Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Fiatalkorom 1.

Beküldő:Kevin


- Gyere át, most, mutatok valamit!!! - kiabált be a haverom, aki hazafelé ballagott a boltból.
- Minek??? - unott voltam, a tegnapi évzáró után a nyarat vártuk de még nem volt az az igazi strandidő, otthon poshadtunk de átmentem...
Leesett az állam, videómagnó díszelgett a nappalijuk közepén, Petya a szekrényben kutatott, egyszer csak felkiáltott:
- Megvan!
Filmet tett be és közben vigyorgott, egy pasi meg egy nő vetkőztek, majd kefélni kezdtek.
Kimeredt szemmel bámultam a tévé képernyőjét, még nem láttam pornót, a szomszéd asszonyt képzeltem el, ahogy én dugom.
- Jó, mi??? - Petya gyorsan kivette egy idő után a filmet és vissza tette a helyére - Mindjárt itt van anyám, már zörög a kulcsa.
- Sziasztok - köszönt be Zsuzsi néni, aki 40-es nő volt, felcsatolt hajjal, hosszú, vékony szoknyában, fehér blúzban, ami kihangsúlyozta csipkés cicifixét, ahol átlagos méretű mellek pihentek.
- Menjetek a strandra csajozni, ne itt a szobában lapuljatok, filmet nézhettek, ha esik az eső! - buzdított jókedvűen.
- Hideg a víz, senki nincs még ott - feleltem, közben laposan pislantottam a vastag bokája felé, ahogy kibújt a körömcipőjéből - de elmegyünk erre-arra.
Már otthonkában fordult ki a szobából, vastag vádliját még sosem tartottam ennyire kívánatosnak és a melltartó is lekerült, a cicik kissé lejjebb estek, a hatalmas bimbók mind a gombok, áttetszettek az anyagon.
- Azt hittem el is mentetek... - szabadkozott, kezét a dudái elé téve, miután észrevette, hogy nézem.
- Ja, megyünk, szasz! - csukta be az ajtót a haverom.
- Csók! - köszöntem illedelmesen el én is.
Én hazamentem, Petya elment cigit venni, azt hitte úgy menőbb, ha pöfékel.
Már tudtam, hogy örömet szerezni magamnak nem csak fekve lehet, a film annyira felhúzott, hogy kimentem a kertbe, hátha kint lesz a szomszéd asszony de nem, senki sem volt sehol, nálunk is üresség, ezért pucérra vetkőztem és kényeztettem magam, sok nem kellett, a padlóra lőttem.
Zsuzsi és Györgyi nénik kavarogtak a fejemben, este a tegnap az erdőről behozott és a kert végébe berakott fára felültem, szomszéd ház ablakait vizslatva, a konyha és nappali ablakait pásztáztam, nem is tudom mit reméltem, hogy kijön Györgyi néni pucéran vagy mit... Mikor leengedték a redőnyöket én is bementem és fürdéskor a merev faszommal játszottam de nem vertem ki. Igazi húsvér puncira vágytam. Így múltak az évek, a kertben kukkoltam a szomszéd asszonyt, ahogy gyomlál vagy éppen napozik.
18 elmúltam, mikor Györgyi néni férje külföldre ment dolgozni, a szívem megdobbant a hír hallatán de hamar rájöttem, semmi esélyem, mert az asszony kollégája jár hozzájuk és nem azért, hogy a fizetését elhozza, mind ahogy anyámnak mondta. Egyszer késő este jöttem haza a moziból, kicsit kukkoltam és megláttam a farakásról a pasit ahogy mesztelenül tévézik a nappaliban. Lacika a mamájánál aludt a szomszéd faluban. Györgyike is csatlakozott a pasijához, két pohár italt tett le maguk elé, nevetgéltek a tévében futó műsoron ,már a szexen túl lehettek. A szomszédasszonyon szexi, csipkés áttetsző ,bokáig érő hálóruha volt, lesmárolta partnerét, cirógatta, ám az lerázta a gyengéd kezeket és felkelt, keresve a ruháit. Kocsi állt meg a feljárójukon, hazajött a férj, eszeveszett kapkodásba kezdtek a házban, rángatta magára a ruháit a szerető, az asszony próbálta eltüntetni a nyomokat... A villanyok felgyulladtak, Feri bá' csörtetett a házba, táskákkal felpakolva, Györgyi néni főnöke pedig a nappali ablakán ugrott ki, félig pucéran, aztán a kerítést átmászva elsietett. A férj rögtön észrevette, hogy valami nem kerek otthon, kiabálva vonta felelősségre a nejét, helyet foglalva a kanapén, ahol nemrég még más ült, a poharakba beleszagolt, majd földhöz verte őket. Azt hittem baj lesz, ám Feri bá' nem bántotta a nejét, megfogta a csuklóját és maga elé térdeltette, a sliccét babrálva a másik kezével, majd csak annyit láttam, ahogy a felesége feje ütemesen fel-alá jár, aztán a hajánál fogva az ölébe húzta a fejét és elérzékenyült arcot vágva egyre lassította a mozgást. Kielégülve felkelt, az asszony a földre ült, fázósan húzta össze a szexi ruciját magán és fejét a térdeire hajtva várta a párja újabb reakcióját, ami abból állt, hogy a férfi a fürdőbe ment, majd lefeküdhetett a hálóban mert sötétség lepte el a házat. Györgyi néni is felkucorodott a kanapéra és lekapcsolta a villanyt, nagyon megsajnáltam őt.
Nem bírtam ki, hogy Petyának ne meséljem el másnap.
- Félrekúrt a maca - vihogott - most jól rábaszott!
- De köcsög vagy! - rosszallóan néztem rá - azt hittem először, kicsinálja a férje, te fasz!
- Kitaláltam valamit! - hajolt közelebb.
- Nem... én biztos nem leszek benne! - háborodtam fel, miután végig hallgattam.
- Miért, szégyenlős vagy? - hahotázott.
- Nem vagyis nem tudom, még nem dugtam mással közösen... - gyenge volt a védekezés.
- Amúgy se kúrtál még, jól megcsináljuk a dögöt! - arcát eltorzítva párzó lökéseket imitálva.
- Te aztán nagy kúrógép vagy! - jegyeztem meg.
A szomszéd kiment vissza külföldre, vasárnap délután, este már be is dobtam a levelet a postaládájukba ,amit a haverom írt ismeretlenségbe burkolózva, hogy tudja kivel csalja a férjét a nő és az anyósának is küldeni fog egy levelet, hacsak nem tudjuk megbeszélni a dolgot. Ha hajlandó egyezkedni, akkor az utca felőli redőnyöket másnap délig ne húzza fel, déltől pedig csak félig. Tudtuk, hogy az anyósa gyűlöli a menyét, mert elvetette magát a fiával, a terhességgel takarózva.
Alig aludtam valamit az éjszaka, vártam a másnapot izgatottan...
Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (56)        Nem tetszik (58)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 7022 X olvasták el.