Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Ajándék a férjeinknek

Beküldő:NGM

Noémi gimnazista korom óta a legjobb barátnőm. Mindketten 32 évesek vagyunk, és elég magasak női viszonylatban (ő 172 én 175 centi). Testalkatra is hasonlítunk: mindketten csinos, vékony lányok vagyunk. Bár Noémi mellei kicsit nagyobbak az enyémnél, de szerinte meg nekem formásabb, kerekebb a fenekem. Noémi haja fekete és egyenes, az enyém hullámos és szőke. Mindketten férjnél vagyunk, és közös pont még az életünkben a június 9. Ez ugyanis a férjem, Bence születésnapja és Noémi házassági évfordulója a férjével, Csabával. Mivel a pasiknak elég nehéz olyan ajándékot találni, aminek örülnek, így Noémi és én már évek óta közösen keresünk nekik meglepetést.
Az idén ez elég érdekesen sikerült, ezt szeretném elmesélni nektek.
Majdnem egy hónappal előtte már összeültünk Noémivel, hogy minden tudásunkat és az internetet felhasználva megtaláljuk a tökéletes ajándékot Bencének és Csabának. Órákig keresgéltünk kuponos oldalakon és a legjobb ajándékok pasiknak témájú oldalakon, mikor a következő hirdetésre bukkantunk:
A tökéletes ajándékot keresed a pasidnak? Legyél te magad az! Gyere hozzánk egy profi erotikus fotózásra. Az elkészült képekből egy ízléses fotókönyvet készítünk neked. Exkluzív környezet, diszkréció és nagy tapasztalat.
Noémi azonnal fel is kiáltott:
- Ez az! Csaba ennek tuti örülne! És le merem fogadni, hogy Bence sem bánná!
- Uh, Noémi... Komolyan gondolod? - kérdeztem félve.
- Miért ne? Te is mondtad már párszor, hogy Bence sok szexi képet őriz rólad a telefonján. És persze Csaba is szereti az ilyesmit rólam. Végre profi képeik lennének, nem ilyen amatőr, telóval lekapott szörnyűségek. És persze én sem bánnám, ha lenne majd öreg koromra bizonyíték, hogy valaha jól is néztem ki.
- Na jó, ebben igazad van. De komolyan be mernéd vállalni egy idegen pasi előtt a vetkőzést?
Noémi kattintgatni kezdett az oldalon, majd diadalmasan rámutatott egy nagyon szimpatikus, mosolygós, negyvenes nő fotójára és mellette a leírásra:
- Tessék, a stúdió egyik fotósa csaj. És lehet választani, kihez jelentkezünk be. Probléma megoldva.
Ez már tényleg jól hangzott. Noémivel egymásra nevettünk és lefoglaltunk egy szabad időpontot egy héttel későbbre a fotós csajnál.
Az a hét nagyon izgisen telt. Mindketten izgultunk, hogy milyen is lesz a fotózás. Majdnem egyforma, nagyon szexi és nagyon csipkés fehérnemű szettet vásároltunk együtt. A különbség csak annyi volt, hogy én a rózsaszínű, Noémi pedig a piros színű modellt vette meg. Aznapra szabit vettünk ki. Délelőtt fodrásznál voltunk, majd indultunk a fotó stúdióba. Mindketten úgy izgultunk és vihorásztunk egész nap, mint a tini lányok.
A stúdióban a fotós nő egy rövid, ismerkedő beszélgetéssel eloszlatta minden félelmünket. Elmondta, hogy már 15 éve foglalkozik erotikus és szexfotózással, szóval előtte nem kell szégyellősnek lennünk.
Noémivel gyorsan kisminkeltük egymást, fehérneműre vetkőztünk, és már kezdődhetett is a fotózás.
- Na, melyikőtök lesz az első? Vagy mindketten rajta lesztek a képeken? Annak biztosan örülnének a férjeitek. - mondta a fotós csaj.
Noémi nagy levegőt vett, és... És előretolt engem. :)
- Kösz, micsoda bátor barátnő vagy. - mondtam, de mindhárman elnevettük magunkat.
- Ugyan, úgyis mindketten sorra kerültök. És ti kértétek kifejezetten, hogy együtt jöhessetek. Lehet könnyebb lett volna külön-külön jönnötök. Még ha legjobb barátnők is vagytok, azért itt olyasmi történik, ami eléggé intim.
- Semmi gond, egyedül nem is mertem volna eljönni. - válaszoltam, majd nagy levegőt véve odaléptem a fényképezőgép elé.
A fotós nő nagyon profi volt. Irányított a pózokkal, és még a szexi tekintetet is sikerült kihozni belőlem. Egyre szexisebben és magabiztosabbamn pózolgattam egy szál fehérneműben. Noémi pedig egyre csillogóbb szemmel figyelt. Ekkor elhangzott az utasítás:
- És most szépen lassan kezd el levenni a melltartót. De ne siess, hogy minden mozdulatot meg tudjak örökíteni.
