Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
A nővéremmel 2

Beküldő:Geri

A nővéremmel 2

Reggel a szokásos időpontban ébresztett a telefonom, de nem a szokásos nap kezdődött, mert mellettem feküdt egy nő akivel nagy szex csatát vívtunk a éjjel, és aki nem más mint a nővérem. Gyorsan lenyomtam a telefont hogy Vivi fel ne ébredjen, felé fordultam, láttam hogy nem mozdult, adtam neki egy gyengéd csókot, betakartam és mentem zuhanyozni. A tús fürdőt mostam le magamról mikor hátulról átölelt a nővérkém, felé fordultam.
- Vivi, miért ... - és a szája már a számon is volt, és úgy csókolta mintha évek óta nem láttuk volna egymást.
- Jó reggelt öcsi. Jól aludtál?
- Jó reggelt nővérkém, igen nagyon jól, és te?
- Fantasztikusan, régen aludtam ilyen jót, fárasztó volt az este. Gyere segítek lemosni a habot.
- Köszi, de ezért kár volt felkelned, megoldottam volna egyedül is.
- Ezt biztosan, de egyedül nem tudnád leszopni magad és a szádat sem tudnád megdugni. De ezért vagyok itt hogy ezt meg tedd velem.
- Vivi erre most nincs időm, elfogók késni ha nagyon bele merülűnk.
- Dehogy is öcsi gyors leszek, ígérem.
És már gugolt is elém és már szopta is a farkam, nagy lendülettel, jó mélyen járatta, egészen a torkáig nyelte a farkam, ami igazán izgató érzés volt. Már nagyon kemény voltam.
- Baszd meg a szám, és verd teli azzal a finom gecivel.
Tudtam ha Vivi így beszél akkor nagyon be van indulva, így hát megfogtam a fejét és dugni kezdtem a száját, tövig nyomtam, és gyorsan basztam, iszonyat jó érzés volt, így korán reggel. Kihúztam a farkam hogy kapjon rendesen levegőt, megmarkoltam és gyorsan verni kezdtem, nővérkém kinyújtott nyelvén pihentettem a makkomat, aztán hirtelen visszatoltam a szájába, de most olyan erős vákuumot csinált a szájában hogy azt hittem rögtön kiszakad a farkam, de ez meghozta azt az érzést amire mindketten vártunk. Újból kihúztam a farkam és a kinyújtott nyelvére verni kezdtem, a sok nyáltól nagyon jól csúszott a kezem, Vivi a golyóimat kezdte masszírozni aminek meg is lett az eredménye, mert a következő pillanatban már lőttem is teli a kedves nővérem száját. Jutott az arcára is és a száján is folyt ki az anyag.
- Látod öcsi nem is tartott olyan sokáig. - és elnevette magát miközben az ujjával szedte össze a gecit az arcáról.
Felállt velem szemben és addigra már tiszta volt az arca, végig néztem rajta és a cicijén, pont a bimbóján, találtam még egy csepp gecit.
- Ezt még itt felejtetted.- mutattam rá.
Lenézett, aztán a melle alá nyúlt és felém nyomta, tudtam hogy mit akar, hogy én nyaljam le azt a cseppet, amit én meg is tettem. Aztán úgy kezdett el csókolni mintha azt a csepp gecit kereste volna a nyelvével a számba. Mikor elvált a számtól rám mosolygott.
- Ezt azért kaptad hogy jól induljon és hogy jól is teljen a napod és azután minden reggel ez lesz a menetrend kivétel hétvégén mert akkor ez csak előjáték lesz, utána nagyon meg kell basznod.
- Hát köszönöm szépen az ébresztőt nővérkém, és jó ötlet ez, de akkor kicsit korábbra állítom az ébresztőt mert hátha a puncid is megdugom és legyen rá időm.
- Az szuper lenne öcsi, de mostmár menj készülni, addig én megcsinálom a kávédat.


Mentem felöltözni, majd irány a konyha ahol már Vivi várt a kávéval, a rövid köntös volt rajta ami nem volt össze kötve, izgató látvány volt.
- Húúú, öcsi, ugye tudod hogy nagyon jól áll neked az öltöny, nagyon sármos és szexi vagy benne.
- Mondták már a kolléganőim is, de azért köszi.
- Mért nem szedsz fel eggyet közülük.
- Jó csajok az biztos, de mind férjnél van, de azért néha összejön egy kis munkahelyi szex, de én nem akarok rendszert csinálni belőle, mert ha kiderül az nem lenne jó.
- Ebben igazad van, de majd én pótolom a munkahelyi szexet itthon vagy valahol máshol.
- Szeretnék mondani neked pár dolgot.
- Hallgatlak öcsi.
- Először is itt a lakás kulcs, aztán itt van a bankkártyam a kóddal, vigyázz rá kérlek. Menny és vásárolj be magadnak amire csak szükséged van, ruha, cipő, fehérnemű ami csak kell, ne az árakat nézd, vedd meg ami kell, és itt a másik autóm kulcsa, csak arra kérlek hogy nagyon vigyázz magadra, az autó nem érdekel csak neked ne legyen semmi bajod.
- Tényleg ezeket mind használhatom? Nagyon nagyon szépen köszönöm öcsi.- és a nyakamba ugrott.
Szorosan ölelt és csókolóztunk, a kezem automatikus útnak indult a nővérkém testén, már a popsiját simogattam mikor a számba nyögött, akkor toltam el magamtól.
- Bocsi Vivi, de ne folytassuk mert tényleg elfogók késni, és még valamit szeretnék kérni. Menj át anyáékhoz és mond el mi történt, és hogy ne aggódjanak, mert nálam jó helyen vagy.
- Szeretném ha te is ott lennél velem.
