Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Férfivá válásom

Beküldő:Atis


Másnap, hétfőn vitték a szemetet, így könnyen ellenőrizhettem a szomszédban a redőnyök állapotát, amelyek reggel lent voltak, megvártam a délutánt, pedig a kukát már 11 körül kiürítették és félszemmel a szomszéd házat lestem ,ahol a redőnyök feles állásban voltak. Nem volt mozgás az udvaron vagy a a meleg miatt de inkább arra tippeltem, hogy az utcát kémleli a háziasszony. Elég forgalmas az utcánk, mert a melegben megindultak a strandolók a vízpartra és az útjuk előttünk vezetetett el. Este átmentem Petyáékhoz, ahogy megbeszéltük, a szívem a torkomban dobogott. Épp a meggyet szedték az anyjával.
- Csók, szeva! - köszöntem nekik.
- A friss munkaerő! - nevetett rám az anyja így köszönve.
- Na??? - türelmetlenkedett halkan a haverom.
Az ujjammal mutattam, hogy ok, megadta magát.
- Slozira kell mennem, Atis segít, meghajtott ez a kurva meggy! - sietett be.
- Az én fiam... - sóhajtott Zsuzsi néni - pedig le kell szedni, reggel el akarom rakni.
- Segítek. - álltam meg úgy, hogy jól beláthassak a dekoltázsába ahogy nyújtózkodik. Otthonkában volt, ami egy számmal kisebb a kelleténél, így kihangsúlyozta a fenekét és combjait valamint a ciciket, igaz most melltartó és bugyi is volt rajta. A vádlija megfeszült ahogy ide-oda helyezte a testsúlyát.
- A túl éretteket külön szedjük, vihetsz majd belőle. - zökkentett ki az anyuka a gondolatmenetemből - ez lesz a fizetséged.
Nevetett rám cinkosul, amitől a faszom is életre kelt.
- Szívesen segítek, köszönöm, van nekünk is, én is meggyet szedtem egész délelőtt. - vettem át a szót.
- Az én csemetéimet nem tudnám rávenni ilyenekre, hogy hazajövök és kész lenne valami... á, csak álom! - panaszkodott.
- Most is, inkább bent van, mi meg izzadunk itt! - kacsintott, nagyon fülledt idő volt - mentek fürdeni, gondolom...
- Egye penész, magunkkal visszük! - mondtam megadóan, viccesen - csak el ne tessék felejteni bikinit hozni, nehogy benne legyünk a hírekben, mert még lebukik a bratyóm, hogy ingyen enged be a strandra.
Mintha nem is az én szám ejtette volna ki a mondatokat.
- Wow, sexy lady ... fordult felém, csípőjével enyhe riszáló mozdulatot téve, aztán egy meggyszemet vágott hozzám - ne szemtelenkedj, te pernahajder!
A fehér pólón foltot ejtett a gyümölcs, lekaptam a ruhadarabot és az ott lévő hordóban gyorsan átöblítettem.
- Bocsi!!! - esdekelt , majd a pólót elvette - átmosom neked. A szemével pásztázott, a sport látszott rajtam, izmaim a délutáni fekvőtámaszoktól be voltak durranva.
- Semmi baj! - nyugtattam, próbáltam úgy mozogni, hogy az izmok feszüljenek. Tudtam, hogy otthon sehogy sincsenek, a férje állandóan a kocsmában kártyázik, nem piázik, csak játszik egész estéken át 1-2 sör mellett. Beindultam rendesen, a ládák megteltek, Petya is előkerült.
- Fáj a belem, nincs kedvem menni sehova de kösz, hogy segítettél - vigyorgott és egy levelet csúsztatott be kezembe - holnap délelőtt átmegyek!
- Hogy a nyakad nyúljon meg... - mormogtam, majd egy búcsú pillantást vetettem még Zsuzsika ruhája alól kivonalazódó bugyijára.
Megvártam, míg besötétedik és amikor a konyhában sürgött a szomszéd asszony, kiosontam és bedobtam a levelet, el sem olvastam, mert a barátom leragasztotta.
Fáradt voltam az egész napi melótól, gyorsan kellett fürdeni, a bátyám randira sietett, ezért a szobámban lefekvés után elégítettem ki magam.
Petya már 9-kor nyomta a csengőt.
- Siess már, ne zabálj! - látva a reggeli maradványát a számon.
- Hová is megyünk? - kérdeztem vissza.
A strand melletti focipályánál kis bozótos még nem volt levágva, a dombtetőn málnások voltak, jól rá lehetett látni erre a részre, ott lekuporodtunk.
