Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.
Réka és Kitty (3. rész) - Réka szüzessége

Beküldő:valalki a nagyvilagbol

Folytatás:

Amikor visszaértünk a szállásra, már sötétedett. A vacsora, és egy rövid focizás után az ofő aludni küldött minket.

A megbeszéltek szerint, miután az ofő bevonult a szobájába, mi kimentünk a tűzrakóhelyhez, ahol körbe tudtunk ülni, és elég messze volt az ofő szobájától, hogy meghalljon minket. Felelsz, vagy mersz -eztünk, zenét hallgattunk, végül fél 2 körül mindenki visszament a szobájába. Én, és Réka maradtunk ott utóljára.
-Fél óra múlva itt tali? -kérdeztem
-Ok, itt leszek!
Mindketten visszamentünk a saját szobánkba.

Nekem nem volt nehéz kijutnom a szobából, hiszen a szobatársaim nem voltak dumások . Így nem jöttek ki a tűzrakóhoz sem, és mire visszaértem már mindhárman aludtak.

Rékának nehezebb lehetett kisurranni, mert csak 20 perccel 2 után érkezett meg. Mellesleg gyönyörű friss illatot árasztott, nyilván lezuhanyzott.
-2-ig dumáltunk, és nem tudtam, hogy alszanak-e már -tisztázta a helyzetet Réka.

Kézenfogva elindultunk a strandröpi pálya felé. Amikor a pályához értünk, ahova szivárgott egy kis fény az utcáról, tudtam megnézni igazán a ruháit. Türkiz trikó, és egy rózsaszín rövidnadrág volt rajta, a pizsamája lehetett. A pályán cigánykerekezni kezdett, és egyéb tornamutatványokat csinált, amikre én álmomban sem lennék képes. Nagyon élvezte, amikor tornázhat előttem, mert tudta, hogy nekem is nagyon tetszik, amit szoktam is jelezni neki.

-Kényelmetlen ebben a ruhában tornázni -jelentette ki Réka, és ledobta magáról a trikóját, ami alatt kicsi rózsaszín melltartója látszott. Folytatta a tornát, el voltam kábulva tőle (a testétől, és mutatványaitól egyaránt), amit a farkam is jelzett, hiszen erősen lüktetni kezdett. Nem élvezhetek el amíg el sem kezdtük -gondoltam. Le kellett állítanom őt. Amikor az egyik mutatványa végén pont elém érkezett, átfogtam a derekát, és megcsókoltam mielőtt bármit mondhatott volna.

Pár perc szenvedélyes csókolózás után elengedtem a derekát. Megfogtam a melltartóját, és felhúztam annyira, hogy kiláttszonak alóla kicsi formás mellei.
-Hé... -nem tudta befejezni a mondatot, mert ekkor a számba vettem a jobb mellbimbóját, amitől minden szava elállt.
-Ne, ah... de, ez...
Hangosan nyögdécselt a váratlan élvezettől, és mellbimbói egy pillanat alatt megkeményedtek. Lassan áttértem a másik bimbójára, de a kezemmel az előzőt is tovább izgattam. Szinte már cdak én tartottam talpon, remegtek a lábai az élvezettől, ezért gyorsan a fűbe fektettem, és én is lefeküdtem mellé.
-Kö...köszönöm!
-Semmiség..., folytassuk?
Pár másodperc után válaszolt:
-Hát persze! -mostmár az előző friss izgatott hangján.
-Ideje meghálálnom az élvezeteket! -folytatta mosolyogva és óvatosan lehúzta a nadrágomat, az alsómmal együtt, amiből kipattant a merev szerszámom, a nadrágomat pedig elhajította a susnyásba.
-Arra ma már nem lesz szükségünk!

Csodálkozva bámult a farkamra
-Hogy fért el ez a nadrágodban? - meglepődött a farkam mértétől, pedig nem egy óriási darab (max. 16-17cm), de ezzel is bizonyította, hogy nincs mivel összehasonlítania. Kicsit elbizonytalanodott.
-Fogd meg bátran!
Óvatosan megsimította a farkam, pont a legérzékenyebb pontján, amitől kicsit felszisszentem. Azért nekem is az volt első alkalom, a farkam még nem szokta meg a strapát. Réka hirtelen hátrahökölt.
-Semmi gond, folytasd! -nyugtattam meg
-De inkább csináld így!
Megfogtam a fitymám, és fel-le húzogattam a makkomon. Ő ugyan így tett.
-Csinálhatod gyorsabban is!

Egyre hevesebben verte a farkam, és ahogy látta, hogy nincs ellenvetésem, max tempóra kapcsolt. Én már nem tudtam magamat teljesen kielégíteni a veréssel, de ez valahogy más volt. Egy kicsit máshol fogta, és máshogy mozgatta, mint ahogy én szoktam, és talán az újdonsága miatt, sokkal nagyobb élvezeteket hozott.