- Jól van akkor hogy csináljunk? Kb. dél, egy körül végzek eljöjjek érted vagy eljössz elém az iróda házhoz?
- Majd én eléd megyek, ne kocsikázz annyit és onnan megyünk majd együtt. Majd főzök valami finomat estére és ma meg ünnepeljük az új életünk kezdetét.
- Szuper ötlet, mielőtt végzek szólok hogy oda érjél időben, de mostmár tényleg indulók. Szia nővérkém és nagyon vigyázz magadra és ha valami gond van nyugodtan hívj fel.- megcsókoltam és ő is elköszönt.

Nagyon gyorsan telt a munkaidő, szerencsére gyorsan is végeztünk a feladatokkal, így hamar hétvégét csináltunk a munkatársaimmal, szóltam Vivinek hogy fél óra múlva végzek, indulhat. Mikor megyünk ki az épületből nővérkém már ott állt és várt rám, nagyon csínosan nézett ki. A munkatársaimnak is feltűnt, amit nem is hagytak szó nélkül.
- Oda nézz Geri micsoda bombázó csaj, kurva jól néz ki.
Még a csajok sem hagyták szó nélkül.
- Nézzétek milyen szép nő vár ott valakit.
De aztán mindenki kiakadt mikor Vivi a nyakamba ugrott amikor meglátott, nem is hagyták ki hogy ne szóljanak be.
- Hé Geri, nem felejtettél el szólni valami fontos dologról?
- Semmiről amiről tudnotok kéne. Na szevasztok.
Mivel Vivi taxival jött így elindultunk az én kocsim felé, kézenfogva, de a srácok ezt sem hagyták szó nélkül, és igencsak hangosan fütyültek utánunk. Beültünk az autóba és a nővérkém hirtelen áthajolt és megcsókolt. Kicsit meglepődtem hogy nyílvános helyen ilyet tett.
- Nagyon hiányoztál már és nem bírtam tovább, érezni akartalak.
- Mivan ha valaki meglátott bennünket? Hétfőn így is magyarázkodhatok majd.
- És mit mondasz ki vagyok?
- Legszívesebben azt mondanám hogy a barátnőm, de ha kiderül hogy a testvérem vagy végem van. Így hát az igazat mondom, de mielőtt a haverok rád indulnának azt is mondom hogy foglalt vagy.
- Köszi öcsi, nagyon jó vagy hozzám és nagyon jó érzés hogy hozzád tartozhatók még ha nem is hivatalosan.
Elindultunk anyáékhoz, közben amikor lehetett mindig fogta a kezem, és beszélgettünk hogy mi mindent vásárólt. Sokáig beszélgettünk anyáéknál, már ránk sötétedett, mikor elindultunk hazafelé.

Hazaérve nővérkém kérte hogy várjak az ajtó előtt mert van egy meglepetése. Pár perc múlva nyílik az ajtó és Vivi egy nagyon dögös és szexi szürke színű miniszoknyás ruhában invitált be. A konyha asztal szépen megterítve, gyertya fénye világította be a nappalit.
- Meglepetés!! - kiállított fel.
- Hát meglepődtem az biztos, föleg azon hogy milyen dögösen nézel ki és ez az asztal milyen csodásan van megterítve?
- Mondtam hogy ma ünnepelűnk, bontsd fel a pezsgőt, töltsél, ülj le és már hozom is a kaját. Ittunk egy pohár pezsgőt és nekiálltunk vacsorazni, nagyon finom vacsorát készített a nőverkém.
- Hát nagyon finom volt a kaja, jól főzöl.
- Tényleg ízlett a vacsora?
- Komolyan mondom hogy nagyon finom, ízletes kaját főztél.
- Ennek nagyon örülök, azt hittem hogy nem fog ízleni. Majd én le szedem az asztalt te csak ülj nyugodtan.
Vivi nagyon gyorsan el pakolt az asztalról, aztán oda állt elém.
- Segítenél, olyan szűk ez a szoknya így nem tudok az öledbe ülni.
- Hát persze, nagyon szívesen.
Nagyon lassan, a bokájatól húztam végig az ujjaimat éppen érintve a bőrét, közben mélyen egymás szemébe néztünk, a szoknya széléhez érve a combját simogatva, bedúgtam a kezem a szoknya alá és a popsiját kezdtem simogatni, Vivi halkan fel sóhajtott és becsukott szemmel élvezte érintésemet és közben a fejemet simogatta. A popsijaról a combját kezdtem hátulról érinteni haladva minnél beljebb, már éreztem a puncija forróságát, aztán a szoknya szélét megfogva lassan tolni kezdtem a dereka felé és mikor felcsúszott egy nagyon keveset takaró fekete csipkés tanga tárult elém.
- Szép darab, apró de annál szebb.
- Tetszik? A mai alkalomra vettem.
- Imádom a szexi és dögös fehérneműket, nagyon felkorbácsolják a tűzet bennem, főleg az ilyen darabok, mert ez akkor takarna csak kevesebbet ha nem is volna rajtad. És mi lesz a desszert nővérkém, mert én nagyon édesszájú vagyok. - közben pedig befészkelte magát az ölembe.
- Tudok neked ajánlani egy szopatható és baszható szájat, két nagy kemény cickót ami kézzel, szájjal és farokkal is izgatható, aztán van itt még egy forró, nedves kiéhezett punci ami már nagyon várja a behatólot, és van itt egy felfedezésre váró popsi is.
- Elég nagy a választék, mit ajánlasz?
- Hát én azt mondom hogy menjünk el zuhanyozni, és már ott megkóstolhatod bármelyik felajánlott desszertet.
- Bármelyiket? Biztos?
