Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Szüzességünk elvesztése barátnőmmel

Beküldő:NGM

Bencének hívnak, és szüzességem elvesztésének történetét mesélném el nektek.
Egy vidéki kis városban éltem, ott is jártam suliba. Tinédzser fiúként csak a lányokra tudtam gondolni, és nagyon vágytam már egy barátnőre. Jóképűségben, izmosságban és magasságban csak közepes adottságaim voltak, de jó humorom és beszélő képességem miatt bátran csaptam a szelet a lányoknak. Sajnos minden kiszemeltem visszautasított. Már május volt, és attól tartottam, hogy újra barátnő nélkül vágok bele a nyári szünetbe. És ekkor jött Andi. Egy évvel volt fiatalabb nálam. Magas, csinos, okos és kedves lány volt. Persze a formás feneke, és kis feszes mellei sem kerülték el a figyelmem. Szinte napok alatt beleszerettem, és éjjelenként róla álmodtam. Eddig nem jelentett gondot ismerkedni a lányokkal, de nála tényleg a torkomban dobogott a szívem, mikor beszélgetni kezdtem vele. De végre sikerem volt, és összejöttünk!
Az a nyár csodásan telt. Hetente két-három randink volt. Kedvenc helyünk a város széli halastó volt. Vagy ezerszer körbesétáltuk kézenfogva, miközben beszélgettünk, csókolóztunk. Csókcsatáink egyre vadabbak lettek, kezem ilyenkor elkalandozott Andi csodás testén: markoltam a fenekét, melleit. Már mindketten teljesen be voltunk zsongva, és kívántuk egymást. De sajnos nem volt olyan hely, ahol megtörténhetett volna a dolog... Egyikünkhöz sem mehettünk a szülők miatt. A tó körüli séta során szinte mindig láttunk használt óvszereket. És nyílt titok is volt a városban, hogy éjjel milyen céllal járnak ide a fiatalok. De minket éjjel még nem engedtek el a szülők. Nappal pedig meg nem volt olyan jó takarás még a nádasban sem.
A nyár már a végéhez közeledett, és eljött az augusztus 20-a. Ilyenkor nálunk is voltak esti programok és tüzijáték. Mindketten a családunkkal érkeztünk a helyi művelődési ház előtti térre. De a szülőket lekötötte az aktuális operett-gála, és elengedtek minket, hogy egymással legyünk.
Mi egy darabig a lacikonyhák és bazársor előtt sétálgattunk, majd Andi fülébe súgtam:
- Menjünk a tópartra!
Andi kacéran mosolygott rám, és a tíz percre lévő tóhoz siettünk.
Egyre jobban sötétedett. A tóparton már csak távoli nesz volt az ünnepség. A szokásos útvonalon indultunk körbe a parton. De alig sétáltunk néhány percet, fura hangokat és mozgást vettünk észre. Közelebb mentünk, és egy párba botlottunk. Nálunk idősebbek, huszonévesek voltak. A fiú a fűben feküdt letolt nadrággal. A lány éppen a srác farkán lovagolt. A lányon szoknya volt, ami eltakarta belőlük a lényeget. De a lány felsője a nyakáig fel volt húzva. Mellei minden mozdulatával fel-le ugráltak. Nem vettek észre minket Andival, mi pedig ledermedve néztük őket. Lassan felocsúdva egymásra mosolyogtunk Andival.
- Na mi az, látsz két mellet, és engem már el is felejtesz? - súgta oda Andi.
- Ööö... Dehogy. Épp azért hoztalak ide, hogy hátha láthatok két cicit. Csak éppen a tiedre gondoltam. - válaszoltam neki.
- Hát, láttál ciciket. Menjünk vissza? - kérdezte incselkedve Andi. Én válaszként magamhoz húztam és megcsókoltam. Közben a kezem a csodás fenekét markolta. De egy-egy hangosabb nyögésre mindketten a másik pár felé néztünk. A srác kezei már a lány mellét markolászták.
- Uh, de irigylem a srácot. Én is ezt akarom veled. - súgtam Andi fülébe.
