voltunk egymáshoz hogy éreztük a másik lehelletét.
- Aaaaahhhhh, én meg azt imádom ha egy férfitől teljesen benedvesedek anélkül hogy hozzám érne, és te az ilyen ritka férfiak közé tartozól.
És abba a pillanatban megcsókolt hevesen és vadul, a combját simogató kezemet pedig megfogta és a alig takaró bikini alsó mögé tolta, és tényleg nagyon nedves volt, de éreztem még valamit is, nagyon nagyok voltak a kisajkai, de most nem törödtem velük hanem azzal a lendülettel rögtön tövig nyomtam két újjam a forró és nedves pinájába. Ismét hatalmasat nyögött, a keze pedig a fürdő shortom alá csúszik, de nem éri el a célját mert ülve nem fért a farkamhoz. Elvált a szánk egymástól, kihúztam az újjaim a forró barlangjából és a számba raktam az újjaim.
- Finom vagy. - és lenyaltam a nedveit.
Aztán a szemébe nézve mondtam neki.
- Szeretném látni hogy mit takar az a hegyes bikini felső.
- Szóval szeretnéd látni ezeket? - és össze nyomta azokan a nagy melleit.
- Igen, szeretném, ha szabad.
Megfordult.
- Kösd ki a masnikat, kérlek.
Mind a két masnit kikötöttem, levette a felsőt és a köntöse mellé dobta, aztán vissza fordult de a keresztbe tett kezével takarta a melleit, aztán szépen lassan elvette a kezét a melleiről. Gyönyörű, nagy, kerek cicik voltak. Nem volt megereszkedve sem és túl kerek is volt, így gyanakodni kezdtem, és bátorságot vettem magamon és megkérdeztem.
-  Lehet hogy ezt a kérdést nem szabadna feltennem és lehet hogy kapok egy pofont is, de ugye ezek nem eredetiek.
- A férjem kedvéért csináltattam meg. Nem tetszenek?
- Gyönyörű cickóid vannak, de én még sosem fogtam szilikon ciciket.
- Tényleg? Pedig azt hittem hogy Vivié is tuningoltak.
- Nem, az övé gyári extra tartozék.
- Értem, akkor ha nem találkoztál még tuningolt mellekkel akkor mire is vársz?
A következő pillanatban már markoltam és gyurtam is azokat a nagy melleket, kicsit keményebb volt mint az igazik, de semmi extra. Lindának nagyon tetszett az ismerkedésem mert ő is a kezemre rakta a kezét és úgy nyomta rá a melleire, közben pedig lehunyt szemekkel sóhajtozott. Elvette a kezem a melleiről és lenyomott a nyugágyra.
- Te már láttál mindent, most én jövök.
- Milyen mindent? Egyedül a melleidet láttam, a puncidat csak éreztem, a popsidat meg csak tegnap láttam, azt is csak egy pillanatra, nadrágban.
- Ez igaz, de akkor is én jövök.
Felállt és átlépett a nyugágy fölött az egyik lábával majd a combomra ült. Nagyot terpesztve ült előttem, izgató látvány volt, a combját simogattam aztán haladtam a mellei felé de megfogta a kezem és a fejem mellé nyomta öket és rám hajolt. Azok a formás cicik nyomták a mellkasom, lágyan csókolt, szinte a számhoz sem ért, incselkedett velem, én csókolni akartam ő elhúzta a száját, felakartam emelni a kezem de ő visszanyomta.
- Maradj nyugodtan, nem érhetsz hozzám. - jelentette ki.
Izgalmas volt pedig majd szétrobbantam a vágytól hogy érintsem ezt a gyönyörű érett nőt, de szót fogadtam neki. Mikor érezte hogy hagyom az ő akaratát érvényesülni, elengedte a kezem, a szájával csókolni kezdte a nyakam, haladt lefelé a testemen, minden centit érintett, a műkörmös ujjaival szintén húzta az idegeimet, nagyon jól csinálta. Leért a fürdő shortomig, de addig nagyon lassan jutott el, de ott felgyorsult és mire észbe kaptam már a bokamnál volt a nadrág.
- Látom azért te is extrán vagy felszerelve. Szép nagy farkad van.
- Hát, ez jutott.
- Nagyon jó lesz, pont megfelel.- és már a szájában el is tűnt.
- Aaaaahhhhh, istenem, de jó.
Egymás szemébe néztünk, de az ő feje csak járt föl le. Istenien szopott. A feneke az ég felé, nagyon kerek volt.
- Szép kerek a popsid is, megnézném most hátulról.
- Láthatod majd azt is, de most inkább mutatók valami mást.
Felült, közelebb ült a csípőmön, szinte a farkamra, éreztem a puncija forróságát, és láttam hogy jócskán nedves a bikini alsó, és ahogy néztem megfogta az alsót és félre húzta ezzel felfedve legféltettebb kincsét. Tátott szájjal néztem azt a csodálatos pinát, az ujjaimmal már éreztem hogy nagy kisajkai vannak, de így hogy láttam még nagyobbak. Linda látta rajtam hogy mennyire meglepődtem a látványtól.