- Bármelyiket öcsi, mindenem a tiéd, bízom benned és tudom hogy ismét csodálatos éjszakát fogunk együtt eltölteni, és sok élvezetet okozunk egymásnak, és lesz még meglepetésem számodra.
- Alig várom már, de már itt is kóstolnák valamit az étlapról.
- A számat és két cicit tudok rögtön felszolgálni.
- Kezdésnek jó lesz. - és megcsókoltam.
Benyúltam a felső alá és úgy simogattam a melleit, de Vivi sem tétlenkedett, mert a nyakkendöm levétele után az ingemet kezdte kigombolni. Lehúztam a felsőt Viviről és a tangához passzoló fekete csipkés melltartó fogta össze azokat a nagy cickóit, puszilgatni kezdtem a bőrét ami kilátszott a melltartóból, közben nővérkém már a nadrágomat kezdte kigombolni hogy az inget levegye rólam, amit gyorsan végre is hajtott. Csókolni kezdett és haladt a nyakamon lefelé a mellkasomon egészen a mellbimbómig amit lágyan kezdett nyalni, én a melltartóját kipacsolva szabadítottam ki a melleit és a hátát kezdtem simogatni. Szaporán vettük a levegőt mindketten, Vivi felegyenesedík és újra megcsókolt de csak rövid ideig, aztán megfogta az egyik mellét és a már keményen és hegyesen álló bimbójat az én mellbimbomhóz kezdte dörzsölni, ami szintén már hegyesedett. Nagyon jó érzés volt, még sosem csináltak nekem ilyet, de jó volt, aztán megfogta a másik mellét is és ugyanúgy kezdte össze dörzsölni a melleinket. Nővérkém is nagyon élvezte mert egyre  hangosabban kezdett nyöszörögni. A farkam már majdnem felrobbant és nagyon kényelmetlen volt a helyzete a nadrágban így hát lenyúltam és kiszabadítottam, ami így már kellemes érzés volt. Ezt meglátta Vivi is.
- Úgy látom már nagyon szűk lehetett a nadrág, de így már jobb lesz neki.
- Hát már szórós volt nagyon, de így most már jobb.
Aztán Vivi keze lecsúszott a golyóim alá és masszírozni kezdte öket, én meg a fenekét kezdtem simogatni egyre beljebb haladva míg  meg nem érintettem  a nedves punciját, felnyögött mikor hozzáértem.
- Húzd félre a bugyim akarom a faszodat.
Megfogtam azt a vékony pántot és félre húztam a puncijáról, amint ezt megérezte megemelte a csípőjét a farkam odarakta és beleült.
- Aaaaahhhhh, istenem de hiányzott már , erre vártam már reggel óta, hogy újra magamban érezhessem a faszodat.
- Csodás a forró és nedves pinád, nagyon imádom ahogy körül öleli a farkam.
-  Én is imádom a faszodat magamban érezni, úgyhogy elfogadom a száz év lakhatást persze csak akkor ha minden nap legalább egyszer alaposan meg baszol.
- Megegyeztünk nővérkém, akkor most menjünk zuhanyozni és ma éjjel minden lyukadat nagyon meg dugók.
Vivi leszállt a faszomról, kézenfogva indultunk a fürdőszoba felé. Mire oda értünk  lekerült rólunk minden ruha, beálltunk a zuhany alá és miközben folyt a langyos víz ránk, mi egymás testét simogattuk és érzékien csókolóztunk. Aztán Vivi tusfürdőt nyomott a kezébe és elkezdte a testemet mosni, mindenhol alaposan megmosott, a farkamnál persze hosszabb ideig időzőtt ami majdnem végzetes lett, de mielőtt elmentem volna abbahagyta, nagyon felhúzott.
- Most te jössz. - kért meg.
Én is fogtam a tusfürdőt de én nem a kezembe hanem a melleire nyomtam. Meg mostam én is a testét persze a pinájánál hosszabb ideig időztem, majd megfordult és a hátát is lemostam, ott a popsija között töltöttem sokkat, az újjammal izgattam azt a szűz lyukat amit remélve hogy nemsokára birtokba is vehetek. Nagyon élvezte nővérkém az újjamat mert éreztem hogy tolja rá a fenekét, mivel a tusfürdőtöl jó csúszós volt a környezet gondoltam akkor elkezdem tágítani azt a felfedezésre váró lyukat. Mikor Vivi megérezte az újjam felnyögött.
- Aaaaahhhhh, öcsi, tágitsd ki, akarom a faszodat, itt és most akarom hogy megbaszd a seggem.
- Biztos ezt szeretnéd, hogy itt basszam meg a segged.
- Igen, igen most  akarom most biztos könnyen becsúszik ha nem rakjál még tusfürdőt. Most bejáratod és a hálóban könnyebb lesz majd, de arra is készültem.
Akkor még nem tudtam hogy mire is gondolt, de mögé gugoltam és tágítani kezdtem. Viszonylag könnyen becsúszott az újjam, dugtam egy kicsit majd jött a második újjam is ami szintén könnyen becsúszott, így már két újjal dugtam a nővérem fenekét, nyomtam rá egy kis tusfürdőt ami még könnyebb mozgást tett lehetővé. Gondoltam hogy a harmadik újjam is mellé rakom a már könnyen mozgó kettő mellé de Vivi ezt másképp gondolta.
- Rakd be a faszodat, akarom most rögtön, basszál szét, baszd meg a seggem azzal a nagy faszoddal.
Nagyon be volt indulva a nővérkém, szinte már baszta magát az ujjaimon, de hát egy nőnek sem lehet ellentmondani így hát kihúztam az újjaim, falálltam és odaraktam a farkam, de elötte nyomtam még tusfürdőt a bejárathoz hogy véletlenül se okozzak fájdalmat a szeretet nőnek.
