Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
A nővéremmel 3 - A wellness pihenés

Beküldő:Geri


A nővéremmel 3 - A wellness pihenés


A nővérkémmel nagyon jól megvagyunk, szinte úgy élünk mint egy házaspár. A vásárolt jópár vibrátort és élethű dildót rendszeresen használjuk, és a popsiját is igencsak bejáratuk. A mostani történetünk egy wellness pihenés alkalmával történteket meséli el.

A cégnél egy nagy projekten dolgoztunk a munkatársaimmal, szinte éjjel nappal, hétvégén is dolgoztunk de szerencsére már láttuk a végét, és a sok nullás jutalom is ösztönző volt. A túlórákat lecsusztathatjuk majd, így mondtam Vivinek hogy nézzen valami wellness hotelt és foglaljon szobát tíz napra. Ez idő alatt a szexuális életünk nem volt olyan aktív mint általában lenni szokott, azért minden nap szeretkeztünk, de hiányzott az a vad lepedő szaggató szex, amit megbeszéltünk hogy a pihenés alatt bepótolunk. Vivi választása egy siófoki luxus szállodára esett, (imádjuk a balatont) egy lakosztályt foglalt számunkra. Masszázs, szauna, fürdő, all inclusive ellátással, a nagy hajtás után pont ilyen feltöltödésre volt szükségem. Nővérkém már nagyon várta azt a hetet hiszen nem ismert bennünket senki és nem kellett bujkálni. Egyik este a szeretkezésünk után egy váratlan kéréssel állt elő.
- Szeretnék a feleséged lenni.
- Micsoda! Hogy gondolod ezt?
- Ne ilyedj meg nem hivatalosan csak mindig arra az időre míg elutazunk valahová kikapcsolódni, szeretném ha férj és feleség lennénk. A vezeték nevünk egy, és nem látszik olyan nagy hasonlóság közöttünk.
- Jól van Vivi, csináljuk úgy, ha azt szeretnéd. Érdekes lesz az biztos, de akkor nem szólíthatsz öcsinek.
- Hát igen, ez az egy a próbléma. Hiába vagy a testvérem nem tudlak úgy szólítani hogy Gergő vagy Geri, valahogy nem áll a számra.
- Micsoda? Még hogy nem áll a szádba, eddig nem úgy tapasztaltam.
- Azt tudom hogy jól áll a számba, csak a neved nem áll a számra.- nagyot nevettünk.
- Akkor hogy fogsz majd szólítani?
- Nem is tudom, drágám, életem, drágaságom, kedvesem. Nem tudom, majd kialakul.

Elérkezett a nap, nagyon jó volt úgy felkelni hogy nem a munka hanem a megérdemelt pihenés vár ránk, de persze a megszokott reggeli szex nem maradhatott el. Előző nap már mindent becsomagolt Vivi így csak a kocsiba kellett bepakolni és irány a Balaton. Megérkeztünk a szálloda parkolójába, éppen pakoltuk ki a böröndöket a csomagtartóból mikor mellénk állt egy szintén felső kategóriás autó, mint férfi megnéztem az autót, de mikor nyílt a jobb első ajtó akkor inkább azt néztem. Egy fekete rövid hajú, nő szállt ki, kb olyan magas lehetett mint én, közepes nagyságú cicikkel, persze ahogy azt ruhán keresztül megállapítható, aztán valamiért vissza hajolt a kocsiba és akkor láttam meg a kerek popsikat, izgató volt az összkép az biztos. Mikor ők is a csomagtartóból pakoltak ki össze néztünk a lánnyal, egymásra mosolyogtunk, szép mosolya volt, és köszöntek. Szimpatikus páros volt, Vivi is észrevette hogy megnéztem a csajt.
- És milyen ruha nélküli? Levetkőztetted már, persze csak elméletben.
- Hát ha tetszik ha nem őt a valóságban is nagyon szívesen levetkőztetném.
- Hát, ha tetszik ha nem, őt én is levetkőztetném. Tudom hogy neked tetszene, de úgy érzem hogy vele kipróbálnám a leszbizést, és a pasiját is kipróbálnám.
- Vivi!!! Komolyan mondod. Kinyalatnád vele magad, és a pasival meg dugatnád magad
- Naná, naponta többször is, és én is kinyalnám.
Miközben mi is elindultunk a bejárat felé a csaj fenekét néztem ami nagyon vonzotta a tekintetemet, de aztán visszanézett ránk és nagyon mosolygott, mi is mosolyogtunk rá.
- Szerinted hallotta hogy róluk beszéltünk?
- Nem hiszem nővérkém, de ki tudja. Menjünk jelentkezünk be.