Noémi is feszülten figyelt, de én is eléggé kezdtem izgatottá válni. A mozdulatsor végén ott álltam meztelen cicikkel két másik nő előtt. Persze Noémivel láttuk már egymást pucéran, de nem ilyen erotikus helyzetben. Főleg hogy ezután olyan instrukciókat kaptam, hogy fogjam meg, simogassam, masszírozzam a melleimet. Én persze mindent lelkiismeretesen megcsináltam. Bár a melleim nem túl méretesek (tenyérnyiek), de a mellbimbóim szép nagyok és rózsaszínűek. A kényeztetéstől pedig hamar meg is keményedtek. Azután eljött az utolsó döntő pillanat is:
- Na, most szépen, lassan, pucsítva told le a bugyidat is! - kaptam az utasítást.
Érdekes módon most kevésbé hezitáltam, mint mikor a melltartómtól kellett megválni. Hátat fordítva a fotósnak és Noéminek, lassan letoltam a szexi, csipkés tangám. Először a meztelen fenekemet látták meg, de utána olyan pucsítós pózra kaptam utasítást, amiben hátulról is tutira tökéletesen látszott a puncim. Csak úgy villogott a vaku, miközben megfordultam, és láthatóvá vált háromszög fazonra borotvált punciszőrzetem. Nagyon felizgatott a helyzet, ahogy a két néző előtt mindent megmutattam. De a java még csak ezután jött: volt ott egy kanapé, és azon következtek mindenféle térdelős, széles terpeszben ülős pózok. Még arra is megkért a fotós, hogy húzzam szét a puncim.
- Ha gondolod, kényeztetheted is magad. Az ilyen képekért megőrülnek a pasik. - mondta a fotós nő. Noémi is nagyban bólogatott, de engem sem kellett sokat győzködni. Elkezdtem az ujjammal körkörösen masszírozni a csiklóm. A kéj teljesen elborított. Itt masztiztam a legjobb barátnőm és egy idegen fotós előtt. A pinám már tocsogott, annyira nedves volt. Majd hirtelen ujjazni kezdtem magam. Nem bírtam megállni, és nyögések törtek fel belőlem. Másik kezemmel a cicimet masszíroztam. Noémi tapsolva biztatott, de én csak a fényképezőgép objektívjére koncentráltam. Mélyen és vágyakozva néztem bele, miközben vadul ujjaztam magam. A puncinedv csak úgy patakzott a combomon.
Majd visszatértem a csiklómhoz, és azt masszíroztam. A testem megfeszült, a fejem hátra hajtottam, és felnyögve elélveztem. Közben éreztem a testemen a folyamatosan villogó vakut.
- Huh, ritkán fordul elő igazi orgazmus fotózáson. Pláne amatőr modellel. Ez nagyon ütős sorozat lett. - mosolygott a fotós lány.
- Hát, Noémi, akkor ezt csináld utánam. - kacsintottam kihívóan barátnőmre.
Helyet cseréltünk Noémivel. Most ő állt a lencse elé. Láthatóan feltüzelte a látvány, és őt már inkább vissza kellett fogni:
- Hé, lassabban! Ez nem az előző folytatása, hanem egy új sorozat. Talán itt is finom képekkel kellene kezdeni. - nevetett Noémire a fotós.
Noémi is szexibbnél szexibb pózokban mutatta meg csodás, feszes testét. Csodálkozva vettem észre magamon, hogy mennyire felizgat a helyzet. Ezerszer láttam már Noémit ennyi, vagy ennél is kevesebb ruhában, mégsem tekintettem rá így eddig. És végre eljött a pillanat, hogy csodás mellei előbújjanak. Szinte végtelennek tűnt, ahogy ő is lassan, pici lépésekben vette le magáról a melltartót, miközben a fotós megállás nélkül kattintgatott. Mindig is irigyeltem Noémi enyémnél nagyobb melleit. Apró, de sötét mellbimbói szinte vonzották a tekintetet a hófehér halmocskák közepén. Noémi végig a szemembe nézett, miközben masszírozni kezdte a melleit.
- Ideje neked is megszabadulni a bugyitól! - adta ki az utasítást a fotós Noéminek is. Noémi végtelenül lassan beakasztotta a hüvelykujjait a bugyi két oldalsó pántjába, és elkezdte letolni. Puncija pont olyan fazonra volt borotválva, mint az enyém, hiszen otthon együtt csináltuk. Óvatosan kilépett a letolt csipke csodából, majd a szemében pajkos csillogással megpörgette a mutatóujján, és biztos mozdulattal hozzám vágta. A bugyi az arcomon kötött ki, és megéreztem rajta Noémi puncijának illatát. Mikor nevetve levettem, az ujjaimmal éreztem, hogy a finom csipke alaposan át van ázva. Úgy látszik, hogy az eddig történtek Noémit sem hagyták hidegen.
Noémi egyre szemérmetlenebbül pózolt. Simogatta magát, négykézláb pucsított, vagy terpeszben húzta szét nedves punciját. A fotósnak már instruálnia sem kellett őt: ösztönei diktálták, hogy mit tegyen. Aztán nem bírta tovább, és vadul izgatni kezdte magát. Simogatta a melleit, a hasát, majd a puncijára koncentrált. Vadul dörzsölte a nedvektől csillogó, duzzadó csiklóját, és közben nagyon szexin nyögdécselt. A fotós csaj láthatóan oda koncentrált, és pár igencsak közeli képet csinált Noémi pinájáról. Néhány perc múlva Noémi is eljutott a csúcsra, és nálam jóval hangosabban elélvezett.
