Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Motoros találkozó 1.

Beküldő:TryxRúzsa Áron vagyok, nemsokára 20 éves. Egy motoros klub alapítója vagyok, nem egy nagy társaság én és nyolc haverom alkotja. A csapat kasszáját főképp partyszervezésből, illegális versenyzésből és némi fű eladásából töltjük meg.
Nyáron a Tisza parton szerveztünk egy motoros találkozót, ott ismertem meg Farkas Zsófiát, a húgom barátnőjét. Zsófi egy szőke ,nagy idomokkal megáldott belevaló 18 éves csaj. Estére már megtelt a part, a rock bandák már javában zenéltek.
A sör sátornál segítettem be, amikor szóltak hogy egy harmincas csávó sokat szívott és a húgom társaságát zaklatja. Több se kellett oda mentem hogy megpróbáljam elküldeni a picsába, viszont nem hallgatott a szép szóra és lökdösni kezdett. A csávót egy izomagyként lehetne jellemezni, nem vagyunk egy súlycsoportban én alacsonyabb vagyok, de sokkal gyorsabb. Ebből indult ki a verekedés amelybe nemsokára jópáran csatlakoztak, de végeredményben csak sikerült leverni őket.
Zsófi:- Köszike! Remélem nem sérültél meg miattunk.
Áron:- Áhh, bármikor megteszem, a sérülés pedig nem szokásom.
Még pár szót váltottunk majd meghívtam hogy jöjjön velem egy esti motrozásra. Letérve az útról félre húzzunk a part erdős részén.
Pár másodpercre a szemébe néztem, majd egy fa törzsének döntöttem. Bele markolok kerek fenekébe, megsimogatom a nyakát, közben másik kezemmel benyulok a rövid nadrágjába. Egyre hevesebben csókoltam, szívtam a nyakát és az ajkait.
Zsófi lassan, de kiveszi a farkam és verni kezdi.
Zsófi:- Bevegyem?
Áron:- Nem is kell kérdezd, csak a szádra vár
Elém térdelt, majd nyalogatni kezdi a makkom majd ajkai közé veszi és lassan elkezdi szopni a farkam.
Áron:- Szeretnéd ha a puncidba tenném.
Zsófi:- Akarjam?
Áron:- Igen.
A kezével a fa oldalának támaszkodott, lerántottam a nadrágját a a bugyival együtt, bepucsit majd megsimogatom fenekét , és betolom az elázott puncijába a farkam.
Zsófi kélyesen felnyögöt , hátra néz rám mosolygott.
Zsófi:- Ez joó!
Átfogom a derekát , majd ütemes csipőmozgásal dugni kezdem, a farkam egyre keményebb és gyorsabb ütemmel hatol tövig Zsófi szűk és forró puncijába. Kiveszem a farkam majd ujjaimmal kezdem izgatni a punci falát, és lassan felcsusztatom őket, vad nyelves csók közben.
Áron:- Ülj rá a farkamra.
Hátra dölök a fűbe, majd Zsófi belém ül. Elkezdi mozgatni csípőjét, mellébe kapaszkodok, rácsapok a fenekére, majd fokozatosan ugrálni kezd a farkamon. Csókolózni kezdtünk, majd átkarolom és gyorsan elkezdem dugni.
Megszivom a száját , körme végig karcolja a hasfalam és a mellkasom.
Kezem a nyakára helyeztem ,fenekébe markoltam miközben egyre hangosabb nyögeseit apró kélyes sikoly vette át.
Zsófi:- Basszus, nem bírom!
Puncija össze zárt, erőteljes nyögesek között hatalmasat élvezett, ezt követően gyorsan tempóban kezdtem mozgatni a csípőm, majd lassan löktem a farkam és tele élveztem Zsófi punciját.
Áron:- Ez kibaszott isteni szex volt.
Zsófi leszállt, farkam fölé emelkedett és kiszivta a maradék testnedvem, majd vissza feküdt a mellkasomra, percekig csókoltuk egymást és a haját simogattam.
A nap már teljesen lement, vissza tértünk a találkozóra és az éjszaka folyamán a sátorban estünk újra egymásnak.


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (78)        Nem tetszik (97)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 6660 X olvasták el.