- Remélem jön a ribike - nyalta meg a szája szélét órájára pillantva - 11-re írtam neki de most már kuss legyen!
- Milyen ribi? - suttogtam - még csak 10 múlt.
11 óra előtt pár perccel megjelent Györgyike, bement a bozótba, nagyon nézelődött, közben plédet terített le, majd lassan bikinire vetkőzött, mint aki napozik.
Aztán kibújt a melltartójából és a bugyijából is, fekete szőrös puncija szinte sütött a combjai közül.
- Bammeg, honnan tudtad? - csodálkoztam.
- A tegnapi levélben erre utasítottam - vigyorgott, ujját a szája elé tette, hogy csendbe legyek.
Kis idő múlva hasra fordult.
- Ráverném a seggére... - suttogta Petya nyalva a szája szélét - ezek szerint nagyon be van szarva az anyóspajtástól!
Újra hanyatt feküdt, lábait kicsit széttárva, a napszemüvegét is felvette.
- Hiába sasolsz kis kurva - sziszegett a barátom - nem fogsz meglátni.
Félóra napozás után felöltözött és elvonult Györgyi néni.
- Még kicsit várnunk kell, délben vége a sakk szakkörnek, el kell mennie a kölkéért. - ült le Petya - nem fog meglátni.
- Nagy hülye, öt perccel előbb elmegyünk, akkor sem tudott volna kifigyelni! - vágtam neki oda.
- Minden percét ki akartam élvezni Györgyusz kilesésének. - csücsörített mint egy ínyenc - jól kitaláltam ,nem?
- Ja... - ismertem el. Mutidat is megnézném nudizás közben, gondoltam bele.
Hazamentünk ebédelni, meg anya reggel kis munkát is adott, egyedül lebzseltem a házban, mindennel kész voltam, mikor csengettek, a postásra tippeltem de nem ő volt ,hanem Zsuzsika néni, szürke, térd alá érő ruhában, magassarkú vékonypántos szandiban, mosolyogva, mint akit baszni visznek, ahogy a közmondás tartja.
- Hoztam néhány krémest a tegnapi segítségedért - közben vizslatott a hátam mögé - csak így egyedül?
- Nagy vagyok már, csaknem akarnak elrabolni! - vicceltem.
- Néhány receptet akartam anyudtól, holnapra, azért is indultam kicsit korábban a melóba - vallotta be.
- Ó, majd én megkeresem, csak tessék bejönni! - invitáltam be.
Előre engedtem, néztem, ahogy enyhén riszálva ment előttem, vékony, otthoni rövidgatyám dudorodni kezdett. Az étkező asztalra kipakoltam anyám recepteskönyveit és próbáltam segíteni az asszonynak, közben a melleit bámultam, meg a fenekét, ahogy behajolt. Újabb könyvért mentem, közben a szekrény és közötte próbáltam átjutni, ő hátrébb lépett, fenekét a farkamnak nyomva véletlenül .
- Bocsi! - szabadkozott felém fordulva, arcunk pár centire, lehelete perzselt, tekintetünk másodpercekig összekapaszkodott, benne vágyat láttam és kielégítetlenséget.
Simogatni kezdett, a mesztelen mellkasom, vállam, karjaim, amitől bátorságra kaptam, a csípőjére tettem a kezem, lassan a fenekére csúszott, arcom lángolt, ő az asztal szélére ült, a ruhája feljebb csúszott. A combjait cirógattam, a jobb kezem a bal mellére rakta mosolyogva.
- Jól esett ahogy rám néztél mostanában, végre valaki észrevesz, tudom, nem vagyok egy bombázó... de mégis... nekem is lehetnek vágyaim... - lehelt egy lágy puszit a számra.
- Nagyon vonzónak tetszik lenni... csókoltam a szájára de viszonzatlan maradt, helyette apró puszikat kaptam és átvette az irányítást, egy mozdulattal tolta le a nacim.
Teljesen pucéran álltam egy asszony előtt, akiről régóta ábrándoztam maszturbálás közben... és most itt vagyunk ketten... én már ruha nélkül, kicsit megijedtem, a férfiasságom ami eddig a combját döfte, a hasaljamnak csapódott. És akkor lágyan megfogta, nagyot sóhajtva, simogatni, húzogatni kezdte, közben a melleit kiszabadította a cicifix fogságából és a fejem ráhúzta, bimbóját a számhoz dörzsölve.
- Puszilgasd... úgy...úgy... finoman... vedd a szádba... szopikázd a néni melleit - nyöszörgött. A kezére és a vádlijára élveztem a nőnek, nem kellett sok.