- Hát, lányok, ez egy igazán jól sikerült fotózás volt. - mosolygott ránk a fotós.

A következő két hétben teljesen be voltunk zsongva Noémivel. Folyamatosan a fotózásról beszélgettünk. Végre postán megérkezett a két fotókönyv. Alig vártuk, hogy legyen alkalmunk együtt kinyitni a csomagot és megnézni. Csaba szerencsére elutazott egy napra munka ügyben, így estefelé átmentem Noémihez. Hát, a két fotókönyv minden várakozást felülmúló volt. A képek csodásak voltak mindkettőnkről, a könyv is nagyon igényes volt. A belső borítón egy kis beragasztott tasakban ott volt egy dvd lemez is, rajta a képek digitális változatával. Szóval tökéletes ajándék volt a srácoknak. Legalább egy órán át lapozgattuk és nézegettük a képeket, és közben borozgattunk. Kicsit be is csíptünk, így eléggé pikáns irányba ment a beszélgetés. Dícsérgettük egymás képeit, felidéztük a fotózás izgisebb történéseit.
- Hát, azért fura volt közönség előtt pucérkodni. - mondta Noémi.
- Még ha csak pucérkodás lett volna... De a végén ott masztiztunk egymás előtt. - nevettem én.
- Bevallom, eléggé izgi dolog volt. Szerinted a srácok is használják majd ilyen célra a képeinket?
- Bence tuti fogja. Mikor megjön nekem, és van egy hét kihagyás a szexben, akkor szokta magának. És néhányszor láttam, hogy olyankor az én képeimet is szokta nézegetni.
- Uh, remélem Csaba is fogja verni a képeimre. Valahogy nagyon izgató a gondolat, hogy még akkor is inkább rám gondol, mint valami pornós csitrire. - nevetett Noémi.
- Nyugi, ha ezt meglátja, le sem lehet majd állítani. Például ezen a képen ahogy széthúzod a puncid, és ahogy a kamerába nézel, attól még nekem is benedvesedik. - válaszoltam.
- Lehet, hogy a bor beszél belőlem, de én is beindultam ettől a helyzettől. Bár tini korunk óta rengetegszer láttuk egymást meztelenül, de ez valahogy más. Nem gondolod?
- Azért korábban sosem húzgáltuk szét a puncinkat, meg sosem masztiztunk egymás előtt.
- Ez igaz. Eléggé izgi volt ott közönség előtt csinálni. - kacsintott rám Noémi.
- Engem már az felizgatott, hogy most beszélgetünk róla. Mikor hazamegyek, tuti rávetem magam Bencére, és hatalmasat dugunk.
- Jó neked. Tudod, hogy Csaba csak holnap jön haza. Nekem marad ugyanaz, mint a fotózáson, csak most még közönség sem lesz.
- Miért, kellene a közönség? - kérdeztem kuncogva. Közben már be is csomagoltuk a fotókönyveket szép csomagoló papírba. Még masnit is kötöttünk rá. A két csomag teljesen egyforma lett.
- Hát, izgalmasabb, mint egyedül csinálni. Legalábbis szerintem... - sütötte le a szemét Noémi.
Nekem a szívem a torkomban dobogott. Jól értem, hogy mire céloz? Atya ég! De a fejemben megállíthatatlanul a fotózás képei pörögtek. És már akkor izgatott végignézni Noémi masztiját. Egy szuszra megittam a poharamban lévő bort, és válaszoltam az egyre jobban zavarban lévő Noéminek:
- Hát, ha én nem vagyok unalmas közönség, akkor itt vagyok.
Noémi láthatóan nagyon megkönnyebbült:
- Huhh, már azt hittem olyat mondtam, ami tönkreteszi a barátságunkat. Bár azért a fotózáson is láttam, hogy figyeltél.
- Nehéz lett volna máshová nézni, de nem volt rossz látvány. És te is végig engem bámultál.
- Hát mert iszonyatosan szexi volt, ahogy simizted a pinád. Meg amikor ujjazni kezdted magad... Hát totál elázott a bugyim. - nevetett Noémi.
- Azt éreztem... Mikor az arcomba dobtad, tiszta lucskos volt. - válaszoltam.
- Őszinte legyek? Most is az. - mondta Noémi, és felhúzta a szoknyáját. Alatta most nem csipkés bugyi volt, hanem egy fehér, normál fazonú bugyi, de a puncijánál egy nedvességfolt volt rajta. Nekem totál elállt a lélegzetem. Éreztem, innen nincs visszaút.