- Tudtam hogy nem fog tetszeni a pinám, nagyon csúnya, most már nem is akarsz megdugni? - és a kezével eltakarta a punciját.
Én elvettem a kezét.
- Csodaszép puncid van, nagyon szeretem ha egy nőnek nagy kisajkai vannak.
- Tényleg tetszik? Nem csak vigasztalás képpen mondod?
- Nem dehogy, nagyon tetszik. Vivinek is nagyok vannak, nem ekkorák, de nagyok. Imádom szopogatni, majszolgatni öket, és szeretem látni amikor a farkamat körül ölelik azok a gyönyörű pillangó szárnyak.
Láttam hogy Linda megkönnyebbült és mosolyog. Két oldalra széthuztam az ajkait ami nagyon szépen mutatott, a nagy újjammal a csiklóját kezdtem simogatni, aztán a farkammal kezdtem simogatni az egész punciját. Linda nagyon élvezte a látványt, mert folyamatosan a farkam nézte, aztán odanyult a kezével és ő nyomta a farkam a pinájához és a csípőjével kezdett el mozogni fel le. Éreztem hogy a puncilé folyik le a golyóimra, aztán megemelte a csípőjét a farkam odanyomta a bejárathoz és beleült félig, nagyot nyögtünk mindketten. Forró volt a pinája, nagyon forró, mozgott egy keveset aztán kiengedte a farkam és újból mozogni kezdett aztán ráült újra de most még mélyebbre engedte a farkam.
Isteni jó érzés volt, nem volt tág a pinája, pedig attól féltem, pont egymásba passzoltunk mint ahogy mondta is.
- Nagyon forró és lucskos vagy.
- Te meg vastag és hosszú is, dehát így jó, a nő legyen forró és nedves más nem számít.
Aztán felegyenesedík és a farkam teljesen eltűnik abba a csodás pinába, mélyen egymás szemébe néztünk, fel ülök szembe vele, átkarolom a derekát, ő lassan körözni kezd a csípőjével.
- Mielőtt még jobban egymásba merülnénk el kell mondanom hogy ma a lányok már háromszor feszítették a húrt bennem, de egyszer sem szakították el, úgyhogy nem tudom meddig fogom bírni az első menetet, de ígérem hogy kitartók amíg bírok, és minnél több élvezetet akarok nyújtani neked.
- Köszönöm hogy ezt elmondtad, de arra szeretnélek megkérni hogy ne fogd vissza magad, basszál meg rendesen, most nem vágyom gyengédségre, vad, állatias szexre vágyom úgyhogy basszál keményen, nincsenek tabuk, baszhatód a mellem a számat és ha még bírod a seggem is a tiéd. Nem érdekel hogy meddig tart, ha tíz perc akkor tíz, ha fél óra akkor annyi csak élvezzük egymást és a következő alkalom majd tovább tart.
- Jól van úgy lesz ahogy kéred de nem vagyunk túl merészek egy kicsit?
- Miért? Nem szereted a nyilvános szexet?
- De szeretem, csak hát ez egy hotel, itt vannak gyerekek is, mivan ha bejön valaki, most is itt ülsz tövig a farkamba, mi van ha most besétál valaki. Akár a személyzetből is, kitiltanak minket, és hangosak is vagyunk és ez a helység igencsak viszhangzik.
- Igen igazad van, úgyhogy basszál meg gyorsan, mert az első orgazmust itt akarom átélni veled.
Már dőlt is a hátára, a lába hatalmasra széttárva, a pinája hívogatoan kitágulva, két kézzel széthúzva, úgyhogy nem várattam sokáig, én is felálltam és rögtön rábuktam és hevesen nyalni kezdtem.
- Ez az nyald a pinám, a seggem se hagyd ki. Aaaaahhhhh nyaljál, jó mélyen nyald a pinám, uuuuhhhh, mééééég.
Nyaltam a seggétől a csiklójaig, nagyon élvezte.
- Most már add a faszodat,  azt akarom hogy szét baszd a pinám, basszál mint egy állat.
- Azt akarod hogy úgy basszalak meg mint egy állat, jól van te kérted, ám legyen.
A lába közé helyezkedtem de Linda már nyúlt is a farkamért és húzta a pinájához, mikor a hegye már a helyén volt rögtön tövig nyomtam, Linda nagyot nyögött, a szemembe nézett és nagyon mosolygott, tetszett neki, úgyhogy neki álltam dugni keményen, nagyon keményen, csattogott a bőrünk mikor összeért, a heréim verték a seggét, a szilikon csöcsök csak úgy ugráltak előre hátra a dugás ritmusára. Visszhangzott a tér a nyögésegtöl, sikongatásoktól izgató volt hallani hogy ennyire hangosan élvezi a szexet. Már dugtam vagy húsz perce ugyanabban a pózban de nem éreztem hogy közelebb került volna az orgazmushoz, nem úgy mint én, mert én éreztem hogy ha nem történik valami akkor elsülök, és besülök ennél a gyönyörű érett nőnél, hogy még egy orgazmust sem tudtam nyújtani neki. De aztán éreztem hogy egyre szaporábban kezdte a levegőt venni és dobálja a fejét jobbra balra.