Andi mélyen a szemembe nézve mosolygott, majd kigombolta a felsőjét, és levette a melltartóját. Gyönyörű mellei kisebbek voltak, mint a másik lányé, de sokkal feszesebbek. A maroknyi dombok keményen álltak, közepükön rózsaszínű, hatalmas, ágaskodó bimbókkal. Egyszerűen számomra a legszebb mellek voltak a világon. Félve léptem közelebb, és kezem félúton megállt a levegőben. Még most sem hittem el, hogy ez megtörténik.
- Mi az? Nem akarod? Pedig a tiéd mindkettő. - nézett rám Andi, és kezeivel finoman végigsimította melleit. A bátorítás megtette a hatását: két kezem a két mellére tapadt, és simogatni kezdtem őket. Kemény bimbói majd átszúrták a tenyerem. Ő lehunyva a szemét felsóhajtott. Felbátorodtam, és a számba vettem a csodás bimbóit. Hosszan és egyre magabiztosabban szoptam őket. Mikor felnéztem az arcára, már nem volt lehunyva a szeme: tekintete a másik párra tapadt, úgy élvezte a melle kényeztetését. Én is önkéntelenül abba az irányba néztem. A másik lány a srác előtt térdelt, és vadul szopta a srác faszát. Andi észrevette, hogy én is odanézek, és ezt súgta a fülembe:
- Én is ezt akarom csinálni veled! - és már térdelt is elém. Gyors mozdulatokkal kigombolta és letolta a nadrágom, majd az alsómat is. Merev, lüktető farkam szinte arcul csapta, amint kipattant. Andi csak bámult rá hosszú pillanatokig, majd félénken közelíteni kezdett hozzá. Először csak ujjbegyeivel simogatta, majd egyre bátrabb lett, végül meg is markolta. Finoman húzogatni kezdte, és egyre közelebb hajolva csodálta. Már a lélegzetét is ott éreztem a makkomon, és akkor egy puszit nyomott rá.
- Uhh! - nyögtem fel önkéntelenül.
- Jól esett? - kérdezte Andi huncut mosollyal.
- Nagyon! - nyögtem ki. Andi ekkor további puszikat nyomott a makkomra, majd finoman meg is nyalta. Életem legjobb érzése volt. Bár ma már tudom, hogy Andi akkor még nem volt túl ügyes, de mivel nekem is az első volt, így profinak éreztem a technikát.
Andi ajkai finoman ölelték körbe a duzzadó makkom, majd lejjebb csúsztak a farkamon. Andi oldalra sandítva a másik lány technikáját leste pár pillanatig, majd őt utánozva ütemesen mozgatni kezdte a fejét. Egyre kellemesebben csinálta. Egy perccel ezelőtt még azt hittem, ennél jobb érzés nincs, de most minden mozdulattal egyre jobb és jobb lett. Hirtelen belém hasított: nem fogom tovább bírni! Egy erőtlen mozdulattal próbáltam eltolni Andit, de ő nem engedte. Még lelkesebben szopta, nyalogatta a farkam. A testem megfeszült, és a farkam pumpálva spriccelte a gecit Andi szájába. Andi még nagyobb átéléssel szopott tovább, amíg már nem bírtam tovább, és sikerült eltolnom a fejét. Lenyelte az egészet, amit a szájába lőttem.
- Mi az, nem volt jó? - kérdezte kissé megszeppenve Andi.
- Uhh! Épp ellenkezőleg. Fantasztikus volt, de élvezés után már nem bírtam tovább az érzést. Még sosem volt ennyire csodálatos. De szégyellem magam, hogy ilyen gyorsan elmentem.
- Ugyan, ne szégyelld. Nagyon fincsi volt. - mosolygott rám Andi, miközben lenyalt a szája sarkáról egy gyöngyfehér cseppett. Erről nekem is eszembe jutott, hogy miként tudnám kárpótolni Andit a gyors elsülésemért: én is szívesen megízlelném őt.