- Ha elázott, dobd le. - néztem a szemébe. Noémi nem is kérette magát: felállt, és egy mozdulattal letolta a szoknyáját és a bugyiját is, majd visszaült mellém a kanapéra. A háttámlának dőlve terpeszbe rakta a lábait. Puncija szépen láthatóvá vált. Szeméremajkai csak úgy csillogtak a puncinedvtől. Noémi rögtön elkezdte simogatni a combjait, és beletúrt gyönyörű, háromszög alakú fazonjába. Azután kibújt a felsőjéből is, és kicsatolta a melltartóját. Ott ült mellettem teljesen meztelenül, és elkezdte simogatni magát. Én le sem tudtam venni róla a szemem. Hosszú percegik csak bámultam őt.
- Ez így nem jó, rajtad túl sok ruha van! - nézett a szemembe Noémi, majd felállt. Megfogta a kezem, és engem is felállított. Lassan levetkőztetett: levette a felsőm, kicsatolta a melltartóm, kigombolta a nadrágom. Vetkőztetés közben finoman hozzámért, itt-ott megsimogatott. Már csak egy bugyi volt rajtam.
- Na szép, a tied is átázott, és te sem veszed le. - mutatott kacagva Noémi a bugyimon éktelenkedő nedvességfoltra. Egy mozdulattal a bugyimat is lehúzta rólam, és teljesen meztelenül a kanapéra lökött. Ő elém térdelt a földre a lábaim közé. Mosolyogva nézett rám, és a combjaimat simogatva ezt mondta:
- Igazad van, én is bámultalak. És be sem merem neked vallani, milyen perverz gondolataim voltak.
Teljesen beleborzongtam Noémi szavaiba és átható tekintetébe. A puncim már lüktetett, annyira kívánta az érintést. Magam sem tudom, hogy vettem ehhez a bátorságot, de megfogtam Noémi kezét, és a puncimra húztam. Noémi azonnal simogatni kezdte. Én hangosan felnyögtem, és a melleimet kezdtem masszírozni. Noémi közelebb hajolt, és finom puszikat nyomott a melleimre. Közben az ujjai a csiklómat masszírozták, majd egy hirtelen mozdulattal meg is ujjazott. Csodálatos érzés volt, még többet akartam. Felálltam, és Noémit magamhoz húztam. A melleink szorosan egymásra simultak, megmarkoltuk egymás fenekét, és csókolózni kezdtünk. A kezeim Noémi csodás melleire csúsztak, és markolászni kezdtem őket. Ajkaink elszakadtak egymástól, és én a nyakát kezdtem csókolgatni, egyre lejjebb és lejjeb haladva. Elértem a melléhez, és keményedő bimbóját az ajkaim közé véve szopni kezdtem. Ő a szemeit lehunyva élvezte a kényeztetést.
Most az én kezem tévedt a vágytól lüktető puncijára. Először csak lágyan simogattam a selymes punciszőrét és a nedves szeméremajkait. Az ujjaim azonban hamar megtalálták a duzzadó csiklót, és azonnal, ösztönösen tudták mit kell tenni vele: körkörös mozdulatokkal masszírozni kezdték. Noémi nyögései hangosabbak lettek, és az ujjaim mozgásának ütemét követték. Néhány perc után Noémi vette át a kezdeményezést. A vállamnál fogva visszanyomott a kanapéra, és hanyatt döntött. Rámfeküdt, és újra csókolózni kezdtünk. Noémi ezután elindult lassan, de biztosan lefelé. Először a nyakamat harapdálta, majd ő is elérkezett a mellemhez. Itt elidőzött, és mindkét mellbimbómat alaposan körbenyalogatta, megszívogatta. Ezután a hasamat csókolgatta, majd eljutott a fazonra nyírt punciszőrzetemig. Azt is alaposan megpuszilgatta. Majd hirtelen, mint egy ragadozó, lecsapott. Mire feleszméltem, a nyelve már a pinámat lefetyelte. Jó mélyen belenyalt a puncilyukamba, majd áttért a csiklómra. A kemény csiklómat beszívta a szájába, és úgy nyalogatta körkörösen. Csodálatos érzés volt, az egész testem remegett tőle. De mégis többet akartam.
- Noémi, akarom a pinád én is! - tört fel belőlem egy nyögés. Noémi elmosolyodott, és hatvankilences pózba fordulva folytatta a kényeztetésem.
Én ott feküdtem alul, és az arcom előtt a legjobb barátnőm szexi segge mozgott. Megmarkoltam a két formás domborulatot, és enyhén széthúztam őket. Közöttük megpillantottam a nedvesen csillogó szeméremajkait, amelyek nektárral teli virágként nyíltak ki. Nem fogtam vissza magam, és én is nyalni kezdtem. Csodálatos ízű volt! Nem hittem volna sosem, hogy ennyire élvezni fogom egy punci kinyalását.
Hamar egy hullámhosszra kerültünk: egyforma ritmust vettünk fel, és utánoztuk egymást. Mikor Noémi mélyen belenyalt a lyukamba, én is azt tettem vele. Mikor én bekaptam és szopni kezdtem a csiklóját, ő is ezt tette. Éreztük egymás minden rezdülését. Így együtt jutottunk el a csúcsra is. A sikolyainkat egymás pinájába folytottuk, és élvezés közben is vadul nyaltuk egymást. Az orgazmusom több hullámban tört rám. Noémi is remegett, alig bírta tartani magát.
