Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Az első férfi

Beküldő:AD


50 éves vagyok, eléggé szégyenlős és önbizalom hiányos. ez akkor kezdődött, amikor az iskolában, tornaóra után fürödtünk. Láttam, hogy a többieknek mekkora farkuk van, nekem pedig mennyire kicsi. Ez a katonaságnál lett teljes, mert ott látszottak igazán a különbségek. Én 180 cm magas vagyok és 130 kg. Ez már a szakmunkás képző óta így van. Gyerekkoromban kezdtem el az önkielégítést. Akkor még simán kivertem. Mindig elképzeltem, hogy egy lánnyal vagyok, többnyire a szomszéd csaj volt, akit magam előtt láttam. A szakmunkásképzőben változott a helyzet. Ott elég gáz volt, ha a kollégiumi WC-ben, vagy éjjel a szobában fityma csattogást hallott valaki. Egyik fürdésnél egy olyan zuhanyzóba jutott hely, ahol nem volt zuhanyrózsa, csak a sima cső. Ahogy mostam magam, véletlenül az erős vízsugár a farkamat elkezdte ?verni?. Bizsergető érzés fogott el. Megvártam, míg mindenki kimegy a fürdőből és a tenyerembe tartva a vízsugár alá tettem. Azonnal elkezdett merevedni a faszom, és pár röpke perc után tele lett a markom a spermámmal. A megoldás ez volt, innentől kezdve így végeztem az önkielégítést, ezt a katonaságnál is így csináltam. Leszerelés után sok munkahelyem volt. Az élet úgy hozta, hogy pár éve egy nagy gyárban dolgozom. Itt is megvárom, hogy mindenki kimenjen az öltözőből, hogy ne kelljen látnom, hogy kinek, mekkora fasza van és az enyém hozzájuk képest milyen pici. Mivel kövér vagyok, így az ágyékom is eléggé kövér. A farkam így nagyjából 6 cm. Ha merevedésem van, akkor akár tíz is lehet. Ez a történet is egy zuhanyozással kezdődött. Amikor kiürült az öltöző, levetkőztem és bementem zuhanyozni. Már rutinosan a megszokott, rózsa nélküli tusolóhoz mentem. Nem tagadom, fiatal korom óta, heti rendszerességgel maszturbáltam. Volt ugyan pár nő az életemben, de általában a ?méretem? miatt mindegyik dobott. Szóval elkezdtem zuhanyozni és közben arra gondoltam, hogy már egy hete nem vertem ki a farkam. Tenyerembe vettem és a vízsugár alá tartottam. Már majdnem elélveztem, amikor meghallottam, hogy valamelyik zuhanyzóban van valaki és megnyitotta a vízcsapot. Ahogy megfordultam, látom, hogy a szemben levő zuhanyzóban Attila áll. Ő is abban a csarnokban dolgozott, ahol én is, de ő a másik oldalon. Attila arányos alkatú volt, sőt inkább izmos, de az a fajta, aki nem a konditeremben vált azzá, hanem alapból ilyen volt a teste. Kb.: 80 kiló lehetett és nagyjából 180 cm. Tudtam, hogy 40 éves, de semmi egyebet.
- Nem rossz módszer! ? mondta. Én csodálkozva néztem rá, azt hittem nem vette észre.
- Nem rossz módszer! ? ismételte meg. ? Én tudok egy jobbat. Megmutathatom?
Azzal elzárta magánál a csapot és átlépett az én fülkémbe. Szembe fordulva vele hátra léptem, de a csempézett fal utamat állta. A meztelen fenekem és a hátam neki ért a hideg falnak. Attila, ahogy előttem állt, a szemembe nézve a tenyerébe fogta a zacsimat és finoman masszírozni kezdte. Egyszer csak felém hajolt és épp csak érintőlegesen adott a számra egy gyengéd puszit. Mire észbe kaptam, már előttem térdelt és a pici farkam teljesen a szájába volt. Nagyon jó érzés volt. Az sem érdekelt, hogy egy férfi csinálja. Ahogy szopta, váratlanul mind két kezével benyomta az ágyékomat fedő zsírpárnát, ettől a faszom pár centivel hosszabb lett. Észveszejtő volt, ahogy szopta. Sajnos a nő nélküliség átka, hogy néhány perc után elélveztem. Megfogtam a fejét, hogy elhúzzam, de ő nem hagyta abba, így beleélveztem a szájába. Nem spricceltem, de több, nagyobb adagban folyt a szájába a gecim. Attila az összeset lenyelte. A lábaim is remegtek, annyira jó volt. Megsimogatta az arcom és lépett volna ki, de megfogtam a karját.
