Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Anya a húgom és én

Beküldő:Tony66


Régen történt. Még 17 éves koromban. Anyu és én mióta apám lelécelt intim kapcsolatba kerültünk. Anyu nagyon szép nő volt. Ahhoz képest, hogy megszült engem és Katit a húgomat, semmit sem vesztett az alakjából. 48 évesen is vékony dereka volt és a mellei hatalmasak voltak. Olyan igazi markolni való csöcsök. Eleinte kettesben basztunk. Kati erről semmit sem tudott. Esténként amikor elaludt átmentem anyu szobájába és kezdődött a pornó. Magamban mindig arra gondoltam, hogy pornófilmben szerepelek. Egy nyári este megint anya szobájába lopóztam. Anyu meztelenül feküdt az ágyon. Nem volt betakarózva olyan meleg volt. Egy szál gatyában mentem át. Azt is levettem ahogy beléptem a szobába.
- Anyu, alszol? - kérdeztem.
- Nem tudok, olyan meleg van. - válaszolta. Melléje feküdtem és a melleit kezdtem simogatni.
- Ezt nagyon szeretem kisfiam! - suttogta és megfogta az amúgy is álló faszom ami a koromhoz képest nagy volt. - Jó kemény a farkad. - suttogta és markolni kezdte. Aztán felült és lassan föléje hajolt és bekapta és szopni kezdte..
- Ahhh anyu, ez jó, ahhh! - lihegtem és közben a szőrős pináját kezdtem ujjazni.
- Ahhh csináld kisfiam! - nyögött szopás közben. Észre sem vettük de Kati az akkor 16 éves húgom az ajtóban állt és minket bámult. - Isteni a faszod kisfiam ahhh! - nyögött anyu. Én észrevettem a húgom és intettem neki, hogy jöjjön közelebb. Kati félénken az ágy végéhez jött. Anya ekkor vette észre és abbahagyta a szopást. - Katikám, te nem alszol? - kérdezte kissé zavarba jőve.
- Nagyon meleg van. Anya, ti mit csináltok? - kérdezte.
- Játszunk Janival. - felelte.
- Én is játszhatok veletek? - kérdezte mosolyogva, mert tudta jól mit is csinálunk.
- Ha szeretnéd játssz velünk de ígérd meg, hogy erről senkinek nem beszélsz!
- Megígérem. - mondta Kati és ő is meztelenre vetkőzött. Húgi 16 éves létére nagyon fejlett volt. Anya adottságait örökölte. Az alakja isteni volt a mellei neki is nagyok és már szőrős volt a pinája is. Az ágyra telepedett és ő is simogatni kezdte anya melleit. Anyu meg csókolózni kezdett vele. Én húgi lábai közé hasaltam és nyalni kezdtem a pináját. - Ahhhh bátyus ez nagyon jó! - nyögte. Én meg hevesen nyaltam tovább anya meg a melleit szopogatta.
- Dugd be a faszod Kati pinájába! - adta ki az utasítást anyu. Én lassan a kőkemény faszom a hüvely bejáratához illesztettem és lassan betoltam a kicsit szűk járatba a hatalmas faszom. Meglepődtem, mert húgi már nem volt szűz. A faszom kitöltötte a pináját. Lassan baszni kezdtem.
- Ahhhh, ohhhh, áhhhh de jó basszál bátyuskám ahhhh! - élvezett hangosan közben a seggem markolta. Anya meg a golyóimat markolászta.
- Istenien forró a pinád húgim ahhhh! - lihegtem. - Gyere lovagolj a faszomon! - húztam ki a lucskosan nedves pinájából a faszom és lefeküdtem az ágyra. Húgi ráült az ágaskodó faszomra. Anyu meg a seggét markolva nyomta rá. - Ahhh ez kurva jó!
- Ahhhh, áhhhh, ohhh anya markold a seggem ez olyan jóóóó ahhhh! - kiabálta és hevesen lovagolni kezdett. Egy idő után anya váltotta fel húgit a faszomon. Közben ő meg a seggét nyalta.
- Ahhhh gyerekek ez nagyon jó ahhhh! - lihegte lovaglás közben én meg az előttem himbálózó melleit markoltam. - Katikám nyald a seggem ahhhh ne hagyd abba! - Egész éjjel felváltva basztam a csajokat. Amikor kicsit elfáradtunk felváltva szopták a faszom. A szoba hangos volt a kéj hangjaitól. Ezen az éjszakán négyszer élveztem el. Egyszer anya pináját töltöttem meg egyszer húgiét és kétszer rájuk engedtem a bőséges gecimet. Ettől kezdve sok éven át basztunk hármasban és soha senki nem tudta meg a mi kis édes titkunkat.


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (152)        Nem tetszik (97)
Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2022-05-22 14:29:52
Tatami
Miért hagytad ki a nagyit,keresztanyut és más nőket a családból?

2022-12-10 11:14:08
Heroes
Qrafi akkor írj egy kis ízelítőt egy történetben.

2022-12-10 07:55:31
Qrafi
Tatami! Én nem hagytam ki!


Ezt a szex történetet 23752 X olvasták el.