Lihegve omlottunk egymás karjaiba. Összebújva, némán cirógattuk egymást sokáig. Noémi hamar elaludt. Én kicsit zavarban éreztem magam a történtek miatt. Mit tettünk? Hogy számolunk el ezzel a férjeink előtt? Egymás előtt? Saját magunk előtt? Csendben felkeltem, felöltöztem, felkaptam Bence becsomagolt ajándékát és hazamentem.

Szerencsére a kínos érzés nem tartott sokáig, mert Noémivel megbeszéltük a dolgot. Megállapodtunk, hogy nagyon izgató és szuper élmény volt, de nem tervezzük megismételni. Már csak azért izgultunk, hogy a fiúk mit fognak szólni az ajándékokhoz.
Végre eljött a nagy nap. Mikor Bence elment otthonról, a csomagot szépen odatettem egy Boldog születésnapot, szerelmem! cetlivel a kanapé közepére a nappaliban. Aznap ő fog hamarabb hazaérni. Elképzeltem, hogy rögtön meg fogja találni az ajándékot, mikor fáradtan leül a kanapéra. És mire hazaérek, addigra már megnézegetve talán teljesen fel is izgul. Még abban is reménykedtem, hogy mikor rányitok, éppen a farkát fogja kényeztetni a fotóimra. Az egész napom ilyen fantáziák között telt, és még izgatottabb voltam, mikor hazaindultam. Már alig pár percre voltam a lakásunktól, mikor a telefonom egy pittyenéssel jelezte, hogy üzenetet kaptam. Noémi volt az:
Oda ne add az ajándékot Bencének!!! Elcseréltük a csomagokat. Csaba most bontotta ki, és alig győztem kikapni a kezéből a rólad készült fotókönyvet. Nagyon gáz!!!
Lefagytam az üzenettől. Elkezdtem rohanni hazafelé. Egyszerűen az sem jutott eszembe, hogy felhívjam Bencét telefonon. Berontva a lakásba pedig a legrosszabb félelmem vált valóra: Bence a kanapén üldögélve a fotókönyvet nézegette. Eléggé zavarban volt ő is.
- Hát, drágám, köszi az ajándékot. Tényleg elég nagy meglepetés. Erre tuti nem számítottam. Csak azt nem tudom, hogy mit is jelentsen ez az egész? - nézett rám Bence zavarodottan. Én kikaptam a kezéből a könyvet, és gyorsan elhadartam a magyarázatot. A végére sírva is fakadtam. Bence vigasztalni kezdett, mikor megszólalt a telefonja. Felvette, majd a rövid beszélgetés után így szólt hozzám:
- Csaba volt az. Pár percen belül itt lesz, és kicseréljük a könyveket.
Én nem mertem Csaba szemébe nézni ezek után. Gondolom Noémi is ugyanúgy érzett, ezért küldte ő is a férjét. Bevonultam a hálószobánkba, és Bencére bíztam a szitut.
Az ablakból néztem, ahogy Csaba kocsija megáll a lakásunk előtt. Láttam, hogy Noémi is a kocsiban ül, de ő nem szállt ki. Annyira zavarban voltam, hogy amikor a csengő megszólalt, még kulcsra is zártam a hálószoba ajtaját. Úgy akartam tenni, mint aki nem is létezik. Csak fel-alá sétáltam a hálószobában, minden fordulónál kissé elidőzve az ablak előtt. Noémi is hol a kocsiban ült, hol kiszállt belőle. A várakozás mindkettőnknek nehezen ment. Eltelt öt perc, tíz, tizenöt... Már a huszadik percen is túl voltunk. Mi a franc tart ennyi ideig? - gondoltam magamban. Noémi is a telefonján írogatott bőszen. Egyszer csak pittyent az én telefonom. Mielőtt felvettem volna, már tudtam, hogy Noémi írt:
Szia! Mi folyik nálatok? Csaba már lassan egy fél órája ott van, én elsüllyedek itt a szégyentől, ő meg még az üzeneteimre sem válaszol.
Fogalmam sincs mit csinálnak. Én bezárkóztam a hálószobába, nem is akarok egyedül rájuk nézni. Ha te is bejössz, akkor kimegyek. - válaszoltam Noéminek, és közben az ablakból lestem, hogy reagál. Láttam rajta, hogy neki sincs kedve a srácok elé kerülni. De a türelmetlenség és a kíváncsiság nála is győzött:
Rendben bemegyek. Majd írok, mikor az ajtó előtt leszek. - üzente Noémi, és bezárva a kocsit elindult a lakásunk felé. Én kiosontam a hálószobából a folyosónkra. A folyosó egyik végén nyílt a hálószoba, másikon a nappalink, a bal oldalán a konyha, fürdőszoba, wc, míg jobb kéz felől a lakás bejárata. A nappali ajtaja be volt csukva. A srácok hallhatóan ott beszélgettek, de nem értettem miről.
Itt vagyok, engedj be. - érkezett meg Noémi üzenete. Kinyitottam neki a lakásajtót, ő pedig gyorsan besurrant.