- Zsuzsika néni... - leheltem a fülébe, kezem a bugyija alatt a szőrt cirógatta, meg a lábait, melyeket eddig csak titokban leshettem. Ismét a melleivel foglalkoztam a számmal, újra felizgultam, megmerevedtem alul.
- Óhhhh, kis kandúrkája a néninek, megint harcra kész! - örült meg az erekciómnak, amit ő váltott ki.
- Meg akarom baszni! - hörögtem.
- Naaa, nem vagyok egy utolsó kurva, akivel így lehet beszélni... - mosolygott de láttam rajta, hogy tetszik neki a trágárságom.
Ő húzta félre a bugyiját és segítette be a faszom a punciba, hatalmas nyögések közepette. Az érzés, amit milliószor próbáltam elképzelni, egyszerűen leírhatatlanul jó volt, ahogy először a szűk pina szorítása, utána a nedvektől síkos punci ahogy eljuttat az orgazmushoz...
- De jó kemény segged van! - markolta meg a hátsóm és a mozgást próbálta gyorsítani.
Belerobbantam. Pár másodperc múlva pulzálást éreztem, ő is elélvezett és közben lesmárolt, a nyelvét a számba nyomta jó mélyen és megszorította fenekem, a körmét belevájva a kéjtől. Egy kicsit még úgy maradtunk, összesimulva, pihegve.
- Ugye még nem voltál nővel? - váratlan volt a kérdése.
- Most már igen - vigyorogtam rá - és nagyon jó a tanárnénim!
- Ez maradjon köztünk, jó? - már a ruháját igazgatta - lemoslak a lábamról.
A fürdőbe mentünk, mosakodott, én meg néztem, törülközőt nyújtottam felé.
- Persze, majd dicsekedni fogok, hogy megkeféltem a haverom mutiját... - húztam el a szám.
- Ha ketten vagyunk, tegezzél nyugodtan de előbb bizonyosodj meg, hogy nincs más a környéken.
- Ugye ez nem volt véletlen? - félve kérdeztem.
- Szerinted? - nevetett és a táskájában pakolászott - adj egy puszit a néninek, meg valami receptet!
A ruhája alá nyúltam, felbátorodva, fel akartam fedezni a teste minden részét, a popsiját markolásztam, a mellét.
- Megy a busz, kis Casanova, ne hergeld magad, nem fogok tudni segíteni! - mosolygott de láttam a csillogást a szemében.
- Te kurva... - súgtam a fülébe - te ócska fasszopó kurva!
Zihálva nyúlt a nadrágomba és térdelt elém, a félig merev szerszámot a szájába vette. Még nem szopott le senki, így sikerült ismét új érzést felfedeznem, aztán a ruháját a melle alá felhúzta és a nappali sarokülőjére feküdt, a bugyiját ledobva.
- Nyalj ki! - utasított, én pedig a szőrt félresimítva benyaltam a pinájába, mivel megmosta alaposan, kis intim spray-t is oda spriccentve, émelyítő érzés fogott el, a nyelvem játszott a csiklóján, az ajkakon, szépen vezette a fejem a kezével, halk szavakkal tanított, hogyan kell orálisan kényeztetni.
Egyszer csak magára húzott és a már jól felizgatott pina egyszerűen beszippantotta a farkam, kicsit csináltuk misszionárius pózban, aztán maga alá gyűrt és lovagló pózban most ő dolgozott, én a melleit csókoltam, mikor elértem őket és a seggét paskoltam, ismét éreztem a pulzálást és már hangosan nyögött.
- Abba ne hagyd! - kiáltottam el magam és elélveztem.
Mosolyogva nézte a kéjtől a vergődésemet, közben finom utómozgásokat csinált, néztük egymást, úgy kielégülve.
- Na azt hiszem, a mai munkának annyi - jegyezte meg egyszerűen.
- Dolgoztál eleget, nem? - kérdeztem vissza.
-Ja... - mászott le rólam, keresve a bugyiját - most már tényleg megyek!
- Oké! - tettem fel a kezem megadóan.
Összekapta magát, és mielőtt a kapun kiment volna, a fülembe súgta:
- Köszönöm!
- Mit is? - kérdeztem - Nekem is jó volt!
- Azt, hogy megint nőnek érezhettem magam... - lehelt egy puszit felém már a kapuból. - Szia!
- Csókolom! - köszöntem hangosan, inkább a postásnak aki a szemben a szomszéd csengőjét nyomta, mint Zsuzsinak...
Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (109)        Nem tetszik (59)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 9905 X olvasták el.