- Én is ki szeretném próbálni, még soha nem csináltam. ? mondtam Attilának. Rám mosolygott és kilépett a zuhanyzóból.
- Cseréljünk helyet. ? mondta.
Kiléptem, ő háttal a falnak dőlt és várt. Őszintén szólva kissé haboztam. Ránéztem Attila farkára, ami már meredten állt és azt láttam, hogy hatalmas makkja van és legalább 25 cm hosszú. Hirtelen elhatározásra jutottam. Féltérdre ereszkedve megmarkoltam a hatalmas faszt. Teljesen a tövénél fogtam meg, és bár nincs kis tenyerem, még így is vagy hat centi kilógott. Először csak a nyelvemmel érintettem meg a makkját. Kicsit sós ízt éreztem, de hamar elmúlt. Aztán finoman az ajkaimmal értem hozzá, mint gyerekkoromban a nyalókával. De beindultam és a számba vettem az óriási makkját, majd elkezdtem a számba csúsztatni a faszát. Addig engedtem, amíg azt nem éreztem, hogy már a torkom környékén van a vége. Lassan mozgattam a fejem előre, hátra, ahogy a pornó filmekben láttam. Észre vettem Attila teste beleremegett, amikor a végétől indulva teljesen betoltam a számba. Egy hirtelen ötlettől vezérelve, megfogtam kétoldalról a fenekét és a csípőjét mozgatva szoptam tovább. Nem tudom mennyi idő telt el, de egyszer csak érzem, hogy megfogja a fejem és le akarja húzni. Én azonban szerettem volna, ha teljes lesz a dolog és visszahúztam rá. Nagyot nyögve élvezett és tele spriccelte a számat a meleg ondójával. Alig győztem nyelni. Kicsi ki is folyt a szám szélénél. Amikor már nem jött belőle egy csepp sem, felálltam és rámosolyogtam.
- Köszönöm. ? mondtam.
Attila válasz képpen odahajolt és most egy kicsit határozottabban csókolt szájon. Kilépett a zuhanyzómból, vissza ment a másikba és mindketten megfürödtünk. Ő előbb végzett és kiment az öltözőből, így a gondolataimba merülve léptem ki a zuhanyzóból. Megtörölköztem és a szekrényemnél felöltöztem. Elindultam kifelé, de a folyósón ott állt Attila.
- Rád vártam. Nincs kedved meginni velem egy sört? ? kérdezte. Kicsit zavarban voltam, így csak csendesen bólintottam.
Beültünk a közelben levő sörözőbe. Rendeltünk két sört és beszélgettünk. Nem volt senki a közelünkben, de Attila nem hozta szóba a zuhanyzós dolgot. Minden egyébről beszélgettünk. Amikor elfogyott a sör, mondtam neki, hogy mennem kell. Fizetett és együtt léptünk az utcára. Elindultam a buszmegálló felé, Attila csendben jött mellettem. A buszmegállóhoz érve szólalt meg.
- Nincs kedved feljönni hozzám? ? kérdezte. Erre nem számítottam és mivel megint zavarban voltam, csak meghúztam a vállam.
- Nem akarok erőszakos lenni, csak akkor gyere, ha tényleg van kedved hozzá! ? mondta.
- Oké, menjünk.
A gondolataim ezerrel cikáztak. Eszembe jutott a fürdő és az, hogy milyen jó volt, ahogy leszopott és az is, amikor én csináltam. Két utcányit sétáltunk és egy régi bérház előtt álltunk meg. Kinyitotta a kaput és meg sem állt a második emeletig. Kinyitotta az ajtót és előre engedett. Az előszoba kicsi és keskeny volt. Levettem a cipőm és vártam.
-Egyenesen előre ? mondta. Beléptem egy tágas szobába. Ez szolgált nappaliként. Mint kiderült, volt még két kisebb szoba, egy konyha, fürdő, WC. Tipikus városi lakás. Rámutatott a három személyes fotelágyra, oda ültem. Attila velem szemben az egyik fotelba telepedett le.