A recepción szintén egymás mellett álltunk, töltöttük ki a papírokat, aztán adták a kulcs kártyát,  elindultunk a lakosztály felé és mögöttünk jött a másik páros is, hallottam hogy beszélgetnek egymással.
- Szép formás feneke van a csajnak, és nagyon jó nő is, na és a férje is nagyon jó pasi.- mondta a lány
- Szimpatikus páros, és ahogy hallottam ők is az egyik lakosztályban fognak lakni.
Szóval ahogy hallottam szimpatikusak vagyunk nekik ami fordítva is igaz volt, és ahogy láttam a mellettünk lévő lakosztályt vették birtokba. A szoba gyönyörű volt, a vörös szín dominált, nem hiába a red lakosztály a neve, indonéz stílusú berendezéssel, kilátás a balatonra, jacuzzi, nagy terasz ahová kimentünk, megcsókoltuk egymást és nagyon boldogok voltunk.
- Szép helyet választottál, édesem.
- Szóval tetszik, akkor ügyes voltam drága férjecském.
- Nagyon ügyes voltál, nagyon erotikus hangulata van ezzel a vörös színnel a szóbanak, ilyen környezetben könnyen ráhangolódik az ember a szexre.
- Remélem is mert nagyon sokat kell bepótolni, nem azt mondom hogy elhanyagoltál az utóbbi időben de azért mi ennél többre vágyunk.
- Az biztos, de itt nem hangoskodhatsz mint otthon, mert akkor azt az egész szálloda hallaná.
- Hát ez nekem is eszembe jutott, de majd visszafogom magam, legalább is hangilag, ha bírom. De lehet hogy összejön valami extra lehetőség is.
- Csak nem a másik párosra fened a fogad?
- Talán igen talán nem. Ki tudja.
Aztán hallottuk a másik teraszról a köszöntést, oda néztünk és a másik páros volt.
- Sziasztok szomszédék.
- Sziasztok. - válaszoltunk és intettünk nekik.
Kipakoltunk a szekrényben, és akkor láttam hogy Vivi hozott pár játékszert is otthonról.
- Látom felkészültél mindenre, de azért a tíz nap alatt kimegyünk a szóbából is?
- Természetesen drágám, nemcsak a szobában fogunk dugni hanem máshol is, úgyhogy készülj fel bárhol letámadlak ahol szexelni támad kedvem.
- Feltöltödni jöttünk ide nem pedig még jobban le meríteni.
- Úgy van édes, te feltöltesz sok finom gecivel én pedig téged töltelek fel energiával hogy aztán még több gecit tölthess belém vagy akár másba.
- Hát izgalmas napjaink lesznek az biztos.
- Remélem is, de most menjünk enni mert nagyon éhes vagyok, és kell az energia.
Lementünk az étteremben, olyan választék volt hogy azt sem tudtuk mit együnk, de azért nagy nehezen választottunk magunknak. Leültünk egy asztalhoz, nemsokára feltűnt a szomszéd pár is, ők is sokat válogattak a kaják között, aztán megláttak bennünket és elindultak felénk.
- Sziasztok. Leülhetünk mellétek, ha már szomszédok leszünk egy darabig.- kérdezte a pasi.
- Természetesen, üljetek csak le nyugodtan.- válaszoltam.
- Gábor vagyok, a barátnőm Edina.- és kezet nyújtottak.
- Geri vagyok, a feleségem Vivi.- és kezet fogtunk.
A lányok relatíve sokáig néztek egymás szemébe, de Edina nekem is jó mélyen a szemembe nézett.
- Nászúton, friss házasok vagytok?- kérdezték.
- Nem, már azon rég túl vagyunk, öt éve vagyunk házasok, de már nagyon nagyon régóta ismerjük egymást.- válaszolt Vivi.
- Pedig azt hittük, mert látszik rajtatok hogy mennyire szeretitek egymást és hogy nagyon boldogok vagytok és ez tök jó hogy ennyi idő után is nagyon szeretitek egymást. Csak kettecskén, gyerekek a nagyinál.- kérdezte Edina.
- Nincsenek gyerekeink. Szeretnénk megélni az élet adta és nyújtotta lehetőségeket, még a legapróbbakat is. Ráérünk még a család alapításon gondolkodni.- válaszolt Vivi.
- Látod Gábor, nem kell rögtön a gyereket tervezni, élni kell még, túl fiatalok vagyunk még az elköteleződéshez. Sokat is vitázunk ezen, Gábor szeretne minél hamarabb én meg még várnék vele.
- Vita? Hosszú ideje ismerjük egymást de még egy hangos szó sem hagyta el a szánkat egymás irányába, nemhogy vitatkozás. Mi inkább másban vagyunk hevesek, ha értitek mire gondolok.- és elnevettük magunkat.
- Igen, a drága férjecském jól mondja, nem érdemes az időt holmi vitákra pazarolni inkább szeretni kell egymást, de nagyon.
- Nagyon jól látjátok a dolgokat, nekünk is így kéne. És most szabadságon vagytok?
- Hát lehet úgy is mondani, de egy nagy projekten dolgoztunk a munkatársaimmal éjjel nappal és hétvégén is, így a plusz időt most dolgozzuk le, itt. Túl fárasztó volt az elmúlt időszak.
- Szigorú és hajcsár volt a főnök?
- Nem gondolom, ilyet még nem mondtak rám, mert én vagyok a főnök, nyolc emberem van akikkel együtt dolgozók.
- Vivi, és te mit dolgozol?- kérdezte Edina
- Semmit, én jó feleségként lesem a drága férjem kívánságait és mindet teljesítek neki, és ti mit dolgoztok.
- Gábornak van egy jól működő vállalkozása, én csak néha segítek neki. Mi a mai programotok?
- Úgy gondoltuk hogy kaja után elmegyünk a városba, meg a kikötőbe sétálni utána meg felfedezzük a medencéket meg a szaunákat, én meg bejelentkezek holnapra egy lazító masszázsra.- válaszoltam.
- Mi már sokszor voltunk itt, ha szetnétek szívesen megmutatunk nektek mindent, vannak itt jó kis eldugott helyek ahol kettesben vagy akár négyesben is lehet romantikázni. - ajánlotta fel Edina
- Az szuper lenne, nem édesem, köszönjük szépen, elfogadjuk. Akkor ti is eljöhetnétek velünk sétálni és akkor jobban megismernénk egymást.- válaszolt rögtön Vivi akin látszott hogy nagyon feldobta a lehetőség.
Befejeztük az ebédet és megbeszéltük hogy a recepción találkozunk.
Fent a szobában láttam a nővérkémen hogy nagyon izgatott.
- Nagyon be vagy indulva Edinára.
- Olyan szexuális kisúgárzása van hogy nem is értem magam, hogy egy nő hogyan tud ennyire beindítani, mert úgy vonz mint te. Nagyon nagy szexuális vonzalmat érzek iránta, legalább egyszer éreznem kell azt a nőt a lábam között. De úgy érzem hogy ő is vonzódik hozzánk, de Gáboron valahogy nem érzem annyira mint Edinán.
- Hát látom én is Edinán az érdeklődést ir?nyunkba de Gáboron valahogy nem látni hogy  képzeletben már számtalanszor megdugott volna, pedig alig veszi le a szemét ezekről a csodás cickóidról.- és megmarkoltam Vivi melleit.
- És ez zavar téged?- és rámarkolt a kezemre.
- Nem, egyáltalán nem, sőt büszke vagyok arra hogy olyan nő van mellettem aki másnak is tetszik.
- Óóóó öcsike, nagyon nagyon szeretlek, ugye tudod.- és megcsókoltuk egymást.
- Hát persze nővérkém, és én is nagyon szeretlek, de gyerünk ne várjanak ránk sokat. Vivi gyorsan átöltözött és már indultunk is.

