Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Anya lett a szeretőm

Beküldő:Tony66


Még gímibe jártam de már akkor is nagyon érdekelt a szex. 16 éves létemre már hatalmas volt a farkam. Voltak is kalandjaim rendesen. De igazából anyám után vágyakoztam, nem is tudom miért. Apám lelécelt pedig anya jó nő. Nagy markolni való mellei, formás segge volt abban az időben is. Gyakran meglestem zuhanyozás közben és a farkam vertem a látványtól. A pinája szőrős volt, ő sose borotválta le kopaszra. Egy este nem tudtam aludni így oda settenkedtem a szobája elé és hallgatóztam. Anya minden este maszturbált, szerintem hiányzott neki a dugás. Hallottam ahogy kéjesen nyögdécsel. Óvatosan lenyomtam a kilincset és beléptem a szobába zajtalanul. Anya ágya mellett felvolt kapcsolva a kislámpa ami megvilágította az ágyat. Anya meztelenül szét tett lábakkal feküdt ott és egy nagy műfasszal baszta magát. Nekem rögtön kemény lett a farkam a gatyámban. Levettem és meztelenül odamentem az ágy mellé és vertem a farkam. Anya élvezve dugta magát.
- Ahhh! Ohhhh! Áhhh!
Lassan lefeküdtem melléje és egyszer csak bekaptam a duzzadt mellbimbóját. Meglepetésemre nem ijedt meg és nem is zavart el. A szabad kezével még jobban rányomott a mellére.
- Ahhhh szopjad kisfiam, jó kor jöttél édesem ahhhh! - duruzsolta a fülembe és közben megmarkolta a hatalmasra nőtt farkam. - Ahhh de hatalmas faszod van! Gyere, szopni akarom! - nekem sem kellett több. Hatvankilences pozíciót vettünk fel. Anya a szájába vette a faszom én meg bele fúrtam az arcom a szőrős pinájába és amilyen mélyen csak tudtam bedugtam a lucskos hüvelyébe a nyelvem. Néhány percig kényeztettük egymást így. - Gyere basszál meg kisfiam!- megfordultam és bedugtam a pinájába a merev farkam. Először csak kicsit aztán tövig nyomtam beléje. Anya a seggemre tapasztotta a kezeit én meg baszni kezdtem. - Ahhhh de jó a faszod kisfiam! Basszad anyut Ahhhhh basszál édesem! Ohhhh!
- Anya isteni pinád van ahhhh de jó forró ahhhh!
Lihegtem baszás közben és egyáltalán nem érdekelt, hogy az anyámmal baszok. Egy idő után lefeküdtem és anya ráült a hatalmas faszomra és lovagolni kezdett.
- Ahhh lüktet bennem a nagy faszod kisfiam ahhh de jóóó!
Lüktetett is már elég közel voltam az elélvezéshez.
- Ahhhh mindjárt elmegyek anyuuuuu! Ahhhh!
Megmarkoltam a seggét és összerándultam. Bele élveztem a pinájába. Anya így feküdt végig rám a pinájában az elélvezett faszommal.
- Istenem, de jó volt kisfiam! Annyira örülök, hogy bejöttél hozzám! Míg dugtam magam a műfasszal rád gondoltam édesem. Már régóta vágytam erre. Ugye baszunk még ma éjjel? - kérdezte meg és megcsókolt közben a farkam megint keményen állt a pinájában. Lassan mozogni kezdtem. Anya felvette velem a ritmust és megint fergeteges baszásba kezdtünk. Ezen az éjjel négyszer élveztem a pinájába kétszer a melleire és kétszer a seggébe. Mert az anális szexet is kipróbáltuk. Amikor a seggét basztam azt is nagyon élvezte. Hajnalban egymás karaiban aludtunk el. Ezután anya lett a szexpartnerem. Bevallom szerelmesek is lettünk egymásba. Nem is kell más nő nekem és ő sem keresett pasit magának.Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (138)        Nem tetszik (100)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2022-06-02 06:35:25
Bobi 66
Undorító történet,összecsapott,hányadek ! !

2022-06-02 09:22:04
Kuff
Elég Tatamis az a sók ahhhh,de amúgy 16 évesen volt vagy 12 -14 cm faszad.Markolj rá és álmodj.

2022-06-04 15:05:17
Attila
Beteg állat és még hazug is vagy!

2022-06-25 22:18:22
Anya
kisfiam este 8 van kapcsold ki a minecraftot és menj aludni

2022-06-27 10:30:02
Sved70
Szép volt anya

2022-09-01 14:41:30
zxc
Ez egy hulladék! Ráadásul kicsit sem gyanús, hogy már a második szó is el van írva...


Ezt a szex történetet 22735 X olvasták el.