Milliméterröl milliméterre haladtam befelé abba a nagyon forró barlangba, mikor már a fele benne volt megálltam hogy hozzá táguljon a feneke. Felém fordítottam a fejét és megcsókoltam.
- Nem fáj nővérkém? Szóljál ha kellemetlen, mert akkor hadjuk abban.
- Abba ne hajd, csodás érzés, azt hittem hogy nem fog tetszeni de ott is isteni érzés a faszodat érezni, biztosan nagyon fogom élvezni ahogy baszod majd, úgyhogy az egészet érezni akarom az utolsó centit is magamban akarom. Rakd be és basszad meg nagyon a seggem élvezni akarok, sokat és nagyot. Érezni akarom azt a lüktető faszodat.
- De azt nem tudom garantálni hogy nagyon hosszú menet lesz mert igencsak szűk vagy és ez nekem is nagy élvezetet okoz.
- Nem baj öcsi, ne fogd vissza magad, élvezd tele a seggem érezni akarom ott is ahogy árad belőled a geci. Utánna majd én életet lehelek abban a csodálatos faszodba hogy még megtudjalak lovagolni.
Lassan, gyengéden dugni kezdtem nővérkém csodás fenekét minden egyes lökéssel mélyebbre hatoltam mire teljes hosszában eltünt a farkam, újból megálltam, magamhoz húztam, ő a jobb kezével átölelte a nyakam, én mindkét kezemmel a melleit fogtam és mozogni kezdtem benne.
- Aaaaahhhhh, isteni faszod van öcsi, uuuuhhhh, basszál jó mélyen érezni akarom a farkad. Avasd fel rendesen a seggem.
Gyorsítottam a tempón, szerencsére a tusfürdőtöl könnyen csúszott, így jó mélyen járattam a farkam, az egyik kezemmel a csiklóját kezdtem erőteljesen dörzsölni  amitől szinte saját magát nyársalta fel, így nekem mozogni sem kellett és attól sem tartottam hogy fájdalmat okoz neki a nagy farkam, de gyorsan meg is lett az eredménye, hiszen nagyon hamar elélvezett a kettős érzéstől. Nagyon hangosan nyögött és óriásit síkítva élvezett el a drága nővérem.
- Öcsi ez nagyon fantasztikus érzés volt, nem gondoltam volna hogy a seggemtől is ilyen orgazmusom lesz. Szeretném ha a következő orgazmust egyszerre élnénk át úgyhogy most basszál meg rendesen ne kíméld a seggem járasd be rendesen.
- Biztos ezt szeretnéd, hogy alaposan megbasszalak és tele lőjelek sok gecivel.
- Igen azt szeretném, nagyon basszál meg.
Megcsókoltam és előre nyomtam, neki támaszkodott a zuhanyzó falának és bepúcsitott, én megfogtam a derekát és baszni kezdtem nem kímélve a seggét, Vivi hátra nézett a szemembe és boldogan mosolygott.
- Ez az öcsi, basszál jó mélyen akarom érezni a faszodat kúrjad a seggem, aaaaahhhhh, ez nagyon jó, aaaaahhhhh, még basszál keményen nagyon élvezem a faszodat.
Én basztam ahogy bírtam, csattogott a bőrünk mikor összeért, nagyon gyorsan jártam a nővérkém seggébe és éreztem hogy nem bírom majd sokáig ezt a tempót élvezés nélkül, de ezt Vivi is megérezte.
- Gyere öcsike élvezz velem, aaaaahhhhh, nagyon jó a faszod, spriccelj tele sok finom gecivel, uuuuhhhh, öcsiiiiiiii, mindjárt, mindjárt jövök, öcsiiiiii.- és ismét hatalmas síkittással tört rá az orgazmus, és ezzel engem is magával rántott.
Nagy üvöltéssel én is vele együtt élveztem és közben lőttem tele azt a fantasztikus seggét a bennem lévő gecivel. Hatalmas élvezet volt Vivi seggének szűzességét  elvenni. Mikor mindketten lenyugodtunk kivettem a farkam abból a csodás fenékből, amiből rögtön folyni kezdett az előbb belepumpált anyag. Vivi is boldogan ölelt át és csókolt meg.
- Hát őszinte meg mondom nővérkém hogy nem gondoltam volna azt hogy első alkalommal így bírni fogod a popsiszexet, és föleg azt nem hogy ennyire élvezni is fogod, hogy még orgazmusod is lesz tőle.
- Hát erre én sem mertem volna fogadni, de ezt az érzést csakis neked köszönhetem, mert olyan gyengéd, és óvatos voltál velem. De mikor éreztem hogy mostmár nem lehet baj akkor szabad utat engedtem és nem bántam meg, óriásit élveztem, de most már tudjuk hogy az elején óvatosan kezdünk aztán utána vadulhatunk. Nagyon sokat kell a popsimat edzened azzal a csodás faszoddal és akkor idővel már nem kell majd óvatoskodni és talán még nagyobb élvezetben lesz részünk. Talán a vibrátor dolgot is megondolhatnánk hogy dupla élvezetet okozzunk egymásnak. De most már tényleg zuhanyozzunk le rendesen aztán én megtörlöm a hajam mert nem akarok csurom vízesen az ágyba menni, te pedig addig várj meg az ágyban és ott majd fojtatjuk amit itt elkezdtünk, de ma még a popsimat is meg kell dugnod legalább még egyszer.
- Jól van nővérkém, de aztán holnap nehogy baj legyen, hogy első alkalommal szétdugjuk a feneked és majd rá sem tudsz majd ülni.
- Remélem nem így lesz, de azért én megkockáztatom.