Már ott vártak minket a recepción, Edina nagyon csínosan nézett ki, az alakját kiemlő feszes nadrág, mivel viszonylag jó idő volt rövid kabát volt rajta ami engedte láttatni a formás fenekét. Össze vissza sétáltunk a városban, a lányok elöttünk, mi meg csak legeltettük a szemünket a két formás popsi ringásán. Mire a kikötőbe értünk annyi mindent megtudtunk egymásról hogy úgy éreztük mintha már ezer éve ismernénk egymást, és kiderült hogy alig pár tíz kilométerre lakunk egymástól, a lányok is nagyon össze melegedtek,  hiszen nagyon jókat nevetgéltek. Már a mólón sétáltunk, ahol nem sokan voltak, amikor Gábor megszólalt.
- Ugye tudod hogy nagyon jó nő a feleséged.
- Igen tudom, büszke is vagyok rá, nagyon. De azért Edina sem panszkodhat, ő is igencsak szemrevaló teremtés. A férfiak csak úgy forgólódnak a két gyönyörű nő után, szerencsére nekünk nem kell mert elöttünk van ez a csodás látvány.- és elnevettük magunkat.
- Ha már ennyire őszinték vagyunk egymáshoz, szívesen kipróbálnám Vivit.
- Ha már ennyire őszinte vagy velem én is kipróbálnám Edinát.
- Akkor ezt gyorsan meg beszéltük Geri.- és újból nevettünk.
A lányok hirtelen megálltak és felénk fordultak.
- Csak nem rólunk beszélgettek, fiúk? - kérdezte Vivi.
- Ugyan hová gondoltok lányok, az előbb láttunk két jó nőt és éppen arról beszélgettünk.
- Szóval ti a hátunk mögött másik nőkről diskuráltók, jól van, akkor ma nem kaptok puncit. - viccesen felháborodva jelentette ki Edina.
- Nem gond lányok, elég jóképűek vagyunk, csak találunk magunknak valakit.- és megint nagyot nevettünk Gáborral.
Az éppen mellettünk elhaladó idősebb pár igencsak mérgesen nézett rám, szinte öltek a nézésükkel, hogy hogy merünk mi nyílvános helyen ilyen dolgokról beszélni. De a hátuk mögött sétáló két hölgy,  a felém közelebb lévő tagjával is összetalálkozott a tekintetünk, de az ő szemében mást láttam, én itt vagyok, engem dugj meg , ezt olvastam ki a tekintetéből, lehet hogy csak képzeltem de mintha a kezemet is megérintette volna, a szemem követte azokat a csábosan néző barna szemeket míg ki nem került a látóteremből. Pár pillanat múlva utána fordultam, pont ő is visszafordult és újból találkozott a tekintetünk, és megint azt a csábós nézést láttam rajta, de lehet hogy csak én képzeltem, de közben meg is néztem a nőt. Hosszú formás lábak, jó feneke volt, barna vállig érő haja, így félig hátra fordult állapotban úgy láttam hogy még Viviénél is nagyobb mellei vannak, egy igazi nagybetűs MILF.( Később kiderült hogy nem képzeltem rosszul, de az egy másik történet lesz.) Edina hangjára fordultam vissza.
- Meg ne próbáljatok csajozni, mert akkor tényleg nem kaptok semmit, mert mi azért elég izgalmas dolgokat terveztünk még mára.
- Milyen izgalmas dolgokat? - kérdeztem vissza.
- Ha jól viselkedtek megtudjátok, ha eljön az ideje. - válaszolt Vivi és ezzel megfordultak és folytatták a sétát.
- Úgy érzem Geri, izgalmas estének nézünk elébe.
- Nekem is hasonló érzéseim vannak.- és egymásra mosolyogtunk, most nem mertünk hangosan nevetni.
A móló végéhez értünk, már  nem sokan voltak, kezdett sötétedni, a nap lassan a tihanyi apátság mögött eltűnik,  nézelődtünk egy kicsit, jól lehetett látni az északi parton a városok fényeit, aztán a lányok szembe fordultak egymással és gyengéden, érzékenyen csókolózni kezdtek. Tátott szájjal néztük öket, látszott hogy nagyon beindultak egymásra, és szerintem nemcsak a lányok indultak be, mert az én farkam biztos éledezni kezdett, szerintem Gáboré is. Mikor abbahagyták, felénk fordultak és látták hogy köpni nyelni nem tudtunk a látottaktól.
- Csak egy kis bevezető, hogy tudjátok mi vár rátok ha jól viselkedtek.
- De ez így igazságtalan, ti már kaptatok egymásból kóstolót, és mi lesz velünk?
A lányok össze néztek.
- Jól van fiúk, kaphattok ti is.- válaszoltak egyszerre.
Vivi odamentem Gáborhoz, Edina pedig az én nyakamat ölelte át. Mélyen egymás szemébe néztünk, és lassan közeledett a szánk egymáshoz, gyengéden csókoltam az ajkait, nem akartam rögtön letámadni, egyre hosszabb ideig csókoltam, de Edina volt a türelmetlenebb, mert megfogta a fejem és nem engedte hogy levegyem a szám a szájáról és a nyelvét is átdúgta a számba, szorosan magamhoz húztam a derekánál fogva. Így én is felbátorodtam, a nyelvünk vad táncba kezdett, izgató érzés volt egy idegen nővel smárolni miközben a nővérem ugyanezt teszi mellettem egy idegen pasival. Aztán Edina elvált a számtól, és nagyon csillogó szemmel nézett.
- Finom a szád, és nagyon jól csókolsz. - dicsértem meg.
- Ha más volna a számba még finomabb érzés volna.
- Alig várom már, de legszívesebben most rögtön megbizonyosodnák róla.
- Itt, most?
- Miért ne, nincs már senki idegen körülöttünk, és elég sötét is van. Nem azt mondom hogy végig csinálni, csak abból is egy kis kóstolót.
-  Igen tudom hogy te sokáig bírod, Vivi mesélte. De maradjunk most még a csóknál, mert azért te sem tartozól a kezdők táborába. Vivinek igaza volt.
- Miben is?
- Megpróbálom szó szerint idézni. Mikor csókolni kezd, a puncim bizsereg és  nagyon nedves lesz, és azt kívánom hogy bárcsak a puncimba járna a nyelve. És tényleg így van, mert nagyon nedves lettem.
- Akkor eláztathatóm a bugyid teljesen?
- Alig várom már, de azért én is jobban élvezném ha a nyelved a nedves puncimon táncolna.
- Alig várom már hogy teljesítsem a kívánságodat.- és újra egymás szájára tapadtunk.
Közben én a kezemmel felfedező útra indultam, a cél azok a formás popsik voltak, mikor megsimogattam öket Edina a számba nyögött és még hevesebben csókolt. Gádor telefonjának csőrgése zavarta meg az idilli csendet. Mikor felvette Edina odaszólt neki.
- Azt mondtad hogy pihenni jöttünk, és nem lesz munka.
Majd Gábor pár perc múlva abbahagyta és látszott hogy izgatott lett.
- A cégtől szóltak hogy jött egy nagy megrendelési lehetőség és holnap jönnek megnézni. Haza kell mennem, most azonnal. Ne haragudjatok, de ez egy több milliós megrendelés.
- Gábor ne csináld már, itt hagysz egyedül?
- Ne vagy egyedül, Viviék itt lesznek veled, és szerintem unatkozni sem fogsz, pár nap és jövök vissza és akkor mindent bepótolunk majd.
- Nagyon sajnálom hogy itt kell hagynod bennünket, mert nagy terveink voltak veletek, fiúk.- sajnálkozott Vivi.
Gábor elköszönt tőlünk és nagy léptekkel eltűnt a szűrkületben. Edinán látni lehetett a csalódottságot és hogy nagyon mérges.
- Akkor most búslakodunk egész este?- kérdezte Vivi
- Nem, dehogy is, szeretném veletek tölteni ezt a pár napot míg Gábor vissza nem jön. Szeretném ha megvalósitannánk amit elterveztünk.
- Akkor drágám, egyedül maradtál két lányra, és hat faszra éhes lyukat kell kielégítened. Kemény napjaid lesznek.
- Én már most is kemény vagyok, de azért vállalom a kihívást.
Átöleltem a két lányt, és megcsókoltam először Vivit aztán Edinát is, de ő nem engedte hogy abbahadjam mert húzta a fejem a szájára. Vivi hangja törte meg az idilli pillanatot.
- Nagyon egymásba merültetek, pedig csak kóstolóról volt szó, nem pedig az egész étlapról.
- És mi van akkor ha az étlapról mindent szeretnénk meg kóstolni?- kérdeztem Vivit
- Itt?
- Miért, nekünk nem újdonság az ilyesmi, nem tudom Edina hogy áll a nyílvános dolgokkal.
- Néha szexeltünk nyílvános helyen, de az újdonság varázsa bíztos élvezetesebb volna.- jelentette ki Edina, izgalommal a hangjában.
-  Én még kóstolgatok egy kicsit.- mondta Edina. Edina ismét a szemembe nézett és most ő kezdeményezett, és igen hevesen kezdett csókolni, a kezem ismét a formás fenekét simogatta amitől még hevesebb lett, így már két kézzel markoltam a fenekét és húztam magamhoz, a farkam már igen kényelmetlenűl érezte magát a nadrágban, amit szerintem Edina is érzett. Elvált a számtól és néztük egymást, nagyon boldognak láttam.
- Jó popsid van, kellemes a tapintása.
- Köszi, de szerintem akkor lenne a legkellemesebb mikor hátulról baszod a puncim vagy a popsim.
Nagyon meglepett a kijelentése.
- Szerintem akkor is kellemes volna mikor lovagolnál rajtam.
- Az biztos, azt is nagyon szeretem. Hűűűű, nagyon bevagyok indulva tiszta lucskos a puncim és már a bugyim is teljesen elázott.
- Hát nekem sem kényelmes már a nadrág, nagyon izgató teremtés vagy.
- És mennyire szoros a nadrág? - és abban a pillanatban rámarkolt a farkamra.
- Most már nagyon szoros, de ha így fojtatjuk akkor rögtön a desszertet akarom és nem csak kóstolót szeretnék hanem fel falom az egészet.
- Éppen nekem is ilyen gondolatok kavarognak a fejemben, férfi még nem indított így be, nő meg aztán soha, de Vivi is meg te is, nagyon nagyon. De ezt ne mondjátok el Gábornak, kérlek szépen.
- Természetesen nem fogjuk.
- Kezdek kicsit fázni.- mondta Edina.
- Felmelegítselek?- és megmarkoltam a punciját amit alig takart a tenyerem és éreztem a forróságot.
- Ott már elég forró és nedves vagyok de azért ez a plusz érzés jól esik.
- Akkor most itt fogunk dugni eggyet vagy vissza megyünk a melegre.- kérdezte Vivi.
- Ha jobb idő volna azt mondom hogy dugjunk itt is de ilyen időben inkább a melegen, de azért te is felforrósíthatnád a testem.- és már tapadt is Vivi szájára.
Edina mögé álltam és hátulról simogatni kezdtem a fenekét és a nyakát csókolgattam, szendvicsbe fogtuk a nővérkémmel amit hallhatóan nagyon élvezet.
- Azért ezt ruha nélkül is megismételjük, remélem.- kérdezte Edina
- Természetesen, de akkor mélyrehatóan, igaz édesem.
- Nagyon mélyen, és duplán.- válaszoltam.
- Akkor siessünk vissza, mert nagyon felhúztatok már és élvezni akarok veletek.- mondta Edina.


