Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Barátnőm félre kefélt

Beküldő:Máté

Sziasztok! Máté vagyok, 21 éves, a barátnőm 19. Ez a történet velem tavaly nyáron történt meg, azóta a barátnőmmel kibékültünk és megkértem rá, hogy részletesen meséljen el mindent, mivel amikor kiderült, hogy megcsalt el kezdett izgatni a dolog, eleinte nem nagyon akart róla beszélni ám a sok faggatás hatására belement és teljes részletességel elmesélt mindent.
Ez a story tavaly nyár elején lehetett, egy este. Barátnőmmel akkoriban picikét megromlott a kapcsolatunk mivel eléggé sokat videójátékoztam akkoriban, amikor meg nem, akkor a barátaimmal voltam, így eléggé elhanyagoltam őt, szexelni mind össze egy héten 1-2-szer szexeltünk. Egy szombaton aztán átment a barátnőjéhez aki házi bulit tartott. Ez egy igen jó barátnője volt és sűrű rendszerességgel jártak át egymáshoz, így nem igazán aggódtam. Én elmentem barátaimmal addig kocsikázni, mekizni. Nekem általában így telnek a szombat estéim. Barátnőm eközben megérkezett a barátnőjéhez. Egy igen rövid fekete szoknyát húzott harisnyával arra az estére. Körülbellül 8-9-en lehettek a buliban, fele lány fele fiú. Ám volt köztük egy új srác akit csak a házigazda ismert és elhívott a bulijába, hogy megismerkedjen a barátaival. 24 éves nálam jóval ?férfiasabban? kinéző srác. Barátnőm igen csak jól elbeszélgetett vele egész buli alatt, ám ilyen 1-2 fele barátnőm picit rosszul lett és megkérte a srácot, hogy kísérje be mosdóra. Ám amint elvonultak a többiektől nem bírtak magukkal és elkezdtek csókolózni egymással. Barátnőm sokszor volt már abban a házban így tudta merre van a vendégszoba ahova be is vonultak ketten.
A barátnőm szépen el kezdte simogatni markolgatni az új srác faszát nadrágon keresztül miközben vadul smároltak, ezek után elkezdett lefele menni a fejével miközben végig csókolgatta a testét, amég a farkához nem ért. Kigombolta a nadrágját amelyből már szinte ?kirobbant? a srác kőkemény (barátnőm szerint az enyémnél jóval méretesebb) farka. Barátnőm érzékien elkezdte csókolgatni a golyóit miközben a kezével elkezdte verni neki a farkát. Elkezdte nyalogatni, szívogatni a golyóit, amire a srác halkan nyögött. Ezek után körbe nyalta makkját és bekapta, elkezdte szívogatni nyalogatni azt is, eközben hírtelen a srác rányomta a fejét teljesen. Így barátnőm benyelte a srác szinte egész fark?t amitől picit fel is öklendett.(Amit egyébként sosem szokott mivel nagyon mély a torka) Ezek után a srác elkezdte megdugni a száját vadul amit barátnőm imádott. Többször rányomta fejét a farkára amitől újra és újra öklendett egyet. Amint ezzel végeztek a srác szinte rádobta barátnőmet az ágyra. Lehúzta a harisnyáját és, a tangáját, a szoknya rajta maradt közben. Barátnőm lehasalt az ágyra.. A srác pedig szépen lassan benyomta a hatalmas farkát a barátnőm ekkorra már tocsogó pinájába aki a méretétől picit fel is nyögött. Vadul elkezdte dugni a szűk kis punciját, miközben barátnőm hihetetlenül sikítozni kezdett az élvezettől. Ezek után a srác az ágyra feküdt, barátnőm pedig beleült a hatalmas farkába. A srác magához húzta barátnőmet és kőkeményen elkezdte megdugni. Barátnőm ekkor hatalmas nyögések mellett egy óriásit élvezett. (Emlékszem a combja még akkor is remegett amikor este hazajött hozzám, csak akkor még nem értettem miért.) Miután barátnőm elélvezett nemsokkal utána a srác is közel volt hozzá. Barátnőm letérdelt elé és annyira vadul elkezdte szopni a srácot amennyire csak tudta. A srác lüktető farka, miközben a srác hatalmasakat nyögött tele élvezte barátnőm száját akinek annyira megtelt gecivel a szája, hogy már szinte folyott ki a száján, ám az egészet lenyelte.
Barátnőm ezek után fel öltözött, kiment elköszönni a többiektől, és hazajött hozzám.
Én ekkor már otthon vártam rá mit sem sejtve erről az egészről. Összebújtunk és aludtunk. Mint később kiderült az első eset után rendszeresen összejártak még hónapokig amég végül el nem mondta nekem. Végül miután elmondta szinte egyből megbocsájtottam neki. Sokszor a mai napig arra verem ki, hogy elképzelem ahogyan az a srác kőkeményen, úgy megdugta a barátnőmet, ahogyan én sosem tudtam.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (33)        Nem tetszik (41)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 7759 X olvasták el.