Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Réka és Kitty (4. rész) - Kitty, és Eszti bekavar

Beküldő:valaki a nagyvilagbol

2 hónappal az előző részben történtek után Gergővel pingpongoztam a teremben. Szerda volt, az egyetlen nap, amikor a délutánt nem Rékával töltöttem, hiszen neki ilyenkor táncórája volt. Gyakran Gergővel játszottam ilyenkor, de hamarosan neki is edzésre kellett mennie. Gyorsan összepakolt, elköszönt, és elsietett az edzésre.

Egyedül maradtam a teremben, és én is pakolni kezdtem. Ekkor Kitty, és Eszti jelentek meg a teremben.

Egyáltalán nem örültem nekik, mert amióta rájöttek, hogy egyáltalán nem fogok lefeküdni velük, állandóan Rékát szivatták. És a legrosszabb, hogy nem is védhettem meg az osztály előtt, mert azonnal kiderült volna a kapcsolatunk. Mondtam is Rékának, hogy egyszerűbb lenne, ha bevallanánk az osztály előtt, ami köztünk van, de ezt Réka nagyon ellenezte, én meg ráhagytam.

A két lány bejött a terembe.
-Szia Dávid! -köszöntek kórusban, közben folyamatosan viháncoltak, majd pingpongozni kezdtek. Mindketten fekete topban, és cicanadrágban voltak, mintha megbeszélték volna, hogy fognak öltözni.

Eszti az osztály kiskirálynője, majdnem minden fiúnak tetszik, jól ki is használja őket, és szereti eljáttszani mintha akárkinek is lenne nála esélye, de valójában csak áltatja őket. Nekem egyáltalán nem jön be a stílusa, de tény és való, hogy szexi, alacsony alkat, és ennek megfelelően öltözködik.

Visszatérve:
A lányok borzasztóan játszottak, folyamatosan röhögtek, és próbáltak minél szexisebben mozogni. Bosszúból el akarnak csábítani? tényleg azt hiszik, hogy ez így működik? Felálltam, hogy hazamenjek.
-Sziasztok lányok! -köszöntem el, és elindultam kifele, de Kitty megfogta a karom, és visszatartott.
-Várj egy kicsit, nem akarsz...
-Bocsi, de tényleg sietnem kell!
-Na, nem engedünk el olyan könnyen!, és leültettek egy padra.
-Na, mit szeretnétek?
-Téged! -válaszolta Kitty
-Hogy érted! Itt vagyok! De mostmár...
Kitty közelebb hajolt, mintha súgni akarna valamit, de helyette hirtelen megcsókolt.
-Hé, erről nem volt szó!
Megpróbáltam Kitty arcát leválasztani az enyémröl, de eközben Eszti is szorgoskodott. Mire leszedtem magamról Kittyt Eszti már a csupasz farkamat tapogatta, amit a sliccemből vett ki. Amíg Esztit próbáltam eltávolítani a farkamtól Kitty újra rámmászott, és csókolózni próbált.
-NA EBBŐL ELÉG!- már nagyon mérges voltam rájuk, és a kelleténél kicsit erősebben löktem le magamról Kittyt, aki hátára esett, és láttszólag elégge beverte a fejét.
-Bocsi, én nem akartam, jól vagy?
El is felejtettem miért is löktem le magamról, szinte szégyelltem magam, felsegítettem Kittyt.
-Minden rendben?
-Persze!, Minden rendben!, Köszi Dávid!, miközben ezt mondta átölelt, és megcsókolt, ekkor jutott eszembe mi is történt fél percel ezelőtt.
-Na ezt azért ne!, de mostmár finomabb voltam vele, és ez lett a vesztem. Finoman Kitty meglökött így visszaestem a padra, de nem engedtem, hogy újra megcsókoljon. Azonban megfeletkeztem arról, hogy eközben a farkam végig kilógott a nadrágomból, amit Eszti tövig a szájába nyomott.