- Itt már nyugodtam beszélhetünk. Nagyon jó volt veled a zuhanyzóban. Fantasztikusan jól csináltad! Alig tudtam magam visszafogni, hogy ne élvezzek el előbb. ? mondta lényegre törően.
- Te voltál az első férfi, aki nekem csinálta és te voltál az első férfi, akinek én csináltam. Soha nem gondoltam rá, hogy ezt kipróbáljam. ? válaszoltam.
- Te teljesen szűz vagy még?
- Férfi részről igen, illetve szopásban már nem. Elvetted a szüzességem.
- Volna kedved szeretkezni is? ? kérdezte.
- Még abban is szűz vagyok. ? válaszoltam szemlesütve.
- Nagyon örülnék, ha én vehetném el a szüzességed! ? majd egy perc múlva. ? Kezdhetjük, vagy várjunk még egy picit?
- Mondd, hogy mit csináljak.
- Mondani fogom, de a legfontosabb, hogy élvezd!
Pár percig úgy tűnt, mintha átgondolná az egészet.
- Kérhetlek, hogy vetkőzz le meztelenre? A ruhádat dobd az ágy mellé!
Felálltam és elkezdtem levenni a ruháimat. Az alsónacinál egy picit haboztam, de arra gondoltam, hogy látta a kis faszom, sőt le is szopta. Nem gúnyolt ki érte. Egy mozdulattal megszabadultam tőle.
- Ülj vissza az ágyra! ? azzal felállt és lassan ő is ledobta a ruháit. Mindketten meztelenül ültünk a helyünkön.
- Kérlek, nyisd szét a lábad, hadd lássam a faszod.
- Nagyon kicsi az enyém, nem hiszem, hogy akkora örömöt okoz a látványa ? mondtam.
- Pont az fogott meg benned, hogy neked nem olyan óriási farkad van, és be kell vallanom, amikor megláttam, hogy a vízzel vereted, azt kívántam, bár csak a számba vehetném!
Biztosan elpirultam, mert Attila rám mosolygott ? Kérlek, nyisd szét és finoman kezdd el magad izgatni!
Láttam, hogy ő is szétnyitja a lábait és masszírozni kezdi a faszát. Hát én is elkezdtem a sajátommal. Bár szerintem izgatóbb volt nekem az ő hatalmas szerszámát néznem, mint neki az én apróságomat. Néhány perc után Attila elém térdelt és a szájába vette. Megint a nyelvével ügyeskedett, én pedig azt éreztem, hogy keményedik a farkam. Most pár perccel később élveztem el, de így sem volt sokkal több, mint a zuhanyzóban. Attila felkelt és kiment a szobából. Amikor visszatért egy tubus volt a kezében.
- Sikosító ? mondta ? Kérlek, térdelj fel és támaszkodj meg a könyöködön.
Megfordultam és úgy tettem, ahogy mondta. Feltérdeltem, majd előre dőlve a könyökömre támaszkodtam. Éreztem, ahogy a hideg, zselészerű valamit a fenekemre nyomja. Finoman, körbe masszírozva elkente a lyukamnál. Először csak egy ujját dugta be, majd kettőt és körbe mozgatva tágítani kezdett. Pár percig ezt csinálta, majd kihúzta.
- Felkészültél? ? kérdezte.
- Mehet ? válaszoltam.
Mögém térdelt és éreztem, hogy egyik kezével megfogja a csípőmet a másikkal odaigazította a lyukamhoz a faszát. Éreztem, hogy a makkja egyre jobban feszíti a fenekem. Nem tagadom, fájt. Most, hogy már kezdtem kicsit tágulni a sikosítónak köszönhetően, két kézzel fogta a csípőmet és erősebben nyomta belém a farkát. Igazi megkönnyebbülés volt, amikor hatalmas makkja bennem volt. Éreztem a fasza vastagságát és, ahogy finoman tolja beljebb. Megállt és visszahúzta, majd finoman elkezdett baszni. Ahogy mozgott bennem előre hátra, éreztem, hogy még nincs bennem teljesen.
- Nyomd be tövig! ? mondtam és már éreztem, hogy az ágyéka eléri a fenekem. Ebből tudtam, hogy teljesen bennem van.
- Gyorsítotok!