Suttogva váltottunk néhány szót arról, hogy ezt jól elszúrtuk és milyen ciki az egész helyzet. Aztán együtt odaléptünk a nappali ajtajához, és benyitottunk. Hát, ledöbbentünk azon, amit láttunk. A srácok egy üveg ital mellett vígan társalogtak arról, hogy egy-egy fotón mennyire hasonlítunk vagy éppen különbözünk Noémivel.
- De jól néznek ki így egymás mellett! Ez a póz nagyon jól áll mindkettőnek. - magyarázta Csaba éppen.
A szégyenérzet azonnal elpárolgott, és Noémivel mindketten dühösen törtünk ki:
- Hát ti mi a fenét csináltok? Csak annyit bíztunk rátok, hogy cseréljétek vissza a fotókönyveket, majd köszönjetek el egymástól. Azt aztán pont nem akartuk, hogy ilyen jól érezzétek magatokat.
- Azt hittük, pont az a célja az ajándéknak, hogy jól érezzük magunkat. Egyébként is mielőtt elvettétek, már mindketten láttuk a másiknak készült fotókönyvet is. - védekezett Csaba.
- Csak nektek lehetett végignézni együtt? - kérdezte Bence.
- Honnan veszed, hogy mi együtt végignéztük? - vágott vissza Noémi, de ő is és én is elpirultunk, mert eszünkbe jutottak az akkor történtek. A fiúk persze észrevették ezt, és cinkosan összenéztek. Szinte hallottuk a gondolataikat, annyira az arcukra volt írva: Most megfogtuk a lányokat. Itt van valami, amit érdemes kiszedni belőlük.
- Hát, egyformán voltak csomagolva, még össze is kevertétek őket. Tuti együtt csináltátok. - folytatta Bence.
- M...mi...mit csináltunk együtt? - jött zavarba Noémi, aki pedig mindig határozott és magabiztos szokott lenni.
- Hát én a csomagolásra gondoltam. És ha már együtt csomagoltok, akkor vagytok olyan kíváncsiak, hogy tuti megnéztétek egymásét. Akár össze is hasonlítottátok, mint mi. De talán mást is csináltatok együtt, ha már így zavarba jöttél, nem? - csapott le Bence minden részletre.
- A fotózáson együtt voltunk... Csak erre gondolt Noémi. - vágtam közbe gyorsan, Noémi meg vadul helyeselni kezdett.
- Micsoda? Ti végignéztétek egymást? A masztizást is? Közös képeket miért nem vállaltatok? - csillant fel Csaba szeme.
A fiúk gyorsan leültettek minket, töltöttek nekünk is egy-egy italt és a szemükben az összetéveszthetetlen vággyal faggatni kezdtek. Részletesen beszámoltattak minket a fotózás minden mozzanatáról. Mi pedig Noémivel egyre felszabadultabban meséltünk. A korábbi szégyenérzet a két srác biztatása, no meg a felesek hatására elszálltak.
- Huh, és hogy tudtátok végignézni egymást anélkül, hogy felizgultatok volna? - kérdezte Csaba.
- Hát... Azért nem mondom, hogy nem volt izgalmas helyzet. De csak ott volt a fotós csaj is. - nevetett Noémi.
- És ha nem lett volna ott? Akkor mi történt volna? Vagy amikor már a kész könyveket nézegettétek együtt? Akkor sem izgultatok fel? - faggatott tovább Bence. Na, erre a kérdésre Noémi és én is félrenyeltük az italt, és még jól el is vörösödtünk. A srácok vették is a lapot azonnal:
- Tudtam! Akkor tuti volt valami! Azonnal el kell mesélnetek! - kiáltott fel Bence, és újra teletöltötte mindenki poharát. Mi pedig hiába tiltakoztunk Noémivel, már nem volt menekvés: el kellett mesélnünk, mi is történt azon az ajándékcsomagolós estén. A szégyenérzet ismét előjött bennünk, de emellett valahogy meg is könnyebbültünk. Egyrészt mert nem kellett tovább titkolni a dolgot a törvényes férjeink előtt, másrészről a hozzáállásuk egyáltalán nem elítélő volt. Sőt... Bence a kezét a combomra csúsztatta, és végig simogatott. Mindkét srác egyértelműen élvezte a gondolatot, hogy Noémi és én leszbiztünk egymással. A történet végén Csaba még lehúzott egy felest, majd megszólalt:
- Hát ez nem volt szép tőletek, hogy minket kihagytatok, pedig a fotókat nézegetve pont arról beszélgettünk Bencével, hogy milyen jól néznétek ki együtt. Így aztán most lássuk az ismétlést élőben.
Noémivel kéretni kezdtük magunkat, és úgy tettünk, mintha a kérés is sértő lenne. De belül engem már fűtöttek a felesek és a vágy. Igen, arra vágytam, hogy megtörténjen. Bence elindította a kedvenc zenéim lejátszási listáját, és Csabával helyet foglaltak a kanapén.
- Gyerünk lányok, táncoljatok nekünk!