- Istenem, basszál, mindjárt élvezek, aaaaahhhhh, hatalmasat fogok élvezni, Úristen, uuuuhhhh, mééééég, aaaaahhhhh, csodás a faszod, uuuuhhhh. Mindjárt élvezek aaaaahhhhh, mééééég. - és az eddigi legnagyobb síkittással tört rá az orgazmus, megfeszűlt teste remegett, a melleit markolta, nyögött és rángatozott, mintha áramütés érte volna. Még nem láttam nőt ilyen sokáig élvezni.
Mikor kicsit lenyugodott, a kezeire támaszkodott, néztünk egymást, mindkettőnk testén izzadság cseppek gördültek le, a faszom még mindig a pinájaban, de megmenekült a besüléstől, éreztem hogy a g pontjának feszül így újra dugni kezdtem, lassan, hátha most gyorsabban elélvez, az előző orgazmus után.
- Mit csinálsz? Csak nem baszni akarod még a pinám, aaaaahhhhh.
- Ha nem jó csak szólj és abba hagyom. - és megálltam egy pillanatra.
- Aaaaahhhhh, abba ne merd hagyni, ez nagyon jó érzés, uuuuhhhh, nagyon jó, dugjál csak, aaaaahhhhh.
Dugtam tovább, gyorsuló tempóban, a csiklóját is izgatni kezdtem, hogy minnél hamarabb átélje az újabb orgazmust. A faszomat feszítettem a g pontjának hogy minnél jobban ingerelje, aminek meg is lett az eredménye mert ismét hatalmas síkittással élvezett el. A nyakamba borúlva pihente ki a kellemes érzés fáradalmait. Aztán a szemembe nézve megcsókolt.
- Azt mondtad hogy nem sokáig fogod bírni, ehhez képest két hatalmas orgazmust éltem át, ráadásul egymás után, amire, nálam legalábbis, nem sokan képesek. Te pedig még nagyon keményen állsz bennem, és érzem hogy nagyon lüktet a faszod. Nem akarod tele spriccelni a pinám? Vagy a számat akarod? De meg öntözheted a csöcseimet is.
- Még kitartók, és még több orgazmushoz akarlak juttatni.
- De ugye nem fogod vissza magad.
- Nem, dehogy. Meg öntözlek majd, ne félj.
- Ajánlom is, mert nagyon szeretnék már  spriccelő faszt látni és gecit érezni a számba.
- De itt folytatjuk, vagy megyünk hozzám vagy hozzád?
- A lányok mikor végeznek? Mi van ha beállítanak miközben mi kefélűnk?
- Legrosszabb esetben beszállnak.
- Először csak téged akarlak érezni, egyedül, aztán talán beszélhetünk a többes felállásról is. Úgyhogy azt ajánlom menjünk hozzám, Marcsi a barátnőm, úgyis a városba ment vásárolgatni, biztosan később jön haza.
- Jó akkor menjünk hozzád.
Mikor felállt az ölemböl, nagyot cuppant a pinája mikor kicsúszott a farkam ami a hasamnak csapódott és igencsak nedves is volt. Pont előttem volt a pinája, át akart lépni a nyugágyon mikor megállítottam.
- Maradj így. Eddig is szép volt a pinad, de most hogy így megvannak duzzadva az ajkaid meg a csiklód még szebbek. - és azonnal rá tapasztottam a számat és nyalni, szivogatni kezdtem. Linda rányomta a fejem és a csípőjét pedig a számra.
- Aaaaahhhhh, nagyon jó a nyelved is, de így sosem jutunk fel a szobában.
- Jól van abbahagyom, de még valamit szeretnék kérni, fordulj meg kérlek, hátulról még nem is láttalak.
Linda megfordult és akkor láttam csupasz valojában a seggét, szép gömbölyű volt. Riszálta egy kicsit, majd megfogta és széthúzta öket, hátra fordult és lenézett rám.
- Mostmár mehetünk, láttál rajtam mindet.
- Mindjárt indulhatunk csak még ...
És belefúrtam az arcom azok a kerek félgömbök közé és azt a szép rózsaszín lyukat kezdtem nyalni.
- Uuuuhhhh, édes, te aztán fel vagy pörögve rendesen. Fent a szobában megkapsz tölem mindent amire csak vágysz, de most menjünk mert lebukunk tényleg, élég hangosak voltunk, főleg én.
- Jól van, engedek a csábításnak, induljunk. De csak a köntöst vedd fel.
Csábosan és mosolyogva nézett rám miközben öltöztünk. A fürdőruhákat be gyömöszöltük a köntös zsebébe aztán elindultunk a szobák felé, még ki sem értünk a medencétől máris szaladt sok gyerek befelé úgyhogy éppen időben hagytuk abba. Linda mondta várjam meg a liftnél, jött is hamarosan, szerencsére csak ketten voltunk.