- Ahogy gondolod.
Aztán gyorsan lefürödtünk, én bementem a hálóba és vártam Vivit.


A szobát szintén gyertyák fénye világította be, romantikus hangulatot teremtenek a villódzó fények, az éjjeli szekrényen a gyertyák mellett, egy tubus sikosítot láttam, és így már értettem hogy mire gondolt Vivi, mikor azt mondta, hogy készült az estére. Vártam már hogy mikor jön, mert nagyon érezni akartam növérkém testét, száját, és persze mostmár a két baszható lyukat. Pár perc és jött is Vivi, ismét egy dögös szexi fehérnemű volt rajta, ami tűz piros volt a tanga ismét alig takarta a csodás pináját és a melltartó is szinte csak formalitásnak volt rajta mert szinte az egész melle kilátszott, csak alulról tartotta valami csipke amit pántok fogtak össze, irtó dögös látvány volt, már éreztem hogy a látványtól éledezni kezdett a farkam.
- Hogy tetszik a szoba, elég erotikus a hangulat?
- Nagyon jól meg csináltad, túlfűtött a hangulat, föleg most hogy megláttalak, nagyon dögös és izgató látvány vagy.
- Ez volt a célom, és ezek a darabok nem is lesznek útban.
Lassú szexi  és erotikus táncba kezdett az ágy végében, mindenhol simogatta magát, a melleit is gyúrni kezdte aztán szépen lassan haladt a puncija felé, amit először a bugyin keresztül izgatott, ennek a látványnak én sem tudtam ellenállni és lassan verni kezdtem a farkam, ez tetszett a nővérkémnek is mert nagyon mosolygott és figyelte ténykedésem. Aztán megfordult és a fenekét kezdte simogatni, miközben hátra fordított fejel figyelte ahogy az egyre keményebb faszomat verem, hogy még fokozza az izgalmat terpeszbe állt és előre hajolt, két kézzel széthúzta a pináját és a popsiját, és a csípőjét riszálta. Nagyon beindított a látvány már akkor lerohantam volna, de tudtam hogy a türelem kifizetődő lesz. Aztán dobott még egy lapáttal a tűzre mert nekiállt ujjazni magát rögtön két újjal, és jó mélyen nyomta magába, nagyon izgató volt a látvány, lassítottam is a farkam verésén nehogy idő előtt elszálljak. Vivi abba hagyta az erotikus műsort és most négykézláb mászott fel az ágyba és a nagyon vadító zöld szemekben olyan erotikus kisugárzást láttam amit még soha. Mikor a farkamhoz ért közelről nézte aztán nyálat csurgatott rá, ami nagyon jó érzés volt, aztán a nyelve hegyével izgatni kezdte a makkom hegyét mikor ezt megéreztem felnyögtem, és ez még nagyobb tettre késztette mert hirtelen tövig nyelte a farkam, hatalmasat nyögtem. Elengedtem a farkam és Vivi rögtön vad szopásba kezdett, ilyen vadúl még sosem szopott, és amilyen hirtelen elkezdte olyan hirtelen abba is hagyta, és folytatta útját a fejem felé, a nyelve hegyével végig nyalta a testem egészen a számig. Amilyen vadul szopott olyan vadul is csókolt és ez engem is felizgatott, nagyon. Megfogtam a fenekét és erősen megmarkoltam, a számba nyögött, a kezét éreztem a farkamon, kicsit verte de aztán megemelte a csípőjét és rögtön tövig  felnyársalta magát, iszonyat lucskos volt a pinája és nagyon forró. Átvéve a vadságát gyorsan baszni kezdtem, rettentően élveztem hogy ilyen vadúl kefélhetem azt a csodálatos nőt, elvált a szánk egymástól, belenéztem abba a zöld szemekbe és láttam hogy élvezi a vadságot.
- Basszál öcsi, basszál keményen, nagyon élvezem hogy ilyen vadúl kefélsz, aaaaahhhhh, még, basszááááál.
Nagyon hangos volt, és nagyon élvezte ahogy vadul basztam, aztán Vivi fel ült és a csípőjét mozgatva izgatta pináját a benne meredező faszommal, olyan csípő mozgást mutatott be hogy még egy hastáncos is megirigyelné. Pár perc múlva abbahagyta, a farkam felé gugolt és úgy lovagolta, teljes hosszában, nagy terpeszbe, fantasztikus látvány volt ahogy a faszom eltűnik abba a forró és lucskos pinába. A következő póz pedig, hogy hátradőlve a térdemre támaszkodva ugrál a faszomon, teljesen kitárulkozva. A pinalé patakként folyik a farkamon,  végig a golyoimon le a lepedőre, a csiklója óriásira duzzadva a kisajkai szintén amik körül ölelik a farkam, és Vivi egyre közelebb kerül a csúcshoz, így hát gyorsabbá teszem az utat számára a csiklojának  izgatásával. Mikor megérezte kezem testének legérzékenyebb pontján még vadabbúl nyársalta magát újra és újra a faszomra, fantasztikus látvány volt és az orgazmusát látni is óriási volt. Még szerencse hogy jól hangszigetelt a ház mert különben ennek az orgazmusnak a hangjait még a szomszédok is hallották volna. Vissza térdelt, de nem szállt le a farkamról, én is fel ültem és szorosan öleltük egymást, nagyon gyorsan vette a levegőt és csak lihegett a vállamra borúlva. Mikor lenyugodott a légzése, a szemembe nézett és gyengéden megcsókolt.
- Egyre nagyobb orgazmusaim vannak, és ez csodálatos érzés.
- Pedig még csak másfél napja szeretkezünk, mi lesz velünk majd hónapok múlva mikor teljesen összeszokunk. Majd hétfőtől lesznek itt próblémák.