Én táncolni kezdtem előttük, és Noémi is csatlakozott hozzám. Erotikusan mozogtunk, simogattuk magunkat. Lassan levettük a felsőt és a nadrágot. Már csak fehérnemű volt rajtunk. A fiúk le sem bírták venni rólunk a szemüket.
- Mutassunk nekik valami igazán szexit? - súgta a fülembe Noémi. Én a szemébe nézve bólintottam. Noémi maga felé fordított, magához húzott, és csókolózni kezdtünk. Közben sem álltunk meg, és a zene ritmusára mozgott a csípőnk, a kezeink pedig egymás testét simogatták. Egyszerre csatoltuk ki egymás melltartóit, amelyek a földre hullottak. A melleinket még nem látták a srácok, mert még mindig egymást öleltük. De a zene ütemére mozogva a cicink egymáshoz dörgölődött. Izgató volt Noémi keményedő bimbóit érezni a mellemen. A fiúkra pillantottunk, akik tátott szájjal még biztatni is elfelejtettek minket. Noémivel hátat fordítva nekik táncoltunk tovább. Szinte éreztük a srácok égető tekintetét a ritmusra mozgó fenekünkön. Egymásra nézve bólintottunk, és erre a jelre egyszerre toltuk le a bugyinkat. A mozdulattól persze elkerülhetetlen volt, hogy a srácok hátulról meglássák a puncinkat is. De ez volt a titkos célunk.
Még riszáltuk nekik hátulról picit a fenekünket, majd megfordultunk, hogy mindent megmutassunk nekik.
Noémivel ismét egymáshoz közel, összesimulva táncoltunk. Noémi simogatni kezdte a testem, és nem hagyta ki a melleimet és a puncimat sem. A fiúk szeme ekkor már annyira ki volt kerekedve, mint ahogy a rajzfilmszereplőknek szokott. És a nadrágjuk is látványosan feszült. Oda is léptünk hozzájuk, és az ölükbe ülve mozogtunk tovább. Éreztem Bence keményen feszülő farkát a fenekemen.
Most azonban már a fiúk bátorsága is visszatért. Bence előre nyúlva a cicimet markolta meg, és a lapockámnál kezdett el puszilgatni. Csaba Noémi puncijához nyúlt, és ott kezdte el simogatni. Izgató volt, hogy a férjem kényeztet, miközben a legjobb barátnőmmel ugyanezt teszi az ő férje mellettem.
Néhány perc múlva újra felálltunk, és folytattuk a táncot. Nagyon erotikusan simultunk egymáshoz Noémivel, aki egyszer csak leguggolt elém, és a combom közepétől a puncimig végignyalt. Mintha villám csapott volna belém, ahogy a nyelve egy pillanatra a csiklómat érintette. Megmarkoltam a fejét, és újra odairányítottam. Most már teljes erővel csapott le a nyelve, és nyalni kezdte a pinámat. A fiúkra néztem, akik már erősen simogatták a nadrágon keresztül az ágaskodó farkukat. Noémi is felfigyelt a dologra, így odatérdeltünk a férjeink elé. Lehúztuk a nadrágot és az alsót róluk. Acélrúdként pattant elő a két merev farok. Odahajoltam, és lassan, érzékien végignyaltam Bencét a heréitől a makkja hegyéig. Egy puszit nyomtam a makkja hegyére, elmosolyodtam, majd lágyan szopni kezdtem őt. Imádom az érzést, ahogy a vastag farka kitölti a számat. Ő is élvezte a dolgot, mert hangosan felnyögött.
Mellettünk Noémi is Csaba farkát kényeztette: hol szájjal, hol a cicijéhez dörzsölte a makkját. Csaba farkát még sosem láttam eddig, bár már ezerszer megbeszéltük Noémivel, hogy melyikünk férje milyen adottságokkal rendelkezik. Csaba farka kicsit hosszabb, de vékonyabb volt, mint Bencéjé. Bence farka ívelt alakú, Csabáé viszont teljesen egyenes. Észrevettem, hogy nem csak én tettem meg ezt az összehasonlítást, mert Noémi is minket figyelt. Noémivel egymás szemébe nézve folytattuk a szopást. Rövidesen azonban a srácok vették át az irányítást, és minket ültettek le a kanapéra. A combjaink közé térdeltek, és elkezdték kinyalni a pinánkat. Bence nyelve lágyan simogatta a szeméremajkaimat és lecsapott a csiklómra. Tökéletes nyalási technikája van. Ekkor Noémi odahajolt hozzám, és megcsókolt. Én a kezembe vettem a mellét, és azt kezdtem el masszírozni.
Ezután Bence ült le a kanapéra, én pedig megmarkoltam a farkát, és szembe fordulva vele lassan beleültem. A farka tövig csúszott a pinámba, ő pedig rögtön a szájába vette a mellbimbóim, és felváltva szopta őket.