Mikor bezáródott az ajtó rögtön megfordítottam Lindát, felhúztam a köntösét, mivel okos nő tudta mit szeretnék, megfogta, bepúcsitott, én pedig beraktam a farkam és dugni kezdtem.
- Aaaaahhhhh, úgy tűnik tényleg fel vagy pörögve, dugjál, aaaaahhhhh, de jó a faszod, istenem, uuuuhhhh.
A lift csipogása jelezte hogy megérkeztünk, így gyorsan kihúztam a farkam, nehogy valaki meglásson bennünket, mire nyílt az ajtó úgy álltunk ott mintha semmi nem történt volna köztünk. Az egyik penthouse szóbához mentünk, a kártya kulcs nyitotta az ajtót, Lindát engedelmesen előre engedtem, bementünk, én becsuktam az ajtót, mire visszafordultam Linda már meztelenül állt velem szemben, neki nyomott az ajtónak és már rángatta is le rólam a köntöst. Vadul csókolt, ismét, gondoltam ha ez a dögös nő csak így szeret dugni nem sok időm lesz nagyot alkotni nála, aztán már gugolt is elém és a pár perce a pináját döngető farkam már el is tűnt a szájában. Hevesen szopott, és nagyon jól, sokan szoptak már de ez a technika mindent vitt, hát igen a rutin meg az évek, de most én szerettem volna irányítani, így hát megfogtam a fejét, leállítottam és én kezdtem dugni a száját, járattam a farkam teljes hosszában, Linda olyan vákuumot csinált a szájában hogy szerintem nőt vagy két centivel a farkam, iszonyat jó volt. Basztam a szájat, én lassabban de azért nem unottan.
- Aaaaahhhhh , csodás a szád, istenien szopsz, ezt el tudnám viselni a nap minden percében.
Linda kiengedte a farkam a szájából és rám mosolygott.
- Öszintem mondom, hogy a te faszodat szívesen is szopnám a nap minden percében, bárhol, bármikor.
Aztán bekapta az egyik herémet azzal is játszott egy kicsit aztán jött a másik is, miután végzett lassan, nagyon lassan, a nyelve hegyével végig nyalta a farkam, a makkomat izgatta majd ismét eltűnt a farkam a szájában, és ismét azzal a csodás technikával kezdett szópni. Ezt megcsinálta háromszor négyszer, de éreztem ha még egyszer megcsinálja teli lövőm a száját így szóvá is tettem neki.
- Ha még egyszer ezt megcsinálod feltöltöm gecivel a szádat.
- Hűha, akkor abbahagyom, bár nagy a csábítás, de még egy helyen nem jártál és ott is szeretnélek érezni.
- Szeretnélek még sokáig dugni, de ha így folytatod, nem garantálom hogy a popsidig is eljutok majd. De ha az első menet után pihenünk egy kicsit utána ígérem minden lyukat végigdugok rajtad, persze csak akkor ha nem olyan tempót kívánsz tőlem mint az előbb, mert akkor szintén nem garantálok semmit.
- Akkor igyunk valami frissítőt, aztán irány az ágy, eddig te voltál felül most én akarok rajtad lovagolni, de persze sokkal lassabb iramban.
- Jó ötlet, így akkor nyerek egy kis energiát magamnak ahhoz hogy nagy orgazmushoz juttassalak.
A farkamnál fogva indultunk a bár pult irányába, ittunk egy narancslét és közben beszélgettünk.
- Na drágám, készen állsz? - kérdezte Linda
- Indulhatunk, irány az ágy.
Bementünk a hálószobába, Linda rálökött az ágyra.
- Na csödörkém, most jól meg lovagól ez az éhes kanca.
- Hű de várom már, gyere csak kancácska vár a nyereg.  - és a marokra fogott farkamat himbáltam előtte.
Linda jött is, először jól benyálazta a farkam aztán fölé gugolva, széthúzott pinával ráereszkedett. Nagy nyögesek közepette kezdett el mozogni, csódás látvány volt ahogy azok a hatalmasra duzzadt ajkak körül ölelték a farkam és mozgott a farkamon. Nagyon izgató érzés volt nézni ahogy bassza magát az a csodálatos érett nő. Egy idő után letérdelt rendesen a farkam pedig tövig csúszott a pinájába, megfogtam azokat a hatalmas csöcsöket és a bimbóit kezdtem simogatni, erre Linda csípője is táncra perdült a farkamon. Nagyon jó volt, így legalább tudtam pihenni az utolsó nekifutás előtt.
- Fordulj meg kérlek, most hátulról szeretném látni hogy lovagólsz meg.