- Milyen próblémák, öcsi?
- Az hogy nem tudok betelni veled, állandóan érezni akarom a tested, az érintésed, a szádat. Túl hosszú lesz a nap reggeltől estig nélküled, és a nap folyamán felgyülemlett vágyat hogy fogom kibírni estig, kénytelen leszek elkapni valamelyik kolléganőmet.
- Ugye azt nem fogod megtenni?
- Csak nem vagy féltékeny? Nem szeretem ha valaki féltékeny.27
- Ááááá, én, nem, de azért csak én akarom ezt a faszt és a benne lévő összes gecit, én akarom kiszedni belőled.
- Szóval mégiscsak féltékeny vagy, de ne izgúlj nem dugók meg senkit, a tudtod nélkül.
- Hogyhogy a tudtom nélkül? Mi nálad a megcsalás?
- Ami a hátam mögött zajlik, az már megcsalás. Én nem vagyok féltékeny típus, ha bízom a páromban akkor nincs miért féltékenynek lenni, és azt sem szeretem ha látók egy jó nőt , megnézem és azt szóvá teszik. Én sem tiltanám meg hogy te meg nézz egy jó pasit és imponáló ha egy nő elismeri egy másik nő szépségét. Elméletben én is le vetköztetem a csajt és néha még tovább is gondolom a történetet, elméletben. Ha én ezt megcsinálom a páromnak miért tiltanám?
- Hát ez jó hozzá állás. De ha valaki bejelenti hogy most ezzel meg ezzel lefekszik az már nem megcsalás?
- Nem így gondoltam. Pár éve volt egy barátnőm, jól megvoltunk, a szex is nagyon jó volt és elég sokmindent kipróbáltunk. Egy buliban lefeküdt egy másik sráccal, amit én végignéztem és be is szálltam, nem éreztem hogy megcsalnának, inkább plusz izgalmat jelentett hogy láttam ahogyan dugják a nőmet. Utánna viszonylag rendszeres lett az ilyesfajta együtt lét, volt pár cserés szex volt hogy két lánnyal. Tehát ez nálam nem számít megcsalásnak, csak a szexuális élet változatosságát jelenti.
- Hű öcsi, ezzel most nagyon megleptél. Nem gondoltam volna hogy ennyire nyitott gondolkodású vagy ilyen téren. Szóval akkor tetszene ha látnál egy másik pasival kefélni, és be is szállnál?
- Igen tetszene, be is szállnék, persze csak ha szeretnéd, és nagyon élvezném is, és ha egy nővel szexelnél azt is.
- Hát ami azt illeti azt már régóta szerettem volna kipróbálni hogy milyen érzés egy másik lánnyal, milyen puncit nyalni és milyen érzés ha egy nő nyalja az én puncim. Sok ilyen pornót néztem és azokra hatalmasat tudtam masztizni.
- Tele vagy meglepetésekkel. Te szoktál pornót nézni?
- Imádok pornót nézni, és szeretem ha közben kefélnek, de ezt a meglepetést későbbre tartogattam, de most már mindegy.
- Pedig a nők undorodnak a pornótól, mert szerintük csak tárgyként kezelik öket benne.
- Igen vannak olyan filmek, de azért találni jó filmeket is.
- Hát úgy érzem hogy a kettőnk szexuális élete nem lesz unalmas.
- Abban biztos lehetsz öcsike. De most hogy újabb titkok derültek ki, talán folytathatnánk ahol abbahagytuk.
- És hol hagytuk abba, nővérkém?
- Hát éppen úgy megbasztál hogy hatalmas orgazmust éltem át, tehát akkor kezdjük onnan hogy megint meg baszod azt az éhes pinát ahol éppen lüktet a faszod, de a seggem is baszhatód ha azt szeretnéd.
- Menjünk csak szépen sorba, elöbb a pinád aztán a feneked, vagy talán fordítva vagy éppen felváltva. Nem is tudom hogy csináljam. Csak azt tudom hogy most feküdj a hátadra és szét a lábakat.
Át fordultunk, a farkam kicsúszott abból a csodás pinából, de a következő pillanatban már jól látható volt a szinte spárgában széttárt lábak között.
- Gyere nyaljál szét, érezni akarom a nyelved, nyaljál be jó mélyen, és nyald a fenekem is, ott is érezni akarom a nyelved.
Mint a jó diák, szót fogadtam, és nyalni kezdtem mindenhol ahol csak értem, szoptam a csiklóját és a nyelvemmel dugtam a pináját és a popsiját is, nagyon élvezte az én drága nővérkém. De ezután megfogtam mindkét kezét, a feje fölé nyomtam az ágyra, fölé hajoltam, a faszom pedig szépen lassan bedúgtam abba nagyon lucskos pinába, Vivi pedig rákulcsolta a derekamra a lábait. Lassan kezdtem mozogni, és közben gyengéden csókolóztunk, a szám szinte alig érte a száját, a nyelvemmel nyaltam az ajkait,a nyakát, és az állát. Vivi teljesen magán kívül volt, húztam még az idegeit, tudtam ha szabadjára engedem a vágyait vadabb lesz mint eddig bármikor.
- Aaaaahhhhh öcsi, mindjárt felrobbanók, ne csináld ezt velem, aaaaahhhhh.
