Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Nyári mámor

Beküldő:Bianka Moon

Programnak terepbringázást találtam ki. Egy kicsit ki kellett kapcsolnom. Nagy volt mostanában a hajtás. Nem tudtam egyedül lenni, hogy egy kicsit magamra figyeljek. Gondoltam az erdő és a végtelen mezők megteszik a tisztító hatásukat.
Hosszú útra csomagoltam. Nem számdékoztam hamar hazatérni. Egy kis erdei csendes piknik és mindent tisztábban fogok látni.
Meg is tette a túra a hatását. Kora délután találtam egy kis tisztást, ahol megállhattam elfogyasztani az ebédem.
Jól esett és kellemesen el is nyomott. A testem viszont másként gondolta. Ott a fák alatt vágyal heves képek törtek rám. Érezni véletem egy férfi karjait, aki határozottan tart. A testem lángolni kezdett a gondolattól. Hagytam, hogy egy pillanatra elvigyen magával ez a gondolatfoszlány. Figyeltem magam. Ahogy a testemet egyre forróbbnak érzem. Ajkaim önkéntelenül nyíltak sóhajomra, ahogy a vágy végigvándorolt rajtam. Beleremegtek az izmaim. Légzésem egyre mélyebb és hangosabb lett. Az ágyékom vágyott az érintésre. A kemény nyomásra és simogatásra.
Ültemben minduntalan összepréseltem puncimat. Éreztem, ahogy elönt a nedvesség. Az izgalom többet követelt. A csípőmet mozgattam előre hátra es a combjaimnak dörgölödő ajkaim egyre sikosabbá váltak.
Átadtam magamat teljesen az élvezetnek. Hátamra feküdtem. Kezemet végigvezettem csipőmön, medencémen, egészen a csiklómig.
Nagy sóhajjal nyomtam ujjaimmal és maszíroztam ruhán keresztül. Lábaim szétnyíltak, hogy teret engedjenek kalandozo ujjaimnak. Izgattam magam, amíg a vágyam nem kérte a meztelen érintést. Nadrágomat kioldva behatoltam bugyimba. Csiklóm oly síkos volt, mit amire gondoltam. Ujjaim simán siklottak rajta. Csípőm megemellkedett az élvezettől. Kéjesen nyomtam csiklómat és élvetem.
Gyengéden maszíroztam egyre nagyobb kört leírva. Beleremegtem, mikor ujjam a nagyajkaimra tévedt. Levegőért kapkodva nyögtem. Lüktetett a testem. Egyre beljebb es beljebb hatoltam nedves és meleg puncimba.
Ujjaim akadájtalanul csusztak a ki-be. Csuklommal közben maszíroztam csiklómat. Nyögéseim egyre hangosabbak lettek. Az élvezet teljesen elöntött.
Vonaglottam a gyönyörtől.
Másik kezemmel letoltam nadrágomat es bugyimat, hogy még nagyobb teret engedjek kezem mozgásának. Ütemesen toltam magamba ujjaimat. A csúcson hüvelyembe levő kezemet magamra szorítottam a másik kezemmel es csak nyomtam csiklómhoz csuklómat.
Elélvezesem. Mámorom nem tartott sokáig, neszezésre lettem figyelmes. Amennyire hallani tudtam a fülemben dübörgő véremtől es ziháló légzesemtől. Körülnéztem, de semmit sem láttam.
Egy pillanatra ledőltem még es hagytam, hagy nyugodjon le a testem. Visszahúztam bugyimat és nadrágomat, majd lassan összepakoltam. Újra útra készen álltam.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (26)        Nem tetszik (15)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 4629 X olvasták el.