Felnyögtem a váratlan élvezettől, megadtam magam, ök nyertek, mostmár azt csinálnak velem amit akarnak. Eszti nyelve szélsebesen járt a makkom körül. Profin csinálta, maximális élvezetet okozva.
Folytasd kérlek! -de ezt is alig tudtam kinyögni az élvezetek kózepette
- Tudtam én, hogy megenyhülsz,ha megtudod, mit hagytál volna ki. -nevetett fel Kitty, és mostmár közösen kezdtük csókolni egymást. A nyögéseim hangosodtak, de Eszti nyelve nem lassult.
-Hagyd abb...
De már mindegy volt, Eszti szájába spricceltem a gecimet, ami mellé ment, azt is lenyalta.
-Sokat kell még fejlődnöd Dávid, 5 perc alatt elmentél.
-Túl profin szoptál! Hol tanultál meg...
-Csitt, nincs duma, baszás van és mire kimondta, Kitty már félrehúzott bugyival, tövig a szerszámomon ült. Eszti elökészítésének kószónhetően a farkam kónnyedén elnyelte a szűk puncit, amin érezni lehetett, hogy volt már tágítva, de mégis szinte összenyomta az éledezö farkam. Kényelmesen elhelyezkedett, majd olyan haláli tempóban kezdett pattogni a faszomon, amit még a pornóban se látni.
Kitty leszállt, de csak addig, amíg elfektetett a padon, és onnan folytatta ahonnan abbahagyta, de így már Eszti sem maradt ki a mókából. A felem felé ültettem, és körkórós mozdulatokkal kezdtem nyalni a pináját. Folytasd, így tovább mondta Eszti aki látszólag elégedett volt a nyalással, de farkam, amin Kitty kotartóan lovagolt ezt másképp gondolta, és nagy adag spermát lövellt, egyenesen a puncijába. Ez már Kittynek is sok volt, nagyot sikkantva ráélvezett a faszomra, és csak utána szállt le róla.
-Nem is olyan gyenge ez a a szerszám, Eszti -jelentette ki Kittyés elterült rajtam, miközban lágyan csókoltuk egymást.
-Szállj le, most én jövók! -emlékeztetett Eszti
-Most kiderül mire vagy képes! -mondta Eszti, és 2 perc alatt felélesztette a farkam a nyelvével. Egyik lábát 90 fokban a pingpongasztalra helyezte, hogy helyet adjon a farkamnak, ami könnyen behatolt, a benedvesített punciba. Most kell megmutatnom mire vagyok képes, gondoltam, és elhatároztam, hogy addig fogom baszni, amíg el nem élvezik.
Olyan gyorsan mozgattam a csípőm, ahogy csak tudtam, de csak halk nyögéseket értem el vele, és hogy Eszti pinája is megtelt a forró gecimmel. Teljesen ki voltam készülve, nem bírtam többet, azért kijött, hogy ez a 2. alkalmam.
-Köszönjük, Dávid!
-Én köszönöm!
-Mostmár itt tartunk, az elején még nagyon ellenkeztél.
Ekkor hasított belém a tudat, hogy megcsaltam Rékát, de a saját meglepetésemre nem éreztem bűntudatot, söt inkább megkönnyebbülést. Amúgy sem lehetett volna tartós a kapcsolatunk, úgy hogy titokban tartjuk.

-Ha így folytatjátok nagy kurva lesz belőletek! -vágtam vissza
-Akkor ezt nevezhetjük pályaorientációs órának? -szólt vissza Eszti, és faképnél hagyott a teremben, a lekonyuló farkammal együtt.

Másnap Réka feltűnően került a suliban, amikor taliztunk sem állt szóba velem. Mint később kiderült, fogadott Kittyékkel, hogy nem fogom őt megcsalni, és Kitty hangfelvételt készített, hogy bizonyítsa a dolgot. Így Réka végül megtudta, hogy megcsaltam, és azután az órai feladatokon kívül nem beszéltünk egymással.

És így a végére egy tanács: Ne kavarj az osztályodon/munkahelyeden belül, vagy egyéb ismerőseiddel/barátaiddal (azóta énse teszem), mert csak a baj van vele. Inkább ismerkedj bulikban, vagy ha gyáva vagy, társkeresőkön, ha van pénzed akkor pedig egyszerűen hívj egy kurvát.


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (13)        Nem tetszik (21)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 3220 X olvasták el.