De én tovább feszítettem a húrt, már szinte pattanni akart, mikor elengedtem a kezét a lábait levettem a derekamról, feltérdeltem, a lábait összefogtam és vadul baszni kezdtem, nagyon jó volt érezni azt a szűk pináját, cuppogott rendesen ahogy járattam benne a faszom. Gondoltam hogy most valami olyan póz kell ahogy még nem dugtunk, így el fordítottam jobbra a lábait, szórósan mögé feküdtem és úgy dugtam tovább, nővérkém még jobban felhúzta a lábait hogy még mélyebbre tudjam dugni a farkam. Jobb kezével markolta a fenekem és húzta maga felé hátha így még több jut neki, én is megmarkoltam a mellét és masszírozni kezdtem, a fejét felém fordította és smárolni kezdtünk. Nagyon szűknek éreztem Vivit és tudtam ha gyorsan nem változtatok akkor hamarosan vége lesz a ma éjszakai szexnek, így hát megfogtam a lábát és átraktam a derekamon így feltárva izzó pináját, és megszüntetve a szűk helyzetet. Megfogtam a kezét, benyálaztam két ujját és az ő ujjaival, de az én irányitásommal kezdtem a csiklóját izgatni, a csípője vad táncot járt szinte ugrált a faszomon.
- Öcsiiiiiiiii, istenem, öcsiiiiiiiii, ez nagyon jó, aaaaahhhhh, mindjárt... aaaaaaahhhhhhh, öcsiiiiiiiii. - és hatalmas síkittással újabb orgazmus robogott át nővérkém testén.
Nem nagyon hagytam lenyugodni mert még ennél is nagyobb örömet akartam okozni neki. Kihúztam a farkam, felkeltem és az ágy mellé álltam.
- Gyere nővérkém, most a szád következik.
Velem szemben, kutya pózba helyezkedett és rögtön tövig nyelte a faszomat, pedig még jócskán lihegett, az égnek meredező formás kerek popsija nagyon hívogató volt, így oda nyúlva azt a nemrég felavatott lyukat kezdtem simogatni, eszembe jutott az éjjeliszekrényen lévő síkosító, megfogtam a tubust és nyomtam egy adagot abba a kis völgyben található bejárathoz, és elkezdtem bele dolgozni, hogyha eljön az idő könnyen csússzon a farkam. Közben Vivi nagyon dolgozót a faszomon, még szerencse hogy a kezein támaszkodott és csak a száját használta, mert lehet hogy már rég kivégzett volna. Egyre tágabb lett az a hátsó bejárat de én csak nyomtam bele a síkosítot mert nagyon meg akartam baszni, nővérkém is egyre szaporábban vette már a levegőt, így meg kiméltem és kivettem a szájából a farkam. Felhúztam magamhoz szorosan megöleltem és megcsókoltam, de közben az újjaim dolgoztak a fenekén.
- Kész vagy a nagy hajrára, nővérkém?
- Alig várom már, ne kíméld egyik lyukamat se, érezni akarom azt a nagy faszodat ahogy szétbaszol, de a seggemmel is meg akarlak lovagolni.
- Akkor fordulj meg és hátulról kezdjük aztán ahogy szeretnéd úgy fejezzük be.
- Örömmel öcsike. - és már tartotta is oda azt a két csodálatos barlangot.
Azt sem tudtam melyik lyukat kezdjem dugni, most jó lett volna ha tényleg két farkam lenne mert akkor egyszerre tudtam volna kényeztetni mindkettőt, de kezdtem a pinával és azt kezdtem veszettül baszni, az újjaim pedig a fenekében járattam. Nyomtam még síkosítot minnél több legyen, már folyt le a pinájára is, mikor a tubust vissza raktam az éjjeliszekrényre megláttam a mellette lévő gyertyát és azonnal beugrott egy ötlet hogyan is tudok dupla élvezetet nyújtani az én szeretett nővérkémnek. A gyertya nem volt vastag, olyan három négy centi lehetett de vagy húsz centi hosszú volt, felvettem, elfújtam, majd odaraktam a fenekéhez és szépen lassan tolni kezdtem abba a kitágított és csúszóssá tett lyukba. Ezt Vivi is megérezte, hátra fordult és nézte mit csinálok.
- Mire készülsz öcsi, csak nem a gyertyával is meg akarsz baszni, hogy neked micsoda ötleteid vannak, de csináld csak nyugodtan.
- Ha nem tetszene akkor szólj nyugodtan, nem akarok semmi olyat csinálni ami neked nem tetszik.
- Folytasd csak, meglátjuk mi lesz belőle.
Toltam beljebb a gyertyát, már csak öt centi volt vissza mikor megálltam és elkezdtem vissza húzni, mivel Vivi nem szólt így mindkét lyukat elkezdtem dugni, szuper érzés volt, és a nővérkém is nagyon élvezte. Hirtelen hátra nyúlt, megmarkolta a gyertyát és baszni kezdte magát, én a fenekébe markoltam és úgy basztam. A kettős érzés hamar meghozta az eredményt, mert Vivi ismét hatalmas orgazmust élt át, hason fekve lihegett, a gyertya még a popsijában, lassan kivettem, síkosítot nyomtam a farkamra.
- És most én jövök, a gyertya helyett.
- Gyere öcsi, baszd meg a fenekem, igaz alig élek már de érezni akarom a farkad.
Lassan toltam be, de a síkosítónak és a gyertyának köszönhetően nagyon könnyen bement a farkam. Először lassan aztán egyre gyorsabb ütemben kezdtem baszni, nővérkém csak nyögdécselt és sikongatott, a lepedőt markolta és nagyon élvezte ahogy baszom a seggét. Mivel az elöbbi orgazmus után nem hagytam teljesen lenyugodni nagyon hamar jött is a következő élvezet hullám.
- Öcsi, élvezek megint élvezek a faszodtól, uuuuhhhh, milyen jó mélyen érzem a faszod, basszál, aaaaahhhhh, öcsiiii. - és újra leterítette az orgazmus hulláma.
