Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Első meleg élményem

Beküldő:Zozika


Pár éve történt 28 éves koromban. Hosszú évek óta párkapcsolatban éltem barátnőmmel, de mindig is fantáziáltam arról, hogy milyen érzés lehet ha jól megdugnak.
Egyik hétvégén barátnőm elutazott a szüleihez, így egyedül maradtam a lakásban. Korábban már regisztráltam egy meleg társkereső oldalon, de találkozásik soha nem jutottam el senkivel sem, mindig beparáztam. Túlóráztam a munkahelyemen szombati napon, de már munka közben chateltem több fiúval. Egyikkel szimpatizáltunk (24 éves, sportos) , képet is cseréltünk, megbeszéltük, ha hazaérek írok rá és magáévá tesz. Így is lett. Hazáértem, lezuhanyoztam, megborotválkoztam mindenhol,előkészítettem a terepet (síkosító, gumi, tiszta ágynemű) és még is jelent a fiú. Beinvitáltam, megkínáltam egy itallal, majd leültünk az ágy szélére beszélgetni. Zavarban voltam, mert nekem ez volt az első ilyen élményem, ő már tapasztalt volt ezen a téren.
Kínos percek után erőt vettem magamon, mondtam, hogy vágjunk bele. Levetkőztem meztelenre, ő is elkezdett vetkőzni. Előttem volt kitetovált mellkasával, borotvált - de kicsit szőrös- nagy metélt! farkával. Látszólag sokkal nagyobb volt, mint az enyém. Elkezdtem a mellbimbóját szopogatni, majd haladtam lefelé, csókolgatva a hasát. Megérintettem a farkát, majd elkezdtem nyelvemmel nyalogatni fel s alá, ajkaimmal játszottam. Meredezni kezdett neki, majd szépen bekaptam. Szoptam neki járt a fejem fel s alá. Nagyon beindultam Szoptam, szívtam, vertem, zacsiját bekaptam nyalogattam. Megpróbáltam tövig bekapni neki, de öklendezések közepette nem sikerült csak úgy 3/4-ig. Folyamatosan szoptam nagy farkát majd egymásra néztünk, s mondta, hogy mostmár megdugna. Itt egy látótérbe került az én '' kis'' farkam és az ő hatalmas meredező metélt pénisze. Éreztem, h ez az én szerepem, labdába se rúghatok a méretemmel hozzá képest, maradok lány. Ráhasaltatott az ágyra felhúzta a gumit bekente síkosítóval a farkát, és a fenekemet is. Odatette nyílásomhoz, és elkezdte tolni. Nem ment be a lyukba felfelé csúszott neki, de én már élveztem ezt az érzést is. Utána leszorította és így már sikerült belémhatolnia. Nyomta belém, én meg feszültem, de izgatott is. Azt hittem teljesen bennem van már, de nyomott még rajta, én meg kB a gyomromban éreztem. Kigúvadtak a szemeim, felnyögtem, de nagyon jó érzés volt. Majd utána lassan ütemesen elkezdett pumpálni. Kis idő múlva mondtam neki, hogy kellene még síkosító, mert felszánt. Kihúzta nagy farkát éreztem a tátongó lyukamban a hideg levegőt. Még jobban felizgultam ettől. Nyomott még egy kis síkosítót, majd újra dugni kezdett. Folyamatosan baszott, majd azt játszotta, hogy kihúzza a farkát és bedugja. Utána megint dugott. Utána kezeivel szétfeszítette fenekemet, Kihúzta majd bedugta- kézi segítség nélkül, már könnyen becsúszott a kitágított lyukamba. Isteni érzés volt. Vadul dugott, én meg csak toltam a fenekemet felfelé, kéjesen nyögtem, hörögtem. Majd megfordított, már hanyadt voltam. Összefogta lábaimat egyik kezével, a másikkal meg betette a farkát. Azt hittem így fog dugni, de nem utána - miután már behatolt- szétnyitotta lábaimat és így dugott (misszionárius póz) . Így még mélyebbre hatolt szerintem, nagyon magamban éreztem. Dugott, mint egy ipari légkalapács, én meg csak nyögtem, élvezkedtem, fejemmel folyamatosan előre hajoltam, hogy lássam a bennem mozgó hatalmas farkát. Fájt is, de az élvezés határán voltam. Jó pár percig dugott így majd nem bírtam ki, kicsit hozzáértem a farkamhoz és hatalmasat élveztem, miközben pumpálta a popsim. Tiszta sperma lett a hasam, mindenem.
Mondtam neki, hogy mindjárt befejezem őt is.
Gumi lekerült, Feltérdelt az ágyra én meg odahajoltam, és úgy szoptam. Pucsítva szoptam a fenekem teljesen ki volt nyílva, és ez mégjobban felizgatott (szerintem huzatot is kapott :)) Mondtam neki, hogy szóljón, mert nem akarom, h a számba élvezzen (nem tudom miért?) Jó pár percen keresztül szoptam a nagy faszát majd szólt, hogy mindjárt elmegy, de már annyira beindultam, hogy nem érdekelt előző kijelentésem és Még jobban szoptam. Éreztem, hogy megfeszül, hatalmas farka is megrándul majd a forró spermája a számba landolt. Szoptam neki tovább majd kihúztam a számból, szorítottam neki kézzel és úgy vertem neki, még mindig jött ki belőle. Felét lenyeltem, másik felét zsepkendőbe köptem. Majd megtisztigattam farkát.
Pihegés után megtisztogattuk magunkat, majd kis beszélgetés, és eltávozott. A popsim sajogott több napon keresztül, de nagyon jó érzés volt.
Sajnos azóta nem találkoztam vele, de majd minden nap gondolok rá, sokszor szex közben is, hogy milyen volt, amikor szétbaszott, illetve megszoptatott...


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (94)        Nem tetszik (64)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 6866 X olvasták el.