Linda nagy örömmel tette is amit kértem tőle, és olyan csípő táncot nyomott hogy szerintem még egy brazil szamba táncos is megirigyelné, sose gondoltam volna hogy ennyire tudja forgatni a csípőjét. A mutató ujjamat benyálaztam és a popsiját kezdtem simogatni, mikor megérezte hátranézet és nagyon mosolygott és még jobban rányomta a pináját a farkamra. Lassan kezdett tágúlni az a szép rózsaszín lyuk, a mutató ujjam már könnyen becsúszott, és a kettős érzést Linda is nagyon élvezte, már nagyon hangosan nyögött és a sikolyokat hallva tudtam hogy mindjárt élvezni fog. Nemsokára be is következett az orgazmus nála, ami szintén nem volt kicsi mint ahogy az eddigiek sem, de nem hagytam nyugodni a testét, magamra húztam, nagy terpeszbe rakta a lábait, és most én kezdtem nagyobb iramban dugni. Remegett, rángatozott a teste, markolta a lepedőt és közben sikongatott, aztán oldalra fordítottam, kicsúszott a farkam, mögé térdeltem a jobb lábát felhúzta és úgy dugtam tovább, most jó mélyen járattam a farkam, alig húztam ki és máris toltam vissza, a bal kezemmel ismét a popsiját izgattam de most már két újjal jártam benne, aminek hatására egy újabb orgazmust élt át. A következő pillanatban hasra fordítottam, meg emelte a seggét és úgy dugtam a pináját, azokat a kerek félgömböket széthúzta és így még jobban kitágul az ánusza, nyálat csurgattam bele és úgy ujjaztam tovább. Már nem is tudom hány orgazmust élt át, de szinte folyamatos orgazmusok rázták a testét és csak nyögött, sikongatott és biztatott hogy basszam. Eldöntöttem hogy csak megdugom a seggét is mégha csak egy pillanatig tart akkor is, kihúztam a farkam, kutyába állítottam és a kitágított lyukhoz raktam a farkam, mikor megérezte hogy mi a tervem hátra fordult, csapzottan, de nagy mosollyal az arcán és csillogó szemekkel.
- Arról volt szó hogy az a második menetben lesz felavatva?
- Bocsánat, azt hittem hogy hamarabb is megdughatom. Akkor vissza rakom a pinádba.
- Dehogy rakod vissza, azt hittem hogy már nem is akarod a seggem, úgyhogy dugjad csak azt, de gyötörd meg rendesen.
- Nem tudom hogy meddig bírom még de megbaszom azt is.
Linda rányomta magát a farkamra, lassan kezdett mozogni, szerintem még nem sokan járhattak a seggében mert igencsak szűk volt, így tudtam hogy nincs sok időm hátra, de még egy orgazmust szerettem volna adni neki. Mikor éreztem hogy már könnyen csúszik gyorsabb ritmusban dugtam, Linda is ellen mozgott így nagyobb élvezetet okoztunk egymásnak aminek hatására Lindán egy újabb élvezet hullám söpört végig, csak úgy szaggatta a lepedőt. A sarkamra ültem és Lindát is magamhoz húztam, ült az ölemben, a farkam tövig a seggében ami az elöbb átélt orgazmus hatására lüktet és nagyon forró, liheg, levegő után kapkodva a nyakam átölelve húzza a fejem a szájára, csókolózni kezdtünk, a kezem a melleit gyurja, és a csípőjét mozgatni kezdi a farkamon. Elváltam a szájától és a szemébe néztem.
- A szádba szeretném verni a faszomat.
Rám mosolygott.
- Alig várom már, oda élvezel ahová csak akarsz, csak had érezzem már a gecidet.
Nagyon türelmetlen volt már így újból mozogni kezdtem a seggében hogy minnél hamarabb megadjam neki a várva várt nedűt. Kicsit hátra dőltem, de a melleibe kapaszkodtam és úgy dugtam tovább, néztem ahogy a faszom jár abban a csodálatos érett nő fenekében. Ismét nagyon hangos volt már Linda így a már jól bevált praktikához folyamodtam, elkezdtem a csiklóját izgatni de most Linda is besegített, ő irányította és nyomta rá a pinájára a kezem, így saját magát juttatta az utolsó orgazmushoz az én kezem által. Már én is  közeledtem a csúcshoz és éreztem hogy ez óriási élvezetet fog okozni számomra, még dugtam pár percig aztán eljött az én időm. Kihúztam a farkam és Linda elé álltam, ő tátott szájjal és kinyújtott nyelvvel várta a nedűt amit én úgy lőttem az arcára és a szájába mint még soha senkiébe sem, és közben úgy üvöltöttem mint egy örült aki nem kapta meg a gyógyszerét. Hatalmas orgazmus söpört végig rajtam is, alig bírtam megállni a lábamon, míg Linda kiszívta belőlem az utolsó cseppet is addig bírtam aztán az ágyra rogytam és eldöltem mint egy zsák és levegő után kapkodtam. Linda is mellém feküdt és hozzám bújva ő is nagyon lihegett, kellett vagy tíz perc mire normalizálódott a légzésünk.