Már sötét lett mikor visszatértünk a hotelbe, megbeszéltük hogy vacsorázzunk valami könnyűt és utánna menjünk el felfedezni a wellness részleget, és ha Edina elkészült jöjjön át hozzánk és majd onnan megyünk együtt. Így is tettünk, aztán a szobában  Vivi kipakolt egy csomó fürdőruhát, és kérdezte melyiket vegye fel. De én másra voltam kíváncsi.
- Milyen Gáborral?
- Hát tőle nem nedvesedtem be annyira mint tőled, olyan hűvösnek érzem, mintha nem is akarna itt lenni. És milyen Edinával?
- Olyan mintha veled lennék. Finom a szája, gyengéd de ha kell heves is, szerintem nagyon jól elleszünk majd, és őt el tudnám képzelni életem nőjének. A fürdőruhákra visszatérve, az első szexi de túl sokat takar, az utolsó nagyon dögös de túl keveset takar, az majd a nyaraláson lesz jó, úgyhogy marad a másik kettő.
- Akkor ezt a brazil stilusut veszem fel, takar is de elég sejtelmes is. De neked elfejtettem fürfő nadrágot rakni.
- Nem baj, majd megyek így, de hogy ne legyek slampos keményre szóphatnál.
- Lesz ma aki szópjon.
- De úgye mi is dugunk majd, mert nagyon hiányzik a puncikád.- és átöleltem Vivi meztelen testét.
- Hát nagyon remélem hogy nem csak Edinát fogod boldoggá tenni, hanem engem is, mert nekem is hiányzik a farkad. Kopogást hallottam az ajtón, elindultam kinyitni, Edina volt, beengedtem.
- Hűűűű, így még nem fogadott pasi, ezt azért minden nap el tudnám viselni és Vivinek megint igaza volt, jó tested van és a farkad is jó nagy és tényleg kopasz.
Állt velem szemben és csak méregetett a szemével.
- Valami baj van rajtam, hogy így nézel?
- Semmi, tökéletes vagy, csak gyönyörködöm.
- Ne gyönyörködj, hanem vedd el és éld meg a gyönyört.
Ahogy ezt kimondtam, Edina a falnak nyomott és rögtön vadúl csókolni kezdett és simogatta a meztelen testem. Én a köntöse övét kerestem ami megtalálva kikötöttem, Edina ezt érezvén hátrébb lépett és lassan erotikusan a földre ejtette, én is csak néztem a testét mert meztelenül állt velem szemben.
- Gyönyörű vagy. Szépek a cickóid.
Megfogtam a kezét és vissza húztam magamhoz, és újból csókolózni kezdtünk, de most már a kezeink is szabadon járhattak egymás meztelen bőrén. Éreztem a tusfürdő illatát, és éreztem hogy a farkam is éledezni kezd, ahogy keményedik, Edina úgy helyezkedik hogy a lába közé került a kemény farkam és én is éreztem a forró punciját.
- Már majdnem jó helyen jár a farkad.
- Igen, tudja az utat, de szeretném előbb máshol érezni.
Edina tudta hogy azt akarom hogy szópjon előbb, mert mosolyogva gugolt elém, a szemembe nézve verni kezdte a farkam. Ezután a golyoimtól kezdve a nyelvével végignyalt és mikor a makkomhoz ért tövig nyelte a farkam, hatalmasat nyögtem. Nem gondoltam volna hogy rögtön eltűnik a szájába, nagyon meglepett ezzel a húzással, de rögtön ki is engedte és jó nyálasan szopni kezdett, heves és vad volt, amit nem gondoltam volna róla, de nagyon élveztem.
- Szopjál édes, keményen szopjál. - kértem Edinát
Aztán a  kinyújtott nyelvéhez verte a farkam és utána megint tövig nyelte ezt megcsinálta jó párszor, de utánna átvettem az irányítást, megfogtam a fejét és dugni kezdtem a száját, néha ledugtam a torkára is, nagyon élvezte, már tiszta nyálas volt az egész melle. Hirtelen eszembe jutott Vivi is, nem tudom miért de jobbra néztem és láttam hogy öt méterre tőlünk egy széken ülve óriásit terpeszt és a kedvenc vibrátorával dugja magát és közben minket néz. Nem szóltam Edinának hogy nézőnk is van, mert ez így izgalmasabb ha néznek bennünket. Edina abbahagyta a szopást, felegyenesedík és megcsókolt, nagyon nyálas volt a szája és az egész mellkasa.
- Basszál meg, érezni akarom ezt a nagy faszodat a pinámban.
- Türelem édes, türelem, nem rohanunk sehova. Ígérem olyan élményben lesz részed mint még soha, és annyi orgazmust fogsz átélni amit még magad sem gondoltad volna hogy képes vagy rá.
Aztán a fejét jobbra fordítottam és akkor Edina is észrevette hogy a nővérkém ránk masztizik. Felé fordultunk, én mögé álltam, az egyik kezemmel a melleit kezdtem simogatni a másikkal pedig a punciját izgattam ami már nagyon nedves volt, a farkam a popsija közé raktam ami szintén izzott már.
- Látod ott azt a mindig szexre éhes nőt? Reggel óta arra vágyik hogy kinyald azt a forró és lucskos pináját, nagyon rád van gerjedve.
Vivi intett a mutató ujjával hogy menjünk közelebb, mi elindultunk de a kezeim nem hagyták el a testét, az újjam járt a csiklóján, és a mellbimboját is simogattam, nagyon nyögött már.
- Aaaaahhhhh, istenem, nagyon jó, csináld még.
Vivi is kihúzta magából a vibrátort, Edina elé térdelt és nyalni kezdte a pináját. Én az előbb még a pináját izgató újjammal most a popsilyukát kezdtem gyengéden izgatni. Éreztem hogy Edina terpeszbe állt hogy Vivi jobban nyalni tudja, láttam hogy a nővérkém fejét nyomja az ágyékára és egyre nagyobb sóhajok hadják el Edina száját. Az újjaimat a popsijaról a puncija felé terelem és elértem a forró és nedves barlangjáhóz, lassan dugtam be két ujjammat. Vivi előlröl nyalta én hátulról ujjaztam, vonaglott Edina teste és eljött az első orgazmus ideje. Nagyon hangosan nyögött, és rángatozott a teste, éreztem az ujjaimon hogy folyik le a puncilé és hogy összeszorult a hüvelye.
- Ez csodálatos volt, akarok még élvezni tőletek.
- Ez még csak a kezdet volt ennél csak nagyobb élvezetet okozzunk majd egymásnak.- mondta Vivi
- Ugye tudod hogy nagyon meg fogunk dugni külön külön és egyszerre is, mindkét lyúkad alaposan meg basszuk majd.- vázoltam Edinának az esti programot.
- Nem akarom hogy meg basszatok, azt akarom hogy szét basszatok. Érezni akarlak benneteket mindenhol ahol csak lehet.
- Hüha, ez aztán a hozzáállás, ezt már szeretem, akkor hozzá is láthatsz a pinám szét nyalásához.- utasította Vivi Edinát.
Vivi visszaült a székre, ismét hatalmasat terpesztett, széthúzta a pináját, felkínálva azt Edina szájának, aki rögtön rávetette magát és rögtön nyalni kezdte. A nővérkém vonaglig a széken, Edina térdel előtte és nagyot terpeszt és annál is nagyobbat pucsít. Ezt a lehetőséget nem volt szabad kihagynom, így mögé térdeltem és végig nyaltam azt a nagy kopasz punciját ami már nagyon nedves volt. Felnyögött mikor megérezte a nyelvem, a csiklóját kezdtem erőteljesen nyalni aztán haladtam a popsija felé és azt a rózsaszín lyukat kezdtem izgatni. Edina csípője táncolni kezdett a számon és közben egyre hangosabban sóhajtozott Vivi puncijába, aki már két kézzel nyomta Edina fejét az élvezni készűlő pinájára,  ami a következő pillanatban meg is történt, hatalmas sikoly kíséretében. Edina is közel járt már így rá segítettem két újjal, a két fronton történő támadás eredménye hatalmas orgazmust eredményezett nála.
- Aaaaahhhhh, nyald a seggem, dugd be az ujjad amilyen mélyre csak tudod, aaaaahhhhh, istenem, aaaaahhhhh. - és ő is hatalmas üvöltéssel élvezett el, ismét.
De nem hagytam hogy lankadjon az élvezet a testében így a farkam odaraktam a pinájához és lassan nyomni kezdtem befelé és tövig dugtam, megálltam egy pillanatra, megmarkoltam azt a formás fenekét és dugni kezdtem azt a forró és meglepően tág pinát. Edina  sorra élte át az orgazmusokat alig bírta Vivi pináját nyalni aki nem engedte hogy levegye a száját róla. Aztán a füléhez hajoltam.
- Igazad volt édes, így hogy hátulról baszom a pinád tényleg jobb tapintása van a seggednek.
- Én, aaaaahhhhh, mondtam neked, aaaaahhhhh, basszál, uuuuhhhh, mééééég.
- És meglepően tág a pinád.
- Lessz az még, aaaaahhhhh, tágabb is, uuuuhhhh, basszál mééééég.- és egy újabb  nagy orgazmusom söpört végig rajta.
Most hagytam lenyugodni egy kicsit, kivettem a farkam és rögtön oda álltam nővérkém szájához aki rögtön rámarkol és húzta a szájába  Edina puncinedvétől sikamlós farkam, amit rögtön dugni kezdtem. Tíz perc intenzív szájba baszás után éreztem ha így folytatom teli lővöm nővérkém száját amit persze szerettem volna elkerülni, így kivettem a szájából a farkam és pihenőt ajánlottam a lányoknak.
- Csináljunk egy kis pihenőt lányok, bontok egy pezsgőt és utána folytathatjuk a jacuzziban. Mit szóltok az ötlethez.
- Jól van drágám nekünk jó lesz, de utánna kérjük az első geci adagunkat, aztán utána majd a többit is.- mondta Vivi aki félig már Edina száját támadta és vad smárolasba kezdtek.
- Menjetek csak nyugodtan én majd viszem a vérpezsdítőt.


