Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Egyetemi évek...

Beküldő:Atis

Az érettségim majdnem kitűnő lett, a laza tanulásom mellett is, a tanáraim szinte könyörögtek a szüleimnek, engedjenek tovább tanulni.
- Meglátjuk... - apám hangsúlya mindent elárult...
Nagyapám véleményét kérte ki, aki sokáig szótlanul kapálgatta a szőlőt, majd a szerszámra támaszkodva ennyit mondott:
- Hadd menjen, ha akar is tanulni de ha szégyenbe hoz mert otthagyja, ismerje meg mi a magyarok Istene!
Boldog voltam, kicsit féltem, nem tudtam, mi is vár rám a felsőoktatásban.
- A nyáron dolgozni fogsz, egy hónapot Paliéknál a kőműveseknél, utána meg egyet a tsz-ben aratáskor! - jelentette ki anyám, aki immár büszkén szervezte a fővárosi tanulmányaimat, első jövendőbeli diplomásként a családunkban - Imre sógor testvérénél fogsz lakni, van egy kis vendégházuk az udvar végében, ott tudsz majd tanulni!
Imre bácsi testvére Németországban vállalt munkát ősztől, a gyerekeik nagyok, nincsenek már otthon, a legkisebb is messze tanul, csak hétvégenként járnak haza, akkor sem mindig, a felesége pedig félne egyedül a házban, kapóra jött nekik a lakótárs, még meleg vacsit is kapok, ha a ház körüli munkákat cserébe elvégzem.
- Becsüld meg a segítségüket, egy rossz szót sem akarok hallani! - emelte fel a mutató ujját anyám.
Nagy táskával érkeztem a beköltözés napján, a vasútállomástól gyalog kb. 25 perc múlva csengettem a ház előtt, nem ismertem a háziakat.
- Szia, gyere csak be! - nyitott ajtót egy sötétbarna hajú kövér nő, 45-50 közé saccoltam a korát.
Nagyon szívélyesen invitált be, mutatta meg a kisházat, ami a 3 gyerek játszóháza volt egykor, még egy kis konyhabútort is tettek be hűtővel, rezsóval, 2 székkel asztallal, a fürdő is kicsi volt, ablakkal a nagy házra, meg egy szoba, óriási ággyal, szekrénnyel, íróasztallal, fotelokkal. Az előszobából a padlásra egy lenyitható feljáróajtón lehetett felmenni, ahol ágyak meg játékok voltak de le volt lakatolva.
- A felső rész kulcsa nem tudom hol van de nincs is szükséged rá szerintem, íme a birodalmad! - mutatott körbe.
- Nagyon szuper, még egyszer nagyon szépen köszönöm! - hálálkodtam.
- A férjem neked köszönheti, hogy ki tud menni dolgozni, mert én egyedül biztos nem maradtam volna! - szögezte le és a nagy házba indult - gyere, végig vezetlek, tudj mindent mi hol van. Ahogy ment előttem, néztem, milyen nagy darab, 100 kg felett volt, szerintem nem is pár kilóval, festett haja felcsatolva, hatalmas mellek, nagy hát, vastag karok, nagy fenék, vaskos lábak ... mégis a kisugárzása olyan szimpatikus volt.
- Alsó szint a konyha, étkező, nappali meg a fürdő, fent hálók vannak zuhanyzóval - poharakat tett ki, hideg üdítőt öntött, ami nagyon jól esett a melegben - lassan majd mondom miben segíthetsz kint, fűnyírás, locsolás meg ilyenek, én nem nagyon bírom ezeket csinálni, mint látod igen csak el vagyok eresztve plusz kilókkal.
- Persze amit tetszik mondani, mindent megcsinálok! - feleltem.
- Na akkor első, hogy ne magázz, Margó vagyok! - koccintotta a poharát az enyémhez - aztán négyig dolgozom, 6 körül együtt ehetünk meleget itt vagy beviheted magadnak a lakba, ahogy gondolod, a hűtőben tarthatsz amit akarsz, csak vigyázz ki ne másszon belőle! - nevetett .
- Attila - ittam meg az utolsó kortyot - vigyázok a rendre természetesen!
Kipakoltam a cuccom, kicsit körül akartam nézni a városban, bekopogtam a hatalmas erkély ajtaján, mert láttam a háziasszonyt a konyhában serénykedni.
- Sétálnék egyet a környéken ... - kezdtem bátortalanul.
- Menj nyugodtan, nem kell engedélyt kérned - nevetett rám - 6-kor kaja, ha később jössz, majd megmelegíted magadnak!
Pár utcát végig jártam, közben elgondolkodtam, tegnap este 10 után meglátogattam Zsuzsikát, a garázsukban keféltem meg, egy ágybetéten, amit ezért takarított meg, nem tudom, hogy ha hétvégén hazajutok, tudunk-e találkozni de már megbizsergett az ágyékom az előttem menő miniszoknyás nő lábainak a látványától.
A kapott kulccsal már az ajtót nyitottam ki, Margó épp teregetett az erkélyen, vékony combközépig érő ruhában, melltartóban, a nagy seggen bugyi körvonalát nem láttam.
- Pontos vagy, gyere terítek! - ment be a konyhába.