De én nem igazán hallottam, mert nagyon jó érzés fogott el. Nem tudom szavakba önteni, de eddig ilyet nem éreztem. Arra lettem figyelmes, hogy egyre gyorsabban mozog. Semmire nem tudtam koncentrálni, csak arra, hogy milyen fantasztikus érzés, ahogy jár bennem ez a hatalmas fasz. Attila teljesen beindult. Folyamatosan hallottam a csattogó hangot, ahogy az ágyéka neki ütődik a fenekemnek. Zihálva kérdezte.
? Nem baj, ha benned élvezek?
- Engedd belém az összes gecid!
A következő pillanatban azt éreztem, hogy a meleg gecije szétárad bennem. Hirtelen én is elélveztem. Folyt belőlem a geci a takaróra. Mozgott még egy darabig, aztán kihúzta és a maradékot a seggemre és a derekamra verte. Nem jutottam szóhoz. A lábaim, kezeim remegtek. Attila felállt és kiment a szobából. Én nem mertem megmozdulni, nehogy lefolyjon rólam a sok geci. Jó tíz perc múlva visszajött Attila.
- Hogy tetszett?
- Nagyon jó volt! Még mindig nem kapok szikrát.
- Nyugodtan menj ki a fürdőbe.
- Nem merek megmozdulni, mert a takaróra folyik a gecid. Bár én is ide élveztem.
- Nem baj, nem árt neki, majd kimosom.
Egy hirtelen ötletem támadt.
- Kérhetek valamit?
- Bármit!
Hanyatt fordultam és megfogtam a két bokámat.
- Így is megbasznál?
- Így szeretnéd?
- Igen.
Oda állt mellém és engem nézve elkezdte simogatni a faszát. Oda nyúltam és elkezdtem verni neki. Egy pillanatra abba hagytam és a faszánál fogva közelebb húztam. Pont olyan távolságba, hogy a számba tehesse. Elkezdtem szopni és néhány perc után újra harcra kész volt. Hanyatt feküdtem és megfogtam a bokáimat, felkínálva a lyukam.
- Gyere! ? mondtam.
Attila mögém térdelt, majd egyik lábamat a vállára tette a másikat a derekára. Finoman becsúsztatta keményre szopott faszát a fenekembe. Most sokkal könnyebben ment, mert televoltam még sikosítóval és rendesen kitágította a lyukam. A derekán levő lábamat is a vállára vette. Elkezdett lassan mozogni. Úgy baszott, ahogy a pornó filmekben a nőket szokták. Baszás közben néha az arcom fölé hajolt és csókolóztunk. Kicsit furcsa volt pasival csókolózni, de, ha már leszoptuk egymást, és másodszor bassza meg a seggem, akkor miért ne. Attilát ismét elkapta a gépszíj. Egyre gyorsabb tempóban mozgott. Nagyon jó volt, ahogy a teljes hosszában járt bennem a vastag fasza. Elkezdtem magamnak verni és nagyon bekeményedtem. Az ő ritmusát követve vertem a faszom.
- Jövök ? mondta és már éreztem is, ahogy belém ömlik a rengeteg meleg ondó. A következő pillanatban én is elélveztem. A saját spermám egészen a mellemig spriccelt fel.
Attila rám feküdt, a farka még a fenekemben volt. Így pihentünk, egymáson. Amikor elélvezett, a lábaimat átraktam a derekára. Amikor felakart kelni, a lábammal szorítottam.
- Maradj még! Hagyd még bennem egy kicsit.
Rám mosolygott és ismét szájon csókolt.
Két éve együtt vagyunk és sokat szeretkezünk!


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (77)        Nem tetszik (77)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2022-05-01 08:18:19
Bobi 66
Szuper történet!!!!kivertem én is!!! Szívesen megkóstolja az Attilát....!

2022-05-06 07:40:00
Simi
Élveztem

2022-05-06 14:39:14
Viktor
Nagyon inspiráló történet. felizgatott, szívesen lettem volna mesélő helyzetében

2022-05-09 10:56:18
Simi
Megint megsimiztem

2022-05-10 06:45:23
Simi
Robi 66 Viktor inpirálóak vagytok

2022-05-11 08:43:08
Simi
Bobi 66 Viktor szuperek vagytok

2022-06-02 04:50:41
Bandi53
egyszer én is kipróbálnám így.szinte meg kivántam.


Ezt a szex történetet 9170 X olvasták el.