Én mentem a bárhoz a lányok a jacuzzi felé indultak. Készítettem a poharakat és a pezsgőt, indultam a jacuzzi felé és egyre izgalmasabb és hangosabb hangokat hallottam, mikor odaértem  az előbbi felállást látom csak éppen fordítva. Edina a jacuzzi szélén ült az egyik lába a szélén felhúzva és nagy terpeszbe, nővérkém pedig a combjai között ténykedik és a kitágult puncija és a kényeztetésre váró popsija néz velem szemben. Mikor odaértem látom hogy a nővérkém két újjal Edina popsijában ténykedik, az otthonról hozott vibrátorok és a síkósító is odavan készítve, tehát Vivi készült erre a dologra. Leraktam a tálcát az asztalra és néztem öket egy darabig, de Edina észrevett.
- Hozd ide azt a nagy faszodat szópni akarlak.- utasított Edina, és én oda álltam és a szájába raktam a farkam.
Keményen kezdett szopni, és közben pedig élvezte hogy a popsiját ujjazzák és a pináját pedig nyalják.  De egy idő után Edinának kérése lett.
- Baszd meg a feleséged, nézni akarom ahogy baszod Vivi pináját.
A nővérem mögé álltam és tövig dugtam a faszom a pinájában. Nagyot nyögött ő is és én is, de rögtön baszni kezdtem, és ezzel egy időben a popsiját is izgatni és tágítani kezdtem, hogy az lesz a következő célpont. Edina nézte ahogy tövig járatom a faszom abba a csodás pinába. Vivit magamhoz húztam, hátulról megmarkoltam a melleit, Vivi az Edina popsijában járt újjait bedúgta Edina szájába aki nagy élvezettel szopta öket. Hogy fokozzam az izgalmakat kéréssel fordultam Edinához.
- Baszd magad a vibrátorral.
Edina az egyik tapadókorongos dildót a jacuzzi szélére tapasztotta, nyomott rá síkosítot és a popsijához igazította és lassan beleült, tövig. Mindketten csak ámulva néztük ahogy mozogni kezdett a műfaszon, nagy terpeszbe, kitágult pinával egyre jobban kezdte élvezni a lovaglást, mi pedig egyre jobban kezdtük élvezni a látványt.
- De megbasznám a pináját.- súgtam Vivi fülébe.
- Előbb engem basszál meg aztán utánna én is megnézném ahogy dupla élvezetet okozol Edinának.
Így gyorsabban kezdtem baszni nővérkém éhes pináját, hogy minnél előbb Edina pináját baszhassam.
Vivi egyre közelebb kerül az orgazmushoz így a megszokott módon a csiklóját kezdtem erőteljesen dörzsölni, Vivi szinte megőrült az érzéstől.
- Basszál drágám, basszál még, aaaaahhhhh, nyomd tövig a faszodat aaaaahhhhh, élvezek, aaaaahhhhh.
Vivi hatalmasat élvezett, és egyre hangosabban hozza tudtunkra hogy nagyon élvezi a szexet, de én is nagyon élveztem ezt az aktust mert tudtam hogy most Edinát óriási élvezthez fogjuk juttatni a nővérkémmel. Oda álltam Edina elé.
- Most pedig szétbaszom a pinadat.
- Gyere basszál meg, és ne kímélj azért mert a seggem is teli van.
- Nem foglak, hidd el, olyan orgazmusban lesz részed mint még soha.
- Gyere már, érezni akarom a farkad.
- Milyen türelmetlen ez a lány, baszd meg édesem, úgy ahogyan engem szoktál.
Edina hátradőlve a két kezére támaszkodott, még nagyobb terpeszbe várta a behatolást ami meg is történt. Nagyon szűk volt a műfasznak köszönhetően, de dugni kezdtem és nem kiméltem, rögtön keményen basztam és nagyon élveztük. Vivi is beszállt harmadiknak, ő smárolni kezdett Edinával és közben a csiklóját és a melleit simogatta. Nagyon hangos volt Edina, egymás szájába nyögtek, de az orgazmust is gyorsan átélte, de mi nem foglalkoztunk vele, izgattuk és basztuk tovább. Én elfáradtam kicsit így leálltam a mozgással, de Edina rögtön lovagolni kezdett a két faszon, ami ismét élvezethez juttatta, már olyan extázisban volt hogy szinte folyamatosan orgazmusok rázták a testét. Már éreztem hogy én is a célegyenesbe fordultam, de még élvezni akartam azt a csodálatos, nedves pináját és ki akartam húzni a farkam de a lányok nem engedték.
- Basszál tovább és töltsd tele a pinám sok gecivel, érezni akarom ahogy telespriccelsz, és Vivi pedig majd kinyalja belőlem.
- Igen édesem, spricceld tele ezt a fantasztikus pinát és én majd kinyalom belőle.
Így aztán gyorsabb tempóban kezdtem dugni Edina pináját és ez meghozta nálam is az első orgazmust, de mikor Edina megérezte hogy áramlik bele a geci ő is újra átélt egy nagy orgazmust. Mikor már éreztem hogy nem jön belölem semmi kihúztam a farkam és rögtön Edina szájába raktam aki a kimerültségtől a jacuzzi szélére feküdt és nagy levegöket véve lihegett, de nagy élvezettel szopta a gecitől és a bőséges pinalétől szaftos faszomat, de a nővérkém is azonnal a száját a tele lött pinára tapasztotta és nagy élvezettel itta a kifolyó nedűt. A nővérkém a szétbaszott pinából kifolyó nedűt lefetyeli, aztán mikor már nem folyt több két újjal kanalazta ki a  keveréket és Edinának is adott kóstolót, mikor már nem talált semmit abban a csodálatos pinában nagyon dicsérni kezdte.
- Nézd drágám, olyan fantasztikus látvány ez a tág popsi és ez a szétbaszott pina, gyönyörű, és olyan csodálatos élvezetet okoz mindhármunknak. - és hogy megjobb rálátása legyen Edina lábait a térdénél fogva hátra nyomta és így tényleg gyönyörűen látni lehetett a gyönyör kapuit. És akkor olyan dolog történt hogy Vivi és én is tátott szájjal néztük, Edina szépen lassan két ujjal dugni kezdte magát, és lassacskán mindig egy ujjal több járt a pinájaban míg végül mind az öt ujja eltűnt csuklóig a pinájaban és ököl baszásban részesítette magát. Fantasztikus látvány és élmény volt mindkettőnk számára, nővérkém pinája is tágulékony de nem ennyire, úgyhogy újdonság volt számunkra. De Edina is pár perc múlva ismét hatalmas síkittással újabb orgazmust élt át, a teste megfeszűlt és óriási élvezthez juttata magát, lassan húzta ki a kezét pinájából ami nagy cuppanással csúszott ki. Mikor lenyugodott a teste, odabújt hozzánk, átölelt és
megcsókolt bennünket.

