Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Thai masszőrnél

Beküldő:Nyugatifiú

Az eset pár éve történt 30 körül voltam már. Munkatársaimtól többször halottam, hogy thai masszázs közben/után van happy end, de mindig kétkedve fogadtam ezeket a sztorikat. Úgy véltem, hogy vetítenek, egészen addig ameddig az egyik kollégám - akit jól ismerek és tudtam, hogy nem hazudós- is beszámolót hasonló ajánlatról masszázs közben.
Eldöntöttem kézbe veszem az ügyet, utána járok személyesen. A közeli plázában lévő Thai masszázsszalonban időpontot kértem és kaptam szombat délelőtt 10 órára (1,5 óra olajos masszázsra) .
Pénteken már nagyon vártam a masszázst, este meg is borotválkoztam mindenhol (én általában szőrtelenül hagyom a nemi szerv környékét, hónaljat, popsit, egyszerűen így szeretem), szóval előkészítettem a terepet.
Szombat reggel 7:30 kor ébresztő, reggeli, szükséges dolgok..., zuhanyzás.
Teljesen tisztán érkeztem, recepciónál kifizettem a díjat, majd a recepciós csaj szólt az egyik thai lánynak, hogy vezessen a helyszínre.
Volt vagy 15 lány, fiatalok, idősek, szebbek, csúnyácskábbak is. Kifogtam egy 40 körüli, nem csúnya-de nem is szép lányt. Na mondom ebbe belenyúltam, de nincs reklamáció, elméletileg masszázsra jöttem, nem szexelni.
Félhomály, vastag függönyökkel voltak elválasztva a masszázs matracok, szóval nem lehet belátni. Odavezetett az egyik szabadhoz, majd mondta, hogy a cipőt vessem le a '' folyosón''. Bementünk, elhúzta a függönyt, majd mondta (mutogatta) , hogy vetkőzzek le. Levettem a nadrágot, pólót, zoknit, majd mutatta, hogy az alsónadrágot is. Rendben nekem nem okoz gondot, amúgy is szeretek meztelenkedni. Letoltam, láttam megnézte a cerkámat, majd mutogatta, hogy feküdjek a matracra. Kimenet majd pár perc múlva visszajött, friss törölközőkkel, meg egy flaska olajjal, meg egy kis lábassal.
Hasaltam a matracon elkezdte megmosni a lábam, majd utána elkezdett masszírozni. Nagyon jól csinálta fel is ültetett, úgy hogy mögöttem volt, lábát bedugta a lábaim közé, kiropogtatott, szóval a masszázs tízből tízes. Teljesen ki voltam előtte tárulkozva, ellazultam. Nagyon sokáig ápolt, gondoltam, nincs itt semmilyen erotikus dolog. Újra elkezdelte a hátamat maszírozni, majd lentebb kalandoztak a kezei, a fenekemet maszírozta, majd az egyik ujjával benyúlt kicsit a popsinyílásomba (simán becsúszott, tiszta olaj volt minden) és rámmosolygott, majd gyorsan ki is húzta az ujját. Majd a két combom között lévő farkamat megmarkolta szemembe nézett megkérdezte masszázs? - és közben vigyorgott. Bólintottam, hogy rendben van, de kezével mutatta, hogy ez az extra pénzbe kerül. Bólogattam, hogy rendben van. Megfordultak majd elkezdte a farkamat maszírozni, majd lassan verni. Közben a másik kezével a gátamat maszírozta, majd felnyúlt a popsimba elég mélyen. Felnyögtem, nagyon jó érzés volt. Egyik kezével verte a farkam, másikkal a prosztatámat maszírozta. Rámszólt, mutogatott hogy halkabban legyek - csak egy függöny választott el minket a szomszéd matractól :) -.
Fenomenális látvány volt, ahogyan lenézve látom, hogy a nagy fehér farkam on jár a pici sötétbarna kezecskéje (egyébként átlagos mérettel rendelkezem, de az apró kézben hatalmasnak tűnt).
Pár perc után hatalmasat élveztem, amit a törölközőkkel fel is itatott. Majd újra elkezdett ujjazni és a farkam verni.
Mégegyszer elmentem.
Harmadjára is meg akarta csinálni (gondolom volt még időm a masszázsból), de már mondtam, mutattam neki, hogy elég volt.
Levezetésképp maszírozott még egy kicsit, de az igazat megmondva már alig vártam, hogy vége legyen, mivel feszélyezve éreztem magam. Folyamatosan arra gondoltam, hogy itt tiszta sperma lehet minden, én meg más nevében fekszek.
Miután végeztünk adtam neki egy ötös borravalót, majd felöltöztem és eltávoztam.

Szóval a legenda igaz, tényleg van happy end/happy Finish néhány thai masszázslánynál.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (25)        Nem tetszik (16)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2022-06-23 21:35:40
Bucintoro
Nem mondom, hogy nem igaz a történet, de alapból a thai masszázs nem meztelenre vetkőzve kezdődik, hanem selyemféle, pizsamaszerű öltözékben.

2022-06-25 05:42:58
Válasz
Olajos thai masszázs meztelenül történik. Amit mondasz a hagyományos thai masszázs-de itt a történetíró ki is emeli, h olajos masszázson volt. Gondolkozz már, hogy lenne olajos ruhában?...


Ezt a szex történetet 3963 X olvasták el.