- Most te kapsz valami élvezeteset - súgtam a fülébe, és közben lehúztam róla egy mozdulattal a szoknyáját és a bugyiját. Hanyatt fektettem Andit a lágy fűbe, és finoman csókolgatni, simogatni kezdtem a hasát, combját. Közben a csodálatos punciját nézegettem. Gyönyörű kisajkai kicsit kitüremkedtek nagyajkai közül. A csiklója láthatóan megduzzadt. Finoman megsimogattam a lágy szőrszálakat a vénuszdombján. Egyszerűen tökéletes volt. Nem is tudtam sokáig türtőztetni magam, és lecsaptam a nyelvemmel is. Nyalogatni kezdtem a nedves pináját annak lyukától egészen a csiklóig. A nyelvem elmerült a résben, és finoman nyalogatta ki belőle az édes nektárt, majd lecsapott a duzzadó csiklóra. Az íze jobb volt bárminél, amit eddig éreztem. Andi még izgatóbban kezdett nyögdécselni és lihegni, mint eddig. Bár nemrég élveztem el, de az új élmények annyira felizgattak, hogy rövidesen újra állt a faszom. Andi a melleit masszírozta, és hangosan élvezte a kényeztetést. Vagy tíz-tizenöt percig nyaltam az édes punciját, mikor a teste megfeszült. A combjai maguk közé szorították a fejem, de még így is hallottam élvezettel teli nyögését. De rajta kívül megszűnt számomra a világ: csak ő volt ott és akkor. A farkam is újra keményen lüktetett. Felizgatott, hogy élvezetet okozok a szerelmemnek. Andi óriási sóhajtással élvezett el. Én folytattam a nyalást, amíg a combja el nem engedett. Ahogy pihegve felocsúdtunk, váratlan látvány tárult elénk: a másik pár ott állt tőlünk két méterre. A srác a lány mögött állt. Egyik kezével a lány mellét, másikkal a pináját izgatta. És mindketten egyenesen minket néztek.
- Kicsit hangosak voltatok. De legalább így észrevettünk titeket. Igazságtalan lett volna, ha csak ti lestek meg minket. - kacsintott ránk a srác, de közben folyamatosan izgatta a lány csiklóját.
Ösztönösen Andi elé álltam, hogy takarjam, ő meg mögém bújt. Elég kínos volt, és felesleges is, hiszen már mindent láttak. A lány rápillantott az ágaskodó farkamra, aztán mosolyogva mondta Andinak:
- Ugyan, ne legyetek zavarban. Akkor nem voltatok szégyenlősek, mikor minket néztetek. Nyugodtan fejezzétek be ti is, ahogyan mi is. A pasid farka már láthatóan szívesen beléd csusszanna.
Andi félénken kukucskált ki mögülem, de lassan elmosolyodott ő is, ahogy lenézett rám.
- Hát, azt hittem már mára elfáradt neki. - mosolygott rá Andi a lányra.
- Miből gondoltad? - kérdezte a lány.
- Hát mikor téged utánoztalak a szopásban, egy perc alatt a számba élvezett. - nevetett Andi. Én kicsit sértődött arcot vágtam, hogy így kibeszélt.
- Utánoztál? Tök jó, tanárnéni lettem! - kuncogott a lány.
- Mennyire vagytok tapasztaltak? - kérdezte a srác, aki már sejtette a választ.
- Hát... Most vagyunk együtt először. - válaszoltam.
- Szüzek vagytok? - kérdezte a lány.
- I...i...igen. - válaszolta határozatlanul Andi.
Erre a lány és a srác egymásra néztek, bólintottak, majd így szólt a lány:
- Na, akkor még jó, hogy itt vagyunk. Csak tanuljatok.
A lány lefektette a földre a srácot, és mutatta nekem, hogy én is feküdjek mellé. Ott feküdtünk álló fasszal egymás mellett. A lány odament a táskájukhoz, és elővett egy kis dobozt. Odvitte Andihoz, adott neki belőle valamit, majd hozzánk léptek.
- Ahogy láttuk, az előjáték már megvolt, te is elég nedves lehetsz, én is az vagyok. Megmutatom, hogy kell csinálni. - mondta a lány Andinak.
Közelebb léptek hozzánk. A lány kibontotta a nála lévő csomagot: egy óvszer volt. Ügyesen és gyakorlottan felhúzta a srác farkára, majd Andira nézett:
- Te következel.