Feküdtünk a jacuzziban, a két lány a két oldalamon átölelve öket, nagyon boldogok voltunk.
- Köszönöm szépen ezt a hatalmas élményt.- kezdte Edina.
- Ugyan nincs mit édes, mi csak azt adtuk amit kaptunk, örömet, boldogságot, élvezetet. Sajnálhatja Gábor hogy nincs itt.- mondta Vivi
- Hát sajnálhatja is, mert ha itt lenne legalább láthatta volna hogy egy férfinak hogy kell egy nőt kielégítenie, mert ő hozzád képest sehol sincs és ezért köszöntem meg mert legalább tudom hogy van egy férfi aki ki tudja elégíteni a szexuális étvágyamat, mert Gábor még meg sem közelíti azt.
- Tényleg, ne mond már.- csodálkozzunk Vivivel.
- Tényleg, Gábornak szinte könyörögni kell hogy dugjon meg esténként, mert a pénz hajhászása fontosabb mint én, ahogy azt láttátok is, szerintem egy férfi sem hagyta volna ki ezt a lehetőséget hogy két ilyen szexmániás nővel tölthessen egy éjszakát, de Gábornak több nap is jutott volna, de ő inkább a pénzt választotta. Az elmúlt egy másfél órában több orgazmust éltem át mint vele egy hét alatt, átlagos farka van de nem az a baj, hanem hogy nincs kedve szexelni, olyan kötelező dolognak veszi, essünk túl rajta és kész. Néha havonta talán egyszer rájön a hepp és akkor szinte egész nap csak dugunk mindegy hol vagyunk, na akkor nagyon jó vele de amúgy szinte semmi. Egyszerűen nem tud kielégíteni, este meg dug, reggel elmegy dolgozni, és én akkor nekiállok pornót nézni és masztizni, és az éjszaka felgyülemlett feszültséget levezetem, sajnos egyedül. Szerintem kifogtam a világ egyetlen olyan pasiját aki nem szeret kefélni, és ez így nekem nagyon nem jó.
- Hát nagyon sajnáljuk, pedig igazán jó veled, határozott vagy tudod mi a jó neked és a férfinak is, egyszerűen nem értem Gábort hogy hagyhat egy ilyen vadmacskát kielégítetlenül. A drágám is sokat dolgozott, az elmúlt hetekben reggel nyolctól este tízig is, és akkor is szeretkeztünk és akkor is csak arra figyelt hogy nekem legyen jó és csak utána neki, és mindig kielégülten feküdtünk le aludni, sosem éreztem rajta olyat hogy ne gyerünk legyünk túl rajta.
- Ilyen férfi kéne nekem is, akkor boldog lennék.
- És a végén az ököl szex plusz volt vagy nem elégültél ki és az még kellett.- kérdezte Vivi
- Óóó, az csak plusz volt, nagyon is kielégítő volt a szex, csak mikor nagyon bevagyok indulva akkor nagyon tágulékony a puncim és szerettem volna megmutatni nektek hogy legközelebb ilyenre is kapható vagyok.
- Nekem is tágulékony a puncim de erre még nem gondoltam hogy ezt kipróbáljam, de ugye te majd segítesz nekem.- kérte meg Vivi Edinát
- Alig várom már hogy a puncidba dugjam a kezem, ezt egyébként meglepetésnek szántam volna de így is jó lesz majd.- válaszolt Edina
- Alig várom már hogy lássam hogy ököl baszásban részesítitek egymást, kár hogy nekem nagy kezem van.
Edina is meg Vivi is kivette a nyakukból a kezem és nézegették, forgatták.
- Szerintem nem olyan nagy befér majd a puncinkba.- jelentette ki Edina nagy magabiztossággal.
- Hát az jó volna, szeretném kipróbálni, az életem puncijába már jártam négy újjal.
- Igen és az nagyon nagyon jó érzés volt.
- Akkor az a plusz egy újj már nem lehet akadály.
- Ha már ezt megbeszéltük igyunk egy kis pezsgőt aztán folytathatjuk az élvezetek hajszólását, de most már az ágyban.
- Jó ötlet, akkor igyunk egy kis vérpezsdítőt.- mondták egyszerre a csajok.
Kiszálltunk a jacuzziból, meg törölmöztünk, én öntöttem pezsgőt a csajoknak, koccintottunk és megittuk a pohárral, a lányok kértek még így nekik öntöttem, én nem ittam már nehogy a fejembe szálljon mert utánna nem tudok majd teljesíteni. Aztán Edina felémfordulva megszólalt.
- Szeretnék valamit kipróbálni, szabad?- kérdezte tőlem.
- Remélem élvezetes lesz?
- Majd mindjárt kiderül.
Elém gugolt, a szájába vett egy korty pezsgőt és utána szopni kezdett, furcsa érzés volt hogy a pezsgő boborékjai bizsergető érzést okoznak Edina szájával együtt, újdonság volt. Aztán Edina abbahagyta és rám nézett a félig éledező farkam mellett.
- Furcsa de nagyon jó érzés volt.
- Ezt nekem is ki kell próbálnom.- mondta Vivi és már csinálta is amit az előbb Edina.
Mikor nővérkém abbahagyta a farkam már teljes nagyságában pompázott a lányok előtt.
- Ha már így kiszórakoztátok magatokat, akkor most én jövök. Pezsgős pinát akarok dugni.- jelentettem ki.
Edina kicsit gondolkodott majd szólt hogy kövessük, mentünk a szobába után, felfeküdt az ágyra a lábait a feje mellé rakta, két két újjal széthúzta a hüvelyét.
- Öncs pezsgőt a pinámba és basszál meg.
Össze néztünk a nővérkémmel.
- Gyerünk csináljátok már, ezt akartad nem?
Vivi öntött Edina pinájába egy kevés pezsgőt én pedig baszni kezdtem. Jó érzés volt, a pezsgő csak úgy spriccelt a farkam mellett amit Vivi nagy örömmel nyalogatott össze Edina pinájáról aki szintén nagyon élvezte a kettős érzést és hamar elélvezett tőle. Mikor kihúztam a farkam Vivi rögtön leszopta az utolsó csepp pezsgőt is.
- Gyere folyasd a számba.- kérte Edinát.
Vivi mellé feküdt, Edina pedig a szája fölé gugolva kipréselte magából az utolsó cseppet is.
- Drágám, basszál meg engem is így.
- Jól van helyezkedj el és már duglak is.
Ugyanúgy történt ahogy Edinánál és már dugtam is nővérkém pináját Edina pedig nyalogatta a ki fröccsenő pezsgőt, amit Vivi szintén egy orgazmussal jutalmazott, és a maradékot Edina szájába folyatott.
- Ha már így bemelegedtünk akkor el is kezdhetnénk a második menetet. - javasoltam a lányoknak.
- Én szeretnék kérni tőletek valamit.- kezdte Edina
- Mi lenne az?- kérdezett vissza a nővérkém
- Szeretném ha most csak a popsimat dugná Geri, de persze téged is érezni akarlak és szeretném ha partyba dugnátok, és a végén lenne egy különleges kérésem is de azt majd akkor mondanám. Tudom hogy ma este csak az én kéréseim teljesültek, de ígérem hogy holnap én teljesítem a ti kéréseiteket.
- Nekem megfelel igy, de azért én is kapok még ma a férjemből?
- Természetesen, nem akarom kisajátítani.
- Akkor ti neki is állhatok, én meg hozom a játékszereket.- mondta Vivi
Edina rá lökött az ágyra, én kényelmesen elhelyezkedtem, ő pedig nekiállt szópni, nagyot pucsítva, szexi látvány volt ahogy a formás kerek feneke az ég felé meredt. Folyamatosan egymás szemébe néztünk és úgy szopott, nagyon csábosan nézett, felhúztam magamhoz és megcsókoltam.
- Ugye tudod hogy megőrülök érted.
- Igen, látom a csillogó szemeidben a boldogságot, de foglaltak vagyunk mindketten.
- Sajnos így van.
- Ha szinglik lennénk akkor más volna a helyzet.
- Hát ha szinglik lennénk akkor biztosan nem találkoztunk volna, nem érezhetném a szádat a farkamon és nem érezhetném a farkam körül azt a forró, lucskos, puncidat és nem tudnám azt a kerek popsidat szétdugni.