- Hát ez nem semmi menet volt, mi lett volna ha még többet tudsz pihenni. Teljesen kivagyok, úgy szét basztál, és ennyi orgazmust átélni, fantasztikus vagy, éreztem én hogy te más pasi vagy mint az átlag.
- Azért te sem vagy egy átlagos nő, mert amit a medence mellett kívántál tőlem azt nem sokan bírták volna. Na és itt az ágyban pedig szintén szuper voltál.
A szád meg egyszerüen fenomenális.
- Köszönöm szépen a dicséretet, szerettem volna hogy az első alkalom emlékezetes legyen.
- Hát ez az lesz az biztos, és szeretnél második menetet?
- Ha bírod akkor ki nem hagynám semmi pénzért.
- Pihenjünk és együnk valamit mert kell az energia, tartanom kell ezt a szintet.
- Azért ha nem lesz ilyen tartalmas a következő menet akkor is boldoggá teszel. Gyere menjünk ki igyunk és csinálok valami szendvicset.
Kézen fogva sétáltunk ki a hálószobából, mikor kiértünk a nappaliba a kanapén egy másik, szintén igen csinos nő ült, itallal a kezében. Felismertem, tegnap a mólón együtt voltak, akkor biztosan ő a barátnő. Linda is észrevette.
- Szia Marcsikám, ilyen hamar visszaértél.
- Ha tudom hogy ilyen élvezetes programod van később jöttem volna.
És akkor rám nézett és biztosan felismert tegnapról.
- Linda, de hát ez a tegnapi fiú a mólóról. Hogy a fenébe találtál rá. De előbb mutass be kérlek minket, mert a nevén kívül már mindent láttam és hallottam.
- Óóó, bocsánat, ő itt Marcsi, a legjobb barátnőm és üzlettársam, ő pedig itt Geri, az utóbbi idők legjobb szeretője.
Marcsi nyújtotta a kezét, gyengéden megfogtam és illedelmesen bemutatkoztam.
- Majdnem mást fogtam meg a kezed helyett, de azzal is szívesen megismerkednék.- és a farkamra pillantott.
- Szóval drága barátnőm, te végignézted a szeretkezésünket?
- Nem az elejétől, de néztem egy darabig, utánna pedig hallgattam. Nem semmi vagy Geri, azt meg kell hagyni, és ilyen fiatalon. El kell mondanom hogy tegnap óta Linda csak rólad beszélt. Negyven éve vagyunk legjobb barátnők, együtt jártunk általánosba, középiskolába, és még az egyetemet is együtt csináltuk, úgy ismerjük egymást mint a testvérek, ismerjük egymás titkait, így hát tudom nagyon jól hogy Lindának van egy hatodik érzéke a pasikhoz.
- Hatodik érzéke, hogyhogy?- kérdeztem csodálkozva miközben a bár pultnál állva kortyolgattam a narancs lét.
- Azt tudni kell hogy Linda nem enged akárkit a lába közé. Mindig megtalálja a számára megfelelő pasit, érzi azt hogy ki a jó számára, aki nem csak egy numerát akar egy jó nővel. Tehát ez azt jelenti hogy nem volt sok pasi az életében, Tomi előtt, a férje, nyugodjon békében, öt évig nem volt pasi az életében, meglátta Tomit és ő rögtön tudta hogy ő lesz a férje. Húsz évig voltak együtt, Tomi óta te vagy az első férfi aki megdugta.
- Tényleg, ezt nem akarom elhinni. Egy ilyen szuper nőnek pont én kellettem, ennyi idő után. Hogy birtad ki szex nélkül?
- Én nem azt mondtam hogy szex nélkül él három éve, csak hogy pasi nem dugta meg. Tudod mi nem csak lelki hanem testi kapcsolatban is állunk.
Leesett az állam ezt hallva, ránéztem Lindára aki csak mosolygott és közben készítette a szendvicseket.
- És azt még nem mondtátok hogy találtatok egymásra.
- Reggel az étteremben reggeliztem, - kezdte Linda - mikor végeztem indultam és akkor láttam meg Gerit ahogy a két lánnyal ő is ott reggelizett. Ő is azonnal megismert, legszívesebben rögtön rávetettem volna magam olyan boldog voltam és elmondtam egy imát is hogy hogyan lehet ekkora szerencsém hogy ugyanabba a hotelben lakik ő is mint mi. Aztán utána már csak az alkalom hiányzott hogy találkozzunk, ami a pezsgő fürdös medencénél meg is történt, aztán ott közelebbről meg ismerkedtünk aztán feljöttünk ide, a többit meg már láttad és hallottad.
- És mennyire szorosan ismerkedtetek?- kérdi Marcsi
- Mélyrehatóan, vadul és állatiasan. - válaszolt Linda selytelmes mosollyal az arcán.
- Ahhh, értem. Akkor ismét jól választottál drágám. És te Geri mi jót csináltok itt.
- A cégnél ahol dolgozom egy nagy projekten dolgoztunk a munkatársaimmal az utóbbi három hétben, szinte éjjel nappal és hétvégén is. A túlórákat most csúsztatjuk le itt egy kis pihenéssel.
