Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Régi osztálytárs

Beküldő:valaki a nagyvilagbol

Zsófi, 6. évfolyam végéig volt az osztálytársam, amikor elmentem a suliból ő pedig ott maradt. Mivel közel lakok a régi sulimhoz néha összefutok a régi osztálytársaimmal, ilyenkor köszöünk, váltunk pár szót, kivel mi történt az elmúlt években, ilyesmi.

Egyik alkalommal amikor összefutottam Zsófival, szinte fel sem ismertem. Teste érettebb lett, habár továbbra is kifejezetten alacsony maradt. Haját viszonylag rövidre vágta, és nem fésülte hátra így szinte eltalarta a szemét. Bőre kissé barnás, hiszen apja roma származású. Megkérdeztem hogy van, ő is tőlem stb... Szinte csak utólag vettem észre mennyire vonzónak találom, és felidéztem az ált. sulis emlékeket.

Általánosban 4-5. osztály körül sokat beszélgettünk a szexről, úgy osztályos szinten. Persze ekkor még mindenki viccnek szánta az egészet, talán Zsófit kivéve. Pontosan ismert intim témákat, hogy hogyan zajlik a szex, és egyéb nemi dolgok, de ritkán beszélt róla, láttszólag komolyan vette témát. Utólag magaslabdának tűnik, hogy egy lány hozza fel a témát, de ilyen korban még nem nagyon termeltem tesztoszteront, úgyhogy eszembe se jutott, hogy lefeküdjek vele.

Amikor visszagondoltam erre, akkor már viszont nagyon le akartam feküdni vele, éppen nem volt barátnőm, és nagyon szükségem lett volna egy élményre . Abban reménykedtem, hogy talán azóta is megmaradt a szexxel kapcsolatos nyitottsága, bár erre valós esélyt nem sokat láttam. Ő is felnőtt azóta. Ennek ellenére úgy döntöttem, elhívom valahova amikor legközelebb találkozom vele, végülis nincs vesztenivalóm.

Úgy hozta a sors, a következő hónapokban nem találkoztam Zsófival, de amikor újra barátnő nélkül maradtam eszembe jutott. Megnéztem a hátha megvan a száma. Találtam egy régi számot, de azóta valószínűleg új száma van, gondoltam. Jól sejtettem, a szám nem volt kapcsolható, de ekkor észrevettem, hogy van egy régi viber csoport, amiben mindketten benne vagyunk. Előző nap aktív volt viberen, szóval az ott megadott számnak jónak kellett lennie. Amikor tárcsáztam szinte azonnal felvette.

-Haló, ki az?
-Dávid...
-Az ált. sulis osztályból?
-Igen, csak tudni akartam hogy vagy...
Végül megbeszéltük, hogy másnap 4kor talizunk a közeli parkban.

Egyszerre értünk a megbeszélt helyre, és rögtön öleléssel köszöntünk, ami a céljaimat nézve pozitív meglepetés volt. Az öltözete alapján randinak tekintette a találkozást. (pedig nem állnak jól pénzügyileg, szóval nagy dolog hogy kiöltözött nekem) Aztán lefeküdtünk a fűbe, beszélgettünk mi tórtént az elmúlt években, amíg meg nem éheztünk, és ekkor kibontakozott a terv.
-Fú nekem már nagyon korog a gyomrom!
-Én is éhes vagyok!, válaszolta Zsófi
-Nálunk fent van egy kis kaja a lakásban, de a szülők elég furcsán néznének, ha betoppannék veled.
-A szülők mindent elrontanak! -mosolygott Zsófi- még szerencse, hogy holnap délután nem lesznek otthon, akkor te is átjöhetnél!
-Tényleg?, benne vagyok, akkor holnap 3kor nálatok?
-Már várlak!
Aztán elbúcsúztunk.

Másnap, amikor haza értem nagyon be voltam indulva. Tusolás, fésülködés, próbáltam a lehető legjobban kinézni. A legjobbak reményében, még a dugi óvszereim közül is zsebre dugtam párat, aztán elindultam Zsófiék lakása felé.

Zsófi a lépcsőház előtt várt, hogy a kapucsengő nélkül felmehessek. Átlagos ruhákban volt (melegítő+póló), ő volt a házigazda, minek öltözött volna ki. A lakásában lefeküdtünk az ágyára, és telefonoztunk, de észrevettem, hogy közben Zsófi a combomat simogatja, egyre feljebb, míg végül elért a farkamig, és megsimította. Innentől biztos voltam benne, hogy ő is akarja.
-Ne áltassuk magunkat! -mondtam, és az ölembe ültettem. Azonnal heves csókolózásba kezdtünk.

Zsófi gyakorlatilag a farkamon ült, ?gy érezhette, ahogy egyre inkább keményedik, és fel akar állni a szerszámom. Pár perc után leszállt rólam, és elkezdte letolni a nadrágom, ám ekkor kiesett a zsebből az óvszer. Amikor Zsófi meglátta elmosolyodott:
-Figyelj jobban, erre még szükség lehet! ,és a kisasztalra rakta az óvszert, miközben a másik keze már a ruhától megszabadított farkamon járt. Nem sokat vacakolt a kézimunkával, szinte rögtön a szájába vette, és tövig szopta a farkam. Nem volt egyszerű tartani, hogy ne élvezzek el, de tapasztaltnak akartam tűnni, aki nem megy el 5 perc alatt. Közben Zsófi is megszabadult a ruháitól, így már mindketten mesztelenek voltunk. Gondoltam, én is szájjal indítok, hátha még nagyobb élvezetet okozhatok neki, ami be is jött. Alig tudta fékezni a sikoltásait nehogy a szomszédok meghallják. Majd felhúztam az óvszert, és a farkam illesztettem a nedves és szőrös pinájához (jobban szeretem a csupaszat, de a lényeg hogy punci) Rögtön egy erősebb tempóban kezdtem, hiszen látszott hogy Zsófi tapasztalt, és nem féltettem a farkamtól. A szűk de mégis kitartó puncival meggyűlt a bajom, éppen akkor mentem el amikor Zsófi a csúcsra jutott, kihúztam a farkam, de mielőtt fellélegezhetett volna két lába közé nyomtam a fejem, és a nyelvemmel folytattam az izgatását. Mindenképpen orgazmushoz akartam juttatni, talán, ha megdolgozok érte kapok második alkalmat. De azóta se kaptam visszajelzést tőle, hogy csókolózva elköszöntünk az ajtóban.
Ezek szerint az én faszom nem volt elég ennek a kis kurvának...


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (19)        Nem tetszik (22)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 4419 X olvasták el.