- Hát ez lehet hogy így volna, de sajnos ezzel a pár nappal kell beérnűnk és most kell kiélni magunkat mert utánna, én legalábbis, visszatérek az unalmas szexuális életembe.
- Pedig én vagyis mi nagyon boldoggá tudnánk tenni.
- Tudom, de hát ez van. És most foglalkozz a popsimmal mert már nagyon érezni akarja a farkadat.
- Akkor ne várassuk sokáig, de sajnos nem tudom megállni hogy ne basszam meg a pinádat.
Edina rögtön megmarkolta a farkam és bele is ült, és én azonnal baszni is kezdtem, az újjammal pedig a popsiját kezdtem izgatni ami már kicsit tág is volt az előző menet közben használt vibrátortól. Közben Vivi is megjött és látta hogy Edina punciját és nem a seggét baszom.
- Rossz lyukat baszol édesem, arról volt szó hogy az a pina most az enyém lesz.
- Nem tudtam megállni hogy ne rakjam be a faszom, de ha elő készited a popsiját akkor átadom a pináját neked.
- Már csinálom is de úgy látom hogy az ujjad már megtette.
Nővérkém kivette az ujjaimat Edina seggéböl, én két kézzel megfogtam és széthuztam a kerek popsiját, Vivi, gondolom síkosítot nyomott a lyukba, mert aztán Edinát letolta a farkamról, szopta egy kicsit aztán az én farkamra is síkosítot nyomott, elkenyte rajta és odarakta a forró bejárathoz. Mikor Edina megérezte, föl egyenesedet és rögtön tövig beleült, szerencsére a síkósító megtette a hatását mert nagyon könnyen becsúszott, pár pillanat múlva pedig lovagolni kezd a faszomon, isteni érzés volt, nővérkém mögé térdelt hátulról Edina melleire markolt és gyúrni kezdte öket, amit Edina a kezével irányított, és közben smároltak. Nagyon élvezetes látvány volt a két gyönyörű test, Edinának nem is kellett sok idő az első orgazmus gyorsan át robogott rajta de ő csak lóvagolt tovább. Nővérkém ráült a számra és úgy folytattuk a szexet, nyaltam és ittam a pinájából csordogáló ízletes pinalét, ő pedig Edina pináját nyalta aki ismét nagy orgazmust élt át, ennek hatására Vivi is elélvezett. Utána helyett cserélték, nővérkém fölém gugolt, nagy terpeszbe és úgy ült a farkamra a seggével, tudja hogy szeretem látni ahogy a farkam eltűnik valamelyik csodás barlangjában, ami nem volt olyan szűk a rendszeres anál szexnek köszönhetően,  Edina nyalta Vivi pináját közben látom hogy egyre több ujja tűnik el benne amit a nővérkém nagyon nagyon élvezett. Már nem is tudom hányadik orgazmusát élte át mikor Edina kicsi keze csuklóig eltűnt abba a szeretett pinában, Vivi is leállt a mozgással és megnézte hogy tényleg jól érzi e Edina kezét.
- Istenem, te tényleg megbaszod a kezeddel a pinámat. Nagyon jó érzés, kicsit feszít de iszonyatosan jó. Basszatok meg, basszatok meg keményen.- kérte Vivi.
A feneke alá nyúltam, kicsit megemltem és dugni kezdtem, Edina keze is beindult mint egy dugattyú úgy járt abba a kitágult pinába, plusz még a nyelvével is rásegítet, aminek hatására nővérkém nagyon hangosan élvezte mindkettőnk ténykedését. A hangokból már tudtam hogy ez lesz a mai nap legnagyobb orgazmusa és hogy a puncija hatalmas spricceléssel fog a csúcsra érni, Edina kezét megfogtam és gyengéden kihúztam félig Vivi pinájából, mikor hallottam hogy itt a csúcs Viviénél kihúztam teljesen, ezt Edina biztosan nem értette de mikor nővérkém pinája szökőkútként ontja magából a pinalét tudta miért tettem, láttam rajta mennyire csódálva nézi az arcomig spriccelő pinát. Vivi rám borúlva pihente ki azt a fergeteges orgazmust, amilyet még együtt sem éltünk át, a testem áztatta puncilé mennyiségből ítélve. Oldalra néztem és Edina mellettünk térdelt és láttam az arcán hogy meg sem tud szólalni a látottaktól. Nővérkém is magához tért, lecsúszott a farkamról, felült és nézte Edinát.
- Mi a baj édesem?- és megsimogatta az arcát és adott neki egy csókot.
- Hát... nem is tudom... ez csodálatos látvány volt ahogy a puncid beterítette Geri testét. Ez... ez...
- Én is tudok különleges dolgot a pinámmal, nem csak Te.
- Hát ez tényleg különleges volt, még pornó filmen sem láttam ilyet nagyon spriccelni nőt, de élőben meg aztán soha, eddig. Ezt a látványt átélném minden nap.- mondta Edina aki még mindig a látottak hatása alatt volt.
- Hát ezt az élményt én is átélném minden nap, de sajnos ez nem kivitelezhető. Nagyon ügyes voltál a kezeddel, ezt a hatalmas orgazmust neked köszönhetem. A drága férjecském is spriccelésig tud baszni, de ő sem tudott még ennyi puncilét kifacsarni belőlem. De mostmár rajtad van a sor, most téged fogunk szét baszni, ketten egyszerre.
Vivi leszállt rólam, az ágy mellé készített élethű dildót megfogta, ami kicsit hosszabb és vastagabb volt mint az én farkam, Edina elé állt, aki még mindig ott térdelt mellettem, a dildót a szeméremdombjához tette, mintha a saját farka volna, és Edina szájába dugta. Edina pedig szópni kezdte mint egy igazi faszt, ezt én sem hagyhattam ki és a nővérkém mellé álltam, Edina rögtön rá is cuppant a farkamra és felváltva szopott bennünket, nagy átéléssel csinálta mintha két igazi faszt kényeztetett volna. Ahogy ott térdelt előttünk, nagy terpeszbe, olyan szépen gömbölyödött az amúgy is kerek popsija hogy nem tudtam neki ellenállni, kivettem a szájából a jó nyálas farkam, mögé térdeltem és a popsiját kezdtem birtokba venni. Lassan dugtam be a farkam, mikor tövig beértem vártam pár pillanatig és utána kezdtem csak dugni, a melleibe kapaszkodtam és egyre gyorsabban mozogtam benne, Edina pedig egyre hangosabban sóhajtozott nővérkém faszával a szájában. Aztán rá ültem a sarkamra, megfogtam Edina csípőjét és úgy irányítottam, de nem kellett nagyon mert magától kezdett el ugrálni a faszomon, nagyon csattogott a bőrünk mikor összeért, mert Edina olyan hévvel és erővel ugrált a faszomon, Vivi közben egyik kezével húzta Edina fejét rá a műfaszra és közben biztatta Edinát.
- Ez az, szopjál te vérmes vadmacska, nyeljed tövig a faszomat, szopjál csak, jól megbaszom a szádat, szopjál te nimfomániás pina.
Ezek a szavak még engem is felizgattak, még jobban, így nagyon dugni kezdtem Edina kerek seggét, aki hamarosan egy nagy orgazmust élt át, hangos sikitás kíséretében, de én csak dugtam tovább a nővérkém pedig csak szopatta Edinát mintha semmi sem történt volna. A harmadik vagy negyedik orgazmusa után hagytuk pihenni egy kicsit Edinát, de tényleg csak egy kicsit mert Vivi hanyatt feküdt az ágyon a dildót fogta a szeméremdombján ami az ég felé meredt.
-Gyere lovagolj meg a pináddal.