- Mi pedig ünneplünk mert egy nagy projektet nyertünk meg. Melyik cégnél is dolgozol?
- H városban, és a D. ZRt.- nél.
- Ez nem lehet igaz. Mi is ott lakunk és annál a cégnél csinaltattuk a projektünket.
- Tiétek az xyz Kft?
- Igen a mienk. Csak nem te vagy G. Gergő.
- De igen, honnan tudjátok?
-  A pályázat végén oda van írva a projekt manager neve.
- Nem lehet ilyen szerencsénk Linda, hogy azzal a pasival dugatot magad akire hetek óta vadászunk?
- Hogyhogy vadásztok rám?
- Mielőtt hozzátok került a pályázatunk már három helyre beadtuk de mindenhol azt mondták hogy túl bonyolult és túl rövid a határidő a beadásig. Az utolsó helyen ajánlottak téged, azt mondták hogy te megtudod csinálni de az idő rövidsége miatt nem nagyon bíztattak sok jóval, aztán mégis itt vagyunk és ünnepeljük a sikeredet.
- De hát alig pár nap telt el a határidő óta, honnan tudjátok hogy az a nyertes.
- Vannak nagyon jó ismerősök a bizottságban és ők mondták hogy a te pályázatod a nyerő.- válaszolt Marcsi.
- Mondjuk nem akarom fényezni magam de három éve mióta ezzel a nyolc emberrel dolgozom együtt azóta az összes projektünk nyertes lett.
- Igen mi is így hallottuk. Ezért úgy döntöttünk hogyha egyszer megtalálunk munkát ajánlunk neked.
- Nekem? Dehát nem én csinálom a pályázatokat, én csak felügyelem és összeállítom öket.
- Tisztában vagyunk vele ezért az egész csapatodnak munkát ajánlunk. Dupla fizetés, sok extra juttatás, mint például céges autó, céges telefon, karácsonyi plusz pénz, nyertes projekt után járó juttatások, és persze csak neked az extra bónusz, hogy az egyik tulajdonost rendszeresen baszhatód. - mondta széles vigyorral az arcán Linda.
- De talán a másik tulajdonost is kipróbálhatod. Nagyon sok tízmilliót adtunk már ki ilyen dolgokra és olcsóbb lenne ha inkább nálunk dolgoznátok.- mondta Marcsi.
- Hol is kell aláírni? Szuper ajánlat az biztos de nekem már most is hét számjegyű a fizetésem.
- Sejtetük, de mi akkor is megduplázzuk és persze az embereidnek is, természetesen.
- Ha már ekkora bizalmat fektettek belém akkor nekem is bíznom kell bennetek így hát elmondok valamit. - vettem egy nagy levegőt - Vivi nem a feleségem hanem a nővérem, és régóta kefélűnk már.
Rezzenéstelen arcal néztek rám.
- Tudtuk, illetve sejtettük. Nagy hasonlít az arcotok. - mondta Marcsi teljes nyugalomban.
- És ez nem zavar bennetek?
- Miért kéne hogy zavarjon?  Mindenki azt csinál a magánéletében amit akar. Mi nem itélkezünk, biztosan megvolt az oka hogy egymás karjaiban találtatok meg a boldogságot. Ha nektek így jó akkor nekünk is jó.
-  De hazudtam is.
- Miért, talán úgy kellett volna kezdened a bemutatkozást, hogy Sziasztok Geri vagyok, és a nővéremmel kefélek . Természetes hogy titkolod, és öszintén mondom hogy nagyra értékeljük az öszinteséged.- mondta Marcsi
- Akkor nem hatagszotok rám?
- Ugyan, nincs miért.- és Linda odajött hozzám és átölelt. Csókolózni kezdtünk, a kezeink simogatták a másik testét, egyik kezem a fenekén a másik a mellén, és közben éreztem hogy a farkam is éledezni kezdett. Aztán Marcsi hangját is hallottuk.
- Én sem haragszom ám.
Linda elvált a számtól és a fülembe súgta.
- Menj szeretgesd meg Marcsit is, és ne légy szényenlös.
Marcsi felé fordultam aki kitárt karokkal várt így jobban meg tudtam nézni őt. Formás alak, formás lábak, közepes cicik, helyes arc, fekete egyenes hosszú haj, kibontva, tehát ő is nagyon jó nő volt. Ő is végignézett rajtam, látta az  éledező farkam, amit szóvá is tett.
- Úgy látom hogy nem nagyon fárasztott ki Linda barátnőm.
- Azért két ilyen jó nő társaságában elég baj volna ha nem kezdene éledezni a farkam. Ráadásul az egyikőtök meztelen.
- Ha csak az a baj hogy nem vagy  teljesen kemény engem is levetköztethetsz, nem fogok ellenkezni.
Oda mentem Marcsihoz, megöleltem és ő rögtön magához húzott és csókolozni kezdtünk , a két kezét pedig rögtön a seggemre tette és húzott magához.