Andi ügyetlenebbül bontotta ki, és a farkamra felhúzás sem ment neki olyan gyorsan. De azért megoldotta. Én csak bámultam az egészet, el sem hittem, hogy éppen mi történik.
- Na, most megmutatom, hogy kell beleülni a faszba. Jobb lesz így elvesztened a szüzességed, mert te tudod irányítani, hogy történjen. Nyugi, egy ilyen nyalás után elég nedves vagy már. - magyarázta a lány Andinak, majd szépen beleült a pasija farkába. Lassan mozogni kezdett rajta. Mi Andival csak néztük őket. Mikor ezt észrevették, ránk is szóltak:
- Na, ez nem elméleti óra. Tessék csinálni is.
Andi elnevette magát, és máris guggolni kezdett. Megfogta a faszom, és a pinájához illesztette a végét. Először csak a makkommal masszírozta a bejáratot. Néhány perc múlva elkezdte lassan bevezetni magába a farkam. Néhány centi után azonban felszisszent, és kihúzta. Elölről kezdte a finom bevezetést. A puncinedv már ott folyt a belső combján, szóval fel volt izgulva rendesen.
- Andi, ha fáj, akkor nem kell erőltetni. - néztem a szemébe.
- Kicsit fáj, de nagyon akarom. Te szeretnéd? - kérdezte Andi.
- Igen, mindennél jobban akarom. - néztem a szemébe. Csak ennyi kellett neki, és egy mozdulattal tövig magába fogadta a faszom.
Az arcán egy pillanatra a fájdalom suhant át, és fel is nyögött. De aztán mosolyogva nézett a szemembe, és mozogni kezdett.
Fantasztikus volt érezni a feszes pináját a farkam körül. Majdnem újra elélveztem, mikor belécsusszantam.
Egy pillanatra a másik pár is megállt, majd kaptunk egy tapsot, hogy már nem vagyunk szüzek.
- Na, ha túl vagy a nehezén, akkor elkezdheted élvezni. Csak figyelj engem. - szólt a lány Andihoz.
A másik lány folytatta a lovaglást, de közben odanyúlt a saját csiklójához, és dörzsölni kezdte. Andi rögtön utánozni kezdte őt, és folytatta rajtam a lovaglást.
Fantasztikus érzés volt, és a látvány amiben részem volt... Mindkét csaj mellei vidáman ugrándoztak, közben pedig kéjes nyögéseket hallattak. A lányok szinte versenyt lovagoltak egymással. Először a másik lány ért a célba , és egész testében remegve elélvezett. Erre a srác kiszállt alóla, mellé állt, és a mellére verte a farkát. A spriccoló geci beterítette a csaj bimbóit.
A látvány felizgatott minket is. Andi egyre gyorsabban mozgott, és a csiklóját is egyre jobban masszírozta. Rám nézett, és csillogó szemmel ezt mondta:
- Azt akarom, hogy a pinámba élvezz el.
Andi soha nem volt még ennyire szabadszájú. Láthatóan őt is felizgatta, hogy ezt kimondta, mert szinte azonnal remegni kezdett a teste. A farkamon éreztem, hogy a puncija megfeszült. Ettől a szoros érzéstől én is egy pillanat alatt a csúcsra jutottam. Ilyen rövid időn belül még sosem élveztem el kétszer. Szinte fájtak a heréim, ahogy az utolsó cseppeket is kipréselték magukból. Andi is hátrahajtott fejjel, hangosan felnyögve élvezett el. Mintha csak a miénk lett volna ez a pillanat, hirtelen az égen a tüzijáték első rakétái robbantak fel. Pihegve borultunk egymásra Andival, és vad, forró csókban forrtunk össze.
Meztelenül, nevetgélve, beszélgetve néztük végig a tüzijátékot a másik párral a tó partján.
Legmerészebb álmaimat is túlszárnyalta az élmény, ahogy elveszítettük szüzességünket. Életem egyik legszebb emléke ez.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (56)        Nem tetszik (10)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 7192 X olvasták el.