Kiszálltam belőle, az ágy támlának dőltem és vártam az utolsó nekifutást, mert éreztem hogy Vivi következő orgazmusa engem is magával visz a mennyországba. Úgy gondoltam hogy majd szembe ül majd a faszomra, de háttal tolatott rá, megmarkolta, oda helyezte a fenekéhez és tövig beleült. Előre hajolt, nagyon szűk lett a segge, hátranézet a szemembe és közben a csípője megkezdte a vágtát.
- Csak a látvány kedvéért lovagollak így. Ugye tetszik?
Hát a látvány nem semmi volt az biztos, markoltam a fenekét, ő meg csak vágtázótt, de éreztem hogy én is vágtázók a cél felé. Pár perc múlva szóltam Vivinek.
- Gyere nővérkém, dőlj ide hozzám.
Vivi a mellkasomra dőlt, a lába terpeszben, és így folytatta a lovaglást, a melleit simogattam, igencsak hangosak voltunk már mindketten, éreztük hogy nemsokára itt a vég, Vivi még jobban kezdett sikongatni, feje a vállamon, teste egyre jobban megfeszűlve élvezi az orgazmus közeledtét. De én még fokozni akartam nővérkém mindent elsöprő orgazmusán, így három ujjam bedúgtam a kitágult pinájaba és a g pontját kezdtem ingerelni. Hát ami ezután következett az még engem is meglepett, mert olyan lovaglásba kezdett, hogy nem is értem hogy tudja ilyen gyorsan mozgatni a csípőjét.
- Öcsiiiiiiii, istenem, aaaaahhhhh, teljesen kikészítesz, aaaaahhhhh, nagyon jó, basszad a pinám, méééééég, uuuuhhhh. Élvezek öcsiiiiiii, aaaaahhhhh, élvezeeeeeeek.
Vele együtt én is átéltem az orgazmus mindent elsöprő érzését, úgy ordítottam mint egy oroszlán, és úgy pumpáltam az isteni kerek seggébe a gecit, azt hittem hogy sosem fogy ki belőlem, szerintem még nem jött ki belőlem annyi mint akkor. De nővérem is pumpálta a puncilét magából, úgy spriccelt a puncija mint egy szökőkút, de ő is nagyon meglepődött.
- Öcsi, nézd mit műveltél velem, aaaaahhhhh, spriccel a pinám, aaaaahhhhh, öcsi, ez kurva jó, nem is tudtam hogy én ilyenre is képes vagyok.
- Hát nővérkém ezt az érzést kellene minden nap átélnünk, mert ez fenomenális volt.
- Hát ez tényleg az volt, olyan dolgokat és érzéseket hozol elő belőlem amikre eddig nem voltam képes.
Mindketten lassan lenyugodtunk, a farkam is kicsúszott abból az csodás fenekéből, és a belepumpált nagymennyiségű geci szabad utat kapott, végig a farkamon a golyóimon át a lepedőre, és oda nézve látni lehetett Vivi spriccelésének nyomait is.
- Gyere nővérkém, zuhanyozzunk le még egyszer, aztán tegyük rendbe az ágyat és aludjunk mert minden erőmet kiszívtad. Nem is tudom ha minden nap ilyen szeretkezéseink lesznek mi lesz velem.
- Veled mi lesz? Hiszen teljesen szétbasztad a pinám és a fenekemet is, és ráadásul dupla érzés volt a gyertyától, ami meg kell valjam iszonyat jó érzés volt.
- Gondoltam ha nem tetszik akkor úgyis szólsz, de ahogy láttam nagy élvezettel dugtad magad a gyertyával.
- Jó érzés volt téged a pinámban a gyertyát meg a seggemben érezni, az a feszítő érzés nagyon jó volt. De gyerünk zuhanyozni mert hulla vagyok.
Természetesen a zuhany alatt a tisztálkodás mellett volt levezető simogatás és csókolózás is, aztán tiszta ágyneműt húztunk az ágyra és összebújva, kielégülten, és örömteli kimerültséggel egymás karjaiban aludtunk el. Reggel Vivi lágy csókokal ébresztett, mikor látta hogy ébren vagyok akkor rám feküdt.
- Jó reggelt öcsi. Hogy aludtál? Kipihented magad az éjszakai maraton után?
- Szia nővérkém. Köszi jól aludtam, mióta te itt vagy mellettem azóta jobban alszom. De úgy látom te kipihented magad és hogy van a puncid meg a popsid?
- Hát a popsim kicsit érzékeny, de akár meg is dughatod ha akarod, nem ellenezném. A puncimnak semmi baja az bírja a kiképzést de remélem nemsokára a popsim is így fogja bírni. Arra gondoltam hogy ma délelőtt menjünk el vásárolni.
- Jól van menjünk. Mit felejtettél el. Hová menjünk?
- Egy szex boltba.
- Komolyan együtt, egy szex boltba? Mivan ha valaki meglátott minket.
- Akkor menjünk el egy másik városba ahol van szex bolt. Vibrátorokat  szeretnék venni.
- Mivan nővérkém, ennyire tetszett a gyertya? Felölem mehetünk, de csak is a reggeli szex után.

Folyt. köv.


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (35)        Nem tetszik (18)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2022-04-21 11:25:41
Polgár
A kirándulás lett volna a folytatás de annyira bele éled magad a faszveresbe hogy elfelejtem mit kell írnod.Te egy picsat még nem éreztél a faszadon és ábrándozol , képzelődsz . Sajnos beteg vagy és kezelhetetlen.

2022-04-30 05:45:22
szkeptikus
Tisztelt Polgár Felhasználó! Hozzászólásod utolsó mondata indokolatlan. Ha nem tetszett a történet, keress másikat, vagy írjál te magad.


Ezt a szex történetet 8197 X olvasták el.