Noémi négykézláb mögém került a földön, és a popsimat kezdte el puszilgatni, nyalogatni. Csaba Noémi mögé került, és kutya pózban dugni kezdte. Noémi nyelve már a popsilyukamnál táncolt, és mélyen belenyalt. Isteni érzés volt, ahogy a férjem farka a pinámat dugja, a barátnőm pedig a fenekem nyalja ki. Aztán egyszer csak Noémi elkezdte ujjazni a seggem. Sosem éreztem még ezt, hogy egyszerre izgatják a két lyukam. Először egy ujja, majd kettő is belecsúszott. Már szinte sikítva vonaglottam. Azt hittem ennél jobb már nem lehet, de tévedtem.
Noémi felállt, megfogta Csabát a farkánál fogva, és odavezette mögém. Csaba makkját a seggem lyukához illesztette, majd ráparancsolt:
- Keféld meg!
Először a döbbenet futott át rajtam, de ahogy Csaba farka belém csusszant, mindent átvett a gyönyör érzése. Élveztem ahogy Bence farka a pinámban, Csabáé meg a seggemben jár. Majdnem szétszakított a két fasz, de annyira izgatott a dolog, mint még semmi. Igazi ribancnak éreztem magam.
Noémi mosolyogva nézett rám, és közben a saját csiklóját izgatta:
- Az igazi barátnők mindenen megosztoznak, nem? - kérdezte. Én csak bólintani tudtam, mert az ajkaimat csak nyögések tudták elhagyni. Élveztem, ahogy két farok basz meg egyszerre. Mikor elfáradtunk ebben a pózban, Csaba és én kimentünk a fürdőszobába. Ott segítettem Csabának beszappanozni és megmosni a farkát. Ő közben a melleimet simogatta. Mikor készen voltunk, akkor Csaba mögém került, és a mosdókagylóra döntve, hátulról tolta a farkát a puncimba. Röviden, de intenzíven baszott. Izgató volt, hogy egy másik pasi ennyire megkívánt engem.
Mikor visszamentünk a nappaliba, láttuk hogy Bence és Noémi sem tétlenkedtek. Bence még mindig a kanapén ült, Noémi pedig háttal neki beleült, és meglovagolta a farkát. Így a szobába belépve tökéletes látvány fogadott, ahogy Bence farka ki-be járt Noémi lucskos pinájában. Bence hátulról előre nyúlva Noémi melleit is markolászta.
Most én ereszkedtem négykézlábra a padlón úgy, hogy Noémi puncija és Bence azt dugó farka az arcom elé kerüljön. Elkezdtem nyalni őket. Igyekeztem Noémi csiklójára koncentrálni, de persze a mozgás miatt Bence farkára és heréjére is jutott nyalás bőven.
Közben Csaba mögém térdelt, és a csípőmet megmarkolva újra a pinámba tolta be a farkát. Csodás érzés volt, ahogy mozogni kezdett bennem. Csaba farka ütemesen pumpált, én pedig ennek ritmusára nyaltam a szám előtt mozgó faszt és pinát. Már nem is tudtam megmondani, éppen melyik jár a nyelvem alatt. Csaba mozgása és nyögései egyre intenzívebbek lettek. Végül erősen megszorította a csípőm, és szinte felnyársalt a farkával. Éreztem, ahogy a legjobb barátnőm férjének forró gecije telespriccelte a pinámat. Noémi erre gyorsabban kezdett lovagolni Bencén, aki szintén eljutott a csúcsra. A férjem hangosan nyögve élvezte tele Noémi pináját. Én pedig csak nyaltam és nyaltam Noémi punciját. Bekaptam a duzzadó csiklóját, és szívni kezdtem. Noémi is élvezni kezdett, miközben a férjem spermája csorgott ki a szeméremajkai között. Én az összes cseppet felnyaltam. Bence spermájának és Noémi puncinedvének keveréke olyan finom volt, hogy még többet akartam belőle. Szerencsére az orgazmus hatására összehúzódó izmok még több édes nedűt préseltek ki Noémi pinájából. Az utolsó cseppig lenyeltem mindent. Ekkor Noémi rám nézett:
- Benned is maradt valami, ami az enyém.
Most én ültem a kanapéra. A két srác két oldalt mellém ült, és egyikük az egyik, másikuk a másik mellemet kezdte el szopni. Noémi a lábam közé térdelt, és elkezdte kinyalni a punimból a férje gecijét. Jó mélyen dugta a nyelvét a hüvelyembe, és az ujjával közben a csiklómat masszírozta. Nem kellett sok nekem sem, és a testem megfeszült, a lélegzetem elakadt. Az orgazmus végighullámzott a testemen. Az összehúzódó hüvelyizmaim belőlem is kipréselték a bennem lévő gecit. Noémi pont olyan élvezettel nyalta fel, mint én.
A csodálatos élmény után a férjeinkhez bújva pihentünk a kanapén. Minden alaposan megváltozott közöttünk, de jó értelemben. Meztelenül is oldottan beszélgettünk négyesben. A nap további része is kellemesen telt. Szerintetek helyesen döntöttünk, hogy kipróbáltuk ezeket a dolgokat?

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (115)        Nem tetszik (11)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2022-06-13 18:16:07
Ombre
Ez egy nagyon szép, szépen megírt történet. Szerencsések vagytok így négyen, hogy egymásra találtatok!


Ezt a szex történetet 7747 X olvasták el.