- Istenem micsoda jó segged van, már az előbb is láttam mikor Lindát dugtad hátulról, már akkor is megfogdostam volna. Szinte olyan formás mint egy nőé.
Én sem szényenlösködtem és rögtön felhúztam Marcsi szoknyáját és rámarkoltam a fenekére, kemény volt, finom selymes tapintású volt a bőre, simogattuk egymás fenekét és közben csókolóztunk. Ennek hatására a farkam is keményedni kezdett amit Marcsi észre is vett, elvált a számtól és nézte a farkam.
- Bocsi drága barátnőm,de nem tudok ennek a fasznak ellenállni.
- Nem is kell,. Marcsikám, de azért ne végezd ki mert szeretném ha megbaszna még ma.
Ránéztem Lindára aki terpeszben ült a pulton és az ujjai a pináján ténykedtek, aztán Marcsit néztem aki éppen a farkam tüntette el a szájában. Két csodás érett nő, az egyik előttem gugolt és nagy hévvel szopja a farkam a másik pedig tőlünk két méterre erre a látványra masztizik, hát nem semmi élmény volt.
Marcsi közben már jó keményre szopott, jól álltam a szájában, megfogta mindkét kezem és a fejéhez húzta, tudtam mit akar, a haját összefogtam két oldalt és nem engedtem hogy mozogjon, én kezdtem dugni a száját. Eközben Marcsi elkezdte kigombolni a blúzát, aztán gyorsan levette utánna a melltartó is a földre került és maszírozni kezdte azokat a telt melleit. Én közben egyre gyorsabban járattam a farkam a szájában, nagyon jó volt, bár nem olyan jól szopott mint Linda, de azért átlagon felüli volt a technikája, nagyon élveztem. Kihúztam a farkam a szájából, csak úgy folyt a nyál róla, Marcsi felnézett rám és nagyon mosolygott.
- Te aztán nem kíméled az szám.
- Bocsánat ha durva voltam, nem volt szándékos.
- Nem voltál durva, jó érzés volt, de azért szokatlan.
Aztán fogta a nagyon nyálas farkam és gyorsan verni kezdte, miközben a tekintetünk elmélyült egymás szemében, aztán Marcsi kicsit felegyenesedett és a megdúzzadt bimbóit kezdte a makkommal dörzsölni, felváltva, nagyon élvezte, de nem csak ő. Kis idő múlva megfogtam a farkam és újra a szájába raktam, de most csak a makkomat, bár Marcsinak az egész kellett volna de eltoltam a fejét, értette hogy nem kapja meg az egészet, a makkom a szájában, a nyelvével izgatja, én pedig verem a faszomat, ő pedig a melleit gyurja. Nem semmi élmény volt. Hirtelen abbahagyta az egészet és Lindára nézett aki éppen három ujját járatta a lucskos pinájában.
- Alig tudok ellenállni ennek a pasinak, legszívesebben rögtön oda hasalnák a pultra és baszatnám magam, de ez az első találkozásotok, nem akarom az élvezetet elvenni tőletek.
- Ugyan Marcsikám, te is nyugodtan kiélvezheted, nem gondolom hogy Geri nagyon bánná ha téged is megdughatna.
- Nem bánnám de azért két ilyen érett, csódás nőt nem biztos hogy úgy kitudnák elégíteni hogy az az én elvárasaimnak is megfeleljen.
- Meg hagyom neked barátnőm, de nem biztos hogy nem fogok valamilyen formában beszállni. Jó szórakozást drágáim.
Ezzel Marcsi eltűnt a fürdőszoba irányába, én Linda felé fordultam aki még mindig a pulton ült széttárt lábakkal, és én nagyon néztem a lucskos pináját, amit Linda is észrevett.
- És mi lesz a szendvicsekkel? - kérdezte mosolyogva miközben tudta hogy egyáltalán nem érdekel csak az az éhes érett nő aki alig várja hogy újra megdugjam.
- Most másra vagyok éhes.
Közelebb léptem és rögtön rábuktam a pinájára és nyaltam, szopogattam azokat a megdúzzadt hús szirmokat. Nagyon élvezte Linda, aki nyomtam rá a fejem a forró, nedves pinájára és a csípőjét pedig mozgatta a számon.
Egyre gyorsabban vette a levegőt és hangos is volt már, úgyhogy tudtam hogy hamarosan élvezni fog, így még erősebben szívtam a csiklóját, aminek hatására nagy síkittással élvezett el.
- Te aztán tudod mitől döglik a légy. - mondta Linda miközben levegő után kapkodott.


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (138)        Nem tetszik (87)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2022-07-03 02:26:19
Gábor
Nagyon fullosan király sztori csak így tovább

2022-08-24 08:20:39
Balázs
Basszus Geri, most már én is kívánom a spermádat és a farkadat!

2022-09-06 21:45:01
Gábor
Helló Folytatást, Folytatást kérek imádom a történetet Geri


Ezt a szex történetet 14463 X olvasták el.