Az étkezőben leültem és néztem a nőt, ahogy kiszolgál, a vacsora stefánia szelet volt krumplipürével, nagyon finom volt, mikor befejeztük, szépen megköszöntem és a lakomba vonultam, gyorsan letusoltam és ahogy törölköztem, egy lakat kulcsát találtam az éjjeli szekrény fiókjában, a feljáró lakatját nyitotta. Láttam, a lenti szinten sötét volt a házban, a fenti végig erkélyes, egyik ablakán fény szűrődött ki. Lekapcsoltam a villanyt és felmentem a padlásra óvatosan, ott felálltam a kisszekrényre és a magason lévő ablakon átnéztem a szembe ház felső szintjére. Az asszony az ágyában feküdt, orrán szemüveg és olvasott, a hálóing jobb vékony pántja lecsúszva a válláról, jobb mellét alig takarva. A farkam vigyázzba vágta magát de elszégyelltem magam, mi lesz, ha rajtakapnak a leskelődésen, mehetek ahová akarok, ám a fiatal vérnek nehéz parancsolni, verni kezdtem a faszom, lassan, szemem a háziasszonyomon, aki pózt váltott, kitakarta a testét félig, a másik pánt is lecsúszott, a nagy csöcsök bimbóudvarai is előbújtak, a bimbók viszont takarásban maradtak, megtartva a pamutot, a jobb combját felhúzta, a paplan viszont a puncit nem engedte hogy lássam. A spermám a padlón loccsant, mindent visszaállítottam, ahogy volt és lefeküdtem aludni. Másnap korán keltem, bebuszoztam az egyetemre, a csoporttársaim között feltűnt egy fekete hajú, szerény lány, aki rögtön felkeltette az érdeklődésemet, Evelinnek hívták. A délutáni ismerkedős bulit az egyetemisták törzskocsmájában kihagytam, nem engedhettem meg magamnak, szar csórónak lenni, állapítottam meg magamban.
- De korán jöttél! - Margó a rózsákat gyomlálta a lakom előtt - meglocsolnád a kertet?
- Persze - mentem a hordókhoz amik előtt kannák hevertek.
- Csak a virágokat meg a paprikát, paradicsomot ott hátul - irányított, közben a kesztyűket a padra dobta és melléjük rogyott - le kéne fogynom...
Testhez simuló nadrágban és feszes póló volt rajta, olyan otthoni melós szerelés, a fekete tangája kilátszott a popsi dekoltázsból.
- Megyek fürdeni, utána összeütök valamit - tápászkodott fel.
- Ehetünk egy jó rántottát is, ne fáradj, megcsinálom, ha nem gond és bebocsátasz a konyhádba - hajoltam meg, mint egy komornyik.
- Óóóóó, de jó dolgom van - nevetett - szerintem mindent megtalálsz!
Végeztem a locsolással, bementem a házikómba kezet mosni, aztán átmentem és kopogás nélkül nyitottam be, az asszony maga elé rántott törölközőben állt a fürdő ajtajába.
- Jaj, bocsánat!!! - könyörögtem.
- Ugyan, gondolom nem direkt nyitottál be, van némi önkritikám - hangja szomorkás volt.
- Nem, vagyis véletlen volt de nem láttam semmit! - esdekeltem.
A törölköző a padlón landolt, a nagy kannák ott díszelegtek, a pucér nő frissen borotvált húsos pinája a hatalmas combok között lapult.
- A kád tele, még meleg a víz, fürödj meg gyorsan! - utasított.
Levetkőztem és a kádba ültem, gyorsan mosdottam, ő pedig az ajtóból nézte.
Felálltam a kádban, a péniszem félmerev állapotban volt, odajött és megtörölt a törölközőjével, erre teljesen kész lettem erekció terén, láttam, tetszik neki.
- Gyere - suttogta, mintha lenne bárki is a házban rajtunk kívül és a kanapéhoz ment előttem, nagy segge rengett. Leült, a gyíkom a szája magasságában volt, egyik kezével a mogyoróim masszírozta, a másikkal húzogatta a bőrt rajta, egyszer csak bekapta és szopni kezdte, nyögtem...
- Nyald ki - mondta és hátradőlt a kanapén, egyik lábát a földre, másikat a tetejére rakta, kezével a pináját széthúzva.
Izgattam a húsos puncit az ajkammal, a nyelvemmel, orrommal, kezemmel a melleit gyúrtam... Pár perc után az asszony nyöszörögve kért:
- Basszál meg, keféld rongyosra a dagadt pinámat! - és lejjebb csúszott, hogy térdelve kényelmesen dughassam belé a farkam.
Meg is történt, közben a dudáit szoptam meg harapdáltam, kövér combjait markolásztam.
- Megkapod te ribanc! - csúszott ki a számon.
- Áááááááááááá - ordított élvezés közben, a haját megmarkolva fejét hátra szegtem és a nyakát harapdáltam - kúrjad a picsám!
Erősen markoltam a ciciket, közben kivettem a faszom belőle és felálltam, ondóm a mellekre spriccelve.
- Te asszonyok vigasztalója... - lehelte - most jól megbasztál.
- Te kértél rá, lotyócskám... kentem a maradék anyagomat a nyakára, közelítve a szájához - kicsit bekaphatnád...
Úgy is tett, a nyelvével tisztogatta a pöcsömet.
- Mától velem alszol! - jelentette ki.
- Bírni fogod? - vigyorogtam rá.
- Hát minden este biztos nem engedlek magamra - jelentette ki.
- Akkor mi lesz velem, itt fog kifolyni a fülemen - vigyorogtam.
- Csak ki találunk valamit - kacsintott pajkosan és megpaskolta a fenekem - gyerünk aludni, teljesen kész vagyok!


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (41)        Nem tetszik (18)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2022-06-10 09:55:03
Csöre
Én is egy duci nő vagyok és szeretek szexelni :-)! Jó lett a történet, kíváncsi vagyok fantáziálás-e vagy megtörtént!


Ezt a szex történetet 5388 X olvasták el.