Néhány perc után egy finom mozdulattal jeleztem, hogy elég, hiszen nem akartam még teljesen kikészíteni a szerszámomat. Vette az adást, és elengedte a farkam. Bizonytalanul ült előttem.
-Akkor, most, be kellene, hogy vegyem a számba? -az arcán ijedség, undor, és izgatottság keveredhetett.
-Ahogy szeretnéd, egyáltalán nem muszály ha nem szeretnéd! Talán elszégyelhette magát, hogy miért ne tenné, ha nekem élvezetet okoz...
Tényleg nem kell, ha... egy hirtelen mozdulattal a szájába vette a makkomat, és azonnal ki is vette, talán meglepte az íze, amit én sem tudok, hogy milyen. Aztán elhatározta magát és nagy élvezettel, elánnal, szexisen kezdte nyalogatni, és szopni a makkomat.

Meglepően nagy élvezeteket okozott, ahogy a szájában mozgatja a farkam. Így túl hamar el fogok menni -gondoltam. Pont időben hagyta abba, amikor már nyögdécseltem, és alig tudtam visszatartani nedveimet, hogy a szájába ne spricceljenek.
-Jó munkát végeztem? -kérdezte Réka
-Tökéleteset -válszoltam
Elégedettnek látszott, akárcsak én.

Visszatértem Réka testére, és a melleitől lefelé is felfedeztem őt. Eközben ő letolta nadrágját, hogy már csak a bugyija maradjon rajta. A hasa aljához érve, bugyin keresztül kezdtem simogatni a punciját. Amikor egy nedves folt jelent meg a bugyiján, felemeltem a lábait, és lehúztam bugyiját. Elém tárultak a nedvektől csillogó ajkai, és az érintetlen nyílás ahova behatolni készültem.

Tovább izgattam a mutatóujjammal, és egyre mélyebbre nyomtam az ajkai között, amíg egyszercsak becsusszant a lucskos nyílásba. Lassan húzogattam az ujjam ki-be, amit halk nyögések kísértek, aztán úgy döntöttem, a vágináját inkább majd a farkammal izgatom fel jobban.

Közelebb hajoltam, és nyalogatni kezdtem a punciját. Először én is meglepődtem a semmihez sem hasonlító íztől, de folytattam. Széttárta a lábait, hogy minnél jobban hozzáférjek. A nyelvem meghozta a sikert, hiszen hangosan nyögdécselt, egyre hangosabban, míg egyszercsak felkiáltott, megremegett, és kifojt belőle minden további nedv, ami benne volt. Réka először élvezett el szexben.

Pár perc pihenés, és csókolózás után újult erővel ült fel.
-Ha nekem megvolt az élvezés, akkor neked is legyen, úgy igazságos!

Felvettem a nehezen megszerzett óvszert. Odaillesztettem a szerszámom a nyílása elé.
-Készen állsz?
-Készen!
Először végigcsúsztattam az ajkain, hogy a szerszámom újra jól benedvesedjen.
-Legyél óvatos!
-Az leszek!
Tényleg óvatosan elkezdtem tolni a farkam befelé. Amikor Réka felsikkantott megálltam, és ugyanilyen lassan kihúztam. Majd újra be, mostmár Réka sikoltásának ellenére kicsit beljebb.
-Fáj?
-Egy kicsit! -válaszolta, ami azt jelentette, hogy eléggé fáj neki szóval az következő pár alkalommal nem toltam beljebb. Így haladtunk, amíg egyszercsak a farkam tövig bent volt a puncijában.
-Megtörtént!
-Igen, megtörtént, elveztetted a szüzességed! -(habár a hártyát nem éreztem, valószínűleg már kilyukasztotta az ujjával)
Rámosolyogtam. Réka visszamosolygott rám.

Ezután melléfeküdtem, és úgy illesztettem a farkam a puncijához. Újra behatoltam a puncijába, és felvettem egy közepes tempót, minden alkalommal addig nyomtam a farkam ameddig csak tudtam. Hamarosan mindketten nyögdécselni kezdtünk az élvezettől. Réka már remegett, és az én szerszámomban is nőni kezdett a nyomás. Éezeztem ahogy a puncinedvei közbeölelik a farkam és a következő löketnél a gumiba élveztem. Kihúztam a spermától csöpögő farkam, és levettem róla az óvszert.

Lefeküdtünk egymás mellé a fűbe.
-Köszónöm, Dávid!
-Én köszönöm, ezt sosem fogom elfelejteni!
-Én sem!

Pár perc múlva feláĺtunk, észrevettem, hogy már majdnem fél négy van.
-Majdnem egy egész óráig bírtad!
-Áh, én már hamarabb elmentem, csak te tartottad magad eddig -szerénykedett Réka
-Ne szerénykedj, nagy voltál!
-Kösz, te is!

Ezután felálltunk, kisebb nehézségek árán visszaszereztük a szétdobált ruháinkat, és visszamentünk a szobáinkba.

Ekkor még sok dolgot terveztünk, de végül máshogy alakult.

Továbbiak hamarosanTetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (25)        Nem tetszik (4)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 4116 X olvasták el.