Edina mint egy jó kislány már ült is a műfaszba és járatta a pináját rajta, nővérkém csípő tánca is örjítő de Edinái is csódás látvány volt, előre hajolt és vadul smárolni kezdtek, miközben Edina Vivi melleit simogatta. Ahogy ott lovagolt elöttem az a gyönyörű nő legszívesebben rögtön vissza raktam volna a faszom az előttem tátongó formás kerek seggébe, de inkább először a dupla szopatást választottam, így a lányok feje mellé térdeltem és a szájukhoz raktam a farkam, mikor észrevették rögtön nyalogatni kezdték, felváltva dugtam a szájukat, nagyon jó érzés volt két csodás nő száját dugni. A két nyelv játéka a makkomon iszonyat jó érzés volt, még sosem éreztem ilyet, folyt Edina nyála a farkamra onnan pedig Vivi szájába és arcára, de dugni akartam Edina formás kerek seggét, így mögé helyezkedtem féltérdelő állásba, nyomtam még síkosítot hogy minnél jobban csússzon a farkam mert most mindent bele akartam adni, hiszen a látottak és a helyzet nyújtotta izgalmak hatására tudtam hogy nem fogom már sokáig bírni élvezés nélkül. Lassan dugtam be a farkam, de nagyon szűk volt Edina segge, a nővérkém által használt dildótól ami éppen a pináját kényeztette, de beraktam teljesen. Fokozatosan gyorsítottam a tempón, Edina pedig egyre hangosabban élvezi kettönk egyidejű ténykedését, nővérkémmel is összhangban dugtuk Edinát, nagyon jól összehoztuk egymás mozgását, mintha már ezerszer csináltuk volna. Edina egyik orgazmust a másik után éli át, már szinte hang sem jön ki a száján csak liheg és nyögdécselt és igencsak kapkodva vette a levegőt. De a vége előtt azért még volt egy kérése.
- Basszátok meg a pinám egyszerre, mindketten.
- Tényleg ezt szeretnéd, biztosan?- kérdezett vissza Vivi.
- Igen azt szeretném ha mindkettőtöket egyszerre érezném a pinámba, legalább egyszer szeretnék úgy is élvezni.
Nagyon meglepődtem a kérésén hiszen még pornó filmen sem láttam nagyon ilyet nem hogy még egy ilyen fiatal lánytól, de hát csináltam amit kért. Kihúztam a farkam abból a csodás seggéböl és a pinájához raktam, kicsit erőteljesen kellett nyomni a farkam de megtalálta a helyét magának és utána már csúszott be abba a most már nem is olyan tág pinába, lassan dugtam be a farkam mert tényleg nagyon szűk volt, mikor tövig értem vártam egy kicsit hogy Edina pinája hozzá igazodjon a két faszhoz és csak utána kezdtem el dugni.
- Istenem, aaaaahhhhh, mindjárt szét, aaaaahhhhh, szakad a pinám, uuuuhhhh, de nagyon jó érzés, aaaaahhhhh, basszatok meg, aaaaahhhhh, basszatok keményen, uuuuhhhh, mééééég, aaaaahhhhh.- és az eddigi legnagyobb orgazmus felé száguldott Edina a nővérkém és az én segitségemmel, de éreztem hogy én is követem majd, mert ilyen szűk pinát még sosem dugtam, de előbb Edina boldogsága volt a fontos.
- Basszatok keményen, basszátok szét azt az éhes pinámat, uuuuhhhh, aaaaahhhhh, gyerünk dugjatok mééééég, aaaaahhhhh, mindjárt, mindjárt élvezek, aaaaahhhhh, mééééég, aaaaahhhhh.- és eddig sose hallott hangok hagyták el Edina száját.
Hatalmas orgazmust élt át, de én is követtem, még volt annyi időm, hogy a lányok fejéhez térdeltem és a nyitott szájukba, és a kinyújtott nyelvükre vertem a belölem spriccelő rengeteg gecit, amit hatalmas üvöltéssel tudattam a világgal. A sarkamra rogytam és láttam hogy a lányok egymás szájából és arcáról nyalogtják le azt a ragacsos anyagot. Nagyon ízlett nekik mert minden cseppet eltüntettek egymásról, aztán jött a farkam és azt is tisztára szopták, de szinte veszekedtek hogy kié legyen az utolsó csepp.
- Ha így veszekedtek a faszomért többet nem kapjátok meg.- jelentettem ki mosolyogva.
- Ezt nem mondod komolyan, egy ilyen frenetikus szex után csak még jobban és többször akarlak érezni bennetek, így együtt egyszerre. Hihetetlen jó érzés volt. Bevallom őszintén mikor beraktad a faszod a pinámba Vivi mellé akkor fájt egy kicsit, de mikor már hozzátok tágultam akkor utánna már leirhatatlan érzés volt és köszönöm hogy gyengéd voltál az elején.
- Nem akartam fájdalmat okozni, éreztem hogy elég szűk voltál, de gyorsan kitágult a pinád.
- Mondtam, ha nagyon fel vagyok izgulva tágulékony a puncim, de ez a dupla érzés még nekem is új volt, de iszonyatosan jó volt.
- Legközelebb ha így szeretnéd hogy meg dugjunk fordítva kell csinálni, mert látni akarom ahogy a két faszon lovagolsz. De most is megfordulhatnál mert látni akarom a szétbaszott pinádat és a seggedet is.- kérte nővérkém Edinát.
Edina leszállt a műfaszról, amit Vivi félre rakott, Edina megfordult és háttal visszaült Vivi csípője főlé, és hátranyulva két kézzel széthúzta a pináját és a popsiját és akkor elénk tárult az a két csodálatos baszni való barlangja amik igencsak egy egy nagy fekete lyuknak látszottak.
- Azt a mindenit, ezek aztán megkapták a magukét, igencsak két nagy lyuk van rajtad. Hát én öszinten bevallom nem gondoltam volna hogy te egy ilyen szexmániás csaj vagy. Még rajtam is túlteszel, pedig én is imádok baszni, de ez a látvány csodálatos, még pornó újságba is elmenne.- dicsérte Vivi Edinát aki vissza feküdt Vivi mellé.
- Köszönöm szépen a dicséretet, de mondtam hogy nagyon kivagyok éhezve a testi boldogságra, törődésre, és a kielégülésre. De azért ti sem voltatok piskoták, mert azért nélkületek nem jutottam volna annyi élvezethez mint amennyit átéltem, és tényleg igazatok volt, hogy annyi orgazmusban lesz részem amit én sem gondoltam volna hogy képes vagyok rá, és tényleg képes voltam rá, és ezt jó lenne minden nap átélnünk így hármasban, de hát sajnos csak ez a pár nap jut nekünk.
- Sajnos így van, de akkor töltsük tartalmasan ezt a pár napot, hogy utána szép emlék maradjon.- mondta Vivi.
- Én is nagyon sajnálom hogy nem jut több idő számunkra mert fantasztikus nő vagy, most nem csak a szexre értem hanem mint ember is fantasztikus vagy.
- Ó Geri nagyon szépen köszönöm neked ezt a bókot.- aztán a szemembe nézett és gyengéden megcsókolt, de most más volt a szeme csillogása mint eddig.
- Fárasztó volt ez a mai nap, aludjunk mert holnap új nap új élmények várnak ránk és ez még csak az első nap volt.- ajánlotta Vivi.
- Akkor jó éjszakát mindenkinek, és még egyszer köszönöm szépen ezt a szeretkezést nektek, hatalmas élmény volt számomra.- hálálkodott Edina.
- Azért vagyunk itt hogy boldoggá tegyük egymást, amit remélem hogy holnap folytatunk.- zártam a napot.
Aztán egymáshoz bújva kielégült fáradtsággal szenderültünk álomba.

Folyt. köv.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (125)        Nem tetszik (80)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2022-05-21 07:25:46
Gábor
Helló Geri Gratulálok fantasztikus ezek a történetek remélem lesz nagyon sok rész még!!! Nagyon élvezetes olvasni és el képzelni

2022-05-24 18:08:29
Geri
Köszi a dicséretet, 7 részt tervezek.

2022-08-06 20:38:14
GáborRF
Folytatást, Folytatást kérnék nagyon izgalmas történet

2022-08-22 23:24:45
Gábor
SZIASZTOK MIKOR LESZ FOLYTATÁS KEDVES : GERI ???


Ezt a szex történetet 14395 X olvasták el.